Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma az a storym, hogy nincsen storym! :lol: :lol:

Olyan nyavajás volt ma az idő. Hol kisütött a nap, hol meg elborult.

Egész délelőtt főztem, mostam, takarítottam, elegem is van. Most megint nyűgi vagyok!

Ja mégis van storym: otthagytuk a kindertojást a boltba még tegnap. Délelőt elmentünk és odaadták. A múltkor is ott maradt, mert Imike szereti méregetni a dolgokat a mérlegen és ott felejtettük, de az eltűnt. Tegnap meg a kosárban maradt.

Hú biztosan lesz valami időjárásváltozás, mert olyan sz.a.r. a hangulatom.
Na megyek is, nem rontom a levegőt!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

KépMINDENKINEK NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!
Vendég

Katlina!GRATULÁLUNK!!
Vendég

sziasztok.

Letti.Igen,voltunk múltkor az Intersparnal lévő vidámparkban,hát mondanom sem kell,hogy nagyon élvezték.dodzsemeztek Apával jó sokat,körhintáztak+halásztak.Nem is tudom mi lesz május 1-én :roll: -kész anyagi csőd lesz az tuti.
Kitaláltátok már hová mentek hétfőn?

Elin.Nagyon tündéri a Lilcsis húsvédi "lapod". :)

Betti.Én anno mindíg a régi Néplap székházzal szemben lévő fotósnál csináltattam képeket,de meg nem mondom,hogy ott van-e még,annyit tudok még,hogy a Baross-soron van még fényképészet,meg volt a Várkonyi téren is... :roll: hát...nem nagy segítség,de ennyit tudtam :wink: . De ezt nagyon jól kitaláltad,nagyon tuti ajándék lesz :)
Tanulással hogy állsz?

Szilvi.Egy táblit majd másolnál be,mert már pici agyam elfelejtette merre volt az utolsó :wink: .Émelygés javult már?

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kivánok Mindenkinek!

Kép

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
Kép Kép
Katlina: Nagy-nagy gratula a jogsidhoz!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
agica1119

szilbee

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat! :D

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!!

Elin!!
Lilcsi nagyon aranyos az újságban!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!!!

Mi is nagyon szép időt és kellemes húsvéti ünnepket kívánunk minden anyukának apukának és csemetének

puszi

Betty

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Remélem senki sem kókadozott az ünnepek alatt! Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Hogy vagytok? Hangulatod javult? Örülök, hogy UH- minden rendben volt.

Cleo!
Elég pocsékul vagyuk mostanában megint. Ezért van, hogy mostanság olyan ritkán írogatok nektek.
Igyexem most már, azért minden oldalra feltenni egy táblit. :oops:
Ha egy kicsit jobban leszek, akkor pedig tervben van már, hogy hónapok szerint sorba teszem a szülinapokat, hogy ne maradjon ki senki...

Katlina!
Gratulálok! Ügyes voltál, hogy így elsőre sikerült!!!
szilbee

Sziasztok.

Hogy telt a Húsvét???

Szilvi. Remélem pár hét múlva (reménykedjünk napokban?) már jobban leszel.Mikor is mész dokihoz?

Képzeljétek leányzóm elkapta a lepke-himlőt (még 2hete voltunk kerilányomnál -akkor volt ő pont az)Mára úgy néz ki Sziszi is túl van rajta.

Voltunk vasárnap a vadasparkban Abonyban.nagyon jól éreztük magunkat.Állítom a gyerekeknek is még ez az állatkert tetszett eddig a legjobban.(pedig már jártunk egy-két állatkertben)

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Nem vagyok ám sértődős vagy haragtartó, azért tűntem csak el, mert igencsak kakukktojásnak éreztem magam és úgy éreztem nincs itt rám szükség..

Mongi köszi a megkeresést, köszöntést! Ezért is jelentkeztem be most picit.

Csak pár oldalt olvastam vissza, úgyhogy nem vagyok túl informált.

