Új privát üzeneted érkezett!

Mano!
Oké a baba járgány!!!Szerintem ez lesz nálunk a befutó!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Hajni:
Hát ez a babakocsi egyszerűen szuper. :lol: :lol: :lol:
A tortát a Marcipánból rendeltük.

Ildi: Egy kicsit késve, de

ANNÁL NAGYOBB SZERETETTEL KÍVÁNOK ANCSIKÁNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép

Már 3 órája alszik Nellike. :shock: :shock: :)
Nagyon jó kis alvókája van. :lol:

Szép napot mindenkinek.
Puszi

Kép
agica1119

Hú, egy kicsit pihenek és mennyit írtok!

Judit!

Remélem a teára gondolsz!

Hajni!
Csúcs a járgány, szerintem mi is lecseréljük? Nem tudod a címet? :wink:

Nekem volt benn Imikével mellszívó, csak az a hagyományos, és én is inkább kézzel fejtem, de amikor megvettük az aventet, akkor elkezdett ömleni, sajnos utánna, meg egyre kevesebb volt.

Én például, lehet már írtam, koraszülött voltam, és nem volt szopó reflexem. :oops: Csak pohárból ittam. Anyukámnak nem is volt teje, lehet azért mert hamarabb jöttem a kelleténél. De aztán jól kifejlődtem! :lol:

Ágica, Diácska, nektek is köszönjük a jókívánságokat!

Na most lépek, apa mindjárt itthon lesz, még azt hiszi egész délután gépeztem!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Ildi: igen, teára gondolok, vettem neked :)

Hajni: hát ez a babakocsi nem semmi :lol:

Most voltunk tankolni Marcikával kettesben, mert Apa nincs itthon, és muszáj volt, mert holnaptól emelik az árát.
Hát az is szép mutatvány volt. Állt a sor persze, mászkáltam hátra Marcikához, és miután tankoltam, ki is vettem a babaülésből, mert nem hagytam bent addig sem, amíg bementem fizetni. De már gyorsan és rutinosan megy :D

Ágica, hol van ez a Marcipán? Én csak egy cukrászdát ismerek Szolnokon a belvárosban :oops: (A szandain kívül.)

Sziasztok
judit_79

Sziasztok!

Judit! Sütöttem kalácsot. Nagyon fincsi lett. Köszi a receptet. Tényleg gyorsan elkészül.

Mi is megkaptuk a panadolos ajándékot. Igaz már csak malacka volt.

Jóccakát mindenkinek!

phpBB: Kép
kati74

Hahó hol vagytok? :D

Kép

Kép
katlina

Hali Katlina!
Te net betyár!
Látod most szép az idő minden kismami kinn van a szabadban. Mi is kinn lennénk, de Imike éppen alszik!
Majd délután!

Már vértezem magam a betegjoggal kapcsolatosan, nagyon felbosszantott, amit Fanna mesélt.

Pihizzél sokat, én is megyek mindjárt eldőlök Imike mellett, bár ha mellé fekszem, biztosan felkel.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Te is jól teszed, ha pihensz. Én is azt tenném, csa 10 percenként rámjön a pisilhetnék. Hogy aludjon így az ember?! :roll: :lol:
Tényleg, neked van msn-ed?
szilbee

sziasztok.

Bejelentkezek,hogy még megvagyunk mi is... :lol:

Tényleg eltaláltátok mi rengeteget vagyunk kinn.tegnap este is 8-ig az utcán játszottak a szomszéd gyerekekkel.és meg pletyiztem közben a szomszéd-asszonnyal :lol: :lol:

Holnap meg már teljes létszámmal itthon leszünk (kivéve a férjem :( ),mert Zsoltiéknál is holnap kezdődik a szünet.

Letti. Ha megyünk játszótérre,akkor kb 13óra felé,de ugye mindíg válogatnak,hogy melyikre is...ma is készültünk a Tisza-partra,de Sziszi
Zsoltiért menet elaludt a kocsiba,úgyhogy mire hazaértünk már végzett is a délutáni alvással. :wink:

Ja,köszi mindenki a fogpotyogtatós válaszokat,-már beszélgettünk róla nagyfiammal,de nincs elragadtatva a témától.

Készülünk amúgy az abonyi vadasparkba.ki járt már ott? milyen? lehet állatot simizni?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Hát nem kellett elővenni a szánkót. Nincs is olyan rossz idő, sőt.

