Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
eduarda07

Aranyeso, igy utolag nezve olyan beleszolosnak tunik a hozzaszolasom. Elnezest erte csak szerettem volna valami vigasztalot irni.
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Sziasztok Lanyok,

Katavirag drukkolok, hogy ezuttal sikeruljon a beultetes, nem semmi ugy mesz beultetesre mintha csak a fogorvoshoz kene menni egy szimpla cleaning-re.
Egyebkent en pont ma voltam ott ebedszunetben, mert miota terhes vagyok nagyon verzik az innyem, tudom, hogy ez a hormontol van, de azert megnezettem, meg kipucoltattam a szamat.
Gratulalok Oli elso szavahoz, legalabb egyedi. Nem anya meg apa es tarsai. En ugy hallottam, hogy alltalaban az apa, Dady meg hasonlok szoktak lenni az elso szavak.
Aranyeso tenyleg hos vagy, hogy igy kibirtad ezt a fajdalmas vizsgalatot, en egy szimpla vervetelnel megcsinalom a cirkuszt es jo ha nem ajulok el.

Edu: koszi az infokat a korhazzal kapcsolatban, egyebkent bejelentkeztunk egy par szulesfelkeszito orara, most nem emlekszem pontosan, hogy mikor vannak, de hetek mulva mar biztosan okosabb leszek. Az a baj, hogy mindig elolvasom a juniusiak topicjat is, ahol az otthoni helyzet szerint keszul mindenki a szulesre es rogton elkezdek agyalni, hogy akkor nekem is kell Tena betet meg stb.
Ha meg azt megosztanad velem, hogy mit vittel a korhazi pakkodba azt megkoszonnem, mert allandoan veszek valamit ami majd kellhet a szuleshez, de tenyleg nem akarok egy csomo felesleges dolgot beszerezni.
A korhazi bepanik miatt mar en is aggodom, mert ismerem magam es nagyon is hajlamos vagyok ra. Mar mostanaban sokszor erzem, hogy elontenek szorongasos erzesek a szulessel kapcsolatban.
Tegnap pont a TLC neztem azt a musort, hogy I didn' know, I was pregnant. Amugy szamomra ez azert nehezen hiheto, hogy valaki nem veszi eszre hogy terhes, de ezek mind tonna donna anyukak voltak, a lenyeg hogy mutattak a vegen a fajdalmukat, meg hogy se perc allatt kitoltak a WC-be a gyereket. Nagyon durva volt.
Lehet nem kene ilyen musorokat nezzek.

Egyebkent mostanaban eleg nyugos vagyok, napok ota kenyelmetlenul alszom, mert hogy alapban hatonfekve szeretek aludni, de most mar sulyosodik a baba es nyom, oldalt fekve meg annyira nem kenyelmes. Igy ma ejjel is legalabb negyszer felkeltem, helyezkedni, de sehogy nem volt jo.

Monica sajnalom a jatszoteri balesetet, de gondolom azota Charlotte mar nem is emlekszik a tortentekre.

Jok legyetek es irjatok sokat, :lol:

Banka
Kép
banka79

Sziasztok!

Edu, koszi, egyaltalan nem beleszolos, inkabb segitos es megertos :lol: Itt igazabol egy kicsit megakadtam, hogy most mi es hogyan is lehetseges... el kellett kezdenem olvasni rola... mert a doki tul sok mindenrol nem tudott tajekoztatni, a lapart javasolta meg a 3-6 honapos termeszetes probalkozast. Nem mondta, hogy kovetne uh-val a peteerest, hogy melyik oldalon van... de az biztos, hogy szokott lenni a jobb oldalon is :D Remeljuk surun! Ja, a doki azt is mondta, hogy annyira de annyira hatul van a mehem :oops:
Kata a "Superwoman", neki minden olyan laza, hipp hopp-nak tunik minden :lol: Az en szememben a nok szules utan mar mind hosok, szoval en majd csak leszek :wink:
Van feleseges osszejovetel, szoktam is nagy ritkan jarni, 2 csajszival eleg jo a kapcsolat, de akkor nem group-ban hanem egyenileg talizunk... mert a csaladosok jobban osszetartanak, es mindig minden tema a gyerekek korul forog. Amit megertek, csak nekem igy furi hetente talalkozni veluk. Azert van charity, fozes, ekszerkeszites... mikor eppen mit talalnak ki.
A munkaba pedig mar en is bele torodtem, nem is ertem, de egy ido utan tenyleg belenyugszik az ember. Eloszor vita targya volt, de most mar megszokas :wink: O szereti, es amig ez igy van, addig nincs baj, en meg elvagyok, babszival meg egyenesen elveznem is! :wink: Addig meg gyujtunk a gyerekeknek, ahogy mindig mondjuk...
Banak, inkabb ne nezz negativ musorokat, szerintem nagyban befolyasoljak a depressziot... rotyogjetek Vikivel, az lelkileg mindig jot tesz! A korhazi dolgokra meg tenyleg jo felkeszulni, meg olvasgatni, de lehet hogy ami masnak jo volt, az neked pl. nem lesz olyan jo. Szerintem hallgass azert az osztoneidre is, meg inkabb szamodra hasznos, kedvelt dolgokat tegy a pakkba! :D
Most a beavatkozas utan en is kaptam egy TENA szerusegu betetet ???, de nem hasznaltam fel, mert hat nekem olyan sosem volt, el sem tudnam kepzelni... es csak alig pecseteltem, uhogy vittem az enyemet :wink:
Ja, Edu, fergetegesek a kepek!!!!!! Apa-Anya buszkesege szerintem tuti pilota lesz :wink: Fergeteges a dinos pulcsiban, olyan elethuek, hogy elkezdtem integetni nektek :lol: :roll:
Vendég

Banak=Banka :lol:
Vendég

Sziasztok!

Koszi Lanyok, Charlotte mar jol van csak meg piros neki, es a doki azt mondta, hogy sajnos a heg orok eletere latszani fog csak halvanyul! :( :(

Katavirag
Mennek a drukkok ezerrel+++++++ most biztosan sikerulni fog!!! :wink: Es az pedig, hogy Oli ilyen jofiu, hogy egyedul kint tudod hagyni es siman alszik az kesz csoda! :lol: En Charlotteot egy percre nem tudtam volna egyedul hagyni. :roll:

Aranyeso
Hat le a kalappal elotted!En ezt tuti nem birtem volna! :roll:

Edu
Magyszeruek a kepek!! :lol: :lol: M. szuper helyes kiscsavo! :wink:

Banka
Ne nezz ilyen musorokat!!! :shock: Ezek mind pancserek, te meg ugyes leszel/vagy! :lol:
Es kitartas mar telleg nincs sok hatra! :wink: (ellentetben velem :roll: )

Csajok ugy nez ki ilyen babakocsit fogunk venni, de nemtudom hol lehet ilyet kapni es mennyiert. :roll: Azert tetszik mert az ulest meg lehet forditani a masik iranyba. Ha esetleg valamelyikotok tud segiteni, hoyg hol lehet ilyet kapnio Mo.-n vagy Fro.-ban megkoszonnem. :oops:

Kép
Vendég

Na hali csajszikak :!: Vegre termeltetek valamennyit :!: :wink:

Pentek van, hey, trillarom :!: :wink:

Azon imadkozom, hogy Olika meg aludjon vagy fel orat :wink: hogy irhassak meg olvasgassak itt a neten :wink:

Nos, Edu, te ne ijesztgest Bankat a szuleseddel :!: :wink: Banka, van akinek jo sul el :!: En pl. mar igy utolag ugy erzem, hogy nem volt semmi :!: Nem is fajt :!: Ja es nem repedtem, nem vagtak :!: 4 het mulva mar keksz is volt :!:
Edu, amugy szuperek a kepek :!: Micsoda klassz repulos gyerekules :!:

Aranyeso, nekem ez az atjarhatosagi sem volt semmi :roll: Tulajdonkeppen csak annyi volt, hogy lett egy jo baratnom, a dokino, aki eloszor a puncimat ismerte meg :lol: Tenyleg nagyon joban vagyunk azota :!: Ja, figyeld majd, hogy peteereskor melyik oldalon szurkal :!: Remeljuk mihamarabb a JOBB oldalon :!:

Monica, a mi babakocsink is ilyesmi, csak az egy ausztral markaju es nagyon szeretjuk. Bar mar banom, hogy nem vettunk ikerkocsit. Tudjatok, olyan egymas tetejen uloset, itt nagy divi :wink: Igazabol ugy tortent a vasarlasa, hogy idejottunk a Fold masik oldalara egy 2 es fel honapos csecsemovel, de kocsi az nem volt. Igy hat becipeltuk Olikat a varosba es az elsot megvettuk, mert nagyon nehez lett volna hazacipelni. Mar akkor vagy 7 kilo volt megabebikenk :!:

Oli teren annyi, hogy az ejszakaink valtozatlanok. Igen, mar apa 1x aludt vele, en meg egy honap utan a masik szobaban egyben vagy 7 orat :!: De alapvetoen Oli az en feledatom....

Kisdragam legujabb produkcioja, hogy mar lecsukott WC uloke mellett is be tudja varazsolni a matchboxokat a budiba :roll: Amugy olyat, hogy appa, mamma mar mondott, de ez a KAKA teljesen egyertelmu jelzes volt most.

En ma egeszen mellekesen ET+2 napon vagyok. Tegnap ota szokasosan enyhe mensiszeru erzesek, de en mar nem mondok semmit. Ezt a kis embrikenket amugy is megviselte a fagyasztasbol valo felolvasztas, 8 sejtjebol 2-4-et elvesztett. Olyan kis santa embrio.... :cry: Na de majd meglatjuk...

Itt hetvegen 32 fok lesz. Leugrunk a Gold Coast-ra, a szokasos szallodnakba, mint 2 honapja. Ki tudja, mikor koszont be a huvos osz...

Kép

Kép

Kép GOLD COASTON 2 HONAPJA
katavirag

Sziasztok! Juhejj, tenyleg pentek! :lol:

Ma hoemelkedesre ill. hasmenesre ebredtem :oops: Ez nem az en hetem volt... bevagtam 1 adag gyogyszert es most fetrengek.

