Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk pedig szombaton délelőtt lesz a nyílt nap. Lengyel utcai ovi, vegyes csoportokkal.

:)
klara

Sziasztok!

Allergiások figyelmébe ajánlom:
http://www.hazipatika.com/services/allergy

Ezek szerint nem maradtunk le, csak az idén később kezdték szervezni.

Érdemes elmenni, mert olyan papírt adnak, amire 6 hónapig a körzeti orvos is felírhatja az allergiagyógyszereket olyan támogatással, mint a szakorvos.

Kyra
kyra

Kyra, nagyon-nagyon köszi, jelentkeztünk is Gellérttel. :) Ez melyik fajta vizsgálat, a karcolós vagy fujkálós?
klara

Gabi azt mondja, hogy szurkálós. Ákost a szülinapján fogják összeszurkálni. :(

Az a helyzet, hogy nem volt még szerencsénk allergia-centrumhoz, de úgy hallottam, hogy sokan vannak, sokat kell várni, stb, stb a szokásos.

Gondolom az úgynevezett reformnak köszönhetően ez sem javult.

Itt meg tutira fogadnak időben, és a jelentkezőket úgy osztják be, hogy mire a következő beteg odaér, addigra az előző már végzett. Érdekes, hogy ezt is meg lehet oldani. :?

Szép hétvégét mindenkinek!

Kyra
kyra

Sziasztok!

Bella:
Ha erre jársz véletlenül :)
Az egyik ovónővel (Andi néni) beszélgettem, úgyhogy teljesen megszünt a parázásom az ovival szemben :-)
Szereti a gyerekeket és ugyanolyan kedves mint Zsuzsi néni, azaz főnyeremény!!!!
Vegyescsoportos nénik is aranyosak voltak, de mindenképpen csak azonoskorúakkal szeretném egy csoportban tudni Lackót. (Kissé bizalmatlan vagyok a mai fiatalokkal szemben segítőkészség tekintetében, vagy túl sokat járunk játszira :lol: ???)

Az Újvidék téri játszin lenyúlták a motorunkat, véletlenül "összecserélték" egy kisebb, agyonhasznált csúfi motorral :cry: ...de még mindig reménykedem, hogy visszatudjuk cserélni egyszer, mert a miénken van megkülönböztető jel :D

Klarisssza
klarissza

Klára, most látom, hogy mit is írtál, tiszta hülye vagyok.

szurkálós = karcolós
kyra

Klarissza, egyszerre írtunk. Fel tudunk ajánlani egy viszonylag keveset használt zöld színű motort, különös ismertetőjele, hogy egyáltalán nincs rajta matrica.

Ákos áttért a biciklire, épp idejében, mert egyik cipőjének sem volt már orra.

Lécci, lécci, kérjétek (nem akarok többé műanyag motort látni)!

Kyra
kyra

Sziasztok!

Kyra:
Áááááá mi annyira nem vagyunk motorosok azért, például egyik cipő orra sem szenvedte meg a dolgot. Valahogy olyan kevés nyugalmas utca van környezetünkben, ahol szivesen elengedtem volna Lackót motorozni :?
Ha nagyon megakartok szabadulni Tőle, vigyétek be az oviba, vagy egy közeli bölcsibe, szerintem örülni fognak neki :-)

Inkább olyan meglepő, hogy már egy játszótéren is ilyen dolgok történnek :cry:

Klarissza
klarissza

Sziasztok!

Nemrég költöztünk Zuglóba, nem nagyon ismerek itt senkit és a helyismeretem is meglehetősen hiányos. Ősszel bölcsibe mennénk a törpével, ennek kapcsán kérném a segítségeteket.

Visszaolvasva láttam, hogy több bölcsiről is volt már szó, de nekünk azok mind nagyon messze vannak. Ami a környékünkön van, az a Bölcsöde utcai, a Bácskai utcai és az Ilosvay téri bölcsi. Van esetleg valamelyikőtöknek tapasztalata, infója velük kapcsolatban?

