Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Petri!!!
Nagyon örülök neki,hogy kaptál cipőt Timinek akkor csak megérte a Pöttyös Pannába benézni :lol: .Az árak annyit ,szerintem máshonnan tudja beszerezni az árut vagy nem akkora árréssel dolgozik a tulaj :roll:
Milyen lett a frizurád???, Azt lehet,hogy nem említettem,hogy a kezedre vigyázz mert befogja a hamvasító :( Meg egy nagyon pici ecetet is tehetsz a hamvasítóvízbe :)

Judit!!!
Nagyon édi Marcika a lavórban,mintha mindig ott pancsolna nagyon ari :D :D jobbulást neki :!: :!: :!:

Kati!!
Köszönjük szépen a dícséretet sokat dolgoztunk a lakáson,hogy ilyen legyen de még van mit csinálni rajta de köszönjük :P :P
Egyébként mint ahogy Petri is mondta nem anyáskodott Dia csak megszeretgette Timit.Jobban kijött Petrivel mint Timivel neki hozta a sok játékot mutogatta meg oda telepedett Petri ölébe.
Különben már észrevettem,hogy jobban elvan a nagyobbakkal mint a vele egykorúakkal,ez nem tudom miért van lehet hogy azért mert Zolika sem kicsi már és őt szokta meg..... :roll:

Ildi!!
Neked is kösszi :P

KépKép
diÁcska

Nellike nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Kép Ez annyira ari kép nem tudtam kihagyni !!!!
Boldog szülinapot a 2 szülinaposnak!!!!!

KépKép
diÁcska

Képzeljétek volt a védőnő!

Bejelentkezett, és jól elbeszélgettünk.Mondtam neki, hogy én már nem fogok menni tanácsadásra, és azt mondta, rendben, csak a beutalókat még el kel kérni. 34 hetesen kiadják az igazolást, én utánna, már úgyis hamarosan szülni fogok. Remélem!!!!!!

Nem voltam uh-n mert, hát így hóap végén, másra kell a pénz. Ilyet még nem csináltam, de lemondtam az időpontot. Jövőhéten pénteken megyek. Amúgy meg kedden úgyis megnézte Petikét, minde rendben, a rákszűrést meg később is meg lehet csinálni.

Megkaptam az adóvisszatérítést!!!!! :lol:
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Kép NELLIKE!!!! NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED SOK-SOK SZERETETTEL!
Vendég

Kép
ANTÓNIA!!!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED SOK-SOK SZERETETTEL!!
Vendég

Kép
Vendég

NE kapjak idegbajt :evil: :evil: :evil:
Az előbb átcsöngetett a szomszéd csaj hogy van eladó vadi új superfit szandija 2000ft-ért :shock: :shock: :shock: :shock:
Megnéztem és tök ugyanolyan mint amit tegnap vettem 5900-ért (csak rózsaszínbe)
Hát ilyen nincs :evil: Meg is vettem volna csak egy számmal nagyobb kellene. Elvileg majd hoz. Valahol itt a környéken van egy nagyker, ott veszi. De nem árulta el hogy hol. :x

Diácska
Hát a hajam színe semmit se változott. :? A használati utmutatóben annyi van írva hogy 1dl vízhez kell csöpögtetni a hajtól függően. Hogy konkrétan mennyit...az nincs. Én csak úgy találomra nyomtam bele. De csak a kezem lett kék.
Hagyni kell valameddig a hajon, mert én rögtön leöblítettem.

Ma ablakot pucoltam. Úgy elfáradtam pedig volt segítségem.
Ahogy ráfújtam a clint Timi maszatolta szét. :P (az erkélyajtón)
Még csak a felével végeztem, maradt két ablak.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Jó estét

köszi megint a jókívánságokat! Szilbee, az a képeslap nagyon édes, köszi :)
Remélem már nem tart sokáig ez a nátha. Le is szívtuk az orrát, de nem nagyon volt benne mert ami van, az rögtön kifolyik. Csak éjszaka meg vízszintesbe van, és akkor nem tud kifolyni, gondolom azért nem bír aludni Marcika. Elég nyűgi is volt ma, de azért sétáltunk egy nagyot. Olyan csalóka az idő, nem csoda hogy megfázott.
Az adóvisszatérítést már én is várom, jól fog jönni!!

