Új privát üzeneted érkezett!

Ismét én!

Anita? Hogy vagytok? Gyógyulgattok? Boti hogy van?

Csilla! HOlnapra jó munkát! :( Gondolom milyen fárasztó minden nap!

Petra! Milyen a ház? Rakj majd képeket!

Ági? Olvasol minket? A Next üzletet akartam kérdezni?! Szoktál még ott vásárolni? Egy- két cucc árát megírnád?(Félévesre való) Persze ha jársz arra, és eszedbe jut! Külföldön jó áron van, kíváncsi lennék erre mennyi! Köszi előre is!Bölcsi?!

Mégegyszer szép napot!
Ági2
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Ok leesett, milyen számra gondoltál Tünde. :D :lol:

Ági2!
Most voltunk biciklivel a baumax-ba, szerintem ma már nem megyünk. De héten elnézzünk felétek.

Ebéd nálunk még csak most van, mivel későn keltünk. Manó körül már kisebb disznóol van. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Hogy mossátok a babó cuccait? Mikortól használtatok öblítőt?
Én olyan... vagyok! Én egyszerre mosok mindent, mármint Dóra ruháit, plédet. Kapott rucikat, amit barátnő gyerekei kinőttek! Még soká lesz jó, de gondoltam kimosom! Bórdó! Nem gondoltam, hogy fogni fog! :lol: A fehérből rózsaszín lett! :oops:
Mit csináljak? Gyorsan beraktam a fehéret, vagyis már rózsaszínt :oops: vanish white-tal, na, mint halottnak a csók! Semmit nem ért!
TIPP :D
Végülis nem volt sok, és nagy része már lassan kicsi lesz! Ilyen még nem volt! :evil:

Üdv mindenkinek!
Ági2
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Örülök,hogy jól sikerült a tali! Remélem, legközelebb már tényleg odaérünk mi is :roll:

Botond szerencsére már teljesen jól van, "csak" a harmadik foga kínozza.
Valószínűleg, nem is tőlem kapta el a nyavalyát, csak a foga miatt volt...
Én még mindig elég randán köhögök, de már sokkal jobb a helyzet. És nyugodtabb vagyok, hogy még sem fertőzök. Most meg már tuti nem.

Tünde: mi is voltunk Botival tegnap a Sóstón. Kettesben, mert férj meccsezett.

Anita: Nagyon cuki Kornél :D

Ági2: :( Én a Vanish Dual Power + Vanish Oxi Action Multi-t használok Boti foltjaira, de ha már színesek lettek a fehérek.... passz! Egyszer (nemrég) csináltam férjnek rózsaszín pulcsit a fehérből...azóta is olyan, hiába csináltam vele bármit :roll:
Én Boti ruháit külön mosom. Ott is külön a pelusokat, fehér bodykat, külön a színeseket. Sensitiv öblítőt használok.

Szerintem még mi is kihasználjuk hétfőn, kedden a jó időt, így készülünk a városba. Majd résen leszek. :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Egy pár ígért kép:

Még Zalakaroson Anyával
Kép
Imádok Anya lábában felkapaszkodni :D
Kép

Hűűűű, de ügyes vagyok :D
Kép

Nagy betyár vagyok :wink:
Kép
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok Lányok!

SOS-ben kellene egy kis segítség.
Hol vannak Nyíregyházán olyan bútorboltok, ahová érdemes elmenni? Gyerkőcöknek akarunk bútorokat venni.
A Pazonyi úti Ballába voltunk, és oda biztosan vissza is megyünk, de előtte még elnéznék 1-2 helyre. Ha van vmi érdemes.
Azt hiszem még a Kertvárosi bútorbolt van,ahol vmikor voltunk.
Meg egyszer az Almatárolónál lévő üzletben. Ezeket ismerjük csak.

Más ötlet? Holnap délelőtt mennénk. Jókor jut eszembe tanácsot kérni. Mi?
Jöhet privibe is. :)

Köszönjük, Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita

Nagyon drága Botond!

KépKép
KépKép
nagy_anita

Sziasztok!

