Új privát üzeneted érkezett!

Csanakon épp most néznénk meg egyet, de mivel ingatlanoson keresztül megy nem olyan egyszerű azt megnézni. Már amikor a lakásunkat árultuk összevesztem pár ingatlanossal, azóta nagyon csípem őket. Gyirmót talán kicsit rosszabb buszmegközelíthető (bár én annyira nem tudom, csak két éve vagyok konkrétan győri), meg ott egy szem sorház van most hirdetve, az nekünk drága. Sajna nincs túl sok pénzünk, így annyira nagyon nem tudunk válogatni. De holnap lesz épp ingatlanbörze oda majd jól kimegyünk és körülnézünk.

Társalogni, hajaj de még mennyire szeretek, egész nap gép előtt dolgozom és sokat tudok fórumozni Kép

kancellárka

Niki!

Megkérdezhetem,mit melózol? Nekem is egész nap be van kapcsolva a gép, más szórakozás nem lévén.
Mi ta valy ilyenkor kezdtünk lakást nézni,majd hitelt ügyintézni. jó lett volna szülés előtt költözni. de nem jött össze. 1 hetes volt a Krisztofer,amikor költöztünk. Egy élmény volt! Ja, és a hitelfolyósítás is addigra lett meg.

Bea!

sajnálom,hogy még mindig nem gyógyult meg a pici. Krisz is tulajdonképpen ellene, ha egész nap játszanék vele. De én próbálom minnél inkább a járókához szoktatni. Ez néha csak úgy megy, ha ülök mellette. Akkor hajlandó játszani. De az esetek többségében az etetőszékében húzom magam után. Azt élvezi. Ez elvileg hinta is, de nem igazán bírja el a csöpp fiam, és inkább csak rázza.És azt is csak nagy nehezen! Kép)

Timi nagyon jó fej,igaz? A barinőm is nála szült.

Zsu
zsu2

Zsu!
Írtam mailt.
Nagyon szeretnék olyan lakást amibe még szülés előtt be tudnánk költözni, mert nem szeretnék anyóshoz szülni. Kicsit nehéz eset és amúgyis úgy leszünk ,mint egy raktár.

kancellárka

Kép

Ez az új táblicsku!

Még nem tettem bele az újakat, de ami késik, nem múlik Kép

Niki!
Bocsi, totál elszoktam ettől a jelöléstől. Pedig mi is így írtuk a terhességi heteket, csak hirtelen nem kapcsoltam, mikor olvastam, hogy 5+4 hét Kép

Puszika

KépKép

KépKép
farkasbogi

Kép

A vegyes táblicskut nehéz olvasni, mert kicsit kicsi.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Niki!
Hol lesz az ingatlanbörze?
Mi is nézelődünk, mivel kinöttük ezt a lakást, egy szobával több kellene. Az a baj, hogy csak új építésüt vehetünk, mert felvettük a gyerekekre a szocpolt.
Igazad van a gyirmóti tényleg drága, bár állítólag jól lehet alkudni, mivel már több éve épült. Egy ismerősömék vettek ott lakást. Elmentünk mi is megnézni, mert van több 5 szobás lakás, de elég drágának találtuk mi is.
A Kisalföldben olvastam csanaki sorházi lakásokról. Nem nézted ezeket?

Zsu!
Tegnap a Marcell olyan bolond volt, mint még soha.
Itt volt a doki néni ő is csodálkozott. Talán a szél miatt, legalábbis remélem.
Krisznek van játszószőnyege? Én most azt akarok venni.

Bogi!
Hogy hogy anyukád van GYESEN?
Te nem GYEDEN vagy?
Én is főzöcskéztem annak idején Kyrának, de neki a bébiételek jobban ízlettek. Kivéve a húsleves sok húsival és répával. Ez volt a kedvence.

Bea
beátab

A profilomba raktam fel képet, ahol Kyra is rajta van, ha valakit érdekel kukkantson be.
beátab

Szia Bea!

Megnéztem Kyrát,nagyon szép kislány!

Olyan szőnyegre gondolsz, ami fölött lógnak ilyen kis játékok? Nekem olyan volt,aminek nagy oroszlánfeje volt. Ezt a járókába tettem,de aztán száműztem,mert úgy gondoltam az oroszlán nagy feje akadályozza Kriszt a megfordulásban. Most meg már úgyis kicsi. Egy nagy kéne,mert most plédet teregetek a földre. Kép

Zsu
zsu2

Szia Zsu!