Diácska! Tegnap mi is megállapítottuk a párommal, hogy szép a lakásotok :D

Petri! Szerintem megmutathatnád egy fényképen, milyen lett a hajad, kíváncsi vagyok! :lol:
Én ma nekiálltam levágni a végeiből magamnak, mert ezért nincs kedvem fodrászhoz menni. Csak hátul kéne még kiigazítani.

Sziasztok, jó hétvégét!! A szülinaposoknak jó bulizást!
judit_79

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a szülinapi jókivánságokat.
Fényképeket majd holnap teszek fel, nagyon sokat fotóztunk.

A buli nagyon jól sikerült.Antóniát csak most tudtam lefektetni pedig 13:30-kor kelt fel. Nagyon jól birta magát.
Kapott egy kis mini konyhát a férjem szüleitöl, ennek volt a legnagyobb sikere, még az ágyba is magával vitte.
Gondolom egész hétvégén fözünk majd és a plüss állatokat etetjük.

Ágica!Jó bulizást nektek!
Nagyon fincsi volt a torta, biztos a tiétek is finom lesz.
Akkor a te kislányod is jól kiválasztotta az éjszakai idöpontot.
Egyébként nem tudom, hogy te hogy aludtál az elmúlt éjjel, de bennem teljesen felidézödtek a 2 évvel ezelötti események. Elég nehezen tudtam csak elaludni.

Jó éjt!

Kép
Kép
mongi

Mongi!
Tudnál esetleg feltenni "ilyen volt - ilyen lett" képeket??? :)
szilbee

Ágica!
Te is tennél fel ilyen képeket?
Olyan kíváncsi vagyok... :P :D
szilbee

Halihó lányok!

Olyan jól sikerült Ancsika szülinapi bulija. Még az utolsó pillanatban sem sejtett semmit. Megjöttek az apukájáék, de akkor sem tudta, hogy buli lesz.
Aztán, amikor behoztuk a tortát, leesett neki. Fincsi volt a torta, elég tömény!
Kimentünk a kertbe, és amikor meglátta a biciglijét, nagyon boldog volt!

Hú nagyon elfáradtam, egész délelőtt kinnt voltunk a kerteben, mert holnap lesz a lomtalanítás nálunk, és zsákoztuk a faleveleket. Imike még nem aludt ma, de biztos a fürcsi után, hamar elalszik!Én is.

Holnap megint bulizás, jönnek a mamák, és papák ....

Remélem mindenkinek szép napja volt.

Ja és megszületett ma a barátnőm kisfia: Kristóf: 3960 gramm, 56 cm.

Kép Boldog Szülinapot Kristóf!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Itt vannak a tegnapi buli képei:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

NAgyon szép idő volt ma!! Végre.

Húú Mongi de jók a képek. Olyan édik vagytok ahol egyszerre fújjátok a gyertyát.

Jó éjszakát mindenkinek!

phpBB: Kép
kati74

Sziasztok!
Remélem ma is nagyon jó lesz az idő!

Ma van a bolondok napja!

Kép

Kép Ezt Marcikának küldöm!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Mongi!
:D De édes a lánykád!! Nagyon klassz tortája volt Antóniának! Honnan is rendeltétek??

Kép

Nekünk ma szabadnapunk van, mert Leventére anyumék vigyáznak. Képzeljétek! Pici fiam első érthető szava, hogy "Mami" . :lol: Nem csoda! Úgy imádja mind a négy nagyszülőjét!

Ja és délután megyünk Ádámmal moziba (szülinapja alkalmából)! Ilyen is régen volt már! :D
szilbee

Sziasztok!

Mongi: Nagyon jók a képek és nagyon szép a tortátok!

Nálunk is megvolt a nagy buli! :lol: :lol: :lol:
Nagyon jól sikerült.
Teszek fel egy pár képet:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Hát ennyi.
Szép napot nektek.
Puszi

Kép
agica1119

Sziasztok!