No igen, Edunak tenyleg rossz emlekei vannak a szulesrol... de olvass vissza, Kata, Kolyok, Rima, en jokat rotyogtem, mind maaaaas, nincs 2 egyforma :wink:

Monica, hat Hercules babakocsit nem tudom hol fogsz kapni (USAn kivul), szerintem inkabb otthon probalkozz, minden esetre, itt egy szupi kis oldal, ahol tomerdek kocsi van, lehet hasznos lesz :wink: jo bongeszest!
http://plaza.unas.hu/plaza_art.php?cat= ... i_Utazoagy

Katavirag, sajnallak benneteket (ahogy Edut is szivbol sajnaltam amikor M-mel harcolt) Oli alvasa miatt, nem lehet egyszeru, huuuhhha, ilyenkor bekattan hogy en ezeket a problemakat hogyan is viselnem? :oops: Szarul.... De, mentek a Gold Coastra, aztan majd ott pihentek, es ujra helyre razodtok :wink:

Jo pihit lanyok! :D
Vendég

Na helló Csajok,
Monica, nagyon jónak tűnik ez a szekér, menő és strapabíró. Sajnálom a Kislányodat, de lesz egy jellegzetes pontja az arcának, ami majd a "modell-korában" még sexi is lehet :D :D :D de komolyan, a páromnak is vannak hegek az arcán, testén, már ezrszer elkellett mesélnie nekem, hogy melyiket, hogyan szerezte. mint a kis gyerekeknek.
gratulálok a "pöcökhöz", jó kis vásárlás előtt állsz.
Banka, ne agyalj a szülésen. nekem tényleg mákom volt (így utólag), hogy 2,5 héttel hamarabb jött D., mivel pont aznap hagytam abba mindent és gondoltam, hogy másnap kezdek el olvasgatni, "felkészülni", stb. a szülésre, amikor is elfolyt a magzatvízem. Szerintem ez tuti jó volt így, mert nem kergettem magam az őrületbe, meg a pánik időszak is csak pár óra volt...nem hetek...
katavirág, hát Te tényleg nem semmi csajszi vagy. le a kalappal még mindig. jó pihit Nektek a hétvégére. Sajnálom, hogy Oli nem jól alszik, remélem csak átmeneti állapot.
edu, nagyon jó fotókat raktál fel, ezek szerint M-nek meg sem kottyan a repülés. tök jó, hogy ilyen sokat járotk-keltek.
ki maradt ki? kolyok hsz-t nem láttam, rima meg otthon...
akkor rólunk is pár szót.
Vettem D-nak rumba-tököket (hehehe), amit nagyon édesen ráz, de elég sokszor fejbe vágja magát és olyankor néz rám nagy szemekkel, hogy ez hogy történhetett. Meg vettem neki ilyen műanyag dinokat, amik tetszenek neki, mert jó szúros a hátuk. most már én is úgy sétálok, hogy a zsembemből lógnak ki a dinók...mert D. szeret mindent kidobálni a babakocsiból. mást is vettem, csak ezek olyan vicces dolgok.
elkezdett járni, 4-5 lépéseket úgy, hogy most már olyan, mintha ő is nagyon élvezné, mert látom rajta, hogy előtte nagyon koncentrál, hogy hova akar eljutni és jó nagy lendülettel neki indul, aztán utána nagy nevetés. persze minden széket, babakocsit, magas dolgot tol maga előtt...ha elakarjuk venni tőle, akkor hatalmas a hiszti.
aztán ami újdonság, hogy úgy néz ki, hogy sikerült átállnunk a nappali 1 hosszú alvásra. már gyanús volt, hogy de. csak fél órát aludt, du-n meg 1-et, de mindkettő elött félóra "rázás" kézben volt vagy nagy küzdelem. elkezdtük húzni az időt, mivel de. keveset aludt vagy nem is akart, addig csatangolunk helyette, az ebédet előre hoztuk fél 1-re és utána alvás (3 perc alatt elalszik). kb. 2 nap alatt átállt, bár nem akarom elkiabálni. alszik 2-2,5 órát és estig tök friss. éjjel meg szundít hang nélkül, és az elalvás is este 1-2 perc.
tudom, hogy edu írta, hogy a gyerekek még nem bírnak ki 6 órákat, de tényleg nálnuk ez tűnik most jó megoldásnak.
a játszótér nagyon bejön, amikor elhozzuk, annyira visit, mint a malacok. aztán még kint a teraszon mászkál és amikor behozzuk, ismét hatalmas visítás. de nagyon fáradt már, látszik rajta. a fürdőkádból mikor kipecázzuk, megint hatalmas sírás, hiszti. viszont a tápi után rögtön bealszik, és reggelig durmol.
még egy sztori: tegnapelőtt este voltak nálnuk svéd vendégek. tudtam, hogy imádják a libazsírt, így marha finom májas-zsíros szendvicseket csináltam. ették, mint a fene (én is). megkérdezték, hogy adhatnak-e D-nak kenyeret. mondom persze. bemegyek egy idő után a szobába, mit látok? zsíros-májas kenyeret nyomják neki, hatalmas falatokban (Kb. felnőtt falat). majd kiestek a szemeim. ahogy lenyelte, szinte sírt a következőért. én meg csak néztem a döbbenettől. aztán szóltam, hogy túl sokat nem kellene adni neki, meg nem ekkora falatokat (én eddig kisköröm nagyságút adtam csak). mire mondták, hogy kb. fél szelet kenyeret már megevett. na mindegy, nem akadtam ki, csak ledöbbentem. látszik, hogy szeretni fogja a hasát, a jó ízeket.
hát most ennyi, mindenkinek szép hétvégét, legyetek rosszak.

Kép
1bambi

óóóóóó, aranyeso kimaradt. nem semmi amin végig mész, de reméljük szép lassan majd sikerül. kitartás!

Kép
1bambi

Sziasztok! :wink:

En most nagy keresesbe vagyok a neten, mert 20.-an lesz Hercegnom szulinapja es meghivtuk a jatszos baratait partyzni, de nem tudom milyen jellegu legyen a buli na es a legfobb kerdes, hogy hol. :roll: Mi lakoparkba lakunk itt eselytelen. :roll:
Varok otleteket!! :wink: :lol: (kb. 6 kismano+szuleik)

Katavirag
Ezek a kepek!! :shock: :lol: 8) NAgyon buszke vagyok arra,hogy itt lakok, mert nagyon szep hely ez a Nizza, de egyre tobbszor radobbenek, hogy vannak helyek amik 1000x szebbek ennel. :roll:

Aranyeso
Sajnalom a rosszuletedet, jobbulast!!! :wink:
Koszi a linket, lementettem kedvencek koze, es ha lesz idom este atvesezem! :lol:

1bambi
Remelem, azert nem lesz ilyen feltuno neki, mint most. :roll: A masik topicban ajanlott az egyik kismama egy kremet, majd azt kiprobaljuk, ha anyu kuld. :roll:
Gratula Daninak a lepesekhez! :lol: Sztem akkor a legaranyossabbak, mikor elkezdenek totyogni. :lol:
Eves: Ne aggodj, nalunk Charlotte 4!! honapos koraban mar szalonnat nyamnyogott 0 foggal. :oops: :lol:
Vendég

jah es emlekeztek, hogy mondtam, hogy a baratnom is terhes?? na o is elerte a 12. hetet! 8) :lol:
Vendég

Sziasztok :) !

Ujra itt! Olyan jo volt otthon, h semmi kedvem nem volt visszaterni a kodosbe :? ! Pedig itt is gyonyoru az ido :wink: !

Monica! Oriasi gratula a futyihez :wink: , szuper, h parban lesznek es vasarolhatsz! Szegeny Charlottet sajnalom, szornyu lehetett. En nagyon felek, h Leon a jatszoterek reme lesz. Pedig nagyon szepen banok vele es rengeteg szeretetet kapok tole, de tud igazi vadmacska is lenni. A dokija azt mondta, h legalabb nem lesz anyamasszony katonaja....pffff...koszi :roll: ! Latom, megvan ocsibaba neve is, gyonyoruuuuuu, Noel nalunk is az egyik favorit :wink: !

Banka! Nefelj a szulestol!!!!!!!!! en is csak a szepre emlekszem es en rogton szultem volna megint, szoval nem lehetett akkor olyan szornyu :wink: ! Sot minden fajdalomcsillapito, eda es tarsai nelkul tuleltem :) ! Csak kitartas es keruld azokat a dokumentumfilmeket!

Edu! Olyan jopasis ez az Aron es te meg mindig fiatalos, babaarcu Edu vagy :wink: ! Aron szereti a sapkat :shock: ? Leon kiverne a hisztit! Apropo hiszti..... en meg ilyen hisztis gyereket, mint az en fiam nem lattam. Barhol, barmikor foldhoz vagja magat :roll: !

Kép Kép
rima

Katavirag! Nem semmi egy no vagy! Ferjed egy nagyon szerencses pasi, remelem tudja :) ! Nagyon drukkolok, h most sikeruljon! Sajnalom a rossz ejszakakat, remelem Oli rajon, h mennyivel jobb vegigaludni az ejszakat! Kepzeld mult heten ugy gondoltam, h tapszer helyet rendes tejet adok Leonnak es mi tortent? Leon 2 orankent kelt farkas ehesen, igy visszatertunk a lefekves elotti tapszerhez es alszik(kopkopkop), tejet meg reggel kap :) ! Gyonyoru ez a Gold Coast es nagyon csinos vagy, Oli meg egy tunemeny!

Aranyeso! Jajjj, te szegeny, mennyi mindenen mentel keresztul. Sajnalom! Nagyon drukkolok, h bekoltozzon hozzatok egy baba. Tudom milyen erzes az, amikor annyira szeretnel babat es az utcan szinte csak terhesnok futkosnak vagy babakocsit tologato anyukak! De osszefog jonni, csak hinni kell benne :wink: !

Bambi! Gratula Daninak a lepesekhez, nefelj mindjart futni fog! Leon egy percre sem all meg, az utcan annyian megmosolyogjak, mert mindenkihez odamegy, mosolyog mindenkire es azt akarja, h vegyek ot fel. Sokszor idegenek kezebol kell kiharcolnom a kis terroristamat! Nem beszari az biztos :? !
Orulj, h Dani nem valogatos, szerintem nem art meg neki, Leon velunk eszik, nem fozok neki kulon es eddig semmi gond nem volt! Mi mar jopar honapja csak napi egyszer alszunk, olyan 2,5 orat es nekunk is nagyon bejott!

Jo ejszakat es kellemes hetveget :wink: !

Kép Kép
rima

Sziasztok!

Na vannak hireim :lol: Ugy nez ki, hogy julius helyett junius vegen megyunk haza Mo.-ra,igy hamarabb lesz a nagybevasarlas. :lol: Akkor...megtalaltam a fenykepezo zsinorjat na vajon hol volt? :roll: Charlotte barbies ladajaban az egyik barbiera tekeredve. :lol: :roll: Ugyhogy ha valakit erdekel,akkor rakok fel pocifotot. :oops: :lol:

Voltunk ma az egyik uzletbe,ahova az uzletvezeto Angliabol,a Debenhamsbol hozza a ruhakat,es vettem Noelnek egy polot. :lol: Mivel,delutan meg nem volt fenykepezo zsinor,igy rakerestem a neten,mindjart folrakom a kepet. :lol: forintban 990.- volt, sztem nem egy nagy osszeg erte,tekintve,hogy milyen vagany! 8) En szemely szerint rosszul vagyok a babakek es babarozsaszín cuccoktol, ugyhogy az en fiamnak nem lesznek babakek cuccai az biztos :lol: Pedig mindenhol, csak babakek cuccokat lehet kapni ujszulottnek! :roll:

Banka
Hogy vagy?

Edu
Ugye toletek messze van a sertesinfluenza?? Nalunk itt Fro.-ban es ugy hallottam Mo.-n is ettol harsog a media. :?