A beiratkozás sem igazán tiszta nekem: ma elmentünk a bölcsöde utcai bölcsibe, ahol felírtak minket egy szép nagy kockás füzetbe és adtak egy formanyomtatványt, amit kitöltve vissza kell majd vinni. Eddig oké. Azt is mondta a vezetőnő, hogy összeül majd júniusban egy bizottság, és ott eldöntik, hogy kit vesznek fel és melyik bölcsibe, tehát elég csak egy helyre jelentkezni.

De én meg szeretném még nézni a másik kettőt is, ahol valószínűleg felírnak majd egy szép kockás füzetbe szintén. A nyomtatványon is van egy ilyen sor, hogy "Még melyik kerületi bölcsödébe jelentkezett? Ugyanakkor hallottam arról, hogy aki több helyre jelentkezik be, azt hátrébb sorolják. Ez tényleg így van? ha igen, akkor hogyan tudom jelezni, hogy melyikbe szeretném ha bekerülne, és melyik lenne a második a sorban, stb?

Köszönöm, ha válaszoltok! Szép napot Nektek!
kicse
kicse

Szia Kicse!

Én nem sokat tudok segíteni, mivel nem bölcsiztünk, de azt tudom, hogy most van a beiratkozás, egész májusban. Nem hiszem, hogy a kockás füzet hivatalos lenne, úgyhogy mindenképp ragaszkodj a hivatalos "papírmunkához". Erről egyébként az Zuglói lapok ápr. 17-én megjelent számában van tájékoztató.

http://www.zuglo.hu/wps/wcm/connect/Zug ... gloi_lapok

Elég randa, hosszú link, de remélem működik, innen letölthető az újság.

Remélem azért tudtam segíteni.

Sok sikert!

Kyra
kyra

Klarissza, ez már nekem is eszembe jutott, de az oviban szerencsére már letiltották a motorozást.

Lehet, hogy egy bölcsibe beviszem, csak nehogy kivágjanak vele. Vagy odaadom a szomszédnak, hogy szeptemberben, vigyék be. 8)
kyra

Sziasztok!

Motorozás: amióta itt lakunk és előkerült az összes régi motor, azóta megállás nélkül megy a motorozás! Még a Zs is visszaesett és, bár már alig fér rá, azért hajtja rendesen. Ebben a szezonban 3!!!! pár cipő pusztult el így - na azért a rendes cipőkben nem engedem. A biciklizést én is jobban kedvelem, de azzal nem lehet karambolost játszani! :roll: :lol:

Kincskeresőben volt motor...

Kicse, bölcsi ügyben én sem tudok segíteni, mi sem jártunk.

Sőt, történelmi döntésre szántam el magam! Hagyom a fenébe ezt az ovi témát is egyelőre. Eredetileg is így terveztem, úgyis itthon vagyok, mindenki jobban érzi így magát, minek bonyolítsam az életünket? Majd jövőre megy mindkét gyerek egyszerre...

Kópé
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm, ha van még valakinek infója, azt nagyon szívesen venném. A lapot láttam, onnan néztem ki melyek azok a bölcsik, amik számításba jönnek.
Szép napot Nektek!

ÜDv,
kicse
kicse

Sziasztok!

Kicse!
A Bácskaiba jártak a fiaim. Nekünk nagyon tetszett. :)

Eri
simones

Sziasztok!

Március 26óta Taksonyban lakunk..
Szeretnék lányok egyenlőre elköszönni, még nincs netünk és időm se sok.
MAjd időnként benézek mesélni, azért...köszönöm az elmúlt időszakot nektek.

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy újra ide tolakodom a topicotocba, de egy kis segítséget szeretnék kérni, ugyanakkor egy kis mellékes jövedelmet is tudnék ajánlani!

Esetleg a régebb óta babanetezők már látták a hirdetésemet, ezzel foglalkozom: www.falfestolany.fw.hu.
Próbálom beindítani a vállalkozásomat, ezért minden alkalmat megragadok a reklámozására.
Szóval, arról lenne szó, hogy aki beajánl valahová, egy ismerősének, mondjuk és szerez nekem munkát, annak 10 %-os "jutalékot" adok.
Természetesen, csak akkor tudok fizetni, ha tényleg elkészült egy-egy kép!
Nagy segítség lenne ez nekem, mert beirattam a kisfiam bölcsibe, de csak akkor vinném szeptembertől, ha van munkám. Egyébként, ugye fel se veszik. Szóval, muszály, hogy legyen munkám!
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni.
Kriszti
bdkriszta

Sziszike!