Ágica!Látom nagy dinom dánom volt nálatok, biztos nagyon sokat készültél.
Nellike nagyon édes ahogy kidekorálta mágát, Antónia csak egy két marcipán levélkét evett meg a többi meghagyta nekünk.
Nagyon szupi a méhecskés torta is, lehet, hogy jövöre mi is ilyet csináltatunk. Igy fényképen elég nagynak tünik, hány szeletes volt?

Szilbee! Köszi a dicséretet, a marcipánból rendeltük itt tudtak kisebbet késziteni/12szeletes volt/, a Zagyvában 26 szeletes van csak.
De jó nektek, hogy moziba mentek, én szülés elött 1 nappal voltam utóljára. Pedig mi is elmehetnénk mert Anyukám jönne bébicsösznek csak valahogy mindig elmarad.

Akkor teszek fel ilyen volt ilyen lett képeket. Ilyesmire gondoltál?

Kép 2 hetesen

Kép 22 hónaposan

Kati!örülök, hogy tetszik a gyertyafújós kép. Antóniának nem ment egyedül húzott engem, hogy segitsek neki.
De én kicseleztem mert nem fújtam csak úgy csináltam, végül felemeltem és ő fújta el .

Ildi! Akkor Ancsikának igazi meglepetésben volt része.
Akkor ha jó értem ti egész hétvégén buliztok. Jó is az amikor összeül a család és mindenki jól kibeszélgeti magát.
Tegyél már fel képeket te is ,ha készültek.

Sziasztok

Kép
Kép
mongi

Üdv lányok!

Hát a szülinapból kijutott a hét végén látom!

Mongi, Ágica tündériek a gyerkőcök!
A torták bizti nagyon finomak voltak.

Mi is kibuliztuk magunkat, képek is lesznek, csak apus nem hozta el a madzagot, így nem tudtuk feltenni a gépre.
Anyukáméktól és tesómtól, meg a mamámtól kapott egy Ancsi egy pár arany fülbevalót, és egy nyakláncot, szettben voltak.
Anyósomékkal meg elment vásárolni és cipőket, szoknyákat és harisnyákat választott. Imi nagymamájától meg pénzt kapott, majd vesz belőle valamit.

De az igazi bolondok napi sztorit most mesélem.
Mint tegnap már beszámoltam róla, a hét végén lomtalanításra készültünk, zsákoltuk be a lombokat, és mindent amire már nincsen szükségünk. Imi reggel korán kelt, hogy kitegye a ház elé a hulladékot, mert ha éjszakára maradt volna kinnt, akkor reggelre biztosan széthúzkodták volna. Délelőt el is vitték egy fuvaral a zöld hulladékot, majd nem sokkal később jöttek a többi cuccért is. Alig, hogy elvitték, készültünk bemenni a házba, mire Ancsika jön ki megszeppenve, hogy felhívott minket egy néni és kérdezte tőle, hogy anyád otthon van-e?
Mondta neki, hogy kinn vagyok a kertbe, de azt mondta neki, hogy jó lesz ő is. És most kezdődik az igazi sztori!
Azt mondta, hogy mi amióta itt lakunk, csak zajongunk, és állandóan teherautk pakolnak a ház előtt. Nekik már nagyon elegük van belőlünk, és fejezzük be ezt az egészet!
És hogy most is tőlünk pakolnak valamit nagy zajjal. Ők egész héten dolgoznak, és csak hét végén tudnak pihenni, de tőlünk nem tudnak.

Erre Ancsika mondta neki, hogy nem csak ami szemetünket viszik el, hanem mindenkiét, mert lomtalanítás van és ki kellett tenni a szemetet a házak elé. Különben meg mindenki kapott értesítést róla.
A nő azt mondta, hogy ő erről nem is tud, és náluk nem is állt meg a szemeteskocsi!

