Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ne haragudjatok,de még nem tudtam visszaolvasni annyit írtatok :oops: De a képeket megnéztem és irtó gyönyörűséges minden gyerek :D :D :) :) :)
Mi még szombaton elindultunk haza,mert pénteken egész nap szakadt az eső és hétvégére is azt jósolták :( Persze a legnagyobb volt a forgalom,a két leghosszabb alagútnál 4-5- km-es sor volt,de elvoltunk!Már majdnem a határon voltunk amikor mondta a rádió hogy már 12 km-es a sor :shock: Balázs nem volt hajlandó pelusba pisilni,inkább visszatartotta fél órán át,így megálltunk jópárszor,meghát nekünk is jólesett nyújtózni egyet!
Odafelé szépen elkavartunk a pályán(ilyet is csak mi tudunk :wink: ),így nem pályán mentünk tovább hanem végig a tengerparton!Igaz hogy dupla annyi időbe telt,de kárpótolta a gyönyörű táj :) Hamar találtunk szállást is,Zadar mellett Bibinje-n.A háziak hozatak paradicsomot,fügét...és irtó rendesek voltak!
Jolka!
Voltunk Sv.Fülöp Kakov-on,tényleg nagyon szép hely,de kár hogy ott is kavics van :?
Este megpróbálok visszaolvasni 8)

Ági
csagi

Sziasztok!

Ági2!
Vagyok, meg is kaptam az értesítőt priviről, de babanet nem tudja megnyitni. Már többször próbálkoztam.

Ági!
Üdv. újra itthon. Várjuk a részletes élménybeszámolót. Balunak tetszett a tenger?

Tünde!
De jó nektek, hogy most mentek nyaralni, legalább itthagyjátok ezt a sz@r időt. Vigyázatok majd magatokra, és jó pihenést kívánok.

Csilla!
Flóra gyönyörű nagy lány!
Nekem küldhetsz privit, szívesen olvasok róla.
Tényleg érdekes helyzet van most. + kétóra túlórába ráadásul nem fizetik meg. (ez semmi) 2 évig befagyasztják a béreket. Na és ez még nem elég, nálunk még kötelezővé akarják teni, hogy 4 óráig maradjunk dolgozni. Jó erre sokan mondják, kibirják, más is addig dolgozik, sőt...De aki tanár tudja, hogy ez azért nem így működik. Főleg mikor valakinek egy nap legjobb esteben van 6 órája, ráadásul ügyeletes, tehát még wc-re se mehet ki, ja és nem faraghatunk az órából. Máshol azért egy kicsit kötetlenebb. Az biztos, számtechesként, állandóan úton voltam. A terem másik épületben volt, oda szünetekben átvinni, hozni a gyerekekt, ajtót nyitni, zárni, sokszor csak napló cserére volt időm. Nem panaszkodom, szeretek tanítani, nem is kellene jobb munka.

Még nem is újságoltam, Manó belepisilt a biliba. Nem akarom erőltetni még, csak fürdés előtt ráültettem.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Jó reggelt!
Ma volt a kerezstelős ruha próba! Teszek fel 3 képet a "mi kis Angyalkánkról"!
Remélem nem gond!
Üdv
Ági2 Kép Kép Kép
ágimanó1

Sziasztok Csajok!
Hol vagytok? Mit csináltok ilyen rossz időben?
ágimanó1

Sziasztok!

Ági2!
Szia. Vagyok, már reggel látam a képeket. Csak éppen nagy pakolásban voltunk, jöttünk anyut meglátogatni Manóval. Vonatoztunk és buszoztunk egy jót. Nagyon élvezte. Holnapig vagyunk.
Dóri nagyon tüneményi a keresztelő ruhában. Mikor lesz és hol? Sokan lesztek a családból? Kaja, buli hol lesz utána? Csak azért kérdezem mert Zollkó is szeretne már tartani, csak én nem. Én még várnék, mondjuk a tesóra, egyszere letudnánk, ha már ennyire akarják. Ugyan, ahogy hallottam "futószalagon" csinálják, már nem olyan mint régen. Város átka.
Megkaptam a privit.

CSilla!
Festeni? Minek, mikor el akarjátok adni? A lakást egyszer sikerül eladni, lehet, hogy 1 évet is kell várni, de most így megy.

Ildi!
Megnéztem a képeket. Ti is nagyon szép helyen oltatok. Nektek még medence is volt?
égre látalak a képen. A nagylány nem ment veletek?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Nagyon dohányzás ellenes vagyok! Sajna az alattunk lévő családból a nő dohányzik! Olyan szinten, ha meghallja, hogy nyitom az ablakot, hajol ki rágyújtani. (Vagyis hallgatózni.) Persze saját lakás, azt csinál amit akar. Csak az a gáz, hogy a lépcsőházba is kiáll, és ott is bagózik! A szag simán bejön. Undorító. Már sokszor mennék beszólni neki, hogy ez közös, tehát nem gyújthat rá cak úgy önszántából!
Van egy áltsulis lánya. Kérdem én, ha rá nem vigyáz, miért lenne figyelemmel az én gyermekemre?!
Szerintetek? Szerintem felháborító!
Kiváncsi vagyok mi a véleményetek?
Dohányzik valaki? Gondolom nem, hisz sokáig szoptattatok, vagyis még szoptattok!
jÓ ÉJT!
Jolka! Majd írok a keresztelőről! 10-én lesz!
ágimanó1

Sziasztok!

Ági2!
Dohányzás, nem szeretem, de már elviselem. Sajnos Apu is visszaszokot. Anyósom nagyon sokat dohányzik. Ugyan megigérte, hogy Mire Manó meszületik leszokik róla, nem így lett. De már csak az irodában gyújt rá, elvileg. Minsenesetre mindent ki kell mosni, ha hazajövünk tőlük, már sok vita volt miatta. Apu sosem gyújtott rá a lakásban.
Szomszéd, érdekes, enyire könnyen bemegy hozzátok a füst. Nálunk csak egy srác füstöl a lépcsőházban, de az ablakot kinyitja, legalább. Szerencsére az ajtón nem tud bejönni a szag.
Az egyik nő nálunk több macskát tart, van amikor lelehet dögleni tőlük a lépcsőházban. Sok szomszéd panaszkodik, hogy náluk is elviselhetetlen. De biztos lépnék, ha hozzánk is bejutna a bűz.
Szerintem nyugodtan szólj a kedves szomszédnak. Hallgatózik? :D
Nálunk olyan csend van, mintha csak mi laknánk az egész épületben, alig találkozunk valakivel. Ráadásul szinte csak idősek laknak itt, meg jó pár albérlő, mindenki rendes és kedves.
Na mentem.
SZép álmokat mindenkinek!!!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt!