Ági2!
:lol: Velem is előfordult már. De én inkább zsepiket mosok ki, Zolkó olyan jól eltudja rejteni őket. :D Én is külön mosom még máig Manó színes és fehér (főzöm) ruciait. Próbáld meg a fehéreket Flóraseptbe áztatni, hátha kivesszi belőle. Öblítőt mostanában kezdtem el használni, Sensitiv itt is. :)

Anita!
Holnap nem, de kedden hátha találkozunk a téren. Nagyon édes Boti a képeken. :)

Anita2!
Sajnos nyíregyen nem tudok ájánlani bútorboltot, mi Debibe vagy Naményba veszük rokonoknál a bútort. Pl. nézzetek be a Brendonba, csak tippért. Állítólag a Búza tér környékén van gyerekbútor bolt. De még rákérdezek.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Most veszem a fáradtságot végre és bejelentkezem :oops:
Valamelyik délelőtt visszaolvasok és írok bővebben,ha Balu bölcsibe lesz!Olvaslak én mindíg titeket de lusta dög vagyok,vagy épp nincs időm!Csütörtökön és főleg pénteken Balázs sokat sírt utánam,félek is nagyon a holnaptól :cry: Kedden meg már az alvást is megpróbálják!Mondjuk nem tudom minek így sietni mikor még enni sem eszik csak ha én bemegyek és etetem :? Mindegy,ők tudják,de nem akarom hogy éhezzen :?
Ági!
Miket nézzek meg neked?De nem mindíg azok vannak a westendben mint a katalógusban!Ha akarsz rendelni,küldök neked egy linket,mert van aki ezzel foglalkozik!Csak van hogy sokat kell várni amíg ideér Magyar o.-ra!De ha arra járok szívesen megnézem neked!

Nekem is kéne egy kis infó!Szőnyeget akarunk venni,szétnéznénk Nyíregyen hátha ott van valami olcsóbb lelőhely!Tud valaki ilyet?

Ági
csagi

Petra! Sok boldog névnapot kívánunk!!!
Jolka és Márkó

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Anita! Boti nagyon vagány! Örülök, hogy jobban vagytok!

Jolka! Erre mikor jöttök? :lol:

Ági! Pulcsi, és nadrág érdekelne, de a body sem mellékes! Jönnek haza rokonok, lehet hozatok! Még ott nem említettem! Egy-két árat írj majd, ha arra jársz!
Szőnyeg van a Honvéd utcán! Mi ott vettünk a Dóra szobájába bordűrt! Nagy a választék, a szőnyeget nem tudom, de van! A Kert utcán az OMV mögött!

Petra! NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Tünde! Merre vagytok!

Anita2! Sikerrel jártatok? Vettetek bútort?

Voltunk sétálni, de senkit nem láttam! :(

Üdv mindenkinek!
Ági2
ágimanó1

Jolka! Elfelejtettem! Párom volt bent megkérdezni a felmentés eredményét, de még nincs! Mondta a nénike, ő továbbküldte, nem szokott rajta ülni! :lol: Akkor hogy- hogy nincs eredmény! Na mindegy!

Üdv!
Ági2
Kép
ágimanó1

Sziasztok,

Petra,
Nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!
A héten még szülinapot is ünnepeltek!!!!! :D Szombaton ugye? Mert ha jól emlékszem épp két hét van a fiúk között.

Ági2,
Sétáltunk de. is, de nem a K. tér felé, hanem a környéken. Mivel meg vannak sázmlálva a jó idő napjai, hát megyünk amennyi belénk fér.
Holnap de. találkozunk? A szerda már nagyon necces az idő miatt.
Amw..-t használok foltokra. A miénkre elég lenne a vanish is de, a Zalánéra csak ez jó. e

Ági1,
Mi Diego-ban láttunk annak idején a legnagyobb választékot, de az van Bpesten is.

Anita1,
Én biztos, h. nem ismerek meg a zutcán, ugyhogy ha te igen, nyugodtan szólits le. Szerdán zenebölcsibe készülünk. Ti nem jöttök? Amugy még mi sem voltunk, ugyhogy jó, h. itt ajánlgatom, de a lányok dícsérték.

Jolka,
Készültök zenebölcsibe szerdán? És a többiek? Mi szeretnénk menni, de a múlt héten Zalus nem kapta meg az oltását, igy szerdán megint megyünk tanácsadásra, ami sajnos bekavarhat az alvásába.

KÉpzeljétek, a DM milyen 'nagylelkü'. Az egy éves fiamnak küldött egy 15%-os Siesta kupont, szept. 23., szülinap után. Ma vettem észre, h. 2006. aug. 31-ig le kellett volna vásárolni. Mátyás király jutott eszembe. Adtak is, meg nem is.

Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Petra, mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Ági1, Én is a Honvéd utvcai Szőnyegországot ajánlom! Mi ott vettünk nappaliba, hálóba is. Később is tudsz esetleg pluszban futót venni...stb. Árak is elég jók!

Anita, A Pazonyi úti bútorbolt szerintem is jó. Elintéztétek a vásárlást?

Ági2, mi voltunk a téren sétálni.

Annamariról és Melindáról nincs hír? Mariann, nincs kedved már írni? (ha olvasol)

Jolka, elvileg holnap is megyünk fel. (legalábbis készülünk) :wink:

Köszönjük a dícséreteket!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tünde, egyébként pár hónapja mintha láttalak volna az egyik lámpánál a Keletnél, de nem mertem volna mérget venni rá, meg nem is vagyok olyan bátor. :oops: De akkor majd leszek :D
Zenebölcsit már akartam kérdezni, hogy esetleg mi is megnéznénk, ha lehet.
11-én lesz 8 hós. Vannak még ilyen minik???

Tényleg, Ági(2), sikerült vmit kezdeni a rucikkal?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Ma Bedobta a telcsimet a wc-be. :?
Mikor kivettem még működött, de miután leöblítettem nem lehetett bekapcsolni. Hajszárítóval rámentem, egyelőre még szárad. Ági mostmár csak a 70-en érsz el.:D

Anita!
Írd meg mikor jöttök, és akkor úgy intézük a sétát. Gyertek nyugodtan a zenebölcsibe, amikor utoljára voltunk akkor volt két picurka is.

Ági2!
Zolkó üzeni várj türelemmel.:) Nagyon sok kérvény van, éveleje van még. Lehet nem kerültél aznap sorra, így átcsúsztál a következő hétre. :roll:

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok lányok!!

Már régen jelentkeztem. Remélem jól vagytok.
Egy picit megfázott picurkám, ezért elmaradt a kéthónapos oltása a múlthéten. Szerdán vissza kell vinnem, de nem hiszem, hogy beoltják, vagyis nagyon nem szeretném. Valszín Janka is hazahozza a bacikat az oviból, Ő is kahácsolt egy kicsit.

Petra! Utólag is Boldog Névnapot! És nagyon köszönöm, de már kaptam meghívót az iwiw-re. Ja igen, oda is tettem fel képeket a gyerkőcökről, aztán majd szedek már össze egy pár képet is a családomról, de ahhoz most idő is kellene.

Emese
jurem

Sziasztok!
Mi olyan 11 körül lehet felnézünk! Ha olvas valaki! :lol:

Anita! Van ami rózsaszín maradt! :lol: :twisted:
Üdv mindenkinek!
Ági2
ágimanó1

SZiasztok,

Anita,
Nyugodtan szólits le, de holnap a zenebölcsibe hátha összefutunk. Amúgy a belvároshoz képest ti melyik irányban laktok? Mi SÁrga diszkont, Búza tér ....

Ágimanó,
Miért nem küldtél egy sms-t, akkor tudtunk volna találkozni. Nem készültünk ugyan a K. tér felé, de mégis ugy alakult, h. átvágtunk, de nem is néztem se jobbra, se balra.
A könyv érdekel még? Továbbra is áll az ajánlatom, h. leadom a barátnőmék Metropolban lévő boltjába. Holnaptól jön a sz.r idő, nehezebb lesz a közös sétát összehozni.

SZép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde! Bocsi, csak nem mentünk fel a városig! A könyvet kicsit hanyagolom! Azért köszi! Semmi időm olvasni :( ! Jövő héten beindul a suli, és kicsit tanulnék előre! Ha tudok!
Hátha összefutunka majd a téren! Vagy sms! Oké?
Tegnap Dóra iszonyat rossz vot! Ma viszont másodszor alszik! :lol:

Jolkával viszont taliztunk! :lol: :lol: :lol:
Láttad a lakásokat? Megtaláltad? Kiváncsi vagyok, mit szólsz!

Anita! Ti voltatok a téren? Meggyógyultatok!

Annyira fúj a szél!

