Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

BENCÉK!!!
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk nektek!!!!

Ági2! Sajna még nem kaptam meg a mailt.

Később jövök.

Többiek, hogy vagytok?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!!!

Mindenki nyaralni van? Csak mi vagyunk itthon?

Halihó valaki!!!!!!!!!

Anita!
Örülök, hogy a Tibi haza került. Hogy bírta? Őt kellett szurizni előtte? Anyut minden nap kell.
Az első kettőt én adtam, már gyakorlatom van benne. Vasárnapig pedig apu fogja.

Ági2!
Ti most akkor hol laktok? Azt írtad anno, hogy anyósodék itt laknak Nyíregyen, és ti? Tényleg végül ki volt a dokid és hol szültél. Lehet, hogy írtad ,csak már nem emlékszem. Bocsi. Kislányod, hogy van?

Csilla!
Rég hallottunk rólad. Itthon vagytok már? Flórának még mindig tetszik a bölcsi?
Mikor lesz nálatok az alakuló? Várod már a munkát?

Zsuzsi!
Pocaklakó, hogy van? Kristóf? Ovit elkezdte már?

Tünde, Petra!
Srácok elindultak már? Nagyon kiváncsi vagyok rájuk, biztos sokat nőttek a nyáron. Kellene már egy tali.

Anita2!
Megszünt a szobafogság?

Mentem
sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jaj ne is kérdezd Jolka! :x

Épp most boszankodtam ki magamat Ági2-nak, mert nem lett kész a fogam. Valami 6. érzék azt súgta telefonáljak mielőtt elindulok a fogorvoshoz. És tessék, beletrafáltam. Mondta a fogorvos, már azon agyaltak, hgoy hogyan tudnának nekem szólni, hogy sajnos nem lett kész a fog. (gondolom egy 10 fogból álló hídban nagyobb suska van, azt hamarabb megcsinálják. Ez "csak" két fogkorona) Azt mondja ő meg most veszett össze a fogtechnikussal, mert olyan kellemetlen neki, hogy megígéri és nincs kész. Persze ez engem nem vigasztalt. Gondolom nem ez volt az első eset.....és nem is az utolsó. Pontosabban már készen van, csak ott Debrecenbe, ha minden igaz ma postára adták, remélhetőleg hétfőn ideér. Nagyon remélem. De abban maradtunk, hgoy hétfőn megint telefonálok, és ha rendben van, akkor megyek. Ezek után már minimum annyi vigaszdíjat elvárok, hogy soron kívül behívjanak. Csak nehogy meglepődjek..........

Annyi programot szerveztem a hétvégére, most mondhattam le mindet. :x Mentünk volna ma délután shoppingolni a barátnőmmel (ilyet még sose csináltam...........hát most se). Mentünk volna Ritáékat meglátogatni (úgy barátja van, közös kuckó, egy kis light-os házavatót tartottunk volna), Lökre is mentünk volna anyuék meg a tesómék, vasárnap délutánra meg cirkusz lett Dodinak beígérve................oda is hogy megyek?!?! MErt olyan kellemetlen, ha éppen összefutok vmi ismerőssel. Fogjam be a számat, mikor alig várom hogy bárkivel is beszélhessek............... :oops: :cry:

Na de vmi "jó" is történt?! Összeköltöztettem a gyerekeket. Annyit agyaltam már, hogy mikor lenne időszerű. Eddig ugye Kornél velünk volt egy szobába. Valamikor meg úgyis össze kell hogy csiszolódjanak a gyerekek, a szokásaik. Hát úgy gondoltam inkább előbb, mint később. Lehet már hamarabb is lehetett volna?!?!? Tegnap volt a költöztetés, Kornél ott is aludt, de Dodi valahogy nálunk kötött ki. Este könyvet nézegettünk a mi szobénkba, aztán ott aludtunk el. Utána meg már nem volt erőm a 18 kilóját átcipelni. Elég nehéz tészta felrakni az emeltes ágyra.
Na de most már ott alszanak mindketten. Jaj! Kornélka úgy örül, azt látnotok kellene. Hát neki Dodi az isten. Este is elbohóckodta a vacsorát, annyira élvezte a helyzetet. Mindig csak Dodit leste. :)
Egyébként Dodit is megkérdeztem mielőtt átpakoltam Kornélt, hogy mit szólna hozz. És azt mondta "anya segítek hozni az ágyát". De eddig se panaszkodott. Egy kicsit engedni kell midenkinek. Majd összerázódnka pár hét alatt. Igaz, lassan itt az ovi is, megpróbáljuk Dodit a korai lefekvéshez szokatni. Bár ha az oviba is aludni fog, itthon lesz éjfél mire kidől.
Na majd jelentek folyamatosan mi a helyzet. :)

Jó hétvégét Mindenkinek!
Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita

Sziasztok,

tényleg rég nem voltam. Mint, ahogy Jolka pedzegette, férjemet operálták. Másfél hónapja epeköveket diagnosztizáltak nála (két nagyobb, és számos apró követ). Kb. 3 hete megint begörcsölt, aztán múlt hét csütörtök óta nem múltak a görcsök, sőt...
Epevezetéke elzáródott, epehólyag begyulladt (amúgy sem a labor, sem az uh vizsgálatok nem mutatták :?), így kedden "megszabadították" az epehólyagjától.
Tehát, elég húzós napjaink voltak /vannak, mert egy ideje non-stop enyém a bébi, apja még egy pár napig nem emelhet.

Jolka: Képtelen voltam ennyi topicot mégcsak olvasni is :oops: Igen, kapta vénásan a no-spa-algopyrin kombinációt (volt,hogy napi 2x) + tablettában is kapkodta. Már jobban van, de még hamar elfárad. Itt műtötték, Nyíregyen. Holnap megyünk varratszedésre.

Anita2: Sajnálom ezt a haj-, és fog mizériát :( Drukkolok,hogy mihamarabb rendeződjön. Bánfi hajszesz??? Büdös,mint a baj, de ez is elég hatásos. Homoktövismag olaj!

Ági2: Mi is nagyon sokat küszködtünk a szopival, de még mindig tart! :D Fel a fejjel! :wink:
Az én kicsikémnél is 3 hósan kezdődött ez a mizéria. Azóta még csak most kezdi elhagyni, hogy ne nyüglődjön a cicin.
1. Lehet az is,hogy Dórikát is érzékenyen érintik a tejcsírák mozgolódása. Botond azóta kínlódik a fogzással. Most négy jön neki, de egyik sincs teljesen kinn :(
2. 3 hós ugrás - kitartóan kínáld, ahogy igényli a cicit. 2-3 nap, és a cici veszi a jelzést, és megugrik a mennyiség. Türelem, bár tudom,hogy ilyen fáradtan nagyon nehéz!
3. Esetleg készülődik a menzesz vissza, vagy valamilyen hormonális változáson mész keresztül, ami a tejcsi ízében megjelenik. (nálunk ez is beigazolódott)
4. Nem fáj esetleg a pocija???
5. időjárás

Ha szopizik rendesen, szerintem igazán még vízre sincs szüksége, mert az elsőtej csaknem 100%-ban (90valamennyi) víz, a szomjoltásra való.

Szaporítás: homeo, laktoherb helyett esetleg Fitolac tea (ettől nem fáj a poci), illetve a 7-5-3-1-es szaporító fejés. ESti etetés után cickókat átmasszírozni. Először egyiket fejed 7 percig (akkor is, ha nem jön semmi), másikat, azátn masszír, 5 perc...stb. Kicsit hosszadalmas, de igazán hatékony tud lenni!
Ilyen ötletekről is olvastam már: dinnye, Calcium pezsgőtabletta....

Egyelőre ennyi, remélem, segít vmi!

Bencéknek utólag is nagyon boldog névnapot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Újra élet a topicon. :D :D :D Hurrá!!!

