Új privát üzeneted érkezett!

Hú, szóval én nem feküdtem le, ez maradt ki. Kifestettem a körmöm, amit már vagy két éve nem tettem. Egy kicsit zavar, olyan érzés, mintha le akarna esni a körmöm. Akkor én most kínzom magam? Hi-hi-hi...
Ritkán szoktam, mosogatás közben úgyis lekopik.

Na én is lekopok!!!!!
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Ildi!
Én is csak bámultam, mert nem volt rajtam a szemüvegem. :oops: :lol: Távolra kissé rosszul látok. De azért örülök, hogy még így is megisertelek. ;)
No lépek, mert össze kell szedni a játszócsoportot (Leventét és az apját) a szobából és elindítani sétálni.
szilbee

Cleo/Andi!!!

Egy kicsit megkésve de nagyon sok boldog névnapot kívánok neked!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Cleo! Boldog névnapot kívánunk mi is!
Iildi. ezek szerint jól elaludt Imike. Mire hazaértem, már Marcika is aludt.
Milyen színű lesz a fal?
Én sem szoktam már kilakkozni a körmeimet, mert annyit mosogatok, hogy másnapra lekopik.

Petri: lehet hogy mi bemegyünk a városba kedden, ha ott lesztek. Én most nagyon rá fogok érni (az iskolai napokat kivéve), mert Apa elutazott 2 hétre. :cry: Én meg úgyse maradok meg itthon a négy fal között 8)
Képzeljétek, nekem meg most lesz a 10 éves osztálytalálkozóm, május 5-én.... nem semmi :shock:
judit_79

Petri!

Lehet, hogy mégiscsak bemegyünk a városba, mert beidéztek tüdőszűrésre, bár nem megyek, mert még nem vagyok 36 hetes, de igazolnom kell a távolmaradásom, ha nem teszem megbüntetnek.
A tanácsadásra is be kell mennem, elkérni a beutalókat. Már berzenkedek tőle.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Akkor hol találkozzunk???
Mi 13 órára megyünk a szemészhez. Előtte vagy utána, mikor, hol, merre? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JAj de örülök :D :D :D :D
Annak azért kevésbé hogy Ildi menned kellene szűrésre...
Pocakosan :shock: :shock: Én akkor se mennék ha már betöltöttem volna a 36 hetet, majd csak szülés után..

Vali
Ugye nincs harag hogy most nem hozzátok megyünk?
De van egy ötletem gyertek Ti is. csak még nem tudom hová

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!!
Oké Mi benne vagyunk ha az idő is engedi akkor elmegyünk mi is a játszóra :lol: :lol:
Apa úgy sem lesz kedden itthon mert dolizik :wink:
Szerintem a lányok a tiszaparti játszótérre gondoltak :roll: ugye???

Ildi !!!
Hát én biztos,hogy nem mennék nagypocival szűrésre anno mennem kellett volna,de én nem mentem el mert terhesen úgy gondolom ez nem tesz jót senkinek......és utánna sem voltam már mikor megszültem csak rá 1évre jött az új "behívó". :wink: Kép
Dius 1 bilizése :lol: :lol: Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok Lányok!

Én új vagyok ezen a topicon, bár néhányotokkal "találkoztam" egy másikon. Most kezdtem el olvasni a topicot és még csak pár oldalig jutottam, de a szülésznő kérdés nagyon fontos nekem. Láttam, hogy írtatok már ezekről és igérem végigolvasom, de 56 oldal az NAgyon Sok, úgyhogy nézzétek el nekem, hogy ha már volt erről szó és újra rákérdezek:))

Szóval én a 6. hónapban vagyok és szülésznőt keresek. Olyat aki éjszaka és hétvégén is bejön ha kell, türelmes, ismeri a gátvédelmes szülést, mindenben segít, mind a szülésnél, mind utánna a szoptatásnál esetleg fürdetésnél. Nagyok az elvárások??

Légyszi írjatok akár privibe is, hogy kit ajánlotok, kivel mi a tapasztalatotok, esetleg telefonszámot is. Előre is köszi!!

Üdv,

Kriszta
kiss krisztina

Még valami én Dr. Dinya Tiborhoz járok, mit tudtok róla, milyen a szülésnél, szült nála valaki?

Köszi,

Kriszta
kiss krisztina

Szia Krisztina!
Kép
Én sajna nem tudok segíteni, de majd a többiek... gondolom. A sógornőm ugyan Dinyánál fog szülni, de nem ismerek olyat, aki már túllenne nála egy szülésen. :?
szilbee

Sziasztok!!!

Dehogy nem én itt vagyok én Dinyánál szültem.

