Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

A hétvégén megtartottuk a második és a harmadik 1. szülinapot is. Köszönjük szépen mindenkinek a köszöntést.
Számomra még mindig hihetetlen, h. már egy éve annak, h. szültem.
Visszaolvasgattam.

Dóra,
A Ringatóról légyszi irj, ha tudsz részeltet, mert engem nagyon érdekel. Eddig irigyeltem is a budapestieket miatta, mert mindenki csak áradozott.

JOlka,
Nagyon ügyesek vagytok. A vonatozást már én is tervezem Zalussal kettesben. Azért nem bánnám, ha már stabilan jönne-menne, mert igy csak feltörli a vonatot, de szerintem így is hamarosan belevágunk.
Nincs kedved találkozni v.melyik nap? Feltéve, ha marad a jó idő. Zalus általában fél1 és fél 4 között alszik, uyghogy előtte v. utána.
Az a bizonyos selejtezés nálunk beindult (1 hónapja már emlitettem), de lassan csinálják a házunk szigetelését, ugyhogy kupi lesz kint is bent is ...

Ápolónő,
SZépek a gyermekeid. Miért nem irsz magatokról?

Petra,
Tavaly is voltatok a Nyírségvizes bulin? Mi igen.
Az nagyon jó volt, erről meg ugye lemaradtunk, mert nyaraltunk, de sajnáltam, h. egybeesett.
Házatokról, ha nem akarod közszemlére tenni priviben küldhetnél képet. Irigyellek miatta.

Melinda, Csilla, Ági ..... merre jártok?

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Zsuzsi!
Örülök, hogy jól vagytok!

Tünde!
Tényleg hihetetlen, hogy már egy éve született Zalán, és lassan Bencus is 1 éves.
Nem voltunk tavaly Nyírségvizes bulin, nektek ki dolgozik ott? Nekem apósom. Most is nagyon jó volt, jó programok, jó kaják, Bencének is nagyon tetszett. Már akartam feltenni képeket, csak nem nagyon volt rá időm. Ma csináltam a konyháról, az alsó két kisszekrényből még hiányzik az üveg, és nem igazán lehet jó képet csinálni, olyan pici, de azért látszik a lényeg, és Bencéről egy tegnapi kép.

Kép
Kép
Kép

Kéne még idén egy talit szervezni, mit gondoltok?
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Petrával most beszéltünk, hogy mit szólnátok egy talihoz.

Nekünk szerdán bölcsi után lenne a legjobb.
Tehát?
Tali, szerdán 18.oo-kor a téren!!!
Reméljük még jó idő lesz.
Írjatok, ha jó!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Tali. Egyelőre részünkről nincs akadály, de nem kellene korábbra tenni? Ma is lent voltunk 4-fél 7-ig, de rohamosan hült az idő. Szerintem az 5 óra jobb lenne, de ez a privát véleményem, csak az időjárás miatt. A 6 órával sincs semmi bajom.

Petra,
Zoli dolgozik ott. Tavaly én már hatalmas pocakkal voltam, biztos nosztalgiáztam volna,q ha megyünk. Ezt az egy dolgot sajnálom csak, ami a nyaralás miatt elmaradt.
Nagyon szép a konyhád és ahogy látom a kilátás is. Sokat főztél már benne?

Sziasztok
Tünde

KépKép
tuzal

Petra,
Természetesen Bence még a konyhától is szebb. :lol: Ezt az imént kihagytam.

KépKép
tuzal

Sziasztok!
Petra! Nagyon tuti a konyhád!!! Bence nagyon édi! :)
Jolka! Párod nem tudja véletlenül a tanulmányi bizottság milyen időközönként ül össze?
Üdv
Ági2
ágimanó1

Sziasztok!

Tünde!
Nekem jó az 5 óra is, de nem szerdán, mert Zenebölcsibe leszünk Petrával és ha minden igaz Csilláékkal. :wink:
Gyertek ti is.
Vagy válaszunk másik napot?

Ági2!
TE anyukád is ovónő? Ha jól tudom ,akkor a Petra és a Tünde anyukája is az. :)
Holnap délután ülnek össze, kb. 4 után. Zolkó mondta, hogy már szerdán érdeklődhetsz is. Talira eltudtok jönni? Talán addigra tudom vinni neked a könyvet.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka,
Hol van helyileg a zenebölcsi? És akár a járni még nem tudó 1 éves gyermekemmel is megjelenhetek?
Na meg elképzeltem, h. Zalus énekel :lol: ..... v. az is elég, ha csak hallgat?
Anyukám bölcsődében dolgozott (nem oviban) kb. 35 évig, ugyhogy dalok, versek, mondókák terén legalább nálunk is lesz kitől tanulni. Amikor Anyukám előveszi a tudományát olyan édesen hallgatja Zalán.
Bölcsődéről jut eszembe, szerintetek is le kéne mennem és beiratni a gyereket 1 évvel előtte? Csak biztos, ami biztos alapon. Amugy fogalmam sincs hogy lesz jövő szeptembertől?