Na és ne legyek ideges!
Hozzáteszem, hogy nem is a szomszédunk, mert három házzal laknak arrébb, ráadásul a másik oldalon, szemben.
Fogalmam sincsen, hogy miről beszél, az meg a másik, hiszen eleve a gyerekek miatt, nem is szoktunk hangoskodni. Szerintem a kertes házban vannak olyan munkálatok, amelyek nem éppen zajtalanok.

Szóval ma tényleg bolondok napja volt!

Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Ildikó! Nahát az a szomszédos történet... :shock: VAnnak még ,,értelmes" emberek...

ANCSIKÁT ISTEN ÉLTESSE BOLDOGSGBAN, EGÉSZSÉGBEN!!!

Ágica! Hát ezek a képek!! NAgyon aranyos a csajszi! Látom gyűrte a szájacskájába a tortát. Ja és nagyon csini volt.

Mongi! Mennyit változott a lánykád! Ugye milyen hamar megnőnek?A fenébe! A pihe-puha babákból nagy emberkék lesznek. De hát ez az élet rendje!

Jó éjszakát !

kati74

Ancsinak sok boldog szülinapot!!!
Ildikó, puszild meg helyettem is! :lol:

További szép napot mindenkinek!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ancsika

Boldog SZülinapot!!!
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tegnap este már megnéztem a szülinapi képeket csak már írni nem volt erőm.
Nagyon szuper kis bulik lehettek :D
A torták gyönyörűek és nyálcsórgatóak :P
A gyerekek irtó aranyosak :D

Mi tegnap a berényi zoo-ban voltunk
Timi simagatta is amit lehetett (kecske, birka, teknős,ló) csak nem sikerült lencsevégre kapni :cry:

Kép
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ágica!
Látom Nellikének is ízlett a torta! :lol:
A ti tortátok is iszonyat jól néz ki, szerintem 200% hogy mi onnan rendelünk majd 4 hónap múlva! Hihetetlenül guszta!

Mongi!
Igen! Ilyen képre gondoltam! :D
huhh! Hatalmas a változás! :)

Petri!
Hát nagyon szupi idő volt rátok!!

Ancsika!
Téged pedig Isten Éltessen!
:D
Kép
szilbee

SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK ANCSIKÁNAK!

Kép

Marci és
judit_79

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK ANCSIKÁNAK!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Ildi! Ancsikának nagyon sok boldog születésnapot kivánunk!
Hú, micsoda nöcis ajándékokat kapott a nagylányod. Gondolom volt öröm.

Szomszédotok nem semmi, hát sajnos mindenhol vannak h...e emberek.

Kati!Tényleg nagyon gyorsan eltelt ez a két év, szinte most született.
Igyekszem is minden percet kihasználni, mert lassan már az ovin kell majd gondolkozni és akkor megszünik ez a nagy szabadság.

Petri! Nagyon jók a képek.
Szerintem jó lett a hajad, igy felülnézetböl. Kibékültél már vele vagy még próbálsz rajta változtatani.
Timi édes lehetett az állat simogatás közben. Kár, hogy nincs róla fotótok, de majd legközelebb.

Szilbee! Mi újság? Mit néztetek a moziban és milyen volt?
A sétákat hogy birod Leventével, nem fárasztó nagyon?

Ma voltunk a 2 éves kötelezö vizsgálaton. Antónia 12.9 kg és 85.5 cm.
Igy most a mai napunk egy kicsit megcsúszott és csak most aludt el pedig délután vinni akartam a Tisza- partra. Megy még ma valaki arra?

Sziasztok

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

De szép idő van!!!! :D

Viszont most olvastam, hogy szerdától erős lehülés várható hózáporral???????????? :shock: :shock: :twisted:

Na ne má

kati74

Mongi!
Mivel elég pocsékul vagyok napközben, így a délelőtti játszóterezés ki van lőve. A kaját nagy nehezen összehozom, de mire befejezem, totál kivagyok. Délután szerencsére sokáig alszik, így apja viszi le olyankor.
No épp most ébredt...
Sétálni már nem igen tudunk, mert nem marad meg a babakocsiban. :? Meg félek is egy hosszabb úttól, mert bármikor rámjöhet a rosszullét. :? :(
Ma nem hinném, hogy mi kimegyünk a Tisza-partra, mert ha Ádám hazajött és leviszi a törpét, nekem vasalnom kell.
Kép
szilbee

