Új privát üzeneted érkezett!

Hát igen Helga látod miket tud egy hentes! :lol: De persze ez csak akkor érvényes,ha nagyon vékonyra szeleteled a húst,mint ő Pimasz Úrnak! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi én láttam tényleg rövid ideig volt de megismertem a képek alapján :):):):) én most nézem a netről letöltve a barátok köztöt:):):):)

Tesztet még nem csinálok de ma megmértem a vérnyomásomat 108/71 és 98 pulzus:) ugyanennyi volt mikor mentem a védőnénihez gegével :) majd jövő héten kiderűl :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Viki
Jók a képek Visegrádról! :wink:
Nagyon aranyos Fanni!
Sajnálom a lopást.
Nekünk kb. 2 éve a kerekeket akarták ellopni (akkor még Golfunk volt), mert a kocsi össze volt törve és úgy gondolták nem kell az nekünk :?
De szerencsére nem sikerült, mert van olyan csavar, amihez egyedi kulcs szükséges - csak azzal jön ki :lol:
Mi is gondoltunk már az őrzött parkolóra, de ide mind messze van.

Na meg ebbe a kocsiba már van beszerelve + rablásgátló :wink:

Szavazás...
Már csak 2 nap és vége... szerencsére...
Már függő lettem :lol:
Nika - ma vettem észre, hogy aki mögöttetek van (Bogi) - a kolléganőm lánya :lol:

DRUKK, hogy + legyen a teszt!

Boszi
Gabikáról is jók a képek!
Látom nagyon megy a hinta :lol:
Tegnap megnéztünk a Hal a tortán elejét... :wink:
Az öklözés nekem is új :P

JOBBULÁST Nektek!

Helga
Remélem semmi baj nem lesz a kullancs miatt.
Bennem is volt már, de kb 15 éve.
Bevetettük a praktikákat, de nem jött ki.
A doki vette ki :(

Kedden vettünk új mosógépet.
A Cora-ban akciós az Indesit.
Eddig Whirpool-unk volt (idén 5 éves) már nagyon nagy volt a hangja, amikor mosott, és a ruhák sem voltak illatosak egy ideje, pedig néha átmostam a gépet, kitakarítottam... :?

Trécsi, Fiora
Hogy vagytok?

Fiora
Nincs szükséged pelusra?
Megmaradt egy 50 db-os bontatlan csomag.
A www.pelenka.com -on megnézheted...
4-10 kg -ig, 1900 Ft a IV. ker-ben a boltban. Átadom, ha kell, mi kinőttük :lol:
Még van vagy 20 db, azt elhasználjuk, aztán a 9-18 kg-ost kell használnunk..

Levi nagyon nő.
8540 gramm volt vasárnap :shock:
Cm-t majd 2-án tudok pontosat, akkor megyünk a 6 hós vizsgálatra.
De fura, hogy már 6 hós lesz :roll:

A pelus:
Kép Kép

Ketten:
Kép
Apa adott srépát:
Kép
Támadás:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

A taliról nem is írtam :?
Holnap? ..ha jó idő lesz?
Bár ez a hét nagyon xar...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Voltunk bevásárolni anyuval, és most először vettem Kecskeméti kajákat. Boszi, azt hiszem, Te szoktál Kecskemétit venni, jók? Eddig nem mertem venni, de már meguntam a drága HIppes kajákat, ráadásul nincs is nagy választékuk 8hósban. Még Nestlét szoktam venni, meg Humanat, de az meg baromi drága. Ezért most vettem Kecskemétiket, a nevük egész jól hangzik, remélem Fanni is meg fogja enni őket. Ajánlom, mert vettem vagy 10 darabot :roll: 199 Ft volt a DM-ben, igaz nem tudom, hogy ez jó ár-e, mert soha nem néztem a Kecskeméti árait. :roll:

Sajnos nekem a holnapi nap nem lesz jó, már beigérkezett barátnőm, azt hittem ugyis szar idő lesz, és nem tudunk menni. De talán jövő héten, akkora már igazi nyári időt mondanak!