Ági2,
Gyertek ti is a talira!

Tali. Többieknek mi a véleménye? Tőlem akár holnap is lehet. Az imént megnéztem az időjárást, talán csüt-ön lesz némi romlás, amugy türhetőnek jósolják egyelőre.

Sziasztok

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
A zenebölcsi a Vasutas Műv. házban a van. Toldi utcában a Kiss Ernő és az Arány J utca között szakaszon. Mögötte a a vasutállomás van. Ha jól emlékszem, akkor 15 alkalom 3eft, de fogozásonként is lehet fizetni. A multkori foglalkozáson kb 4 gyerek volt ovis korú, 2 picurka, Bence képviselte az 1 éveseket, és Manóval volt még egy egyidős kisfiú. Szerintem nyugodtan gyertek, nem előfeltétel a a szaladgálás. Most is az ölünkbe ültek a gyerekek, v. mi cipeltük a sejhajukat a dalok alatt.:) Próbáljátok ki.

Bölcsi, már én is beakarom íratni, pont ma. Itt a barátnőm, nem egyedül mennék legalább. De még lehet, hogy meggondolom magam. Az a baj, hogy csak szeptembertől lehet vinni a gyereket. Állítólag 50 napot vigyáznak rá, ha szülő kéri, persze azt már pénzért. Na majd még ma érdeklődök. Ilyenkor lenne jó a védőnő tanácsa. Lehet, hogy szerdán elmegyünk tanácsadásra.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Nagyon jó ötlet a tali, csak nem tudom, hogy tudunk e menni!
A fürcsi nálunk 7-kor van, és Dóra előtte már igen nyügi! Tegnap is lementünk 6 előtt sétálni, aztán még a kenguruban sem maradt meg! Csak ölben, így haza is mentünk!
Nekem lehet egy délelőtt jobb lenne, de ez csak az én privátom!
Üdv mindenkinek!
Ági2
ágimanó1

Sziasztok!

Jó rég nem voltam erre. Múlt héten voltunk pihenni Zalakaroson, nagyon jó volt.

VAsárnap meg írtam ide egy hosszút, csak nem volt jó a bnet. :?

Tünde: Nagyon klassz lehetett a nyaralás, szupi volt olvasni a beszámolódat. Nekünk épp La Manga az egyik tervezett úticélunk jövőre.
Zalán: Kicsit megkésve, de mi is nagyon boldog első születésnapot kívánunk!

Ági1: Férjed jól van? El is hiszem,hogy ideges voltál /vagy. Balunak tetszik a bölcsi?

Ági2: Nagyon hősies volt akkor Dóra az oltáson. Akkor letudva egy időre az is.

Petra: Klassz a konyhád! Gratula Bencének a járáshoz, nagyon ügyes.

Jolka: Nagyon tetszik a falvédő. Köszi a linket, már régóta gondolkodom, hol lehet ilyen ágyneműt (engem az érdekelne Botinak) venni. Mamád jól van? Tibinek már kutya baja. Mérges is voltam az üdülés alatt, mert nem vigyáz magára (kajákkal).

Nagyon szépek a képek: Zsuzsi, Ági, Anita!

Azért is tudok ritkán jönni, mert Boti már mindenhol húzza fel magát, ügyesen áll, de azért résen kell lenni, mert őrültségek jutnak eszébe. Négykézláb is teper, ha egy pillanatra elfordulok, már szabályosan rohanni kell utána. Ari egyébként nagyon!
Ha pedig "végre" elalszik, igyekszem háziasszonyi teendőimnek eleget tenni: házimunka, főzés...stb, bár néha lehetetlennek tűnik, de ez van egyelőre.

Most mennem is kell, mert ennyit bírt ki ölben (ezt sem szereti... jajjjj, már a kanapénál áll)

Pussz.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Még vissszajöttünk egy mondatra :D
Tali: tényleg jó ötlet. Én most elég gethes vagyok, de csak a szokásos arc-,és homloküreggyuszi. Nem ragályos, enyém gyereknek is kutya baja, de azért csak nem mennék így bébik közé :roll:
Szóval, ha most taliztok, kimaradunk megint.

