Na hello nyanyak
Aranyeso, a fene vigye azt a mensit
Sajnalom, hogy kivagy
De megis, anyospajtas ugye ezt igy meg ugy fogod csinalni-ja megis mire vonatkozik
Arra, ha babatok lesz
A migrenedert meg plane nem irigyellek. Van migrenes ismerosom, sajnalom is ot. Ez amolyan noi nyavaja
Es mi van a glutensensitiv enteropathiaddal
Tegnap kibontottam egy kekszet, amire az volt irva, hogy gluten es tejtermekmentes... hat nem volt egy elmeny
Na de ne bankodj, mert eljon a ti idotok is, en biztos vagyok benne. Meg iden
Akkor most monszunos az ido feletek. Erre is van meleg eso, olyan furcsa. Itt meg halistennek dul a kanikula. Remelem, meg tart egy darabig a strandido.
Edu, kerdezted, milyen is az az itteni tel. Hat nem magyar tel, az biztos. Olyan szegenyesen valtozatosak itt az evszakok. Tulajdonkeppen a termeszet semmiben sem valtozik. Mi ugyebar juliusban jottunk a magyar nyarbol. Akkor nehany honapig zart cipo kellett, meg hosszu ujju polo, de gyakorlatilag 15 foknal nem volt hidegebb. Kicsit bosszankodtam, mert iden itt keson jott a nyar, az igazi meleg, kb. decemberben. Mar vartam a strandoalst Olival. Most meg ugy erzem, hogy vegelathatatlan nyarban elunk mar ideje. A sydney-i tel allitolag huvosebb, de ott sincs fagy soha. Azert elkelt egy ket oszi-teli cucc Olinak, persze nem bundazsakot rendeltem
Csak az elso cipoit, dzsekit, melegitofolsot meg ilyeneket. Igen, 18-24 honaposra valot, ugyanis a multkor a GAP-tol 12-18 honaposra rendeltem, meg egy-ket holmit 18-24 honaposra, es gyakorlatilag teljesen egy meret. Egyebkent en is belatom, hogy nem egy szuper minoseg, de nekem nagyon tetszenek
Tok jo, hogy Monster igy elvezi a babauszast. Olival hetek ota nem mentem az allando hisztik miatt, holott az apjaval minden hetvegen egyutt furdenek itt lent a street beach-en vagy Gold Coast-on. Most vegul is nincs meg bennem embrio es a mensim is elmult, ugyhogy holnap elmereszkedek vele. Majd meglatjuk, hogy sul el.
Monster gyakorlatilag all
Nem semmi, hogy kioldozza magat a babakocsiban
Oli komodra maszasa ugy lehetseges, hogy lepcsos az oldala. Egyebkent o rendes agyra sem tud meg felmaszni. De allandoan tanitom, hogyan jojjon le biztonsagosan hatrafele, mert elobb utobb ugy is mindenhova fel tud majd maszni.
Az etetesrol annyit, hogy szerintem minden gyereknel nehezkes ebben a korban. Oli az elso falatoknal zabal, csak az etelre figyel. Majd, ha mar kicsit jollakott, jatekot adok neki, akkor eszik rendesen tovabb, mert onnantol mar uncsi a dolog.
A bicikli baromi jo otlet. Mi is gondoltunk ra, csak meg nem valosult meg. Pedig errefele nagyon klassz bicikliutak vannak.
Engem kicsit faraszt most ez a nyakamon log a gyerek korszak. Gyakorlatilag nem jatszik most egyedul, mindenhova jon utanam. De ha a jatszoszonyegen ulok, az mar eleg neki, es szepen magaban is jatszik
Na persze azert foglalkozom is vele
Szerencsere most jol alszik nappal 2x1,5 orat, ekkor meg tudok csinalni mindent a haztartasban.
Mi a bevasarlast ugy oldjuk meg, hogy apa magaval viszi mindig, kb. heti 2x. Oli nagyon elvezi a bevasarlokocsiban toltott idot, mert az apja szorakoztatja ot, mindenfelet a kezebe ad. Sajna erre a kozos bevasarlasra csak nemreg jottunk ra, milyen klassz. Mert nekem jut szabadido egyedul, az apja meg nem unja es nem rohan haza melo utan, hogy Olival lehessen.
Ja, kenguruk. A vadon elok biztosan vadabbak, meg bokszolnak, de ezek a kengurufarmosak csak heveresznek egesz nap. Minden gyerek simogatja oket es sehol nem lattuk kiirva, hogy esetleg veszelyesek lennenek. A kiskecskek es kisbaranyok meg kimondottan egy un. kids-zoo nevu elkulonitett reszen vannak, ahova minden gyerek bemehet.
Monica, kislanyodrol teszel fel kepet
Lanyok, irjatok
Puszko mara