Igen játékos szőnyegre gondoltam vettem is neki ma egyet. Az a baj, hogy ezek nem túl nagyok, 90 cm az átmérő. Addig jó amíg nem forog a baba, vagy ha már tud ülni és úgy játszik. A játékos ívet le lehet venni róla. A Brendonban nagyon jó dolgokat láttam. Persze jó árakon.Kép
Etetőszéket is kell majd vennünk. Na meg Kyrának új ülést az autóba. Mi olyan hülyeséget csináltunk, hogy mindent odaadtunk a sógornőméknek ami a Kyráé volt, mondván, hogy én már nem akarok több gyerkőcöt.És aztán most mindent újra meg kell vennünk. Jó kis költségKép
Ma milyen napja van Krisznek?

Bea
beátab

Helló!

Szegénnyel furikázok össze vissza. Itt van nálunk a férjem lánya,akinek ma épp itt győrben volt egész napos röpi meccse. A férjem dolgozott ma, úgyhogy reggel Krisszel együtt vittük,aztán haza, délután anyuhoz vittem, mert mentem a csajsziért. Aztán 2 óra múlva haza. Úgyhogy mégcsak most aludta ki magát! Most kelt fel. Ma éjszaka "csak" 5x kelt! De volt összefüggő 4 óra amíg aludtunk!!!!!!! Marcika jól van? Megnyugodott?
Neki még jó az a szőnyeg,nem? Biztos aranyos. Brendonban tényleg jó árak vannak!

Szia többiek!

Jól telik a hétvége? Jól vagytok?

Zsu
zsu2

Szia Lányok!
Épp az imén veszett el egy gigantikus hozzászólásom,épp ki vagyok akadva.
Majd holnap újraírom.Addig puszi Nektek!
elolvastam minden eddigit.
Kriszi
asszonyfajzat

Sziasztok!

Bea!
A történetem a GYES-sel kicsit kusza, de leírom.
Én itthon dolgozom már 3 éve távmunkában (Kisalföld Volán) internet-asszisztensként. Ez azt jelenti, hogy pályázatfigyelést, jogszabály követést és hasonló dolgokat végzek a neten a cégnek, majd ebből hírlevelet szerkesztek a vezetőségnek. Ugye Lili 2 éve született, és az új törvény szerint nekem 1 éves korától járt a GYES. Ezt a munkahelyemen elfelejtették mondani, én meg (mivel ez a munkám Kép ) későn néztem utána a jogszabálynak, így 4 hónapnyi GYESről lecsúsztam tavaly. És idén kiderült, hogy ez nagyon jól jött, mert sajnos az adósáv ugrás miatt 20%-át be kell fizetnem a GYES-nek adóba. Aztán többen javasolták itt, hogy miért nem a nyugdíjas nagyi megy GYES-re, nála ilyen gond nincs. Aztán mivel anyósom éppen megfelelt a kritériumoknak, így most ő van GYES-en.

Idesüss lányok:

Lili 10 hónaposan
Kép

Katica 8 hónaposan
Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Zsu!
Talán vége a nyügösebb időszaknak. Már csak egyszer ébredt a Marcus éjszaka, akkor szopizott és aludt reggelig. Most is nyugalom van, alszik.
Jó a játszószőnyeg, tetszik neki.popjpeg
{374230,}
Krisz hogy viseli amikor sokat mászkálsz vele mindenfelé? Nekem is sokszor kell őt vinnem magammal és néha lelkiismeretfurdalásom van emiatt, de meglepően jól viseli. Reggelente általában én viszem Kyrát bölcsibe, mivel a férjem korábban jár dolgozni. És ilyenkor nincs más lehetőség vinnem kell a babát is. És mindig van elintéznivalóm is. Délután már a Dani vagy anyukám megy a bölcsibe legtöbbször. Sajnos a férjemnek mostanában csak vidéki munkái vannak, korán megy későn jön. Hát valakinek pénzt is kell keresni.Kép

Bogi!
Gyönyörűek a csajok!!
A szájuk és az orruk totál egyforma.
Nálunk is anyukám volt GYESEN Kyrával. De úgy hallottam ez idén már megszünt.

