Sziasztok,
Kb. egy órája értünk haza Debiből, pár napot ott voltunk. Gondoltam hamar visszaolvaok, de nem így lett. Végre beindult a topic.
Nyaralni majd szeptemberben készülünk, most kibirhatatlan lenne Sp.o-ban lenni, akkor talán már elviselhető lesz. Úgyhogy addig maradnak a strandok. Valaki írjon nekem olyan strandot, ahol jó gyerekmedence is van, mivel eddig nem a gyerekes helyeket kerestük, hát most fogalmunk sincs merre menjünk Nyh-án kívül.
Amugy egy tali már tényleg ránk férne.
Csilla,
Micsoda titkaitok lehetnek?
Na jó, amugy meg én sem itt tárgyalnám meg egy nyilvános topicon legféltettebb "titkaimat".
MI az hogy koros? Te? Akkor én vén aggastyán vagyok? Szerinted már ilyen korban távolról kell kerülni a reptereket? Én amugy annyira élvezem a repülést, h. fel sem merül bennem negatív gondolat.
A pohárból ivást jó, h. irtad, h. még igazából most érett be Flóránál, mert akkor emiatt nem heccelem magam, h. a 10 hós kisfiamnak még mindig a nyakában köt ki az ital egy része.
Szerintem a bölcsit ügyesen csináljátok, vagyis elsősorban Flóra.
Jolka,
Biztos, h. másfél éves lesz Márkó jövő ősszel? Már Zalán is kettő lesz akkor? Vagy erre az évre tervezitek a bölcsibeadást? A Malom utcára jár a barátném kisfia. Ők nagyon elégedettek a bölcsivel, de nekem az az udvar, ami az utcafronton van nagyon sivár. Itt velünk szemben a Tőke utcainak sokkal nagyobb, zöldebb és ugy egyáltalán barátságosabb az udvara, de ez nektek már messze lenne.
A szopitól még nyugodtan lehetsz terhes, igaz ezt nem saját tapasztalatból mondom, de tudok pár ilyen esetet.
Apropó,valaki kérdezte, h. mi hogy állunk szopizással? A reggeli még megvan, de napközben már ritkán cuppan Zalán. Ebben szerintem a meleg is közrejátszik.
Ági,
Tudom igy utólag ez üres frázis, de többször volt eszemben, h. megkérdem mizujs veletek, de ez többnyire Rakamazon áthaladva, de az biztos, h. sosem akkor jutott eszembe, amikor gép előtt ültem ..... így aztán elmaradt. És akkor itt ragadnám meg a szót és arra kérném a többieket, akik régebben írogattak, h. ha erre járnak irjanak már legalább pár sort.
Én azért tennék fel pár kérdést, ha nem baj? Hogy érzitek magatokat Bp-en? Melyek az előnyei és a hátrányai az ottani életnek? Átlag mennyi időközönként tudtok hazajönni? És végül, mit iszik Balu, ha vizet egyáltalán nem kap?
Petra,
Én, h. őszinte legyek, amikor megláttam a képen Bencét, h. már egyedül is feláll az jutott eszembe, h. pár nap és megirod, h. elindult. Több 10 hós gyereket is tudok a környeztemben, akik ezt megtették, és általában mindkét kezükben játékkal futkostak már pár napon belül, ugyhogy nagyon hamar stabilak lettek. Zalán egyelőre még csak 1-2 másodpercre feledkezik meg magáról, ha felállt, de már akkor kap is a kanapé, a kiságy rácsa felé, vagyis ő még erősen kapaszkodva araszolgat. Amugy meg már mindent elér, amit akar. Sajnos még nem tudok határozottan fellépni vele szemben (bár azt hiszem erre ennyi idősen még nincs is nagy szükség), de ahogy nyúl a virág, ajtók, újságok, cipők, Tv gombjai felé(sajnos az is elérhető magasságba van neki) ill. csakis és szinte kizárólag nem gyerek kezébe való dolgok érdeklik, próbálom a Zalááááánt úgy hangsúlyozni, h. esetleg meggyőzzem talán mégsem kellene .... , de közben el is röhögöm magam, annyira nem vagyok hiteles, ugyhogy még sajna nem megy a kanapéra feltett lábakkal való gyerekfegyelmezés.
Na, majd próbálom magamat keményebbre gyúrni.
Melinda,
Kérdezhetek egy szakmádba vágót? Én tavaly január óta nem voltam rákszűrésen, vagyis másfél éve, ugye akkor mentem a nőgyógyászhoz először a pocaklakómmal. Szülés utáni 6 hetes kontrollon nem volt rákszűrés, mondván szoptatás alatt nem csinál, de mondta, menjek, ha már nem szoptatok. Még most is szoptatok, de már nem jelentős a mennyisége. Tényleg meg kell várni, h. totál ne legyen tejcsi? Vagy már mehetek? Már kezd soknak tűnni a másfél év, de felesleges köröket sem akarok futni.
Jó hétvégét mindenkinek.