Jolka: amúgy most megint elég sokat vagyunk fenn a téren. Ha más nem, valamikor minitalizunk.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Szia Anita!
Rég hallottam rólatok. Ha van időd, rakhatnál fel képeket a nyaralásról. Voltatok Pesten a talin? Találkozhatunk a héten, akár minden nap, most már itthon vagyunk. Anyu tegnap óta dolgozik. Még mindig diétázik, de azért néha van egy kis bűnözés. Nagy bánatára még mindig nem emelheti meg Manót, Pedig állandóan kérezkedne hozzá.
A linket szívesen. Én már mail-be megrendeltem, de még nem nyitották meg a levelet, lehet, hogy este rácsörgök a hölgyre. Amúgy a debreceni úton van egy lakástextil bolt, ott kirakatba láttam félszemmel, hasonló folttechnikával készült dolgokat. De ez nekem nagyon megtetszett, világos, vidám minta.
Manó már alszik, de most hanyagolom a házimunkát, most kezdtem, vesztemre egy szuper könyve, és alig tudom letenni, csak ilyenkor tudok olvasni egy kicsit. Ha befejeztem, kezdem a tanulást. :D Mindig megfogadom, hogy időben elkezdem, és persze, csak vizsga előtti napokban tanulok. Zolko nagylelkűen 2-2 napot adott a vizsgákra. Na kösz, mondtam, eddig 3 nap járt, akkor is csak az esték. Manó mellett már egy hónap sem lenne elég. :D Majd éjszaka tanulok, ház meg majd szalad.
Boti, nagyon ügyes fiú, majd idővel leáll a kotorással, csak még újdonság neki. :D

Ági2!
Ok, holnap akár találkozhatunk délelőtt a téren. Mikor? Mert délben már a tanácsadásra megyünk.

Ági2!
Milyen a bölcsi, ott alvás volt már? Munka? Milyen volt a meghallgatás? Tetszett?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Élünk még... :D Csak nincs időm írni, de olvasni igen. :D
Szóval csak annyit Jolka és Petra, hogy ott leszünk holnap a bölcsiben. Petra! Titeket meg várunk előtte!
Minden ünneplő bébinek sok boldogságot kívánunk Flórával és millió bocsánat a késésért!
Szeretettel gondolok rátok minden nap, és hétvégén megpróbálok írni...sokat.
Puszi: Csilla

Kép
nycsilla

Sziasztok!

Anita! Jó hallani rólatok! Rakj majd képeket, és mesélj, milyen volt? Mennyi ideig tartott az őszelés?
Boti nagyon ügyes!

Jolka! Sajna a holnap nem jó! :( Most szólt rám a párom, hogy a tesója névnapját megyünk köszönteni! Totál elfelejtettem!
Csak délelőtt tudunk menni, mert aztán dolgozik!
Este lesz tali? Ha más nem, apa talán felvisz kocsival, aztán talizunk egy kicsit!!! :lol:

Üdv mindenkinek!
Ági2
ágimanó1

Sziasztok!

Tali: Szerintem maradjunk a holnap 18 órában aztán még összehozhatunk egy délelőttit vagy kora délutánit 1-2 hét múlva, biztos lesz még jó idő.

Tünde!
Szinte minden nap főzök, kivéve, ha anyáéknál vagyunk. Nagyon élvezem, csak ez a kerámialapos tűzhely egy kicsit furi. A palacsintasütés elég lassan megy teljesen más, mint a gáz. Lehet valamit rosszul csinálok. Köszi a bókot Bence nevében.
Gyertek a bölcsibe, szerintem élvezni fogja Zalán.
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok,

Tali. Akkor én is azt mondom, h. holnap 18 és remélem ott leszünk. Zalussal megyünk tanácsadásra 1-re és oltást is kap, amivel még ott is kell maradni megfigyelésre ..... hááááát csak nem lesz semmi utózönge és mi is tudunk 'kossuthterezni'.
Zenebölcsibe ezért semmiképp sem megyünk, mert igy is totál benne van az alvásidőben ez az oltás, igy már délelőtt is hagynom kell elaludni, emiatt pedig du. csak kb. 2-kor fog elaludni. Remélem a jövő héten ott tudunk lenni.

Petra,
Minden nap főzöl?????? Gratula. Én nem.
Főzelékeket már rendesen csinálod Bencének, ugy ahogy mi esszük? Én még krumplival sűritek. Na erről lassan le fogok szokni.
Felvágottakat, virsli és hasonlókat adsz neki?
A kismamanaptár utolsó oldalán van, h. mi feketelistás, na meglepetésemre láttam, h. ezek is. Én meg ezeket már etettem Zalánnal.
egyébként tényleg rá is akartam kérdezni a kerámialaposra, mert már én is főztem rajta (nem saját) és képtelen voltam érzékelni, ugyhogy hiába esztétikalilag nagyon nyerő, a későbbiekben is le fogok róla mondani.
Bence szobája is kész? Fotó?

Anita1,
La Manga-t amennyire én láttam, tényleg nagyon jó hely kisbabával. Baromi érdekes, mint földrajzi 'képződmény' is, mert baromi hosszú félsziget, ráadásul bekanyarodik, ezáltal körbezárja a tengert és egy darab hullám sincs, viszont a tenger még szeptemberben is 30-32 fokos ezan az oldalon. Ha viszont a mozgalmas tengert, hulllámokkal szereti valaki jobban, sétál kb. 50 métert és félsziget másik oldalán az is ott van.
Ha találkozunk, azért az úttal kapcs-ban majd mondok egy tuti dolgot. Nem csak ezért, de gyertek ti is holnap.