Remélem még marad, vagy lesz jó idő!
Dobok egy képet!
Kép

Üdv mindenkinek!!!
Ági2
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Holnap mi nem tudunk menni a zbölcsibe, közbe jött valami.:(

Tünde!
Lecsaptam Ági2-re, így nem jutott el a térig.:) Maradtunk a játszótéren.

Ági2!
Szétnéztünk Manóval, de nem találtunk semmi jót. De most már tudom melyik tére gondoltál. :D Ott jöttünk ki biciklivel. Ha azt mondtad volna, hogy a bolhapiac, tudtam volna.:) :wink:

A telcsim mára helyre jött. :P Csak rátettem a töltőre, és újra működik.
Szép napot, ma is szupi idő van, csak a szél fújdogál.
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ági2!

Cukor ez a kiscsaj. :D

szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka! Merre mentetek? A kis utcán végig egyenesen, aztán az utca végén jobbra, ott a tér. Így? Vagy a kis utcán egy másik kis utcába letértetek? :lol: Érthető voltam? :lol: :lol:
Na, majd legközelebb elkísérünk benneteket! Oksi?
Voltunk a DM-ben, már le is adtam a papírt! :lol:

Tünde! Sajnálom, hogy nem tudtunk talizni, de ami késik nem múlik!

Anita! Ti voltatok a városban?

Emese! Picurkának gyógyulást!

Csajok! A szám egyre nő! Tegnap délutáni h.sz.-om után felírtam! :lol:

Jó éjt mindenkinek!
Ági2
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Ági, igen, voltunk, de csak délután :D Nem láttam ismerős bébit (anyukákat nem bizti,hogy felismerném :oops:)
A Suttogóról van szó ugye, amit emlegettek Tündével? Most vettem meg a III. kötetet (az első kettőt nem olvastam). Nagyon sokat hallottam róla, és nagyon kíváncsivá tett. Tegnap este kezdtem el olvasni, mert a napközbeni alvásokat én is szeretném kicsit rendszerezni, ha lehet (meg egy picikét tovább is aludnék :roll:, ha sikerülne). Majd beszámolok róla!

Tünde, Téged akkor szerintem igen, felismerlek. :D Mi "elővárosiak" vagyunk, de a belvárosi sétáink kiindulópontja általában a Víz utca környéke :lol: (személyesen :wink: )
Eddig úgy néz ki, készülünk a Zenebölcsibe! :D

Emese: Gyógyulást Nektek! Várjuk ám a képeket!

Csajok, kaptam egy hülye pü-t. Megnéztem már a taglistát, és láttam,hogy a közelmúltban is regisztrált egy jó pár nyíregyházi :wink:
Lehet mi nem ismerjük fel mindannyian egymást, de az inkognitóban olvasók igen... :? :roll: :wink: :D

Még köhögök, de már szinte teljesen jól vagyok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Dóra bébi nagggyon édesbogár! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Ági2!
Egyenesen fel, majd jobbra, Aztán már a róka utcában voltunk, azt hiszem... :wink: DE szét néztünk a környéken.

Anita!
Mennyi Nyíregyi és környéki lehet még, nem mindenki írja be a település nevét. ;) De az utolsó pár regisztrált emberke nem is szólt még egyik fórumhoz sem. Csak olvsásához nem kell regisztrálni.:D
Örülök, hogy jobban vagy már.

Manó visszalaludt, de megyünk fel sétálni délelőtt, hátha összefutunk valakivel.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt!

Jolka! Így nem tudom, a kis utcán végig egyenesen. Aztán egy nagy háznak "ütközöl", és ott jobbra! NA mindegy! Majd legközelebb!

Dórát most altattam! Duplán. Cici, varázs a kiságyba, kipattanó szem, :lol: majd ismét cici, varázs, és épp hazaért apa! Szerencsére adddigra már úgy bekómált, hogy elaludt! :shock:

Anita! Igen, a Suttogóról van szó! Tegnap mi is útnak indultunk, aztán egy könyvesboltba benéztünk. Az eladó készségesen hozta mindhármat. Aztán végül én is megkaptam, de csak a harmadikat, ugyanis azt olvastuk a, hogy az első kettő legfontosabb kérdéseit taglalja, vagyis "ismétlés"! Persze biztos van olyan, amit az egy részletesebben ír. De az egyben mér kórháziról is olastam. Persze ahogy belelapoztam! Lehet nem jól értelmeztem. Ez lehet a pocitól lett volna jó olvasni!
Tünde, ezt neked is írtam! Azért köszi, és ha van kérdés, akkor szólok, vagyis ha szükségem lenne a könyvre! Oké?