Mit szóltok ehhez a "kellemes tavaszi időhöz"?
A férjem folyamatosan havat lapátol. Kyrának bezzeg nagyon tetszik, órák óta kinnt van. Én ki se dugom az orrom.

Bea
beátab

Hoppá a kép lemaradt.Kép
beátab

Bea!

Marcinak ez a szőnyeg még bőven jó! Nagyon szép! A kőre rakod? Nem fázik fel? Örülök,hogy jobban van. Ma Krisztofer is csak egyszer kelt, de akkor egy órán keresztül nyugtatgattam. Utána aludt fél 6-ig.majd mellettem fél 8-ig. Ez már kibírható.
Én szeretek vele mászkálni,és néha ő is velem. Kép
Gond akkor van, amikor kiesik a cumi a szájából menet közben, és akkor kitekeredve vissza kell adnom neki. De általában elalszik a kocsiban. Én vásárolni is vele szeretek,mert különben nagyon hiányzik. De ő hamar megunja,mert melege lesz,és meg se tud ozdulni az overállban. Persze lehúzom a cipzárt,levesszük a sapit, de mégse jó így. Alig várom hogy jó idő legyen!!!!! De ahogy kinézek az ablakon.... Az én férjem is már 2x lapátolt. Én voltam kint, a húsleves és a krumpli felrakása közt letakarítottam a kocsimat. Ó,megjöttek anyósomék, és a férjem exe!!!!!!!!

Sziasztok,lépek!

Zsu
zsu2

Szia Zsu!

Padlófűtésünk van, egyenlőre nincs gond. Ha már nem fűtünk, majd kitalálok valamit.
A kocsiban Marcell is nagyon szeret. Õ mellettem van a bébihordóban, a Kyra mögöttem. Nem mertük még a kicsit hátrarakni, hátha Kyra piszkálná és elvonná a figyelmemet.
A "kedves" rokonság kimerítő volt?Kép

Bea
beátab

Sziasztok!

Bogi,
helyesek a lányok! Kép

Zsu,
vásárlás közben én kiveszem az overallból Zita kezeit is, és a cumitaróra csörgőt teszek, így egész jól bírja, és nézegetni is szokott.
Én már biztos kipenderítettem volna a lakásomból a férjem exét (ha lenne), csak úgy porozna utána minden, az tuti!

Sajnálom, hogy rosszak az éjszakáitok. Nálunk 8-tól reggel 1/4 9-ig alvás van. Kép
Kép
Vendég

Tünde!

Minden "irigyletem" a tied!!!!!!!!!

Á,nem volt kimerítő......Mostanság kissé érzékenyebb vagyok,párkapcsolatom sem az igazi. Kicsit elmentem kiszellőztetni a fejem,most jöttem meg.

Bea,nem akartam ám beleszólni,eszembe se jutott a padlófűtés lehetősége,tök hülye vagyok.

Kriszi!

Hol a gigantikus hozzászólás? Kép

Zsu
zsu2

Szia Mindenkinek!