Szóval ha írsz privit hogy mire vagy kiváncsi privibe válaszolok is nagyon szívesen

amugy jól vagyunk csak már gyakrolaton vagyok:-) nagyon jól érzem magam :-D. Ezen a héten az újszülött osztályon voltam sok picivel babáztam:-D

Tényleg megy valamelyik kismama a kórházba ultrahangra vagy valamire, mert egy röpke talira el tudok menni:-D

Ildikó te mikor kezded az nst? mert május 4.én ott leszek:-D

Puszilok mindenkit

Kép
kbernadett

Ui.:

A privis dolgot Kiss Krisztinának írtam:-D

Bocsi

Kép
kbernadett

Sziasztok.

Vali,neked is köszi a köszöntést.Nagyon ari Dius a képeken.barátkoztok a bilivel??? Zolikával mi újság? Gondolom már alig várja a nyári-szünetet. :)

Kriszta.üdv közöttünk.Én futólag ismerem Dinyát,még a dokim szabin volt addig Dinyára voltam bízva.nekem nagyon szimpi volt,ha 1lehetőségem lett volna,dobtam volna a dokim 9hós terhesen..de másként alakult.

Szilvi.ari az új vonalzód.((((nagyon kislányos :lol: )))) Mikor mész újra a dokidhoz?émelygés múlik?

Betti.én úúúgy írígyellek a választott "hivatásod" miatt.Ha picit fiatalabb lennék lehet én is belevágnék...de késő bánat,most már maradok a pénz világában :lol:
Bettike kezdi idén az ovit?

Na,most csak ennyit...csak hogy tudjátok megvagyunk még mi is :wink:

puszi mindenkinek.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ja....

Zsu..
ha van időd az olvasásra..Hogy álltok a költözéssel?milyen volt a szülinapi buli?

puszi a fiúknak.

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!!

Vali, nagyon édesek Diusról a képek :D
Marcinak ugyanilyen bilije van, csak lilába :lol: De ő még nem használja aktívan.

Ildi! Nagyon csodálkozom, hogy ilyenkor tűdőszűrés - minek? Meg hogy megbüntetnek? :shock: Én bizti nem mennék...

Melyik játszótér legyen kedden? Nekünk mindegy, mobilak vagyunk.. Bár a 13 óra necces, mert addigra már haza kell jönnünk aludni.

Üdv és további szép hétvégét!!
judit_79

Halihó lányok!

Vali, Dius nagyon aranyos.

Petri!
Jó lenne találkozni, bár most is elég nyűgi vagyok, úgyhogy még nem tudom, hogy egyáltalán be megyünk-e kedden a városba!
Amúgy a tüdőgondozóban nem tudják, hogy én hány hetes terhes vagyok, vagy hogy egyáltalán az vagyok, csak lejárt az egy éves szűrés, és akkor menni kell. Ja és a behívót az Önkormányzat küldi, de hallottam már olyat is, hogy egy elhunytnak is kiküldték a behívót.

Betti!
Május 1-én megyek nst-re.

Kriszta üdv a klubban!

Dinyáról csak jókat hallottam, egy ismerősöm mind a három gyermekét nála szülte. Csinálj magadnak volnalzót, hogy mi is lássuk hol tartassz.

Judit!
Azóta is sláger a tea!

Egész hétvégén mostam a babarucikat. Olyan finom illat van a lakásban.

Hazaértek a versenyről Ancsikáék. Olyan volt mint tavaly, tele volt a mezőny profi versenyzővel. Nem tudjuk, hogy hanyadik lett, mert nem várták meg az eredményhírdetést. Szerencsére nem volt elkenődve Ancsi, gondolom nem is számított helyezésre. Pedig nem semmi eljutni idáig. Én minden esetre nagyon büszke vagyok a kislányomra!!!!!!

Na csá lefekszem egy kicsit.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Na végre megint van babanet. :D

Kriszta
Amit még kihagytam a levélből..
Az elvárásaid nem nagyok, sőt! Csak sajnos ezt itt Szolnokon nem szokták megvalósítani. :?
Ezt arra értem hogy a választott szülésznőd nem fog neked segíteni a fürdetésnél. Ezt egyébként a csecsemősök csinálják, nem neked kell. A szoptatásnál megkérheted hogy segítsen és ha rendes akkor biztos fog is. Nekem ez eszembe se jutott. Nem a legjobb tapasztalatom volt a kórházban de azt a pár napot túléltük.

Kbernadett
Mi leszel ha nagy leszel? :wink:

Vali
Aranyos a kis bilizős! :D Van már sikerélménye(tek)? Beszéddel mi a helyzet?

Judit
Én nem 13 órakor akarok játszózni, mert mi akkor megyünk a dokihoz. Előtte valamikor vagy utána lenne nekünk jó. Timi még 2x alszik de ha úton vagyunk főleg kocsival akkor nem tudom mikor fog beájulni. Majd lesz valahogy.

Ildi
Majd meglátod még keddig, hogy jöttök e. Mindenesetre szívesen találkoznák veletek is és mindenkivel aki ide írogat!!! :!:
Gratulálok Ancsinak!