Jolka! A lépcsőházzal itt sincs gond, csak épp az alttunk lévő családdal! 11lakás, ebből 4 üres, 3 albérlős!
MA vitte a párom a rendszámot az autóról a hivatalba. Erre jön reggel az alattunk lévő kedves lakó, cigivel csenget, hogy ellopták, vagy elhagytuk a rendszámot! Hát nem "kedves"????
Milyen aggódó?!
A keresztelőn 30-an leszünk. Hidegtál lesz, süti, meg inni való! Már szeretnék rajta túl lenni! A buli kertben lesz, reméljük jó lesz az idő!
Üdv mindenkinek!
Ági2
ágimanó1

Na jövök pár fotóval én is :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kommentárok:
1.foto:Kornél nem cumizik, csak játszik vele. Erősen szopja az ujját, amivel már nem igen tudok mit kezdeni. Ez van. El kell fogadnom.
3.foto: Kornél egyik első felülésének mozzanata.
2-4 foto: magukért beszélnek. A két szépségem. Az elsőn még Dominik 20.-ai sérülése. Egy hét után már semmi nem látszott.
5 foto: Kornél átköltözése után nem lehetett Dodit lebeszélni, hogy ne másszon a kiságyba. Kornél meg mit bánta. Imádja a tesóját.
6 foto. Én kicsit kócosan nem sokkal ébredés után....de az új vigyorommal. :) A fotót Dodi készítette.

Majd még jövök.

KépKép
KépKép
nagy_anita

Sziasztok!

Ági! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! MAjd teszel fel képet?

Anita2! Nagyon jók a képek, jól nézel ki az új vigyoroddal, bár a régit nem láttam. A fiúk is nagyon édesek.

Ági2! Én nem hagynám szónélkül, ha bemegy a bagószag a lakásba. Én dohányoztam, de már régen nem, mostmár inkább zavar. Apósom és sógornőm cigizik csak a családból, ráadásul néha közel is mennek vele Bencéhez, akkor mindig rájuk szólok. Alapvetően az a tapasztalatom, hogy bunkók a dohányosok, nincsenek tekintettel a nemdohányzókra, persze tisztelet a kivételnek.
Nagyon édes a keresztelő-ruhás fénykép Dóriról.

Jolka! Gratulálok a nagyfiú bilizéséhez!

Csilla! Azóta nem voltam a háznál, de ma megyek, és fotózok! Ma fogok bepakolni a konyhaszekrénybe, lassan minden a helyére kerül. Már nincs itthon számítógépünk, tv-nk (csak egy pici). A szobánkban csak egy matrac van amin alszunk és a pelenkázó amit régóta nem használunk mert leperdül róla Bence. Már a cica is kint van.

Képzeljétek! Eltünt a Bence kutyusa. 30-án a nagy esőben, biztos befogadta valaki. Azóta mindenhol keresi, vau-vauzik egész nap, úgy sajnálom, látszik, hogy hiányzik neki.
Majd jövök a képekkel.
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Anita2!
Mint mindig nagyon cukik a fiuk!!! :D És az új mosolyod is szép!

Petra!
Nagyon sajnálom, hogy a kutyus eltünt.

Nyíregyen, hol lehet venni gyerek faliszőnyeget, falvédőtt? Valami aranyosat. Köszönöm előre is.

Mindenkinek kellemes hévégét!
Vasárnap jövök, addig Zolkóék vagyunk. Ott nem szeretek netezni.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Tegnap irtam egy hosszút, és mikor már irtam alá, elszállt. Azóta meg már nem volt türelmem újra leirni. Most megpróbálom újra, csak rövidebben.
Szerda este megint belecsapott a házunkba a villám. Nem voltunk itthon, de az északi oldalon az összes konektorunk tönkrement. Azt hittem ez már több a sokknál, erre másnap a szomszédok felvilágosítottak, h. 1 hónapon belül ez már a 3.(!) villámcsapás volt, tehát ennek már oka van, tenni kell v.mit. Mi az elsőről nem is tudtunk, de van akinek már háromszor tette tönkre csak a szám.gépét és a kár minden esetben min. 20 ezer körüli. Komolyan mondom, ha nekem ezt mesélnék el sem hinném. Nagyon megjárhattuk volna, ha mindez a jövő héten történik, mert a hűtönkben, fagyasztónkban minden tönkre ment volna mire hazaérünk a nyaralásból, bár már abban sem bizom, h. mig odaleszünk nem éri újabb villámcsapás a házat. A mi házunk egy kis dombon van, ezért a legmagasabb a környéken, tehát ez lehet némi magyarázat, de akkor miért csak ebben az évben történt meg ennyiszer?????

Képeken a babák és a mamák is nagyon szépek, aranyosak.
Ágimanó, a keresztelőn én sem tudtam elképzelni mi lesz, aztán a végén egyedileg keresztelték Zalát, mert a kórházból szenteste engedtek haza és 26-ra igy nem vállaltam be a keresztelést. Tanácsaknt (nem kell persze feltétlenül megfogadni) csak annyit mondhatok, h. vigyél egy kis tejcsit, v. teát, ha netalán mégis ott jutna eszébe az kis üres pocakja.

Készülünk az éjszakai indulásra. Én bepakolok, Zalán meg kipakol a bőröndökből, meg az üreseket szereli, belefekszik. Élvezi a sok új "játékot". Tartok a repülőúttól, természetesen nem magam miatt, mert én imádok repülni, hanem a 11 hós kisfiam reakcióját nem tudom kiszámítani, de ezen meg túl kell esnünk, ahhoz hogy végre megint, meleg helyen, tengerparton találjuk magunkat. Igyekszem majd jelentkezni, hogy alakult az út. Az biztos Zalán ma ruhában fekszik le, pizsama helyett, aztán amikor már minden csomagot levittünk a kocsiba, akkor visszük őt. Talán nem kel fel? Aztán ugye következik kb. két és fél óra kocsikázás, majd kb. két óra a reptéren és végül jó 3 óra repülőút, na elvileg ezt itthon végigaludná a kisfiam, de itt mi lesz?????? Vettem 2 új játékot, amit csak ott lát először, hátha leköti egy kicsit?

Minden jót nektek. Igyekszem majd jelentkezni, mert kint is lesz net-ünk.

Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
Jó utat kívánok nektek és érezzétek nagyon jól magatokat!

