Üdv lányok!
Hát a szülinapból kijutott a hét végén látom!
Mongi, Ágica tündériek a gyerkőcök!
A torták bizti nagyon finomak voltak.
Mi is kibuliztuk magunkat, képek is lesznek, csak apus nem hozta el a madzagot, így nem tudtuk feltenni a gépre.
Anyukáméktól és tesómtól, meg a mamámtól kapott egy Ancsi egy pár arany fülbevalót, és egy nyakláncot, szettben voltak.
Anyósomékkal meg elment vásárolni és cipőket, szoknyákat és harisnyákat választott. Imi nagymamájától meg pénzt kapott, majd vesz belőle valamit.
De az igazi bolondok napi sztorit most mesélem.
Mint tegnap már beszámoltam róla, a hét végén lomtalanításra készültünk, zsákoltuk be a lombokat, és mindent amire már nincsen szükségünk. Imi reggel korán kelt, hogy kitegye a ház elé a hulladékot, mert ha éjszakára maradt volna kinnt, akkor reggelre biztosan széthúzkodták volna. Délelőt el is vitték egy fuvaral a zöld hulladékot, majd nem sokkal később jöttek a többi cuccért is. Alig, hogy elvitték, készültünk bemenni a házba, mire Ancsika jön ki megszeppenve, hogy felhívott minket egy néni és kérdezte tőle, hogy anyád otthon van-e?
Mondta neki, hogy kinn vagyok a kertbe, de azt mondta neki, hogy jó lesz ő is. És most kezdődik az igazi sztori!
Azt mondta, hogy mi amióta itt lakunk, csak zajongunk, és állandóan teherautk pakolnak a ház előtt. Nekik már nagyon elegük van belőlünk, és fejezzük be ezt az egészet!
És hogy most is tőlünk pakolnak valamit nagy zajjal. Ők egész héten dolgoznak, és csak hét végén tudnak pihenni, de tőlünk nem tudnak.
Erre Ancsika mondta neki, hogy nem csak ami szemetünket viszik el, hanem mindenkiét, mert lomtalanítás van és ki kellett tenni a szemetet a házak elé. Különben meg mindenki kapott értesítést róla.
A nő azt mondta, hogy ő erről nem is tud, és náluk nem is állt meg a szemeteskocsi!
Na és ne legyek ideges!
Hozzáteszem, hogy nem is a szomszédunk, mert három házzal laknak arrébb, ráadásul a másik oldalon, szemben.
Fogalmam sincsen, hogy miről beszél, az meg a másik, hiszen eleve a gyerekek miatt, nem is szoktunk hangoskodni. Szerintem a kertes házban vannak olyan munkálatok, amelyek nem éppen zajtalanok.
Szóval ma tényleg bolondok napja volt!