Anita2!
Jaj te szegény, hátha hétfőre kész. Boszantó, ha valami nem a tervek szerint megy. Tényleg mintát te választottál? Hogy még is milyen alakú legyen az új fogak? Ilyenkor lehet kérni, hogy formailag a régihez hasonlítson? Gondolom a szín az már nem kérdéses, hogy a többihez hasonlít.
De jó, hogy már itt jártok, és a fiúk közös szobában vannak. :lol:

Anita!
Baj, hogy írtam, hogy párod beteg volt? Bocsi, de legalább átcsábítottalak egy kicsit.
Nem a fájdalom csillapítóra gondoltam, hanem a műtét előtt nem kapott trombózis (nem tudom, hogy kell írni) ellen oltást? Anyunak minden nap kell a hasfalába adni. Furcsálottam, mert általábban műtét után szokás, nem előtte. De hát, a dokik csak jobban tudják.

MÍg otthon voltam, addig akartam megújítatni a jogsim. Elvileg itt nem kell várakozni. Mindent beszereztem, erre amikor beállítok, azt mondja az ügyintéző, hogy menjek vissza másnap, mert neki sok a papímunkája. Kértem én, hogy gondolja meg, hisz csak párperc, ráadásul ismerem is. De nem. Nagyon rosszul esett. Minek írják ki, hogy van ügyfélfogadás, ha még sem.
Így most majd megcsináltattom nyíregyen egyedül a gyerekkel. Mostanábban nem nagyon marad meg a kocsiban, kiszál, megy felfedezőútra. :) Remélem a kép erejéig benne marad.

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Dóri!

Láttom itthon vagytok (iwiw). Milyen volt a nyaralás? Lesz időd, írsz róla? Várjuk a képeket is. :D

Ildiék is, ha minden igaz ma jönnek haza.

Anita!
Ti mikor mentek?

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Csak egy pillanatra jöttem, h. enyhítsem internetelvonási tüneteim, pár perce ment el a szerelő, szerda óta ugyanis nem volt jó a gépünk. Miután férjem vezetéket cserélt, majd szervizben is járt a gép és még ezután sem lett jó , maradt a modemcsere, amit ma reggel ki is cseréltek.
SZerdán egyébként egyetlen villám volt a városban, de az épp a mi házunkba csapott bele. Talán még az eső sem esett mindenhol, ugyanis én épp elmentem a gyerekdokihoz gyógyszer uticsomagért és mig nála voltam szinte csak addig a pár percig esett, viszont a hatalmas villámcsapást még ott is hallottam, csak azt nem gondoltam, h. épp "belénk" csapott. Akik akkor épp itthon voltak azt mondják sisteregtek a konektorok, de volt akinek akkorát pukkant a szám.gépe, h. azt hitte a szekrénysor borult össze. Csodával határos módon a mi tv-nk megúszta, pedig be volt kapcsolva, de a házban többeknek is van kára. Kapucsengőnk is kimult.
Ennyit a villámról. Vissza sem olvastam.
Amit viszont szerdán már nem tudtam megtenni, pedig szerettem volna.

Petra,
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk Bencének.

Jó hétvégét mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!!!

Jolka! Írtam privit! Remélem megkapod!

Anita! Köszi a tanácsot! Már próbáltam ezt a 7-5-...
De mikor nem jön semmi, kicsit fáj, és a kezem is eláll annyi ideig szivogatni! Meglátjuk mi lesz.
Anita2-nek, és Jolkának írtam, hogy mintha enyhülne a zavar, de elképzelhető, mint írtad, hogy más oka volt ennek a sírbókolásnak!

Dórám lankadatlan forog! Nem korai ez egy kicsit? Teszek fel 2 képet!
Egyik percben hason, a másikban már fordul is.

Egyébként velünk semmi nem történik, mi ki sem mozdulunk a sétán kívül sehova, így csak tanácsokat tudok kérni tőletek.

Az élménybeszámolókat én is várom, jó olvasni benneteket!!!!!!!!

Kép Kép
ágimanó1

sziasztok!!

Végre sikerült pár képet felrakni.
http://www.babanet.hu/album/main.php?ow ... 419&page=1
néhány kép a nyarunkról.

Tünde!
Nem semi ami veletek történt. Ilyet én még sosem tapasztaltam. Itthon még sosem húztuk ki a tv-t villámláskor. Feltételeztem a dobozházakon van villámhárító, úgy látszik felesleges. Remélem hamarosan tudsz majd jönni.

Ági2!
Megkaptam. :)
Sétálni merre szoktál? Találkozhatnánk majd a téren. Mi most is megyünk, mennyasszonyt lesni. :)
Forgás: Nekünk sokáig csak hátról hasra forgot, de vissza csak majd később. Kb. 3-4 hónaposan. 6-7 hósan ült, ült fel. Mászni soká kezdett el. Hamarabb állt.
Olyan 5 hónapos kora után volt félig fekvő-üllő helyzetben. Ígyis, sokáig csak belecsúszott a kocsiba, hiába volt bekötve.

Megyünk is sétálni.
Streetball-on volt valaki kint?
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Nagyon szép Dóri a képeken!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Jolka!
Dóra nekem is csak hátról fordul hasra, de azt már nagyon profin.
Egyszer gurult át, a feje lebukott oldalra, a teste utána.
Sétálni csak a lakókörzetben szoktunk. A tejcsi miatt nem mertem messzebb menni. Így ha megéhezik, hazamegyünk, és adom neki a fini tejcsit :D .
A városban délelőtt mászkálunk néha, de majd tényleg jó lenne egyeztetni!!!!
Láttatok menyasszonyt? Szép volt? Márknak tetszenek?
Én lépek mára, jó éjt!
Elfáradtam ismét. Voltak a szülők. (Mindkét részről.)

Puszi mindenkinek!!!
Ági2
ágimanó1

SZiasztok,

Jolka,
Mi is voltunk menyasszonyt nézni, de mi be is mentünk a templomba, mert férjem kollégája nősült.
Amugy nekem is hiába próbálták kiskoromban belém verni, h. villámláskor tv-t stb. ki kell húzni ..... valahogy mégsem sikerült. A gép csináltatása végülis nem lett őrült összeg, tul.képpen örülnünk kell, h. a viszonylag új tv-nk megúszta. Pedig Zoli mondta, h. azon is elment a kép, de aztán visszajött. Én sem értem, h. akkor minek a házon a villámhárító? Dísz?
Én is szívesen találkoznék veleltek, de a jövő hetet már nem igérem, inkább csak szept. második felét.
Mivel nekem a link nem jött be, amit csatoltál, megnéztem a fotóalbumotokat és rájöttem te is, akárcsak Petra nagyon jól el tudod kapni a fiad kül. arcait. Nagyon szépek a természetfotók is.
tengerjáró cipőt kint vettétek? Látom még Apukád lábán is van.
Amugy kavicsos volt a part jellemzően, ahol voltatok? Én nagyon homokpárti vagyok, ami Spo-ban nem is gond az van , de arra készültünk, h. La Mangára járunk strandolni, erre kiderült annyira meleg a víz, h. kijöttek a meduzák a sekély részre is, több tízezer embert csiptek már meg. Pedig ott van a kisgyerekeseknek az egyik legjobb strand. Tengeri süntöl is félek, mert pár éve meg tolmácsként voltam kint a fr. riviérán és ott meg alig volt a magyarok között, aki megúszta tüskék nélkül. volt akinek órákig szedték a vizimentők a lábából a tüskéket, aztán feladták és mondták, h. képtelenség kiszedni mindet. Megvigasztalták, h. lesz, amelyik ott is marad örökre. Azóta egy kicsit félek a tengertől, na meg olyan hülye vagyok, h. a Nat. Geog-on nézek most egy dok.sorozatot a cápatámadásokról. Nem tudod Horváto-ban is előfordulhatnak ezek a tengeri állatok? Nem a cápára gondoltam, az tudom, h. nincs. Előzőkre gondoltam.
Gyógyszeres uticsomgba mit pakoltál Márkónak?

