Sziasztok!
Mi a Nagy Lajos kir. útiba járunk, és nekem kezdetebn is szimpi volt az ovi, bár mi a Szugló utcait néztük meg a nyilt napon, aztán végül ide vettek fel, és nem bántam, mert csendesebb és nagyobb udvara van.
De ez elgondolkoztató amit Klarissza írt, lehet, hogy az én gyermekem is ezért beteg állandóan?
(ő sem nagyon szeret önállóan öltözködni...
) (Most is náthás és köhög, pedig csak 3* volt a héten, és elhoztam ebéd után...) De sajnos ezt a mondatot én is el tudom képzelni az egyik óvónéninkről. Klarissza, ha nem titok megírod melyik csoportban volt, vagy hogy hogy hívják a kisfiút, akár priviben is... Lécci!
Múltkor én is találkoztam egy csoportbeli anyukával, mialatt a gyerek itthon volt, és mondta, hogy volt szülői. Mondjuk ezen egy kicsit kiakadtam, hogy nem értesítettek, végülis nem én voltam beteg, el tudtam volna menni, és a telefont is feltalálták már... Az anyuka is mondta, hogy a szülőin arról is szó volt, hogy nem tudnak egyedül öltözni.
Még jó, hogy az "ismerkedési napokon" többször is elhangzott, hogy az első év épp erről szól!
Bella, gratulálok a különneműekhez!
Ez azért nem valószínű, hogy már változni fog! Mennyiben más ez a terhesség? Nekem kb. ugyanolyan volt, max. a fiúnál nem kívántam a kávét, a lánynál meg igen, és a fiúnál sokkal érzékenyebb voltam a szagokra.
Beáta: felveszik! Az enyémet is felvették, pedig itthon vagyok a kicsivel.
Sziszike! Így még külön bosszantó!
Klára: nagyon-nagyon irigy vagyok a fél 8-as kelés miatt!!!!!
Ha jól emlékszem az elmúlt majd 4 évben egyszer sikerült 9-ig aludni, amikor egy esküvőn voltunk gyerekek nélkül!