Milyen "fura" látni, hogy Levi is már olyan nagy! Már ahogy mászik az apjára! :roll: Hisz nem is olyan rég, még csak anya ölében leskelődött :lol:

horvviki

Viki az jó ár érte mi is sokat vettük a kecskemétit semmi gond nincs vele meg mi még az univer babakajákat is vettük azok is nagyon foincsik voltak legalábbis gegének bár én sosem kostóltam meg :):):)

nika70
Salgótarján

Nika: én megkóstoltam az Univert, nekem nagyon nem jött be, és Fanni sem ette meg. Ezért félek a Kecskemétitől... Na de ma este kiderül :wink:

Nézitek este a Királynő választást az Rtl-en? Én kiváncsi vagyok rá, hogy ki nyer, reggel már láttam a lányokat, azért van egy-két tényleg szép lány köztük. Mondjuk régebben (kb. 5-6 éve) a barátnőm részt vett a Miss World-on és mesélte, hogy már előre lehetett tudni ki fog nyerni...

horvviki

Kecskeméti kaja..
Pl. a sütőtök finom :lol:

Remélem ízleni fog Fanninak.

Mi nem nézzük a királynő választást.
A Viasat-ot szoktuk 21 óra után :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Viki Gabika imádja a Kecskeméti kajákat,remélhetőleg Fanninak is ízleni fognak! :P Én is zsoktam venni Hippet is,de tényleg az nagyon drága!:roll:
Hát igen az idő kiszámíthatatlan! :roll: Ma is olyan szépen sütött a nap,s majd megfagytam lent a nagy széltől! :roll:

Királynőválasztást szerintem nem nézzünk,hanem vmi filmet majd,mert sokáig tart,meg nem nagyon szoktunk ilyeneket nézni! :roll:

Apa ma 20:30ra ér csak haza,s már 4:40kor elment! :(

Levi baba tényleg már mekkora! :lol:

Fiora?Trécsi?Gani? Többiek?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Tali: akkor elmarad??? :( De kar?? A jovohet nekunk valoszinuleg nem lesz jo, mert valoszinuleg Szegedre utazunk Aronnal eprezni (apa kulfoldi kikuldetesre megy)

Kecskemeti kaja: Aron megeszi azt is, bar en inkabb fozok, es csak egy-ket fajta kajat veszek (pl halas, vagy paradicsomos, marhahusos)

Kia,
Hu de hasonlit Rad Levi!
Nekunk is Indesit mosogepunk van, es en nagyon elegedett vagyok vele! Remelem, igy lesz meg sokaig!

Nika,
Mar csak par nap, es kiderul, mi van :) Mennek a drukkok!

Viki,
En nezem, valoszinuleg vasalni fogok kozben :(

KépKépKépKép
thelga

én euroviziós dalfesztivált nézek :):):):):

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!

Tegnap este vacsira csak a fele főzeléket ette meg Fanni, hawaii pulykát kapott... Nem tudom eldönteni, hogy csak nem volt éhes, vagy nem izlett neki. :roll: Ma még ebédkor kisérletezünk.

Helga: egész héten nem leszel itthon?

Szépségverseny: bele-bele aludtam, de végig szenvedtem. A győztes lányban van valami fura. Szép, de mégis fura... Mondjuk az apja nem magyar, de elfelejtettem honnan származik.

Euroviziós dalfesztivál: Hát nekem ez a Csézy egyáltalán nem volt szimpi. És a dal sem tetszett, olyan semmilyen volt. Ahogy olvasom a hirekben, nem is jutott be a döntőbe :roll:

Fanni ma extrán nyügi .Reggel óta rajtam lóg, ha lerakom sírás van. Még csak fél 11, de már tökre elfáradtam.
Ja, és megtanult lemászni az ágyról. Ha apa elmegy dolgozni, együtt szoktunk még a nagyágyban visszaaludni Fannival. Már második reggel ébredek arra, hogy Fanni lemászott az ágyról és a földön ül :roll: És én észre sem vettem, hogy elmászott mellőlem :oops:

horvviki

ja nem jutott be a döntőbe a csézy de egyébként nagyon szép hagja van de van tizenkettő egy tucat bárki el tudta volna énekelni ezt de azért tudni kell hogy voltak nála sokkal jobb számok is és szerintem ha az első elödöntőben indult volna talán nagyobb esélye lett volna bejutni a döntőbe de itt nagyon erős volt a mezőny :) én nagyon szeretem a euroviziós dalverseny és már nagyon régóta nézem mindn évben igy van egy kis rálátásom szerintem ha ezzel a dallal de a remixelt változattal indult volna ezerszer több esélye lett volna