ABONYI VADASPARK
Többszöri visszatérő látogatók vagyunk. Nagyon szeretjük. Nincs tömegnyomor. Jó a levegő. Lehet (póni) lovagolni olcsón. Minden állatot lehet etetni még az oroszlánt is csak annak nem Te adod oda. :D Vigyetek sok répát mert sok a nyuszkó. Nagyon jó kikapcsolódás. Van belépő is persze de már nem emlékszem mennyi. HA a bejáratnál nincs jegyárus akkor bent megtaláljátok a tulajt, nála kell fizetni.

Hali

kati74

Ja és persze a legtöbb állatot meg is lehet simogatni is.

kati74

Cleo!
Tesóm úgy csinálja, hogy ha kiesik egy fog, akkor a fogtündér mindig hoz valami kis, jelképes ajándékot Norbinak (most lesz 6 éves) a kipottyant fog helyett. Ilyeneket kapot eddig: kisautó, dekorgumiból készíthető ujjbábok...stb. Nem nagy dolgok, de elég ahhoz, hogy ne csüggedjen annyira miatta. :)
szilbee

Ja pihizek rendületlenül!
Itt nem volt olyan jó az ídő :(
Holnap még megyek eggyet veztni,és pénteken vizsga,remélem ügyi leszek :D

Kép

Kép
katlina

Szilbee!
Nincs msn-em. Hogy lehet ahhoz hozzá jutni?
Skype-om van. De csak chat-alni tudok vele, mert men jó a hangszóró.

Katlina!
Drukkolok neked pénteken. 8) Szolnokra is jössz vezetni, mert nekem mennem kell a nő dokihoz, de lehet hogy elhalasztom akkor! :oops: :lol: :wink: Kép Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Ha ki akarod próbálni az msn-t akkor küldök neked emilra egy meghívót. Én is csak chat-elni szoktam rajta, mert a törpe mellett lehetetlen videofonálni. Ha ébren van azért, ha alszik akkor meg azért. :roll: :lol:
szilbee

Hali.

Kati.

Huu...nagyon jókat írtál,legszívesebben már holnap mennék (lehet,hogy én is annyira várom mint a gyerekek???? :roll: )
A lovaglást ne is mond,mert csajszim odavan a lovakért.
Tök érdekes,mert az oviban és ismerősöktől is azt hallom,hogy majd minden lány lómániás.

Szilvi.Ez nagyon jó ötlet -a fogtündér,na meg a kis kárpótlás a fogacskákért. :)

Katlina.
Kinél vezetsz? Ha addig nem dumcsiznánk egy szorítok nagyon.drukk,drukk..megy pénteken

Letti,Diácska mi újság veletek.?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Nem is tudtam hogy Abonyban van vadaspark :oops:
Majd egyszer mi is ellátogatunk oda. :)

MA voltam itt a helyi családi napközibe... kérdezetem tőlük hogy néha elmehetek e Timivel egy kicsit játszani a többi gyerekkel. Hagy szokja a drágám a társaságot. Hát nem díjjazták az ötletemet :evil: Nem értem mi baj lenne belőle :? ha kell még fizettem volna is az óradíjjat. De max 12 gyerek lehet és így is túljelnetkezés van-volt a válasz.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Kati!
Nem tudod véletlen, hogy a Vadaspark nyitva van e Húsvét Hétfőn? Cleo mesélt róla korábban, csak valahogy mindig közbejött valami, mikor elmentünk volna. Pedig annyira jó lehet! :)

Más!

:?: Nem tudtok Szolnokon olyan méteráru boltot, ahol megfizethető áron lehet venni gyerekszobába való (nem figurás) függönyöket?
szilbee

A vadasparkról egy netes oldal: http://www.maganzoo.fw.hu
szilbee

Helló!

Szilbee! Szerintem nyitva lesz. De ha gondolod itt a telszámuk: 53/362-049 vagy 30/9681-432

Szia!

kati74

Szilbee: Dr. Padló-t nézd meg, ott elég jók az árak...szerintem. De a 3B-t is nézd meg a Magyar úton, meg ami az SZTK utcájában van méteráru bolt.

Abonyban mi is voltunk sok-sok évvel ezelőtt, akkor még a b.nőm fia kedvéért. Én is el akarom majd vinni Lilcsit, mivel nekünk a berényi állatpark messzire van. Egyedül, vagyis kettesben nem akarok nekiindulni.