Bambi
Dani mar szalad?? :lol:

Aranyeso
Ugye jobban vagy mar?

na rakom a polo kepet :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok :!:

Rima, hat visszatertel :!: De jo :!: Kepzeld, Veled almodtam :!: Pedig meg nem is taliztunk :wink: A foldhoz dobja magat stilus nem semmi :!: De azt mondjak, a toporzekolassal egyutt mindenkinel eljon. Nalunk csak a pelenkazas igazi kozelharc, mindenaron a hasara akar fordulni. Ma egy nagy szar kozepette, haaaaat, racsaptam a seggere, mielott beteritett volna minket a kaka. Es hatasos volt. De ilyenkor ugy elszegyelem magam :oops:

Bambi, gratula az elso lepesekhez :!: Oli meg mindig nem jar :cry: Viszont a zsiros falatok befigyelnek. A piacon a fokhagymas langost ugy eszi, hogy a latvanyatol epes rohamot lehet kapni :wink:

Monica, kerjuk a pocakkepeket :!:

Aranyeso, Edu, mi van veletek :?:
Kolyok, Teged mar meg sem kerdezlek.... :wink:

Mi vegul is megsem voltunk Gold Coast-on, ezzel azt hiszem veget is ert az igazi strandolas. Az indok, hogy apa elvagta szikevel az ujjat es nem akart vele furdeni. Es hat furodni mentunk volna. Aztan meg vendegsegbe is hivtak minket, ahol olyan magyar fiatalok jottek ossze, akikkel nehez ujra egy ilyen talalkat osszehozni. De az igazi ok, hogy ferjem tiszta depo, elege van a melobol, el van faradva, nem irtam Nektek, de a sydney-i munka is ketseges.... es pentek este olyan hangulat volt itthon, hogy inkabb nem mentunk.
En koszonom jol vagyok, de nem tudok rajta segiteni. Sajna, engem is szekal allandoan, es Olival is mindig elegedetlen, szerinte nem fejlodik, meg ilyenek. Ha meselem neki, mit csinalt aznap, nem hiszi el :shock: Ja es tudnotok kell, en vagyok a vilag lustaja. Ha meg mondom neki, hogy mi mindnet csinalok egesz nap, szerinte ez minden no-anya kotelessege. Firfiak....
En viszont csodalom a fiamat :!: Igazi elfogult anyakent :wink: Este szoktam neki a Youtube-on meseket muatatni, nezzetek meg oket, itt egy kis izelito:
www.youtube.com/watch?v=8WA-uzE2dUE
Amikor a Tomi vonat jott, Olikam odahozta nekem a Tomi vonatjat. Aztan tegnap Halasz Judit eppen a kiscipot enekelte, odahozta nekem a kiscipojet :lol: Ma meg olvastam neki meset. A foka orra hegyen egyensulyozott egy piros labdat, erre kiment az erkelyre, es odament a piros labdajahoz es ram nezett... :lol: Olyan edes, megzabalom :!:
Alavasugyben annyi fejlemeny, hogy tegnap ejjel mar csak 1x ebredt :!: Es az elavasokkal sincs mar gond :!: Ugy latom, naprol napra jobb a helyzet, pedig mar be akartam vetni trukkoket :wink:
Egeszen mellekesen en ma ET+7 napon vagyok. Semmit nem erzek, es az 5 napon volt egy kis rozsaszin folt a WC papiron. Nem jo jel :cry: Raadasul apa most olyan durcas, hogy nem akarja folytatni a dolgot, ha most nem leszek terhes :twisted: Na majd megnevelem :!:
Mara csok :!: Aktualis kepeim jonnek :wink:

Kép OLIKAM MAR VEZET IS :wink:

Kép HETVEGI VENDEGSEGBEN (hat tegyuk hozza, a haziasszony nem egy Natasa Felnyalja, pedig gyonyoru hazuk van, meg gyerekuk sincs :wink: )
katavirag

Na itt volnek :!:

Nem volt internet (bedoglott a modem, 3 napig tartott kicserelniuk), az uram meg lelepett, uhogy laptop sem :roll: No meg persze folyamatosan dogrovason vagyok, hol jobban, hol rosszabbul... tegnap este mar nem volt hangom :? ma reggelre valamennyire visszajott, a reggeli telefonbeszelgetes utan az urammal nem volt biztato, azt mondta, olyan mint ha ferfivel beszelne :oops: De legalabb a kozerzetem jo most mar, nincs fejzugas, fulfajas, meg izzadas.... ez mar a veget jelenti... szerintem. Apa is holnap este jon vissza, aztan penteken meg vendegek... a batyja meg a felesege :? na veluk nem vagyok a legjobb viszonyban, a kov. het turelemjatek lesz 8) :x Holnap meg meg taki, sutes-fozes ... azert csak kiteszek akarmilyen vendegek is :roll:

Sajnos az egyik ismeros csajszi (akit a legjobban megkedveltem itt) ma jelentette be, hogy az elkovetkezo 1-2 honapban koltoztetik oket, az uj helyuk Kairoban lesz :( Nem vagyok boldog, mert korban, erdeklodesben is kozel alltunk egymashoz, de hat sajnos ez var Rank, no meg mindenkire itt :roll:

Szia Rima! Orulok, h jol ereztetek magatokat otthon :!: A feltoltodes mindig jo, mar en is alig varom! Leon igazi baratsagos kisgyerek, aztan mar csak azt veszitek eszre, hogy csini csajszik lepik korul :wink: Mizu a suliddal??
Bambi, eljenek az elso lepesek :!: Szuper, most mar ossze-vissza fog rohangalni a lakasban a rumbatokoket razogatva! :lol: Utana johet a lambada is :wink: Lehet nem kellett volna ezt a libazsiros, kolbaszos dolgot itt en elottem emlegetni, mert majd meg halok egy kis zsiros, magyaros kajaert! :oops: Itt veszem a 100%-ig zsirmentes husokat, elore kicsomagolva, kidekazva, hazaaaaa-hazaaaaa akarok menni :!:
Monica, johet a pocakfoto! Na azert Teged beelozlek, hamarabb erek haza, kezdve a piacon egy kis langossal (ha mar Kataviragunk is felhozta!) aztan hurka-kolbasz, majd rantott velo + sajt ... kesz, ez mar el van tervezve! :wink: Edes a polo! Miert nem szereted a babakeket? En barnas vagyok... valamiert azt nagyon szeretem.
Katavirag, mi tort a ferjedre (ismet)? Az egy dolog, hogy elvagta az ujjat, meg sokat dolgozik, en megertem, de hogy ennyire negativ dolgokat vagjon a fejedhez :?: :!: Es ha nem Sydney, akkor mi lesz? Maradtok, haza v. esetleg mas is lehet kilatasban? Az anyai kotelessegeidet leszamitva, szerintem marha sok mindent csinalsz (mint kivulallo igy latlak), nincs tisztaban hogy mennyit teszel erte, meg Oliert... azert ez furi, az en ferjem minden nap ugy jon haza, hogy mondja, latom takaritottal, foztel stb. es megkoszoni :o
Youtube nagyon jooooo! Halasz Judit milyen fiatal volt :shock: Haha. Imadom a regi meseket, csomot kivulrol fujok!!! :lol: Sok-sok regi kedvenc, talan egyedul Mekk Mestert nem komaltam... valamiert. Kis "MocsokMarci" nagyon aranyos :lol: Ugy latom feltakaritott "Natasa" helyett! :lol: Kis husi labikoja tiszta retek, kellett vagy 1 orat azzon vendegseg utan 8) Azert tovabbra is mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem gyerek hijjan LH tesztjeim vannak tegnapi (nagyon halvany)+mai (meg mindig halvany), remelem holnap lesz eros pozi, Apa akkor tantorodik vegre haza!! :roll:

Puszi

Kép
Vendég

Sziasztok :D !

Holnapi ebed megfozve es nem er kinevetni, csak mi Leonnal kialakitottunk egy nagyon jo mukodo napirendet. Reggel felkelunk, kozos reggeli es irany a jatszohaz, jatszoter, uszoda stb. kb delre hazaerunk es igy nincs idom fozni, megebedelunk es Leon alszik egy nagyot, anya meg tanul egy nagyot :wink: , delutan ha jo ido van, szinten jatszoter vagy baratokkal tali, ha rossz akkor bent jatszunk es fozzuk a vacsit kozosen ill Leon imad sutiket, kalacsokat sutni :) . 7kor furdes, egy kis mese nezes vagy DVDrol vagy youtubrol :wink: , meseolvasas(na jo inkabb kepeskonyv nezegetes), tej es joejtpuszi. Ilyenkor anya felnyalja a lakast, megfozi a masnapi ebedet es visszaul a konyveihez. Nem is olyan nehez gyereket nevelni :lol: ! Leon abszolut kedvence a focilabda, mindenhova rugja magaval, kedvenc konyve a Haziallataink innen: www.tudatosszulo.hu. Ebbol a sorozatbol megvan az Anya tanits engem!, Legkisebbek jatekai es az Utazz velem!, meg van egy nagyon jo konyve, Jatektippek a cime. Mindenevo, kis huncut. Minden johet neki, imadja a hasat, talan a magyaros eteleket jobban szereti, de azert a baranyhusnak sem mond nemet :? . A jatszohaz kismotorjat csak ugy hajtja es vegre nem csak verekszik, de most mar neha neha megoleli a gyerekeket, sot mar simit es puszit is kapott tole egy kislany :wink: ! Imad jarni, nem kell neki a babakocsi, ideges lesz ha vki lassan megy elotte es o siet, csak tudnam, h hova :lol: . Jaj es a zene minden mennyisegben.... Csak tudnam, h ezt miert irtam most le :oops: ! Tanarom is mondta, h ma vhogy szof......m van.

Kép Kép
rima

Monica! Nagyon meno sracod lesz :wink:! Miert MOn vasaroltok? Nincs Nizzaban nagyobb valasztek? Bar gondolom, h nalunk azert olcsobbak a babaruhak, mint Franciaorszagban. Mi Leon legmenobb ruhait Parizsban vettuk. en sem vagyok oda a babakek ruhakert :oops: , de Leonnal ezt szerencsesen kikerultuk, mert nem tudtuk a nemet, igy minden unisex volt :lol: ! Nekem is johet a pocakfoto:)! Mar most lehet latni?

Katavirag! OOOOOOOOOOOOOlyaaaaaaaaaaaan jokepu Oli! Megzabalom, meg koszosan is :) ! Ugye a teraszt takaritotta fel es nem a lakast :lol: ? Es azok a combocskak :D !!!!! Ferjednek meg mi baja???????????? Olyan no nincs megegy, mint te! Fantasztikus anya, feleseg, haziasszony, nem ertem! Oli meg gyonyoruen fejlodik, okos, ertelmes, ugyes nagylegeny, nincs mit aggodnia. Bar a ferfiak.... Annyira drukkolok, h jojjon ocsibaba es remelem most sikerult :wink: !

Aranyeso! Sajnalom, h meg mindig nem vagy jol. De az LHteszt nagyon jo es Leon is par napos szunet utan fogant, igy hajra :wink: ! en nagyon drukkolok neked is! Ismet vendegek :( ? Nincs konnyu dolgod... Nekem is mar sok baratom, ismerosom elkoltozott Londonbol es bizony nagyon tudnak hianyozni.

Kép Kép
rima

Hoztam par kepet :oops: :
Kép Kép Kép Kép Kép

A legcikibb, h most irtam Monicanak, h nem oltoztetem Leont babakekbe :oops: !
Jo ejt!

Kép Kép
rima

Sziasztok!

Apjuknak mar jobb a kedve! De neha tenyleg bebunkozik. Ilyenkor inkabb kerulom. De igazabol egy nagyon joszivu, kedves, ertelmes ember, csak ha a dolgok nem az o kedve szerint alakulnak, akorr van baj.
Igen, a gazdasagi valsag miatt nehany hete felhivtak bennunket Sydney/bol, hogy a kovetkezo evi munkaja meg ketseges. Ez ebben a helyzetben eleg nagy szemetseg, mert a norveg allasaink 2010 juliusaig szunetelnek ill. mas dolgozik a helyunkon. Egyszoval meg fogalmunk sincs, mi lesz. De en bizom benne, hogy azert megyunk es nem lesz semmi baj. Meg ez az orokos varakozas is zavarja a terhessegemmel kapcsolatban.

Aranyeso, hajra peteeres! Most melyik oldalon erzed_ Gyogyuljal!

Rima, Leon baromi aranyos, mondom, ovodas kisfiu! En szeretem a babakeket. Ja, es Oli meg 2x alszik, de ezt ugy sem a koruk hatarozza meg, hanem az igenyuk, marmint, hogy 1x vagy 2x alsznak nakozben.

Banka, neked nem is irtam teganp. Elhiszem, hogy kezdesz kenyelmetlenul aludni. De ez csak rosszabb lesz, nem akarlak elkeseriteni. En mondjuk jol aludtam, egyik oldalamrol forgolodva a masikra. Mas valasztas ugy sincs. Csak a vallaim fajtak reggelre.