Akartam még valamit... de olyan szita vagyok...

Ááá megvan, akkor melyik játszótérre is menjünk? Ami a tiszaparti sétánynál van, a 101 kiscipős közelében??? Az a jó kavicsos? Annak Timi nagyon örülne :P

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok

Petri, akkor mit szólnátok a délelőtt 11-hez? Többiek?
:?: Én előtte elintézném a városban az elintéznivalókat...

Ildi. így már érthető a tüdőgondozó, csak nem tudtam hogy ez ilyen kötelező dolog szokott lenni... én életemben 1x voltam talán...
Gratula Ancsinak, előre is (már tudjátok az eredményt?) Büszke is lehetsz rá!

Na megyek aludni, épp csak benéztem ide, mert amúgy tételeket dolgoztam ki. de már alig látok :roll:

Jó éjt!
judit_79

Sziasztok!

A tali rámférne már nagyon, de mivel nálunk a 11 óra már későn van (mivel haza kell érni 12-re és oda-vissza az út 1 óra) ezért mi nem tudunk menni. :(

Cleo!
Pedig a ticker-t nem kiscsajosra terveztem. :oops: Ki tudja... lehet, hogy a tudatalattim már tud valamit. ;) Igazából csak jó kedvem volt, mikor csináltam, azért lett ilyen virágos. :lol:
Pont azt számolgattam, hogy a ciklus 14. napján volt ovuláció, ami a hőmből baromira nem látszott. Előtte három nappal, meg aznap volt action... Szóval lehet fogadásokat kötni, hogy fiú vagy lány ért e célba. :lol:
Szerintem a jövő héten megyünk majd dokihoz. Akkor tájt lesz 11 hét 5 napos. :) 8)

Petri!
Levente is nagy kavics-fun. Szerintem jól ellenkének a gyerkőcök. Adogatnák a kavicsot egymásnak ezerrel. :) :lol:
szilbee

Petri!
Most úgy ébredtem, hogy van kedvem!
Szóval, most úgy érzem, hogy holnap is lesz kedvem bemenni a városba, csak még Judittal kellene kooperálnom, hogy mehetnénk-e velük.

Judit, lécci,lécci hagy menjünk veletek be holnap a városba!

Szilbee!
Szerintem is zsír a vonalzód, nem is lányos, inkább tavaszi!
Amikor mi dolgozni kezdtünk a babaprojekten, volt egy gondolatom, hogy jó lenne, ha lenne még egy lányom, főleg így, hogy Imike fiú lett. De aztán meg olyan bizsergés fogot el, hogy két fiam lesz. Mindegy is, csak egészséges legyen!

Kriszta!
A kórházban igazán csak magadra és a szobatársaidra számíthatsz. Ha szerencséd van kifogsz segítőkész tapasztalt anyukákat, akik majd mindent megmutatnak a babagondozással kapcsolatban. Amúgy van egy csecsemős nővérke, aki nagyon aranyos, nem lányka már, de szerettel foglalozik az anyukákkal és a babákkal is. Lehet, hogy a tapasztalat teszi és a szakma szeretete.

Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Most kaptam az infót, hogy Zoboki leesett a lórol, összetörte magát, így biztos, hogy nem nála fogok szülni!
:cry: : :cry: :cry: :cry:
Marad az ügyeletes orvos. Remélem a Svéd Attila lesz, ő mindig ügyeletes!

Más téma: Imike bezárta magát Ancsi szobájába. Hallom, hogy csapkodja az ajtót és fordigatja a kulcsot, és mire felmentem, már bezárta magát. Mondtam neki, hogy fordítsa erre, meg arra, egy idegig csinálta is, de aztán megunta és elment játszani. Na erre én, semmi pánik, de tényleg, fogtam egy célszerszámot, amit a kőműves hagyott itt és addig piszkáltam amíg el nem mozdult függőleges irányba a kulcs tolla, így kitudtam tolni kívülről a mi szobánk kulcsával. Még az a jó, hogy egyformák a kulcsok, így ki is tudtam nyitni az ajtót.

Na most mondja valaki, hogy unalmas az élet!

Ja és Imike megfázott, folyik az orra, úgyhogy nem biztos a holnapi program.

Na csá, sirdogálok egy kicsit, csak vicceltem, az is lehet, hogy be sem érne Zoboki a szülésre, de akkor is minek esett le a lóról. :cry: :cry: :cry: Kép Gyógyulj meg Doki Bácsi!Léccci

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Szilbee
és ha mi 10 óra körül mennénk? Nektek úgy se jó?
Timivel ott lennénk kb délig. Akkor tálizhatnánk veletek és juditékkal is.
Vali nektek mikor jó?
Más nem jön???

