Új privát üzeneted érkezett!

Helga: Magenheim Ritánál szültem. Ő eredetileg a Margitban volt onnan ment az ÁEK-ba.

Kép
fiora

Jó reggelt lányok! :wink:

Kép

Helga Gabika már sok mindent mond,csak el is felejtettem leírni! :lol:
6 fogunk van: 4 fent,2 lent! :P
Ezeket már mondja:apa,apu,bácsi,cica,puszi,mama,papa,busz,vúúvú(ez a kutya akar lenni)...stb
Mindehol feláll,sétál körben a lakásban! A nyomában kell lennem,mert szeret nagyon pakolni! :P Csak hát nem engedek mindent meg neki,van is sírás akkor! Múltkor a vezetékes telefonunkat szépen elállította 3D-s csengésre! :lol: tegnap meg Walkie Talkie-ra! :lol: Szóval nagyon gombérzékeny! Számítógéphez nem ülhetetek ide,ha lát,mert akkor minden baja van!

Nika köszi,akkor ma felveszem,s majd megnézem! Akkor 1 terhes nőt kell keresnem benne?

Viki hát ma korán keltél,nem semmi! :?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Párom megemlítette anyjának,hogy kellene nekik venni egy baba utazóágyat! Egyrészt,ha hozzájuk mennénk ott nem kellene kocsiban altatni,másrészt,ha lemegyünk vellünk Wellnessre a lakókocsiban vmiben aludni kellene napközben!
Anyós rögtön azt mondta,hogy tuti nem fér be! :twisted: Na kíváncsi leszek a továbi fejleményre! Mi az a 10.000Ft neki! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi azt hiszem a babáját már megszülte de igen terhesen egy arcsérült beteg akit az egyik férfi doki istápolgat most nem jut eszembe a neve:):):):) de igen Alex a neve:) mármint a dokinak :):):) ráesett a kikötőben minden és az ercát roncsolta megműtik majd de nem tudom hogy ez már megtörtént e:) de szerintem még nem :)

nika70
Salgótarján

hirtelen ezt másoltam most ki de ez már jóval előrébb van :):):):) majd kereesek egy jobb részt :):):)

Kép

nika70
Salgótarján

Tegnap a MILUPÁTÓl jött nekem egy kupon,misszerint a következő terméket 300Ft kedvezménnyel vásárolhatom meg a Rossmannban év év égéig:

Kép

Más is kapott ilyet? Vki ismeri? Jó?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

én is kaptam ilyen kupont de nem váltottam be :):):)

nika70
Salgótarján

Párom most először kapott volna egy kis ADÓvisszatérítést,s erre most jött egy papír,hogy nem kapja meg mégsem:twisted: ,mert ADÓtartózása van!:twisted: Mint kiderült,a munkáltató mindent késve adott le,intézett el,emiatt. :twisted: Most már önadozó!

Nem olyan sok mani,de nagyon jó lett volna,s már vártunk! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

:(:(:(:(:(

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Fiora,
Maganheim Ritanal??? Pont Ot szerettem volna orvosomnak, de a terhesgondoozsok azt javasoltak keressek mast, mert Ot akarja mindenki es nagyon elfoglalt :) Jo doki?
Vegulis aztan nem kerestem mast, maradtam az eredeti dokinal. Azert akartam valtani, mert neki nagyon messze volt a maganrendelese, es en kozelebbit szerettem volna, es a Margitban szerettem volna szulni inkabb. Vegulis az Istvanban szultem, nem volt rossz!

Boszi,
Kaptam en is ilyen kuppont. Hat lehet, hogy nem fogom bevaltani, mert szerintem nemsoka en rendes tejet adok Aronnak. De majd meglatjuk.
Adozas: :( sajnalom
A szamitogep nalunk is favorit! Egybol az egeret akarja buvolni, ha a gep elott ul valamelyikunk. Igy mostanaban inkabb nem is ulunk a gephez, mert iszonyatos hisztit levag.
Nagyon sok szot tud mar Gabi, nalunk meg csak az auto es az apa megy.