Na megyek, mert Oli hiv...
katavirag

Hali :!:

Gyors bekukk :wink: A mai tesztem mar szep pozi, de mar nem untatlak benneteket veluk... majd kov. honapban :wink:
Nemsoka robogok ceges vacsira (csak csajok) az uram amugy is csak ejfel fele esik haza... jooooo lesz mar enni, mert mar hetfo ota nem fozok! :oops: Magamank nem szoktam, orulok, h nem kell, beerem hideggel is, de most bufe lesz, uhogy jupppijjjeeee! :lol:

Katavirag, remelem hamarosan megoldodik a Sydney utazasotok kerdese :!: Kivanom, hogy csak jojjon ossze, hogy igy terveztek mar miota!
Nagyon pici szurkalas volt a bal oldalon (doki azt mondta, lehet ott is no, megis a jobb oldali lokodik ki :shock: ezen igazodjon el valaki)

Rima, nagyon szep Leon! Kulonosen a kis mellenyes, nyakkendos szerelesben! :lol: ( Es meg mindig szembe tuno a hasonlosag koztetek! 8) :wink: )
A lenyeg, hogy neked mukodjon a napirended! Es szerintem nagyon is esszeruen hangzik minden belole! A zene ratok is ragadt? Leon melyik hangszert reszesiti elonyben? :wink: vagy inkabb tancol?

No robogok, meg van egy kis takaritas mara....
Puszi
Vendég

Sziasztok!

Ma nemtudom miert, de olyan jo kedvem van! :lol:
Jovo heten megyunk Charlottenak ovit nezni szurkoljatok! :roll:
Szerdan meg megyek vervetelre grrr....de utalom, es szerintem meg folosleges is..na mind1. :evil: :roll:

Aranyeso
Azert nem szeretem a babakeket, mert minden fiu babaruha babakek...es bemegyek egy uzletbe es az egyik oldalon babrozsaszin a masikon meg babakek ruhak...es hanyingerem van tole mar.. :oops: :roll: a barnat en is nagyon szeretem, szerintem Noelnek is lesz sok barna rucija. :lol: Na meg zold, meg narancs is szerintem.meg keki,meg sotetkek...na jo abbahagyom :lol:
jajj ne is mond langos,hurka,kolbasz aaaaa nyamm...de varom mar a juniust! :lol: :P de ennek most zsiros kenyeret lilahagymaval.. :twisted: na jo osszeszedem a nyalam :lol: sok helyen jartam mar meg ettem a vilagon, de a magyar konyhanal nekem egyik se izlett jobban.
En nagyon szeretnem es drukkolok is, hogy osszejojjon most a babo!!ugyhogy sok-sok ++++++++++++++++++

Katavirag
Sajnalom Apa hisztit. :( Ezt az Olit egyszer megkeresem es megeszem ugyis. :lol: :lol: :lol: Olyan ediiii. :lol:

Rima
Leon is ollyan helyes! :lol: Aaa nekem az uccso kep tetszik legjobban! :lol: Nem ciki, mert ezek nem olyan babakekek...ezek olyan vagyanyak. nekem a teljesen kek, de olyan kek, hogy kisul tole a szemem cuccok nem tetszenek.
De jo, hogy van napirendetek nekunk meg mopst sincs igazan...de mar nem is lesz. :roll:
Azert fogunk Mo.-n vasarolni, mert ott olcsobbak a dolgok,mint itt. Bar a ruhakat szerintem itt fogjuk megvenni, de a babakocsit meg a tobbi dolgot azt otthon. Es tudsz Parizsban olyan boltot,ahova erdemes elmenni?

Banka
Mi ujsag veletek?

Jajj csajok, ahogy latom a fiatokat en annyira boldog vagyok,hogy nekem is fiam lesz. :oops: :lol: Ilyen helyes,vagany kisifu mint a Tietek! :lol: De jo lesz a jovo lanyainak ilyen pasikkal. :lol:

na akkor rakok pocikepet! :oops: :lol:
Vendég

Kép

Nem egy NAGY szam! :roll: :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Katavirag! Orulok, h apa jobban van, azert nem kis feleloseg a munkaja, igy nem csodalkozom, h neha bedepisedik. Remelem, h meg maradtok kengurufoldon :wink:!

Aranyeso! Remelem apa dolgozott ma a projecten:wink: ! Milyen volt a vacsora? Milyenek a cegi felesegek? en sem foznek csak magamnak, de most mar Leonnak kotelezo :D ! Amugy csajok nagyon csunya dolog itt langosokrol irogatni, ejnye bejnye!!!! Gondoltam sutok magamnak, de M nem szereti :twisted: , igy sutottem 4 fajta palacsintat :roll: !

Monica! Jajjjj de edi pocakod van! Mar igy lehet latni? Hihetetlen! Nekem is pont azok a szinek jonnek be, Leonnak rengeteg narancssarga, barna ruhaja van, imadom oltoztetni. es meg mondja vki, h a fiukat nem lehet :wink: !

Hol van Edu, Banka, Bambi es Kolyok????????? Csajok hianyoztok!!!!

Jujjjjj, holnap MMR oltas, ugy felek. Nalatok mikor van? Egy csomo dokit megkerdeztem es mindegyik mast mondott :twisted: , de ha nem oltatom be es vmi torteni???? aaaaaahhhhh, remelem minden rendben lesz!
Na megyek tanulni, holnap suru napunk lesz, oltas, sing and sign ora es uszas(bar lehet erre nem megyunk, mar voltunk 2szer a heten).

puszi

Kép Kép
rima

Sziasztok!

Ne haragudjatok rám, hogy így el-el tűnök... Hiányoztok... csak tudjátok, zajlik körülöttem az élet. Itt hihetetlen jó magyar közösség van, mindig összejárunk. Meg Máté is leköt, este van csak időm netezni,akkor meg egyrészről apázom, másrészről meg hulla fáradt vagyok...
Meg azért itt is zajlottak az események. Húsvétkor itt nagypéntek is szünet, így hosszúhétvége volt. Vettünk babaülést a biciklire, azóta amikor nem esik biciklivel megyünk játszóterezni. ami jót tesz a combomnak, mert visszafelé elég szép capplató van :D Meg ezzel mentek el a fiúk locsolni is. Vicces volt, 10kor elmentek, én addigra elkészültem, ha hozzám is betoppannának akkor legyen mivel fgadni a vendégeket. És csak vártam csak vártam, néha jöttek, de amúgy meg olyan furi volt egyedül. Legszívesebben nekiálltam volna pakolni, de azt nem leheett, mert bármikor jöhettek vendégek... És végül Marci és Máté 2kor toppantak be. Máté aludt az ülésben, olyan drága volt. :)
Aztán Marci itthon volt, mert beteges volt, ami kicsit megrövidítette a szabadidőm, de végülis jól van. Majd látogatónk volt a nagybátyám személyében. A rosszabb idő sem tántorított el minket, tök jól elvoltunk. Mátéval nagy haverok lettek :)
Amúgy Máté nemrég volt dokinéninél, az egyéves kontroll meg oltás kicsit elhúzódott, 10.64kg 76.5 cm. 49es sapek kell neki :)
Szval nem csöpp a lelkem. Az elmúlt hetekben kibújt a 7dik és 8dik foga is. :)

Katavirág, hajrá +++++
ezek a nehéz éjszakák meg remélem hamar elmúlnak! jól tetted, hogy beköltöztélmellé estére :)
Nem semmi a kengurus kép, így fel lehet állni egy kenguru mellett? Így engedi magát fogni? tök jó!
tök jóóóó hogy Oli szól, hogy kakilt :D Máténak volt 2 hete amíg reggelente mikor ráültettem a bilire belekakilt, de azóta változott a bioritmusa... pedig olyan jó volt a délelőtti kakáspelust megúszni ;)

húúúú, most értem a koszos térdes képhez :D csudaédes :)
remélem azurad hamar túl lesz a depis időszakán... :? sosem értettem a férfiak mért nem értik meg, hogy miylen nehéz dolog a gyerekneveés és a háztartás együtt, pedig asszem közülünk Te űzöd ezt a legmagasabb szinten... mármint én mindig elúszom a háztartással... mondjuk mi nagyon sokat járunk össze más anyukákkal és egyszerűen nincs időm... de nem magyarázkodom ;)

mi nem tévézünk, mármint szigorúan nem nézünk mesét, mesefilmet semmit. sokan mondták már itt, hogy ez csak addig megy majd, míg nem lesz mégegygyerekem és nem szeretnék egy kis nyugtot, de egyszer látott egy vendégségben tévét és mint aki lefagyott úgy nézte... engem meggyőzött, hogy nem kell tv. :) mi dalokat hallgatunk.

Edu, Máté sem jár még önállóan. (Pedig már tavaly december vagy november óta feláll, már karácsonykor oldalazott a szék körül... én nem aggódom amúgy, majd elindul, ha jónak látja. Kézen fogva már jár, de úgy nem akarom járatni... amúgy aranyos, mer minden mellett jár már, és már néha nagyon nyújtózkodik, hogy elérje a következő kapaskodót, de még nem tette meg az egy plussz lépést. ) szval én is sokat cipelem... mondjuk itthon nem. Meg a játszótéren is lerakom a földre. Szval csak útközben cipelem, meg mostmár a biciklin :)
Nagyon édes Áron! :) Az a lábujjhegyen bajkeverős csúcs! :) meg a naplementés hátadon Monsterrel! Olyan jók a képek!
Tök jó, hogy jól sikerült az utazás. És micsoda repülősülése van Áronnak!!!

Tök jó, hogy a gyógytorna alatt így együtt tudtok lenni.
Nekünk hosszú idő óta kedden volt egy önálló esténk, a nagybátyám itt volt, vigyázott Mátéra, mi meg lementünk a helyi kocsmába sörözni és dartozni egyett megünnepelendő a második házassági évfordulónkat :D

Bambi itt is tök tuti idő volt, mi is csomót játszótereztünk :) és mi is most álltunk át a napi egy alvásra. Neki amúgy ez elég, de ha útközben vagyunk akkor délelőtt is elringatja a kocsi, vagy a kendő. :) (nekem mostanában már bír 6 órát, a végére persze már kába, de ha itthon vagyunk akkor nem lehet már elringatni. :) )
graula a lépésekhez! akkor ő is megelőzte Mátét :)

Banka! Tök jó, hogy már így állsz az előkészületekkel! mi ilyenkor még seholsem álltunk :D és grat a cukorterheléses eredményhez! :)
Én is azt javaslom, hamarabb repüljetek majd a kcisivel, a 11hónapossal már sokkal nehezebb volt, mint a 9 hónapossal, de félévessel meg 4 hónapossal volt al egkönnyebb :)
főleg amcsiból haza, az hosszú út...
hihi, bocsi de megmosolygom az alvási problémád :) emlékszem nekünk is ez volt... és igen, milyen jó volt jra háton aludni! én mindig úgy szerettem :D
ez a tv műsor azért vicces lehet...

Monica, gratula a fügyishez!! :D Úgy látszik Banka babája lesz az itteni egyedüli lány? :lol:
tök dúrva ami a játszóteren történt, szegény Charlotte... :(
nem ismerem ezt a babakocsimárkát, de van többfajta olyan, ami kétirányba rakható fel. nekünk is olyan van.
mi itt a szülinapokat úgy ünnepeljük, hogy kibérelünk amúgy is egy termet és ott van tortázás meg ajándékozás. amúgy is szokott lenni valamiféle játék szval azt nem kell plusszban. Hajrá a szervezéssel!
aranyos a poló!!!! amúgy nekünk sem volt sok babakék rucink, engem nem zvar kifejezetten persze, de amúgy otthon télleg tök jó választék van!!! szval hajrá! :)
drukkdrukk az ovihoz!