Királynő: nekem most igy utólag megnézve tegnap nem láttam szerintem sem ő volt a legszebb volt sokkal szebb lány is nála :):):):)

nika70
Salgótarján

Nika: mondjuk én a Rúzsa Magdit sem szeretem, de tavaly kifejezetten tetszett amit énekelt, és ahogy énekelt. Szerintem Rúzsa Magdi klasszisokkal jobb ennél a Csézynél. Szép hangja van, de semmi különös. A magyar döntőt néztem és már akkor sem értettem miért ő került be. :roll:

horvviki

Már csak két hét, és újra itt a babák, mamák kedvence, a Babamama Expo!

A megszokott magas színvonal és igényes környezet, a játszóházak, gyermekmegőrző és a folyamatos színpadi program mellett idén még több hasznos ötlet, újdonság és meglepetés kerül terítékre rendezvényünkön.

A teljesség igénye nélkül: külön babaetető, 4D ultrahang, mozi sarok, babafodrászat, bőrállapot-felmérés, talpdiagnosztika, babafotózás, "gyermekbiztos" falfesték és külön bio-wellness sziget is lesz a helyszínen, természetesen a rengeteg bababútoron, babaruhán és babakocsin kívül.

A kiállításon állandó ingyenes tanácsadás lesz több standon is, ezekről részletesen a kiállítást megelőzően még tájékoztatni fogjuk Önt, valamint jövő héttől megtalálhatja az összes helyszíni programot a kiállítás weboldalán is.

Látogatói regisztráció

A színpadon idén is változatos gyerekprogramok, sztárfellépők, kvízjátékok és rendszeres nyereménysorsolások lesznek. A kiállítás weboldalán és a helyszínen is regisztrálók között 3 db, egyenként 250.000 Ft értékű családi utazást sorolunk ki.

Ahhoz, hogy a fődíj június 25-i sorsolásán részt vehessen, kérjük, először látogasson el a Babamama Expo regisztrációs oldalára, majd június 6-8. között a Syma Csarnokba.

Reméljük, idén is látogatóink között köszönthetjük majd!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok! :wink:

Én egyik müsort se néztem,ill. a Királynőset félig meddig,de Gabika nem hagyta!
Egyik ismerösöm ismeröse is bejutott,meg a párom vásárlójának a húga! Azt hiszem ő nyerte meg,de nekem más jobban tetszett! :roll:

Gabika mostanában azt kapta fel,hogy sokszor,ha leteszem elkezd nagyon sírni,hogy ne hagyjam egyedül. Ha kivesszük minden HAPPY,csak ne rakjuk vissza! Így tehát tegnap is 22 után aludt el,ugyhogy mellette voltam,de néha kicsit fárasztó....
Remélem csak a nátha miatt.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

hahó, bocs hogy így eltűntem, de nagyon elmentek a napok. Hétfőn megyünk a 2 hós csekkolásra, remélem minden OK lesz. Kapja a kötelező oltást a beadatom neki a Rota ellenit is. Még jó hogy egészségpénztári ticketre is lehet venni, mert 40 e Ft. Emiatt jövő héten nem tudunk talizni mert fertőzni fog.
Kia: Levi tényleg tiszta anyja :D Ha tényleg nem kell a pelus köszönettel elfogadjuk :lol: De esetleg "Ketteskének" nem kell majd?

Kép
fiora

Boszi: láttam a férjed, jó tipp ez az öklözés. Mit vettek fel ezen a jeleneten 3x ? Ez kiábrándító, hogy ennyire "spontán" a műsor. :?

Kép
fiora

fióra Most nézem csak Boldog 2 hónapot :):):) hogy repűl az idő most szültél mégcsak :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Királynő
Tényleg nem ő volt a legszebb csaj - épp a végére kapcsoltunk át, amikor csak mosolygott :?

Fiora
BOLDOG HÓFORDULÓT a nagylánynak!
Oké, akkor majd talizunk valamikor és valahol - Pelusátadásra :lol:
Ha nem kellene - Apa visszaviszi a IV-be és kicserélik (100 Ft ráfizetéssel) nagyobbra.
Ketteske még messze van :lol:

Helga
Ha nem jönnék hétvégén - remélem jövök - jó utat!!