Az éjszaka megszerveztem a holnapi napunkat... mire is valók az éjszakák :roll: 9 körül hozzánk a kocsinkat (remélem após ide is ér)
Akkor őt hazavisszük Fegyvernekre és onnan irány Szolnok. Terveim szerint kb 10-re ott leszünk. Az úton Timi alszik egyet, (nagyon ajánlom neki!) délig hintázunk,kavicsozunk, beszélgetünk.. Elmegyünk tesómhoz az üzletbe ebédelni, majd 1 órára a szemészhez.
Ha végeztünk ismét csavargunk vagy ki tudja..
Akkor leszek bajba ha Timi nem alszik befelé menet az autóba :?
Na nem görcsölök ezen tovább...

Szegény Zoboki :cry: minek lovagol??? Hát nem gondol a kismamiaira? Még a végén hamarabb megszülnek.

Ildi
Még szerncse hogy nem ijedt meg Imike és Te se! Ügyi vagy :P

Judit
Ezekszerint Te még nem múltál el 30 éves. Ha jól tudom 30 fölött kötelező a tüdőszűrő. Akkor küldenek értesítőt.
Vagy talán nem 30 év fölött, mert én már 32 leszek és még én se kaptam.. Na ezt jól leírtam. Szóval érted :wink: :oops:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
Jól hangzik! :D Azért még nem mondom százasra, mert most jöttünk haza barátném anyujának temetéséről és most nagyon görcsöl a pocim az 1 órás áldogálástól. :? :x Ha holnapra rendbejövök (amit nagyon remélek), akkor ki megyünk mi is a Tisza partra, a játszóra. :) 8)

Tüdőszűrő:
30 vagy 35 év fölött (erre már nem emléxem pontosan) kötelező és büntethető, ha valaki nem megy el. Két éve homályosítottak fel engem e téren, mikor állapotosan kaptam behívót.

Ildi!
Már én is hangolom magam, arra hogy két fiam lesz. Együtt mennek majd focizni, cangázni a gátra,... később csajozni. :wink: :lol: Nem is rossz dolog!
szilbee

Sziasztok!
Petri!
Mi is 10 óra körül akkor kimegyünk a játszóra remélem nem szól közbe semmi és tudunk menni :lol: :lol: :lol:

Ildi!!!
Sajnálom ami a dokiddal történt,Nóri mondta nekem is tegnap reméljük meggyógyul addig,milyen sérülései vannak?
Ajtóbezáráshoz annyit Dia eddig min.4x zárta már be magát...ne tudd meg a ház összes szomszédját végig jártuk mire lett kulcs amivel kinyitottuk az ajtót,nem voltam ám ideges :twisted: :twisted:

Cleo!!!
Kösszi jól vagyunk igaz Zolika megint beteg ma viszem vissza a dokihoz,megőrít hogy mindig megfázik.
Tudod 1 szál pólóban focizik lenn jól leizzad és már kész is a megfázás. :(
Tényleg ti nem jöttök ki Sziszivel a játszóra????

Szilbee!!
Remélem holnapra elmúlik a hasfájásod és tudtok jönni Levikével :)

Mindenkinek köszönjük a dicséretet!!!!!!!

KépKép
diÁcska

Csaó!

Állítolag a doki bácsi nagyon megütötte a vállát, azt hiszem a jobbot. Szegény. kati, azt mondta, hogy az is elképzelhető, hogy ott lesz ugyan, de csak instruálni fog, úgyhogy nagyon remélem nem kell vágni.

A tüdőszűrés nemcsak a harmincon felülieknek kötelező, hanem mindenkinek, aki elmúlt 18 éves. Ez alól csak az kivétel, aki külföldön tartózkodik, nyolc hónap alatti terhes, fekvőbeteg és a háziorvosa igazolja a betegségét, aki kórházi gyógykezelés alatt áll és aki remdszeres kezelés alatt áll a tüdőgondozóban. Állítólag, a múltkor látam egy összeállítást a tv-ben csak Jász- Nagykun- Szolnok Megyében kötelezőa tüdőszűrés évente, mert itt fordul elő a legtöbb tüdő megbetegedés.
Én tavaly voltam, 36 hetesen úgyis mennem kellene, de ezt most kihagyom. Majd, ha megszültem elmegyek a tejem csak nem savanyodik meg a röntgentől. Hi-hi-hi :oops:

Nemsokára itt vannak Lilcsiék, Imike meg most aludt el. Na mindegy, majd a kiscsajszi felpuszilja.
Remélem holnap be tudunk menni, mert jó lenne veletek találkozni, legalább amíg meg nem szülök, utánna biztosan nem lesz annyi időm.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

SZiasztok!