én alig látom apocidat... :oops: ;)

Aranyeső, drukkdrukkk... jobboldali peteéréhez és hgy legközelebb hcgtesztet hozz nekünk zebrásat :)
és már nincs messze a hóvége :) jöttök haza :)
most már mi sem járunk babaúszni, mert ez a kurzus csak 1 éves korig van, most kereshetek másikat... azaz már találtam csak nem válaszoltak. majd hétfőn felhivom őket.

Rima, drága, annyit gondolok rátok! annyira édes Leon!!!! nem ártok erre valamikor??? :lol:
olyan jó, hogy ilyen napirendetek van! én is igyekeznék, de még nem sikerült... az a baj hogy estére olyan hulla vagyok... hogy nemhogy főzni ne állok neki de még netezni sem... de nekünk is ezt kell mostmárnemsoká....
az Anyatanítsengem nekünk is megvan, de általábnan nekünk annyi programunk van, nemsok időm marad ilyenekre. PErsze utólag mindig rádöbbenek, hogy magamtólis játszok én oylanokat, amik abban vannak.
A képekcsudajók! nekem a hintaágybanintegetős a kedvencem :D
miértisfélsz az MMRtől? attól félni kell?

na ezt a hszt 3 órán keresztül írtam vagfy 20 részletben...remélem értékelitek az igyekezetem ;)
másik fórum behalt, szval oda nem is írok, csak hozzátok igyekszem.
vidám hétvégét!
mi valószínű délután elmegyk autókázni, vettünk használtan egy opelzafirát :D napfénytetős :D csúúúúcs

napuszka

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Remelem jol telt a hosszu 7vege mindenkinek! :lol:
Itt jovo heten is hosszu 7vege lesz, pentek munkaszuneti nap! 8) :lol:
Nekunk annyira nem volt jo ez a 7vege sem, szegeny kislanyom,megint balesetet szenvedett.. :? Elesett a tengerparton es egy eles ko,vegigvagta a labat. :? kapott tetanuszt is szegenykem.. :? hat remelem erre az evre mar vege a baleseteknek. :roll: ...pedig nem is rossz gyerek.. :roll:

Csajok merre vagytok, hianyoztok telleg!! :(

Buliszervezes most kicsit megallt mert semmi otletem.. :roll: Pedig mar mindjart itt van 20.-a. :roll:
Szerdan megyek vervetelre, oviba meg penteken megyunk...hat kivi leszek! :roll:

Kolyok
Kesobb valoban nem nagyon fogod tudni letiltani a tvrol Matet, mert mikor az oviba megy, ott mondjak a gyerekek, es akkor o is akarja nezni majd! :roll:
Nektek milyen babakocsitok van?Nekunk most ez okozza a legnagyobb dilemmat! :roll:

puszi,Moni+Charlotte+Noel
Vendég

Szia Moni
szegény Charlotte :( Remélem hamar meggyógyul és vége lesz már ennek a balesetsorozatnak. Mondjuk ez az a kor, amikor törikzuzzák magukat, nem? Pedig mondjuk ő egy kislány...

nekünk CAM Cortina X3, háromkerekű kellett az itteni terepre. Kicsit behemót, de meglepően jól lehet vele közlekedni. De én sokat hordoztam a pocakomon és a hátamon még most is. Meg biciklin. Mondtam, vettünk bicikliülést, és tök jóóóó :)
Szval én nem használom annyit a babakocsit. De amennyit igen, azt szeretem.

drukk holnaputánra az afphez. Nem is tudtam hogy Franciao-ban is van olyan. Itt állítólag nincs. De majd meglátom, remélem nemsoká... :)

Katavirág, mizujs?????

na megyek, mosni... hihihi

Kép

Kép
kolyok28

Haliho :!:

Kolyok, de jo, hogy ennyit irtal :!: Orulok, hogy jol vagytok :!:
A jaras miatt ne aggodj, a konyvek szerint 15 honaposan jarnak atlagban eloszor onalloan. Ma talalkoztam a playgroupban egy kismamaval, akinek a kislanya 10 honaposan jart mar segitseggel es csak 16 es fel :!: honaposan indult el onalloan. De mondjuk volt ott egy 6 honapos kisfiu is, aki mar allt... :wink:
En is szigoru napirendet kovetek Oliverrel kapcsolatban. Es nincs is ezzel semmi gond, mert o is pontosan mukodik. Mi meg 2x alszunk nappal, es szepen el is alszik delelott fel10-kor es delutan 2-kor kb. masfel orara. Hal Istennek, ugy nez ki helyrejott az alvokaja :!: Kepzeljetek, penteken fol sem ebredt ejjel, 6 het utan ataludt egy ejszakat es azota is csak egyszer sirt fel ejjelente, de hamar vissza is tudtam altatni.
Bili :?: Ilyenkor mar be lehet vetni :?:

Edu, miattad mar kezdek aggodni :!: Szoktal azert irogatni es most mar vagy 2 hete nem irtal :!:

Monika, szep kis pocakod van :!: En emlekszem 15 hetesen voltam egy kurzuson es kinyomott hassal jartam, keltem es senki meg nem kerdezte, terhes vagyok-e. Aztan kb. 2 het mulva mar tobben kerdeztek. Persze foleg nok.
Sajnalom a sok balesetet :cry:
Hogy alltok cumiugyben :?: A Suttogo szerint le kell oket szoktani :!: Oli csak elalvashoz hasznalja. A napokban gondot is okozott a bedugult orr.... :lol: Tenyleg, mikortol adhato a babaknak orrcsepp :?:
Nalatok hogy mukodik az ovi rendszer :?: Norvegiaban (ott laktunk 3 evet Ausztralia elott) nagyon nehez ovihelyet kapni. Mar a terhesseg alatt kervenyezik a legtobben.

Rima, miert felsz az oltastol :?: Nalunk is megvolt az egy eves MMR es a hozza kapcsolodok. Oli szepen turte, szerencsere ot hamar meg lehet vigasztalni. Es most be sem lazasodott. De az elozoknel, ahol mindig adtak Pneumococcust is, akkor mindig lazas volt estere.
Erdekelnek a konyvek. Ezek a Tudatosszulo honlaprol kulfoldre is megrendelhetok :?:
Eszembe jutottal, mikor a Youtube honlapot tettem folt a magyar mesekrol, hogy neked mar reg nem ezek voltak a meseid, hiszen olyan fiatal vagy, hogy te mar playstationon nottel fol...
Ja, tejet en meg soha nem adtam Olinak, csak fozelekben. Szerintem a tapszer sokkal kaloriadusabb. Oli ha reggel megissza tapszert, deleott alig eszik, de delben mar nagyon ehes. Meg oszinten szolva, ha mi megiszunk egy pohar tejet, az nem tobb erzetre, mint ha egy pohar vizet ittunk volna...

Terhessegileg ugy allok, hogy nem tudom. Valszeg most sem vagyok terhes. Most ebben a korben nem is ereztem semmi kulonoset. Az 5. es a 7. napon volt egy kis vercsepp a bugyimon, na itt ra is mondtam a viszlatot. Bar mas topikban volt aki ugy velte, beagyazodasi jel is lehetett, de nem hinnem, hogy egy hettel a beulti utan agyazodna be. Meg ugyebar nem volt egy szuper minosegu embrio sem... Csinaltam egy halovanka pozitiv tesztet ET+11 napon, ma, ET+13-on meg egy erosebbet. Erre lerohantam a botba meg egy tesztert, de a nappali higabb pisibol mar szinte nega. Ugyhogy szerintem az ET+6 napon kapott Hcg szuri maradvanya. Ilyenkor mar szep pozitivnak kellene lennie.... Most ujabb hormonkura kovtkezik, petesejtnovesztgetes, leszivas altatasban, meg ilyenek. Termeszetesen apa is akarja. Igy hat megyunk tovabb. Talan a Punkosd meghozza a csodat...

Na, nekunk szep kis hetvegenk volt :wink: Az elmaradt Gold Coast-ot bepotoltuk. Igaz, az ido mar oszies, ami annyit jelent, hogy reggel futunk, nappal hutunk, este futunk :wink: De a 25 fok a szelvedett Marriott szaloda szuper medenceiben csucs jol sikerult. Szegeny Olikamnak kicsit sokkolo volt a sok elmeny, sokszor el is aludt vagy 3 orara egy napozoszekben :roll: Medencebol ki-be, furdopelenka le-fol.... aztan este elmentunk egy sokak altal ajanlott japan ettermbe, ahol korbe kellett ulni egy sutolapot es ott csinaltak nagy langokat, sercegest, kesek repkedtek, sokan kiabaltak, dobaltak a kajat a szajakba (amibol mi koszonjuk, nem kertunk :wink:)... Szegenykem, tisztara kivolt. Aztan hulla faradtan beultunk a szuper lakosztaly megszuperebb furdokadjaba es veletlenul bekapcsoltunk a pezsgofurdot, amit nem tudtunk kikapcsolni. Na itt mar teljesen kivolt szegeny.... Nem volt gond az elalvas a szallodai mobilagyban.... Ja, es most nagyon vigyaztunk, nehogy leessen az agyrol...
Este megneztuk az elofizetos csatornan az altalatok sokat emlitett Millimos kutya, vagy mia a cime. Haaat, erdekes volt. Az otlet szerintem jo, marmint hogy a fiu gyerekkori elmenyei vezettek ot a helyes valaszokra, de valahogy szerintem unalmasan volt megcsinalva a film. Errol jut eszembe, Edu, hogy a Twilight-ot is azert neztuk meg a kertmoziban, mert azt olvastam, hogy az USA-ban borzalmas nagy peldanyszaban nyomtak el a frissen megjelent DVD-t. De szerintem egy nagy nulla, szurke film es a tiniknek azert teteszik, mert pontosan beleillik az o megkergult, magaukat nem talalo, mar nem gyerek, meg nem felnott erzelemvilagaba. Ja, es az osszes tini lany szeremes Edward-ba. Tudom, en is ilyen voltam... :wink:
Ja, masnap meg elmentunk egy vizi elmenyparkba. Nagyon kalssz volt, igaz inkabb nagyobb gyereknek valo. Apa is normalis volt, csak azon idegeskedett, hogy Oli miert akkor alszik, amikor megy a delfinshow
:shock: De szerencsere a fokashow-ra mar folebredt :wink: Ja meg azon, hogy penteken, amikor Olival egyedul voltam a jatszoteren, es megrugta egy nagyobb gyerek (semmi baja nem lett, eszre sem vette), miert nem vagtam pofon azonnal :roll: Ti erre hogy reagalnatok :?:

Na mar befejezem a sok dumat :wink: Puszko :!: Irjatok :!:
katavirag

Sziasztok!

Nevnapozas jol sikerult Apaval. :oops: :oops: :lol: Kaptam egy 2 szemelyes vacsizast egy jonevu etterembe. :lol: Annyit eszunk amennyit akarunk! :lol: Reg elakartam mar menni oda,de nagyon draga! :roll: DA majd most kifosztom oket! :twisted: :lol:

Katavirag
Halistennek mar nem kell neki a cumi..elvettem tole, aztan egy darabig hisztizett,de lekotottuk a figyelmet es azota mar nem is keri! :D En is olvastam Suttogot! :lol: Bar bevallom oszinten, hogy nagyon elkenyeztettuk Charlotteot.De nagyon. :oops: Igy utolag mar belatom,hogy tulzasba vittuk... :roll: A Suttogot szinte semmiben se kovettem, pedig elhataroztam! :oops: :roll: NA majd Noelnel! :wink:
Orrcsepp: Van olyan orrcsepp amit lehet 1 babaknak is adni,de nem tudom pontosan melyik..nem volt meg ra szukseg.
Nalunk is nagyon nehez bejutni az allami ovikba, es mi rendesen le is kestunk rola, igy fizetos oviba fog jarni Charlotte. :roll: Ugyis csak 2 evig fog idejarni, utana megy sulielokeszitobe.
Sajnalom,hogy most se sikerult! :cry: De nagyon jo,hogy nem adjatok fol es en telleg nagyon drukkolok,hogy osszejojjon! Es az meg telleg nagyon jo,hogy a Parod is ilyen jol all hozza!
Na most, hoyg ezt a megrugosdit mondtad, mar telleg elegem lett a sok durva gyerekbol :evil: En eleg hirtelen haragu vagyok (sajnos vagy nem azt nemtudom), en ha pofon nem is vagtam volna, de biztos valamit mondtam volna a gyereknek is,de inkabb a szuleinek! :x :x Azert orulok, hogy jol sikerult a 7vegetek! :wink:

Edu,Aranyeso??