Diácska, köszi a köszöntést!

Cleo, nagyon örülök, hogy újra aktív tag vagy!!!!!!!

Szilbee, gratulálok kistesóhoz! Remélem hamarosan jobban leszel!

Katlina, gratulálok a vizsgádhoz!

Mi jól vagyunk, most hogy itt a jó idő délelőtt és délután is lent vagyunk a játszótéren. Így nagyon repül az idő. Az első számú kedvenc a hinta, a második a homokozó :-)

MIndenkinek minden jót!
puszi Ewa
Kép
ewa

Cleo: mi az a lepke-himlő??
Boldog névnapot Zsoltinak!!

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

szilbee!
Kitartás a rosszullétek majd elmúlnak!!!

Hihetetlen húsvéti sztori!
Reggel 6.15-kor valaki beleesett a csengőbe,azt hittük valami hülye locsolkodó,hát nem!
A párom unokatesólya hogy ég a melléképület!!!!!!
A fiúk azt sem tudták hogy értek át,és tényleg "szépen"lángolt.Ott tartották a fűrészport,a gázpalackokat és minden olyan rongyot amit már nem használnak!
Szóval gondolhatjátok!
A tűzoltó akivel sikrült beszélni azt hitte beugratás,így még az volt a szerencse hogy az eggyik rokonuk tűzoltó és neki szóltak hogy szoljon már be hogy ez komoly és nem szivatás!
Mire kiértek addigra végülis eloltották de még rákellett azért segíteni!
Így kezdődött a húsvét hétfő,de utána már nem történt semmi katasztrófa,ment nyugiba a nap!

Holnap megyek uh-ra!!!!!!!! :D

Voltam ma védőnéninél,""fogytam""fél kilót,jó a vérnyomás szóval maradunk itthon!!! :D

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!!!
Zsoltika!!!!!
Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánunk Neked!!!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Hali Lányok!

Ewa örülök, hogy benézel néha hozzánk!
Tündéri a kis manód!
Kép
Szilbee!
Köszi a kérdést, persze jobban vagyok, de szerintem engem már minden idegesít. Ahogy közeledik a szülés ideje, egyre jobban parázok, gondolkodok, hogy még mit kell megcsinálni, stb...

Tegnap volt egy éve, hogy itt lakunk. Kép

Katlina!
Hát nem semmi story!
Még jó, hogy valaki komolynak gondolta!

Képzeljétek a mai napi storym!

Ancsikának vettünk egy nacit az ugrókötelezéshez, utánna meg kimentünk a Tisza partra a játszóttére. Nagyon élvezte Imike, sok gyerek volt. Egyből belevette magát a homokozóba, alig akart kijönni belőle. Utánna csúszott egyet a csúszdán, és mentünk hintázni. Mindjárt jön a lényeg! Voltak külföldiek is a játszótéren, és egy csaj segített Imikét beemelmi a hintába. Sajna nem tudtam rájönni, milyen nemzetiségű, így bunyevác módra magyarul köszöntem meg. Hintázgatunk, hintázgatunk, egyszer csak egy csaj odalépett hozzám, nem találjátok ki ki volt az!Hát a Mongi!
Ugye, ugye kicsi a világ.

Mongi!
Nagyon örülök, hogy összetalálkoztunk! Olyan érzésem volt, mintha ezer éve ismernénk egymást. ettünk még egy fagyit, és hazajöttünk, Imike most alszik, remélem éjszaka is fog aludni!

Cleo!
Zsoltika sok boldog névnapot kívánunk! Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Cleo!
Én sem tudom, mi az a lepke himlő! :oops:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sok BOLDOG ZSOLT NAPOT!!!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Cleo! Zsoltikának boldog névnapot kivánok!
Én sem hallottam még erröl a lepkehimlöröl.
Mi vasárnap mentünk át Jászberénybe az állatkertbe, 2.5 órát töltöttünk el, nagyon jó volt.
Hétfön Attila szüleinél voltunk ott ebédeltünk, délután 2-re jöttünk haza, akkora már nagyon álmos volt Antónia.

