Sziasztok!
Valóban kicsit kapkodó volt a hozzászólásom, de nem gondoltam, hogy ennyire...
bocs.
Simones pontosan egészítette ki, a PSzF az a főiskola, ami a Fogarasi úton levő bölcsi épületét szerezte meg pár éve. Igaz, biztosan senki sem adná szívesen a gyerekét egy 2-szer 2 sávos főút mellé bölcsibe. De újat nem építettek helyette, az ANTSz-szabályok pedig (mivel egészségügyi intézménynek számít és nem oktatásinak!) kórház szintű igényeket támaszt egy ilyen épülettel szemben. Vagyis iszonyú drága felszerelni.
És Klara is pontosan egészített ki: mi is kinövünk a bölcsiből az idén, ezért én már nem mennék a képviselői fogadóórára - nem mintha arról álmodnék, hogy bármit is használna, de mégis... nem tudnék más utat az intézkedések megváltoztatásához.
Viszont szívesen aláírok.
A Tihany téren 2 szoba van bezárva jó 10 éve, nem egy - tudtommal. Felújítás, plusz szobánként 5 fő állás kellene az önkormányzattól!
A 30 főt a bölcsikbe tervezik!!!
Az ovik terén ez nekem újdonság, de ezek után minden elképzelhető.
Tud valaki jó szakembereket
lakásfelújításhoz???
S. O. S. kellene gázszerelő, villanyszerelő, vizes.
Van valakinek tapasztalata a műanyag nyílászárók terén?
Minden info segítene!
Előre is köszi!
Ilon
Ja! És a bölcsihez: mielőtt túlterhelnék, és lehetetlenné tennék a Tihany téri bölcsit, pár mondatot hadd idézzek ma reggelről:
"Gondozó néni: Ki borította ki a dominót?
Egyik kisfiú (kis csend után): Én.
G.n.: Légy szíves szedd össze. És köszönöm az őszinteségedet."
Csak ha valaki még mindig azt hinné, hogy "a bölcsi csak gyerekmegőrző" és "ott nem foglalkoznak velük"... stb. (Védőnőtől is hallottam már...
)
Ezek a gondozónők pontosan tudják, hogy minél kisebb a gyerek, annál inkább életre szóló hatása van a velük való törődés minőségének!
Ilyen intézmények dolgozóit ellehetetleníteni felbecsülhetetlen kár, nem?