Petri! Te írtad le a múltkor a tuti-torta receptet??? Vagy ki?? Leírnád megint? Akkor nem másoltam ki, most meg már nem találom...a szemem már kifolyt, annyit lapoztam vissza, de akkor sem. :cry:

Lilicsi benne van a Babamagazinban :!: :P :!: :P Persze a nevét nem jól írták itt sem, és a képről épp a lényeget, a 2 kis copfit vágták le :evil: :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ildi!!!!!!!!!!Akkor halaszd el :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
lehet nem írok pár napig mertt nem jó a klaviatúra

Kép

Kép
katlina

piskóta :
4 tojás
200 g porcukor
9 evőkanál víz
120 gr liszt
1 csomag sütőpor
A tojássárgákat habosra keverjük a cukorral, kanalanként hozzáadjuk a vizet, majd a sütőporral összekevert lisztet, végül óvatosan a tojásfehérjékből keményre vert habot. egy kerek tortaforma alját kivajazzuk, meglisztezzük- az oldalát nem, mert akkor púpos lesz a tortánk!- beleöntjük a tésztát és előmelegített sütőben, mérsékelt tűznél (180 °C) kb 40 percig sütjük. Sütés közben 25-30 percig nem szabad kinyitni a sütő ajtaját, mert a tészta összeesik! Ha a tészta megsült, még 5-10 percig a sütőben hagyjuk, ajtaját fakanállal kitámasztjuk, hogy lassan hűljön ki, ne hirtelen.
még 10 percig a formában pihentetjük a tésztát, csak utána szedjük le, rácsra csúsztatjuk, és hagyjuk kihűlni.

Szilbee
Milyen függönyre gondolsz? Én gyerekszobába csak figurásat tudok.
A bátyámék is árulnak függönyöket. Az árát passzolom...
Kárpitos-kellékes üzlet, az Ady és a Gerle út sarkán.

Nekem is lenne egy kérdésem már megint cipős
Tudja valaki Josef Seibel cipőt merre árulnak?

Babamagazin
Mi az hogy levágják Lilcsi copfjait???? :shock: :shock:
Hát nincs szivük :twisted:
és még írni se tudnak...
Azért majd megnézem az újságba

Jól néz ki ez a vadaspark.Majd egyik hétvégén megnézzük. Mi hétfőn nem merünk elmenni sehová mert ilyenkor mindenhol tömeg van. Max sétálni megyünk valahová.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Üdv Lányok!

Olyan fáradt vagyok, hogy leírni sem bírom.
Reggeltől benn voltunka városba, vásároltunk, bérletet vettünk stb..
Vettem hálóingeket, papucsokat, bugyikat, amolyan mamásakat!
Vettem papír wc ülőkét, azt a védőnőm javasolta. Tök praktikus, és nem is nagyon drága. Vetttem rögtön 20 db-t.

Már írtam, hogy a Pennyben szoltunk havonta egyszer vásárolni. m
Ma is ott vásároltunk. Már vettem Petinek is pelenkát, de csak egy csomaggal.
Képzeljétek mostanában már két bevásárló kocsival kell menni, egyben már nem fér el.
Anyukámék még hártább voltak én meg startoltam előre, hogy vegyek kávét, és teát, közben meg mondtam Ancsinak, hogy álljon be a sorba, mamáék majd jönnek!
Jöttek is anyáék, ahogy foglaltuk a helyet, erre a mögöttem álló csaj, elkezdett nyomdafestéket nem tűrő hangon ordibálni, hogy mit képzelünk magunkról, és stb...
Na erre anyukám sem volt rest, és mondta neki, ha nem látta volna, a kislány és én, mármint én, ott álltunk a sorban. Erre a mögötte álló nyugdíjas mama is rákezde, hogy ráadásul két kocsival " tolakszunk" eléjük!
A csaj végig durrogott, amíg kipakoltunk és fizettem. Hiába csitítgattam anyáékat, nem lehetett velük bírni, volt adok-kapok rendesen. Én nem is szóltam már semmit, csak amikor a nő elkezdett bunkózni.
De nem vittem túlzásba, ugyanis nem szeretnék enniyre hamar megszülni!

Amikor pakoltunk a kocsiba, direkt figyeltük, hogy ugyan milyen kocsival megy el. De gyalog volt és egy kosárnál többet nem vásárolt.
Hát ilyenek a kedves emberek, és ma sem adtak helyet a buszon, se Imikének se nekem. Nembaj még tudok állni!

Na mára is jutott egy story. :(

Katlina szorítok neked holnap!

Én meg holnap megyek nő dokihoz, uh-ra, stb...