Ewa!Jaj de jó, hogy irtál! Zsófi nagyon sokat nött és milyen szépen stabilan ül már.
Mi is sokat tekergünk, utána meg itthon nem gyözöm magam utólérni.
Most már irj nekünk egy kicsit gyakrabban, ha lesz idöd.

Ildi! Nagyon örülök, hogy igy összetalálkoztunk délelött. Olyan jó volt veled beszélgetni.
Ancsika már nagyon nagy lány, biztos sokat fog segiteni a pici mellett. Imike is milyen nagy fiú már, nagyon aranyos volt.
Képzeld olyan nagy hatással voltál Antóniára,hogy ma nem aludt el, hiába próbáltam altatni. Most már valahogy ki kell birnia estig, mert ha most elalszik biztos fent lesz 11-ig.

Betti! Kb1 hónapja nyilt egy üzlet a Tófenék úton /a régi csirkepiac helyén/ Kids névre hallgat. Ott vannak egy kicsit nöcisebb jellegü ruhák, blúzok, 1-2 héttel ezelött még 20%-os árengedmény is volt, lehet most is van még. Esetleg nézzétek meg igaz a választék még egy kicsit kevés volt.
Az Sztk mellett van aDino lehet ,hogy ott is vannak jó dolgok, mostanában nem jártam arra.

Katlina! Akkor nálatok most nagy locsolkodás volt jó, hogy nem lett komolyabb baj.
Örülök, hogy nem kell befeküdnöd, nem túl jó a terhespatológia.

További szép napot.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Ildi
Hát veletek tényleg mindíg történik valami :D De legalább most pozitív volt :D

KAtlina
A kedves rokon jól megjárta. Még szerencse hogy nem lett nagyobb baj. De miaz hogy húsvétkor viccnek gondolják :shock: :shock: azért ezt nem gondoltam volna. :evil:
Egyszer nálunk is kigyulladt a garázs.. a bátyámmal ketten voltunk otthon de még kis pisisként. Egyszer hallottuk hogy valami durrog...és megint és megint... a festékes flakonok voltak. A szomszédok hamarabb észrevették a tüzet és jöttek. Szerencsére kéznél volt egy slag és gyorsan el lett oltva. Én azóta nagyon-nagyon félek a tűztől.

Ewa
Aranyos a kis Zsófi hercegnő :D

Cleo
Mi is vasárnap voltunk Abonyba. Nem rossz hely, főleg hogy lehet etetni az állatokat és így nagyon barátságosak.
Nekem személy szerint a berényi zoo jobban tetszett.

lepke-himlő :shock: :shock:

Szilbee
A hiányzást elfogadjuk :wink: Nem is tudom mit írjak.. jobbulást.
Bár ez nem betegség csak egy áldott állapot :roll: 8)

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nem is újságoltam még Timi elkezdte mondani hogy anya, apa :D :D

Olyan zabálni való :D
Van hogy amikor éjszaka felébred kiabálja hogy ana-ana :shock: :D
Ma speciel minden és mindenki apa volt :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Húúú de régen jártam felétek és Ti meg sokat írtatok.
Tehát most ,,csak" arra volt időm, hogy visszaolvasgassak de írogatni már nincs. Pedig szívesen olvasgatlak benneteket, gondolatban mindenkinek válaszolok, reagálok stb.

Tényleg! Gyertek a babaruha börzére!

Üdv: Kati

phpBB: Kép
kati74

sziasztok.

Köszönöm kisfiam nevében a köszöntést,később ide is hívom és megmutizom neki a képeket.

Ewa.örülök,hogy visszatértél közénk :) ,nagyon édi a csajszid.

