Hú! Ma meg hófordulósak is vannak!!
TIMI, MARCI, BOLDOG HÓFORDULÓT!!
Csajok! Segítsetek!!Zavarban vagyok, mint apáca a kuplerájban!
Esernyőbabakocsit akarok rendelni, de nem tudom, melyiket? Mind a 2 jó lenne, persze mindkettőnek van előnyösebb része is.
Esernyõ alakúra csukható
Háttámlája pihenõ pozícíóba dönthetõ
Elsõ kerekei bolygósíthatóak
Hátsó kerekei fékezhetõek
5 pontos biztonsági öv
Nyitható karfa
Tetőn szellőző ablak > ebben ez a vonzó, meg hogy van vállszíjja
Esernyõ alakúra csukható
Bevásárlórekesz
Háttámlája pihenõ pozícíóba dönthetõ
Kupolás tetõ
Hordozókar
Elsõ kerekei bolygósíthatóak
Hátsó kerekei fékezhetõek
5 pontos biztonsági öv
karfája levehető > ebben meg ez a vonzóbb és a szellőzőablak. Meg az, hogy ez maszívabbnak néz ki.
Most azt nem tudom, hogy a szellőzőablak mennyire praktikus, meg azt sem, hogy válra akasztani jobb-e, vagy vinni kézben...
Persze mindkettőből van piros, vagy narancs is, a szín mindegy...
Ildikó! Lilcsi megy, de persze belém kapaszkodva, és semennyi séta nem elég neki....szinte fáradhatatlan. Most az a legújabb szokása, hogy míg megy a kocsi, el is van, de mikor megállunk, szállna ki azonnal...ha meg vissza akarom tenni, elkezdi a hisztizést. Szóval hadakozunk..
Ilyen történetem nekem is van a közelmúltból: megállított 1 pasi szombat délután. Cséndzs mani? Azt tudtam hol van, de azt is tudtam, hogy már zárva van. Kérdezte, szupermarket? Akkor eszembe jutott a Plaza, hogy ott is van pénzváltó.
ÉS ISZONYÚ ÉRZÉS VOLT AZ, HOGY NEM TUDTAM ELMONDANI NEKI, HOGY MENJEN A 2. KERESZTEZŐDÉSIG, OTT MEG JOBBRA ÉS MENNI, MENNI, MENNI. Tanultam angolt, tudtam is, most is megértettem a pasi minden szavát, de mikor én akartam volna mondani, nem jött ki. Az eszemben formát öltött, csak a számban nem
Mint egy agyvérzéses, azok lejetnek így szegények.