Remélem nektek jobban telt a mai napotok!

Szilbee! Hogy vagytok?

Zsú mikor költöztök?

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Ildi: nekem is el tudja rontani a napomat, ha ilyen emberekkel találkozok :? Nem adják át a buszon a helyet, ez is tök gáz. Én mondjuk szinte sose jártam busszal mikor terhes voltam, de a 7. hónapban kint voltam Prágában pár napot, és ott érdekes módon valaki mindig átadta a helyét a villamoson.

Amúgy jöttök 12-én a bölcsibe?

Katlina, én is szorítok holnap, ügyes legyél!

Kati! Örülök hogy jól sikerült a kalács. Én meg kenyeret sütöttem tegnap, az is finom lett.

Elin, azért gratula Lilcsinek a szereplésért!! Nem értem hogy tudták lehagyni pont a copjait. Amúgy a sógoromék nyomtatják a Babamagazint a veszprémi nyomdában, úgyhogy ő biztos visz haza és majd megnézem én is.

A Vadasparkról mi is jókat hallottunk!
Az újságban meg azt olvastam, hogy szombaton strucc és nyuszi-simogatás lesz a Coránál 10-16-ig. Mi nem tudunk menni, mert délelőtt suliban leszek, aztán meg elutazunk, de hátha valakit érdekel.
judit_79

Képek:

Kép

Dobozban (magától mászott bele)

Kép

Tegnap délutáni alvás (2,5 óra után, anyja galád módon lefotózta :P )

Kép
judit_79

Megjavult a billenytyűzet!!!!!! :D :D
Cleo!
A Sprint autósiskolában vagyok,van nekik egy Jászladányi oktatójuk Bagi Lászlónak hívják azért mentem oda mert ismertem Lacit,nagyon rendes volt velem és türelmes,na jó voltak nehéz napjaink egymással de semmi különösebb rossz vélemény.

Kép

Kép
katlina

Ewa!
Boldog szülinapot Neked!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!!!
Nem vesztem ám el csak már 4.napja csinálom a nagytakarítást és még mindig nem végeztem :evil: kell nekünk ekkora lakás....

Petri!!
A hamvasítót nem kell lemosni azt már akkor kell a hajadra tenni mikor végeztél a hajmosással és az utolsó öblítő vízbe kell tenni egy pár cseppet....lehet ezt nem mondtam el bocsi... :(

Mongi Ágica!!!!
Nagyon jók lettek a szülinapiképek olyan édesek a lányok ,sajna nekünk nem sikerült ilyen jól 1 fénykép sem mint nektek. Dius az örökmozgó képtelenség lefényképezni a másik meg ,hogy nem is érdekelte különösképpen a szülinap :cry:

Elin!!!
Gratula a fotóhoz majd megnézem én is az újságban :P

Judit!!!
Nagyon édes Marcika a képeken,én is csináltam már ilyen alvós képet Diusról ..... :wink:

Más: Hétfőn valószínű mi is elmegyünk Abonyba a vadasparkba apa nem lesz itthon mert dolgozik én meg egyébként sem szeretem a Húsvétot :?
sziasztok
Kép

KépKép
diÁcska

Judit!
Megmutizom ha nem baj a képet amiről írtam neked
Kép :)

KépKép
diÁcska

sziasztok.

Katlina.Én is a Sprint-hez jártam.tök jó volt.holnap akkor vízsga???
várjuk a fejleményeket!!!

Judit.Naaagyoon édi Marcika a képeken.az alvóson olyan édi-tisztára én pici fiamra emlékeztet (de régen volt :( )

Vali. Nem írígyellek a takarítás miatt.Nekem most annyi a dolgom,hogy még bele sem kezdtem :oops: :oops: .
Anyósom dolizik (100%-os rokkant+látássérült) és most 2hóra kb 1500 db papírlapocskát kell hajtogatni-ezeket bűvölöm már egy ideje. :wink:

Vadaspark.mi vasárnapra tervezzük...
Hétfőn locsolkodunk...megyünk Jászfényszaruba,tegnap amúgy fiacskám megvette a parfümét :)

Ildi.hát veled mindíg történik valami, de utálom az ilyen alakokat,akikhez nektek is "szerencsétek volt".igaz rám is förmedtek már (8hónapos terhes voltam) a buszon,hogy hogy is lehetek ilyen pofátlan hogy nem adom át az időseknek a helyem...átadtam...és ekkor meg jött..hogy jajjj kedveském nem láttam...fuuujjjj. ----

Mellesleg ma elvégeztük mi is a bevásárlást a Corában- 21-re értünk haza,de gyermekeim még akkor is pörögtek..
Én is olvastam,hogy lesz állatsimogató,de szerintem mi sem megyünk ki,majd Abonyban kiélik állatsimogatási hiányukat...