Jolka!
Nem tudom, hol lehet venni gyerek falvédőt, Brendon?

A konyháról csináltam fényképeket, csak most meg a fényképezőgép kábeljét nem találom, na azért még keresem egy kicsit, de lehet, hogy már a háznál van. Költözünk ezerrel, most állok neki a ruháknak.
Petra

Kép
ppetra

Cigizés: Én utálom a füstöt. Nálunk az alattunk lakó a budiban dohányzik, nagyon feljött a füst, levegőt nem kaptam. Vettem méterre kapható szigetelőt, és körberagasztottam vele azt a hátsó falon lévő ajtót. Minden apró lyukat beragasztottam. Azóta nem érzem. Lehet, bejárati ajtónál is használna ez a módszer.
Egyébként azt utálom még, amikor a liftben gyújt rá valaki. Egyszer pont beszálltam a liftbe, amikor égő cigivel volt benne egy nő. Na, nem vagyok egy nagyszájú típus, de akkor nem álltam meg szó nélkül, kicsit kiosztottam, hogy más nem kap levegőt, meg éppen kicsi gyerekkel voltam, de semmi értelme nem volt, még úgy nézett rám, hogy én vagyok a nem normális.

Tünde, jó utat nektek!

KépKép
simsi

Tünde, jó utat! Aztán várjuk a beszámolót és a képeket!

Petra, jó költözködést! Beszámolót várunk, milyenek az első napok az új, szép házban!

Anita, nagyon jók a képek! Szépek vagytok!

Cigi: Kevés dolog van, amit jobban utálok!!! Főleg,ha esetleg cigis kézzel akarnak a bébihez nyúlni... :twisted:

Képzeljétek, Boti annyira belejött az üldögélésbe,hogy alig lehet este is lefektetni. Újból és újból felül, gyakorlatilag, ha ébren van, állandóan üldögél! Édespofa nagyon! :D És kibújt két fogacskája! Középen alul, felül a bal oldali... egyelőre érdekesen fog így kinézni, hacsak nem siet a további 4 kijövő félben lévő fogica!

Annamariról tudtok valamit???

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jó Reggelt Lányok!

Ma reggel elkezdtük az ovit! Dominik hihetetlenül ügyes, és bátor volt. :) Reggel mikor felkeltettem, egyből mondta "Anya, most megyünk az oviba? Akkor öltözzünk!" Olyan együttműködő volt. :)
Szépen áthúzta az oviba a szandáját, aztán vitte a türcsit a fürdőbe, akasztotta a régi helyre. De ő most átkerült másik csoportszobába, így a türcsi is másik fogasra került. Na a lényeg, hogy jól indult a nap. Ott is fog aludni. :) És ami még jó, hogy most a héten csak 11-en lesznek a csoportba, mert fokozatosan akarják beszokatni a gyerekeket. Talán így Dodinak is könnyebb lesz, nem úgy mint tavaly, hogy egy megszokott 20 fős bandába beesett idegenként és kicsit kivülállónak érezte magát.
Na jöttem két fotóval, indulás előtt készültek. :)

KépKép
KépKép
nagy_anita

Kép
Valamiért nem hagyott csak egy fotót feltölteni. :(

KépKép
KépKép
nagy_anita

HAHÓ CSAJOK!
Merre vagytok?
Kihaló félben vagyunk?
Köszönöm a cigis tanácsot. Egyszer, ha nagyon felhúz, biztos megmondom a magamét!
Tegnap este alig vártam a kicsi bealudjon, erre felettünk elkezdtek kopácsolni!
Olyan mérges lettem! Nem ért rá egész nap?
Voltatok a Vidor fesztiválon? Vagy mentek? Olyan jó lenne felnézni! Talán egy este, ha tesóm bejön. Rámerem bízni a kicsit!
Anita1! Botinak gratula a fogacskákhoz!
Anita2! Milyen volt Dodinak az első nap?

Milyen a habtapi? Elég az a szőnyegre? Nem fázik meg a kicsi? Én is akarok venni!
Bár most Dórámnak olyan nyafka korszaka van!
Puszi
ÁGI2
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Újra net közelben.

Tünde!
Elképesztő ami nálatok történik. Érdekes. Szerintem most már érdemes lenne megnézetni a házat, hogy tényleg jó-e az a villámhárító. Mert szerintem előírásnak kell lenni, hogy legyen rajta. Biztosítás? Érdemes kötni, ha nincs.
Jó utat nektek, és remélem Zalán jól fogja érezni magát, és sok élménnyel jöttök haza.

Anita!
Nagyon ügyes fiú Boti!!! Majd meglátod, az milyen jó, amikor feláll. :D Lefekteted és feláll a kiságyban, megint lefekteted és feláll.... :) Hogy bírja a nagy legény az újabb fogacskákat? Nem panaszkodik? képzeld Manónak most 4 jön egyszerre fent, és már lent is meg van duzzadva. Szerencsére, nincs semmi gond vele.
Párod, hogy van? Anyu egye jobban, de még kíméli magát. Neki 3 hónapig nem lehet emelnie. Már most alig bírja, hogy ne vegye fel MAnót. De muszáj kitartani, ha rendesen meg akar gyógyulni.

Ma sajnos temetésen voltunk, így anyu vigyázott Manóra. Már fáradt volt, de nagyon jól viselkedett. És a nagy hír..... cici nélkül aludt el. Csak, most nem kéne abba hagyni. Zolkó megint hazaengedet minket. Szegény alig látott minket a nyáron. Tehát délutánonként anyu próbálja elaltatni Manót.

Anita2!
Dodi nagyon vagány a képen. Ő már egy nagy óvodás. Nem hiányolja Kornél egész nap? Jele megmaradt az oviban?

Ági2!
Vidor fesztivál? Jaj el is feledkeztem róla. Tavaly állandóan fent lógtunk. Végig olvastuk mindig az idézeteket. Nincs egy kicsit hamarabb az idén? Pénteken megyünk haza, remélem még látunk belőle v.mit.
Habtapi: Nekünk nem volt, csak utólag vettem egyet, kíváncsiságból, de azóta is a szekrény tetején van. A lányok nagyon dicsérték. Nem lehet rossz, mivel könnyen lehet takarítani és nincs szösz rajta, amit a kicsi bekapna. Ja, és meleg is, tehát nem fázik fel. Ha nagyobb lenne a lakás, én is letenném a kisbabának. Ha visszaolvasol, írtak pár hasznos tanácsot a többiek. :wink:

Annamari gondolom még kint lehet a nyaralóba.