De jó Nektek, gratulálunk a lakhely választáshoz, igaz nem ismerem Taksonyt :-) !!!! Majd írj!!!!!

Bella:
Beiratkoztunk a Kincskeresőbe, 5 perc volt :-)
Andi és Csilla néni Csiga-biga csoportját mondtuk kiválasztottnak, remélem jó lesz :-)
Május 25-én kiírják a felvettek névsorát, június 12 körül már szülői....
Kérdezte a vezetőnéni, hogy tudunk-e még másról a Bácskai bölcsiből, de csak annyit mondtam, hogy egy kislány még körzetes ide, a szülőké a döntés... :)

Klarissza
klarissza

Szia Simones!

Mesélnél nekem kicsit bővebben a Bácskairól? még nem volt alkalmam megnézni. a védőnénim szerint "katonás" bölcsöde. nektek mi a tapasztalatotok? a telefonban a vezetőnő nagyon szimpatikus volt, egyelőre ez az egy infóm van róluk.

köszönöm előre is
kicse
kicse

Sziasztok!

Kicse!
Mi egy évig jártunk oda bölcsibe, mint írtam nagyon jól érezték magukat. Nem tartom katonásnak, de persze napirend van itt is. De vannak itt a fórumon, akik most már a 2. éve járnak oda, de ők más gondozónénikhez kerültek. Ha teheted, nézd meg belül is.

Klarissza!
Szerencsésen megúsztad. :) Talán idén tanultak a tavalyiból, és több időpontot adtak a beiratkozáshoz. Tavaly alig volt, emiatt hatalmas volt a sor :( Persze mi vittük a fiúkat is, akik még nehezebben bírták a várakozást.

Sziszike!
Csatlakozom Klarisszához, jó nektek :), bár nekünk kicsit messze lenne onnan a munkahelyünk.

Eri
simones

Sziasztok!

Bella:
Bárányhimlős lett Lackó!
Remélem, hogy a bölcsiben szóltak minden szülőnek, bár minket is elég váratlanul ért, erre nem lehet felkészülni :-(
Nem tudom hol szedtük össze, elég sok helyen és sokféle gyerekkel találkoztunk az elmúlt hónapban.
Ma délelőtt a doki után le is hoztam Debrecenbe a szüleimhez, most két hétig itt fog "nyaralni" :-)
Remélem, hogy nem okozunk nagy járványt a bölcsiben.... :oops:

Ja és képzeljétek, nem is tudom, hogy írtam-e már, hogy egy nap alatt átszoktunk a pelusról a bilire, de a nagy dolog átszokása is két hét alatt lezajlott.

Megyek a pöttyösömhöz....aztán vasárnap este ismét a csúnya nagyvárosban leszek :-(

Klarissza
klarissza

sziasztok!
Barátnők küldtek hozzátok, hogy itt biztosan megtalálom a választ a kérdéseimre.
Szóval itt a babanetről összeollózva kaptam egy "kivonatot" a 7színvirág oviról, elég olvasmányos volt :( Igazából konkrétumokat szeretnék. Mit jelent az hogy kaszárnya? Tényleg annyira szörnyű, de miért???? Fontos döntés előtt állok, ovit váltanánk, de ha ez is olyan mint a másik...
Tapasztalatokat szeretnék
köszönöm szépen
Kriszta
pikk

Szia Kriszta!