Viki
Ebédkor ízlett Fanninak?

Levi is nyügike volt ma...
Adtam neki szilvát :P (Kecskeméti - ez is fini)
Remélem most tele lesz a gatya...
Már pár napja nem volt :? pedig nem csak tejet kap.

Most sül a poharas süti eperrel :lol:
Apa vett tegnap (sajna nem tudok sokat enni a szopi miatt :( ) kb 2 kilónyit - itt árulta a házak között kocsiból :lol: egy kicsit barna ember. Apa egyenruhába jött haza...
Olcsóbban kapta meg :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia! Ebédkor is csak a felét ette meg, de mostanában vannak ilyen napjai. Inkább azt veszem észre, hogy jobban enné azokat a kajákat, amiket mi eszünk. "Felnőtt" kajákból bármennyit megeszik és a bébikaják nem kellennek neki... Lehet már elrontottam és szivesebben enné az izletesebb kajákat??? :roll: Pl. tegnap paradicsomos húsgombócot evett krumplival, azt főzött anyu. Szerintetek gáz, ha egyre többször kap a miénkből?
Nika, tudom Te már irtad, hogy nem esztek bébikajákat... És Boszi, Ti? Helga?

horvviki

köszi, tlnyleg megy az idő. Bár nekem már távolinak tűnik a szülés. A fájdalmat már nem is tudom felidézni.
Zsófi egyre többet vigyorog és néha hangosan kacag is. Már kinőtte az 56os ruháit. Most nyílt egy használtruha bolt itt a szomszéd házban. Vettem neki pár nagyobb rugit. 4 db 2500 Ft

Kia: akkor nem éri meg jobban ha becserélitek? Magam ellen beszélek, de tényleg nem akarlak "megkárosítani" :) .

Kép
fiora

Sziasztok,jó reggelt! :wink:

Ma nagyon szép idő lesz! :P Takarítós,mosós,vasalós napom lesz! :wink:

Fiora már eltellt 2 hónap? :lol: Nem semmi! :P

Viki Gabika eszik már a mi ételünkből is,de nem mindent. Tésztás ételek,levesek,amik nem zsírosak és fűszeresek,s ízlik is neki,az jöhet,de mindig van itthon bébiétel is! :wink:

Ki mit csinál ma???

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Igen, a teljes jovo hetet otthon fogjuk tolteni Aron babaval, apa Pragaba utazik konferenciara.

Viki,
Szerintem nem baj, ha erdeklodik azok a kajak irant, amiket magatoknak csinalsz, csak mostmar arra kell figyelned, hogy olyat csinlaj, amit O is ehet :) Kicsit forditva kell gondolkodnod! Aron is eszik a leveseinkbol, sajnos masbol nem igazan, igy gazdag leveseket csinalok, es utana azt leturmixolom. Vannak babak, akik gyorsan megunjak a turmixolt kajakat, szerintem Fanni is ilyen, es darabosabban keri. Szerintem ez nem gaz, az a lenyeg, hogy joizuen egye meg, amit foztok, es gyarapodjon. Ha valami nem jon be neki, azt O ugyis jelzi, illetve a szervezete valahogy reagal ra, pl csalanos lesz.

Ma megyunk eskuvore delutan, kivacsi vagyok, utana a vacsorara medig tudtunk maradni, meg hogy mennyire tudjuk kordaban tartani a mi is maszogepunket!

Boldog hofordulot Zsofinak!!!!

KépKépKépKép
thelga

Helga jó esküvőzést akkor nektek! Érezzétek jól magatokat! :wink: Jövő hétre pedig jó utat,s várunk vissza beszámolóval! Meg képeket is kérünk,rég tettél fel! :(

Hát a reggeli szép időnek annyi! Lehet le se tudunk menni,mert felhősődik,esőre áll,s hűvős is lett! :evil:

Többiek?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boszi, jó idő van lent, jó meleg! Mi most jöttünk fel a csavargásból, egész délelőtt piacoztunk, sétáltunk, meg meglátogattuk dédit. Most Fanni alszik, aztán délután még lehet elmegyünk valahova. Holnap meg megyünk a Hajógyáriszigetre gyereknapozni, amig Fanni bírja.