Zsu..te merre jársz? költözés???
Képzeld ma jöttek volna Éviék hozzánk,de Tella megint beteg lett :( -pedig annyira vártuk őket(mert legtöbbször mi megyünk hozzájuk)

Befejeztem,megyek alukálni.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Nahát lányok,a para a fenekemben van,habár tartok is tőle de már nem is érdekel!Majd ha hazaértem írok

Kép

Kép
katlina

Katlina! Nem értél még haza?? :lol: :lol:

petri! Köszi a receptet! Elmentettem most már!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sikerült!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

GRATULÁLOOOOK!!!
Ügyes vagy!!

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina

Én is gratulálok!
Nekem anno csak másodjára sikerült.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Katlina

Nagy nagy GRATULA.
ügyi vagy!!!!

KépKép
KépKép
cleo27

VAsárnap megpróbálom én is apjukat rávenni a vadasparkra.
Hétfőn várjuk a locsolkodókat :wink: :D

VAli
De jó hogy írtad a hamvasítót.. akkor engem jól félreinformált a fodrászboltos csaj. Ő azt mondta egy kancsóba engedjek vizet tegyek bele pár cseppet és öblítsem le vele a hajamat... most kapcsolok lehet hogy ő is jól mondta... na mindegy. Jó kis fodrász lenne belőlem :roll: :twisted:
De azt nem értem miért nincs a dobozon egy normális használati útmutató :? :evil:

De édesek ezek az alvós kölkök :lol:

Az én lányom egyre hisztisebb :x :x
Mostanában képes bárhol földhöz vágni magát :shock: :shock:
ma a hentesnél, mert nem pakolgathatta a konzerveket csak addig amíg vásároltam.
Itthon is képes minden kis hülyeségen hisztizni :?

Legújabb hobbim a babaszobán Timi rucikat venni 8) Tiszta függő lettem. A napokban elköltöttem vagy 15 ezret :shock: :roll: 8)

Pircsi &
Kép
Kép
petri

BOLDOG HÚSVÉTOT MINDENKINEK annyi locsolóval amennyit szeretnétek!!! :D

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Halihó!

Aki kereset volna, megnyugtatom, meg vagyok, csak ma is benn voltunk a városban.

Két sztory!
Én már csak ilyen vagyok!

1, reggel direkt felöltöztem szépen, csini kismam módjára, hátha jobban helyet adnak a buszon, mint tegnap a farmercuccban.
Ancsika segített feltenni Imikét a buszra, én meg mutattam a bétletet. Erre a buszsofőr, hogy az már nem érvényes, ekkor esett le, hogy csak apa cserélte ki, én elfelejtettem. Mondtam a sofőrnek, hogy nálam van az új, csak elfeljtettem kicserélni. Azt mondta, na lássuk, és már akart kikanyarodni a buszmegállóból. Én meg azt mondtam neki, ha látni akrja, akkor legyen szíves nem elindulni, mert nem tudok mozgó buszon keresgélni, miközben tehes vagyok!Nem is indult el!Nagynehezen kiguberáltam a táskámból, mire bólintott és indultunk hátra a busz gyomrába. Csodák csodájára, lett helyünk és nem kellett senkit felállítanom.

2, Voltam a nő dokinál, minden oké, szerencsére. megvolt a viszgálat, uh-stb.. kilibbenek az ajtón, már a ház előtt ülök a padon, amikor bevillan a csöppnyi agyamba, hogy nem fizetTem!
Visszamentem, kivártam a következő alanyt, és a doki néz rám kerek szemmel!
Bocsi, de nem fizettem!- mondtam
Már a múltkor rendeztük nem? - kérdezte
Nem, akkor csak uh vizsgálat volt.
Jót nevettünk fizettem és kilibbentem.

Ma ez történt velem!

Katlina! GRATULÁLOK!
Minden egyes tanulóvezetőt árgus szemmel néztem!
De sajna nem láttalak!

Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Kellemes Húsvétot!
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Judit, Diácska!

Nagyon cukik a csemeték!
Judit, gondolom, mentek haza a hét végén, de jövő héten talizhatnánk valamikor!

Szilbee!