Zsu2!Írom,írom...Kép
Néhány hónappal ezelőtt,amikor Babintim még csak pár hetes volt,Anyukám hozzájutott egy éve visszatartott örökségéhez.Mind az ötünknek (mindegyik gyermekének) adott belőle egy jelképes összeget.Párommal felkerekedtünk és elindultunk a Brendonba elkölteni.Babaholmi és játék vásárlási lázban égtem,így nem kellett noszogatni,ugyanakkor éppen emiatt,némiképp le kellett hűtenem magam,hogy a legpraktikusabb dolgokat tegyem a kosárba.Igyekezetem ellenére,néhány hónap távlatából visszanézve,másmire is költhettem volna az ajándék pénzt.Persze nem sajnálom azokra sem,amiket végül választottam.Szobahintát,kemény lapú babakönyveket, csészerakosgatót,más készségfejlesztő játékokat,kengurut,ruhákat,tanácsadó könyvet,babahordozót,stb.Már csaknem befejeztem a "szárnyalást",amikor megláttam a hónapokkal korábban kiszemelt Mamas&Papas játszószőnyeget.Ötöltem-hatoltam,a szőnyeg sehogy sem fért bele a keretbe.Nehéz volt lemondani a már összeválogatott dolgokról.KépTépelődtem,vívódtam,sehogy se jutottam megoldásra.Hányszor elképzeltem már,hogyan játszik Pintyőkém a csörgő-zörgő-sípoló,ezer színben játszó,lígő-lógó játékszerrel...Már kezdtem elkeseredni,amikor mentő ötletem támadt.Észrevettem,hogy kapható szőnyeg nélküli bébitornázó.Némi lemondást magamra eröltetve választottam játszószőnyegnek egy puha,tarka,David Fussenegger bébiplédet,és egy tetszetős bébitornázót.Ezt a "házi" játszószőnyeget azóta is örömmel használja Marci,bár a szívem sajog még egy "igazi" után.Megigértem magamnak,hogy a második baba kap majd egyet,mégha nem is a Brendonos őrült drága darabot.KépNemrég vettem észre,hogy már 4-5E ft-ért is kapható csoda-játszószőnyeg....Kép
Szerintem egy izgő-mozgó csöppségnek nincs is jobb,mint a földre terített pléden,vagy jszőnyegen hancúrozni,bár mióta Marci mászik,mint a villám,a szűkre szabott tér már nem elég.Újabban körbemássza a lakást,feláll a legkülönfélébb segédeszközökbe kapaszkodva,néha fel is térdel az éppen kihúzott fiókot kémlelve,és közben csacsog és hahotázik.KépJövő héten lesz nyolc hónapos.Egész nyúlánk a teste.Már nem olyan husi,pedig 9kg.
Zsu2!Kitartás!Marcim mióta kibújtak az alsó metszőfogacskái nem alussza át az éjszakát.Pedig már kezdtem azt hinni,hogy végre kialhatom magam.KépÉjfél körül megébred és lakomázik egyet a cicimen,aztán négy óra körül és néha még hétkor is,mielőtt kilenc körül csacsogva, simogatva tudtomra hozza,hogy kezdődhet a napi játék.Simogatva,mert az éjféli szopiba mindketten belealszunk.Egyátalán nem bánom,és apa sem.Kimondhatatlanul megnyugtató érezni Csöppünk lélegzetét,édes illatát.Viszonylag türelmesek vagyunk,így tudom,hogy morgolódás nélkül ki tudjuk várni,míg leszokik a szülői ágyról.Következetesen minden este saját fekhelyére viszem aludni,dehát a fáradtság nagy úr,nincs erőm ülve szopiztatni.Éheztetni sem akarom,és élvezem is a szoptatást,így nem agyalok azon,hogy helyesen cselekszem-e.A mi esetünkben így helyes.
Marci is szeret sétálni,autózni.Mágikus hatással van rá a ringás,rázkódás,ütemes lüktetés.Erről jut eszembe,képzeljétek,tegnap elalvás előtt hemperegtünk a szülői ágyon,amikor is (én hanyatt feküdtem) rám mászott,buksiját a szívem fölé hajtotta és másodpercek alatt elaludt.Kicsit nehéz volt ernyedt kis teste,de már rég éltem át ennyire földöntúli örömet,hagytam,hadd sunnyon a pocimon.Pedig minden napom telis-tele van sok-sok boldogság-pillanattal.
Például azért mert a legváratlanabb dolgok képesek kacajra fakasztani ezt pinduri emberkét.Ma esett meg,hogy Apa,karjában Marcival,beleszürcsölt a fürdőszobai csap vízsugarába.Fröcskölt mindenfelé.Babintinek ez annyira tetszett,hogy majd negyed órán keresztül nevetett a látottakon.Szabályosan hahotázott.És vele mindannyian...Kép

Nagyjából ilyesmikről szólt tegnapi levelem első fele.
Mindjárt írom a folytatást...,csak győzzétek olvasni....Kép
asszonyfajzat

Zsu,
nem tudom, milyen gondok vannak a párkapcsolatodban.
De ne hagyd, hogy anyós és exfeleség közétek álljon!
Persze ehhez a férjed segítsége is kell(ene).

Kriszi,
nagyon szeretem olvasni az írásaidat.
Vendég

Sziasztok!

Zsu!
Írtam Neked emailt.

Kriszi!
Várjuk a folytatást.

Tünde!
Aranyos a fotó!
Igazán szerencsés vagy, hogy ilyen jó alvó Zita.
Irigyellek érte.
Mióta alussza át az éjszakát?

