SZiasztok,
Minden névnapját v. születésnapját a közelmúltban ünneplő babának és mamának sok boldogságot kívánunk.
Emese,
Gratulálunk! Sok boldogságot és és jó egészséget kívánunk nektek.
Ildi,
Köszi, h. tettél fel képet is a hajdúnánsi strandról. Már többen is dícsérték, azt hiszem még az idén megnézzük.
Tényleg nagyon ügyes vagy. Sajnálom, h. ennyire nehéz az értékesítés. Én is a net-et ajánlom, csak itt meg ugye a postaköltség dobja meg az árat. Mégicsak helyben kellene találni érékesítési lehetőséget.
Melinda,
Köszönöm a választ.
Erre az évre ti már kinyaraltátok magatokat? Azt hiszem a szobatisztaságra ALexával jól is jött ki a lépes, h. nyár van és már ennyi idősen érdemes volt próbálkozni nála. Nekem ugye Zalán szeptemberi, tehát jövő nyáron még lehet korai lesz próbálkoznom, köv. nyáron meg már közelít a 3-hoz. Ugyhogy kiváncsi leszek nálunk hogy alakul, de tény, h. nyáron sokkal egyszerűbb a leszokatás.
JOlka,
Köszi a Pampers-es utidoboz tippet, már be is gyűjtöttem.
A héten ugy néz ki, Nyh-án leszünk, de már nem zaklatlak, h. talizzunk, mert ilyenkor már az emberen rajta van az utazási örület,rohangálás minden után, ilyenkor kiderül, h. ez sincs, az sincs. Gyerkkel ez meg csak fokozódik. Mi még a héten csináltatjuk meg Zalus útlevelét. Gondolom, h. már nem az van, mint anno, h. várni kellett 6 hetet is akár. Én is még ma voltam repjegy.foglalást intézni, de nekünk annyi csomagunk lesz, vagyis Zalánnak, h. Zoli és én szinte már semmit sem vihetünk.
Utazóágy mindenképp kell, h. tudjon hol aludni. Aludhatna köztünk is, de félek 2 hét alatt kinyilna a szeme, h. igy neki sokkal jobb és itthon meg jól megszívnám.
Bébihordozó, amibe mellesleg már be sem igazán fér, de h. spanyol rendőrbá ne büntethessen meg bennünket sok euro-ra, amikor megyünk kirándulni, hát visszük azt is.
Babakocsi, szintén kell, mivel addig még Zalus tuti nem fog nekem km-eket sétálni.
Ezek csak a nagyobb dolgok. A hosszú listát, amit már az agyamban őzzök le sem irom, mert ugyis tudja mindenki, h. egy egyéves forma gyereknek az egész házat el kell vinni.
SZóval összegezve, jó nektek, h. kocsival mentek, de gondolom ti sem egy autóval mentek. Babakocsit te viszel még Márkónak?
Petra,
A képek nagyon jók. Zalán még nem járt az állatparkban, remélem lessan sikerül kijutnia.
Esernyőkocsit v. sportkocsit keresel. Látom, h. előbbi már van. Próbálok nem tulzottan belemenni a részletekbe, de mi megfizettük az árát rendesen ennek a könnyű babakocsi témának. A héten már a 2. esernyőkocsit készülünk megvenni ..... és hidd el nem vagyunk gyűjtők. Pár hónapja én még itt is kérdeztem a lányoktól, h. ki mit ajánl, aztán bementem az egyik boltba, megláttam egy Quinny kocsit, amibe beleszerettem. Nem egy olcsó kocsi, de gondoltam ugyis min. két gyereket kell, h. kiszolgáljon, ráadásul praktikus, mivel még egy esernyőkocsihoz képest is fele nagyság, összehajtható akkorára, h. pl. az anyósülés előtti lábrészbe is befér, ráadásul extra könnyű ..... DE nem dönthető a háttámlája és nem állítható magasságú a lábtartója. Akkor még azt hittem ez nem baj, mert lassan Zalán már ugyis egyszer fog csak aludni és az meg itthon lesz, mire meg megyünk nyaralni ez pláne nem gond. De az én gyerekm változatlanul min . kétszer, de néha háromszor alszik egy nap. Engem az tévesztett meg, h. a barátnőm kisfia, akivel járunk sétálgatni, már 9 hósan sosem aludt az utcán, de ugye nincs két egyforma gyerek és nagy hiba volt megvennia kocsit, hiába kicsi, nagyon könnyen megy, de mégsem szolgál ki. Ugyhogy ezek után azt mondom, csakis dönthető háttámlájú kocsit vegyél, legyen emelhető a lábtartója és ami még fontos, amit az előbb kihagytam, a karfa, feltétlenül legyen. Zalán anélkül ugy ül a babakocsiban, mint akit odatettek, a karfába meg végig kapaszkodik, szemmel láthatóan sokkal kényelmesebb neki. Nekünk a repülő miatt fontos a súlya is, mert csak könnyű kocsit vihetünk megunkkal a fedélzetig, de ha neked ez nem fontos, akkor nagy a választék. Ajánlom neked a babaszoba.hu-t, általában sok, alig használt kocsit lehet ott találni én is böngészem hetek óta, igazából csak a szállítással van gond, mivel szinte mind Bp-en van. De ez csak egy ötlet volt. Felmerül bennem a kérdés, ami már korábban is eszembe jutott, h. Nyh-án miért nem fogalalkozik senki sem használt kocsikkal és babaholmival? Debiben van két hely is, egész jókat láttam, csak a mi szempontjainknak (mert már igy 2. körben van bőven) egyik sem felelt meg.
Bence elindult már?
SZép napot mindenkinek.