KépKépKépKép
thelga

Én lehet beváltom,mert még nem tudom mikor adok Gabikának tejet.
A dokinő még nem javasolta,majd most megkérdezem,ha megyünk a 15-hós oltásra.

Délután 14-15:30ig aludtam egy jót,de most meg olyan vagyok,mint akit fejbevágtak! :roll: Hát nálunk muszáj a gépnek sokszor menni,mert van a webáruházunk,s rendelésekkel muszáj foglalkozni! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Helga: én még a Margitban kezdtem hozzá járni, mert onna 3 sarokra laktunk és gondoltam oda még gyalog is átmegyek szülni :) .
Aztán ő elment én meg követtem. Nagyon szimpi nekem és nem bántam meg hogy maradtam nála. Most új helyen rendel privátban az Árpád híd budai hídfőjénél, az Aquincum szálló mögött.

Kép
fiora

Sziasztok!

Megjöttem Miskolcról, jó hosszú napom volt. 12 embert felvételiztettünk, és csak egy embert vettünk fel a vevőszolgálatra.... Nem érte meg lemenni... Az a baj, hogy a miskolci áruház Dunakeszin fog betanulni, és mindenkinek vállalnia kell, hogy 3 hónapra feljön Dunakeszire (szállást, kaját, utazást fizetjük). És ezt nem sokan vállalják, ami persze érthető család mellett... Én sem mennék el egész nyárra a családomtól...

Boszi: én nem kaptam ilyen kupont :( Mi mondjuk Humana 2 banános tápszert eszünk. Az nagyon bevált FAnninak.
Már akartam kérdezni, hogy szerintetek mi a különbség a 2 és 3 tápszer között??? Mert Fanninak a 2-est veszem, de már kaphatna 3-mast is. Viszont a 2-re is az van irva, hogy kisgyermek korig adható... :roll:

horvviki

Sziasztok!

Viki,
Tapszerekhez sajnos nem ertek.
Sajnalom, hogy a miskolci ut nem jott be. Mikor jelentkezett az a sok ember az allasra, nem emlitettek nekik, hogy mit is kell vallallniuk??? Ha ezt megtettek volna, akkor mar eleve csak azok jelentek volna meg az interjun, akik tenyleg tudjak vallalni.

Boszi,
Meg nem beszeltem en sem az orvossal, de a vedono szerint O ket eves korig a tapszert szokta javasolni, de a vedono ezzel nem ert egyet. Szerinte mehet hamarabb is a tej. Ugyhogy majd en is beszelek vele ez ugyben legkozelebb. Vettem par hete babylove-os 3-as tapszert, poharbol itatgatom Aront reggel vele (ha keveset szopott). Hat eleg csomos..... es annyira nincs elragattatva Aron sem tole, mert kb 50ml-t iszik meg belole. Szoval meg eleg sokaig ki fog ez nekunk tartani :)
A webaruhazatok jol megy? Megeri csinalni???

Fiora,
Orulok, hogy bevalt a doki. Ezek szerint O nem ment vissza a Margitba. Azt tudom, hogy az egyik orvos, akinel voltam parszor (Sztanyik Laszlo), visszament.
A kovetkezo terhessegnel meg majd meglatjuk, mi legyen...

KépKépKépKép
thelga

Viki akkor tényleg nem érte meg lemenni neked.
Tápszerek közül mi a Humana Ha2öt esszünk,azt mondták még felesleges a 3-asra váltani,hiszen 3 éves koráig adható. :wink:

Helga az áruházunk megy igen,de azért nem keressük hülyére magunkat,vannak jó és rossz hónapok! :wink: Lassan 1 éve csináljuk,s Gabika miatt ez a + bevétel nagyon jó! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Helga mert jó forró vízben kell összerázni jó erőssen nekem sosem csomós én is azt használom :):):):) a babylove-ost

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

DE jó volt most... aludtam 7 órát egyben :lol:
Levi még alszik... csak én ébredtem... :P

Nika
Ha jól emlékszem - neked volt görcs a ciklus közepén?
Néhány napja nekem is görcsölt másfél napig a bal oldali pfészek.
Erre tegnap... Mikulás :shock:

Várhatott volna még...