Petri.Mikor voltatok Abonyban? mi kb.10-től 13-ig.sasoltam egyébként néha-néha,hogy látok-e ismit,de nem sikerült senkit beazonosítani.Hát nálunk is a kecske volt a sláger +a légvár.

majd este ha tudom folyt.köv,mert kimegyünk egy kicsit játszani.

KépKép
KépKép
cleo27

Mongi!

Remélem azért Antóni nem áll meg a fejlődésben, a velem való találkozás miatt! :wink:
Olyan aranyos volt, ahogy szótlanul üldögélt a hintában!
8) Nekem meg égett a képemről a bőr, hogy ordító gyermekem belekényszerítettem a babkocsiba!Lehet, hogy azóta is ott lennénk! :lol:

Szilbee!
Képzeld el, nekem meg délutánra vannak kellemetlen gyomorpanaszaim. :shock: Nagyon ég, nem tudok vele mit csinálni. Sok vizet iszok, de nem segít.

Judit!

Itthon vagytok már?
A héten összehozunk egy talit?
A bölcsibe is le kéne menni, Imikének nagyon tetszett a múltkor!

Elin!

Veletek mi újság?
Lilcsi már szalad?

Petri!
Amikor még kicsi voltam, és a tesóm sem volt sokkal nagyobb,- 22 hónap van köztünk- anyukám egyszer megkérdezte tőle, hogy már nem szereted a hugit?- mert mindig csak szekírozod.
De szeretem - hangzott a válasz, de jobban szerettem, amikor még nem tudott beszélni!
Hát én így jártam!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Antóniának!
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Nekem a Rennie bevált gyomorégésre. Terhesség alatt szedhető!
szilbee

Sziasztok!

Ildi! Köszi a cicás képet, holnap megmutatom a cimzettnek, de már 19:30-kor kidölt.
Mi is sokszor megyünk haza orditva, de ilyenkor tényleg nincs mit tenni. ha rajtuk múlna lehet a nyugdijat is a játszótérre hozná a postás.
A múltkor már egy kis kajával próbáltam Antóniát elcsalogatni, biztos gondolták a többiek, hogy van nálam egy kis difi.

Kati! Mikor és hol lesz a börze?

Petri! Timi babának gratula, lassan majd mondja a többit is.

Jó éjt!

Kép
Kép
mongi

hali.

na még pár sort írok.

Katlina.hát nem semmi ez a tűzoltásos story.nekem is egybeugrott volna a gyomrom az tuti..
Holnap UH? de jó.akkor majd írd meg mi volt és mekkora a picuri.

Letti,Ildi.

mi is ismerjük ám a hiszti szót... :twisted: (Sziszi jóvoltából).
Mi nem tudom mikor jutunk ki a Tisza-parti játszóra,mert nagyfiamnak az ovi után már játszótér undora van,bezzeg szegény Sziszi meg ki lenne a csúszdázásra éhezve.

Timikének nagy gratula a szavakhoz.ügyi csaj.

Elin..és aki még kérdezte a lepkehimlőt.Hát így első hallásra rémisztő -végig is futott 2hete a hátamon a hideg,mikor belibbentünk kerilányékhoz (5éves) és apukája elmondta,hogy az egész család himlős volt.na szedtük is a sátorfánkat,úgyhogy kb 5percig voltunk egy légtérben velük (akik amúgy már gyógyultak voltak) Na erre most hétvégén mindenki mondogatja itthon,hogy nagyon piros a Sziszi arca (mérem a lázát...semmi),mikor beugrott,hogy jajj mi van ha...gyorsan utánanéztem a neten.végülis így írja amit találtam.Lázzal v. a nélkül járó igen enyhe vírusos fertőző betegség.a nevét az arc pirosságáról kapta (olyan mint a lázrózsa),az arc pirosodása után jöhet a végtagok,törzs foltos pirosodása.hát röviden ennyi...nekünk 3napig
piros volt az arca és semmi több.Csak azt nem értem,hogy hogy lehet ezzel közösségbe menni,mikor Sziszi is ilyen könnyen elkapta :roll: És persze...veszélyes terhesekre és újszülöttekre.