Csilla,
Várjuk a beszámolót. Amugy meg mindenki megérti h. munka mellett nincs annyi időd a net-re. Gondolom a bölcsiben is rendben minden Flórával.

JOlka,
Márkót beirattad? Malom utcára?

Jó éjt.

KépKép
tuzal

Sziasztok,

Légyszi irjátok ide meg, h. akkor lesz-e tali, mert fel sem tudok hívni senkit. A telefonom ma reggel már be sem kapcsolt. Valószinű eddig birta elnyelni a nyáltengert.
Az idő mondjuk lehetne jobb is, a tegnapi nyári meleg után.

Szép napot
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!
TALI? Lesz? Bár nem tudom megyünk e?! Eléggé fúj a szél!
Szerencsére most alszik a kicsi! Mostanság keveset! :(
Tegnap, és az éjjel alig aludt!
Front?

Üdv mindenkinek!
Ági2
ágimanó1

Sziasztok!

Tali: Szerintem lesz. Mi ott leszünk a téren a szobornál. Vagyis remélem. Manó eddig csak egy félórát aludt, pont annyit, hogy tanácsadásra megint ne tudjunk menni.
:(

Tünde!
Nem a Malom utcára iratnám be Manót, henem az őzikébe a Vécsei utcában, de még mindig nem tudom. Jövőhéten nézzünk el a barátnőmmel.
Párod hordja még neked a kaját a fősuliról?

Ági2!
Tuti front készülődik, lehűlés lesz, állítólag.

Tegnap fél 6 és fél 7 között fent voltunk, de nem láttunk ismerőst. De még is, Ha nem tévedek akkor Melinda kislányai játszottak a szobornál. A barátnőm azt hitte, hogy mindhárman ikrek.:)

Remélem találkozunk!
sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ági2!

Lehet, hogy már a foga mocorog Dórinak.:)

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kár,hogy csak most néztem be :(

Botond most aludt el, esélytelen felérnünk szerintem 6-ra :? Illetve én meg még mindig (ha lehet, még jobban) náthás vagyok. Nem mehetek így gyerekek közé... :roll:
Pedig már úgy vártam....

Na, akkor remélem, még összejön egy délelőtti tali vmikor.

Tünde: Köszönöm :)

Petra: Tényleg nem vagy semmi. Én csak Botondnak főzök, magunknak már nem nagyon marad idő. Szinte csak hétvégén, egy-két kivétellel.

Ági: Már mozgolódhat a foga :D Lehülésről én is hallottam. Nagyon jó volt Zalakaroson. Ha tudom,hogy Boti így viseli, biztos nemcsak 5 napra megyünk :D Jó fiú volt. Az autóban is nagyon jól elvolt, tök sokat aludt. Igaz, ragaszkodott az itthoni menetrendjéhez (fürcsi, lefekvés ideje), de ezt annyira nem is bánom, hiszen ezért csináltuk eddig is következetesen az esti "szertartást", hogy tudjon a bébi is hogy kalkulálni.
Boti is kb. 4 hós korától alig-alig aludt napközben. Most,hogy ennyire belendült a mozgásfejlődése, azért már sokkal jobban elfárad, így legalább egy nagyot mindig alszik naponta.

Jolka: Bízom benne,hogy péntekre már sokkal jobban leszek. Ha nem, jövő hétre tutira, így talizhatunk. Többiekkel is, természetesen!

Érezzétek jól magatokat!

Üdv!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Itt egy netes oldal, ahonnan gyerek verseket, mondókákat, stb lehet letölteni.
Ha valakit érdekelne. :)
http://www.freeweb.hu/nlctb/docs/baba/v ... ndokak.doc

Anita! Képeket raksz fel? Biztos szupi volt az "őszelés".
Remélem majd mi is talizunk! :lol:

Üdv Ági2
ágimanó1

Mi van csajok , élménybeszámoló ???? Képek???

Még jó,hogy nem indultunk el. Botond hője 37,6 :( Marja a fülét (talán a foga miatt), de a fütyije is begyulladt :(

Én meg nemhogy jobban lennék, már a légcsövem is fáj!

Remélem, legalább a tali jó volt és sokan voltatok!

Ági2: Majd dobok képeket, csak most megyek az ágyat nyomni. Tali, természetesen :wink:

Puszi.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Sehol senki???? :(

Nagyon örülök, hogy tegnap személyesen megismerhettelek benneteket! Én jól éreztem magam!