Petra!
VÁrjuk a képeket, de akkor most már ne csak a konyháról, hanem a gyönyörű lakásról, akár privátba is.
faliszőnyeget nem láttam a brendon katalógusba. De, ha lenne nagy játszószőnyegünk azt tenném fel, sokan teszik ezt.

Ági!
Hol vagy?
Még adós vagy az élménybeszámolóval és a képekkel. Ugyan már az iwiw-n, láttam egy párat.:) Tetszett!

Csilla!
Milyen a suli? Diákok? REmélem azért, minket nem felejtesz el. :(

Zsuzsi!
És Te? Ti, hogy vagytok? Gondolom a felújításnak már vége. Ha időd engedi gyere fórumozni, vagy máshol vagy?

Mesi!
Hogy vagytok? Kisbaba, és a nővérke?

Kiírtam magam mára. Sziasztok.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!
Olvasok mindíg,de olyan lusta vagyok hogy nem írtam :oops: Meg időm se nagyon van,csak így reggel ha reggelizik,meg délben ha alszik de akkor meg főzök úgyhogy csak gyorsan elolvasok mindent és kész!
Nagyon sok mindent nem tudok már írni a nyaralásról,a lényeget leírtam!
Talán majd csinálok egy albumot és akit érdekel megnézni a képeket,majd belinkelem,de nem tudom mikor jön össze!
Hát most is csak ennyire futotta,porszívóznom kell,aztán boltba megyünk,fogalmam nincs róla mit kéne főzni,pedig apa jön majd haza ebédért :?
Ági
csagi

Szia Ági!

Nehéz is a háziasszony sorsa. :) Én is mindig agyalok mit kellene főzni. Szerencsére Zolko eszik a menzen, tehát sokszor neki nem kell külön főzni, csak nekünk. Én meg megeszem amit Manó. Ugye azért könnyebb volt, míg anyukádéknál laktatok, De sokkal jobb így, igaz? Nagyfiú, hogy van? Vannak már kisbRÁTai?

Mentem én is melózni.

szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, szia :D Képzeld, épp tegnap már fel is állt Boti :shock: Alaposan meglepett, gondolhatjátok!
Fogakat ne is kérdezd! Annyira megviseli szegénykét... bízom benne,hogy nem lesz így mindig. (Sajnos én is egyre nehezebben viselem, mert igazán ölben sincs el, meg sehogy, csak ha hat a fájdalomcsillapító. Ráadásul közel 9 kg, a derekam becsípődött... :? De, csak túl leszünk rajta.)
Köszi, férj már elég jól van, de gyakran érzékeny neki a heg. Ő már emelte Botit, de érzi olyankor rendesen, és még nem is bírja olyan sokáig... :roll:

Ági1: Teljesen együttérzek veled. Én sajnos gyakran el vagyok havazva :roll: pl. Most is, mert nagyon fáj Botinak a fogzás :(
Borzasztóan bosszant sokszor, de nem tudok mit tenni, a lényeg,hogy Botinak jó legyen.

Ági2: NEm semmik ezek a szomszédok... :evil: Szopi???

Anita2: Nagyon laza Dominik a képen! Továbbra is jól viseli? És Kornél,hogy nincs otthon egész nap a tesó?

Petra: Beköltöztetek???

Dóri, Ildi: Mizújs?

Kép
Kép

És már így játszik ülve :wink:

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

sziasztok!

Anita!
Nagyon ügyes Boti!:D:D:D Biztos lesz egy kis szünet majd a fogzás közt. Sajnálak beneteket, kitartás.

Szia Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

SZIASZTOK CSAJOK!!!!!

Sajnos nem mindig vagyok gépközelben és nem sikerül képeket felraknom, de majd megkérem az uncsitesómat, hogy egy párat tegyen fel.

Jól vagyunk, hatalmas a kispasi, csak nő és nő és nő... De hát ez a dolga. Egyébként nagyon jó gyerek, és nagy átlagban este 10-11-kor leteszem, reggel 6-7-ig alszik. Szóval panaszra nincs okom.
Szopizik, sajna valamikor kell egy kis pótlás. Ez nem tudom, hogy mitől függ, pedig iszom a laktoherb teát, szedem az urticát és még alkoholmentes sört is.... Remélem azért 5-6 hónapos koráig kihúzom.

Remélem Mindenki és a babák is jól vannak. Ahogy tudok, majd jelentkezem, és írok egy jó hosszú "élménybeszámolót".

(Nem nagyon tudok most gépelni, ínhüvelygyulladásom van..)

Puszi: Emese
jurem

Szaisztok!velünk minden ok!!, csak egyre kevesebb idő jut a gépre!!állandóan tornyosul a vasalnivaló :oops: (mostnem!!!!!!!!!!)Petike állandóan mászik, feláll, leül!!NA és olvas!!!!!!!!!+ megeszi amit elolvasott Mellékelve! Kép Kép

Kép
dora1980

Sziasztok!

Költözünk ezerrel, már majdnem mindenünk kint van a háznál, de Bencével még itthon alszunk hétvégéig. Rengeteg holmink van, most is egy teli kocsival megyek, tetőn az ágyunk és a Bence ágya :-)
Képzeljétek! Bence jár!! Mostmár mindig két lábon akar lenni, ölbe se nagyon. Annyira édes ahogy örül új tudományának!

Anita! Nagyon ügyes Boti!
Emese! Várjuk az élménybeszámolót és a képeket! Kitartás a szoptatáshoz, igyál jó sok folyadékot ebben a melegben.
Dóra! Petike nagyon okos fiú lesz, ha már most olvas :-)
Ági! Én is együttérzek veled, én is alig kerülök gép elé mostanában.
Jolka! MOst jut eszembe, nemrég kaptunk egy szórólapot egy boltról, ahol csak gyerek bútorok vannak, talán ott van falvédő is. Debrecenben van valahol, majd megkeresem a szórólapot, ha még nem sikerült beszerezni. Bababoltokban nézted?

Bocsi, de most csak ennyire futotta, fényképező kábel még vmelyik doboz alján, de ma előszedem.
Puszi nektek!
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Ma reggelre Manó belázasodott. Fogalmam sincs mi a baj, mert nem panaszkodik, egy kicsit bágyadt. De ugyan úgy rosszalkodik.
Most alszik, ha felkell elnézzünk a dokihoz. Lehet, hogy a négy jövő foga kínozta meg ennyire.

Mesi Várunk vissza.