Ezeket a hízelgő jelzőket biztos én írtam. :oops:
Igazából soktól sokk függ, pl hogy melyik csoportba kerülnétek, az épületnek melyik részébe, melyik udvaron játszana az a csoport...
Az én fiam egy hétig járt oda, aztán elmenekültünk. :( De később beszélgettem olyanokkal, akik maradtak és kibírták :)
Mindenkinek mások az elvárásai, vágyai, szempontjai, és minden oviban vannak gondok meg jó dolgok is.
Kérdés, melyik oviból mennétek át és miért? Mi az, ami ott nem tetszik? ÍRhatod priviben is, ha gondolod, ezek kényes témák, tudom. :?
A kaszárnya olyasmire akart utalni, hogy rendkívül katonás volt a légkör, nagy fegyelmet vártak el a kicsiktől, szigorúak voltak az óvónénik. Abban a csoportban legalábbis.
Ennyi idő alatt nem sok konkrétum derült ki számunkra, inkább a légkör meg az egésznek a hangulata volt menekülésre késztető. Én általában mindig a megérzéseimre szoktam hallgatni, nem racionális érvek alapján döntök...
Szóval nem tudok sok okosat mondani, csak olyasmit, hogy rosszul éreztük ott magunkat, a gyerek is, én is.
De láttam a kerületben olyan ovit is, ami még annál is sokkal rosszabb volt. Legalábbis első ránézésre. :(
Most jobban nem mennék bele, ha gondolod, írj privit, meg hátha valaki még hozzá tud szólni érdemben.

Szia,
Klára
klara

szia Klara!
Írtam privit, bár az elküldött fiókomba nem látszik, így lehet hogy elbénáztam valamit :oops: akkor majd azért szólj :P
további véleményeket is várok ám, és köszi mindenkinek!!!!
pikk

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="pikk"]s írta:pikkzia Klara!
Írtam privit, bár az elküldött fiókomba nem látszik, így lehet hogy elbénáztam valamit :oops: akkor majd azért szólj :P
további véleményeket is várok ám, és köszi mindenkinek!!!!

Megkaptam és válaszoltam is :)
klara

Falfestő lány nem semmi............ :)

Végre egy tehetség rideg rusnya világunkban...... 8)
klarissza

Sziasztok!

Klarissza!
Jobbulást Lackónak! :)
Képzeld a Viki szeretne újra bárányhimlős lenni. :roll: Majd festek rá pettyeket. :) Tavaly kicsit sok volt az az 5 hét itthon. :(
A falfestő lány tényleg ügyes, de nekünk nincs erre alkalma falunk. :(

Eri
simones

Sziasztok!

Eri, ha érdekel, nálunk most beszerezhető. :(

Bence tegnap kezdett pöttyösödni.

Kyra
kyra

[quote="kyra"]
írta:
kyraEri, ha érdekel, nálunk most beszerezhető. :(

Bence tegnap kezdett pöttyösödni.

Én komolyan gondolkodom rajta Jankának. :? Legalább túl lenne rajta.
klara

Kyra!
Köszi ;) De már tavaly átestek rajta, így most már csak a pettyfestés marad.

Eri
simones

Kyra!
Bencének kevés pettyet és gyors gyógyulást kívánok. :)

Eri
simones

Sziasztok!

Köszönöm, Bence nevében is. Hála Istennek, nincs sok pöttye és egész jól tűri. Csak ne lenne a szobafogság. :?

K
kyra

Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna
johanna1975

Sziasztok!

Lackó újra bölcsiben, egyedül van a csoportban, kb. 12 gyerek kapta el tőle a barihimlőt :oops:
Jól viselte, első két nap volt bágyadtabb, egyszer volt 38,6 a láza, nem volt rajta sok pötty, nem is igazán vakarózott. (Azért sikerült összehoznia két kis krátert, egyet a fülénél, a másikat a homlokán :? )

Klarissza
klarissza

Sziasztok!

Nekem van egy nyolc hónapos kislányom, Miléna Zita és szeretnék zuglói anyukákkal megismerkedni, kapcsolatot tartani babamama-ügyekben.
Esetleg későbbiekben egy kismama klubbot is szívesen alakítanék, először levelezésekből kialakult kapcsolatokból, később személyes találkozókkal tarkítva.
A nevem Erős-Bereczki Ágnes és az alábbi emailcímen várom a visszajelzéseiteket:
eros.bereczki.agnes@comunique.hu
[/img][/url]
mamszi

Sziasztok! :-)

Bocsi a zavarásért! Azt szeretném kérdezni, hogy érdekel-e valakit sok-sok mese dvd (Pl Thomas a kismozdony, Sam a tűzoltó, Dóra a felfedező, Noddy, Eperke, Teletubbie, Micimackók, Kisvakond, stb.), felnőtt filmek, zenei cd-k (pl Babazene, Halász Judit, Kaláka, stb)?
Ha igen, írjon nekem a discmano @ gmail.com címre, és küldöm az infókat.