Fiora! Boldog 2. hófordulót Zsófinak! Tényleg nagyon gyorsan repül az idő. Emlékszem, hogy amikor nyitottam a topikot, Gabika volt 8-9 hónapos, most meg Fanni is annyi! Lassan ő is egy éves :roll:

Helga: érezzétek jól magatokat, majd rakjál fel esküvős képeket, ha csináltok. És jó kikapcsolódást nektek jövő hétre! :lol:

horvviki

kia láttad már a hatodik oldalon vagyunk :):):) jövök fel mint a talajvíz :):) és ezt neked köszönhetem :) KÖSZÖNÖM :):):):)

nika70
Salgótarján

Holnap 9 után jön értünk após,aminek nem örültem nagyon,mert sokszor akkor kel Gabika,s rohanhatok vele! :twisted:
Ráadásul anyós kijelentette,hogy ő aztán nem vesz utazóágyat azért,ahányszor ott vagyunk! :evil: Most vehettünk mi,mert azért aludni kellene ott is... De annak a pénznek máshol lett volna a helye!
Meg hát 10.000Ft az neki nem is pénz,hiszen rengeteget keresnek havonta! :evil:
Na mindegy elég a panaszból! Majd holnap este vagy hétfőn leszek!
Szép hétvégét nektek! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Gani
Kép
Kép

Majd később jövök....
Átadom Apának a gépet :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Boszi: majd gyere este és meséld el milyen volt a napotok anyóséknál!

Ki mit csinált gyereknapon végül?

Mi végülis kirándulni mentünk Pilisborosjenőre, az erdőbe, meg van ott egy vár is. Reggel 10-kor indultunk, most értünk haza, hazafelé siettünk mert elkapott minket az eső :( Bezzeg most meg megint süt a nap... Apa most Forma 1-et néz, mi meg pihengetünk.

Pár kép máról:
Kép Kép Kép Kép Kép

horvviki

Mi voltunk bent a városban gyereknapon :) hát egy nagy kalap sz***r volt.:):):):)):
pár kép:)

Kép Kép Kép Kép Kép

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Jo volt az eskuvo, Aron egesz jol birta a strapat! este haromnegyed 10-kor jottunk el, addigra mar nagyon elfaradt, a taxiban el is aludt a szentem. Egyebkent nem engedtuk maszkalni (iszonyu kosz volt), inkabb ide-oda adogattuk egymas kezebe, es mindig elvolt valakivel.
Kepek nincsenek, apucinak nem igazan volt kedve fenykepezni.

Ma pedig a Normafanal voltunk, kicsit kirandulgattunk, gyermekvasutaztunk. Itt keszultek kepek, de meg nem toltottuk fel oket.

Viki,
:) Gondolom, autoval mentetek el Pilisborosjenore. Mi eddig csak felulrol lattuk a falut :) a Nagykevelyrol :) Meg az egri varat is (az egri var masolatarol van szo, itt forgattak a filmet), tehat nem igazi var :)

Nika, Viki,
A kepek nagyon jok :)

Boldog szulinapot Gani!

A heten valoszinuleg nem leszek, hiaba van Szegeden is net, szerintem nem tudom majd a gepet bekapcsolni Aronbaba miatt :)

KépKépKépKép
thelga

Helga: autóval mentünk, de a faluban leparkoltunk és több, mint egy órát kellett felgyalogolnunk a várhoz. Igen, tudom, hogy csak másolat, és hogy ott forgatták a filmet. :lol: Elég kicsike is, inkább csak "falromok"...

Nika: jók lettek a képek! Gege már milyen nagy fiú :lol: Mi a tömeg miatt nem mentünk gyereknapozni a városba.
Mikor csinálsz tesztet? :wink:

Helga: akkor jó utat, és ha tudsz azért jelentkezz be néha!

Boszi: milyen volt a napotok?

Kia, Fiora, Gani, ti mit csináltatok?

horvviki

viki majd csak jövő pénteken ha addig nem jön meg :):):)

nika70
Salgótarján

Még jó hogy írtam megjött :(:(:(:(:(:(:( majd kövi hónap :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Nem győztem visszaolvasni :D
Kicsit el vagyok havazva és régen voltam itt nálatok :oops:
Ez a duplaműszakolás kikészít rendesen. Ráadásul készülnünk is kell több versenyre, ballagásra és hát szellemileg nem a legüdítőbb ezeket egyedül csinálni.Nem elég a hétvége, hogy felfrissüljek szellemileg :cry: Pedig már ez a tanév így ér véget.Csak szept.1-től lesz új óvónénink.