Anita2,
Erre a fogtémára én is leirhatom a saját történetem, ugyanis épp egy hajóban evezünk. Nekem szülés óta hétszer tömték a már korábban gyökérkezelt kettesemet, hetedjéra végra ott maradt a tömés, de most mégis úgy döntöttem, h.esztétikailag már nem ok és bár nekem 3 nap alatt a számba került az új "bótifog", de hétfőn még megyek vissza, mert a szin mégsem lett ok. Azért a hétvégére megkaptam. Ugyhogy egy fokkal jobban jártam, mint te, de azt mondom ne éld bele magam teljesen, h. hétfőn már a szádban viritanak az új szerzemények és akkor nem ér csalódás. Mondjuk tök véletlenül kiderült, h. az egyetlen fogtechnikus ismerősünk épp a fogorvosomnak dolgzik, ő csinálta, de hiába ettől még nekem sem lett ott egyik óráról a másikra a fog a számban nekem se.
Jól elrendezted a fiúkat. Éjszaka sem zavarják egymást? Gondolom nem egyszerre kelnek és fekszenek? Vagy igen?

Ágimanó,
Kislányod szerintem (mint már korábban is irtam) eszméletlen ügyes. És nagyon szép a képeken. :) Örülük, h. múlóban a nyafis napok.

Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Nagyon jó volt kint a téren. Millió ismerőssel találkoztunk. Manó nagyon élvezte.
Nagyon sok mennasszonyt láttunk, szépek voltak, és sokan.
MÁrk nem nagyon foglalkozott velük.
Ági2!
Ha nem titok, ti merre laktok?
Én, míg Manó kisebb volt, mindig adtam neki indulás előtt tejcsit. Utána aludt is a kocsiba másfélórát, így nyúgodtan tudtunk sétálni :) De bennem is ott volt félsz, mi lesz ha sír? Ugyan, én teát akkor még minden sétára vittem, de sosem kellet neki. Most már csak vízzel indulunk, de már előfordul, hogy boltban veszünk.

Jó éjt mindenkinek!

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hello mindenkinek!

Mennyit termeltettek, hála istennek, alig bírtam végig olvasni!

Már dolgozom. Kicsit fura volt nekeikezdeni, de uakkor mégis izgi. Mindkét nap fejfájással jöttem haza, olyan nagy volt a nyűzgés és a hangoskodás. Gondolom, még egy darabig az is lesz.
Elég sok órám lesz, két tantárgyat fogok tanítani és ofő is leszek. Érettségiztetésre még nem számítottam, de mégis másképpen lett: három végzős osztályom lesz.
Mindenki kedves volt, szívesen fogadtak, ami tök jól esett.

Flórával eddig nem volt gond, nem bánta, hogy már más viszi a bölcsibe, mert se apa (Szlovákiában volt egy bemutatón), se anya nincs.

Majd még jövök, csak felkelt a család. 12 órát aludtunk már mind, azt a mindenit!!!

Kép
nycsilla

Húú most szált el amit eddig írtam. :cry:

Sziasztok!

Csak röviden:
Így talán már jó a link a képekhez http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9419
Vagy megyesi márk I-II alatt is meg lehet nézni.

Tünde!
Mindenkin volt cipő a parton, de innkább az apró kavicsok miatt. Cipőt kint vettünk, mindhol lehet kapni.
Sünit csak a tenger fenekén találtunk, oda pedig már nem ért le a lábunk. Medúzával még nem találkoztunk. Csak egyszer láttunk olaszországba megdögölve.
La Manga merre van?
Mi anno Blanesben voltunk, Barcalonától kb. 60 km-re. Itt hirtelen mélyült és apró kavicsos, homokos volt a part. De szupi hely, tele kisgyermekesekkel. Állítólag délebre már sokkal jobb a part.
Uticsomog: Panadol beby, germicid-c , fenistil csepp, sebtapasz, kötszer, bepanthen plus, calcium ampula, 40-es nivea naptej (csak az első két nap használtuk), tisztálkodási szerek, dentinox, talán ennyi volt.
Ti mikor mentek?

CSilla!
Jó volt végre hallani rólatok.

Megyek mert nekem még egy nagy hegyet kell kivasalni. :?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!!

Jolka! Megnéztem a képeket! Nagyon szépek vagytok, csodás helyeken voltatok! Dórám hadd bírjon legalább 3 órát 1-1 szopi között, és egyeztetünk! Oké?
Meg Tündével is!
Tünde! Örülök, hogy jó lett a gép. A villámcsapásnak nem!
Dórám már megint furi! Gyorsan hasra, aztán kotorna egyik, másik lábával, majd mert nem megy, elkezd ordítani. Visszafordítjuk, és mint akit nyúznak!
??????????????????????????????
Pihentek? Mit csináltok?
Jolka vasalsz még?
Puszi
ágimanó1

Fog téma: próbálom nem beleélni magamat a dolgoba. Ha hétfőn nem is, kedden már tuti meglesz. :) Remélem. Az hiszem Jolka Te kérdezted hogy hogy is lesz. Na formát azt nem én választom, hanem a jelenlegi fogsorom adja. Felülről 3 mintát vettek, alul egyet (gondolom, hgoy jól zárjon vagy mi). Nagyon rossz volt a mintavétel, mert nem csak itt elöl vett le, hanem az egész fogsoromreól. Nem értettem, hgoy miért. Na mindegy. Túléltem. A színt is ő nézte ki, gondolom már annyit csinált, hgoy ránézésre eltalálta. Odatette a meglévő kettesem mellé a színmintát (az is éppen egy porcelánfog volt), hát olyan volt, mintha az én számból húzták volna ki. Tökre az a szín volt, mint az eredeti. De majd elválik, hgoy miylen lesz ha elkészül. Kicsit félek tőle, hogy ne össün el nagyon. Na legyen nyúlfogam és hasonlók. Midnenesetre csak szebb lehet annál, mint amilyen volt.

Fiúk: remélem nem kiabálom el, de eddig nagyon jól megvakka. Nem zavarják egymást. Dodi fel se ébred, ha Kornél már beszélget. :) És ami csoda, hgoy most negyed 5-kor kelt először Kornél, nem fél 2-kor mint szokott. Pedig nem zabálta magát tele este. Annyira elbohóckodja az egészet. Szerintem nagyon élvezi, hogy Dodival lehet. Megnyugtatja, de fel is dobja. Inkább nem is eszik, csak Dodit nézhesse. :)
Hihetetlen, de nem tudom Kornél honnan tudja, hogy nekem azt kell mondani, hgoy "anya". Néha olyan tisztán mondja, el sem hiszem. Persze szokott lenni "aja" vagy "ava", de sikerül tisztán is mondania. Vagy Doditól tanulta volna el? De mikor felébred, mindig kiabál, szólongat. Sőt. Ezt elmesélem, nagyon édes volt. Tegnap délután, hallottam, hgoy felébredt. Gondoltam benézek hozzá. MEgnyitottam a szobaajtót, és már pedült hasra és olyan édesen mondta hogy "ava?" (azzal a hangsúllyal, hogy anya te vagy az....mert meghallotta, hogy nyílt az ajtó). Ilyenkor meg birom zabálni!
Hú este cirkusz. Pontosabban 5-től. Nem sok kedvem van menni, de ha már nagyanyó megígérte?! Legalább lesz pár napig miről beszélni Dodinak.

Puszi Lányok, Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita

Csajok!
Még azt akartam kérdezni, hogy van aki tanult, vagy tanul a GYED, GYES alatt???
ágimanó1

Sziasztok!