Jolka! Az állomással szemben lévő játszótéren ti voltatok délelőtt? Autóval mentünk, aztán mintha téged láttalak volna! :lol:

Anita! Sajnálom, hogy betegek vagytok! Gyógyulást! Szegény Boti!!! Fülét húzza, ha jön a foga? :shock: Ezt Dóra is csinálja! Úgy megmarkolja!
Talin kép nem készült! :( Jolka, Tünde, Petra, Csilla és Én voltunk! Meg a babók! :lol:

Nem baj, hogy írtam?
Hol vagytok?
Üdv
Ági2
ágimanó1

Sziasztok,

Látom Ági lejelentette a talit. Tényleg nagyon jól éreztük magunkat, csak lehetett volna hosszabb is. Máskor korábbra kellene tenni, mert sötétben már tényleg nem akkora élvezet ott bóklászni. Amugy mikor hazajöttem jutott eszembe egy csomó olyan dolog, amit meg akartam veletek beszéálni, de a fórum a nyiltsága miatt erre nem alkalmas .... na majd legközelebb. Addigra meg ugyis elfelejtem. :( Zenebölcsiben remélem a jövő héten tudunk tenni egy próbát.

Ági,
Ha van esély veletek találkozni a belvárosba ird meg, v. előre te sem tudod? Viszont az jó, h. legalább már nem megyünk el egymás mellett ismeretlenül.

Mi ma de. nem mentünk sétálni. Majd délután, talán addigra az idő is jobb lesz. JOlka, jöttök?

Anita hogy vagytok?

Sziasztok
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!
Tuzal én csak olvasni szoktam a topicot.
A gyerekek fotóit Jurem kérésére tettem fel (az uncsitesóm Emese).
Mind a két gyerkőc az övé. Nekem nincs még gyermekem.
Minden babóca szép, és szépen fejlődik:)
Üdv: Tünde
Ápolónõ

Hahó!

Tünde! Én is hasónlóan jártam! Annyi kérdés maradt bennem! Már egy részét elfeledtem! Kis papírra fogom írni, aztán majd viszem magammal a talikra! :oops:
Dóra totál kiszámíthatatlan! Egyész nap még nem aludt, erre gondoltam felöltöztetem, megetetem és lemegyünk sétálni, hogy aludjon egy nagyon! Erre evés közben bealudt :twisted:
Így maradtunk! Egyébként majd nekem a délelőtti tali jobb lenne. Majd egyeztetünk! OKÉ?

Többiek merre vagytok?

Üdv mindenkinek
Ági2
ágimanó1

Ági,
Egy tel.számot irsz nekem a tunde5@citromail.hu-ra és akkor egyeztetünk.
HOgy birja a lányod alvás nélkül ennyi ideig? Na és persze te is? Összesen mennyit van ébren egy nap?
Zalán most igy egyévesen már kibir 5 órát is ébren, de ezt csak délután, délelőtt még 3-nál többet sosem birt ki. AMugy éjszaka átlag 12-13 órát alszik, napközben meg 2 és fél 3-at.

Ápolónő,
Akkor Emesének ezúton is gratulálok a két szép gyermekéhez.
Nyh-án laksz? A nickneved a foglalkozásodat takarja?
Minden jót.

Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tényleg jó volt, hogy taliztunk, azért mégis jobb személyesen. Ennyiből sajnálom, hogy nem a városközpontban lakunk. Mennyire élvezte Bence a teret!!

Tünde! Csak magunknak főzök, Bence szinte ugyanazt eszi. A főzeléket úgy eszi, mint mi, én nem sz.rakodok vele. Virslit parizert én is adok neki, szerintem azért feketelistás, mert tele van tartósítóval meg mindenféle mesterséges anyaggal, de ezeket úgysem lehet kikerülni. Ha véletlenül olyan van, amit Bence nem ehet pl. gomba, akkor persze eszik bébikaját vagy valami mást. Akartam kérdezni, hogy hogy alakult nálatok ez a napi egy alvás, és az mikor van? Mi még mindig kétszer alszunk. Amúgy ne irigykedj Bencére, elcserélném a járását a Zalán alvására :lol:
Na megyek, megint csak hazaugrottunk.
Puszi nektek és mindenkinek aki még olvassa :?
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Tünde! Küldöm majd a tel. számot. Már holnap is talizhattunk volna, de főzicskélek, meg takartunk! Hétvégén jön tesóm. Bár nem kizárt, hogy a városba felnézünk és összefutunk! Megy a fradi meccsre a párommal!
Hétfőn talizhatunk, de csak reggel tudom, hogy kb mikor?! Evés után, megy ha már fáradt! Akkor talán elvan a babkocsiban!
Az alvást hogy vezetted be? Nekem Dóra mondhatom, hogy semmit nem alszik. Vagy 3-szor fél órát, meg talán egyszer egyet! Nagy ritkán! Éjjel kétszer kel enni! Iszonyat! Néha már olyan hullán kelek, mint egy ...

Jolkáék merre vannak?

Petra! Tuti jó az utolsó mondatod! :lol: Mikor lesz az új lakásban net?

Üdv mindenkiek!!!
Ági2
ágimanó1

Sziasztok!