Köszönöm szépen a jókívánságokat!!!Nagyon aranyosak vagytok!

Mi múlthét vasárnap Nyíregyen voltunk a vadasparkban, ma meg Miskolc.Lillafüred volt a progi.

Boszi!
Nem igazán értem, hogy miért kellett Gabinak utazóágyat vennetek. Nem aludhat nagy, felnőtt ágyon napközben?Estére meg úgyis a saját ágyában lenne, nem? Vagy valamit félreértettem :roll: :?:

Vettünk ma egy kerti medencét.Már tavaly is szemeztünk vele, de őszintén szólva sajnálom ilyenekre azt a baromi drága áramot és vizet :roll: Mondjuk még most is sajnálom, de csak vettünk. Apa és Bogi rábeszéltek, hogy vegyük meg :D
Kíváncsi vagyok, hogy meddig bírja.Remélem, hogy a kutyák nem teszik tönkre :roll:

Jó éjszakát mindenkinek!

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani

Ja!
Kullancs!
Bogi panaszkodott múlt pénteken, hogy " fájás van a fejemben"
Nem nyúlhattam a tarkótájékához, hazafelé az autóban nem is azon az oldalon aludt(szüleimnél voltunk).
Este csak megnéztem, nem ütötte -e meg, hogy ennyire fáj neki.
A tarkója fölött, éppen a hajas fejbőr határától belljebb picivel, ott kapálózott egy kullancs. A szívbaj jött ránk rögvest. Olyan sok rosszat hallani erről.Be van oltva, de a Lyme kór elől nincs út. Apa kiszedte neki.Szép a helye, nem pirosodik vagy ilyesmi.
Úgyhogy Helga!
Pontosan egy cipőben jártunk :cry:
Egy vigasztaló van a dologban, hogy maradéktalanul gyógyítható ez a betegség.Agyhártya ellen meg van oltásunk.
Apósom és sógorom, mezőgazd.al foglalkoznak.Szokták égetni egy bizonyos időben a földeket.Nem értek hozzá, nem tudom mi a cél ezzel.Az a lényeg, hogy az égetési tilalom (környezetvédők javaslatára) bevezetése óta itt a környéken duplázódott a kullancsok száma :!:
Sőt!
Nemrég hallottunk olyat, hogy nem fogják permetezni a szúnyogot a környezetvédelem miatt!
Vakond, patkány védett állatok lettek.Nem lehet irtani majd őket!
Hová vezet ez...

Bedugultam!

Anita
Kép

Kép
gani

Majd jelentkezem holnap,ma még apa itthon van övé a gép!
Amúgy semmi jó nincs,lelkileg összetörtem,mert olyan történt,amire nem számítottam.... :(

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

boszi jajj ez nem hangzik jól :( csak nem a nagyi? remélem nem Írjál majd mert igy én is tiszta idegben vagyok hogy mi történhetett :(

nika70
Salgótarján

ma voltunk a 2 hós vizsgálaton. Minden rendben van a gyerkőccel szerencsére. Bár a doktornéni rámijesztett, mert azzal kezdett hogy nem hízott eleget Zsófi. Aztán megnézte az eddig mérteket és rájött, hogy DE. Megkapta az oltást (szegény nagyon sírt) és a ROTA ellenit is (szájon át). Most nekünk kell nagyon vigyáznunk, mert pár napig a kakival meg tud minket fertőzni és akkor a WC-n töltjük a hetet. Nme tudjátok hány napig fertőz? Elfelejtettem megkérdezni .... :oops: Azt hiszem a védőnő múltkor 3-4 napot mondott.
Zsófi 4610 g és 56 cm (bár szerintem több).