Anita2!
Nagyon édes lehet Kornél. Jó volt olvasni az élményeket. :)

Vasalás? :D Nem sokat haladtam, Manó felkelt, kapott egy ki tejcsit és mind a ketten beájultunk. :D Nem rég keltünk fel.
Délelőtt a vadasparkban voltunk. Simagattunk kecskét, pacit, na és zsiráfot. Manónak nagyon tetszett. Jó volt a nap, csak a lakás szalad.
Lassan lemegyünk még egy kicsit sétálni is.
Suli: Én halasztottam az egyetemen, most akarom folytatni.
De pl. Anita, nagyon ügyesen tudott vizsgázni Boti mellett is. Sőt Csilla is. :)
Miért, te is tanulni akarsz?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hellóka!
Igen, tanulni szeretnék. Bár nem biztos.
Felvettek ide a fősulira.
Ki kell használni a lehetőségeket. Vagyis a párom nagyon támogat.
Meglátjuk! Elég furi lesz. Szoptatás, meg ilyenek?!
Az a baj, hogy nem lehet halasztani, csak 1 sikeres félév után.
Jó éjt!
ágimanó1

Tünde, nem is írtam :oops:,hogy én is nagyon sajnálom ezt a káresetet :( Tengeres tapasztalatoknak nagyon örülök,mert jövőre mindenképp tervezünk külföldi utat. Mi kétszer voltunk Horvátországban, de olyan helyeken, ahová nem mennék a bébivel (bár voltak szép számmal), meg egyszer Mallorca-n, na oda simán :D

Jolka: még nem néztem meg a képeket, de pótolom. Dehogy baj,hogy írtad! Nem kellett ilyen szurikat felszednie férjnek. Lehet mamádnak a véreredménye miatt kell :?: :roll: Holnap operálják?

Anita2: Jó volt olvasni az élményeket! Szuper,hogy ilyen jól alakulnak a dolgok!

Ági2: Tényleg nagyon ügyi a lánykád! Én tanulok! Nem volt egy leányálom a vizsgaidőszak, de sikeresen túl vagyok rajta! Igaz, Boti még nagyon nyugis volt ehhez a mostani állapothoz képest. Most lesz az utolsó félévem, már félek előre ... 11 hós lesz akkor a töki :D

Csilla: Fúúú, biztos nagyon nehéz visszarázódni! Vagy nem?

Szerintem még nem is mondtam nektek, Botinak sikerült felünie!!! Már próbálkozott vele egyideje (babakocsiban már szépen ül, vagy szépen megül egy rövid ideig,ha játszik), de most már megy egyedül is. Igaz, még van mit csiszolni a tudományán, de alakul :lol:

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Köszönjük szépen a névnapi jókívánságokat, és mi is boldog névnapot kívánunk a másik Bencének!
Jó sokat írtatok, ezt már szeretem!
Bence már lépeget, de még azért nem tökéletes, járásnak nem lehet nevezni, de már egyre ügyesebb. Még mindig bezavar a fenti négy foga, néha nagyon nyüglődik vele. A héten minden nap Tiszatelken voltunk, azért nem is nagyon írtam.
A házunk szépen alakul, kész a konyha, már tényleg csak a gázra várunk, szeptemberben mindenképp költözünk! Már alig várom. Nagyon szép lett a konyha, épp amilyennek megálmodtam, vagy még szebb.
Tényleg jó lenne már egy tali, olyan régen találkoztunk!

Jolka!
Tényleg nagyon jók a képek, nagyon édi Márk. Milyen szép helyen voltatok! A vadaspark tetszett Márknak? Bence nagyon élvezte.

Anita 2!
Nagyon édes lehetett Kornél, biztos Doditól tanulta el, hogy anya, mert Bence még most is csak ritkán mondja. Milyen volt a cirkusz?

Tünde!
Nem semmi lehetett ez a villámcsapás, szerencse, hogy nem ment tönkre a tv-tek! Nekem Krisztián mindig kihúzza a tv-t és a számítógépet a konnektorból, ha vihar van, ezek szerint nem is hülyeség.

Ági2!
Milyen szakra vettek fel? Biztos menni fog, ha a férjed is támogat a tanulásban. Nagyon ügyes Dóra, ilyen hamar fordul!!
Tényleg átsiklottam a babaúszással kapcsolatos kérdéseiden, ne haragudj, most akkor válaszolok. Fél éves volt Bence, amikor kezdtünk járni, de már nagynak számított, 4 hónapos kortól már vannak babák. Nem félt a víztől egyáltalán, sőt, nagyon tetszett neki, csak hozzá kell szoktatni a hidegebb vízhez, mert ha fázik, akkor nagyon nyüglődik. Most még nem tanulnak úszni, csak ismerkednek a vízzel.

Csilla!
Hú, milyen újra dolgozni? Máris fejfájás, mi lesz, ha még gyerekek is lesznek? Képzeld, úgy néz ki, a szembe szomszédotokba is egy fiatal pár költözik, pár hónapos gyerekkel. Lassan benépesül az utca.
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok,

Csilla,
Gondolom pár hétig igy lesz még, h. estére kipurcansz. Én még ha nem is dolgozom, csak sok újdonság, esemény történik velem, már attól elfáradok. Az azért jó érzés lehet, h. ennyire kedvesen fogadtak.
Flóra ügyes kis csaj. Látod, kár volt aggódni.

Jolka,
Az úticsomagodhoz annyi kérdésem, h. miért Fenistil csepp? Miben más, mint a gél?
La Manga elég délen van, akárcsak Alicante, ahova megyünk. Zoli már volt, én még nem, szerinte jó hely. Barcelona is gondolom megér egy misét, de oda mi most biztos nem megyünk. Amugy mi elég passziv nyaralók vagyunk, de azért a két hét alatt jó lenne eljutni a környéken pár helyre.

Anita1,
Köszi az együttérzést, de azt hiszem nektek keményebb napokat okozott a műtét, de a lényeg, h. túl vagytok és férjed jól van. Fiatalon, férfi léttére (tudtommal a nők sokkal érintettebbek) elég ritka eset lehetett.

Ágimanó,
Én végül nem mertem belevágni a tanulásba. Neked azért szorítok. Első diploma? Milyen szak?

Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Este olyan sokan írtok! Én már akkorra jókat alszom. Este nyolckor szunya! Sajna, nem bírom tovább! Félek is a sulitól! Sokat dilemmázok, hogy kezdjem e? Először is a tejcsi miatt!
Anita! Te hagytál ki félévet? Vagy folyamatába jártál?
Kérdeztétek, hogy milyen szak?! Programtervező informatikus!!!
Másoddiploma. Az elsőt is itt a fősulin szereztem matematika- könyvtár szakon.
Petra! Köszi, hogy írtál a babaúszásról. Olyan jó lenne vinni Dórát is.
A lánykám tényleg furi figura. Hason egyszerűen löki magát. Jár a két lába, a kezemből ugrana ki! Szerintem is korai! Egyébként olyan szépen nyúl a játékok után, emeli, két kézzel megfogja! Édes kiscsaj! Remélem ez csak jó, hogy ilyen ügyes! Vagy nem?
Egy túl aggódó anyuka!!!
Szép napot mindenkinek!
Puszi
Ági2
ágimanó1

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Alig aludtam valamit az éjszaka, még jó, hogy délután beájultam egy órát. Manó, tegnap több mint négy órát aludt, és ezt meg is boszúlta éjszaka. Ugyan 9-kor már aludt, de állandóan felkelt. 1-5ig folyamatosan fent volt. Játszott, ugrált köztünk, kacagott...na és állandóan cici. Szerencsére ez még csak a 3. eset, időközönként eljátsza. erre,már fél 8-kor ma reggel csiripel. :)

Anita!
Anyut ma műtik, tiszta ideg vagyok miatta.28 éve halogatja, remélem megéri. A vérképe jó volt, csak azért kellett a szuri, nehogy trombózist kapjon a műtét után, vagyis gondolom. Amikor eltörtem a lábam, én is szurtam magam.

Tünde!
Fenistil csepp, jó allergiára, és Melinda írta, hogy jobb szúnyogcsípésre is.