Köszi...

További szép napot:
Titati

:-)
titati

Sziasztok Lányok!!!

Képzeljétek, lehet, hogy végleg zuglóiak leszünk!!!
A részletekről majd ha már biztos, addig még 2 hónapig csak szorítsatok, jó???
(A kertről lemondtam persze... :) )

Akinek BÖLCSI gondjai vannak!

A kerületben legalább 80 helyet lehetne nyitni a kicsiknek, ha valakinek sikerülne legalább a képviselői fogadóórán szóvá tenni ezt a botrányos helyzetet!!! A PSzF melletti bölcsit eladták, átalakították a Főiskola igazgatóságának, máshol évek óta üresek a csoportszobák,
most meg azt akarják, hogy 30 kicsi szorongjon a 40 nm-es csoportokban!!!

Bárki, aki tud rá szánni egy órát, képviselheti a felháborodásomat!
Már úgyis évek óta fortyog bennem, de az intézkedésig én nem jutottam el.

Kellemes nyarat mindannyiunknak!
Ilon
ilon

Szia Ilon!

Nem igazán tiszta a leveled :-)

Melyik kerületről beszélsz? PSZF=Pénzügyi és Számviteli Főiskola? A fősuli nem Mátyásföldön van?
Eladtak valahol egy bölcsit?
Hol máshol üresek a csoportszobák? Milyen csoportszobák? Bölcsis vagy főiskolai csoportszobák?
A 30 fős nyomorgást sem értem 40 nm-en :-(
(a mi bölcsinkben sem jutott több nm, vagy a főiskolásokról beszélsz???)
Hol képviselhetnéd a felháborodásodat egy órán keresztül, amit nem tudsz megtenni?
Évek óta tart? De micsoda?

Vagy csak én vagyok ilyen értetlen??? :oops:

Neked is kellemes nyaralást!
Ezek szerint csak ősszel jössz errefelé?? :-(
klarissza

Sziasztok!

Klarissza!
A PSZF itt van Zuglóban a Fogarasi út mellett.
Kicsit úgy tűnik, mintha keverve lenne az ovi/bölcsi. Ui. a bölcsikben nincs 30 fő egy csoportban, de az ovikban tervezik, hogy ennyire bővítik a létszámot. :(
Gondolom az önkormányzati képviselők fogadóórájára gondolt Ilon.
Egyébként pedig nagyon nem szeretem, ha valaki csak háborog, de reklamálni a megfelelő helyen már különböző okokra hivatkozva nem tud/mer.
Bocs, ha valakit megbántottam volna, de sajnos ezt nagyon sokszor tapasztaltam már. Legutóbb az aláírásgyűjtésnél, a kötelező óraszám emelésesnél. Mindenki panaszkodik, amikor aztán végre lehetne valamit tenni, különböző okokra hivatkozva nem írja alá. (pl. nincs nála, nem tudja, nem találja...) Ja, hogy az állása múlhat, vagy túlterhelt tanár fogja tanítani a gyermekét, unokáját... :twisted: :twisted: Nem tudja mindenki magán ovi/suliba járatni a gyermekét. :twisted: :twisted:

Eri
simones

Sziasztok!

Aha, a Fogarasin én is néztem már azt a volt bölcsi- vagy ovi-épületet. :? A Tihany téri bölcsiben volt az, hogy az egyik csoportszoba üresen állt, míg helyhiány miatt egy csomó gyereket el kellett küldeni. Direkt le volt csökkentve 80 %-osra a "teljesítmény".
30 gyerek lesz ezek után egy csoportban? ... Az jó. :evil:

Én már nem emelnék szót bölcsi-ügyben Zuglóban, egyrészt mert kinőttünk belőle, másrészt mert kb 2 hét múlva költözünk, de akit helyhiány miatt utasítanak el, annak valóban érdemes reklamálnia.