Dóra! Nagy csibész Petike. Látom a Brendon katalógus izlik neki. :)

Petra! Kitartás, már lassan végére értek.
MÉg nem néztem szét gyerekboltokban, egyszerűen nem jutottam odáig. Neten nézegetem már, amit tetszett volna az 12eft volt
Ennyit nem áldozok most rá. Nekem valami puha kellene, mert disney szőnyeget tudnék venni, csak az nem kell. :) MÁr arra gondoltam ,hogy vesszek valami nagyon jó anyagot és megvarom és kis vékony szivaccsal kibélelem. Dehát ez is idő kell. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Petra!
NAgyon ügyes Bence. 11 hónaposan magától jár? Ezt nevezem.
Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!!

S.o.S ki, hogy szokta beadni a gyerköcnek a gyógyszert???
Manó egyszerűen nem hajlandó, pedig már mindenféle cselt kitaláltam. Italába, kajába raktam, de v.hogy megérezte. Egyszerűen ájulásig üvölt. probáltam szépen magyarázva, "erőszakkal" beletukmálni, de egyszerűen kiköpi.
Lázcsillapítót kúp formájában kapja, azzal nincs is gond, de gyuladáscsökkentőt nem hajlandó megenni.
Doki szerint valamilyen vírus. Foga miatt nem lehet 38 fokos láza, állítólag, pedig most több mint 4 jön egyszere. Hangulata ingadozó, legjobban papával van el. :) Mindenhova követi. Csirkéknek is egy hónapra való kaját adott. :D
KÉsőbb jövök.

Remélem senkinél sincs baj a gyerekekkel.
Szép napot mindenkinek. Ági2! Most Te tüntél el. :wink:
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

JOlka!!
Tipp? mi még nem próbáltuk, nem kellett, de a kolléganőmnek 5!!!!gyereke van, ő ajánlotta vmikor: Injekciós fecskendőbe felszívod, a gyerkőcöt magaddal szemben a térdedre fekteted, és kissé benyomod a szájába, oldalra a pofazacsiba, de eléggé hátra, ahol az igazi fogsora végetérne(ha már kint lenne minden foga)Kissé brutálnak hangzik, de bejöb.Mi a nurofenes fecskendővel adtunk már más gyógyszert is!Bejött!!!!
A MI DOKINK SZERINT SEM LEHET A FOGÁRÓL lázas,/talán egy a dokink??? :lol: / de ezt mi megcáfoltuk az első két foggal!!! :shock: Sztem nektek is lehetséges h. az bántja!!!!

Kép
dora1980

Sziasztok!
Jolka! Olvasni olvastam, de nem nagy mozgás volt a topicban. Mg nem s történt velünk semmi különös. Ma voltunk Debrecenben, dokinál.
A falvédőre csak egy tipp! Mivel írtad, hogy van habtapi, összeragaszthatnád, és fel a falra. Színes, mutatós, meleg és puha. Mi vettünk 2 csomaggal a tescoban. Nekem bejön. Aztán majd meglátjuk Dóra élvezi e?!
A gyógyszert próbáltad úgy beadni, hogy kiskanálba összetöröd valami finom itallal, és be a szájba. Mi így kaptuk anno. Szerintem nem olyan rossz így?!
Voltatok a Vidor fesztiválon? Mi tegnap, és előtt felnéztünk! Rengeteg babakocsis volt fent. Nézegettem, hátha felismerek valakit. De senkit nem láttam. Dórát kenguruba vittük, a kocsiban egyszerűen nem marad meg. Állandóan ordít. Szerintem ott már nincs mit néznie!?
Olyan jó lenne már egy kicsit ültetni.
Hát ez az időszak szörnyű! Fekvést már unja, ülni még nem lehet, vagyis nem tud.
Micsoda gondok?!
Készülünk a keresztelőre. Olyan jó lenne már túl lenni rajta!
Üdv mindenkinek!
ÁGI2
Kép
ágimanó1

Falvédő!
A kék sávház alatt a vadászbolt mellett van egy kis üzlet, én ott vettem tavaly, patchwork (utánzat) Imádjuk!!Ugyanez az üzlet van az Átrium üzletházban is+ a park üzletházban talán.

Kép
dora1980

Sziasztok!

Mindig olvaslak ám benneteket, csak az írásra már nem futja az erőmből.
Iszonyat, hogy milyen fáradt vagyok, úgy érzem sosem fogom megszokni a koránkelést, azt, hogy délben nem aludhatok én is, mint a bébi és azt a pörgést, ami a melóval jár. Mindezeken túl, nagyon élvezem a munkát és csak pozitív dolgokról tudok bezsámolni. 9 osztályt tanítok, egy kivételével nagyon aranyosak, nincsenek fegyelmezési problémák, tisztelettudóak. Vannak végzőseim, 3 osztály, őket érettségiztetni fogom. Van 1 saját osztályom, ők már felnőttek, 20 éven felüliek, már most nagyon megszerettem őket, mindig jókedvűek, önállóak.
Sok a meló így év elején, sajnos ezekre csak éjjel jut időm, mert bölcsi után egyértelmű, hogy a babáé vagyok.

Elképesztő, hogy milyen sokat fejlődtek a fórumos babák és szebbnél szebbek. Irigyellek is titeket, hogy otthon vagytok és mindez a szemetek előtt történik.
Flóra is cukor, már rengeteget dumcsizik, de még továbbra is csak szavakat. Imádja a bölcsit, alkalmazkodó, még egy reggelemet sem nehezített meg, nincs sírás, hiszti. Furcsálom, hogy még mindig jószívű, mindenkit megkínál mindennel és nem lett agresszív sem, pedig ezekkel rémisztgettek a bölcsis anyukák. (Persze lehet, hogy a 2 éves daccal ez is megérkezik.) És állandóan mosolyog.
Vannak kedvencei: egy kisfiú, vmi Adorján :D , őt különösen a tenyerén hordja.
Már lehet vele fogócskázni és bújócskázni, mondókákra pedig rögtön mutogatja a sorok jelentését. Nagyon édes. :)

Petra!
Van vmi hír a telkünkről?
Még mindig nem kaptuk meg a bejegyzést a tulajondonunkról, pedig már csináltatnánk a víz-, villany-, és gázbevezetést.

Jolka!
Flóra 1x volt már 38 fokos lázas a fogáról!

Mindnekinek üzenem, hogy szerdától (17 óra) zenebölcsi indul a Vasutasban. 3000 ft/ 12 alkalom (vagy 10???). Mindenki jöhet, ha vkit érdekel, akkor adok telefonszámot!
Jolka!
Ti feltétlenül gyertek!! Oké?