Vagyok! CSak olvastam napközbe a fórumot :wink: , de most már írni is van időm. :D
Tényleg jó volt a tali. :D

Ági2!
Mi voltunk lent délelőtt.:)Lusták voltunk felmenni sétálni. Szeret a játszin lenni, csak sokszor érdekes emberek gyülekeznek a padoknál.

Tünde! Délután sem mentünk sétálni, mivel jöttek anyuék. Így addig próbáltam rendbe rakni a lakást.
Holnap viszont délelőtt felmegyünk, lehet délután is.

Nekünk is sokáig két alvás volt napközben. Az első kilenckor séta közben, max 1 óra, majd ebéd után 2-3 óra. De mióta 8-9 órakor kel, azóta csak az ebéd utáni alvás maradt meg. Éjszakai alvás? Változó még mindig, általában már csak 4 óra felé kel fel, de még most is fent van és rázza az asztalt. :?

Anita! Jobbulást neked!!! Párod megy a meccsre?
Zolkó is megy a fradi mecsre.

Mentem.
Szép Álmokat mindenkinek!!!
sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Tünde! Nem jelkeztél vissza! Ma felmegyünk a városba! Rem összefutunk! Nemsokára indulunk!
Jolka! Veled is!
Üdv
Ági2
ágimanó1

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést. Elég ramatyul vagyok :( Így, gyógyszerek nélkül azért elég lassú a gyógyulás :? Tegnap este nem bírtam tovább, elküldtem a páromat a patikába. Mondtam,mondja meg,hogy már levegőt sem bírok venni, úgy el van nehezedve a mellkasom, köhögök, meg persze azt se felejtse el,hogy szoptatok!
Csipkebogyó és hársfatea keverékét kell innom, inhalálok kamilla felett, lámpázok, C vitamint szedek, és Septofort-t is adtak a torkomra...hát kíváncsi leszek.
Sajnos Botondnak is jön váladék rendesen az orrából (bár csak reggel szörcsög), pár köhintés is van. Viszont a popsija is csúnyán kiömlött, és zöld a kaki. Holnap tudja doktornő megnézni. Addig adok neki Normaflore-t. Valami baci lehet.
Egyébként annyira nem levert, elég jó a közérzete, csak hamarabb elfárad, és picikét nyűgi időszakonként.

Jolka: Ki sem maradhatna :wink: :D :roll:

Tünde: Nem semmi miilyen alvókája van Zalánnak :shock: :D

Petra: Ez jó volt :wink:

Ági2: Marja a füle belsejét. Elvittük fül-orr-gégészhez a múltkorában. Semmit nem találtak, ott mondták,hogy a foga zavarja ennyire. Az idegek egy helyre sugároznak ki, és ezért marja ott (is). :roll:
Hátha hétfőn már mi is fel tudnánk menni a városba...

Szép napot!

Puszi!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lányok,
Két viszonylag hosszú hsz-om szállt el, elküldés előtt.
Most nagyon utálom a babanet-et.
Kiváncsi vagyok ez elmegy-e?
Lehet leirom még egyszer harmadjára amit azokban irtam le. Most biztos nem. :( :o :twisted: :shock: Röviden. Jó alvás, jó gyerek titka nálunk részben a Suttogó titkai c. könyv. Merem ajánlani bárkinek, de garanciát nem vállalok :D .

Anita,
Gyógyuljatok meg.

Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Anita! Először neketek! Gyógyuljatok meg minél hamarabb!!! Pihenj sokat! Már amennyire tudsz Botitól!!!

Tünde! Még ma lehet utána nézek könyvesboltban, és lehet megveszem. :D

Jolka! 13.20-ig voltunk még lent a kicsivel! :D Tologatni kellett, ugyanis, ha megálltam, kinyilt a szeme! :lol:
Egy nénike megállt mögöttem, és ugye nézegette a kicsit!
Aztán megállapította, Hogy "jó stramm legényke!" :evil: :twisted:
Nem látszik rajta hogy kislány?!
Jolka, Tünde! Nem kislányosan volt öltöztetve? Maga a pulcsi is, meg a nadrág virágos!? :twisted:

Üdv mindenkinek!
Ági2
ágimanó1

Kép
ágimanó1

Ágimanó,
DE KISLÁNY akárhonnan nézném! Annyira, h. már jobban nem lehetne. Nyugi, tőlem egy év alatt senki nem kérdezte, meg h. fiú-e v. lány. Na, a múlt héten igen. Zalán lányos? Kérdezhetném. Mert én nem látom annak. SZintén idős néni volt. Lehet ugyanaz a néni jár-kel a városban és ezzel idegesíti az anyukákat?

Szerintem meg ne vedd meg! Most még ne. Ha tetszik, igen. Akár már ma du. eljuttatom neked a belvárosba, ha gondolod. A barátnőmék boltjába leadom és oda visszaviszed. 1 hetet kibirok nélküle. Mindjárt elküldöm a számom.

