Új privát üzeneted érkezett!

Levi cuki!

Kép
fiora

Sziasztok!

Fiora
Köszi :wink:

Még most is nagyon fáj a fejem, de már a torkom nem... :)

Most mindkét "pasim" alszik :lol:

Mikorra tervezitek a talit?
Mindenki ráér?

Trécsi - hol vagy?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

A lényeget nem írom :?

A taliig meg akarok gyógyulni.

Apa szerdáig itthon van betegen - de nekem bármelyik nap jó, ha már nem leszek beteg.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok! :wink:

Tegnap megint nem volt net,ezért nem is tudtam jelentkezni.
Kia jobbulást nektek! :wink: Nagyon aranyos Levi baba!

Én is megfáztam,folyik az orrom és köhögök is. Éjjel nem volt vmi jó éjszakánk,Gabika lázas lett.
01:30-04:00ig nem aludtunk. A láza lement,jókedvű,de nagyon rossz volt,hogy semmi nem kellett neki. Nehezen aludt csak el! :roll:
9 után kelt,most is alszik,hagyom is,hadd pihenjen!
Apa ma este érkezik,holnap délután megyünk majd haza!

Itt ma nem süt a nap,szél fúj,nem tudni milyen idő lesz! :roll:

Mamám egész nap rendezkedik,fent van,ami jó is meg nem is,mert ekkor senkinek sincs megállása 1 percre sem sajna! Mióta lent vagyok nem pihentem semmit az éjszakai alvásokon kivűl,pedig jól esne,de mindig talál vmi munkát,amit azonnal meg kell csinálni,s csak úgy jó ahogy ő elképzelte! :roll:
Ilyenkor átérzem anyu helyzetét,mert a mindig megfelelés nem jó!
Saját döntésed nem nagyon lehet,mert az hülyéség!

Többiek? Ki mit csinál?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi
..akkor nektek is JOBBULÁST!!Remélem Gabika már nem lesz lázas..

Itt sem süt a nap.
Csak felhőket lehet látni.

Fanninak tegnapra BOLDOG HÓFORDULÓT!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

csajok képzeljétek ma reggel olyan szédűlés volt rajtam utána meg kihánytam mindent remélem ez az amire gondolok de én még kicsit korainak gondolom ezeket a tüneteket vagy szerintetek van ilyen hogy ilyn hamar legyen babától hányás meg émelygés? bár mondták nekem hogy állítólagh már a megfoganás pillanatától lehetnek tünetek na majd két hét múlva kiderűl :):):):))

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Én még melóban... :? Holnaptól egy hét szabi :lol: Tali nekem bármelyik nap jó a jövő héten, kivéve keddet! Remélem mindenki tud jönni. Szerintem ha jó idő van lesétálhatnánk a Duna-parta, vagy nekem mindegy, alkalmazkodom. Trécsinek is üzenek majd, hogy van-e kedve jönni! Betegeknek jobbulást, taliig tessék meggyógyulni! :)

Boszi: pedig azt hinné az ember, hogy pihenni mész le! Én tuti kiélvezném a Balcsit, főleg ilyen jó időben. Én lázadnék és csak pihennék, pihennék... :lol: :lol: :lol:

Kia! Édes Levi Manó! :lol: Köszi a köszöntést!

Nika: jaj, csak nem??? Én mindenesetre nagyon szurkolok!!! :wink:

horvviki

Viki: én szeretném de azért még nem élem bele magam elég korai lenne tünetnek de hát ki tudja :):):)

nika70
Salgótarján

Viki
Gyógyulok :lol:

Nika
Drukk!!!!!!

Jó éjt! :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Úgy néz ki meggyógyulok gyógyszerek nélkül.
1-2 nap és nem lesz semmi bajom :lol:
Már nem fáj a fejem sem...

Az éjszakánk rossz volt.
Kb 4x keltem fel Levihez :?
Azt hiszem tényleg itt az ideje a hozzátápinak.

Tegnap megmértem magam... bár ne tettem volna :?
Szülés óta 5 kg pussz :shock:
Azt hiszem leállok a nassolással és a többszöri evéssel.
...el kell kezdenem tornázni.

Nektek a szülés óta nincs több anyajegyetek? (ezt már lassan fél éve meg akarom kérdezni :lol: )

A matrac lejjebb tétele... Ti mikor tettétek le?
Ezen már el kell gondolkodni...
Ha egyszer rájön a gyerek, hogy megkapaszkodik és fel tud ülni... :shock:
Csak ott vannak a kinőtt és még nagy (amiket kaptunk) ruhák..
Ilyenkor jönne jól egy családi ház :P

Hogy vagytok?