Na,mentem altatni,jó éccakát

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilbee!
Köszi az infót!
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

A börze most vasárnap 9-12ig lesz itt a szecskán a gimiben. A címet megnézem még ma pontosan. Ha vki eladni szeretne 850ft (elővételben)ért lehet asztalt bérelni.

Szép napot mindenkinek!

kati74

Kati! Köszi az infot.
Mi újság van veletek?
Gondolom ti is sokat kint vagytok ebben a szép idöben.

Kép
Kép
mongi

Cleo
Hát nem hangzik valami barátságosan ez a lepkehimlő :roll:

Vasárnap elkerültük egymást Abonyba, mi ugyanis 2-4-ig voltunk.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

robika adatai:
BPD:75mm
ThQ:78mm

sokan voltak most mert nem működött a számítógép,így tolódott a sor :(

Kép

Kép
katlina

növöget Robika :D :D

A Hetényibe voltál UH-n?
Mert ott ma elvágták a kábelt amiről a hálózat megy :shock: azért ment minden lassan.. :?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Aha ott voltam,és olyan mérges voltam mert van egy uh-ás gép és alig vártam hogy azon lássam a mi kis törpénket,de hát nem!Csak a régi gép ment az meg jó messze volt tőlem így alig láttam valamit :(

Képzeljétek apának az jutott tegnap az eszébe,hogy mivel apukámnak egyszem lánya vagyok,így nincs aki a nevet vigye tovább,így felhozta hogy mi lenne ha Patonai Szabó Róbert lenne a kisfiunk így a szabó név is menne tovább :D ,még nem tudom tetszik de így olyan hosszú,majd ha hétvégén hazajön akkor még megbeszéljük :D

Kép

Kép
katlina

Hú! Ma meg hófordulósak is vannak!!

TIMI, MARCI, BOLDOG HÓFORDULÓT!!

Csajok! Segítsetek!!Zavarban vagyok, mint apáca a kuplerájban! :oops: Esernyőbabakocsit akarok rendelni, de nem tudom, melyiket? Mind a 2 jó lenne, persze mindkettőnek van előnyösebb része is.
Kép
Esernyõ alakúra csukható
Háttámlája pihenõ pozícíóba dönthetõ
Elsõ kerekei bolygósíthatóak
Hátsó kerekei fékezhetõek
5 pontos biztonsági öv
Nyitható karfa
Tetőn szellőző ablak > ebben ez a vonzó, meg hogy van vállszíjja

Kép
Esernyõ alakúra csukható
Bevásárlórekesz
Háttámlája pihenõ pozícíóba dönthetõ
Kupolás tetõ
Hordozókar
Elsõ kerekei bolygósíthatóak
Hátsó kerekei fékezhetõek
5 pontos biztonsági öv
karfája levehető > ebben meg ez a vonzóbb és a szellőzőablak. Meg az, hogy ez maszívabbnak néz ki.
Most azt nem tudom, hogy a szellőzőablak mennyire praktikus, meg azt sem, hogy válra akasztani jobb-e, vagy vinni kézben...
Persze mindkettőből van piros, vagy narancs is, a szín mindegy...

Ildikó! Lilcsi megy, de persze belém kapaszkodva, és semennyi séta nem elég neki....szinte fáradhatatlan. Most az a legújabb szokása, hogy míg megy a kocsi, el is van, de mikor megállunk, szállna ki azonnal...ha meg vissza akarom tenni, elkezdi a hisztizést. Szóval hadakozunk..