Szilbee: Bocs, hogy "idekotyogok", csak örömmel értesítelek, hogy én is bebabásodtam, úgyhogy közös dokinknak eggyel több kismamája lesz. Első UH szerdán!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jamiee! :D
Jajj de jó!!
Gratulálok! Kép

Képzeld! Múltkor olyan mákom volt Mosonyinál a pénteki rendelésen, hogy egy csomóan leléptek, mert megunták várni, így csak egy páran maradtunk és gyorsan is végeztünk. :)

Írhatsz ám ide is, most már! Örömmel látunk téged is!
szilbee

Szilbee: Köszi! Nagyon örülök neki! Írok, írok ide is, de azért megvárom, hogy pár hét múlva legyen szívhang is. Óvatos vagyok, túl sokat készültem erre. :D

Én pénteken nem merek elmenni. :D Egyszer jártam már az új rendelőben egy hétfői napon és teljesen üres volt a váró! Azt hittem, rossz helyen járok, de aztán meghallottam a doki semmivel össze nem téveszhető hangját.... :D :D

Már a 11. hétben vagy....jó ég, hogy repül az idő! :D

Ja, ha lehet fogadni, akkor én a kislányra szavazok. :D :wink:
Az ovud és az akciók időzítéséből erre lehet következtetni szerintem. Attól is függ, az ovuhoz képest mikor volt a második hancúr.

A mi esetünkben ezt nehezebb kideríteni, mert a két akciós nap között volt az ovu, egyébként pedig teljesen mindegy, hogy fiú lesz e vagy lány, első baba. :wink:

jaimee

sziasztok!!!

Ildikó!

Elin mondta hogy leesett a lóról? Mert üzentem vele mert szoktalak skypon látni :-S

Még az hogy szegény kismamik de szegény másodéves szülésznők akiket tanít :lol: Május 21 től vizsgaidőszak és akkor kifogja őket vizsgáztatni ha addig nem gyógyul meg?

Szerintem több a kedves gyerekápoló a hatodik emeleten mert én múlthéten ott voltam gyakszin és szerintem mindegyik szeretettel bánik a babákkal, és szerintem az anyukákkal is, csak merni kell kérdezni :-D
De ez az én véleményem.

De most megyek puszika. Amugy olvasok mindig.

Pusszantás

Kép
kbernadett

sziasztok.

Vali,Ildi.Hát nem semmi lehetett az ajtóbezárásos story.Nekem is van 1.a múlt hétről.ovi előtt Zsoltira záródott a kocsiajtó,kulcsostól,táskástól.(központi záras,de nem távirányítású).én erre kétségbeestem és próbáltam megmagyarázni az amúgy teljesen nyugodt nagyfiamnak (akinek ez tök jó buli volt),hogy ha nem húzza fel akkor benntmarad.kb 5perc ideg után (részemről) sikerült.(((csak mellékesen utána jutott eszembe,ami teljesen természetes,hogy az ablakot kellett volna csak letekernie))-na ehhez már kellett ész. :oops: :oops: :lol: :lol:

Vali.nem megyünk most társaságba játszóra,mert 1.Zsolti köhög és nem is megy már a héten oviba,2.Sziszi tudjátok múltkor lepkehimlős volt és terhesekre veszélyes nagyon!!!

Jobbulást Zolikának.így érthető,hogy gyakrabban náthás...

Lassan már nem lesz egy ép nőgyógyi Szolnokon.Balogh,Zoboki... :wink:

szia mindenki,jó játszóterezést aki megy..

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Ildi: persze hogy gyertek velünk holnap, ha lesz kedved. Mehetünk 10-re és akkor délben mi is hazajövünk.
Tök jó, akkor ott leszünk egy csomóan, viszek fényképezőt :lol:
nahát ez a doki, mért nem vigyáz magára! Képzeld nekem apukám esett le a lóról két nappal az esküvőnk előtt, eltörte a karját, úgyhogy gipszben jött a lagziba. Jó volt ott is az időzítés.

Petri, ti hol fogtok parkolni?
Amúgy 28 leszek júniusban :lol:
De ilyenről még nem hallottam, hogy megbüntetnek, ha nem megyünk tüdőszűrésre, ez még mindig magas nekem... :shock:
Le is tartóztatnak, vagy mi?

Szilbee: remélem ti is jöttök! Hogy megy az idő hogy már lassan a 3. hónapban leszel. Hát ez izgalmas, hogy fiú vagy lány lesz, de majd csak kiderül... Ezek szerint bármelyik lehet.

Elin! Ti nem jöttök holnap?

Szaladok, mert Marcika randalírozik a konyhában.
judit_79

Halihó csajszik!

Most már biztosan gyogyósnak gondoltok, de mégsem megyünk a játszóra holnap, mert nincs rendes gyerekülésünk és mert Imike elég sz*rul van. Adtam neki Panadolt, mert éreztem, hogy megy fel a láza és éjszakára az megakadályozza.

Kár, hogy nem tudunk találkozni, de bizti lesz még alkalom.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi! remélem gyorslefolyású bibije lesz Iminek!! Kíváncsi vagyok, Lilcsi ellenáll-e neki :lol: ?

