Hát ez az idő vmi pocsék!
Volt egy nagy eső,aztán gyors megebédeltem,s gondoltam,hogy a nap is kisütött leszaladunk és ,amit tudunk el is intézünk.
A postán csak 20 ember állt előttem,s senki nem engedett előre,ami olyan kedves dolog,már megszoktam!
Aztán szerencsémre kinyitott a másik ablak is,így előrébb kerültem. Egy kerekes székes bácsit én engedtem előre,senki más!
Na ezután a boltba mentünk,ott is szép kis sor lett a végére,de Gabika nagyon jófiú volt,türelmes,egy hang nélkül!
Amikor kijöttünk a boltból láttam,hogy elment a nap,eléggé besötétedett és dörgött és ég,villámlott.Gondoltam a védönőhöz még elfutunk,mert itt van pár percre. Szabályosan futottam a babakocsival,rajta a szatyrokkal,hogy el ne érjen minket az eső! Odaértünk,ahol a védönő lecsesz,hogy minek jövök le ilyen időben!
De akkor mikor? És különben is sütött a nap 7ágra,mikor lejöttünk. Hazafele is futás volt,mert már elkezdett csepegni az eső,s alighogy hazaértünk durva szinten elkezedett esni,s még esik is! Szerencsénk volt!
Képzeljétek a barátnőm,aki nemrég szült,már 2 hetesen vihetti a védönőhöz a gyereket,mert a gyerekdoki nem megy ki,mondván simán el tud menni ő!
Szép mi? Sajnálom is,mert egyedül van a babával,a párja,szülei dolgoznak,nincs segítsége,s így nem lehet könnyű! 11kgot szedett fel,s már csak 1kg van rajta!
Ebben irigylem,de neki iszonyat sok a teje!