Tünde

KépKép
tuzal

Amugy miért utal arra mindenki, hogy sokat alszik a gyerekem? Még csak 1 éves. Aludjon is, de a napi 14-15 óra szerintem teljesen normális. Én annak örülök, h. nincs nagy macera az elalvással. Általában be a kiságyba és alszik. Azért az egy év alatt nálunk sem volt mindig igy.
Ha ez is elmegy, akkor ezután csak rövid hsz-okat irok. :P

Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!
Tünde! Köszi előre is! Mi lenne, ha jövő hétre megbeszélnénk egy talit, és ideadnád?! OKÉ?
Egyébként nincs gond, hogy kérdik, már kezdem megszokni! A csúcs az volt, mikor ruhában megkérdezték, hogy fiú, vagy lány!Mellékelem a képet!
Üdv
Ági2 Kép
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Ági!
Bojti néni.: :P Nem is tudom, hogynem vette észre, hogy kislány. Lehet, csak mondani akart valamit, ezzel akarta kezdeni a beszélgetést. :D NÁlam általában a korával kezdik. Ugyan az egyik garázs szomszéd, még mindig azt hiszi, hogy Manó kislány. :twisted: Amikor ezt megállípította, sötétkék térdgatya és teknősös rövid poló volt rajta, tehát nem kislányos.:)
Ügyes Dóri, hogy így elaludt.
NÁlam még csak félórája alszik Manó, megint éjszakázni fogunk. :?
Manó is húzgálja a fülét, ha jön a foga. :wink:

Anita!
Először is minél hamarabb gyógyúljatok meg!!!
Csak egy tanács: Mikor terhes voltam, köhögtem, fúladtam végig. Még máig nem tudjuk mi volt a bajom, a dokik sem. Mire felértem a harmadikra, köhögő roham jött rám, alig tudtam befejezni. Biztos Manó volt a ludas. :wink:
TEhát én Bioparaxot torokspray kaptam. Amit lehet terhesség és szoptatás alatt is használni. Felső légutak egyes fertőzések és gyulladásos megbetegedéseinek helyi kezelésére szolgáló gyulladásgátló. Vény nélkül is kapható. Egy próbát megér. Dokinál voltál????Zöld kaki, nekünk akkor van ha gyógyszert adok Márknak, és ha csak szinte tejcsizik.

Na mentem, mert szalad a ház, és most jelentkezett be vendég. MÉg van kb 1,5 órám. A tisztaruhahegy most csak az ágyneműtartóba landol. :D :wink: :P

Szép napot!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok Lányok!

Hogy vagytok?
Ezer éve nem jártam erre. Én nem tudom, de úgy elszald a hét.
Reggel vinni Dodit az oviba, délben az ebédért menni, délután megint Dodiért. És úgy eltelik a nap.
Szerencsére jól bírja Dodi az ovit kop-kop-kop. A tavalyi nagy nehézségeknek nyoma sincs. Most jó kedvvel megy az oviba. Az ottalvással van néha gond. De csak azért, mert van hgoy felsír vagy sírva ébred. De ez itthon is van, ha délután elalszik. Próbáltam utána olvasni, nem tudni mitől van. Majd kinövi.
Valamelyik este, pontosabban hajnalban megint köhécselt. Most megint adom neki a gyógyszereket, éjszaka már nem volt gond. :) Kornél már majdnem átalussza az éjszakát. Olyan fél5 felé, kel kb. Azt már ki lehet bírni.
Már nagyon kotor négykézláb, alig lehet utólérni. És mindenbe kapaszkodik fel, áll fel. Nagyon élvezi.
Íme egy fotó:
Kép

Betegeknek gyógyulást!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
nagy_anita

Sziasztok!!!

Én is rég jutottam az írásig, de olvasni majd' mindennap sikerült benneteket!
Mindeen betegnek jobbulást! Mi jól vagyunk, peti kavar négykézláb mint a golyó, már a pelenkázás is művészetnek számít.délelőtt és du is aslzik másfél órát, vannak kivételes napok amikor2-2ésfelet is sikerül, de ez nagyon ritka.éjjel általában sajna kel1X v.2X és nehezen alszik visszaés ráállt hajnal5-kori evésre :( .talán a foga miatt vann ez, hisz ő már hónapokkalezelőtt átaludta az éjszakát. vasárnap nagyon nyügi volt, hétfőre kijött a szemfoga!!
Szerintetek létezik,h. a foga minatt neki nem megy a hasa, sőt!!!remek kis szorulásokat produkál ilyenkor. 2 napig nem kakil, aztán harmadik nap kínok-kínjával sikerül!!másnap kutya baja és simán kakil :shock: azt vettem észre h. ez mindig a fogzás idejére esik, most vasárnap is ez volt!!?

Kép
dora1980

Sziasztok!