Köszi a meghívót, feltelepítettem, de valamit elba...tam és nem engedtt belépni, így letöröltem és holnap tiszta aggyal feltelepítem újra!

Hú most lépek, mert annyira álmos vagyok, hogy lassan lefejelem a klaviatúrát!Délután főztem és ablakot pucoltam, szóval kivagyok, mint a kacsa!

Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Katlina: Gratulálok a jogsidhoz!!

Diácska: ez a kép is nagyon édes.. Úgy tudnak kinézni, mint egy kisangyal,mikor alszanak :)

Petri: szerintem Timi hasonló temperamentumú lehet, mint Marci... Ő is képes hisztizni, ha valamit nem kaphat meg, amit szeretne. Fárasztó a nyafizás, pláne ha nem is tudom mit akar...Nagyon türelmetlen is tud lenni, pl ha kajáról van szó :roll:
Nyilvános helyen nem szokott szerencsére, mert általában valamivel lekötjük a figyelmét.
Én ma voltam ám fodrásznál, vágatni, és szerintem tök jó lett a hajam :D

Mi ez a babaszoba, ahol rucikat lehet venni?

Ildi!
Jövő héten szerdán jövünk haza! Csütörtökön jöttök a bölcsibe? Terveim szerint mi megyünk.

Mi holnap már elutazunk, úgyhogy mindenkinek kellemes húsvétot és jó pihenést kívánok!
Kép
judit_79

Judit
Babaszoba.hu/csevegő
http://www.babaszoba.hu/forums/forum?fo ... ek-gyermek

Ildi
Ilyen nem fizetős sztorim nekem is volt. Ugyanúgy pocakosan nődokinál. Kicsit kínos volt :P

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!!

Gondolom, így Húsvét alatt nem lesz itt nagy forgalom, ezért én is szeretnék mindenkinek Kellemes Húsvéti ünnepet kívánni!!

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Kellemes Húsvétot MIndenkinek!
Kép

kati74

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!!!! Kép Kép

KépKép
diÁcska

Katlina!!!!
Gratulálok!! Vigyázz nagyon magatokra !!!

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Az utóbbi szép napokban elég sokat csavarotunk ezért maradtam el egy kicsikét.

Manó! Mi is a Marcipánból rendeltük tortát.
Tényleg Franciska is mindjárt szülinapozik, gondolom már nagyon várjátok.

Kati! Én még csak most regisztráltam be egy pár napja a panadolos játékra, kiváncsi vagyik kapunk-e még ajándékot.
Jó lenne.

Cleo! Köszi, hogy kerestél.
Nagyon rendes dolog, hogy igy besegitesz az anyósodnak, biztos nagyon értékeli.
A múltkor voltatok a Spárnál lévő vidámparkban, milyen volt?

Elin! még sajnos nem vettem meg az újságot, de meg fogom.
Tényleg nagyon disznók, hogy levágták Lilcsi kis copfocskáit, sajnálom.
Ez a húsvéti képetek nagyon szupi.

Judit! Marci minden képen nagyon édes, de nekem is az alvós teszik a legjobban.
Akkor ti elég sokat autóztok Marcival és azért az út sem rövid.Hogy birja a kislegény az egyhelyben ücsörgést?

Diácska! Dius tündéri, el sem hiszem, hogy olyan kis gézengúz szokott lenni.
Antóniát is nagyon nehéz ám lefotózni, mert ö is mindig mozog.
Nagyon sok képet csináltunk most róla ahhoz, hogy jók islegyenek közöttük.

Katlina! Gratulálok a vizsgádhoz! Akkor majd szabadon tudsz mozogni a babával. Vigyázzatok magatokra.

Úgy látom ,hogy a vadaspark nagy forgalmat fog bonyolitani a hétvégén.
Mi is szeretnénk valahová elmenni hétfön, majd meglátjuk.

Sziasztok

Kép
Kép
mongi

sziasztok!!!

Mi is Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!!

Katlina gratulálunk a vizsgához, és igy már meg is van a jogsid?

A babaszoba is hasonló a babanethez. Én nagyon szeretem azt az oldalt is :D sokat járok oda is

Nem tudtok szolnokon olyan helyet ahol csini kislány ruhákat lehet kapni de olyan igazi kislányos ruhát kalappal meg ilyemsi?
Meg egy jó fényképészt? aki csinál sorozat képet Bettikéről? Mert evvel szeretném a páromat meglepni 4. évfordulónk alkalmából :D
Előlre is köszike a segítséget
puszika

Kép
kbernadett

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?