Üdv Lányok!
Olyan fáradt vagyok, hogy leírni sem bírom.
Reggeltől benn voltunka városba, vásároltunk, bérletet vettünk stb..
Vettem hálóingeket, papucsokat, bugyikat, amolyan mamásakat!
Vettem papír wc ülőkét, azt a védőnőm javasolta. Tök praktikus, és nem is nagyon drága. Vetttem rögtön 20 db-t.
Már írtam, hogy a Pennyben szoltunk havonta egyszer vásárolni. m
Ma is ott vásároltunk. Már vettem Petinek is pelenkát, de csak egy csomaggal.
Képzeljétek mostanában már két bevásárló kocsival kell menni, egyben már nem fér el.
Anyukámék még hártább voltak én meg startoltam előre, hogy vegyek kávét, és teát, közben meg mondtam Ancsinak, hogy álljon be a sorba, mamáék majd jönnek!
Jöttek is anyáék, ahogy foglaltuk a helyet, erre a mögöttem álló csaj, elkezdett nyomdafestéket nem tűrő hangon ordibálni, hogy mit képzelünk magunkról, és stb...
Na erre anyukám sem volt rest, és mondta neki, ha nem látta volna, a kislány és én, mármint én, ott álltunk a sorban. Erre a mögötte álló nyugdíjas mama is rákezde, hogy ráadásul két kocsival " tolakszunk" eléjük!
A csaj végig durrogott, amíg kipakoltunk és fizettem. Hiába csitítgattam anyáékat, nem lehetett velük bírni, volt adok-kapok rendesen. Én nem is szóltam már semmit, csak amikor a nő elkezdett bunkózni.
De nem vittem túlzásba, ugyanis nem szeretnék enniyre hamar megszülni!
Amikor pakoltunk a kocsiba, direkt figyeltük, hogy ugyan milyen kocsival megy el. De gyalog volt és egy kosárnál többet nem vásárolt.
Hát ilyenek a kedves emberek, és ma sem adtak helyet a buszon, se Imikének se nekem. Nembaj még tudok állni!
Na mára is jutott egy story.
Katlina szorítok neked holnap!
Én meg holnap megyek nő dokihoz, uh-ra, stb...
Remélem nektek jobban telt a mai napotok!
Szilbee! Hogy vagytok?
Zsú mikor költöztök?