Kati! Micsodaaaa? Hózápor! :twisted:

Kép
Kép
mongi

Szilbee! Teljesen megértelek, pihenj sokat.
Hátha gyorsan elmúlik ez a rosszullétes korszak és még a nyarat ki tudjátok használni.
Amikor Antóniát vártam pár hetes terhes voltam és hát rossz buszra szálltam a 2-es helyett a 8-as-ra, amikor megállt a busz a Tiszaliget bejáratánál bögve szálltam le. Ráadásul már este volt a buszok is ritkán jártak és még volt egy szatyrom is a telefonomom meg már nem volt több egység, totál kibuktam hogy hogy fogok haza menni. Szerencsére Attilának feltünt hogy elmaradtam valahol és hivott.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!
Nagyon jó az ídő!
Én is hallottam a szerdai lehülést azért remélem hó már nem lesz!
Pénteken 10:30-kor vizsgázom,kézzel lábbal szorítsatok!
A szobánk nagyon szép lett,már be is pakoltunk,igaz a lábaim sínylették meg,de most pihengetek!
megvettem az első cumisüveget!!!!!!!! :D

Ancsikának Boldog Szülcsinapot!!!!!!!!!!!
Kép

Kép

Kép
katlina

ILDI.

ANCSIKÁNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK

KépKép
KépKép
cleo27

cumisüveg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én anno vettem egy szet avonosat (4db) a mai napig nem használtunk az üvegeket csak a kupakokat az Timi pohara :D
Azt hittem nem lesz tejem azért vásárlotam úgy be. Ha tudtam volna hogy még így 1 év után is szopni fog... :roll:
Katlina azért Te is inkább szoptatni akarsz, ugye?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Köszönjük mindenkinek a gratulációkat! Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Hát igen,szeretnék minnél tovább szoptatni,igaz a családi statisztika nem olyan jó szoptatás ügyben.Nálunk nem nagyon volt teje senkinek a családban,de reménykedem benne hogy én leszek a kivétel!
Amúgy én is avent-eset vettem teljes optimizmussal,azért csak eggyet hogy bizti lesz tejcsim! :D

Kép

Kép
katlina

Nem akartam egy lapon említeni, megvolt a szülői értekezlet.
Szóval semmi újdonság, amit ne tudtunk volna. Elméletileg az ötödiket még kijárhatnák csak utánna eresztenék szélnek őket!
Az igazgató még szervez egy szülőit április második felére, reményeink szerint a fenntartó is jelen lenne, már több konkrétummal.
Ennyi!

Perti!

Ha jól láttam, már az új frizkóval voltál a zoo-ban?Bár nem pózoltál, de szerintem nem lett annyira vészes.

Hajni!

Csak délután mentünk be a városba, azért nem hívtalak. Elég sokáig aludt Imike reggel, így a séta is kitolódott. Délben meg alig akart elaludni, féltem is tőle, hogy esetleg nem tudunk bemenni a városba, mert elaludja az időt, de szerencsére nem így volt időben felébredt.

Képzeljétek, ilyen még nem volt, telefonált az ex apósom. Igaz Ancsival akart beszélni, de én vettem fel, így kénytelen volt velem is beszélni. Azért ilyen nagy szám, mert mióta elváltam, azóta nem is beszéltünk, már pedig annak már hét éve. Ők Gyöngyösön laknak, így még össze sem szoktunk futni.

Szilbee!

Lehet, hogy kiscsajszi lesz a pocaklakód?
Nekem mondjuk sosem volt olyan nagyon borzasztó az elején, bár talán így a fiúkkal egy kicsit rosszabb volt, de a 12. hét után elmúlt.