Bea
beátab

Szia ismét!
Ím vala a levél második fele,és a megígért szerelmes egymásratalálást még le se írtam...:
A lakásvásárlási témához szeretnék hozzászólni.
Sajnos,noha többször próbáltunk lakáshitelt igényelni,sosem sikerült.Találtunk új és régi lakást,házat,egyikre sem kaptunk kölcsönt.Hol ezért,hol azért.Ha a jövedelmünk megfelelt,akkor az volt a baj,hogy nem kaphatunk szocpolt.Ha nem kellett nagyobb összegű önerő,a választott ingatlan nem felelt meg Bankról bankra jártunk.Volt,ahol két jelzálogosítható ingatlant kértek fedezetnek.Se a párom,se az én családomban nincs saját tulajdonban még az a lakás,ahol a szülők élnek,más ingatlan sincs,amit "feltehettünk" volna.Önkormányzati bérlakások,részletfizetéssel...Hogy a szocpolt miért nem igényelhettünk,máig rejtély.Akkoriban azzal indokolták,hogy még nem vagyok várandós az igénybenyújtáskor.Tébolyító!Ráadásul mindegyik alkalommal ki kellet fizetnünk a járulékos költségeket (értékbecslő,stb).És az sem mellékes,hogy megtudtuk,az egyik rokon >bár<-listás.Ez lehetett a fő gond,csak senki nem mondta.Belefáradtunk.Feladtuk.Gyűjtünk pénzt,már három éve,de az le van kötve.Nem akarunk hozzá nyúlni.Anyukám felajánotta,hogy költözzünk hozzá.Elfogadtuk.Hogyne fogadtuk volna.86nm,két és két fél szoba,hallos,. emeleti panel.Négyen pont elférünk kényelmesen egy ekkora lakásban.És ez a lakás bírja a rokonlátogatásokat is.Győr egyik legjobb helyén.Minden közel van.Boltok,ovik,iskolák,múzeum,könyvtár,orvos,kórház...Egy testvérem se lakik már itthon,s a mi beköltözésünkkel Anyusom ismét társaságot kapott.Jobb így.Mint tudjuk,semmi se véletlen...KépAzért tervezzük a kertes házba költözést,de az még várhat néhány évet.Volt barátnőmék szintén mostanában vágtak bele a lakásvásárlás mizériájába.Nagy nehezen kaptak kölcsönt,de csak szerkezetkész lakást tudtak venni csaknem 11M-ért.A befejezésre legalább kell még 2M,ha nem több,bár az előzetes számítások bíztatóak.Ménfőcsanakon,társasházban 46nm-es,kétszobást választottak.A havi törlesztőrészletük 75E ft.Bele se mernek gondolni,hogyan fogják bírni.Áldatlan állapotok uralkodtak albérletükben,nem volt más választásuk,költözniük kell.
Egy másik ismerős házaspár szintén Ménfőcsanakon talált rá álmaik otthonára,egy ikerház soron.Õk 16M-ért kaptak kétszintes,86nm-es,szerkezetkész "házat",de nekik még a gázt,és a villanyt is be kellett vezettetniük.
Szép kis viszonyok!Egy pesti ismerősünk megdöbbent a győri árakat látva.Pesten éppen ennyiért kínálják az ingatlanokat.Győr felfutóban,van munka,feltételezik,hogy van pénz is,sokan akarnak ide költözni,hát megengedhetik az éppítettők,hogy "kirabolják" a vásárlókat.
Ugyanakkor párom egyik munkatársa alig két éve vígan kiköltözhetett három gyermekével Tápszentmiklósra egy saját építésű,több szintes kertes házba,mert bebútorozással együtt 8M-t kellett ráköltenie.A telkek távolabb Győrtől néhány százezer ft-ba kerülnek.Õk mindössze 200E ft-ért vették meg a focipálya méretű alaptelket.
Ha az ember áldozatot hoz,és a szerencse is mellé szegődik,viszonylag ocsón kiköltözhet a városi nyügiből.Persze ilyenkor nem árt,ha minden felnőtt családtagnak van jogosítványa...Kép
Ha lekéssük a buszt,27-30km-ert legyalogolni kissé időigényes vállalkozás lehet...Kép
Azért minden lakásvásárlónak kitartást és jó szerencsét,gyors hitelügyintézést,és lelkes közjegyzőt!Kép

Bogi!Csoda izgalmas ez a hasonlatosság!Le se tagadhatnák,hogy testvérek.