Ági2!
Az egyik ismerősöm a szopit úgy oldotta meg, hogy ha gyerek hiányolta, akkor haza szaladt, szerintem a tanárok is megértők lesznek. Tényleg milyen szakot választottál? Neked már van diplomád? Ugye? Más irányba szertnél tovább menni?Párodnak munka, sikerült?

Petra!
Bocsi, hogy megint nem tudtam elköszeni, de Manó visszahívott egy kis repetára.
Vadaspark nagyon tetszik neki, minél nagyobb annál jobban élvezi. Zolko hamarabb elfáradt a sétában, nagy sportember. :)
Kapunk képet a konyhádról? Biztos nagyobb mint az enyém, na és szebb.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Igen, hazajöttünk, péntek du-ra.NAgyon jó volt az elmúlt hetünk, végre sokat lehettünk együtt hármasban.már ránk is fért.Petike nagyon jó fiú volt, leszámítva, h. kijööt az egy hét alatt a két felső metszőfoga, így nem aludt éjjel oly tökéletesen mint itthon, de nem volt nagy gáz. Az idő jó volt, bár nem igazán strandolós.MI még tudtuk is kicsit a medence mellett ejtőzni, de a bébiket nem lehetett bevinni. mert hideg volt a víz, meg olyan hely de nayg kánikula sem volt.Rengeteget sétáltunk, és minden nap szaunáztunk, ami már nagyon hiányzott.Mióta megszületett Tücsök nem volt rá alkalmam, bár a férjem rendszeresen jár... Tavaly ilyenkor pocakkal is szaunáztam, semmi gondot nem jelentett.Most végre minden nap adódott rá lehetőség, ui. egy másik baráti családdal mentünk,nekik 13hós a gyerek, és felváltva a fiúk ill. lányok tudtunk ízzadni.Amíg mi főttünk az apukák pesztrálkodtak.
Nem tudom mikor lesz megint ilyen, h. apuka ennyit legyen velünk :( Kép 1X strandolta Kép családi idill

Kép
dora1980

Sziasztok, mi is megjöttünk tegnap!

Köszönjük a névnapi jókívánságokat!

Nagyon jó volt a nyaralásunk, viszonylag jó idő volt a parton, tudtunk sokat fürödni. Egy nap esett az eső. Mi szállodában voltunk, félpanzióval. Jó, hogy a kajára nem volt gondunk. Reggel jól laktunk, és kitartott vacsoráig. Persze, a gyermek kapott napközben szendvicset, meg innivalót, meg fagyit. A fagyiból végül már majdnem dupla adagot adott neki a pasi, mindig oda mentünk. A strand kavicsos volt, és bent a vízben volt homokos rész. Volt homokos strand is, de mi a kavicsost választottuk, mert legalább nem hullott mindenből a homok. Vittünk búvárszemüveget is, sokat voltam én is a víz alatt, de annyira tiszta volt a víz, hogy úszás közben felülről is lehetett látni a halakat, amint alattam úszkáltak. Se oda, se vissza úton nem volt vészes a forgalom. Visszafelé a szembejövő sávban álltak az autók, km-eken át, mert az alagút előtt torlódtak. Ez egy 5 km-es alagút volt, nem semmi....
A szerpentin is elég veszélyes volt, át kellett kelni a hegyeken, oda is, vissza is. Volt, hogy csak kettesbe kapcsoltuk a kocsit. Mindent összevetve nagyon jól éreztük magunkat, én mindenkinek receptre kiirnék 1 hét tengerpartot minden évben. :)
Mutatok egy fotot is. Kép

KépKép
simsi

Sziasztok!

Ági2!
Ne aggódj a kislányoddal nincs semmi gond, szépen fejlődik. Még élmény neki az újszerű mozgás.
Én számtech-technikán végeztem. Szerintem a matek miatt sok tantárgyból kapsz menteséget. Majd kérdez rá, így talán már könnyebb lesz Dóri mellett is tanulni. Mikor végeztél?

Anita!
Boti is nagyon ügyes! Félévesen felül? Manó egy kicsit lusta volt, anno.

Dóri, Ildi!
Üdv. újra itthon.
Szauna, Dóri nagyon irigyelek miatta. Én is szívesen járnék, de Manó nagyon anyás, nem tudnám magam elengedni.
Ildi, örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás. Teszel még képeket?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Jolka!
2002-ben végeztem. Ma elmentem a boltba, ide a sarokra, majd megszakadt a szívem a kicsi nélkül! Hát nem tudom kezdem e?!
Te tudtál programozni? Vagy ott tanultál meg?
Majd jövök!
Puszi
ágimanó1

Szia Ági2!

Elvileg, akkor ismernem kéne téged. Mi 2001-ben végeztünk.
Programozás, ez nálam a mumus. Fősuli előtt szerettem, de itt valahogy megutáltam, a kötelezőt "megtanultam", ennyi. Az egyetemen meg még lusta voltam vele foglalkozni, ezért sem végeztem. :)
Valahogy az én agyam nem tud ráállni. Ész is kell hozzá :D
Most már csak idő kellene, hogy foglalkozzak vele.

Nekem is rossz volt az első vásárlás manó nélkül, szaladtam haza. Tavaly nyáron, míg a boltban voltam Zolko volt kint vele.
Mire kijöttem, nem találtam őket, hülye fejjel elkezdtem bőgni, hogy biztos elvesztek. CSak a másik irányból jöttek vissza. Egy darabig nem mentem nélküle sehova sem. :)
Most már nagy fiú és szeret Zolkoval is és a nagyszülőkkel is lenni.
Na majd most meglátjuk, hogy vigyáznak rá, míg én osztálytalálkozón leszek. :)

Mentem, mert még millió dolgom van.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Dóri, Ildi: Üdv újra itt! :D Szuper,hogy jól sikerültek a nyaralások!

Jolka, remélem mamád sikeresen túlvan a műtéten! Az első két nap nagyon vacak, de egyre jobb lesz! És ami a lényeg, megszűnnek ezek a rohamok. Gyors felépülést Neki! Lábtörés után én is kaptam hasfalba szurit...
Szept. 17-én megyünk.

Ági: Nem halasztottam!

Tünde: Valóban nagyon nehéz napok voltak. Most volt először,hogy éjszakára kettesben maradtunk a bébivel. Napközben meg nagyszülőknél kellett hagynom Botit (nem szoktam), ami eléggé megviselte szegénykét! :( Én ingáztam lakás-nagyszülők-kórhóz között... De túl vagyunk rajta, ez a lényeg! Férj egyre jobban van, de még vigyázni kell az emeléssel, főleg,hogy örökmozgó fiúnk meg ne rúgja a hegeket, így még rám marad gyakorlatiag minden.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szia Anita!

Köszi a kérdést. Muti túl van a műtéten, még nagyon gyenge. Egyelőre még a dokival sem beszéltek. Remélem holnap megtudom nézni. Jó lenne, ha többet nem görcsölne.

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka anyukádnak és Anita a férjednek jobbulást kívánok!
Üdv itthon a nyaralóknak, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Rakjatok még fel képeket!

Jolka!
Holnap csinálok képeket a konyháról, de nem biztos, hogy nagyobb, mint a tied, 2,6*2,2-as, épp csak főzőfülke. Amúgy te írtál a sarokfiókról, a tiszavasvári úton láttam a Grexum Kft-nél, tényleg tök jó, csak én már mást akartam a sarokba. Ma egész nap takarítottam, persze, mikor Bence hagyott, kipróbáltam a sütőmet is, pizzát sütöttem, persze kész tésztából :D

Ági2!
Még akartam írni az úszásról, hogy miket csinálunk, csak Bence visszatapsolt ezért fejeztem be ilyen hirtelen. Az elején van masszázs a kicsiknek, torna a nagyoknak :) közben mondókázunk. Ezután a vízben mindenféle énekek kiséretében körbe megyünk hol háton, hol hason úszkálnak a babák. Ezután merülünk párat, valamikor csúszdáról vízbe csobbannak ez nagyon érdekes, nem kell elkapni a babát, hanem meg kell várni, míg elmerül, aztán elkezd magától feljönni és csak akkor elkapni. Utána még karúszóval vagy úszódeszkával is szoktunk kicsit úszkálni, végül pedig átmegyünk a kismedencébe melegedni. Én örülök, hogy járunk, általában nagyon élvezi Bence.

