Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Boszi,
Nalunk Aron nem komoly a babakocsiban. Annyi van csak, hogy egyre jobban utal benne lenni, igy tul hosszu tavra Ot mar bele tenni nem lehet. Max a boltig megyunk, de akkor is fel van haborodva, hogy neki miert kell ott uldogelnie, amikor O jobban szeretne maszkalni a foldon :twisted:
Mi mar nem jarunk nagyon setalni sehova, hanem csak a jatszoterig megyunk, aztan hagy menjen :)

Viki,
Azert az tok jo, hogy talalkozol anyukadekkal Anyak napjan. Mi sajnos, nem tudunk :( A multkor, mikor Szegeden meg Hevesen jartunk, akkor adtunk egy kis bonbont nekik, de jobb lett volna valami kis szemelyes ajandek Arontol.. Na mindegy, majd jovore, vagy Karacsonyra :)
Kar, hogy Fannit nem sikerult benevezni, erthetetlen, hogy egy szobor miert elfogadhatatlan egy pluss allattal szemben??? :shock:

KépKépKépKép
thelga

Egy kis időjárás :P

Szombaton a kezdeti napos időt erős gomolyfelhő-képződés követi, délutántól főleg a dunántúli megyékben valószínű zápor, zivatar. Továbbra is gyakran lesz élénk az északnyugati szél, zivatarok környezetében viharos lökések lehetnek! A hőmérséklet 20 fok körül alakul.

Vasárnap a szombatihoz hasonló időjárásra számíthatunk, kevesebb helyen valószínű zápor, zivatar. Hétfőn egy sekély ciklon okozhat többfelé csapadékos időjárást, egy-egy heves zivatar is előfordulhat. A jövő hét közepére száraz, napos idő alakulhat ki, a hőmérsékletek egyre inkább a kora nyarat idézik majd...

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Viki én is sajnálom,hogy nem sikerült benevezned Fannit! Én sem értem,hogy miért nem volt jó a kép! :roll:

Helga akkor Áron nagyon kis mozgékony pasi! :lol: Mi nem minden nap megyünk ki a játszóra,legtöbbször csak apával. Ma is sok mindent kellett vásárolni,s annyi cuccal nem akartam már kimenni.
Mi csak hintázni szoktunk,akkor ti már másztok mindenhol? :lol:

Képzeljétek apától és kis Gabitól kaptam ma ANYÁK NAPJÁRA egy nagy cserép szép virágot! :P Apa izgult,hogy vasárnap nem kap ilyen szépet már! :lol:

Hétvégén ki mit csinál?

Nálunk apa holnap is melozik délutánig. Én sütit sütök majd szerintem. Ebédre meg nem fözök,hanem rendelek pizzát! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi: nálunk nincs változás a babakocsiban :) mindig vigyori ha szólok hozzá méginkább :)

Mi is voltunk a játszin és először kipróbálta a homokozót ugyan nem vittünk homokozó cuccot mert nem úgy káészültünk de nagyon imádta majd egy óráig játszott más kisgyerekek homokozó cuccaival :) nagyon édes volt nem nagyon akart leülni a homokba de szórta mindenfelé meg meg is kóstolta :):):):

Viki azt nem tudom miért nemfogadták el de bármilyen régebbi képet is feltehetsz szerintem a min plüssel van együtt mi is plüssel fényképeztük :):)

köszi a szavazatokat leventére én sem mindig tudok szavazni mert megy a számláló :):):):)de majd csak elcsípem :) most már mondjuk nem érdemes benevezni szerintem mert legtöbb ajándékhoz az első kétharmadban kell lenni oda meg vagy sok sms vagy a nap 24 órájában fél óréánként szvazni kell azt mondjuk nem értem hogy indulás után egy héttel valakinek már 1000 szavazat volt :)
Mindegy én már nem is remélem hogy nyerünk :)

Holnap nálunk is pizza lesz de apa csinálja aztán süt egy kis almás sütit is vasárnap meg anyóshoz :)
én nem tudom kapok e valamit anyáknapjára nem tudom lesz e hozzá apának esze :):):):) mondjuk szedett pár napja orgonát de azért az nem olyan :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nika
Ma 4-et szavaztam Rátok :)
De holnap szavazok többet...
Mi 30 percenként szoktunk, ha itthon vagyunk. :lol:

Majd jövök holnap...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia: köszike én is mindig szavazok ha gépnél vagyok apája sajna nem szavaz ha éppen nem számlál a tietek akkor én is szavazok ám rátok mindig :):):):):) hátha most megérjük hogy nyerünk is valamit:)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Mi végülis nem mentünk sehová majálisozni.Elmaradt a Nyíregyi vadaspark. Valszeg kedden megyünk autót venni, s inkább hétvégén elmegyünk majd a Bp-i állatkertbe.

Viki!
Látni a képen, hogy nagyon jól éreztétek magatokat!
Nincs Fanninak haja!Képzeld!Bogi pont így nézett ki, még az 1. szülinapján is!Alig volt pár rövid szál haja.Fejpántot tettem rá, hogy ne legyen olyan kopi :lol:

Járás téma.
Bogi, apa tesójának fiaihoz hasonlóan, 10 hónapo korától jár. Barátnőm mindkét lánya, pontosan a 15.hónapban kezdett el menni.Úgyhogy vann intervallum :lol:

Na a fagyival fellőttétek a nagy kérdést nekem.Fogalmam sincs, hogy mennyi 1 gombóc itt. De már kíváncsivá tettetek.Meg is nézem a jövő héten.Ha Nikáéknál 80-100, hondolom itt olcsóbb kell, hogy legyen :roll:

Ja, a fűről akartam még írni.
Ugye, mi kertes házban lakunk.Bogi látta a füvet, pléden ültünk is rajta sokat, naponta.Mégis, mikor először belementek az unitesói, Ő csak nézett rájuk, mint a hülyékre.Belevezettük mi is, ordítva tépte ki a kezeit a kezünkből és a betonra vag a plédre hátrált :lol:
Mára ez megváltozott.Tépi a füvet a kezével és rendszeresen viszi a kutyáknak, hogy "Egyétek meg, megfőztem a vacsoját" :lol:
A bolod kutya meg eszik is belőle :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Fűvel kapcs : Gege mindig a füvőn akar menni nem a betonon a kis egészségvédő :):):):)

Járás: én úgy tudom a 18 hónap a határ amig nem kezd el járni addig normális

nika70
Salgótarján

Sziasztok! :wink:

Hát Gabika ma elég korán 5:40kor kelt! :shock: 6:20kor benyomta a 300ml tápszert,s 7 után már velem együtt aludt is! :P Én 8kor felkeltem,Gabika pedig nemrégen.
Eddig nem tudtam se hajat mosni,mert a hajszárítóra felkel,se sütit gyártani a robotgép hangja miatt. :roll:

Itt szép idő van,majd megyünk le sétálni! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boszi voltatok sétálni az eső előtt?

Nika
Még 1 szavazat és utóléritek Rebekát :wink:

Reggel Manóval kettesben voltunk a Spar-ban.
Nem járok ide, de most jó volt (még tart) az akció.
Ma a Pick párizsi 349 Ft (fél kiló), a Milkland tejberizs 49 Ft.

Holnap a tojás lesz féláron, most 40 Ft körül van

Tegnap:
Kép
Kicsit csúnya a kép, mert árnyékban álltunk...
Fagyiztunk - Szentendrén 130 FT és nagyon finom. :lol:

Este pedig - jóllakottan:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia köszi a szavazatokat rendületlenűl szavazok rátok is már megelőztük rebekát :):):)

voltunk a játszin igaz hazakergetett az eső de azért pár kép :) meg egy hogy a kádtól nem fél csak ha víz van benne :):):):)
Kép Kép Kép Kép Kép

nika70
Salgótarján

Nika
...hogy Gege milyen nagyfiú :P
Ha belegondolok, hogy 1 év múlva már Levi is így fog homokozni :shock: :wink:

A kádba jól bepakolt :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Köszi a szavazatot...
Most is megelőzött valaki :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

A kádba nem ő pakolt be hanem az apja :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nika: tényleg milyen nagy fiú már Gege! :lol:

Kia! Nagyon édes Levi Manó, ahogy elnyúlik... :lol:

Apával ma egész nap vásárolgattunk. Vettem magamnak egy csomó rucit végre! A C&A-ban ma is minden termék 20% kedvezménnyel volt. 17ezer Ft-ért vettem magamnak 3 nadrágot és 7 felsőt!!! Fanninak meg 7ezerért két rövid nadrágot, egy farmer rucit és 3 felsőt. Ráadásul Fanni tegnap is kapott ruhákat apuéktól, hozták neki Bécsből. Bár nem volt olcsóbb ott a ruha, de anyuék nem birták ki, hogy ne vegyenek Fanninak valamit :lol: Tőlük kapott egy ruhát, egy kardigánt és egy rövidnadrágos együttest. Még cipőt szerettünk volna Fanninak, de ismét nem találtunk. Egy sportcipő szerüséget szeretnénk neki, valami Adidast, Nike, vagy valami ilyesmit. De 18-asban semmit sem találtunk. Vagy kisebbek voltak, vagy 20-as mérettől voltak ezek a cipők. Pedig kimentünk a Biatorbágyi Outletbe is, mert emlékeztem, hogy Trécsiék ott vették kint az Adidas cipőt Milánnak... 17-es volt is, de azt már kicsinek találtam, utána meg csak 20-as méret volt. Pedig nem lett volna drága, le volt értékelve 4900 Ft-ra :(

Holnap délután dolgozom, aztán sűrű hetem lesz sajnos :( Hétfőn Budaörsre kell mennem, kedden pedig le kell utaznom Miskolcra. Már meséltem, hogy ott nyilik a következő Auchan, és pénztárosokat felvételiztetek lent. Hajanli 6-kor indul a buszunk és este jövünk visssza. :?

Most meg nézem ezt a Kiválasztott cimü müsort, de ez mekkora nagy baromság. Nem is tudom, miért nézem... Vagy nektek tetszik?

horvviki

Aranyos Gege a homokozoban! Nagyon ismeros a kisauto :) (gondolom, tescos :) nekunk is pont ilyen van)

Itt a homokozoba raknak ki jatekokat, formakat, lapatokat, igy nekunk mar nem kell vinni.

Erdekes modon Aron is a furol gyorsan lejon a betonra, de azert imadja a nagy tereket :)

jaras: en is ugy hallottam, hogy 18 honapos koraig altalaban elindulnak a babak. hat meglatjuk. Nem volna rossz, ha a honap vegi eskuvore elindulna Aron, nem szeretnem, ha a szep ruhajaban maszna a foldon.

Aranyos volt Bogi sztorika a kutyaval :) jot nevettem rajta.

KépKépKépKép
thelga

Viki,
Hu, mennyi ruha! Irigykedem :)
Jo suru heted lesz! :( Azert remelem, tudsz majd irni nekunk is!

En nezem, de kozbe nezetek is :)

KépKépKépKép
thelga

durva volt ez a felsülés....

KépKépKépKép
thelga

Levi! Boldog hofordulot!

KépKépKépKép
thelga

Köszi Helga.

Viki
Tényleg jó sok ruhát kapott Fanni. :P

Nem irigyellek a sok munka miatt.
De már holnap is mész ? :shock:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Boldog Anyák Napját mindannyiunknak!

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Helga: igen tescós :):) itt is kipakolnak a szülök nekünk sem kéne vinni de ne már mindig a máséval játszon :):):)

BOLDOG ANYÁKNAPJÁT MINDANNYIUNKNAK :):):)

Kép

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Viki!
Mi is vettünk anno Boginak Nike sportcipőt.Nagyon szerettem, már kinőtte, de még mindig jól nézett ki.Sehol egy szakadás vagy repedés a bőr részen.Az ár is nagyon jó volt 4900-ért.Tényleg sajnálatos, hogy nem volt Fanni méretében :cry:

Hol lesz a miskolci Auchan? Mi nagyon várjuk, hogy megnyisson :lol: Eddig apa szinte mindent valamelyik Auchanból vett nekünk.De most ugye nem dolgozik és hiányzik. Mindig olcsóbban vagy pedig ugyanannyiért de jobb dolgokat vett.
Így Mi a Corába meg a Metroba járunk vásárolni.A Tescoval nagyon óvatosan bánunk :lol:

Kia!
Az a kép, ahol beájult Levi...Haláli :lol: :lol: :lol:

Nika!
Gegének meg annyira, de annyira huncut az arca :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Jaj a lényeget meg lehagyom!
Olyan szép virágot kaptam apától meg Bogitól tegnap. Végre egy szobanövény, ami nem csak zöldell, hanem virágzik is.Csodálatos illata van.Tele van vele a ház.Jázminfa a magyar neve.

Anita
Kép

Kép
gani

Nika
Neked dupla ünnep van :P
Kép
Kép

Gani
A Cora nem túl olcsó hely...
Bár a Merto-ban is csak azt érdemes venni, ami akciós.
Az Auchan, Tesco, .. olcsó...

Nem szereted a Tescot?
Nekünk nincs még itt a közelben...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

..én nem kaptam virágot :cry:
Még mindkét pasim alszik :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia!
Igen, a Tescoval szemben vannak aggályaim :lol: Tesco gazdaságossal ki lehetne zavarni a világból :lol:
A Metro azért jóval olcsóbb bárminél szerintem. De az Auchant nagyon várjuk.

Anita
Kép

Kép
gani

Tényleg! :oops:
Nika!
Boldog névnapot!

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Mindjárt megyek dolgozni sajna :( Volt 3 nap szabadnapom egyben, de ezért cserébe ma be kell mennem délutánra.

Gani: még nem láttam pontosan hol lesz az Auchan, de ha jól tudom a városon kivül, talán a Metro közelében. De ebben nem vagyok biztos. Még csak most kezdik építeni, de elvileg októberben nyit!
Minden elfogultság nélkül az Auchan jobb, mint a Tesco. Viszont a Cora még nálunk is jobb árukban, de tényleg drágább.

Én nem kaptam semmit anyák napjára :( Apa azt mondta, hogy tegnap így is túl sok ruhát kaptam... :roll: Viszont anyunak kimentem a piacra virágért, és hát rablás, amit a virágárusok művelnek. Jól kihasználják ezt az Anyák napját... :?

horvviki

Nika: boldog névnapot!

És boldog Anyák napját mindenkinek!

Kép
fiora

Kia: látlak a Mávos topikban, ezek szerint te is ott szültél?

Kép
fiora

Köszönöm a névnapi köszöntéseket :):)

A tescó gazdaságosban én sem tudom mi a gazdaságos hogy kevés van benne sok pííízért:):) de azért vannak benne jóük mi elég sok tescós terméket szoktunk venni :):):):):)
mondjuk itt nincs más ilyen nagy áruház :):)

Én kaptam innen a sarki bokorból nagyon sok gyönyörű orgonát imádom :):):):) és vittünk anyósnak is gege adta oda neki :):):):) meg mindenáron cserepes virágot akart így volt nekem egy olyan amiből már háromszor ültettem szét igy az egyiket neki adtuk :):):):):)

nika70
Salgótarján

Most jöttünk haza. Voltunk a Corában meg Bogi kérésére a Mc'Donalds-ban. Cd járt most a happy mealhez.Mindegy, nem ez a fontos!
A Corában vettünk egy szandit Boginak.Nem Siesta vagy hasonló.De!Szerintünk bőr a külseje-belseje.Hasított bőrnek néztük.Enyhe harántemelő van benne, a sarka kellemesen merev, nem puha, ami hagyná dőlni a bokacsontját.
2699-ért vettük. Kicsit bizonytalan vagyok, hogy jót tettünk-e ezzel a szandival.Még eddig csak Siestát hordott.Remélem nem lesz semmi gond.Már gondolkoztunk rajta, hogy esetleg meg lehetne próbálni valami más cipőt.Majd meglátjuk.

Viki!
Igen, Mi is oda a Metro környéki telkek valamelyikére tettük az A-t. Most nemrég lett ott kész a Brico, most pedig odamegy az A-is.