Levi egyre többször gyakorolja a fordulást. :P

Boszi
Sajnálom az adózást.

Nekünk is a cég csinálja..

Majd még írok....
Ma Apa szabad :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok lányok,jó reggelt! :wink:

Nika hát nem elfelejtettem felvenni a filmet! Na mindegy,majd letöltöm. :wink:

Apjuk ma csak 14-ig dolgozik,utána még megy vásárolni,s siet haza! Végre együtt leszünk délután.
Tegnap nekem elmaradt a vasalás,mert nagyon fájt a fejem,s nem volt erőm semmihez. Aztán pakolni is kell majd lassan,mert ugye szombaton utazunk.

Van egy nagyon jó progi,amit ajánlok nektek nagyon:

Ezzel ingyen lehet telefonálni,csak mikrofonos fejhallgató kell hozzá! :P 3 órát ingyen lehet beszélni,aztán,ha lejár újra feltenni,s kész! :lol:

http://data.hu/get/245822/Ingyen_telefon.rar.html

Gabika ma 8:20ig aludt este 20-tól! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

boszi semmi gond mert ez még a műtét előtti rész még nem a végleges arca:):):)

én próbálgattam már a telefonálást de 10 perc után kidobott mindig :):):):) az újra telepítés sem oldotta meg a dolgot :):):):)

nika70
Salgótarján

Nika akkor nem tudom mi lehet a gond! :roll:
Mi már nagyon sokat beszéltünk vele! :wink:

Ja és akkor nem maradtam le semmiről a filmmel kapcsolatban! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mindjárt indulok dolgozni :?

Kia!
Nekem régebben soha nem görcsölt a hasam, most meg akárhányszor megjön, nagyon nagyon görcsöl, de úgy, hogy szinte mozogni sem birok. És ez tart 2-3 napig! :?

Tud valaki valamit Trécsiről? Már olyan rég volt!

Szép napot Lányok, annyira szép idő van lent, irigyellek most Titeket! De ne felejtsétek el, hogy máj. 19-től szabin vagyok, és akkor hozzunk össze egy közös sétát! :wink:

horvviki

Nekünk a VoipDiscounk van - ezzel telefonálunk.

Kb 10 eurót lebeszélünk 4 hónap alatt (mobilok), a vezetékeseket ingyen hívjuk.

Megyek vasalok tovább.

Nika
Nézted a szavazatok állását? :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

kia igen köszönöm szépen :):):) látom ti meg bekerültetek az első harmadba :):):) ügyok vagytok :)

Igen nekem volt egy görcsölésem de az állítólag pé volt de szerintem nem pár nap múlva nekem is megjött:):):)

nika70
Salgótarján

Én kivasaltam,mosógép megy,fürdő kitakarítva! :lol:
Nekem szülés előtt mindig nagyon rossz volt a menzesz első 2 napja,most meg megse érzem! Semmi fájdalom,csak van! :lol:

Viki akkor már mi is itthon leszünk,ugyhogy felőlem ok a tali! :wink:

Trécsi tényleg nagyon régen volt! :(

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Na mi már a sétából is megjöttünk,Gabika alszik! :lol:
Képzeljétek lejött a cipőjének a talprésze! :shock: Nem az egész,csak a kiemelkedő rész,ami a sarka alatt van! Vhol el is hagytuk,ma vettem észre!
Fel is hívtam a pasit,akitől eddig mindig rendeltük,s semmilyen panaszom nem volt még.
Elnézést kért,sajnos rossz gyártási széria volt pont az,s ingyen küld másikat! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

2 hét múlva,szerdán ne hagyjátok ki a HAL A TORTÁN-t! :lol:
Papp Gergely,alias Pimasz Úr fog főzni benne,s a párom melóhelyén vásárolt a hentesboltban,s a párom szolgálta ki,beszélt is vele kicsit! :lol:Tegnap már tudták,hogy lesz felvétel,csak mondom,amíg nem 100%,nem írok semmit! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi akkor szerencsétek volt ennyi pénzért még a talpa is leesik :):):):)