Én is kaptam egy furi pü-t.??? :shock: VAlami sorozat letöltés? :shock:

Mi is megyünk délelőtt, de csak átfutóban vásárolni, meg a postára!

Üdv, és szép napot mindenkinek!
Zenebölcsiseknek jó szórakozást!
Írjatok milyen volt!
Ági2
Kép
ágimanó1

Sziasztok!
mi itt újak vagyunk!
van aki már ismer, de a többség nem!
ha valaki már régebben jár a zbölcsibe, attól szeretnék tájékoztatást kérni, hogy mijen valójában! mi folyik ott??? :P
mi készülünk ma!
battatimi

Sziasztok!

Szia Timi!
Üdv. az oldalon. Nagyon szép kisfiad van. Megnéztem a babaszobás blogot.:D Iwiw-n látom van közös ismerősünk.:)
Zbölcsi? Mi még 1x voltunk, nem tudok sokat mondani, eddig kluboztunk. Majd ma meglátod érdemes- e járni. Ha nem jönne be, akkor ott van még a baba-mama klub is (ez ingyenes). Bölcsiben, énekelnek, mondókáznak a gyerekek, tapsi, mászkálás. EGy jó 3/4 óra játszadozás. Arra jó, hogy társaságban van a gyerek és az anyuka. De ne várj csodát, ilyen pici baba figyelmét nem lehet 2-5 percnél tovább lefoglalni, főleg ha van érdekesebb látni való.:)

Ági2!
Én már feladtam a keresgélést, már nem is érdekkel. Így sosem fogok tudni tanulni, hogy állandóan vigyázba kell állni itthon. :(

Lányok, nem titkolunk semmit Ágival, csak lakást nézzegetünk, és áruljuk a miénket, de már nem érdekkel, hamar feladtam... Nincs kedvem elmeni innen, csak egy hirtelen fellángolás volt, ezért is nem írtam eddig. :wink:

Szép napot nektek!!!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Timi!

Most látom írtál a nyíregyi topikra, ez már nem él lassan 1 éve.;)
Dórinak is Már 1 éves lesz a kisfia pár hónap múlva. Remélem nem baj, hogy szóltam, de biztos nem vetted észre.

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

SZiasztok,

Timi,
Üdv, gyere máskor is és irj magatokról!

Zenebölcsi,
Akartunk menni, de ma Zalus oltást kapott, ami előtt dokinéni benézett a szájába és azt mondja, h. a torka nem , de a garat (ha jól emlékszem) pirosas. Ettől még megkapta az oltást és nincs is semmi teendőnk, de ugy döntöttem nem megyünk, nehogy v.ki is elkapja tőlünk a piros garatot v. esetleg mi beszedjünk rá v.mit. Szegénykémet a zenebölcsi miatt nem hagytam oltás előtt aludni, mert, ha kettőt alszik, akkor gondoltam nem érünk oda, ugyhogy éhesen, álmosan végigcsináltuk az oltást, majd rohanás haza, ebéd és zuhanás az ágyba .... és mindez feleslegesen. Sajnálom, de a jövő héten remélem ott leszünk. Bár nem tudom honnan fogom megállapítani, h. piros-e még v.mi a szájában, mert ránézésre most is kutya baja, ugyhogy eszembe sem jutott volna bármire is gondolni.

Anita,
Előbbiekből ergo, ma mégsem ismerkedünk meg, de szólits le, ha látsz v.merre. A babakocsitok milyen színű? Ugyanis azt már messziről látom és akkor esetleg összerakom az infokat, h. kisfiú ül-e benne, megfelel-e (7hónap, 3 hét, 2 nap) és a végén még nehogy én szólitsalak le. :D Téged tuti nem ismerlek meg. :(

Ági,
Akkor megvetted a 3. kötetet? Jól értem? Nem is tudtam róla.