Beátab!Tünde!Remélem minél több ezekhez hasonló fotót tesztek fel ebbe a társalgóba,mindannyiunk örömére.KépOlyan jó elmerengni a Manócskák tiszta tekintetében.

Niki!Gartula a Pintyőköz!Mi volt az ingatlanbörzén?

Most mennem kell.Be kell fejeznem,pedig nagyon belejöttem.
Köszönöm a dícsérő szavakat.Kép
Még megpróbálok visszatérni,hogy eleget tehessek ígéretemnek...Kép

Addig is jó éjt!Szép álmokat!
Kriszi
asszonyfajzat

Utóirat:Bocsi a mellégépelésekért és a helyesírási,nyelvhelyességi hibákért.Igazán igyekszem hibátlanul írni,de sosem sikerül...Nem mentegetőzöm,de ez a folytonos fáradtság leamortizálta az agyam.Kép
Szia Nektek!
Kriszi
asszonyfajzat

Bea,
olyan régóta, hogy nem tudom. 3 hósan már biztos átaludta, de sztem előbb. Kép

Kriszi,
várom már nagyon a szerelmes történetet! Kép
Vendég

Utóirat2:Kép
Felteszek én is néhány fotót,mert nemrég készültek Babintinkről.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Egész kis galériát sikeredett feltöltenem.Ma nagyon elragadtattam magam.Tegyetek hozzám hasonlóan!Kép
Pussz!
asszonyfajzat

Sziasztok!
Jó reggelt! Újabb hét kezdődik.
Bocsánat, hogy pénteken már nem válaszoltam, de akkor csak 1-ig vagyok és otthonról nem nagyon tudok netezni.
Szóval az ingatlanbörze az iparkamarában volt, bár már mindegy.
De egy sima újsághirdetés alapján megtaláltuk a házunkat. Ikerház Győrszentivánon. A héten megyünk lefoglalózni.

Amúgy tündériek a gyerkőcök, egytől egyig édesek.
Üdv: Niki

kancellárka

Sziasztok!

Niki!
Örülök, hogy találtatok lakást magatoknak.
Én 7 évig Szentivánon laktam az exemmel.
Mi is gondolkodtunk rajta, hogy ott kellene építkeznünk, de még nem sikerült ezt a lakást eladnunk. Melyik utcában van a ház?

Kriszi!
Gyönyörű a kisfiad. Nagyon szép hatalmas szemei vannak. A lakáshitellel kapcsolatban tudnék Neked ajánlani egy hitelügyintézőt, aki több bankkal is kapcsolatban áll és mindenkinek a legjobbat tudja ajánlani és segít mindenben, hogy a hitelt meg is kapjátok. Amennyire hallottam eddig még mindenki megkapta a hitelt.

Tünde!
A másik két gyerkőcömmel nem volt ilyen éjszakai problémám. Dani 7 hetesen, Kyra 5 hetesen már átaludta az éjszakát. Marcell semmi hajlandóságot nem mutat erre. Szeretném már a gyerekszobába szoktatni a Kyra mellé, de így nem lehet. Nem tudom mit tehetnék.

A változatosság kedvéért most Kyra lett beteg.

Bea
beátab

Sziasztok Lányok!
Visszaolvastalak titeket. Csoda picinyeitek vannak, sajnos nekem nem sikerült feltennem képeket. Tünde gratulálok Zitához, biztos nyugodt, kiegyensúlyozott, hogy igy végig tudja aludni az éjszakákat. Bár a nyugtalan éjszakázásoknak sok oka lehet, fizikai (fogzás, has fájás) lelki ( félelem, az új élmények újra élése stb.) Nálunk mostanában van, hogy felébred amikor nem érez maga mellett, van hogy szabályosan rám fekszik hogy jobban érezzen. Ilyenkor lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem tudok vele többet lenni. De nincs más választásom. Talán később könnyebb lesz, de akkor már Anna is nagyobb lesz és nem tudom visszahozni ezt az időt.
Mit szólnátok egy baba találkozóra mondjuk jövőhéten csütörtökön délután 3 körül, nálunk. Apával már előre megbeszéltem neki nincs kifogása ellene. Imádja a gyerekeket.
Szép napot mindenkinek!
nicsi1

Bea!
Köszi. Most csak emlékezetből: Vajda utca talán, ha jól emlékszem és van ilyen, arra megy a busz is az egyik.

kancellárka

Niki!
Vajda János utca, a 31-es jár ott. Ismerem azt
a környéket, barátnőm és unokanővérem is ott lakik. Mi is arra laktunk.
Jó hely.
beátab

Sziasztok!