Levágtuk gege haját :) igazi nyári frizkója lett :) meg pár fotó :):):)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

nika70
Salgótarján

boszi mindig szoktuk nézni a hal a tortán és amióta a rtl is híres emberekkel csinálja azt is szoktuk még jó hogy nem egy időben van :):)::)

nika70
Salgótarján

Nika Gege nagyon csini lett! :lol:
Nálatok még szeret a Bergon kocsiban lenni? Gabika már nem!Megfeszíti magát,lecsúszik direkt! :twisted:

És aki nem tudná,ki a Pimasz Úr,íme:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hát ez nem Bergon de szeret benne lenni bár sokat szeret sétálni is ha elfárad akkor sokat van bent nekünk nincs kissebb kocsink igy csak apa tudja cipelni de már nem is veszünk sport kocsit :)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt lányok! :wink:

Kép

Ki mit csinál ma?
Én nekem nem kell ma se főznöm,mert tegnap délután apa csinált rakott zöldbabot,az lesz ma és holnap az ebéd. :P Ő sajnos ma estig lesz,hosszú lesz a nap nekem.

Ma elkezdek pakolni az utazás miatt,s kimosom még a pár holmit,ami van,ne maradjon itt. :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Nika, Kia, remélem nyertek majd valamit! :wink:

Nika: nagyon ari lett Gege, jól áll neki, hogy alig van haja! :lol:

Boszi: majd még szólj a műsor miatt, mert addig tuti el fogom felejteni! :roll:
Cipő: tök rendi a pasi, hogy ingyen küld másikat. Fanni Maus szandáljával eddig nagyon meg vagyok elégedve. Most már minden nap az van rajta, és már bele is nőtt a lába.

Ma nem dolgozom. :lol: Viszont szenvedek, mert tegnap délután begyulladt a szemem (a bal), tiszta piros, állandóan folyik a könnyem. Nem tudom mitől, lehet a kontaktlencsével vittem be a szemembe valami piszkot :roll: Ha Fanni felébred, lemegyünk a gyógyszertárba kérek rá valamit. Most azt hiszi mindenki, hogy sírok... tegnap is munka közben mindenki azt kérdezte, hogy miért sírtam... :?

horvviki

Viki akkor jobbulást neked,remélhetőleg hamar rendbe jön a szemed! :roll:

Én már kimostam,centriz a gép,felmostam,elmosogattam,s el is pakoltam a böröndöket. Még Gabika játékai ,tápszerek,és ilyesmik vannak vissza,de ezeket majd szombaton tudom csak eltenni! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Viki nézesd meg mert kötőhártya gyulladás is lehet ez és az fertőz . amúgy jobbulást :)
Én is kimostam teregettem megfőztem székelykáposztát csináltam :) elmosogattam gege most alszik :) ebéd után meg megyünk kicsit sétálni olyan szép az idő

nika70
Salgótarján

Ebéd megvolt a fiatal úrnak!Most én fogok enni,aztán megyünk le! :P
A mosogató alatt meg elmozdult a cső tömítése,állt a víz az alatta lévő szekrényben! :twisted: Hogy ezt mennyire szeretem! Apa is ma csak 20 után ér haza,addig várhatok,s lehet a fürdőbe mosogatni! :twisted:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Na Gabika elaludt,most várhatok,míg felkel... :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Voltunk lent 15 körül,jót sétáltunk.
Gondoltam veszek fagyit,Gabika meg kap tölcsért. Ott sikitozott már míg sorban álltam,aztán nagy élvezettel vetette magát bele! :lol:
Na aztán egyszercsak leesett a tölcsér a koszba,s már nem adtam neki oda,és hát azt a sírást gyerekek?
Biztos mindenki engem nézett!
Ilyen még nem is volt,hogy ő sírt volna lent.
Aztán itthon megnyugodtott a vajas kiflivel és az uzsival.