Mit csináltok?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Mi most megyünk Visegrádra. Apa bobozni szeretne :lol: Mi meg Fannival nézzük... Utána még lemegyünk a Dunapartra is halat enni :lol: Este hozok majd képeket.

Kia! Örülök, hogy gyógyulsz, így nincs veszélyben a tali! :lol:
Hozzátápi: szerintem is mehet már. Lehet már nem elég neki csak a tej, és éhes éjszakánként azért kel sokszor.
Ágy letétel: 4 és fél hónaposan, mert Fanni akkor már négykézlábra állt, és féltem, nehogy kiessen... 5 hónaposan meg már ült...
Anyajegy: azt hiszem nincs több :roll:
Ruhák: már alig várom, hogy a két terhes barátnőm elvigye őket...

horvviki

Jó utat Viki!
Várjuk a képeket!

Manó ma sárgarépát evett :lol:
Ez nem volt olyan fini, mint a stök :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

ruhákat én egy részét elajándékoztam a jobbakat meg megtartom tesó miatt ha meg nem lesz kb 5 évet mpróbálkozunk aztán majd elajándékozom :):):):):)

nika70
Salgótarján

Megjöttünk. Dunaparti halazás elhalasztva az eső miatt :( De a kirándulás jól sikerült :lol: Én is boboztam apával :lol: És sikerült még a nagy eső előtt a kocsihoz érni...

Viszont velünk mostanában mindig történik valami. Egy Hummer belénk tolatott a parkolóban :? Most lett is baja a kocsinak, a hűtőrács eltörött és a fényezés is megkarcolodott. Ráadásul a Hummerből 4 arab szállt ki, de végülis elég rendesek voltak, többször is bocsánatot kértek. Betétlapot nem nagyon akartak adni, ezért apa megegyezett velük. Az arab mondott egy autószervizt, ahova apa holnap elviszi a kocsit, és ők állják a javítattás költségét. Már a szerelővel is beszélt apa, holnap megcsinálja neki a kocsit ingyen. Remélem tényleg nem átverés :roll: Kb. 30-40ezres kár van a kocsin :?

És akkor pár kép:
Kép Kép Kép Kép Kép

horvviki

És még a múltkori Skanzenos képek:
Kép Kép Kép Kép Kép

horvviki

Viki: nagyon jók a képek :):):) remélem az autót megcsinálják tényleg :):):)

Kia nem semmi hová felturbóztátok gegét is :):):):): köszönöm szépen már csak pár nap :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Hazaértünk délután.
Hát nem javulok még,s Gabika se... :(
Végül anya adott manit,és TAXI-val jöttünk haza. Gabika éjjel óránként kelt fel. Holnap szólok is a dokinak,hogy jöjjön ki és nézze meg,mert ez nem vmi jó! :roll:
Majd jelentkezem,de most megyek pihenni,s remélem éjjel jobb éjszakánk lesz!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Boszi: hogy vagytok? Milyen volt az éjszaka? Dokinéni megy ki?

Apa még alszik, de mindjárt hivja a szerelőt, hogy hányra vigye a kocsit. Azért kiváncsi leszek én erre az ingyen javításra... :roll:

Többiek? Kinek mikor lenne jó a tali a héten?
Remélhetőleg Bosziék is meggyógyulnak addig...

horvviki

Hol van mindenki?

Ha unatkoznátok ajánlom ezt az oldalt: www.psychogalaxy.hu.
szerintem nagyon jó, én már egy órája ezzel szórakozom.

Apa elment a szerelőhöz. Ja mellesleg reggelre lelopták a Golf dísztárcsáit... :evil: Eredeti gyáriak voltak, nem az olcsó Tescos... Apa kocsijával már annyi mindent történt az utóbbi egy hétben, hogy már kezdek félni, hátha valami előjelek ezek :roll:

horvviki

Sziasztok!

Éjszaka most jobb volt,aludt végig szerencsére!
De mondjuk elaludni volt neki nehéz. 21kor feébredt,s nem akart visszaaludni,játszott. Amint lekapcsoltam a villanyt keservesen sírt. Biztos vmi rosszat álmodhatott. Így égve hagytam nála,s éjfélkor kapcsoltam le csak,mikor mentem mosdóba.
Dokinénit várjuk éppen. Gabika egész délelőtt alszik.
Én se vagyok jól,ver a víz ki,étvágyam nulla,s semmi erőm nincs! :roll:

Viki hát akkor nagyon rátok jár a rúd mostanság kocsi ügyben! :(
Nagyon jó az összes kép!
:wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boszi,
Jobbulast Nektek! Volt a doki? Mit mondott?
Gondolom, a heten Ti nem nagyon tudtok jonni velunk talalkozni!