Mi anyák napjára anyukámnak muskátlikat vettünk, anyósnak fuksziát. Mi mindig előre megbeszéljük, hogy kiültethető vagy szobanövényt szeretnének.Vagy ha van olyan, amit régóta emlegetnek, hogy szeretnének, akkor azt vesszük.
Ti a keresztanyukáknak is vettetek virágot?

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Levi HASRA FORDULT - teljesen :lol: :P

Fiora
Nem a Máv-ban, de Mávos dokival és szülésznőval szültem a Szabolcsban..
Sajna dec-re nem lett kész a Máv szülészete.
De már utólag úgy voltam vele, hogy mindegy... úgyis csak fél órát tartott a szülés :lol:
Ha egy fél napig kellett volna ott szenvednem, akkor már nagyon bántam volna.

Gani
Levinek még nincs kerianyja :P
Majd később lesz keresztelő. :wink:

Boszi, Trécsi
Hol és hogy vagytok?

Viki
Milyen volt a munka?

Boszi
Hol van a Duna felőli oldalon az , ahol 130-ért fagyiztatok?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia gratula a hasraforduláshoz :):):):) most aztán már nem hagyhatod ott sehol ami magas :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok! :wink:

Először is Nika Nagyon Boldog Névnapot kívánok neked! :P
Kép

Mindekinek Nagyon Boldog Anyák Napját!!! :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nem nagyon voltam ma itt,pihengettünk. :wink:
Nagyon jól sikerült az Anyák Napi meglepetés anyuéknak,volt sírás,meg minden! :lol: Nem bírták elégszer megköszönni,hogy milyen figyelmessek vagyunk,nem is gondoltak rá! :P
anyóst a párom felhívta,s majd megköszöntjük a héten.
Sokan furcsálják,hogy miért köszöntöm meg,de szerintem illik,s a kisfiam mamája,meg előtte is mindig megköszöntöttem,meg a párom is anyut! :wink: Keresztszülök nekünk Győrben laknak(most anyuéknál vannak 2 hétig segíteni),nem szoktam nekik venni virágot emmiatt.

Kia gratula a hasraforduláshoz nektek! :lol: A cuki az első piros 10 emeletes ház nálunk a csarnok után,a Juhász Gyula utcában! :P

Viki hát nem irigyeltelek ma,hogy dolgoznod kellett! :( Jó sok ruhát vettél,s milyen jó áron. Nekem nem nagyon kell vennem,mert múltkor kaptam anyutól 7 felsőt,tavaszi kabátot,táskát! :lol:
Ja kérdezted a Kecskeméti babakaját: Én megvagyok teljesen elégedve vele! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Anyák napjára kaptam
Kép

Sütöttem :P
Kép

S pár mai kép :wink:

Húslevest eszik Gabika
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ja a Kiválasztott c. müsort mi mindig nézzük,nagyon szeretjük! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt lányok! :P

Kép

Ki mit csinál ma?
Apjuk nálunk estig dolgozik sajnos ma és holnap is! Mivel főzni nem kell,majd mosok,vasalok,meg majd le kell menni a bolt,posta és a védönőhöz is receptért! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Még sehol senki? :roll:
Most teregettem az erkélyen,s hát elég hűvös van sajnos... :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kia jól belehúztatok a bastianón :):):):)

Mi takarítottunk ma Gabi ma itthon van majd holnap megy melózni:) főznöm nem kellett mert maradt még tegnapról:) és délután hajvágás lesz :):):)a két fiúnak

nika70
Salgótarján

Hát ez az idő vmi pocsék! :evil:
Volt egy nagy eső,aztán gyors megebédeltem,s gondoltam,hogy a nap is kisütött leszaladunk és ,amit tudunk el is intézünk.