Jolka,
A Róka utca, a Róka zug környékén van? Arra nagyon szeretek sétálni, bár nincs közel, de nagyon bejön a környék. Ha lenne eladó ház + sok pénzünk, ott szívesen laknék.
Két hét múlva kezdik szigetelni a házunkat. Kiváncsi leszek mekkora zajjal, felfordulással jár? A nyáron mégsem szedtük le a belső szigetelést. Annyira tetszik a tapéta, h. sajnálom, és még nincs két éves, ugyhogy most a külső szigetelés az utolsó reményem, h. nem lesz nedves télen a hálónk külső falrésze sehol. Nálatok volt festés?

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde, na, majd csak összefutunk már vhol! :D Gyógyulást Zalánnak! Azért jó, hogy nem látszik rajta, hogy beteg lenne!Egy fekete-szürke ("hivatalosan" toffee) PP Venezia-val közlekedik az ifiúr :D
Nekem barna hosszú hajam van, de általában össze van fogva.
Mi azért szerintem megnézzük a Zbölcsit. Eddig ugyan kétséges volt, mert minifiam elég kettyós volt ma :roll:

Jolka, tegnap délután mi is arra sétálgattunk Botival!

Ági, hol sikerült megvenni a könyvet? Én nagy nehezen kaptam a Csillag csemege melletti könyvesboltban, előtte háromban is feleslegesen kerestem!

Szia Timi!!! :D Akkor idetaláltál! Csajok, mi a férjeink által ismerjük egymást, és a fiaink is kb. egyidősek (Boti 16 nappal idősebb Dominál)

Szép Napot! Pesten állítólag már nagyon vacak az idő, úgyhogy használjuk ki a délutánt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szia Tünde!

Nem tudom ,hogy van-e különbség a két utca között, akár zug is lehet, elég kicsike. :wink:
Festés nálunk is kb. 2 éve volt, az idén nem volt rá idő, se pénz. Nálunk a tetőt fogják csinálni, lépcsőházi üvegfalat és a bejárati ajtót fogják cserélni. Remélem ez után már nekünk sem lesz gond a kisszobában.
Dupla szigetelésetek lesz? Kivül -belül? Állítólag a belső szigeteléstől is folyik a fal. Nem vagyok szakember.
Most már tényleg kikapcsolom a gépet, mert nem haladok semmit sem.:)
SZia
Milyen oltást is kapott Zalán? Hogy bírta?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ha már iwiw, és feismerés kérdése... garázdálkodtam kicsit :lol: :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ani! mizu Botival? menni fog neki a bölcsizés? Domi most is alszik kb 40 perce ugyhogy remélem nem lesz nyügi!
Jolka! Köszi a beszámolót! elmegyünk megnézzük, milyen is a zbölcsi, de ha nem jó akkor nem megyünk többet
battatimi

Na, megjöttünk a zenebölcsiből! Jó volt, nekem tetszett! Boti a jelek szerint lefáradt kissé, mert bealudt az autóban :shock:

Megismerkedtünk Csilláékkal, felismertem Flórát! Tündéri az a kiscsaj! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

első zenebölcsis élmény: én igen Domi fiam viszont egy cseppet sem fáradt el! még most is virgonckodik
Érdekes volt, talán legközelebb is megyünk, mert a gyerek élvezte!
Ani! holnap séta, vagy ebéd???
:lol:
battatimi

Ebédre kapható vagyok, nekem ugyanis semmi időm főzni. :roll: Holnapi program: usziba megyünk!

Képzeljétek, én olyan hülye vagyok így,hogy nem dolgozom. Szegény férjemmel elhitettem,hogy hosszú hétvége lesz, mert okt. 6. munkaszüneti nap :oops:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Na itt aztán volt mára termés! :lol:

Timi! Üdv a fórumban! Írj magatokról!

Tünde! Tegnap vettük! Még nem igazán volt időm olvasni! Csak az elejét, de azt hiszem az elsőre alapoz. Például ez a felvesz/letesz, nem ír semmi magyarázatot. Igaz egy fejezet cím is, de a közepén kb.
Róka utca, és Róka zúg egymás közelében van!
Onnan már nincs messze a játszó! Igaz Jolka! :lol: Gyertek majd erre is sétálni!
Zalánnak gyógyulást!!!

Anita! A Szent István út elején vettük a könyvet, ami egyben valami teaház is! Csak ott néztük, és volt is! Mivel nem kellett utána szaladgálni, meg is vettük! :D

Jolka! SAjnálom, hogy feladtátok a lakásvásárlást! VAgyis így legalább nem költöztök ki a városból :lol: , és tudunk talizni! :lol:
Nekem is kellene tanulni! Valahogy nincs kedvem!!! :(
A linket elküldöd?