Kép
fiora

pár kép: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
fiora

Fiora!
Zsófi annyira aranyos a képeken! Egy kis tündérke :D
Nagyon szép kislány, igazán büszkék lehettek rá :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Akkor írok most,nem holnap:

A probléma a párommal volt,már megbeszéltünk,de azért leírom.
Szóval tegnap anyóséknál kiderült,hogy már fél éve újra cigizik,amiről én semmit nem tudtam. Néha voltak gyanús jelek,de én mindig bíztam benne,s hittem neki,pláne,hogy azt mondta,hogy nem cigizik! Szóval hazudott,s ez nagyon fájt! Állította,hogy nekem nem lehetett volna elmondani,s nem is akarta,mert nagy balhé lett volna. Így is volt elég nagy anyóséknál,amit nem akartam volna.....
Anyósék se örülnek,de nem lehet mit tenni sajnos!
14 után leszokott,5 évig tiszta volt,s most újra! :(
Itthon,s a közelemben,nem cigizik,s Gabika előtt se fog! Ezt becsülöm benne,de nem örülök azért neki!
Tiszta lelki beteg voltam,alig éltem,csak feküdtem,s néztem ki magamból.
Más összetűzésünk is volt,de azt nem írom le!
Lényeg,hogy már megbeszéltünk,s most minden rendben,de nagyon rossz volt ma is azért!

Ma találkozam Trécsivel! :P Nagyon nagy már a kisfia,és ő is nagyon jól néz ki! Amint tud jön ide,ígérte! :wink:

Viki nagyon jók a képek! :wink:

Fiora nagyon nagy már Zsófi baba,s nagyon szép! :wink:

Anyóséknál jól sikerült végülis minden. Utazóágy még nincs,nem kaptak még sehol. A Corában volt 22.000ért,de az drága volt nekik! :twisted: De anyós persze ennyiért beújított egy táskát magának! :twisted: És most el is mondja! No komment!
Na végül most azt mondták majd vesznek....

Gani Gabika még nem tud felnőtt ágyon aludni! Ahhoz túl kicsi,leesik róla! Ezért jó egy biztonságos hely neki,ahol úgy aludhat el,hogy nem kell örkődni mellette! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ja éa lényeg lemaradt:

Gabika megtette ma az első lépéseit! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi!
Én még mindig nem értem, bocsika! Nem tud leesni, ha körbetámogatod valamikkel az ágyat. Legalábbis nekünk Bogi soha nem esett le egyik családtag ágyáról sem.
Anyósodnál, ahogy írod, eléggé nyilvánvaló, hogy nem akarnak ennyit költeni erre a cuccra.
Tényleg nem volt szép a párodtól, hogy fél éven keresztül a szemedbe hazudott :?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani nem lehet körbetámogatni,mert nincs is mivel,meg az ágy nálunk,s nálunk is középen van!
Így nem éreznénk biztonságban amúgy sem.... :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Gabikának pedig gratulálunk :!: :!:
Mostantól megkezdődik a hajsza :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Anyukám talált a mama mellé egy rendes nőt!50.000Ft-ért napi 4-5 órát lesz ott,s mindent megcsinál majd amit kell!

Az ebédet meg hozatni fogják szerintem!

A mamám már sokat erősödött. Egyedül öltözik,s közlekedik.

Ma meg egyedül akart lemenni a rámpán,ami neki készült,s persze legurult,s fejre állt!Anyu jól le is szídta,hogy miért nem szól neki,ha leakar menni,nem egyedül csak úgy?!

Most ágyba lett parancsolva,s csak akkor lehet kint,ha vki ott van!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ja anyósék újra mennek nyaralni a héten Párizsba! Idén és tavaly is voltak,de még idén fognak menni! :roll: Jó mi?! :twisted:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Csak gyorsban, mert nemrég értem haza melóból :(

Nika: sajnálom, de reméljük a következő hónap már sikeres lesz! :wink:

Gani: kullancs :evil: Tegnap én is azt hittem kullancs van Fanniban, át is hivtam anyut este 9-kor, hogy nézze meg, de anyu szerint nem az volt. Most már én is megnyugodtam, mert már én sem látok semmit sem.

Fiora: gyönyörű Zsófi baba! :lol:

Boszi: Gratulálok Gabikának!
Cigizés: az tényleg nem szép, hogy fél évig nem árulta el neked a párod, de gondolom félt tőled, félt bevallani, meg tudta, hogy haragudni fogsz...
Anyósédoknak tök jó, de azért titeket is elvihetnének, nem? :wink:

Reméljük Trécsi is jelentkezik, annál is inkább mert megnőtt a hajam :lol: :lol: :lol:

Holnap jövök bővebben! Jó éjt mindenkinek!

horvviki

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?