Ilyen történetem nekem is van a közelmúltból: megállított 1 pasi szombat délután. Cséndzs mani? Azt tudtam hol van, de azt is tudtam, hogy már zárva van. Kérdezte, szupermarket? Akkor eszembe jutott a Plaza, hogy ott is van pénzváltó.
ÉS ISZONYÚ ÉRZÉS VOLT AZ, HOGY NEM TUDTAM ELMONDANI NEKI, HOGY MENJEN A 2. KERESZTEZŐDÉSIG, OTT MEG JOBBRA ÉS MENNI, MENNI, MENNI. Tanultam angolt, tudtam is, most is megértettem a pasi minden szavát, de mikor én akartam volna mondani, nem jött ki. Az eszemben formát öltött, csak a számban nem :? Mint egy agyvérzéses, azok lejetnek így szegények.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri
Nekem a 2. jön be, a tárolórekesze miatt. Én mindíg annyi mindent cipelek...
szellőző ablak, vállszíj... passz, nem tudom menyire jó dolog.
Nekünk van a nagy batár bergon és egy könnyű bolygós chicco.
Az utcán imádom a "terepjárót"mert hát ugye a járdák nem a legsimábbak. Meg még azért szeretem mert tudok alulra pakolni.
De a kicsi esernyőset pedig a boltokban kedvelem. Olyan könnyű vele forogni és kis helyeken elfér. A rossmannba pl alig férek a sorok között a naggyal :x
Csak hát sajnos egyszerre nem tudom használni mind a kettőt.

Katlina
kíváncsi vagyok hogy döntötök...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

tegnap jöttünk haza a húsvéti látogatásokról. Jó volt, Marci megint együtt randalírozhatott az unokatesójával, és állatkertben is voltunk. Anyuéknál meg egész nap kint volt a kertben, és egy cicával játszott. majd teszek fel képeket, nagyon édes volt.

Cleo! Utólag is boldog névnapot kívánunk Zsoltikának.
A lepkehímlőről még én sem hallottam, de arra gondoltam, lehet hogy ugyanaz, mint a rózsahímlő, csak más néven ( :?: ) Arra emlékszem, hogy nekem is volt kicsi koromban. Mindenesetre jó, hogy Sziszinél ilyen hamar elmúlt!

Elin! Köszi a köszöntést. Jól néz ki mind a két babakocsi, de a második nekem is jobban tetszik így első ránézésre. Mi is vettünk esernyő babakocsit, de csak olyan kis egyszerűt. Azt el tudjuk vinni, ha elutazunk, mert befér a kocsiba. A "nagy" babakocsi nekünk is Bergon, terepen az nagyon bevált.

Petri! Nahát, pont két hónap van Timi és Marci között :)
Ő is nemrég óta mondja, hogy anya, ooooolyan édes.....

Katlina! Nekem tetszik így a név, hogy döntöttetek? Még így sem túl hosszú szerintem.

Ildi!
Gyertek ma bölcsibe, mi ott leszünk, a párom is jön, ha elengedik hamarabb. Ha jó neked a holnap délelőtt, akkor meg talizhatnánk!

Ewa! Üdv újra köztünk! Ne érezd magad kakukktojásnak!! Látom Zsófika is nőddögél szépen :) Mekkora szemei vannak!

Mindenkinek további szép napot,
judit_79

Katlina!

Szerintem nagyon szép gesztus a párodtól, hogy a te neved is vigye tovább Robika!
Gondolom apukád is örülne neki nagyon! :wink:
Azért érdeklődjétek meg előre, nehogy valami akadálya legyen az anyakönyvezésnél.

Elin!
Nekem bevált az esernyős kocsi, még Imikét abba tolom, ha bemegyünk a városba hosszabb távra. A tároló rekesz jó dolog, bár elég kicsi az ilyen típusú kocsiknál. Én már jártam úgy, hogy teleraktam, és amikor Imike elaludt, alig tudtam ledönteni szegényt, mert a sok cucc nem engedte. Amúgy meg a tolókarra is tudsz pakolni. Könnyű összecsukni, belefér a kocsidba és a válladra is akaszthatod, ha esetleg felszálltok a bustra, feltéve, ha kiveszed belőle Lilcsit! :wink:
A szellőzőablak szerintem nem olyan fontos, de ha az a modell tetszik jobban, akkor ha esetleg nem válna be még mindig összevarrhatod egy pár öltéssel.
Nekünk Bébégo kocsink van, használtan vettem Ancsi apukájáéktól. tavaj áthúztam, mert már eléggé ki volt kopva.