Ági, tök jó, nekem eddig jó az időpont!
Vihetek egy másik anyukát is a lányával?
Vendég

sziasztok!

Innen Tündét ismerem. Péntekig egyenlőre csak neten keresztül. Kép

Amiért írok, kislányomnak (5 hós lesz 14-én) vesemedence tágulata van. Kép Bethesdába járunk. Tünde mondta van itt egy anyuka, aki szintén hasonló cipőben jár. Kép Õhozzá szólnék. Kép

Hogy álltok a dologgal? Ha gondolod lehet priviben is, mailcím a profilomban.

Bocs', a betolakodásért, mint pesti. Kép

Dóri&Viki
Vendég

Szia Dóri!

Én vagyok az az anyuka, de inkább írok emailt, hogy ne untassuk a többieket!Kép
andisz

Andisz!
köszi Kép várom a leveled.
Vendég

Nicsi!
Én is nagyon szívesen benne vagyok a találkában, már a múltkor Bogiékhoz is menni akartunk, de aznap vizsgáztam, és du. értem haza, dög fáradtan. De már úgy találkoznék mindenkivel! Ill. azokkal, akik el tudnának jönni. De biztos, hogy elférünk? Nem gond?
marengo

Nicsi!

Mi is mennénk,ha lehet...

Zsu
zsu2

Szia Ági!
Mi is szeretnénk találkozni veletek, ha beférünk még a csapatba.

Bea
beátab

Sziasztok csajok!

Jelentem anyuci nagyon jól van, ma hazamehet,viszont sugár kezelésre kell járnia az áttétek miatt.

Én most jöttem UH-ról.

6 hetesek vagyunk!!!
szabályos petezsák átm:10mm !!

Nagyfiú!!! Kép)
rusnya

Sziasztok!
Rusnya gratulálok a jó híreknek. Vigyázz magadra!
Örülök hogy többeknek jó a jövő heti találka. Elég nagy a nappalink, és egyébként is sok jó ember kis helyen is megfér. Szerintem nem kell nagy felhajtást csinálni, jöttök a gyerekek játszanak, mi jókat beszélgetünk. Ennyi.. szerintem, de ha más a vélemény tessék mondani és akkor úgy készülök.
Szép napot mindenkinek.
nicsi1

Sziasztok!

Nicsi,
mi is mehetünk?

Rusnya! Nagyon örülök, mindkét jó hírnek!!!!
Gratula!!!

Üdv:Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Sziasztok!

Nicsi!
Nagyon örülök, hogy tudunk találkozni. Merre laktok? Mit vigyünk?

Emőke!
Örülök a jó híreknek.

Bea
beátab

Szia Zsu!

Beszéltem a Miski Timivel, képzeld már nem a szülőszobán van , hanem a gyerekágyon. Mondtam neki, hogy összeakadtam Veled, emlékezett Rád.

Bea
beátab

Bea!

Komoly? De jó! Úgy bírom azt a csajt!!

Emőke!
Gratulálok én is! Vigyázz magatokra!

Nicsi!

Mit vigyünk?

Zsu
zsu2

Sziasztok!

Merre vagytok? Hiányzik, hogy nem olvashatom az írásaitokat!

Jövő csütörtökre kaptam időpontot a bőrgyógyászhoz, este 6-ra.
Nicsi, ez nem jelent akadályt abban, hogy mi is menjünk a talira. Tényleg mit vigyünk? Gyümölcs?

János egyre többet hisztizik, és Zsófi ezt angyali türelemmel viseli. Furcsa látni, hogy az egyik gyerekem a földön fekve ordít , a másik pedig oda se figyel rá vagy csak nézi olyan arckifejezéssel, hogy "hát ennek meg mi baja?"
János olyankor aztán se lát se hall. Persze igyekszem következetesen kinevelni ezt belőle, nem kapja meg amiért hisztizik, de gyakran nem is tudom mi a hiszti tárgya vagy célja.
Tán ha már beszélne jobban megérteném, kézzel lábbal mindent megmagyaráz, de csak ezeket a konkrét szavakat használja: apa, anya, mama, papa, tea.

Na megyek főzök valamit!

Üdv: Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Sziasztok!