Jó hétvégét mindenkinek!

Ja, Zsuzsiról annyit, hogy jól van, szép nagy a pocija és Kristóf már ovis nagyfiú.

Kép
nycsilla

Sziasztok!

Dóri, Ági2!
Köszönöm a segítséget. A fecskendezős módszer jött be. :) De ez sem igazán, szegény, ha már meglátja nálam a gyógyszeres üveget, menekül. Most már minden rendben van nála, újra eleven. Most mentek le apával vásárolni.
Manó nem szeret lakásban lenni, állandóan menne ki. Anyuék is, ha nem tudtunk ki menni, akkor muszáj volt zárni az ajtókat, mert kiszökött. Ment le a pipikhez. Egész nap el lett volna kint.
Dóri! Megyek is ma, szétnézek a boltokban, köszi. Doki, egy-e? nem hiszem, mi a toldi utcára járunk. :wink: Ezt a én régi gyerekorvosom mondta, mert épp anyuék lett lázas. Fogalmam sincs mi lehetett a baj, mert csak láz volt( 1,5 napig) ,a háromnaposan meg már túl vagyunk, vagy többször is lehet?

CSilla!
VÉgre... Örülök, hogy minden okés nálatok. Hogy jársz dolgozni?
Flóra mindig egy angyal volt, már a klubban is. :) ZEnebölcsi, ok.

Ági2!
Nem voltunk itthon egész héten, sajnos lemaradtam a vidor fesztiválról. De ma megyünk a karneválra, hátha összefutunk. Szerintem megpróbálhatjátok, már félig fekvő helyzetbe tenni a kicsilányt, csak ne sokáig. Pl. ha elalszik a kocsiban, akkor lelehet fektetni. Nekünk is volt ilyen időszak. :) Szaladtam mindig fa alá, imádta nézni a faleveleket. Ha már nem volt. akkor a kedvenc játékát akasztottam fel.

Kellemes hétvégét nektek!

sZiasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Ma végre nem költöztünk, a Múzeumfaluban voltunk, vízműves családi napon (apósom vízműves). Nagyon jó volt, bábszínház, mandala, táncosok, babgulyás stb. Tök jó a múzeumfalu is, már vagy tíz éve nem voltam, most bejártuk párszor. Bence kapott csattogós lepkét, nagyon bírja tolni.
Lényegében már kint lehetnénk, csak még a spájz nincs lecsempézve, holnap csinálja Krisztián, és mivel vágni kell, nagy zajjal jár, ezért itthon maradtunk.
Nem is tudom, írtam-e nektek, hogy kivittük a házhoz a cicánkat. Pár napig bent volt, aztán múlt vasárnap kiengedtük, és azóta nem láttuk. Képzeljétek, ma reggel hazajött!!

Csilla!
Örülök, hogy élvezed a munkát. Engem érdekelne a zenebölcsi, már most szerdán lesz? Mit csináltok ott? Elküldenéd a telefonszámot e-mailben? Nem tudok semmit a telketekről, vagy 3-4 hete (lehet több) kaptunk egy levelet, hogy kérted a tulajdonjog bejegyzését, de azóta semmi. Érdemes felhívni a földhivatalt és helyrajziszám alapján tudnak infót adni. Mi is most intézzük a gázt, hát szörnyű, amit művelnek velünk.

Jolka!
Hogy van Márk? Jobbulást kívánok neki. Mi is szenvedünk a fogacskákkal, együttérzek veled.
Igen, magától jár Bence, és nagyon élvezi. Persze még nem száz százalékos, sokszor fenékre huppan, de jár.

Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Petra!
Köszi, már szerintem nincs semmi baja Márknak. Most is csavarognak Zolkóval.
Anyukádékhoz ment vissza a cica? Nem semmi...:D Gondolom, ha már kint lesztek nem fog megszökni. Kutyus, azóta sincs meg?

Mi tegnap a térre mentünk fel, de nagyon sokan voltak, mikor már kezdett gyűlni a tömeg, haza menekültünk.
Volt tegnap Omega koncert? Mert most nem hallottunk semmi sem. Erkélyről szoktunk koncertezni. :) De most nem volt semmi. Lehet, mert más irányba állt a színpad.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
3 napja próbálok belépni az oldalra,de nem sikerült :shock:
Most gondoltam megpróbálom újra és láss csodát összejött :?
Nem mintha lenne időm írni,mert megyünk a játszótérre,Baluci most fejezte be az uzsonnát!
Holnap írok mindenképp,mert találtunk egy bölcsit ahová úgy néz ki felveszik és holnap megyünk be megbeszélni a részleteket :D
Ági
csagi

JOLKA!!
A férjed honnan ismeri Katona Sanyit? :shock:
Ő Jácint egyik kollégája :shock: :D
Ági
csagi

Sziasztok Lányok!

Csak két szóra, fárasztó hétvége volt.

Kornél bébi tegnaptól hivatalosan is elindult négykézláb. Mostmár meg se áll. :) Eddig csak egyet-egyet lépett, aztán mindig felült. Na most rájött a titokra. :) Kicsit szenved most a fogával, msot bújik az 5. És szerintem 1-2 hét és a 6. is elindul.

Dominik ugye hétfőn kezdte az ovit, péntek délben már telefonáltak, hgoy mehetek érte, mert beteg. Egy hetet nem bír ki. Jaj! Ez lesz most megint. Jár pár napot és megint lebetegszik?! Megint sípolva vette a levegőt. Kb egy hónapja jött ez elő először, akkor kaptunk pipát. De a doki addott hozzá segédeszközt, amivel ügyesebben be tudta szívni a gyógyszert. Ezt vissza kellett adni, msot meg itt szenvedtünk pébtek délután a spray-vel. Egyszerűen egy alig 4 éves gyerek, még nem tud olyan ügyi lenni, hogy akkor szívja mikor éppen fújom, és hogy tartsa bent. Végül péntek este az ügyeleten kötöttünk ki. Persze oda is csak bicajjal tudtunk menni, mert előző nap lett betonozva a kocsibejáró, úgyhogy autóhasználta kizárva. Kb 1,5 órát kellett várni. Már kiakadtunk. De adtak kúpot, aminek olyna hörgőtágító hatása van, mint a sprax-nek. Érdekes mi? Szerencsére nagyon jó volt, nyugodt volt az éjszaka. Aztán másnap megint mentünk az ügyeletre reggel, mert amit a doki kiírt szirup, már nem volt forgalomba. Csak este negyed 10-kor (ekkor voltunk a gyógyszertárba a péntek esti ügyelet után), már nem akartunk visszemnni. Erre kiírta a Spiropent. Ami meg volt itthon, de én csak úgy önkényeesn nem mertem adni belőle, pláne a kúp mellé. Azt még nem használtuk, ki tudja mit lehet és nem lehet vele együtt használni. Szóval ha megint lesz iylen sípolás, szerintem tüdőgondozóig emg sem állunk. Eléggé elszomorít, de tudunk mit tenni?! Úgyhogy arra a kijelentésre, hogy a szopizós babák kevésbé lesznek allergiásak, rácáfolunk.