Fradisok azóta a stadionba vannak. Manóval végignéztük (az ablakból), míg a rendőrök elkísérték őket a vasúttól. :)

Anita2!
Tényleg rég hallottunk rólatok. Nagyon ügyes mindkét fiad. Kornél sem 10 hónaposnak néz ki a képen, legalább 1 évesnek. :)

Dóri!
Nem tudok segíteni, nálunk ilyen nem volt fogzáskor.

Megyek vasalni.:) :? Délután Séta? Jön valaki fel? Dóri?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Ma Tokajba akartunk menni a Borfesztiválra, nézem a net-en, h. biztos legyen. Erre látom, csak egy hét múlva lesz. Gondoltam nem baj, akkor holnap kiélem 'tömegimádatomat' a Mihálynapi nagyvásárban, hiszen a héten volt Mihály nap. Na azt is a jövő hétre tették. Miért gondolják, h. a szavazás nem fér össze ilyen programokkal? A jövő héten meg ugyebár a meteorológusok szerint az idő már nem lesz ilyen nyárias .... sőőőőt. Végül kimentünk Sóstóra .... ott is volt tömeg :) , legalábbis ennyi embert rikán látok ott.

JOlka,
Ki az a Bojti néni, aki Ági kislányát legénynek nézte?

Ági,
Hétfőn v. kedden de. talizzunk, mert csak addig garantálják a jó időt. Ird meg, neked melyik nap jobb. Ha nem jön össze még továbbra is ott van lehetőségnek, h. leadom a könyvet és érte mentek.

Anita2,
NAgyon ügyes Kornél és nagy és szép .... és a játékasztala is nagyon tuti.
Pampers kódokat gyűjtöd még? Megint van pár. Azt se tudom, h. a múltkoriakat egyáltalán megkaptad-e?

Dóra,
Zalán sem a hasmenős fajta és a fogaktól sem sokat lazult nála a dolog. Barátnőm kisfiának meg még a bokáján is folyt a sz.r fogzáskor. Ez is egyedi.

Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
Fogalmam sincs ki lehetett az a bojti néni, nem voltam ott. :)
Mi is készülünk jövőhéten a vására. Hogy miért jövőhéten? Mert legtöbb ember akkor kap fizut, mindig megvárják, hogy legyen mit elkölteni.:D :wink:
Manónak hátha találunk egy jó télikabátot, sapek, sál, egy pár olcsóbb badyt....Magamnak már nem is álmodok semmit sem.

Ma is szupi idő volt, rossz belegondolni, hogy jön a csöpögős idő. :?

Mentem.

sZiasztok
További jó hétvégét!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

JOlka,
Akkor ez a Bojti néni honnan jött neked? Amugy jóóóóóóó! :lol: Ezt a fizetés dolgot értem én, de pl. férjem m.helyén is 9-én osztanak pénzt, ahhoz meg még a jövő hétvége sem klappol. Utána meg mondjuk nyugdijat osztanak és igy tovább. Na mindegy, mérges vagyok, mert a jövő héten meg lehet mindent elmos az eső, na meg a hideg.
Azért csak csurran-cseppen v.mi neked is. Álmodozz.
Amugy a szám .... tudod, amit emlitettél. Figyelem és tényleg nő :?: :!:
Zalánnak meg miért kíván még mindig boldog szülinapot a Lilypie.com?

Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
Én már megkaptam a fizut....
Milyen szám nő? Bocsi, de nem tudom miről van szó.:)
Vonalzót, újat kell csinálni, ez csak egy éves.

Úgy érzem magam mint akin átment egy úthenger. Manó hajnal 3-6-ig fentcsicserékelt. Játszott, mászkált, nem volt álmos. Én meg tök kómásan ültem mellette. :?

Bojti néni? Bojti nálam = hülye, csak így szebb. :D

Megyünk biciklizni!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tünde! Most nézem csak, jó sokáig fent voltál. :lol:
Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Megvolt az ebéd?!

Anita! Nagyon édes Kornél! Sok szép játéka van! :lol:

Dóra! Ebben a témában nem tudok hozzászólni, ugyanis még Dórámnak nincs foga! :D De én is hallottam, hogy akkor több van a pelusban!

Tünde! Akkor majd megbeszélünk egy talit! Oksi? Hétfő az nem valószínű, hogy jó, de a kedd igen! Itt majd jelzem!
Pampers kódokat én gyűjtöm! Már kérdezni is akartalak benneteket, hogy nincs e felesleg, vagy aki nem gyűjti ide adná! :lol:
3-4 óriás, jumbó vonalkód vesz részt!
Ja, én azt hiszem értem a számot!

Jolka! Merre bicajoztok??? Egyszer erre is jöhetnétek! Itt van EU-s játszótér! :lol: És nekünk is közelebb van, mint a város! Este már úgy lehült a levegő! Elég volt hazaérni a városból!!!

Szép napot!
Ági2
Kép
ágimanó1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?