Többiek???

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Viki
Nekem szerencsére most nem görcsölt... csak úgy, mint Nikának, a pé-kor :lol:

Ez tök jó - legalább tudom, hogy mikor van :lol:

Én is remélem , hogy hamar rendbejön a szemed.

Május 19 után a tali - séta nekem is jó...
Majd válasszatok egy napot.

Boszi
Az jó, hogy küldenek egy másik cipőcskét.
Durva, hogy néhány nap, hét alatt leesik a talpa :shock:

A Hal a tortán- t megnézem, csak előtte figyelmeztetni kell :P
Nappal nem nagyon szoktam bekapcsolni a tv-t, mert Levi mindig azt akarja nézni :lol: .

Trécsiről nem tudok semmit...

Nika
Gege nagyon jól néz ki kopaszon.
Milyen aranyos, ahogy nézi magát és simogatja a fejét.. :P

Szavazás..
Tegnap kiemeltem levit 23 óra körül, erre éjfélkor elment a net és az adás a tv-ben :evil:
...hogy milyen ideges voltam...
Azt terveztem, hogy szavazok, amíg birok..

Éjjel Manó 8 órát aludt egyfolytában. :lol:

Ma voltunk a Duna felőli oldalon - Oriflame-es cuccokért és oda mentünk be a Dm-be.
Nagyobb, mint ezen az oldalon. :wink:

Beváltottam néhány kupont.

Tegnap:

Orifame-es pályázatra készült:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

A tegnapi kép:
Kép
...lemaradt.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

nem is kopasz :):):):):):)6mm :):):):)csak nagyon szöke:)

nika70
Salgótarján

Hú, Kia, eszméletlen édes Levi! :lol: Bár nem látom a többi pályázót, de nálam tuti befutó Levi! És hogy milyen lazán, nagyfiúsan ül abban a fotelben! :wink:

horvviki

Ja, mi elmentünk ma anyuval a Corába, Fannit is vittük. Majd egy órát vásároltunk, de Fanni tökre bírta :lol: Már bele tudom ültetni a bevásárlókocsiba és ott nézelődik körbe-körbe. Annyira édes, mert mindent tátott szájjal bámul! Kajákat vettem neki, meg pépet, teát és egy nagyon ari kis szandált. Igaz noname márkájú, de nekem nagyon tetszik és 3700 Ft volt. Most volt egy-két nagyon aranyos szandál, többet is tudtam volna választani.

A szemem már nem annyira piros, de még mindig olyan, mintha sírtam volna... Vettem már krémet, bőszen kenegetem, hogy hétvégére elmúljon. Most nem tudom berakni a kontaktlencsét, nehogy rontsak a helyzeten, de a szemüveget meg úgy utálom :evil:

horvviki

Sziasztok,jó reggelt!

Kia Levi baba nagyon szép,kis hurkás,gyurni való! :lol: Gabika is ilyen volt! :P

Ki mit csinál ma,vagy a hosszú 7végén?

Trécsi nem jössz már???

Nekem ma sem kell föznőm,maradt még tegnapról!

Mamám már egyedül fel tud öltözni,s beleül a kocsiba,s ki is száll,csak ki kell vkinek tolni,mert a küszöbök miatt nem tud még simán jönni.

Anyu meg már idegileg padlón. Azt mondta ő ezt már nem bírja tovább. Minden nap,ha 7vége van akkor is 5kor kelnie,mert a mama rászól,hogy dolog van! :twisted: Ő azt mondta nem nagyon bírja ezt,hogy az egész életét fel kell áldozni,s sehova nem mehet. Apu után nem volt senkije,s a mama szerint már nem is kell,ha eddig megvolt pasi nélkül. :twisted:
Elgondolkozott az otthonon,de a mama hallani sem akar róla. Mondjuk őt is megértem,s anyut is.
Szerintem más se bírná ezt. :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Eléggé beborult,s hideg is lett... :roll:
Remélem letudunk ma is menni!