Esik az eső! Remélem lesz még jó idő, és lesznek talik!!!
Jó éjt mindenkinek!
Ági2
Kép
ágimanó1

JA, azt elfelejtettem, iwiw meghívót nem tud valaki küldeni?
Köszi

Ági2
ágimanó1

Zenebölcsisek! Mit csináltatok ma a fogalalkozáson? Sokan voltak?

Lányok, szoktátok nézni a gyerek torkát .... csak úgy önszorgalomból? Honnan lehet tudni házilag, ha ott v. a környékén v.mi pirosodik? Én nem melegítem a hűtőből kivett dolgokat Zalánnak. Joghurt, sajtok, felvágottak .... kellene? Amugy meg mivel egyáltalán nem látom a gyereket betegnek és eddig hál'istennek még soha nem is láttam annak, úgy döntöttem nem aggódok. Ha ma nem mentünk volna oltásra, ezt sem tudtuk volna meg.

JOlka,
Mennyire volt már konkrét a lakás v. házvásárlás?
A belső szigetelés a világ legnagyobb baromsága. Nagy szívás.
Nekünk ezek már rég meg vannak csinálva(amiket írtál), de attól még semmi sem változott. Vagy nálatok a külső szigetelés már korábban meg volt csinálva?

Ági2,
Kiváncsi vagyok a 3. kötetre, meg fogom nézni. MOndtam, h. az elsőt sem kell átnyálazni, ha nincs idő olvasgatni. Összefoglalja a lényeget fejezetenként.
P. pelenkás kódjaim nagycsomagosak a 4-esek, a 4+-os jumbo és vannak up&go-k, jó v.melyik?
Hol van az a játszótér, amit irsz?

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
A 4-es vonalkódja az jó nekünk! :lol: Ha nektek nem kell, és szívesen átadod elfogadom! :lol:
Ha talizunk még a jó időben viszem magammal a 3. kötetet, aztán belenézel. Legfeljebb cserélünk! Oké?
A játszótér a kórházzal szemben, a tömbök mögött van! Végig a Szt. Istvánon. Szerintem nincs messze!
Márkó nagyon élvezte! Ugye Jolka! :lol:
Szigetelést mi is belülről oldottuk meg. Szurkos papírral. Majd meglátjuk! Ez lesz az első telünk itt! :lol:

Jolka! Tanulsz?

Sajna rossz az idő!!! :( Remélem hétvégére kijavul!

Üdv mindenkinek!!!
Ági2
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Ági2!
Linket privibe küldtem.

Tünde!
Én sosem néztem eddig Manó torkát.Feltételeztem, hogy a pirosság mellett más jelek is lesznek, pl.rekedtség, akkor megnézzem. De csak úgy, nem.
Én sem melegítem meg a hűtőböl kivett deszerteket, viszont a hidegen sem kapja meg, egy kicsit hagyom melegedni a pulton. Italoknál már előfordult, hogy a mikróban megforgattam 1x2x.
A lakás se kint, se bent nincs szigetelve. Csak az fránya mű.a ablak miatt nincs meg a természetes szellőzés. 5 éve lent kivülről újra kőporozva, de nem szigelték, akkor még nem volt divat. Ezért sem olyan sima, és szép mint a babapopsija, de legalább tiszta.:)
Lakásvásrlás? Tegnap jött az első háznézző. Kedvesek és aranyosak voltak. De nem nekem találták ki ezt, állandóan vigyázba állni a rend miatt... :?
TElket is nézzünk, de egyre messzebb megyünk a központól, én meg nem akarok. Nagyon kényelmes így.:D
Annyiba jó, hogy meglássuk mennyit ér a lakás.

CSak ide ért a rossz idő.:(

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Manó tényleg nagyon élvezte a játszóteret. 2 újdonság is volt neki. Az egyik a rugós hintaló és a állós forgó, nem tudom mi a rendes neve.:) Viszont itt is bokáig érő homokos föld van, hogy féletlenül se lehessen benne futni. De tényleg jó. Na meg a társasság is.:)

Tanulás? Majd, ha Manó alszik. Fogalmam sincs hol kezdjem. Sok volt ez a másfél év kiesés. Szita az agyam most. De a pletyiket hamar befogadja.:)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka!
Köszi a linket! Jó tanulást!

