Sziasztok!
Ne haragudjatok rám, hogy így el-el tűnök... Hiányoztok... csak tudjátok, zajlik körülöttem az élet. Itt hihetetlen jó magyar közösség van, mindig összejárunk. Meg Máté is leköt, este van csak időm netezni,akkor meg egyrészről apázom, másrészről meg hulla fáradt vagyok...
Meg azért itt is zajlottak az események. Húsvétkor itt nagypéntek is szünet, így hosszúhétvége volt. Vettünk babaülést a biciklire, azóta amikor nem esik biciklivel megyünk játszóterezni. ami jót tesz a combomnak, mert visszafelé elég szép capplató van
Meg ezzel mentek el a fiúk locsolni is. Vicces volt, 10kor elmentek, én addigra elkészültem, ha hozzám is betoppannának akkor legyen mivel fgadni a vendégeket. És csak vártam csak vártam, néha jöttek, de amúgy meg olyan furi volt egyedül. Legszívesebben nekiálltam volna pakolni, de azt nem leheett, mert bármikor jöhettek vendégek... És végül Marci és Máté 2kor toppantak be. Máté aludt az ülésben, olyan drága volt.
Aztán Marci itthon volt, mert beteges volt, ami kicsit megrövidítette a szabadidőm, de végülis jól van. Majd látogatónk volt a nagybátyám személyében. A rosszabb idő sem tántorított el minket, tök jól elvoltunk. Mátéval nagy haverok lettek
Amúgy Máté nemrég volt dokinéninél, az egyéves kontroll meg oltás kicsit elhúzódott, 10.64kg 76.5 cm. 49es sapek kell neki
Szval nem csöpp a lelkem. Az elmúlt hetekben kibújt a 7dik és 8dik foga is.
Katavirág, hajrá +++++
ezek a nehéz éjszakák meg remélem hamar elmúlnak! jól tetted, hogy beköltöztélmellé estére
Nem semmi a kengurus kép, így fel lehet állni egy kenguru mellett? Így engedi magát fogni? tök jó!
tök jóóóó hogy Oli szól, hogy kakilt
Máténak volt 2 hete amíg reggelente mikor ráültettem a bilire belekakilt, de azóta változott a bioritmusa... pedig olyan jó volt a délelőtti kakáspelust megúszni
húúúú, most értem a koszos térdes képhez
csudaédes
remélem azurad hamar túl lesz a depis időszakán...
sosem értettem a férfiak mért nem értik meg, hogy miylen nehéz dolog a gyerekneveés és a háztartás együtt, pedig asszem közülünk Te űzöd ezt a legmagasabb szinten... mármint én mindig elúszom a háztartással... mondjuk mi nagyon sokat járunk össze más anyukákkal és egyszerűen nincs időm... de nem magyarázkodom
mi nem tévézünk, mármint szigorúan nem nézünk mesét, mesefilmet semmit. sokan mondták már itt, hogy ez csak addig megy majd, míg nem lesz mégegygyerekem és nem szeretnék egy kis nyugtot, de egyszer látott egy vendégségben tévét és mint aki lefagyott úgy nézte... engem meggyőzött, hogy nem kell tv.
mi dalokat hallgatunk.
Edu, Máté sem jár még önállóan. (Pedig már tavaly december vagy november óta feláll, már karácsonykor oldalazott a szék körül... én nem aggódom amúgy, majd elindul, ha jónak látja. Kézen fogva már jár, de úgy nem akarom járatni... amúgy aranyos, mer minden mellett jár már, és már néha nagyon nyújtózkodik, hogy elérje a következő kapaskodót, de még nem tette meg az egy plussz lépést. ) szval én is sokat cipelem... mondjuk itthon nem. Meg a játszótéren is lerakom a földre. Szval csak útközben cipelem, meg mostmár a biciklin
Nagyon édes Áron!
Az a lábujjhegyen bajkeverős csúcs!
meg a naplementés hátadon Monsterrel! Olyan jók a képek!