Banka ugye meg nem szulsz???
Vendég

Ma csak magamrol roviden: ET+14 napon vagyok. Halovanka pozitiv tesztem mit sem valtozott tegnap ota :cry: Holnap azert elmegyunk vervetelre, de tulajdonkeppen csak azert, hogy megkapjuk a tovabbi instukciokat. Eddig mindig ET+15 napon jott meg a mensim. Ha holnap megjon, holnaputan kezdodik a hasba szurkalas, juhejj :wink:
katavirag

Hali csajszikák,
majd jövök, csak nem voltunk itthon, most meg szrkodik a net otthon...szóval majd rendbe rakjuk. most beugrottam a céghez megnézni a céges e-maileket, de gondoltam pár sort rittyentek ide is :D :D :D

Kép
1bambi

Sziasssztok :!:

En egyelore csak koszones erejeig...... rokonok holnap huznak haza, ma este ertunk haza az utazasbol, penteken mar nyugi lesz, jovok majd boldogitani benneteket! :lol: Addig is pusz-pusz
Vendég

Sziasztok!

Edu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hol vagy? Nagyon nagyon aggodunk erted es hianyzol, szoval legszi irj gyorsan :wink: !

Bambi, Aranyeso! en varok :wink: !

Monica! Sajnalom a kishercegnot, bar tenyleg ez az a kor, amikor a legtobb gyerek uti vagja magat :roll: ! Suttogot en elolvastam es felhaborodottan elraktam :oops: . Leont mi is kegyetlenul elkenyeztetjuk, de szerintem nagyon sok elsobabas szulo igy jar. Mi sose torekedtunk a napirendre, szigorra es Leon megis kialakitotta a ritmust az eletunkbe :wink: . Sot Leon, mig nem indult el, mindig rajtam logott, most meg konyoroghetek neki, h gyere anyahoz, tojik a fejemre. En mar csak ilyen anya vagyok es nem hiszem, h masodik babanal mashogy fogom csinalni. Leon oktobertol megy "oviba". Mar 1hetesen beiradtuk es csak most kapott helyet. Viszont minden hetfon en megyek a baratnom 15honapos kislanyaert es Leont sirva kell kirangatni a sok gyerek es jatek kozul. Nagyon nagyon tetszik neki :) !

Kép Kép
rima

Katavirag! en azert meg mindig remenykedek :wink: , nekem a teszt Leont 6hetes terhesen mutatta ki. Vagy ez mar tutira nem :( ? Szamomra te egy csoda vagy es maradsz!!!! Az a sok pozitiv energia, gondolkodas, hihetetlen :wink: ! Orulok, h jol ereztetek magatokat a hetvegen, mi safarin voltunk, Leon imadta, h a majmok ugraltak az autonkon, oroszlanok az utunkba alltak, szoval nagyon tetszett neki :) ! en az elso tudatosszulo konyvet karacsonyra kaptam a 21eves volt osztalytarsamtol(tuti egy alom apa es ferj lesz, szerintem keves fiatal sracnak jut az ilyen eszebe) es a tobbit is o vette, csak azt kikuldte anyukammal. De nagyon jo jatekokat, CDket is arulnak :wink: ! Jajjj es te nagyon felreismersz :lol: :lol: :lol: , en is azokon a meseken nottem fel(es remelem Leon is), mint ti, mert ezeket tartottam aranyos, jopofa meseknek. A mostani mesek szamomra nagyon vadak. En sose eltem olyan orult eletet, mint a mai fiatalok, discok helyett olvastam, szinhazba jartam esetleg moziba es vhogy nem hianyzik az orulet az eletembol. Mikor Leont playgroupra hordom a sok 30-40 eves anyuka koze, mindenki csodalkozik, h tenyleg erdekel a fiam(mert itt a sok fiatal azert szul, mert oriasi tamogatast kap az allamtol, na kosz ebbol nem kerek). Ugy erzem, h most vagyok igazan boldog, van egy gyonyoru, okos, aranyos fiam, aki a mindenem es nem cserelnek senkivel :) !

Kolyok! Annyit gondolok en is rad! Sajnos nem megyuk most Svajc fele, de junius juliust otthon toltom Leonnal :) . Szerintem, ha nektek megfelel, Mate boldog baba, akkor nem is kell az a napirend, mas lenne, ha Mate frusztralt volna, de nem az. Igen, az Anya tanits engem most meg nem olyan erdekes, mert amugy is csinalom azokat a gyakorlatokat, de szerintem erdekesebb lesz ha mar nyagyobbak lesznek :)! Es orulj, h Mate nem jar, Leon kesz katasztrofa azota :lol: , mindig csak menne es menne, persze az ellenkezo iranyba, meg a kezet sem foghatom es minden ajtora bekopog :twisted: , kis szaros. Pl. a mi playgroupunkon Leon az egyeduli aki mar ilyen koran elindult, igy Mate nincs semmirol lekesve, sooooooooot...... Hogy hogy bezart a masik forum?

Itt irtok az aggressziv gyerekekrol es az en fiam is az, bar csak szerintem :oops: . Tegnap egy egesz napot az oviban toltott, ma meg a childmindernel es kerdeztem toluk, h verekedett e es azt mondtak, h nem. Nem kezdeget, csak ha vki megutti, visszaut... mondjuk ezt mar en is eszrevettem, de akkoris, ugy felek, h egy kis vadallatom van otthon :lol: ! Bar velem nagyon aranyos, mindig puszit ad, megsimogat, vagy csak ugy atolel, de ha vki felidegesiti, jajjj annak. Persze ilyenkor mondom neki, h nem szabad Leon, remelem egyszer megerti :) !

Kép Kép
rima

Csajok én mindjárt befordulok az ágyba, tök fáradt vagyok... de épp akartam írni Katavirágnak amellett hogy +++ és hogy tökre irigylem hogy ilyen pozitiv :) hogy lehet egy hasbaszurkálásnak így örülni... :lol:
sval épp írni akartam,hogy Oli pont ma 1év1hó1hét1napos, és milyen vicces ez, mert Máté meg 1 éves1hós1napos csupa 1esek :) mikoris látom Rimánál, hogy Leon is! Ne izéljetek már, tudom hogy nem egy napon születtek :D Valakinek csal a vonalzója, vagy nekem kell télleg sürgősen szemészhez vagy ágyba mennem... bár inkább ez utóbbi...

Eduuuuu, gyere elő, ne bújkálj ;) akár a zebrádat is megmutizhatod, ha azért nem mersz ide írni ;)
najó, nem viccelek, csak télleg, én stoktam így eltűnni, Te nem!!!

Aranyeső, Bambi gyertek részletesebben is,
és most megyek eldőlök

a többi holnap megpróbálom (bili meg másik fórum meg ilyenek.... ) jóccakát

Kép

Kép
kolyok28

Kolyok! Remelem mar agyban vagy, vagy szemesznel :lol: , Mate vonalzojan nalam ez all: 1year, 1month and 2days :lol: ! Leon meg tenyleg annyi amennyi, szoval erted :wink: ! Csak ez az Oli gyerek furi, h Leonnal ikertestverek lennenek :shock: ?

Kép Kép
rima

mammmamia, Rima, Te mit csinálsz hajnali egykor fenn? Najó, az nálatok csak éjfél? Akkoris.
megvan a ludas, Oli a hunyó, megáltt a vonalzóján a törpicsek :)
na megyek, mert Máté szétszedi a lakást, ma még igyekszem jönni :P

Kép

Kép
kolyok28

sziasztok,
alszik, és már elegem van a pakolásból. amíg nem ébred irogatok.
Szval bili... de még korai lenne a bilizés, nem is szobatisztaság volt a cél még :D jó vicc lenne... hanem volt egy idő, amikor Máté mindig a reggeli pelenkázás után fél perccel kakilt. komolyan, még be sem gomboltam a bodyját már betermelte a mennyiséget :) és akkor jött az ötlet, hogy ülni tud, miért ne a bilibe. aztán heteken át tépelődtem, hogy ááá de korai meg miegyébb, azt megvettem és persze közben változott a bioritmusa. De azért ráültettem reggelente, kiváncsi voltam mit szól hozzá. És kb 1 hét után elkezdett bele kakilni :D és ezt tette kb két hétig. De azóta nem. Mondjuk nem is ültetem mostanában rajta. mert akkor naponta 2-3 kakija volt, most már már általában csak 1. és persze szeretném, ha tudná, hogy a bili mire való. Nyáron lehet megpróbálkozom egy napközbeni biliztetéssel, de most mire észreveszem, ha észreveszem a kakilást már késő levetkőztetni :)

a másik fórum, ugye zárt lett... aztán meg oda nincs annyi időm írni, meg közben van egy csevegős rész is, ahol lehet nyomon követni, hogy épp ki online, és ott szoktam velük csevegni. De a fórumra már nem tudok írni, egyszerűen nincs annyi időm. Ide is látjátok, milyen rapszódikusan tudok jönni....

Katavirág, tök jó hogy helyrejött Oli alvókája :) jó éjszakákat akkor neked is :) tök jó lehetett a hétvége :)
most már nekem is meg kéne nézni a milliomos filmet :D
juteszembe, múltkor volt egy hívásom egy ausztrál számról, nem Te voltál? nem mertem visszahívni...

Móni, boldog nevednapját utólag is :) milyen volt a vacsi???

Bankát nem ijesztgetjük mindenféle szüléses kérdéssel!!!! oks? emlékszem milyen rossz volt, ugyebár én túlhordtam :lol: szval elég majd 38-39 hetesen ilyeneket kérdezni :D ha eljut odáig :D
most biztos elaludt egy kicsit, vagy nekem mégrosszabb érzésem van, lehet hogy USAban letiltották a babanetet??? hogy nem ír se Edu se Banka????

na lépek, puszka!

Kép

Kép
kolyok28

Lanyok ne feljetek nem vesztem el!!!!! Irok ma de elobb elviszem M-t a jatszocsoportba. Viszont Banka miatt en is aggodom mert mar tobb mint 2 hete nem irt ide se es a juniusi topikba sem.
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Katavirág,
ezt ma kaptam és küldeném a hites Uradnak!!!!!!!!! (rögtön Te jutottál eszembe :-()

Ha egy szó szemrehányás a ház urától, lássa:
A férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben, a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chipszes zacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét.
A feleség autójának az ajtaja tárva nyitva, csakúgy mint a kert
bejárata, a kutyának nyoma sincs.
Amikor belép a házba még nagyobb rendetlenség fogadja. Egy csillár leszakadva törötten hever a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve. A nappaliban a tv teljes hangerővel üvölt és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok és játékok hevernek. A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a tűzhelyen ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva nyitva, a kutyakaja
szétszórva a földön, egy törött pohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó mögött... Egyből rohan fel a lépcsőn (átgázolva a további játékokon,ruhadarabokon és egyéb akadályokon)
aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett.
A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy a fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyósóra, bent csuromvíz minden, a
WC papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve...
Most már rohan a hálószobába felkészülve a legrosszabbra.
És a feleségét ott találja az ágyban...édesen összekucorodva, egy
könyvvel a kezében, aki észrevéve, hogy megjött, felnéz és mosolyogva megkérdi tőle:
- Szia drágám, hogy telt a napod?
A férj dühösen nézi:
- De mi a fene történt ma itt?
A feleség ártatlanul:
- Tudod mindennap, amikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni hogy mi a f..szt csinálok egész nap?
Férj még dühösebben:
- Persze,... ÉS!
Ekkor a feleség édesen rámosolyog:
- HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT!!!!