Íme CsipkeJózsika, akit nem csókolt fel a lányom:
Kép
Munkában a fiatalság:
Kép
Aztán a szórakozás:
Kép
Itt meg a bizonyíték, hogyan születnek a bukósisakos gyerekek: először anya nyeli le a bukót, és attól lesz ilyen a gyerek is :lol: !
Kép

Judit, mi nem megyünk, mert az az időpont nálunk mindenbe belelógna....
Amúgy a Chiovini (vagy hogy kell írni?) galériában meg Vasarely kiállítás van. Április végéig, vagyis még a héten.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!
Nem'tom miért, de nekem tegnap este óta nem jött be a babanet. :x

Elin!
Jó ez a bukósisakos szöveg! :lol:
Jók a képek! :)

Judit! Petri!
Jó volt talizni veletek! Olyan édesek voltak a törpék. :D Legközelebb majd igyexem kicsit korábban odaérni. Lemértem a távot és tényleg 40 perc, de nagyon jó kis séta.

Levente miután hazajöttünk olyan nehezen aludt el. Gondolom a közelgő eső miatt. :?

Most pedig így alszik.
Kép

szilbee

Sziasztok!

Már megint nem volt babanet :evil:

Szilbee, Judit
Nem is mondtam de örülök hogy személyesen is találkoztunk! :D
Igaz szinte semmit nem tudtunk beszélgetni :cry: de hát a gyerekek az elsők.
Majd legközelebb.. :D

Voltunk a szemésznél mindent rendben talált. Igaz Timinél a térlátást nem tudta megnézni, mert nem működött együtt. Majdnem 1 órán át vizsgált bennünket, nagyon alapos és kedves ez a Paxi Klára. Ajánlom mindenkinek! (na jó nem a legolcsóbb mert 10 ezeret kért de inkább kifizetem de rendesn nézzen meg minket)
Mennünk kell még május 10-én is vissza akkor még valami mást is megnéz Timinél. (az már csak ezer ft lesz) Ha jól emlékszem valami fénytörést, álítólag nagyon fontos dolog..én sose hallottam róla.. A vizsgálat előtt 3 nappal el kell kezdeni csepegtetni Timi szemébe amitől majd homályosan lát :cry: és nem célszerű napsütésbe vinni.. Ezt a csepegtetést kihagynám de már nem volt pofám mondani neki. Állítólag a gyerekeket nem nagyon zavarja. :?

Ildi
Nagyon csini vagy!!! És a kölkök is :lol: :lol:

Jaimee
Szia! Gratulálok a pocaklakóhoz!!!
Írj máskor is!

Vali
Kár hogy valami közbejött... :cry:

most megyek pakolok egy kicsit amíg Timi alszik, hogy ha fekébred legyen mit ismét szétdobálni :twisted:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!

Legközelebb majd visszük az apákat is! :wink: Gyerekfelügyelni!
Örülök, hogy minden rendben Timi szemével! :) Napszemüveget nm lehetne rátenni a csepegtetős időszakban? már ha hagyja.
Tényleg! Befelé jövet aludt Timi a kocsiban?
szilbee

Hali csajok!

Reggel óta próbálok belépni, de csak most sikerült!

Petri én is nagyon meg voltam elégedve a Paxy Klárával, Ancsinak ő írta fel a szemüveget és tényleg nagyon alapos.

:shock: Ani is kapott pupillatágítót, igaz ő a vizsgálat előtt, mivel az a csepegtetős fajta olyan , hogy kb. két nap mire teljesen kimegy a szervezetéből és addig nem lát rendesen a gyerek. Atropinnak hívják amúgy. Mi úgy csináltuk, hogy amikor becsepegtetett a szemébe húsz perces időközönként, és utánna még kellett vári fél órát, elvittem pizzázni a leányzót. Mire megettük, már szinte semmit nem látott. Mesélte Ani, hogy olyan volt az egyik vizsgálat, hogy a szeme elé tartott egy átlátszó üvezet, és látta benne a saját szemének a vérereit.

Jó nektek, hogy tudtatok talizni. Én olyan szarul aludtam, már azt hittem meglesz az éjszak Petike. Elggé beszartam.Rggelre jobb lett, és most teljesen jól érzem magam. Lehet valami fron jön. Most is el van borulva, bizti lesz eső.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Jó estét!

Petri, Szilbee: én is örülök hogy találkoztunk!! Sajnos közös képet nem tudtam készíteni a manókról, mert ahányan voltak, annyifelé szaladtak. Talán legközelebb! Petri, ha errefelé jártok szóljál ám, és bemehetünk a repülő-múzeumba, de fel is ugorhattok hozzánk.
Biztos rendben lesz Timike szeme, de én is sajnálnám csöpögtetni.
Marci tényleg nagyon elfáradt mikor jöttünk hazafele, majnem elaludt az autóban. Mikor kivettem, a vállamra hajtotta a fejét. Itthon gyorsan lefektettem, de nem aludt eleget, úgyhogy estére megint nagyon fáradt lett szegény. Már úgy alszik mint a bunda. Lehet hogy az időjárás is közrejátszik, mert nagyon fura idő volt ma. Délelőtt majd' megsültünk a játszótéren, délutánra meg beborult és még esett is.