Ágiék nyaraltok?
Petra

Kép
ppetra

Még pár képpel lógok, most teszek fel a kutyusról és a babakocsiról, a másik kettőt csak úgy.

Kép
Bence és Jágó

Kép
Bence az új babakocsival :D
Kép
Bence
Kép
Bence szőnyege

Kép
ppetra

Sziasztok!

Köszi Petra a jó kívánságot.
Szuperek a képek! Nagyon tetszik! Nagyon édes Bence! Az a kutyus:) Örzi a gazdáját. Manó is oda lenne érte. Öcsémnek már szóltam szerezen egyet otthonra. Bence tologatja is a kocsit a szőnyegen, jól látom? :)

A mai éjszakánk egy fokkal jobb volt, de most is sokszor fent volt. Remélem, ha héten meglesz az kiságy, jobban alszik. Egyszerűen már képtelenség a rácsos ágyba becsepészni. Este még sikerül, de hajnalban már nem.

Ki, hogy szokta tárolni a kinőtt gyerek cuccokat? Szekrénybe lassan nem férünk. Dobozoljam vagy zsákba rakjam? Hol lehet kapni Fóliát amivel a régi bútorait belehetne csomagolni. Boltokban olyan jól megcsinálják. Köszi előre is.

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Én most fejeztem be a vasalást, közben fél szemmel olvastam, mit írtatok!
Képzeljétek mire szokott a babóm! Minden lefekvés előtt egy kis cici. Meg persze kelés után is.??? Őrület. Na nem baj.

Jolka! Én kolis voltam, buliba csak a kezdetekben jártam. Mikor megismerkedtem a párommal, utána már szinte alig. Elmosolyodtam, mikor olvastam első bevásárlásod! Aranyos vagy! Én is így jártam, csak nem sírtam. Mondta a párom, hogy a Coop körül fog járkálni. Ahogy kijöttem, elkezdtem megkerülni a boltot, persze ugyanazon irányba, amerre ők sétáltak. Aztán eszembe jutott, jobb ha megállok 1 helyben, és bevárom őket.:)
Anyukádnak jobbulást kívánok!
Mivel nekünk még alig van kinőtt cucc, nem tudok tanácsot adni. Egyébként ami van, azt egy táskába tettem, amiben eredetileg pléd volt. Átlátszó, jól zárható.

Anita! Írnál kicsit részletesebben, hogyan oldottad meg a szopit? Bejártál órákra? Ide az NyF-re jársz? Megkérdezhetem milyen szakra? Megírhatod privibe is, ha itt nem akarod!
Jobbulást a párodnak! És előre is köszi az infót!

Petra! Örülök, hogy írtál az úszásról. Nem félt Bence a merüléstől? És te? Mármint, hogy a víz alá merül. Gondolom, hogy élvezi, hisz a pociban is vízben volt. Mivel én olyan aggódó vagyok, nem biztos, hogy nem kapnám ki a vízből, ahogy elmerül, vagy ne kapnám el a csúszdáról. Nagyon jók a képek, szép nagy fiú Bence. Hol készült a kép? Milyen ügyes!!!

Tünde! Jó a gép? Hol vagy? Készültök a nyaralásra? Mikor mentek?

Üdv mindenkinek!
Kár, hogy ilyen rossz idő van! 
Ági2
ágimanó1

Sziasztok!

Ági2!
Melyik koliban voltál? Mi a 3-ban. Utolsó két évben a 4.-en laktunk. Zolko volt már akkor az egyik kolbiz. tag.
Nálunk is cicin alszik el Manó. Most gondold meg, hogy jó-e így. Talán őt még meg lehet tanítani az egyedül alvásra. :) Kiváncsi vagyok meddig kell MÁrknak. Ma már cumit duktam a szájába, azzal , hogy ez cici cumi, 2 percig sem volt a szájában. :D

Dálelőtt rendezgettük Manóval a ruhákat. Millió...Van olyan fehér tipi ami már elkezdett sárgulni. :(
Olvastam v.hol, hogy vasalás nélkül kell eltenni, és nem fog sárgulni. Szerintetek? Nem gondoltam, hogy ilyen hamar tönkre megy, pedig a tesónak is jó lenne még.
KÉsz a matrac, ha van Zolkonak kedve este, akkor szétszedjük a kiságyat. És a nagyfiú most már kénytelen ott aludni, este itt bujunk össze. :D
Tipp, aki még nem dobta ki a nagyobb játékok dobozait, ne tegye. Én sokat helyszűke miatt kidobtam, most jó lett volna abba visszatenni őket.
na megyek, még pakolászok, míg fel nem kel.

Anita!
Képzeld anyut már lehet, hogy ma haza engedik. Érdekes, hisz még csak tegnap műtötték, nem hamari ?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Képzeljétek úgy terveztem, h. tegnap és ma kimosom a ruháinkat és indulásig meg kivasalom őket, erre itt ez az ocsmány idő. Bent nem tudok ruhaszáritót tartani, mert Zalán játéknak nézi és a ruhákat cibálja, meg félek, h. magára boritja, az erkélyen meg 3 nap alatt sem száradna meg. Amugy szerintem csak arról volt szó, h. hét közepén lesz ilyen sz.r idő. Nem? Ezért még a hétvégén a jó időt kihasználva kimostam a párnákat, paplanokat, azok tök jól meg is száradtak, erre most ugy néz ki, inkább a ruháinkat kellett volna. Egyszóval most szembesültem azzal, h. a télen fogalmam sincs hol fogna a ruháink száradni, mert ugye tavaly télen sem volt még útban senkinek (-> Zalán) a ruhaszárító. Nincs mese vennünk kell nagy házat, mosókonyhával. Ha hazajön a férjem el is mondom neki mekkora ötletem támadt. :D
Ami engem illet, amikor Zalus picike volt annyit aludt, h. én volt, h. minden nap elmentem még sétálni egyet, amikor Zoli hazajött. 5 hetes volt, amikor 4 órát ültem a fodrásznál és tudtam, h. az apjával van, tehát nem lehet baja. Most lehet elitéltek, de azóta is minden különösebb izgalom nélkül hagyom rá, v. v.melyik családtagra, csak arra figyelek, h. a telefonom ne hagyjam itthon (azért már iez is megesett), mert ha mégis kell, akkor fel tudjanak hivni. Lehet sz.aranya vagyok?

Petra,
Nagyon ügyes Bence. Zalán a kisautókat is még csak megeszi, nem tologat.

Ágimanó,
Nem tudtam nem észrevenni, h. te is könyvtár szakon végeztél. Régebben? A baba születéséig hol dolgoztál? Elég indiszkrét kérdés, ugyhogy nem kötelező válaszolni.
Amugy a gépünk úgy tűnik helyrejött, néha nehezen jön be a net, de állitólag karbanartási munkák vannak az axeleronál.

JOlka,
Én foly-san viszem anyukámékhoz a kinőtt gyerekruhákat. Ebben a lakásban már képtelenség lenne őrizni őket. Tegnap este Zoli annyira kiakadt, h. lépni sem lehet már lassan a lakásban, hozzá kell tennem már előszedtem a nagy bőröndöket is, h. azt mondta hazajövünk és kidobálunk mindent. nem tudom mi a minden, de erre kiváncsi leszek.
Anyukád remélem ma már még jobban van. Debiben műtötték? Tudtok menni látogatni? Bár elvileg két nap és otthon van. Ugye?