Viki,
Mikor talalkozzunk??? Nekunk mindegyik nap jo, mi szivesen alkalmazkodunk Hozzatok!
Nagyon csini Fanni! Jok a kepek! Boldog 9. hofordulot neki!

Nika,
Megy a drukk! Remelem, osszejott a teso!

Mi jol vagyunk, a hetvegen volt itt anyosom, nagyon jol ezetuk magunkat, rengeteget jatszott Aronnal, sokat segitett! Kar, hogy nem lakik kozelebb, mert nagyon jo volt, hogy itt volt.
Aron eleg koran kel, tegnap haromnegyed5-kor, ma 5-kor... szoval gondolhatjatok, elegge kivagyunk.

KépKépKépKép
thelga

Viki,
Azt az oldalt ismerjuk, el is kezdte toltogetni a ferjem,de megunta. En meg nem nagyon nezegettem bele.
Autougyben van valami hir???

Aron mar ket oraja alszik, most probaltuk koltogetni, de nem sikerult! :shock: Mi lesz ebbol ejszaka???

KépKépKépKép
thelga

Kepzeljetek, most vettuk eszre furdeteskor, hogy Aronkam hatan van egy kullancs :( Meg nem ment nagyon a bore ala, szepen ki tudtuk venni. De azert nagyon aggodom! Remelem, nem lesz semmi....

KépKépKépKép
thelga

Szép estét!

Volt a doktornéni este. Szerencsére csak kis nátha van,Cenubion,Nasivin orrcsepp és Ambroxol kell neki.

Helga nem semmi a kullancs! :shock: Szerintem nem lesz semmi baj,bár én is aggódnék nagyon! Voltatok talán vhol kirándulni,ahol belemehetett? :roll:

Tali nagyon jó lenne,de nem tudom eltudunk-e menni,esetleg a 7vége körül,de nem akarok senkit megfertőzni!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok,jó reggelt!

Éjjel szerencsére jól aludt Gabika.

Reggel 8 után reggelizett,s már alszik is. Köhög szegénkém nagyon,s az orra is folyik. Én is még pocsékul vagyok,de talán lassan helyre jövök.

Itt vmi pocsék idő van,esik az eső!

Nem tudom meséltem-e,hogy a kiscipőnk sarokrésze levált! A pasi nagyon rendes volt,s mondta,hogy ingyen küld egy másikat,mert sajnos rossz szériából származott amit vettem!Megmondtam neki a balatoni cimet is,ha odaküldené. Azt is megmondtam,hogy csak péntekig tudom átvenni a csomagot,mert utána mert Pesten leszek,erre mikor adta fel?Pénteken! Állította,hogy én nem mondtam,hogy nem leszek már akkor ott! Anyumék szomszédja átvette,de nem akartam nekik ilyen kellemetlenséget,hogy most küldjék el nekem?!

Szandált viszont nem kell vennem,mert anyu vett Gabikának MAUS márkájut!

Többiek???

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boszi: reméljük hamar meggyógyultok!
Fanninak is Maus márkáju szandálja van, szerintem nagyon jó, és ráadásul nem is olyan drága szandi.

Helga: kullancs??? Hol szedhettétek össze? Én is állandóan ettől félek, jövő héten kell mennünk tanácsadásra, akkor én rá is kérdezek a kullancs elleni oltásra. Szerintem ezt beadatom :roll:

Nika: mizu? Hányinger? Egyéb jelek???

Tali: elég pocsék időt mond egész hétre, ilyen esőset végig. Szerintem vagy csütörtök vagy péntek legyen, hátha addig melegszik az idő. Ja, és hátha Bosziék is meggyógyulnak addig. Többieknek mi jó? Mi is tudunk alkalmazkodni, szóval nekünk szinte bármi jó. Csak nem tudom, hogy ha végig ilyen eső lesz, akkor mi legyen :roll:

Auto: nem vágott át minket az arab, tényleg megcsináltatja a kocsit ingyen. Majd holnapután lesz kész, levették a lökhárítót és újra fényezik. Dísztárcsát viszont nem veszünk, mert az eredeti gyárinak 10ezer Ft darabja... Gagyit meg nem akar apa. Ja, és jövő hónaptól valószinü beáll az örzött parkolóba a kocsival, mert elege lett... viszont az is 10ezer Ft/hó. :evil:

2-re be kell mennem az óbudai Auchanba, sajnos van határidős munka, amit az óbudai kolleganőmmal együtt csinálunk. Remélem egy óra alatt végzünk, és jöhetek haza.