Küldök egy kis humor bonbont, ettől biztosan nem leszel rosszul, legfeljeb a nevetéstől! Remélem!
Kép

Kép
Kép
Kép

Mindenkinek kellemes szép estét!
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ancsika Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk Neked!!!! Kép Kép

KépKép
diÁcska

Katlina
Anyum is 1-2 hétig szoptatott engem.
Legalább Te optimistább vagy mint én voltam. Ez már fél siker. :D

Ildi
A hajam azért nem olyan borzasztó hogy sapkában kelljen járnom :wink: :D
Meg inkább csak elől olyan sárgásak a tincsek. Túl kontrasztos a barna és a szőke azért olyan furi.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Katlina!
Nálunk a családban csak nagymamám szoptatott 1 évig. a többi női családtagomnak alig volt teje!
S látod, én meg Levente 18 hónapos koráig, úgy hogy Én válaszottam el!
Szóval ez nem feltétlen függ a genetikától!!!!!
Ne is gondolj rá, hogy nem tudsz majd sokáig szoptatni! :D
szilbee

Ildi! :lol: :lol: :lol:

Én arra gondolok, hogy azért rosszabb a gyomrom, mert pont a terhesség elején kaptam el a hányós nyavaját és ettől lett érzékenyebb. Most kipróbáltam, hogy este veszem be az Elevitet. Egyenlőre jól vagyok... jobban, mint korábban. Meg nem eszek banánt, mert attól megfájdul a hasam, csakúgy mint a joghurttól. Ja és Leventénél ugyan nem ittam KV-t, de most ennél a babánál iszok napi egy csökkentett koffein tartalmút, mert elmúlik a reggeli émelygésem tőle. :shock: Szóval a 12. hétre csak kitapasztalom, hogy működik a szervezetem... :oops: :lol:

Avent:
Mi is négydarabos szettet vettünk belőle! Baromira bevált! Énis mindenkinek csak ajánlani tudom!!
:D 8)
szilbee

Ildi! :lol: :lol: :lol:

Én arra gondolok, hogy azért rosszabb a gyomrom, mert pont a terhesség elején kaptam el a hányós nyavaját és ettől lett érzékenyebb. Most kipróbáltam, hogy este veszem be az Elevitet. Egyenlőre jól vagyok... jobban, mint korábban. Meg nem eszek banánt, mert attól megfájdul a hasam, csakúgy mint a joghurttól. Ja és Leventénél ugyan nem ittam KV-t, de most ennél a babánál iszok napi egy csökkentett koffein tartalmút, mert elmúlik a reggeli émelygésem tőle. :shock: Szóval a 12. hétre csak kitapasztalom, hogy működik a szervezetem... :oops: :lol:

Avent:
Mi is négydarabos szettet vettünk belőle! Baromira bevált! Énis mindenkinek csak ajánlani tudom!!
:D 8)
szilbee

:oops: :oops: :oops: :oops:
szilbee

Szép reggelt mindenkinek!

Olyan sz.a.r. volt az éjszakánk, hogy el sem tudom mondani. Imike forgolódott, fel-fel sírt, Petike meg egész ejszaka döngette a hasam.
Eszembe is jutott Katlina, amikor azt írta, hogy Robika nem hagyta aludni.
Tegnap Imi is megkapta az adóvisszaigénylést, de mire hazaértünk, már csak az értesítő volt bedobva!
Úgyhogy van egy utunk a postára. Csak az a baj, hogy messze van tőlünk, így busszal kell menni.

Az avent termékekre én is esküszök, és csak ajánlani tudom. Ancsikával havonta kellett cumisüveget venni, mert akkor még nem voltak ilyen jó minőségű dolgok, vagyis biztos voltak, csak mi nem tudtuk megvenni. Azt hiszem A chicco vagy hogy kell leírni, az már volt akkor is.

A szoptatásról annyit, ha időben megveszem az avent mellszívót, akkor biztosan rendesen megindul a tejtermelésem. Mivel csak két héttel később volt rá pénzünk, így sajna nem igazán volt tejem, de még így is több volt, mint Ancsikával. Imikével legalább négy hónapos koráig volt, úgy, hogy pótolni kellett hozzá, Ancsikával viszont egy hétig sem.
Remélem most tejcsárda leszek, viszem is magammal a kórházba a mellszívót!
Sehol nincs leírva, hogy nem szabad használni a kórházban, így senki nem tilthatja meg.