Anita,
A férjed műtétje akkor hosszabb lábadozással járhatott ezek szerint, mint egy ilyen normál műtét, mert a környezetemben 2-3 nap alatt akinek volt, szinte helyre is jött.

Anita2,
Fogak?

Talán lehet még ma is sétálni?! Reménykedjünk.

Tünde

KépKép
tuzal

Jolka,
Én az 1-esben laktam és kol.biz.tag. voltam. Debreceniként nem is ártott, ahhoz, h. egyáltalán ott lakhassak. Amugy nem tudom Nyh-án miért gondolják, h. aki Debiben lakik az át is járhat minden nap? Akkor durva 4 év lett volna.
Szerintem simán engedhetik már ma is haza anyukádat, ha a varratot is kiszedték.
Jó a tipped, de én eddig sem dobtam ki a dobozokat, mert amikor pihenőt kap v.melyik játék visszateszem a dobozába és úgy teszem el .... aztán néha elfelejtem, h. eltettem és tovább pihen, mint terveztem.
Kiváncsi leszek Márkó alvását mennyire befolyásolja majd az új ágy. Szoritok. Nálunk Zalus elvan a kiságyban, szigoruan ott is kell elaludnia (Suttogó), de ha felkel és feláll már eléri a kilincst a nappali felé és kinyitja az ajtót, ebből tudjuk, h. alvás befejezve. Kicsit az én akartomból is, de áttértünk a napi egy hosszú alvásra. Feleslegesnek tartottam a babakocsiban való szundikat. Így itthon szép hosszút alszik egy húzásra.

Tünde

KépKép
tuzal

Ó igen, meglettek tegnap a fogaim. Egész jó lett. :) Picit nagyobbacska mint a régi, de ha beszélek, sokkal szebb mint a régi volt. Jobban elveszlik a többivel. A színét is egész jól sikerült eltalálni. Szóval aki nem ismert, így beszélgetésnél nem biztos hogy észreveszi, hgoy nem saját. Én így látom. A férjem kicsit furcsállta, neki nagyon nagynak tűnik, főleg, hgoy egy hajszállal lentebb lóg mint a kettesek. De a fogdoki is azt monta, az mindig lentebb lóg. Csak a férjem fogsora olyan, hgoy neki egy vonalban van az egész. Irigylem is az övét. De nekem már csak ezt jutott. Összességében nagyon boldog vagyok és meg vagyok vele elégedve. Legalább már hamarabb mentem volna, nem lenne az a sok ronda fotó rólam................. Még fotót nem csiáltunk, majd ha lesz, összehasonlításképpen rakok fel, hogy mennyivel jobb. Még én sem tudom,h goy fotón esetleg kirí-e.

A gyerekek még mindig jól elvannak. Igaz, most megint felkelt 2x Kornél, de lehet a foga is. Nagyon fehér és szögletes már felül az ínye.
Épp most írtam Ági2-nak, hgoy Kornél beindult most délután. Már vagy 5x felült magától. :) Kb egy hete csináltra először, aztán napokig csend, nem csinálta. Most a nagy játékban megint rájött a fortélyra. :) Végre valami előrelépés megint.

Petra! Az agyam eldobom Bence milyen ügyes! Én örülhetek, ha 1 évesen meg fog állni Kornél.................

Na készlük a délutáni shoppingra. Kicsit feltöltődöm. :) Addig a sógorom felügyel a gyerekekre. Jó esetben Kornél aludni fog. Már régóta fent van. Adok most neki vmi uzsit, aztán lehet végigalussza míg oda leszek. Bár egyébként is jól elvan Tomi vele. Dodival meg megint semmi gond, mert elnézi egész nap a tv-t.

Kézeljétek! Mióta összeköltöztettem őket, esténként mesét olvasok nekik. Régen mikor Dodinak próbáltam, mindig azt mondta "anya fogd már be a szádat"-és befogta a kezével a számat. Szóval nem jött be neki. Na most meg követeli, hogy anya akkor olvass vmi mesét. :) Utána villany leolt és bent maradok míg elalszanak. Ugyanis Dominik utánam jönne, ha kiönnék. Azt a 10-20 percet meg kibirom. Elszunyókálok én is mellette. :)

Na megint sokat beszéltem.
Puszi Lányok

KépKép
KépKép
nagy_anita

Sziasztok!
Jolka! Én is a 3-ban laktam. A másodikon. Számteches volt a szobatársam, ő is 2002-ben végzett. A földszinten voltak még ismerősök, bár miután összejöttünk a párommal, már ritkán aludtam a koliban. Király Pálra emlékszem kol.biz. tagra. Talán?!
Tünde! 2002-ben végeztem. A párommal 1 helyen dolgoztunk Békés megyében egy kis faluban. Matekot is tanítottam, délután pedig én voltam a könyvtáros. Suli újságot szerkesztettem, és könyvankétokat szerveztem 3-4-5. osztálynak! Ezeket a gyerekek nagyon élvezték. Aztán húsvét előtt költöztünk ide, a szülőkhöz közel!

Jó éjt!
Ági2
ágimanó1

Sziasztok,

Jolka, szuper,hogy jobban van Mamád. Valószínűleg őt már reggel (délelőtt) megoperálták, azért mehet is. Tibire délután került sor... Ma már egész jól van.

Tünde, igen, valóban picit hosszadalmasabb neki. Operáció alatt derült ki,hogy annyira be volt gyulladva az epehólyag, hogy a "hagyományos" lyukon nem tudták kiszedni. Így picit nagyobbat kellett vágni, csak ott meg vigyázni kellett, nehogy a rekeszizomba szaladjanak. Lejjebb ennél a technikánál nem lehet menni. Műszer már be volt vezetve...stb, szal mondta is a doki,hogy megkűzdöttek vele :? De most már sokkal jobban van, ez a lényeg! Ja, és vicc,hogy uh nem mutatta,hogy ilyen durva a helyzet, és a vérkép sem...

Anita2, örülök,hogy kész a fogad, és,hogy jól is sikerült. Szuper továbbra is,hogy így megvannak a srácok.

Petra, nagggyon cuki Bence, és milyen kis ügyi!

Ági2, nem titok :D Debreceni Egyetemre járok közgazdász szakra (kiegészítő egyetemi)! Őszintén megmondva nem jártam előadásokra :oops:, de ezt azért is tehettem meg, mert nem ez volt az első félévem, és sok csopitársam nagyon segítőkész volt. Meg kicsit rámenősnek is kell lenni, és segítséget kérni (anyagok begyűjtésénél). Vizsgázni szopival indultunk. Általában pont kitartott a pocitelítettség a vizsga végéig, így a kocsiszopiztunk :lol:, de volt,hogy lefejt anyatejet kapott. Ráadásul férj nem tudta még akkor pohárból itatni, de szerencsére nálunk nem kavart be cumizavar (amúgy cumkós is, de az sem zavar be a szopiba). Szóval így. Kérdezz még nyugodta,ha tudok segíteni!
Babaúszásra mi is járunk, az élménybe. Hasonlóan zajlik a foglalkozás itt is, mint ahogy Petra leírta. Ami szimpi,hogy mindig frissen engedik a vizet, nyitás előtt egy órával van az óra. Boti élvezi nagyon.

Alvás / altatás: Az estivel szerencsére nincs gondunk. Boti nem cicin alszik be. Így utólag, amiket én is hallok, nem is bánom (szóval gondold meg Ági). Viszont napközben annyira nehezen megy az alvás. Mindig mintha kűzdene ellene... Mit lehet tenni? Bár mióta mászik, üldögél, úgy tűnik , kezd megoldódni a probléma (kopp-kopp), biztos jobban lefárad.

Eddig nyugodt voltam, most a frász jön rám minden percben: ugrik, mászik minden után, felül, eldől....áááá, és ez még csak a kezdet. Jól gondolom, igaz???

Ági(1), mi újság nálatok? Balu???

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na, még pár képet akartam mutatni! Remélem, nem baj...

