Hello lányok!
Ma nem kellett menni melózni. Erre el is aludtunk, 3/4 8-kor keltünk fel. Igaz az éjszaka nagyon rossz volt, nem tudom, mi van a bébivel, lehet a betegség bujkál benne, de folyton nyöszörgött, sírdogált, keresett, átkérezkedett. Így én is alig aludtam. Pedig annyi intéznivaló van mára.
Egyébként minden oké, suli jó, mindennel elégedett vagyok. Sajnos a megszorító intézkedések minket is érintenek és nemcsak olyanok vannak ám, amiket mindenki hall, nagyon rafkós ez a kormány!! Ha vkit érdekel,akkor priviben leírom.
Flórával semmi baj, bölcsit imádja. Kijött egy új foga, ez a 13. Rengeteget fejlődött, már mindent mond, ha akar, de általában nem akar. Köztük olyan szavakat is, mint tető, török...
Már akárhová felmászik, de komolyan nincs akadály. Irtózatosan sokat nőtt, úgy látszik nem lesz olyan kis törpe, mint én.
Nyaralás egynek jó volt, de tudjátok, én még mindig állítom, hogy a nyaralás csak gyerek nélkül nyaralás. Önző vagyok, ez igaz, de megbeszéltük, hogy legközelebb csak akkor megyünk, ha Flóra már elmarad nélkülünk és csak és kizárólag kettesben. Most biztosan gondoltok vmit, mert ti mind komolyan élveztétek a "pihenős" nyaralást, hát én nem...
A lakást még nem adtuk el, bár már kétszer majdnem. Lassan kezdek elkeseredni, hogy nem fogjuk tudni, mert totál seggre ült az ingatlanpiac. Akkor építkezés sincs. Akkor Petra, szomszédok sem leszünk. Pedig már annyi tervünk volt.
Petra! Anita2!
Képek?
Anita2!
Nagyon jól tetted, hogy összeköltöztetted a fiaidat! Az okosok is azt mondják, hogy ilyenkor erre van szükségük és majd ők tudják ésjelzik, ha külön szoba kell nekeik.
Anita1! Jolka!
Megnéztem a képeket, nagyon cukrok! A Jolka képeit babával együtt néztük, el volt ragadtatva és hajtotta, hogy bí-bí (=víz-víz).
Lemaradtam: milyen műtétek voltak, epe? Jobbulást mindenkinek!
Tündi!
Mikor indultok? Most nem irigyellek, én kivoltam a pakolástól. (Jaj, jut eszembe, nemsokára jön a festő! Újabb pakolás, pfúj!!
)
Ági!
Milyen volt? Képek?
Ági2!
Hol is laktok most akkor? Van segítséged? Lett munkája a férjednek?
Dóri!
Téged most láttunk először képen! Szép kis családod van! Mikor jön a következő?
Eldugultam, szép napot!