Ilon, drukkolok, de majd áruld el, ha összejön, hogy mihez is :wink: Suli, ovi-ügyekben változott valami nálatok azóta?

Egy darabig majd nem lesz netem, de aki akar, az úgyis megtalál :wink: Meg majd voisszanézek ide Budáról is. :)

Mindenkinek szép nyarat,
Klára :)
klara

Sziasztok!

Valóban kicsit kapkodó volt a hozzászólásom, de nem gondoltam, hogy ennyire... :) bocs.

Simones pontosan egészítette ki, a PSzF az a főiskola, ami a Fogarasi úton levő bölcsi épületét szerezte meg pár éve. Igaz, biztosan senki sem adná szívesen a gyerekét egy 2-szer 2 sávos főút mellé bölcsibe. De újat nem építettek helyette, az ANTSz-szabályok pedig (mivel egészségügyi intézménynek számít és nem oktatásinak!) kórház szintű igényeket támaszt egy ilyen épülettel szemben. Vagyis iszonyú drága felszerelni.

És Klara is pontosan egészített ki: mi is kinövünk a bölcsiből az idén, ezért én már nem mennék a képviselői fogadóórára - nem mintha arról álmodnék, hogy bármit is használna, de mégis... nem tudnék más utat az intézkedések megváltoztatásához.
Viszont szívesen aláírok. :)
A Tihany téren 2 szoba van bezárva jó 10 éve, nem egy - tudtommal. Felújítás, plusz szobánként 5 fő állás kellene az önkormányzattól!

A 30 főt a bölcsikbe tervezik!!!
Az ovik terén ez nekem újdonság, de ezek után minden elképzelhető.

Tud valaki jó szakembereket lakásfelújításhoz???
S. O. S. kellene gázszerelő, villanyszerelő, vizes.
Van valakinek tapasztalata a műanyag nyílászárók terén?
Minden info segítene!

Előre is köszi!
Ilon

Ja! És a bölcsihez: mielőtt túlterhelnék, és lehetetlenné tennék a Tihany téri bölcsit, pár mondatot hadd idézzek ma reggelről:
"Gondozó néni: Ki borította ki a dominót?
Egyik kisfiú (kis csend után): Én.
G.n.: Légy szíves szedd össze. És köszönöm az őszinteségedet."

Csak ha valaki még mindig azt hinné, hogy "a bölcsi csak gyerekmegőrző" és "ott nem foglalkoznak velük"... stb. (Védőnőtől is hallottam már... :( )
Ezek a gondozónők pontosan tudják, hogy minél kisebb a gyerek, annál inkább életre szóló hatása van a velük való törődés minőségének!
Ilyen intézmények dolgozóit ellehetetleníteni felbecsülhetetlen kár, nem?
ilon

Sziasztok!

Igen közben rájöttem, hogy a Külker van Mátyásföldön :-)

Nem is hallottam még ilyet, hogy üres csoportszoba. Meglepődtem.

Ezt a 30 fős bölcsis csoportot egyszerűen nem hiszem el, lehetetlen. Éva néniek a hátáról is csorgott a víz 8-9 gyerekkel, szerintem oviban is ritka pillanat, ha egy nap 20-25 fő feletti a csoportlétszám. Vagy nem? Még nincs tapasztalatom. Majd szeptembertől.

Kincskeresős ovisok leszünk, Csigabiga csoport, magyar zászló a jelünk.
(Hogy lehet a nemzeti lobogó ovis jel? Nem fura? Nem védett szimbólum vagy ilyesmi? Elég férfias jel az biztos :-) )

Klarissza
klarissza

Szia Klarissza!

Gratulálok az ovihoz! (A Tihany téribe 50-en jelentkeztek a 35 helyre.)