Levente nagyon édes ahogy alszik, kisautóval a kezében, de micsoda pózban :)
Imike is! Olyan aranyosak ezek az alvós képek.

Ildi! Örülök hogy jobban vagy, remélem Imike is jól van.

Üdv
judit_79

Judit!
A repülőmúzeum nyitvatartását nem tudod véletlen? Levente anyai nagyapját szeretné rávenni, hogy mutassa meg a törpének a repcsiket. Imádja a nagy monstrumokat. Nem véletlen... a korához képest ős is az. :lol:

Ildi!
Remélem ez az éjszakád már jobban telt!!
szilbee

Köszi lányok, jobban vagyok. Jól telt sz éjszakánk, leszámítva azt, hogy Imike egy párszor bordán rugott.
Már nem nagyon folyik az orra, láza nem volt, de még egy kicsit köhög. Teáztatom, remélem az segít.
Szerintem az idő miatt voltam pocsékul. Most lekoppogom jól vagyok, pocaklakó is kíméletes velem.

Szilbee, Levike nagyon aranyosan alszik a képen.

Mi reggel nagyon korán keltünk, mert a nappaliban aludtunk, hogy nekem ne kelljen mászkálni a lépcsőn és a többiek nem hangtalanul közlekednek ám. Én még hunytam egy keveset, amíg Imike mesézett reggel, úgyhogy most tényleg jól érzem magam.

És most még jobban, :P :P :P . beszéltem a nő dokimmal, biztosított róla, hogy ot lesz a szülésnél, most szabin van. Hát most egy nagy kő esett le a szívemről. Azt mondta nyugodjak meg ott lesz. Mondtam neki, hogy most már ne strapálja magát.

ÚÚÚÚÚÚgy örülök!!!!!!!!!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!!!
Annyira de annyira sajnálom,hogy nem tudtunk elmenni kedden a talira :cry: :cry: :cry:
Hétfőn elmentünk Zolikával a dokihoz délután,hogy "hátha"mehetne már suliba mert hát tudjátok milyen nehéz az anyagokat bepótolni,ha valaki ennyit hiányzik.Na mire oda értünk kb. 25-en ültek a váróban :evil: Jó akkor mondom én kis naív akkor mjd reggel eljövünk és utánna elmehetünk a talira......na de kedden is kb.ennyien voltak és 11,30ra végeztünk is :evil: :evil: Hát szóval ezért nem tudtunk menni tényleg nagyon sajnálom.

Ildi Nóri!!!!
Nagyon édesek a gyerkőcök a képeken!!!!!
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Szilbee! Megnéztem a repülő-múzeum nyitvatartását mikor jöttünk hazafelé a sétából. Szóval: hétfőn zárva, Kedd-csüt. 9-15-ig, péntek 9-13, szombat-vas. 10-16.
Levente tényleg jól megtermett gyerkőc! :lol: Már kisbabának is nagy volt?

Ildi: akkor most megnyugodtál :) De talán nem is lesz nagyon szükség a dokira a szülésnél, nem? Persze biztonságot nyújt ha tudod, hogy lehet rá számítani!

Vali: reméljük legközelebb veletek is találkozunk! Majd összehozzuk. Aranyos ez a micimackós rajz!
judit_79

Judit!
Igen, már kicsinek is nagy volt. Három hónaposan hat hónapos méretei voltak. Apja is pont ilyen termetű volt ennyi idősen. Remélem, hogy a kistesója már azért örököl valamit a családom testalkatából. Nálunk ugyanis mindenki vékony.

Lányok!
Nyáron a nagy melegben szervezünk majd strandos talit is? Még ha nem is fürdenek a törpék, a víz mellett csak jobban lehet majd bírni a meleget.

Teszek egy pár képet!

Kép
Az imádott Maci...

Kép
A tiszaligeti játszótéren

Kép
Apa és fia...
szilbee

Jaimee!
UH megvolt??? Meséljjjj!!
szilbee

Sziasztok Lányok!

Én már régóta olvasgatlak Titeket.
Két dologban szeretném most a segítségeteket kérni.
Az egyik:
nekem is szükségem lenne szülésnős infókra, úgy mint Krisztinának a múlt héten. Légyszi nekem is küldjétek el az infókat, ki volt a szülésznőtök, mi a tapasztalatotok vele kapcsolatban, és tel. számot is kérnék hozzájuk, ha lehet...
A másik: ismeri valamelyikőtök a Pesztonka elektromos orrszívót? Ha igen, mi a tapasztalat vele kapcsolatban? Vagy jobb a porszívós? Erősen gondolkodom, hogy megvegyem-e ezt a Pesztonkát.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv,

Ditke
ditke2007

Ditke!