Kép
1bambi

Mónika,
Sajnálom a lányodat. Azt hiszem nálunk is elkezdődött a balesetek korszaka. Meddig fog ez tartani? Dani letörte a felső 1-es fogának majdnem a felét. És nem tudjuk, hogy hogyan. Illetve csak sejtjük, hogy éppen négykézláb mászkált és nem rakta maga elé a kezét a kis kajla, és arcra esett. Kicsit sírt, de csak úgy, mint máskor. Csak a pelenkázáskor vette észre Oli, hogy letörött a foga. Én tegnap estére emiatt nagyon megzakkantam. Tudom, hogy sok gyereknek letörik a foga, meg én is azt mondanám másnak, hogy ez legyen a legnagyobb baj, de azért amikor az embernek a saját gyerekével történik, máshogy éli meg. Most szép ferde, átlósan letört a foga, de nem engedi megnézni rendesen, mert közben meg jön valahol máshol a foga. Ilyenkor meg szájzár van.
Katavirág,
a bilit én már megvettem, D. rá sem néz. Ott van a nagy w.c. mellett, majd valamikor lassan ki kellene próbálni, legalábbis ráültetni. biztos van már olyan, aki ennyi idősen próbálkozik már. de biztos, hogy sok türelem kell hozzá.
Szerencsére nálunk nem játszik a cumi, az első pár hétben próbálkoztunk vele, de nem kellett neki.
Örülök, hogy Oli alszik éjjel, talán rájött, hogy olyankor azt kell :lol: :lol: nem lehet, hogy fogzás miatt nem aludt?
Jó lehetett a hétvége, Oli jól kidőlt :lol: :lol:
nem tudom, hogyan reagálnék ha D-t pofán vágnák. Szerintem majd az adott szituban kiderül. :lol: :oops: :lol: :oops:
VÁrom majd nagyon a híreket a pocakon belüli dolgokról.
orrcsepp: mi olyan orrspray-t használnuk D-nál amikor kell. azt lehet használni. de nem emlékszem, hogy milyen apropoból kell O-nak.
rima, érdekes amit írsz, hogy sokan a pénz miatt vállalnak gyereket. miért? az akkora támogatást jelent? mondjuk én csak ezért nem vállalnék gyereket. de hát különbözőek vagyunk. mondjuk mi mindent elbuktunk, szoc.pol-t, stb-t, így már nem is agyalok semmilyen juttatáson, bár remélem azért a bölcsi összejön. ha meg nem, akkor irok majd a "kedves főnököknek" oda fentre.
nálunk mindig is volt napirend, én mondjuk nem olyan vasfegyelemmel csinálom, mint életem párja. de nekünk ez bejött.
kölyök, tök jó, hogy azért nálatok sikerült a bilit megismertetni. nálunk sajnos általában kaja közben, vagy utána van "termés", így elég furcsán lehetne próbálkoznunk. :D :D
sajnálom, hogy a márc-i fórum szétesett, bezárt, stb. én nagyon sokáig olvastam és voltak igazán jó fejek. kár, hogy 1-2 ember elkezdte az áskálódást, a keverést és utána már nem tudott úgy "működni", mint előtte. kiváncsi lennék, hogy kivel mi van, hiszen tényleg elég jól nyomon követtem a dolgokat. de a zárt fórum, az már nem is babanet-es, ugye?

nem lehet, hogy Banka azért nem jelentkezik, mert esetleg nem dolgozik? onnan szokott Ő írni, nem? lehet kicsit szabizik. vagy inkább remélem!

edu, várunk :-) és aranyeso-t is, aki már csak elküldte a vendégeket.

mi amúgy múlt héten Balcsiztunk, csak nagyon szeles volt az idő, de ennek ellenére jó volt. az alvás nem annyira, mert D. utazóágya susogós anyagból van, így minden fordulására ébredtünk. meg hát jóval kisebb, mint az itthoni ágya, így eléggé szenvedett, hogy nem tud forgolódni. de a Bapcsi egyre szebb és remélem sok napos hétvége lesz, hogy ne csak bent üccsörögjünk, hanem a parton is. bár szerencsére 50 m-re van egy élményfürdő, így a rossz idő sem foghat ki :D

Kép
1bambi

Sziasztok!

Kolyok! Mi is nyaron kezdjuk a biliztetest :wink: ! Sajnalom, h igy jartak a marciusiak, engem is erdekelne mi van veluk :( !

Edu! Te a fraszt hoztad ram!!!!!!!!! egesz ejjel a mobilt lestem :lol: ! Orulok, h jol vagytok!

Bambi! Sajnos igy van, nagyon hulye rendszer van itt. Pl mig mi egy egyszobas kis lyukert fuzetunk havi £1000+szamlak, az az orosz ismerosom, azt hazudta, h nem tudja ki az apja a lanyanak, sose dolgozott, igy nem tudja eltartani egyedul a picit.... na es mi tortent, na mi????? kapott 3szobas lakast, csak a szamlakat kell kifizetni, ami kb £100/ho + kap a gyerekre ill magara tamogatas(kb £300-400/ho) es kuponokat, amin tejet ill gyumolcsot, zoldseget vehet....a kedvezmenyes utazasrol nem is beszelek... ezert van itt ennyi szocialis eset, az emberek lustak dolgozni, meg minek is, arra nem gondolnak, h szellemileg teljesen leepulnek. Na es ezert szul annyi tini, kell a lakas, a penz(foleg alkoholra), az ujsagok, hirek meg tele elhanyagolt, eheztetett gyerekekkel :cry: ....
Sajnalom Dani fogat, en is kikeszultem volna, mikor Leon leesett en is azt hittem, h kitorott a foga, nem beszelve arrol, h mar ket* felszakitotta a szemhejat. Na akkor is fraszt kaptam, csak a sok ver a szeme korul, brrrrrrrrr :twisted: !

Aranyeso!!!!! Banka!!!!!!! Hahooooo!!!!!!!!!!!!!

Jaj meg eszembe jutott, h engem nem is a verkedos gyerekek idegesitenek, hanem a jatszoteren ugyetlenkedo szulok, akik tortetnek elore a sajat gyerekukkel es nem neznek a labuk ala, mar 1szer egy anyuka raesett Leonra(meg jo hogy 40kg volt es nem 140 :twisted:, ami itt eleg gyakori :roll: ).

Kép Kép
rima

Kép Kép Kép A KIS FEKETE POTTY AZ URAM!!! RED FLAG MELLETT USZOTT KI!
Kép Kép Pangkor Laut Kép
Vendég

Akkor kezdem matol visszafele hogy mi minden tortent velunk az elmult 2 hetben.
Kepzeljetek mar masfel hete (nem vicc) szakad az eso nalunk. Ennek megfeleloen kicsit nehez lekotni a kis szornyeteget akinek velem egyutt allandoan mehetnekje van. Szoval ma a ferjem meglepett a csapatepito treningrol es itt maradt velunk. Egyutt mentunk a jatszocsoportba ahol a sertesinfluenza miatt minden nehezen fertotlenitheto jatekot elraktak igy gyakorlatilag egesz oran enekeltunk a gyerekeknek meg csuszdaztunk. Ez nem tul nagy fun de remelhetoleg jovo hetre nincs ez a szerintem ertelmetlen ovintezkedes. Van 2 terhes mamank a csoportban akik nyarra varjak az uj bebiket es az elso gyerekek meg csak 18 honaposak lesznek akkor. Nem mondom batrak de legalabb gyorsan tullesznek a bebi fazison. M tovabbra sem all illetve jar egyedul. Szerintem masfel eves kora elott nem is fog es a gyogytornasz is hasonlo velemenyen van. Kezzel ugy ahogy lehet vezetni es klasszul tolja maga elott a talicskajat de meg mindig labujjhegyen jar es a mozgasa egy botsaskara emlekeztet. Tenyleg csak azert surgetnem a dolgot mert nehez allandoan cipelni es neha jo lenne csak ugy lerakni, hogy varjon es alljon egyedul. Szandalbol en is most kezdek felszerelkezni de tegnap a boltban mondtak, hogy mivel o meg pre-walker nem vegyek merev talput csak hajlekonyat. Olyat persze nem talaltam az itt fellelheto egyetlen gyerekcipoboltban de hatha Nemetorszagban nagyobb lesz a valasztek. Ja a sulya 9,8kg es kb. 80cm lehet de hetfon megyunk az elorehozott 15 honapos ellenorzesre es majd ott megtudom pontosan. Nalunk akkor kapja majd az elso MMR-t. Meg mindig 2x alszik napkozben. Egyszeruen total kiuti magat delelott 10-re es delig kepes huzni a lobort. Talaltam neki egy nagyon klassz halozsakot es azota meg tobbet alszik. :shock: Regebben 1 szal body-ban letettem minden nelkul (takarot nem hasznalunk) es valoszinuleg fazott idonkent es arra hamarabb felebredt. Delutan is alszik vagy masfel orat es legkesobb este 8-ig megy az ejszakai alvasra ami halistennek 6 honapja teljesen zavartalan. Ja igen visszaterve a mai naphoz, kimentunk a szakado esobe setalni a babakocsival es persze en azok mindig ronggya mert az esernyo tartas es a babakocsi tolas nem megy egyszerre. A gyerek nagyon otthonosan ucsorog a kocsijaban az esovedo alatt. Igazabol azert viszem ki mert nem birok vele mit kezdeni delutanonkent es inkabb az esot valasztom mint hogy hallgassam M unatkozo zummogeset. Tegnap elmentunk a mar majdnem 3 honapja halogatott vervetelre. Olomszintet ellenoriztek M-nel mert beszaras de az USA egyik legregebbi majd 400 eves varosaban lakunk azon belul meg egy legalabb 100 eve epult hazban ahol az epitoanyagok, festekek meg a vizvezetek nem eppen veszelytelen vegyuleteket tartalmazhatnak es minden itteni gyereket tesztelnek 1 eves kor korul. Na szoval a vervetel helyszine kritikan aluli volt ha a ferjem nelkul mentem volna biztosan sirva menekulunk M-mel. A rohadt magas biztositasok ellenere akadnak szar, koszos helyek ahol bunko a szemelyzet, iszonyat lassu a kiszolgalas es a helysegek kisse embertelenek. Ezt most csak azert mondom mert bizisten visszasirtam a XIII. ker sztk-s verveteleket ahol 1000x jobban mukodtek a dolgok. Vartunk vagy 20 percet a vervetelre amig M szetszedte a varotermet, borzaszto frekvencian sikongatott de erdekes modon roppant jol erezte magat. A ferjem olebe ult a vervetel alatt (en erre nem vagyok alkalmas) es vegig azt hitte jatszani jottunk. Annyira fel volt dobodva hogy megbuvolten nezte amig a nover mindket konyokhajlataba beleszurja a tut venat keresve es kozben nevetett hozza. Valoszinuleg nem erezte a szurasokat mert egy hajszal vekony tut hasznaltak. Azert nem semmi milyen nehez vert fakasztani a picikbol akiknek nehez megtalalni a venait. Szoval M hoskent viselkedett en meg total ledobbentem, hogy ilyen egyszeruen megusztuk konnyek es sikoltozas nelkul. Na ezt a reszt most elkuldom mielott eltunik.