Na és akkor nézzük milyen lesz az időjárás:

Pénteken a sok napsütés mellett főleg délután növekszik meg a felhőzet, elszórtan zápor is kialakulhat. A hőmérséklet reggel 7, délután 20 fok körül alakul.

Szombaton és vasárnap is sok napsütésre számíthatunk, csak néha növekszik meg a felhőzet. Egy-egy zápor kialakulhat, de komoly eső nem lesz. Az északkeleti szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet reggel 5-8, délután 19-24 fok között alakul.

A jövő héten tovább melegszik a levegő, nyári idő alakul ki, 25 fok körüli délutáni értékekkel. Általában napos idő várható, de délutáni nyárias záporok, zivatarok kialakulhatnak. A hónap végére akár kánikulai meleg is lehet...

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Levi baba nagyon helyes :):):)

Én sem főzök ma maradt még székelykáposzta tegnapról holnap apa megy felmérni így nem megyünk sehová vasárnap meg anyóshoz megyünk :)

nika70
Salgótarján

Nika milyen jó neked,hogy szinte egyik vasárnap se kell föznöd! :wink:
Irigyellek kicsit!
Én anyósomék nem hívnak minket olyan sűrűn! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

szinte ? :):):):):): sose:):):):):):):)vagyis ha nem vasárnap akkor szombaton de egyszer a héten anyósnál kajálunk de azért többször van hogy nem kell főznöm :):):):mert vagy gabi settenkedik a konyhában vagy többnapra főzök :)
holnap se főzök mert még mindig van a káposztából :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Hú, csajok, ma nagyon fárasztó napom volt... És még holnap is meló, aztán két nap pihi.

Boszi: teljesen érthető anyukád! Amikor anyu volt ilyen helyzetben, hogy a mamát be kellett adni otthonba, én anyunak azt tanácsoltam, hogy muszáj betenni a mamát, mert anyu élete fog tönkre menni és ő fog idegileg kikészülni! És én ezt nem hagytam... Nagyon rossz volt anyunak így döntenie, mert ő is sajnálta a mamát, de nincs más megoldás. MÉg most is nehéz anyunak, de már elfogadta a helyzetet. Mondjuk nálunk a mama is beleegyezett, illetve igazából ő nem is fogja fel annyira...

Képzeljétek el mi történt tegnap este! Párom kocsijának nekitolattak... és szerintetek ki??? Egy 6 ÉVES kisfiú!!! Úgy vettük észre, hogy megszólalt a kocsi riasztója, a párom pont az ablaknál volt, kinézett és látta, hogy beletolattak a kocsiba, és épp 3 kisgyerek száll ki a kocsiból és elszaladtak... Aztán kb. negyedóra múlva előkerült az anyuka... Nem volt otthon, a kisfiú meg megtalálta a kocsikulcsot, és azzal játszottak, hogy beszálltak a kocsiba és beinditották! Aztán valahogy hátratolattak vele. Anyuka sírt, gyerek sírt, párom meg tiszta ideg volt. Végülis nem lett baja a kocsinak, a lökhárítónak ment csak neki, de hogy milyen felelőtlen szülők vannak! Apa mondta az anyjának, ha mégegyszer észreveszi, hogy a gyerek ezzel játszik, feljelenti őket a rendőrségen!

Többiek? Helga, Kia, Fiora???

horvviki

Viki nem semmi hogy mik vannak:):( nem roma volt véletlen :wink:

képzeljétek a 4 fogból kettő már át is törte az int szóval hivatalosan is 10 fogunk van :):):):):) de már nagyon furakodik a következő kettő is szerintem pár nap és kint lesznek ez a gyerek nem lacafacázik négyesével tolja ki a fogait :):):) az első nyolc is két ütemben jött:):):)

nika70
Salgótarján

Viki: nálunk minden OK, de mivel a férjem dolgozik és a nagyik sincsenek már itt nem jutok nagyon gépközelbe. A férjem nappal alszik ezért, hogy a gyerek ne sírjon inkább kézben van.

Kép
fiora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?