Na most lépek, megyünk a postára.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Aranyosak lettek a szülinapos képek, és mind a kettő torta nagyon ínycsiklandóan néz ki! Legalább lesz miből ihletet meríteni, hogy milyen legyen a következő tortánk. De azért az egy évesek könyékig maszatos tortaevése megismételhetetlen :D

Szerintem se kell arra hagyatkozni, hogy a rokonaink a családban tudtak-e szoptatni vagy nem... A szakértők szerint mindenki tud..
Mi használtunk cumisüveget, mert a lefejt tejet abból adtuk Marcikának. A védőnők persze mindig riogatnak, hogy majd nem akar szopizni, ha cumisüvegből is kap, de ő vígan elvolt és nem szokott le amiatt a szopizásról!

Szilbee! Örülök hogy jobban vagy, majd csak elmúlik ez a pár hét!
Próbálj pihenni amennyit csak lehet.

Petri! Szerintem se lett olyan sárga a hajad! Látom Timi is élvezte az állatkertet. Mi Húsvétkor készülünk megint az állatkertbe Veszprémben.

Ildi! Van egy ajándékom a számodra, kitalálod, mi az ? :lol:
judit_79

Ildi!
Nekem a mellbimbóvédőt nem akarták hagyni, hogy használjam a befordult mellbimbóm miatt, de magasról tettem az egészre! Fontosabb, hogy a gyerkőc tejcsihez jusson, minthogy mit mond a csecsemősnővér! Szerintem nyugodtan vidd be ha gondolod!
Szószerint sírtam, mikor láttam, hogy Levente végre nagy kortyokban issza a tejcsit :lol:
szilbee

Sziasztok!

Ildi!
Semmi baj,nekem sem lett volna jó az időpont,mert vendégeink vannak! De előbb utóbb majd összejön az a találka! :lol:

Ágica!
Látom nagyon jól sikerült a szülinapi buli,de már ne is haragudj ez egy merénylet ellenünk ,hogy feltetted a képet arról a sok finomságról az asztalon!!! :lol: :lol: Nyam-nyam jobbnál jobb falatok!
A torta is nagyon jól nézett ki!

Mongi!
Nálatok is nagyon klasz volt a torta,hol lehet ilyeneket rendelni???
Ágica ezt tőled is kérdezem. Még két hónap és nekünk is be kell szerezni ilyen klassz tortát!! :lol:

Katlina!

Cumisüveget én is vettem annak idején mert én például a dávidot nem szoptattam nem volt tejem,viszont Franciskánál meg igen de azért már egy-két hónapja iszik cumisüvegből addig viszont nem fogadta el!Babakocsit vettetek már??Találtam egy jót a neten.
Kép
Ezt nem hagyhattam ki,ne haragudj! :lol: :o :o :o :o

Most mentem,mindenkinek puszi,és szép napot!

Kép
Vendég

babakocsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

már délelőtt 1x írtam csak a kis hercegnőm az ölembe kéreckedett és egy gombnyomással kikapcsolta a gépet :x most alszik

Ildi
Amikor én szültem akkor 2 csaj is használt mellszívót bent a kórházban és nem tudok róla hogy bárki is szóvá tette.
Meg hát mi közük hozzá :? Könnyebb azzal fejni mint kézzel. Vagyis aki még nem tanulta meg a kézit annak könnyebb.

Nekem bent a csecsemősök mikor meglátták a cicimet rögtön mondták hogy hozassak bimbóvédőt mert nagyon kicsi lapos a bimbim és ráadásul nekem (is) az egyik befelé forduló.
De megmutattam hogy nem kell. Szerintem nagyon sok a babán múlik hogy lesz e tejcsi vagy nem. Mert ha megfelelően szopik akkor "termel magának". Most biztos nem mindenki ért velem egyet de én így gondolom. Ha jó a szopó technikája akkor mindegy milyen a cici menni fog a szopi.
Persze mindenki úgy csinálja a szoptatást/etetést ahogy neki(k) megfelel és jónak tart. :!:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?