Mára megint nagy viharokat mond, jégesőt, felhőszakadást, szélvihart... :evil:

horvviki

Hát igen elég pocsék időnek néz most is ki,de remélem azért le tudunk kicsit menni,mert gyógyszertárba kell menni és boltba! Legalább addig ne essen! :roll:

Nika drukkolok! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kedden erősen felhős, vagy borult lesz az ég, sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra. Többfelé jelentős mennyiségű eső hullhat. A délutáni óráktól elsősorban az ország középső és a délkeleti részein HEVES zivatarok is kialakulhatnak, felhőszakadással, jégesővel! A zivatarokat heves szélrohamok kísérhetik! A hőmérséklet délután északnyugaton 10-15, délkeleten 20-27 fok között alakul.

Szerdán is marad a változékony idő, többfelé várható zápor, zivatar, heves zivatar továbbra is kialakulhat. Csütörtökön sem számíthatunk lényeges változásra, az erősen felhős égből többfelé lehet csapadék. A hétvégére valamivel szárazabb levegő érkezik, napsütésre is van esély, elszórt záporokkal.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Na akkor pár kép :lol:
Kép
Csokit ettem :lol:

Kép

Kép
Fürcsi

Kép
új hintámban

Kép
kutyusokkal

Kép
cicussal

Kép
Felmásztam

Kép
Séró

Kép
Kukucs

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kullancs: A Pilisben voltunk kirandulni, es az egyik pihenohelyen, ahol jo kis fuves teruletet talatunk :twisted: , kicsit megengedtuk Aronnak, hogy maszkaljon. Ugyhogy valoszinuleg ott szedtuk ossze a dögöt :( Kb 12-13 ora korul szedhettuk ossze, es a furdetskor (20ora) korul vettuk eszre. Nem volt melyen a bor alatt, igy a ferjem egy szemoldokcsipesszel gond nelkul kivette. Jo idegesek lettuk tegnap este, csomot olvasgattunk Lyme korrol meg agyhartyagyulladasrol.... az egyik irodalom szerint csak 1-2 napnyi benttartozkodas utan fertoz a kullancs, mig masik szerint mar 4-8 ora elteltevel... Na mindegy, a lenyeg az, hogy figyeljuk a kullancscsipes helyet, ha nehany nap mulva (esetleg par het) megjelenik egy nagyobb piros kör, esetleg kokardas elrendezesuve valik, akkor azonnal jelentkezni kell az orvosnal, mert kezelni kell. A Lyme kort 4-5hetes antibiotikum kuraval lehet gyogyitani, mig az agyhartyagyulladast a szervezetnek maganak kell legyozni.
Nagyon bizom benne, hogy nem lesz semmi.
Oltast Aron meg nem kapott, mostanaban annyi oltast kapott, varni szerettem volna meg ezzel, es kullancsriasztonk sem volt. Ma lattam a dm-ben biot, de arra csak az volt irva, hogy szunyogriaszto. Jo lenne bio kullancsriasztot beszereni. Gondolom, patikabol....

KépKépKépKép
thelga

Viki,
Hat remeljuk osszejon majd a tali. Eleg rossz ido lesz egezsen a hetvegeig.

Boszi,
Nagyon jok a kepek es a videok is. Tok jo hintat kapott Gabika. Orulok, hogy jobban erzi magat a kisbetyar! Aronnak meg nincs szandija, de en is Maus markajut szeretnek venni neki, mert az jo es olcso is.

KépKépKépKép
thelga

Boszi
Holnap kell nézni a Hal a tortánt :P
Ugye?

Sziasztok!

Remélem holnap tudok jönni és írni..

Ma sok volt a "munkánk"...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok! :wink:

Akkor ma lesz a HAL A TORTÁN,amit nézni kell! :)

Még mindig pocsékul vagyok. Gabika is eléggé köhög,s folyik az orra,de majd lassan csak elmúlik.
Most kapcsoltam,hogy a 7végén Gyereknap is lesz! :P
Ti mentek vhova?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Helga: még szerencse, hogy észrevettétek a kullancsot! Nekem még nem volt közelebbi kapcsolatom kullanccsal... minig jó látható és észrevehető? Mi van ha a fejbe megy bele, és a haj eltakarja? Mondjuk Fanninál ez a veszély nem áll fent.... hajunk még mindig nincs.