Nem kötözködésből, de azért leírom (mert szerintem vicces, azóta is röhögök magamon): tudod mi volt az utolsó, amit "nem hittem el"? Az, hogy a Diákhitel szerződésemet számomra előnytelenül, egyoldalúan megváltoztatják, ha nem nyilatkozom, hogy ragaszkodom az eredeti szerződésemhez. (Semmilyen hivatalos értesítést nem kaptam, csak a neten keringtek "pletykák"!)
Párezren elhitték, jelezték, hogy nem járulnak hozzá az egyoldalú szerződésmódosításhoz, és azoknak most is az eredeti szerződése érvényes. Amiben fix, és nem piaci viszonyok szerint változó (gyakorlatilag növekvő) kamatuk van. :)
Szóval azóta inkább mindent elhiszek, ami ilyen őrültségnek tűnik elsőre. 2 éven belül úgyis kiderül, hogy keresztülvitték-e, vagy tényleg csak rémhír volt. De miért lenne? Hisz ez a tendencia...
De eszerint már titeket sem érint.

Mégegyszer: tud valaki megbízható szakikat lakásfelújításhoz?
Szép időt mindenkinek!
Ilon
ilon

Ilon, mi is felújítunk, de megbízhatónak nem neveznénk a szakikat, max a villanyszerelőt tudom ajánlani jó szívvel.
Nem is tudom, hogy leszünk kész 30-ra, mert az összes többi mester csúszik, a kőműves-burkoló még el sem kezdte. :?
Mit kellene megcsinálni, lényegében mindent?
klara

Sziasztok !

Bekukantottam ...

Én tudok megbízható víz gáz szerelőt, nekünk is ő csinálta és ok mind árban mind szépségben

Ja és a burkolónk(kicsit sötétebb börű a srác de nem rossz!!!nagyon szépen dolgozott kicsit drágábban de minőségi munkát csinált!

Már nagyon régen nem voltam ...soryyyyyyyyyyy

Kolos lassan 1 éves már több mint 11 kg és még napi 2* cicizik de már eszi a szilárd felnőtt kaját.
Pl tegnap rizst paradicsomos padlizsánnal olasz módra.
Egyedül iszik kis üvegpogárból(mi teljesen kihagytuk a cumisüveget,most is csőrős üvegből iszik ha az utcán vagyunk

hónaposan felált,1000 mászik és már egyedül kolbászol támaszkodva.Már néha el is felejt kapaszkodni!

Összebarátkoztam egy anyukával a neten keresztül Zuglóban de !!!!!!!!!!!!!!!ők költöznek szeptemberben tehát szomorú vagyok nagyon.

Még mindig nincsen netünk otthon ezért anyumtól írok,

A lakás jó de még van mit csinálni rajta(már 1 éve a miénkn ez a 47 nm hurrá!!

B.

Kép
beataa

Sziasztok!

Klára!
Nem tudod, hogy a tanuszodában mikor van a kezdőúszásoktatás?
Talán végre már fogadnának minket.

Eri
simones

[quote="simones"]S írta:simonesziasztok!

Klára!
Nem tudod, hogy a tanuszodában mikor van a kezdőúszásoktatás?
Talán végre már fogadnának minket.

Eri

Azt hittem, már rég jártok :)
Nem tudom, de megnézem neked, jó? Igazából kéne járniuk enyémeknek is intenzívre. Ilyenkor nyáron úgy szokott lenni, hogy egy hetes turnusokban minden délután lehet menni. Szerintem minden időpontban van kezdő is, haladó is. Ha 4-re odamentek, akkor nagyon nem lőhetsz mellé. :)
klara

Klára!

Köszi. :) Kb. 4-re odamegyünk. Fürdőnadrág, úszósapka, papucs, törölköző. Más nem kell?
Sajnos nem tudtunk menni, nem bírtam elvinni őket. :(

Eri
simones

[quote="simones"]K írta:simoneslára!

Köszi. :) Kb. 4-re odamegyünk. Fürdőnadrág, úszósapka, papucs, törölköző. Más nem kell?
Sajnos nem tudtunk menni, nem bírtam elvinni őket. :(

Eri

Még pénz is :lol:
klara

Ja és Gellért pl úszószemüveg nélkül nem hajlandó betenni a fejét a vízbe, szóval esetleg az sem árt. :)
klara

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?