Szép napot!
Ági2
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Tünde, Zenebölcsibe volt mondókázás, éneklés, lovacskás és cicás játék (Flóra is volt cica :D). Végén ringatás, altató éneklés.

Botondnak vérzik az ínye, így nem mentünk úszni. Tapasztaltatok ilyet, mikor megnyílt az út a fogacska előtt? A 3. és 4. (felső kettő) fogacskák jönnek. Doktornőnk azt mondta Glycosept-tel törölgessem át neki. Olyan rossz volt látni,hogy minden, amit bedugott a szájába, véresen került elő :(

Jolka, államvizsgára tanulsz, vagy félévi vizsgák? Nekem is el kell kezdenem... :roll:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita2!

Vérzik az ínye? Jaj szegényke. Nekünk nem volt ilyen, még nem hallottam ilyet.
Még csak félévi vizsgára tanulnék.

Megyünk is le a játszira, hátha elfárad Manó és tudok délután egy kicsit tanulgatni.:)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1160052525.23.jpg[/img] Kép Kép

Na remélem sikerült. Ezek a fotók pár napja készültek. Már lassan három hónaposak vagyunk.

Hogyan kell ezeket a szép időcsíkokat?

ZENEBÖLCSI?????? Ez nagyon érdekelne. Hol van ilyen?

Köszi, puszi mindenkinek: Emese
jurem

Sziasztok!
Merre vagytok? Ma nagyon eltűntetek! Pedig elég rossz idő volt!

Anita! Jól van Boti? Vérzik még a kis ínye?

Emese! NAgyon édes a kis babód!!!

Tünde! Jolka! Merre vagytok?

Mi délután mentünk le sétálni, de szerintem elég hideg volt!
Jó éjt!
Ági2
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Hova tűnt mindenki?

Ugyan szép idő volt ma is, ki lehetett használni sétára. :D

Végre eljutottunk a bölcsibe is.
Az Őzikében voltunk a Vécsei közben. Nekem nagyon megtetszett. Akikkel találkoztunk kedvesek és aranyosak voltak. Zöldövezetben van, olyan árnyas. Pici lapos épületek labirintusából áll az egész. Nem a legmodernebb, de nem is ez a lényeg, hanem tiszta és rendezett, saját menzejá van, odafigyelnek a helyes táplálkozásra. Pl. meg van határozza, hogy mennyi szénhidrát, fehérje... kell egy napra. Nem kapnak tésztát. Hetente kb. 2x kapnak levest, inkább főzelék, amit sok gyerek utál, :) sült csirke comb, mell, pulyka, püré... Reggeli és uzsonna általában hasonló, reggelire általában valamilyen péksütemény idény zöldség és gyümi, szokásos kenyerek (körözött, paprikakrémes, májkrémes...), Tízórai csak gyümi levet kapnak, hogy még tudjanak ebédelni. Rendszeresen ellenőrzi Őket a bölcsis doki.
Pont alvási időben voltunk, a barátnőm addig vigyázott Manóra, míg körbevezetett a bölcsis néni. Csend mindenütt, gyerekek olyan aranyosan aludtak.:) Végül is nagyon jó élménnyel jöttünk haza. 3-ra értünk vissza, és azóta alszik -Manó. Ebből megint éjszakai kuruttyolás lesz.:)

Emese!
Nagyon szép a kisfiad!!!
Zenebölcsi a Vasutas műv. házban van. A Toldi utcán(jobbik részén:) ) az Arany jános és a Kiss Ernő között. Szerdánként 17 órától. 10 alkalom 3eft.
Vonalzót a következő képen tudsz készíteni: www.lilypie.com oldalara kell menni. Utána a baby& kids birthday –re(más nyelvet is lehet választani) kat. , majd, hogy hanyadik szülinap lesz. Utána meg kell adni a születés pontos időpontját, kiválasztod a vonalzó ábráját, majd pár sort kell kitölteni. Egy tetszőleges szöveg, fénykép tallózása…,majd a create ticker-e kattintasz. Megjelenik egy oldal és itt a középső „kódot” kell másolni a profilodba az aláírás szövegdobozába. Remélem érthetően írtam le. Sok szerencsét!!!

Ági2!
Holnap találkozunk?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?