Boszi: kár, hogy a Hal a tortán egy időben van a Barátok közttel :( De majd kapcsolgatok, remélem nem maradok le a párodról!
Jók lettek a képek, és milyen frizurája van Gabikának... :lol:
Jobbulást Nektek most már tényleg!

Gyereknap: tényleg, én is elfelejtettem, hogy a hétvégén van. Apa vasárnap nem dolgozik, biztos megyünk valamerre, mert mostanában minden hétvégén mentünk, ha jó idő volt. Talán kinézünk a Hajógyáriszigetre, ott biztos lesznek programok.

horvviki

én mindig nézem a hal a tortánt meg a barátokat is a főzöst mindig felveszem így majd megnézem de csak holnap :):):):)

Gyereknap: nem tudom mi lesz vasárnap anyósnál vagyunk ajit meg nem is tudom :):):):)

nika70
Salgótarján

Na láttátok apát? :lol: Igaz rövid ideig volt,de azért a hangja is hallható volt,s mindezt vagy 3x vették fel! :lol:

Nálunk Gyereknap nem lesz sehova mensé,mert anyós pont aznapra találta ki a kis sógor szülinapját,ami 22-én lesz! :twisted: Szombaton nem érnek rá,s csak akkor jó nekik! :twisted: Másik legjobb,hogy nincs semmi gyerekágy,s nem tudjuk Gabika hol fog aludni! Lehet el kell vinni a járókánkat! :evil: S anyós azt szerette volna,ha már 9-re ott vagyunk!Na persze,pláne,hogy Gabika akkor kel a legtöbbször! Meg amúgy is,ha ebédre megyünk,akkor minek rohanni már reggel gyerekkel?! :twisted: Amúgy is unatkozni fogok! Na mindegy,majd csak túlélem!

Többiek?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

:( Boszi, elfelejtettem :(
Rajta lesz a neten?

KépKépKépKép
thelga

Thelga nem hiszem,de megnézem. :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

http://webcast.tv2.hu/halatortan/

itt nézd meg szerintem holnap Helga! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Boszi: elfelejtettem megnézni :oops: :oops: :oops: Tiszta hülye vagyok, pedig egész nap arra készültem. De valahogy leragadtam a Barátok köztön :oops:

Milyen jó idő lett mára! :lol:
Mi most várjuk a védőnőt, 9-re igérkezett. Jön a szokásos havi látogatására...

horvviki

Most ment el a védőnő. Kullancs elleni oltást csak két éves kor felett lehet beadni. Viszont az agyhártyagyulladás ellenit egy éves korában megkapja Fanni. Ami szeptembertől ingyenes oltás lesz, az tüdőgyulladás, középfülgyulladás stb. ellen véd, illetve ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem kaphatja meg ezeket a betegségeket, hanem hogy nem lesz olyan intenziv lefolyású... 2-es tápszerről áttérünk a 3-ra, illetve ha elfogy a 2-es, akkor kipróbáljuk mit szól Fanni a 3-hoz :roll: Fanni most elaludt, én meg végre megreggelizem.

Többiek?
Boszi, hogy vagytok?
Nika? Mikor csinálsz tesztet?
Fiora rég voltál! Mizu?

horvviki

Viki itt a videó,ahol apa rajta van a 6. percnél :lol: :

http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php ... _id=376523

Ti nektek már a 3-as tápszer kell?
Nekünk még a 2-es! Úgy látszik minden védönő mást gondol! :roll:

Köszike megvagyunk,még náthásan,s köhögössen,remélem hamarosan rendben leszünk!

Többiek? :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi: ugyanaz a védőnőnk!!! :roll: Nekem határozottan mondta, hogy álljunk át a 3-ra :roll: :roll: :roll:

horvviki

Megnéztem a videót :lol: És apa kapott valami gázsit??? :lol: :lol: :lol:

horvviki

Viki apa nem kapott gázsit! :lol:
Neked is Balász Józsefné a védönőd?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi: igen, Jolika!

horvviki

Azt hittem nektek más,na akkor tévedtem! :lol: Sebaj! :roll:
Kíváncsi leszek majd a 15.hós oltásnál mit mond,ha megyünk! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Koszi Boszi! Megneztem apat :) Erdekes volt, amit mondott! Klopfolas helyett javasolta az öklözést???

KépKépKépKép
thelga

Ja igen! Vedooltas: pneumococcus elleni vedooltasrolvan szo. Aronnak meg az emlkeztetot kell beadni.

KépKépKépKép
thelga

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?