8) Ja arra vigyázz, ha sok csomagot pakolsz a tolókarra, és Lilcsit kiveszed, a súlytól azonnal felborul a kocsi! :lol:

Én úgy csináltam, amikor még Imike kisebb volt, hogy a levehető karfát a lábához csatolta, mármint a kocsi vázához, és feltettem rá Imike lábát, hogy ne lógjon, mert még nem érte el a lába a lábtartót.
Többnyire akkor használtuk a kocsit, amikor tudtam, hogy gyorsan végzünk és bizti nem alszik el adddig, mire hazaérünk, mert olyan rossz nézni amikor egy gyerkőc szétcsúszva alszik az ilyen típusú kocsiban.Persze sokszor volt olyan is, amikor elaludt benne.
Szóval nem szerettem volna megkönnyíteni a dolgodat!!!hi.hi.hi

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Judit!

Ma nem megyünk a bölcsibe, mert már nagyon nyűgös vagyok, ha ki kell moccanni itthonról. Holnap meg be kell mennem a városba, már előre útálom, de jövőhéten valamikor talizhatunk, bár jönnek a vizesek, burkolók, stb..., de még beszélünk róla.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Köszi az eddigi szavazatokat!
Amúgy elírtam, nem is a másodoknak van szellőzője, hanem az elsőnek, de az akkor mindegy is.

Ildikó! Azért nem merem megvenni a BéBéGot (pedig most Áginál van szép narancssárga), mert 16 kg-ig van hitelesítve. Nekem ez nagyon kevésnek tűnik! Imike hány kg?
A bevásárlórekesze tényleg minden ilyen babakocsinak elhanyagolható méretű :cry: Majd a cumisüvegét meg a homokozóját beleteszem :lol:
Judit! Azt még nem tudom, mekkorák a méretei összecsukva, de egy Swift csomagtartójába semmi nem elég kicsi :cry:
Mondjuk bevásárolni én is a Bergonnal akarok majd továbbra is, viszont szeretném kihasználni a buszozást is!
Tényleg Ildi! Tudsz már erről valamit? Azt tudom, hogy 2. félévtől lesz és egyszer kell majd megvenni egy "bérletet" 2000 Ft-ért, azzal mehetünk 1 évig. De hogy ezt hol és mikortól lehet intézni...?

Katlina! Szerintem is klassz így a Robi neve!! Szerintem menjél bele! Már ha lehet...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin!
Nekem az nagyon bejön, hogy az egyik válraakasztható. A mienk sajna nem olyan. :? :x
Mintha a mienk is BébéGo lenne... Levente majd 15 kg és klasszul bírja. Én csak a kocsi kereke miatt aggódom folyton, mert mifelénk elég rosszak a járdák.

Katlina!
Ez nagyon kedves ötlet. Apukádnak is biztosan nagyon jól esne, ha tovább vinné az unokája az ő nevét is. :)

Ildi!
Szerintem ha csak teheted, maradj inkább otthon. Biztos nem véletlenül érzed már nyűgnek az utazgatást! Pihizz sokat, amíg lehet! :) Gyomrod? Javul már?

Rólunk:
Levente be lett iratva a bölcsibe. Máj 23-án megyünk szülőire! Ja és a függönyvásáron sikerült venni a szobályába függönyt. Holnap délután ismér megyek UH-ra, 15:00-ra. :D
szilbee

Sziasztok!

Húúú Mongi! Bocs, hogy csak most válaszolok! :oops:
Igen, mostanában szinte állandóan sétálunk, levegőzünk. Oyan szupi idő van. :D

Egyébként a börze a gimi éttermében lesz.