A postán csak 20 ember állt előttem,s senki nem engedett előre,ami olyan kedves dolog,már megszoktam! :twisted: Aztán szerencsémre kinyitott a másik ablak is,így előrébb kerültem. Egy kerekes székes bácsit én engedtem előre,senki más! :evil:

Na ezután a boltba mentünk,ott is szép kis sor lett a végére,de Gabika nagyon jófiú volt,türelmes,egy hang nélkül! :P

Amikor kijöttünk a boltból láttam,hogy elment a nap,eléggé besötétedett és dörgött és ég,villámlott.Gondoltam a védönőhöz még elfutunk,mert itt van pár percre. Szabályosan futottam a babakocsival,rajta a szatyrokkal,hogy el ne érjen minket az eső! Odaértünk,ahol a védönő lecsesz,hogy minek jövök le ilyen időben! :evil: De akkor mikor? És különben is sütött a nap 7ágra,mikor lejöttünk. Hazafele is futás volt,mert már elkezdett csepegni az eső,s alighogy hazaértünk durva szinten elkezedett esni,s még esik is! Szerencsénk volt!

Képzeljétek a barátnőm,aki nemrég szült,már 2 hetesen vihetti a védönőhöz a gyereket,mert a gyerekdoki nem megy ki,mondván simán el tud menni ő! :evil: Szép mi? Sajnálom is,mert egyedül van a babával,a párja,szülei dolgoznak,nincs segítsége,s így nem lehet könnyű! 11kgot szedett fel,s már csak 1kg van rajta! :lol: Ebben irigylem,de neki iszonyat sok a teje! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nika
Szavazgatunk :lol:
Látod Gegét? Ti is törtök előre :wink:

Boszi
Köszi, majd megnézzük azt a cukit...
Jók a képek.
Szép virágot kaptál... na és biztos finomat sütöttél... :P

Szép kis gyerekdokijuk van :?

Jó kis eső volt...
Mi az ablakból néztük.

Tegnap Levi 8250 g volt. Végre lelassult a hízása...

Megyek panírozok, mert 1 óra múlva itt van Apa.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Kia! Gratula a hasra forduláshoz! :lol: Lassan már Te is szaladhatsz Levi után :wink:

Nika, Kia! Én akárhányszor néztem a szavazást, soha nem tudtam szavazni, mindig számol vissza... Pedig próbálkozom...

Boszi: anyu is pont akkor volt lent Fannival, amikor elkezdett dörögni! Ő is mondta, hogy futott hazáig vele, de még épp idejében hazaértek.

Holnap megyek Miskolcra... fél 5-kor kelek :evil: (Ha el nem alszom..)

horvviki

Kia: igen látom de te nagyon belehúztál :):):) és köszike igen én is szavaznék rátok de mikor megyek akkor már megy a számláló :):):) de azért néha sikerül :):):):)

Vihar most van nálunk :):):):):)

nika70
Salgótarján

...én - ha el nem felejtem - fél óránként szavazok. :lol:
Lassan hazaér Apa és átveszi a gépet.. ő fog szavazni.

Viki
Jó utat neked holnapra!
Ilyen korán kelni... :shock:

Manó elaludt egy fél órája, így legalább tudok főzni... :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

En is probalok szavazgatni, eddig csak egyszer sikerult :wink:

Boszi,
Aron nem ennyire turelmes fajta :) O kiharcolja, hogy elorebb keruljunk a boltban meg a postan :)
Az egyik korabbi kepen lattam, hogy Gabika is ugyesen kanalazgat! Irj meg rola! Miket csinal meg? Mond valamit?

Nika,
Utolag: Nagyon boldog nevnapot kivanok!!! Tok jo, hogy egybeesett az Anyak Napjaval!

Kia,
Gratula a fordulashoz!
Nem semmi vasgyuro Levi! Aron kb 10 hosan volt ennyi kg! :shock:

Fiora,
Te kinel szulel a MAV-ban?

Gani,
Szerintem Boginak mar mehet a noname szandal! :)
Egy jatszoteri anyuka utan szabadon: nekunk sem volt szieszta szandalunk, aztan megis felnottunk, es nem vagyunk ludtalpasak :)

KépKépKépKép
thelga

boszi szerintem a jövő héten már nézheted a grace klinikát de holnap is nézz bele nem tudom most eldönteni hogy ez még a műtét előtti arca vagy sem mert a műtét utáni arca hasonlít nagyon rád :) már régen láttam nem nagyon emlékszem :)

nika70
Salgótarján

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?