Mi pesztonka elemes és egyben elektromos orrszívót használunk. Mást eddig ki se próbáltunk, így nincs összehasonlítási alapom. Viszont azt szokták mondani, hogy ha nem szívja ki az orrszívó a váladékot belőle, akkor ugye begyullad a füle, arc- vagy homlokürege. Nálunk ilyen még nem volt, így gondolom elég jó szív. Nekünk bevált.,0

Ja és nekem nem volt szülőnős tapasztalatom... de azért reménykedek benne, hogy még lesz... bár nem túl nagy az esélye. :? :(
szilbee

Sziasztok!

Üdv mindenkinek!

Szilbee: Képzeld el, hogy jártam....a doki bácsi elutazik a hosszú hétvégére tekintettel, amit én nem tudtam, csak a rendelő kapujában szembesültem a ténnyel. Odabenn fél 7-kor legalább -8-an voltak előttem, köztük 2 db 35-40. hét közelében járó kismamával és egy kínai lánnyal, akinek tolmács fordított. Velük elment bő 1,5 óra!!! Végül 9-kor mentem be, úgy hogy utánam még voltak 4-en, köztük legalább 1 kismama....Nagyon pipa voltam, de végülis az én hibám, minek vártam annyit, haza kellett volna mennem, mert már 8-kor nagyon fáradt és éhes voltam. Hiába volt jó a hangulat a váróban....

A lényeg, hogy én hüvelyi UH-ra számítottam, de hasit csinált, ahhoz pedig korán mentem az 5,5 hetemmel. Ráadásul pont emiatt a hólyagom is üres volt. Elég esélytelen volt a helyzet....Először idegörlő perceken keresztül kereste a babót, majd amikor megtalálta,vagy valamit látni vélt, kikapcsolt a gép, túlmelegedett, várni kellett, amíg lehül.....Amikor végül újra életet tudott bele verni, megtalálta a picit, 5 mm-s és jó helyen van. Hogy a petezsákban van e valami, nem tudom, azt sem, hogy kellene e látni hasi UH-n bármit is, szerintem még nem...Mindenesetre majd 14-én visszamegyek, remélem csak jó híreket fogok hallani.

Mi augusztus óta próbálkoztunk, március elején csinált a doki egy HSG-t, ami után rögtön teherbe is estem. Meglepő módon. MÉg Itt tartunk most.

Egy biztos, én többet a szabadsága környékén nem megyek hozzá, vagy ha igen, már fél 5-kor hideg élelemmel lesátorozom a rendelő elé...Még az is megfordult a fejemben, hogy dokit váltok, mert azért 3 órát várni rá.....De nincs jobb ötletem.

jaimee

Jaimee!

Húúúú de ismerős, amit írtál. Leventével várandósan mi rendszeresen este 9 és 10 között értünk haza.

Most akkor a petezsák 5 mm-es? Gondolom... várjunk csak hogy is volt nálam, mikor 5+1 (az UH szerint) naposan mentünk... Ha jól emléxem, akkor a petezsák 10 mm volt. Ehhez azért hozzá kell tennem, hogy két hét múlva azért kiderült, hogy 5-6 nappal előrébb jártam. Szóval a 5 mm a bizti jó!

Egyik ismim is hozzá ment beállítatni a hormonjait. Egy hónapra rá teherbe is esett. Hiába... szuper ez a doki. Én is a szakértelme miatt választottam. Olyan dolgokat is megcsinál helyben, amiért mások Pestre küldik az embert.

Mikor kell majd visszamenned?

No felébredt a törpe!
szilbee

Ja bocsi! Már írtad hogy mikor mész.... Akkor egy pár héttel elkerüljük egymást. De azért remélem összefutunk majd ott valamikor!! :)
szilbee

Szilbee: Előbb-utóbb csak összefutunk... :D
Én még a fogantatás napját is tudom, mivel érzem a peteérést.
Vagyis tegnap voltam a 40. napon.

Nekem nem mondott az 5 mm semmit (első baba) , de ő elégedettnek tűnt vele, úgyhogy nem idegeskedem, így is rágom magam eleget, hogy mi lesz, ha nem lesz szívhang (akkor már semmi... :cry: ) szóval stresszelek eleget, most úgy döntöttem lazítok 14-ig. Akkor 8+3 leszek.

A szakértelmével nincs gondom, emberileg is szuper, csak beleőrülök a várakozásba. És túl sokat utazik az én ízlésemnek. :lol: :lol: :lol: :lol: Számításaim szerint papíron dec.24-re leszek kiírva, ha nekem elutazik akkor is és magamra hagy a Hetényiben....nem tudom, mit csinálok vele.... :lol: :lol: Nade ne szaladjunk előre, várom már a május 14-et ..

De jó neked, te már jóval előrébb vagy..

jaimee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?