Üdv. Mindenkienek!

kati74

Üdv Mindenki!
Szóval én tegnap már írtam, de telefont kaptam, aztán meg jött két vízvezeték szerelő, és hát a levelem a kedves családom leamortizálta. :roll:

Elin!
Imike kb. 16 kg, de nagyon jól el van a kocsiban, igaz mostanában egyre kevesebbet használjuk. Szerintem jó a konstrukció, ez a kocsi már a második gyereket szolgálja ki, használtam vettem Ancsika apukájáéktól. Kb. egy éve áthúztam, szóval olyan mintha új lenne. Szerintem befér a kocsi csomagtartójába is. Ha mégsem, akkor Lilcsi lába előtt, ha leérne a padlóra, még jó hogy nem ér le, szóval ott bizti elfér.

Az utazási kedvezménnyel kapcsolatban még én sem tudok bővebbet, mint ami kering a köztudatba, de utánnajárok és közkincsé teszem.

Szilbee!
Képzeld, már egész jól voltam, kb kjét napig, semmi émejgés, semmi h....inger. Este alig tudtam elaludni, szinte egész éjszaka csak forgolódtam és megint olyan gyomorégés jött rám, hogy gondoltam, szégyen szemre kidobom a taccsot. Aztán meg elaludtam. Reggel meg szédelegtem.

Ja van egy storym:
Be kellett ma mennem a városba, Imikét is sikerült nem túl későn ébresztenem, hogy elérjük a buszt. Zötyögünk a 7-essel a vasút felé, amikor kikanyarodik a 24/A -s a megállóból. Tudtam van még tíz percünk, na elmentünk vettünk pogit, mert már éhesek voltunk és megnéztük a vonatokat, Imike imádja őket. Mondtam is neki, hogy most már menjünk a buszhoz, mert lekéssük. Szaladunk a buszhoz, mert már bennt állt a megállóban, felszállunk, akkor villan be, hogy nem is a 24-es akartam menni, de ha már rajta ülünk akkor mindegy. Egyszer csak a sofőr őrült kapkodásba kezd, elkezd tolatni, és mondja hangosan hogy ez a busz nem a 24-es.
Én csak félve kérdeztem meg, hogy akkor a 24/A-as ugye? És igen az volt, csak rosz megállóba állt meg. Húh, de jó, így hamarabb odaértünk anyukámékhoz. Na ez volt a storym.

Katlina döntöttél Robika nevével kapcsolatban?

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

sziasztok!
Robika nevével nem döntöttünk,ma jön haza apa aztán még átbeszéljük!De igazándiból anyóspajtásnak nem mondtam nem tudom mit szólnának hozzá :oops: :D

Ildi!
Engem a gyomorsav kínoz,már nem tudom mit egyek mert mindentől feljön,a renee jó de azt sem lehet túlzásba vinni Kép

Ide is rakok fel pocakos képet :oops:

Kép

Kép
katlina

Megvolt az UH. 8 hét 5 napos lett hirtelenjében a csöppség. 2007. nov. 18-ra vagyok kiírva. Királyságos minden odabent. Gyönyörűen látszódott a kis embrió. A CRL 2 cm.
szilbee

Szonjának boldog névnapot!!
Kép

Kati, mit kapott a picúr?

Szilbee: örülök a jó eredményeknek, és kitartás, remélhetőleg elmúlnak a kellemetlen napok....

Babakocsi ügyben végül is a 2.-t rendeltem meg. És maradtam a zöldnél, nem piros lesz...gondolván arra, hogy később könnyebb lesz eladni, mert ez jó lánynak is, fiúnak is.

Kellemes hétvégét mindenkinek!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép

Sok Boldog Névnapot Szonja!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Szilbee!

Cuki lehet a pici, bár még biztos nem sokat mutat magából. Majd a 12. héttől. A múltkor előttem volt egy kismami uh-n 12 hetes terhes, és olyan szépen látszott a babauci.
Este vettem be egy Rennie-t, jó volt, hamar elmúlt az émejgés.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?