Ezt leszámítva jól vagyunk. Végül is Dominik is jól érzi magát, annyira nem zavarja ez a betegség, csak tényleg olyan nehezen kap levegőt. :( De ez a kúp szépen helyretette és nem kapott csak este egyet. Nappal nem. Még ma utoljára adtam neki, mert azt javasolta a gyógyszerész, hogy 3 egymást követő este szokták adni. Így remélem nem újul majd ki a dolog. De azt hiszem egy kicsit meg is van fázva mellé.
Na majd meglátom reggel hogy lesz. Ha nem lesz gond éjszaka, meg reggel se, akkor viszem az oviba. Ha bizonytalan a dolog, elviszem a dokinkhoz, hogy még írjon fel neki valamit.

Most kicsit jó dolgom van, a férjem itthon van szabin csütörtök óta, és még a héten itthon lesz. Kicsit tudok csavarogni. :) Kedden lesz egy egész napos ügyintézni valója Debiben, szerdán meg még bemennek a fiúkkal festeni a műhelybe. A főnökék elmentek nyaralni, és addig kényszerszabi. Ezért van itthon.
Tervezünk még egy állatkerti látogatást is valamikor csüt-péntek környékére. Időjárásfüggő lesz a dolog.

Na mostmár megyek. Jó éjt Lányok!

ui: a hajam még mindig hullik, de már nem érdekel....................... :?

KépKép
KépKép
nagy_anita

Sziasztok!

Jolka! Volt Omega koncert, anyukám is volt, azt mondja, nagyon jó volt. Örülök, hogy jobban van Márk. Igen, anyukámékhoz jött haza a cica, 10 kilóméter, ez tényleg nem semmi. A kutyus nincs meg, szerintem befogadta valaki.

Anita! Nagyon ügyes Kornél! Szegény Dominik, mire allergiás? Sikerült a férjednek a börtönőr állás?

Ági! Mész dolgozni, vagy miért megy bölcsibe Balu?
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!
Csak egy perc! Tegnap megvolt a keresztelő! Szép volt, de tényleg sokan voltak. Kb 10 baba.
Na nem gond, túl vagyunk rajta!

Jolka! Neked volt olyan tantárgy, gogy diszkrét matek, és mat. logika? Milyen?

Anita! Nem írtál! Nagyon ügyes Kornél. Szegény Dominik! Remélem már jobban van!

Petra! Nagyon ügyes Bence!!! Olyan jó lenne már Dórám is tudna legalább ülni! Na, majd annak is eljön az ideje!!!

Üdv mindenkinek!!!!
Ági2
ágimanó1

Sziasztok!
Ismeritek a RINGATÓ?? www.ringato.hu
sajna nyíregyen még nincs, de írtam emilt a csjnak aki ezzel foglalkozik, és visszaírt, hogy a tanfolyamra már jár egy itteni pedagógus, a kúrzus dec-ben ér véget, és utána már ezen az itteni csajon múlik, h. mikor indul be.Tök jó lenne.. gondolom azért tanulja, hogy tartson is majd foglalkozásokat :D
Ha egy kicsit jobb énekhangom lenne, +inkább sokkal sokkal több önbizalmam, na meg nem egy 9hós gyerek mamája lennék én is beíratkoznék erre a tanfolyamra, és én tuti indítanék csoportot!!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Jolka, remélem, már teljesen jól van Márkó! Anyukád hogy van?

Ági2, tegyél majd képet a hercegnőről! Biztos nagyon szép volt! Mi újság veletek?

Ági1, csak nem írtál! :wink:

Petra, nem semmi a cicus :shock:

Anita2, nagyon ügyes Kornél!

Botinak végül mégis a másik alsó foga lett a 2. helyezet, a fentinek még mindig csak a recéje van.

Szép éjszakát!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Anita2!
Jaj, nagyon sajnálom Dodit. Annyiba szerencsés vagy, hogy még nem jársz dolgozni. Nem is tudom, majd én, hogy oldom meg, a nagyszülők messze vannak. Más gyereknek is volt, ilyen gondja az oviban? Ha nem, akkor érdemes lenne egy napot rászáni és kivizsgáltatni a gyereket. Allergia, ez tuti? Most mindent erre fognak. :(
Nagyon ügyes fiú Kornél!!! :D Akkor lassan a pakolás is megindul.:)

Ági!
Ha van időd írj, ok? Érdekes volt ez a netes vásárlási sztory.

Ági2!
VÁrjuk a képeket és a beszámolót. :)
A fősulin csak általános matekom volt.
De az egyetemen már volt mind kettő. Ha itt van, akkor írd meg kitartja. Sejtésem szerint az egyetemi tanárom fogja. :D Brrrrr..... A fősulin anno nektek nem nagyon volt logika, de az egyetemen pl az itt végzett diákok kaptak mentességet. Tehát szerintem próbáld meg. Csak vizsgázni kellett, akkor is csak egy Gentzen-kalkulust kaptak. Nem tudom, hogy itt ,hogy van, de ha akarod megkérdezhetem. :)

Dóri!
Köszi mégegyszer a tippet. Tegnap elmentem a sorházhoz. Nagyon szépek. MÉg polcos tartót is lehet venni a falvédőhöz. Kispárnát és ágytakarót is. :)
Nem tudom mi ez a ringató, de, ha lesz időm megnézem a neten. :)

Anita!
Nekünk is folyamatosan jön a fogunk. Anyu egyre jobban van, de még hamar elfárad. éhes a diéta miatt. Néha fáj az epéje, egy kicsit elszomorodik, hisz emiatt ment neki a műtétnak. Azt hitte sosem fog fájni már. Azért lassan már dolgozgat otthon, de még táppénzen van.

szép napot mindenkinek.

