Sziasztok!
Újra net közelben.
Tünde!
Elképesztő ami nálatok történik. Érdekes. Szerintem most már érdemes lenne megnézetni a házat, hogy tényleg jó-e az a villámhárító. Mert szerintem előírásnak kell lenni, hogy legyen rajta. Biztosítás? Érdemes kötni, ha nincs.
Jó utat nektek, és remélem Zalán jól fogja érezni magát, és sok élménnyel jöttök haza.
Anita!
Nagyon ügyes fiú Boti!!! Majd meglátod, az milyen jó, amikor feláll.
Lefekteted és feláll a kiságyban, megint lefekteted és feláll....
Hogy bírja a nagy legény az újabb fogacskákat? Nem panaszkodik? képzeld Manónak most 4 jön egyszerre fent, és már lent is meg van duzzadva. Szerencsére, nincs semmi gond vele.
Párod, hogy van? Anyu egye jobban, de még kíméli magát. Neki 3 hónapig nem lehet emelnie. Már most alig bírja, hogy ne vegye fel MAnót. De muszáj kitartani, ha rendesen meg akar gyógyulni.
Ma sajnos temetésen voltunk, így anyu vigyázott Manóra. Már fáradt volt, de nagyon jól viselkedett. És a nagy hír..... cici nélkül aludt el. Csak, most nem kéne abba hagyni. Zolkó megint hazaengedet minket. Szegény alig látott minket a nyáron. Tehát délutánonként anyu próbálja elaltatni Manót.
Anita2!
Dodi nagyon vagány a képen. Ő már egy nagy óvodás. Nem hiányolja Kornél egész nap? Jele megmaradt az oviban?
Ági2!
Vidor fesztivál? Jaj el is feledkeztem róla. Tavaly állandóan fent lógtunk. Végig olvastuk mindig az idézeteket. Nincs egy kicsit hamarabb az idén? Pénteken megyünk haza, remélem még látunk belőle v.mit.
Habtapi: Nekünk nem volt, csak utólag vettem egyet, kíváncsiságból, de azóta is a szekrény tetején van. A lányok nagyon dicsérték. Nem lehet rossz, mivel könnyen lehet takarítani és nincs szösz rajta, amit a kicsi bekapna. Ja, és meleg is, tehát nem fázik fel. Ha nagyobb lenne a lakás, én is letenném a kisbabának. Ha visszaolvasol, írtak pár hasznos tanácsot a többiek.
Annamari gondolom még kint lehet a nyaralóba.
Petra!
VÁrjuk a képeket, de akkor most már ne csak a konyháról, hanem a gyönyörű lakásról, akár privátba is.
faliszőnyeget nem láttam a brendon katalógusba. De, ha lenne nagy játszószőnyegünk azt tenném fel, sokan teszik ezt.
Ági!
Hol vagy?
Még adós vagy az élménybeszámolóval és a képekkel. Ugyan már az iwiw-n, láttam egy párat.
Tetszett!
Csilla!
Milyen a suli? Diákok? REmélem azért, minket nem felejtesz el.
Zsuzsi!
És Te? Ti, hogy vagytok? Gondolom a felújításnak már vége. Ha időd engedi gyere fórumozni, vagy máshol vagy?
Mesi!
Hogy vagytok? Kisbaba, és a nővérke?
Kiírtam magam mára. Sziasztok.