Hideyoshi!
Mi baja a gyerekeknek,miért kell bőrgyógyászhoz mennetek?A hiszti szerintem a fejlődés természetes velejárója,csak mi szülők viseljük ezt kissé nehezen.Panna is szokott dührohamokat produkálni,de én sem adom oda neki amiért hisztizik.Remélem egyszer majd csak meglesz az eredménye ha következetesek vagyunk.Csak azt a pár évet kell kibírjukKép

Nicsi!
Mi is elmennénk a jövő héten,ha még beleférünk.
Szivesen találkoznék azokkal is,akikkel eddig még nem jött össze.

További szép napot mindenkinek
Csilla
Vendég

Sziasztok!
Milyen volt a nőnap? Remélem voltatok bulizni. Mi otthon voltunk a kicsivel, kedvem se volt elmenni, meg a cégnél is köszöntöttek, nekem elég volt az is.
Viszont a kislányom a legszebb ajándékot adtam nekem tegnap. Fürdés után, esti mese nézés közbeni játék, egyszercsak el kezdi mondogatni atyu, atyu, anyu, anyu vagy 20x. Először azt hittem nem jól hallom, mert eddig anya kifejezést használtam. Megkérdeztem tőle ki az anyu és rám mutatott, többször is. Boldog vagyok nagyon nagyon...... Viszont tegnap este már nem kért cicit, nos nagy lány lett az én kicsinyem.
Csütörtökön várlak titeket, hogy mit hozzatok elsősorban magatokat, ha kell valami speciális a kicsiknek tápszer, ital akkor azt. Más egyebet nem kell. Üditővel, gyümölccsel készülök. Gyerek játékok vannak ami másfél éves babáknak jó, saját kedvenc játékot ha gondoljátok elhozzátok. Azt hiszem irtam már, hogy a céges télapot ugy szerveztük meg hogy mindenki hozott egy-két játékot és a gyerekek ugy is a másikéval játszottak mert az volt az ujdonság. Nos rátok bizom. Ahogy néztem hatan jelezték eddig hogy szeretnének és tudnak is jönni. Nem tudom a többiekkel mi a helyzet. A hely miatt nem kell aggodni. A nappaliban már voltunk tizen is felnöttek, de azon kivül is van a gyerekszoba, ahol még 3-4-en biztos tudnak játszani.
Szép napot mindenkinek!
nicsi1

Sziasztok!

Csilla,
már régebben írtam, hogy János testén barna foltok jelentek meg, még egész pici korában. Nem rég ezek újra elkezdtek szaporodni. Látszólag semmi panaszt nem okoznak, nem viszketnek vagy hasonló, de aggasztó, hogy egyre több. Zsófinak nincs ilyen.
Egyébként, hogy vagytok? Már biztosan szépen gömbölyödszKép!

Nicsi,
ez az egyik legnagyobb öröm, amit a gyermekünk adhat nekünk!
Merre laktok?

Üdv: Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Sziasztok!

Ha nem bánjátok, szeretnék csatlakozni Hozzátok! Még nem nagyon ismerlek Benneteket, de mivel Győrben fogok szülni (hacsak nem itthon...Kép), ezért gondoltam, hogy jó lenne beszélgetni olyanokkal, akik környékbeliek.
Első babánkat várjuk, június 22-re vagyunk kiírva, és ha minden igaz, akkor fiú lesz (legalábbis a doktorbácsi szerint, aztán majd még lehet, hogy visszanő neki...KépKépKép), ezért egyelőre Mazsola névre hallgat...

Sziasztok

Norwell+Mazsola (ja, és ma vagyunk 25 hetesek épp)

Kép
Kép
norwell

Üdv Norwell! Rád is irigy vagyok, no, meg Nicsire is!!! Olyan jó volt terhesnek lenni, én imádtam, meg az is mikor megszületett Száva, most meg már annyira nagylány, hogy az utcán a kezemet sem hajlandó fogni séta közben, mert ő egyedül is tud. Nem baj, vigaszként ma adott három puszit. Ez ugyanis nagyon nagy szám nála, mert bújni nagyon tud, meg ölbe ülni, de a puszi az csak kivételes alkalmakkor jár. Jó nyálas, de az enyém. Hm..., de egy "anya", se esne rosszul...
marengo

Norwell, szállj be a táblázatba, ha van kedved!
marengo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?