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Helloka :D
Kaja kész,ruhák kirakva,Balázs alszik úgyhogy leültem és írok ha törik ha szakad :lol:
Jolka!
Hát igen,esküszöm depresszió ellen néhány babaszobás topicot ajánlanék olvasásra az embereknek :D Most is olvastam két olyan topicot hogy egész nap ezen röhögök!
Gratulálok a cici nélküli elalváshoz :) Azóta is így van,vagy csak egyszeri alkalom volt?
Kérdezted hogy vannak-e kisbarátai Balunak!A játszótéren szokott játszani más gyerekekkel ha éppen nem irigykedik,de olyan kimondottam nagy kecvence nincs még!
Vettél végül falvédőt?Ha igen rakjál róla egy képet légyszi-légyszi!Én is arra vadászok,de nem találok sehol :( Ja,és az ára is érdekelne!
Anita!
Sajnálom hogy Botit ennyire megviseli a fogzás :( Próbáltál valamit adni neki?Sokan ezekre a homeos dolgokra esküdnek!Én annak idején a dentinoxot vettem,de semmit nem ért!Képzeld Balunak is érdekesen jöttek a fogai,olyan volt mint egy vámpír :D A két alsó után felül jött neki oldalt!
Dóra!
Ismerős az újságevés :D
Ági!
Nagyon szép Dóra a keresztelő ruhában:)
Petra!
Nem semmi hogy a macska visszament anyukádékhoz :shock: Nekünk egyszer a kutyánk csinált ilyet mikor anyáék elajándékozták!
Gratula Bencének a járáshoz :D Látszott már a múltkori áldogálós képen is hogy nem sok kell neki hozzá!
Igen,azért megy Balázs bölcsibe mert dolgoznom kell!De ne kérdezd hogy hol,mert addig nem is keresem amíg be nem szokik a bölcsibe!
Rakjál majd képeket a házatokról!Biztos nagyon szép lett :)
Anita!
Grat. Kornélnak a négykézlábazáshoz :) Didi pedig nagyon csini ovis nagyfiú :D A tesóm kisfia is most kezdte(ők egyidősek Dodival) ,és egész jól haladnak,elsőre ott is aludt:)
Nem csinálnak allergiavizsgálatot neki hogy mitől lehet a fulladás? :shock: Tudom milyen rossz lehet neki,mert nekem is csak nemrég múlt el :?
Nem írtad mit mondott a hajgyógyász!Vagy csak elkerülte a figyelmemet?!
Csilla!
Szuper hogy így visszarázódtál a munkába :) Flóra biztos nagyon édes lehet ahogy "udvarol" :D Most nálam is kezdődik a bűntudat a bölcsi miatt :cry:

Na ezt elküldöm és folytatom :oops:
csagi

Szóval még a bölcsiről akartam írni!
Úgy néz ki találtunk egyet ahová felveszik!
Tegnap voltunk megnézni,meg a papírokat kitölteni és a héten szólnak hogy mehetünk-e!
Mikor kész volt a papírmunka kimentünk az udvarra!Fél órát maradtunk,mert apa dolgozott,de Balázst alig bírtuk kihozni!
Maradni akart még játszani!Tudom hogy az elválással nem lesz gond,sőőt még az evést is kibírná,de aludni hogy nem akar majd arra a nyakamat rá :? Mindegy,egyenlőre várjuk az ig.nő hívását!

Mostmár megyek,amíg alszik a törpöm pakolok képeket egy albumba és belinkelem!
Ági
csagi

Ide raktam pár képet:
http://www.babanet.hu/album/main.php?ow ... 595&page=1

Üdv. mindenkinek :D
csagi

Sziasztok csajok!
Mi jól vagyunk, megvolt a keresztelő! Dóra ismét hősiesen viselkedett!!! Sok gyereket kereszteltek, a mi gyermekünk volt a legszebb! :) És a legügyesebb!!! :) Háromszor öntötték le a kis fejét szentelt vízzel, meg sem ijedt, egy hangja sem volt! Olyan büszkék voltunk!
Aztán a vendégekkel irány a műv.ház, ahol az aulában meg volt terítve, a nagyszülők sürögtek- forogtak. Ők, és a dédik bevonásával hidegtálat készítettek. Volt saláta, sok süti, mint egy kis lagzi!
Persze én csak Dórával voltam elfoglalva, így a vendégek Janikára maradtak. Kicsit már nyügi volt a kicsi, lehet unta a dolgot. Sok volt neki aznapra, + a ruha, + a sok emberke, akik mind őt ünnepelték.
Mi gyakran leléptünk, hazaszaladtunk etetni, és aludni is hazavittem, ugyanis a babakocsiban lankadatlan nem akar megmaradni! Persze mire hazaértünk fél óra szunya után rögtön felkelt! A kis huncutka!!!
Képek csak a templomban készültek, mivel mint írtam, állandóan szaladgáltunk. :(

Jolka! Ma voltunk a fősulin beiratkozni. Gondoltuk elkerüljük a pénteki csúcsot! A T.O. délutános volt, de mivel meglátták a pici babát velünk, beengedtek, és nagyon segítőkészek voltak! Minden t.o-s néni el volt ájulva Dóra babánktól! :D
A matekot a volt tanáraim fogják tartani, hátha lehet velük beszélni, meg a felmentést is meg próbálom mindenképp.

Anita! Remélem Dodi már jobban van! Kornél nagyon ügyes!!! Majd írok!

Anita! Álldogál még Boti? Fogacskákkal nagyon szenvedett? Szerintem erről lemaradtam!

Ági! Ti itt laktatok Nyíregyházán? Mikor költöztetek? Ott vettetek lakást? Újat? Erről is lemaradtam. Én még akkor valószínű nem voltam! Nem tudta megnézni a képeket! :(

Petra! Olyan ügyes Bence, hogy már megy!!! Képeket a házról!!! Hol építkeztetek? Sok idő volt, míg megépült? Biztos nagyon szép!

Üdvözlet mindenkinek!
Ági2
Kép
Kép Szülők, és keresztszülők(testvérek)
ágimanó1

Még egyet felteszek! Szentelt vízzel keresztelik! Kép
ágimanó1

Így már talán jó lesz :D :
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=10595

Ági!
Nagyon ügyes volt Dóra akkor:),én azt hittem a keresztelőn minden baba sír :)
Balázst még nem kereszteltettük meg,majd talán jövőre!Most nem merném bevállalni,ebben a hisztis korszakában!Akkor kellett volna mikor ilyen kicsi volt,akkor viszont nem tudtuk eldönteni kik legyenek a keresztszülők!
Nem nyíregyen laktunk hanem Rakamazon!Most pedig szolgálati lakásban Pesten,kb. 3 hónapja!

Na megyünk bringázni!
csagi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?