Tök jó, hogy jól sikerült az utazás. És micsoda repülősülése van Áronnak!!!
Tök jó, hogy a gyógytorna alatt így együtt tudtok lenni.
Nekünk hosszú idő óta kedden volt egy önálló esténk, a nagybátyám itt volt, vigyázott Mátéra, mi meg lementünk a helyi kocsmába sörözni és dartozni egyett megünnepelendő a második házassági évfordulónkat
Bambi itt is tök tuti idő volt, mi is csomót játszótereztünk
és mi is most álltunk át a napi egy alvásra. Neki amúgy ez elég, de ha útközben vagyunk akkor délelőtt is elringatja a kocsi, vagy a kendő.
(nekem mostanában már bír 6 órát, a végére persze már kába, de ha itthon vagyunk akkor nem lehet már elringatni.
)
graula a lépésekhez! akkor ő is megelőzte Mátét
Banka! Tök jó, hogy már így állsz az előkészületekkel! mi ilyenkor még seholsem álltunk
és grat a cukorterheléses eredményhez!
Én is azt javaslom, hamarabb repüljetek majd a kcisivel, a 11hónapossal már sokkal nehezebb volt, mint a 9 hónapossal, de félévessel meg 4 hónapossal volt al egkönnyebb
főleg amcsiból haza, az hosszú út...
hihi, bocsi de megmosolygom az alvási problémád
emlékszem nekünk is ez volt... és igen, milyen jó volt jra háton aludni! én mindig úgy szerettem
ez a tv műsor azért vicces lehet...
Monica, gratula a fügyishez!!
Úgy látszik Banka babája lesz az itteni egyedüli lány?
tök dúrva ami a játszóteren történt, szegény Charlotte...
nem ismerem ezt a babakocsimárkát, de van többfajta olyan, ami kétirányba rakható fel. nekünk is olyan van.
mi itt a szülinapokat úgy ünnepeljük, hogy kibérelünk amúgy is egy termet és ott van tortázás meg ajándékozás. amúgy is szokott lenni valamiféle játék szval azt nem kell plusszban. Hajrá a szervezéssel!
aranyos a poló!!!! amúgy nekünk sem volt sok babakék rucink, engem nem zvar kifejezetten persze, de amúgy otthon télleg tök jó választék van!!! szval hajrá!
drukkdrukk az ovihoz!
én alig látom apocidat...
Aranyeső, drukkdrukkk... jobboldali peteéréhez és hgy legközelebb hcgtesztet hozz nekünk zebrásat
és már nincs messze a hóvége
jöttök haza
most már mi sem járunk babaúszni, mert ez a kurzus csak 1 éves korig van, most kereshetek másikat... azaz már találtam csak nem válaszoltak. majd hétfőn felhivom őket.
Rima, drága, annyit gondolok rátok! annyira édes Leon!!!! nem ártok erre valamikor???
olyan jó, hogy ilyen napirendetek van! én is igyekeznék, de még nem sikerült... az a baj hogy estére olyan hulla vagyok... hogy nemhogy főzni ne állok neki de még netezni sem... de nekünk is ezt kell mostmárnemsoká....
az Anyatanítsengem nekünk is megvan, de általábnan nekünk annyi programunk van, nemsok időm marad ilyenekre. PErsze utólag mindig rádöbbenek, hogy magamtólis játszok én oylanokat, amik abban vannak.
A képekcsudajók! nekem a hintaágybanintegetős a kedvencem
miértisfélsz az MMRtől? attól félni kell?
na ezt a hszt 3 órán keresztül írtam vagfy 20 részletben...remélem értékelitek az igyekezetem
másik fórum behalt, szval oda nem is írok, csak hozzátok igyekszem.
vidám hétvégét!
mi valószínű délután elmegyk autókázni, vettünk használtan egy opelzafirát
napfénytetős
csúúúúcs
napuszka