Kép
Kép
eduarda07

Sziasztok Bilisek! :lol:

Vissza olvastam, de mindenhol csak a bili szo ragadt meg, uhogy aprodonkent vissza-vissza kell gorgetnem, mert tenyleg nem emlekszem semmire :lol:
Mellesleg pentek van! :wink:
Utolag is boldog nevnapot Monicanak!

Katavirag, tok jo, hogy sikerult bepotolnotok Gold Coast beli piheneseteket, foleg, hogy jol is sikerult!!! Vizipark, delfin+fokashow szuperek lehettek, fel is keltette az erdeklodesemet :lol: Mindig gondolok Rad, jo lenne, ha bemutiznal egy pozi tesztet! Akarmilyen halovanyka is, csak ott legyen benned baby no. 2! Ja, ugy latom, tegnap mar megtortent a vervetel.... 8)

Kolyok, reg nem jartal erre, bar utana mindig behozod a lemaradast :wink: Orulok, h jol sikerult a husvetotok, kihez mentek kint a fiuk locsolkodni? 1-2 magyar ismihez? Jo lehet a biciklivel kozlekedni, bar en alfoldi gyerek vagyok, igy azt hiszem 1-2 lankatol a tudom is kikopnem :oops:

Rima, akkor az angoloknal tovabbra sem valtozott semmi, 8 eve amikor kint voltam, uez volt, rakas szamra szultek a gyerekeket a tamogatas miatt :shock: Bar ez nagyon az alulkepzettekre vonatkozott...azert volt beloluk boven! Ahogy itt a balesetekrol irtok Leon+Dani... hat azt hiszem lehet megiscsak inkabb kislanyt szeretnek (bar Charlottenak is kijut a jobol) :lol: :arrow: kiidegelnem magam az orokos sebektol, hat lanyok, nem lehet konnyu az biztos!
A feleseges vacsi egesz jol sikerult, bar 70%-at meg sosem lattam, meg fele spanyolul beszelt, a kaja isteni volt, azt hiszem kb. 2 orat maradtam, kozben Apa nem erte el a gepet, igy csak masnap reggel jott haza. Termeszetesen mindenki vegig nezett mindenkin, ki mit visel, volt-e fodrasznal, van-e bejarolno blablabla szokasos kerdesek, szoval itt mar nem mindegy, hogy nezel ki .... ezert nem szoktam tul sok ilyen esemenyre jarni, jobb a mar meglevo 1-2 szemellyel osszejarni.
Most olvasom, 1 no raesett Leonra??? :shock: Fel is dontottem volna!

Bambi, milyen volt Balcsi, hol jartatok (elemenyfurdo furedi?), mennyi ideig? En idegen helyen aludni nem tudok vagy 1 hetig... szar az alvokam, meg mas szag van stb. :oops: Azert a gyerekeknel ez mas, elkepzeltem Danit az 1 m * 1 m -es utazoagyban (nekem valamiert lila szin ugrott be a susogo anyag miatt) a szoba kozepen :lol:

Bili tema nagyon aranyos, jokat rotyogok, eszembe is jutott a barinom, aki szoktatta epp ra a 1.5 eves kisfiat, beallitotta a szoba kozepere, o bele is kakiklt, aztan megfogta es kiboritotta a szoba kozepere :roll: :lol: A bili NEM JATEK! 8)

No, nalunk vegre mindenki haza talalt, hatalmas ferfordulas van a lakasban, mindenhol kosz, homok, mosnivalo ... :? Megvan a mai program. :lol: A csalad ezen resze teljesen mas mint pl. anyosek, sogoromek mintha mas vilagban elnenek.... csak negativumot tudok roluk irni, igy inkabb meg sem teszem :!: Eleg is volt az az 5.5 nap amit itt ill. egyutt toltottunk! :? A sziget (Pangkor Laut) szenzacios volt!!!! Az eddigi legjobb igy tapasztalataink szerint. Tele volt allattal, majom, madar minden mennyisegben, de hat en a napsutest elveztem (nem volt olyan rekkeno hoseg mint itt!) Ismet propelleressel repultunk, aztan speed boattal vittek at a szigetre. Egy elmeny volt! Bar az uram az utolso napra gothos lett, uhogy most igy kellett szegenynek dolgoznia menni, bar mosolygott, gondolom mar o is varta ez a pillanatot, hisz annyira kulonbozik a batyjatol! A nyari latogataskor mar nem talalkozunk veluk, uhogy talan majd csak ev vegen :P En mar otthon be is jelentkeztem fodraszhoz, kozmetikushoz :wink: (titokban keszulok!)

Edu-Edu :D
Tenyleg, Banka mar nem dolgozik...

Most megyek robotolni, mindenkinek szep hetveget!
Vendég

Hetfon a szokasos uszasra mentunk ahol tulfertotlenitettek az amugy jeghideg vizet es ezert elobb le kellet furdenunk, hogy a bor kevesebb klort szivjon fel. Mondanom sem kell, hogy iszonyat szag terjengett igy minden viz alatti aktivitast melloztunk es nagyon figyeltem arra, hogy M aki imad inni a medencebol most ne tegye ezt. Itt annyira felnek a csoportos fertozesektol, hogy kepesek a vizet 18 fok korul tartani es emelett is agyonfertotleniteni nehogy tulszaporodjanak a mikroorganizmusok benne. Ez nagyon dicseretes de szarra fagyunk minden alkalommal es a fertotlenito besargitotta a draga uszoruhamat M ekcemajarol meg nem is beszelve. Persze az tobbet er ezeknel, hogy M igazi kis viziszorny es en is jol szorakozom kozben. Az elmult hetvegen volt az elso alkalom, hogy vasarlas miatt otthagytam M-et az apjaval es en meg kedvemre lofraltam a bevasarlokozpontban. Magamnak indultam nyari holmikat vasarolni de erdekes modon bementem minden gyerekboltba es nem tavovoztam ures kezzel. Basszus megint tulvasaroltam magam 12-18 honapos gyerekruhakbol, egy egesz cserkeszcsapatot fel tudnek oltoztetni . Na majd jo lesz az ocsikenek is. (Kolyok csak neked, meg nincs ket csikos tesztem. Ha lenne sikitva jottem volna azonnal hozzatok. :D )
Folyt kov.....

ui: holnap gyogytornasz utan rogton megyunk a tengerhez sajnos autoval repulo helyett a meg varhatoan legalabb 3 napig tarto ozonviz miatt. Szoval ezert csak vasarnap tudom folytatni. Addig is szep hetveget mindenkinek es fotozok nektek sokat a tengerparti szornyetegemrol.

Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Mire elkuldtem, Edu is irt :lol: Orulok, h jol vagytok, az esot leszamitva! Szar lehet rostokolni a hazban az teny! Kuldok egy kis napsutest feletek! :wink: Tenyleg M. kis igazi hoskent viselkedett a legrosszabbra szamitottam ahogy irtad vervetel lesz... "jo elmenyekkel" tavoztatok, ami a legfontosabb! Amugy a felnotteket nem erinti az olomszint verbeli ellenorzese?? A regi szep SZTK beli elmenyek... a kek epulet zold falakkal, kover apolonokkel :lol: El sem merem kepzelni az USA belit, ahogy leirtad, jobban hasonlit egy afrikaiehoz! :shock: Mikor mentek Nemetbe?
Vendég

Hali :!: Itt Lombikné jelentkezik :wink:

Hat ha hiszitek, ha nem, statsztikat meghazudtolva, de most sem vagyok terhes :cry: Na, remelem, ezt a vastag betuset negyedjere mar maskepp fogom irni :lol: Kb. egy honap mulva...

Latom, majdnem mindenki bepotolta a lemaradasait es szepen irtatok. El is olvastam, de talan mindenre nem tudok most reagalni.

Aranyeso, milyen szep hajad van :!: Gyonyoruek a kepek :!: A goth az koszveny :?: Tudod, butyok begyulladasa. Szegeny...
6 nap mulva tesztelsz :!:

Bambi, Dani fogat sajnalom :cry: :cry: :cry: Az idezetedet meg most kopizom az uramnak. Tegnap este sem volt piskota.... :twisted:

Edu, jo, hogy elokerultel :!:

Pentek, yeah :evil: :evil: :evil: A hetkoznapokat szeretm apa nelkuuuul :!:

Amugy a mostani programunk vendegsegbe menes lesz magyarokhoz, es vendegsegbe jonnek nemetek. Ezek az ausztralok meg mindig nem nottek a szivunkhoz....

Puszko :!:
katavirag

Sziasztok lanyok,

Meg egyben vagyok, koszonom az aggodast, csak valahogy az elmult ket het olyan zuros volt bent a melohelyen, hogy nem volt idom felmenni a babanetre. En nem is tudom mi van, de mostanaban sokkal tobb a munkam mint korabban, nem tudom miert nem hagyjak pihenni a terhest.
Igy a 8. honapban kezd mar egyre nagyobb teher lenni ez az egesz terhesseg, remelem nalam nem lesz tulhordas, persze ezt sosem lehet elore tudni. En ugy vagyok vele inkabb elobb jonnon, tolem a 37. het utan barmikor johet akkor mar nem szamit koraszulottnek.
Sajnos borzalmas ejszakaim vannak tovabbra is minimum 2-szer minden ejjel felebredek, hogy nagyon faj a hasam, de nem is tudnam ezt a fajdalmat leirni, nem gorcs szeru, hanem olyasmi lehet hogy nem jo tartasban alszom gondolom en es a baba nyomja minden szervemet, meg isszonyura megkemenyedik ilyenkor a hasam. Napkozben is szoktam kemenyedni neha, de az jobban elviselheto.
Ezek a tunetek nalatok is megvoltak??? :lol:
Na meg persze probalom itt intezni a munkahelyi dolgokat, hogyan maradhatnek a legtovabb papiron statuszban, mert addig is Ok fizetnek a biztositasom nagyobb reszet, de ez egy szemet orszag egyalltalan nem baba mama barat. Osszesen van 12 hetem a szules utan annak is csak a fele fizetett. Majd esetleg meg kerhetek 6 honap personal livet ami termeszetesen mar nem fizetett majd fel kell mondjak mivel a 9 honapos baba mellett en nem fogok tudni es nem is akarok dolgozni. Nekem is jar az elso par ev nem szeretnem ha lemaradnek a fontos pillanatokrol az allando penzhajtas miatt.
Diohejban ennyi, jovohettol megprobalok rendszeresen jonni ujra, nem tesz mar jot ez a feszitett munkatempo, csak sajnos nekem mar otthon nincs kedvem felmenni a netre, mikor itt egesz nap a gep elott ulok.
Meg csak nagyjabol sikerult visszaolvasni titeke, jo sok minden tortent az elmult ket hetben mindenkivel na meg termeszetesen a babakkal, mar en is nagyon varom hogy vegre igazi anyuka legyek.
Katavirag en egyebkent azt hittem most osszejott, pont azert mert most nem hittel benne annyira es hat Murphy torvenye. Na majd legkozelebb kitartas. Nagyon klaszak a kepek amiket feltettetek, na ez az amire nekem mar vegkep nincs energiam pedig mar annyit egertem. Ott kezdodik a problema hogy nem tartom magam hulyenek a szamitogephez, de otthon a laptopon a Vista van fent es egesz egyszeruen nem tudok rajonni, hogy hogy a banatba kell lekicsinyiteni a kepeket azzal a hanyadek Vistaval annyira utalom. Ha valaki ebben mar jartas legyszi irjatok le nekem step by step hogy pontosan hogy kell. Elore is koszonom.
Aztan megprobalom meg itt 1/2 5-ig visszaolvasni az elmult napok esemenyeit.
Jo hetveget mindenkinek, ja es boldog anyaknapjat nektek.

Banka
Kép
banka79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?