Boti képek:

Anya, jól csinálom?
Kép

Vajon, így kell ezt a lasztit megfogni?

Kép

Nézd, Anya, sikerült!!!
Kép

Innen indítom a felülést! :D
Kép

Egyik oldalra felülés...
Kép

...másik oldalra...
Kép

Boti úton
Kép

Egy ráadás...
Mondd, Anya, nem értem!!! :D
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Jó reggelt!

Ági2!
:D Király Palit még jó, hogy ismerjük. Évfolyamtársunk volt számtechből. Őt talán már csak az utolsó évben választottuk meg kol.biz. tagnak. Tényleg elárulod a teljes neved? Akkor mi már tuti találkoztunk, folyosón. :)

Tünde!
Én télen bent teregettem, nem rántotta magára a szárítót. Eleinte lepakolt míg újdonság volt, de már ő is segít teregetni.:) Az biztos, hogy most nehezebben szárad. Nektek nincs a kád felett? Nekünk télen-nyáron itt szárad Manó cuccai. Az ablak szinte mindig nyitva van rá.
képzeld tegnap a nagyszerelésben Zolko keresett valamit. Persze nem találta. Egyből, hogy mindet kifog dobálni, minek ez a sok kacat....:) Milyen egyformák ezek a férfiak.
Mutit tegnap már hazaengedték. A klinikán műtötték, egy nagyon kedves doki és egy szuper rendes cselfes altatós dokinővel. Nagyon jó brigád jött össze. Azt mondták, hogy annyi követ vettek ki belőle, hogy egy új ház alapjának is elég lenne. :)

Anita!
Nagyon aranyos Boti a képeken! Kész bunker van neki kialakítva.

Anita2!
Sosem írsz sokat, örömmel olvasom az élménybeszámolóidat. Jó, hogy kész a fogaid, várjuk a fotót. :wink:

Ági!
Itthon vagytok már?

Ma Márk már az új ágyában aludt. Nagyon élvezte az egész estét. Állandóan Zolko mellett sűrgöt-forrgott, segített neki szerelni. Ami megint nehezen ment. :D Nem igaz, hogy egy kombiágyat, ennyi nyűggel lehet szétszedni, vagy csak a miénk rossz. De nagyon úgy néz ki, hogy csak egyszer használatos. A menetek sokkhelyen tönkre mentek. :(
Alvás jól ment, ott is kelt fel, csak 1x kért cicit 3 órakor. Állandóan mászik az ágyára. Most már csak azt kell elérni, hogy végig aludja az éjszakát.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hello lányok!

Ma nem kellett menni melózni. Erre el is aludtunk, 3/4 8-kor keltünk fel. Igaz az éjszaka nagyon rossz volt, nem tudom, mi van a bébivel, lehet a betegség bujkál benne, de folyton nyöszörgött, sírdogált, keresett, átkérezkedett. Így én is alig aludtam. Pedig annyi intéznivaló van mára.
Egyébként minden oké, suli jó, mindennel elégedett vagyok. Sajnos a megszorító intézkedések minket is érintenek és nemcsak olyanok vannak ám, amiket mindenki hall, nagyon rafkós ez a kormány!! Ha vkit érdekel,akkor priviben leírom.
Flórával semmi baj, bölcsit imádja. Kijött egy új foga, ez a 13. Rengeteget fejlődött, már mindent mond, ha akar, de általában nem akar. Köztük olyan szavakat is, mint tető, török... :D Már akárhová felmászik, de komolyan nincs akadály. Irtózatosan sokat nőtt, úgy látszik nem lesz olyan kis törpe, mint én.
Nyaralás egynek jó volt, de tudjátok, én még mindig állítom, hogy a nyaralás csak gyerek nélkül nyaralás. Önző vagyok, ez igaz, de megbeszéltük, hogy legközelebb csak akkor megyünk, ha Flóra már elmarad nélkülünk és csak és kizárólag kettesben. Most biztosan gondoltok vmit, mert ti mind komolyan élveztétek a "pihenős" nyaralást, hát én nem... :oops:
A lakást még nem adtuk el, bár már kétszer majdnem. Lassan kezdek elkeseredni, hogy nem fogjuk tudni, mert totál seggre ült az ingatlanpiac. Akkor építkezés sincs. Akkor Petra, szomszédok sem leszünk. Pedig már annyi tervünk volt.

Petra! Anita2!
Képek?

Anita2!
Nagyon jól tetted, hogy összeköltöztetted a fiaidat! Az okosok is azt mondják, hogy ilyenkor erre van szükségük és majd ők tudják ésjelzik, ha külön szoba kell nekeik.

Anita1! Jolka!
Megnéztem a képeket, nagyon cukrok! A Jolka képeit babával együtt néztük, el volt ragadtatva és hajtotta, hogy bí-bí (=víz-víz).
Lemaradtam: milyen műtétek voltak, epe? Jobbulást mindenkinek!

Tündi!
Mikor indultok? Most nem irigyellek, én kivoltam a pakolástól. (Jaj, jut eszembe, nemsokára jön a festő! Újabb pakolás, pfúj!! :( )

Ági!
Milyen volt? Képek?

Ági2!
Hol is laktok most akkor? Van segítséged? Lett munkája a férjednek?

Dóri!
Téged most láttunk először képen! Szép kis családod van! Mikor jön a következő?

Eldugultam, szép napot!

Kép
nycsilla

Kép egy friss fotó Flóráról

Kép
nycsilla

Kép és a legújabb szerkója

Kép
nycsilla

Sziasztok!
Dórám 11-óta alszik! Minden percben lestem, mikor kel. Ilyenkor mindig sokat alszik! Reggel mikor keltem, már fent volt, nézelődött! Egy hangja sem volt! Ki tudja mióta volt ébren?!
Anita! Köszi az infót! Az élményben mennyi 1 hónapra? Sokan vannak? Mióta jártok?
Mit sikerült intézni a Brendonban? Boti nagyon ügyes, szép legény! Olyan jó kis kuckója van, hogy kedvet kaptam hozzá én is. Indulni akartunk valahova játékot venni, de olyan hideg volt reggel, most meg még alszik! A szőnyeg Brendonos? Nagyon szép!!!
Csilla! Nyíregyházán vettünk lakást, anyóséktól nem messze, 1 utcányira! Férjemnek még nincs állás!:(Flóra nagyon édes, nagy lány!
Jolka! Hol vagy? Mit csinálsz? Írtam!
Üdv mindenkinek!
ágimanó1

Sziasztok!
Péter úrfi alszik, én meg vasalok-vasalnék ha nem lenne itt mellettem az internet! :roll:
Csilla
köszi a dícséretet, a második bébivel még várunk kicsit.A nyaralással kapcs. véleményeddel, részben én is egyetértek. mi abban egyeztünk meg Apukával, h. a rendes nyári nyaralás mellett(gyerekkel) Minden évben beiktatunk legalább egy hosszú hétvégét, ahová csak kettesben megyünk. :D Peti addig ellesz anyukámékkal.egyébként a férjem most jött rá anyaralás alatt, h. nem is egyszerű egész nap a gyerkőccel lenni.nem mintha nem élvezném, de estére jó ha kicsit leveszi rólam Peti nyűgét.Ezt most ő is belátta :)
Mit művel ez a kormány a sulikal???Én is tanítok, ma voltam bent a sulinkban Petivel, de ilyesmiről nem tárgyaltunk, nem akartuk elrontani egymás kedvét!!!

Kép
dora1980

Jolka! Kb. 200 képet csináltam (nem is olyan sok) de olyan nehéz választani közülük. Ide már nem rakok többet, nekem az olyan időigényes, lassú, de raktam fel egy keveset ide:
http://www.gportal.hu/portal/simsi01/
A bal oldalon a menüben a fotókra kattints. Bár ezek inkább tájképek. Talán egyszer felkerül az útleírás is.[/url]

KépKép
simsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?