LAtom mindenki elvan nagyon tunve!!!!Remelem mindenki megvan azert.
Latom a fiuk szepen nonek!!!
Mi is megvagyunk.Tul a 13 honapos oltason.Megvolt a 10.evfordulonk is.De nem unnepeltunk majd othon.Most csak elmentunk apaval Hampstead garden-be es ott van egy kis pool babaknak es ingyenes.Zoe es apa is nagyon elveztek.Aztan talakoztunk ismerosokkel.Piknikeztunk,beszelgettunk,napoztunk....
Zoe is jol van.Sokat nott.Ugyesen megy mar.Bar meg esik sokat de egyre magabiztosabb.Sokat raplizik,hisztizik de ez korral is jar.
Meg nem mond semmit csak halandzsazik.De erti amit mondok hogy hozza,vigye adja ide,vegye fol a cipot................De ami kesik nem mulik.De nagyon akar beszelni!Neha tiszta ideg ugy mondana de nem tudja meg.

Most gyorsan csak ennyit!
Ja!Mariann!Utazas!!!Hat nem konnyu egyedul de tul lehet elni!Zoe 6 honapos volt mikor mentunk haza es 9 mikor jottunk vissza.Az oledbe fog ulni kapsz egy + csattot amivel odacsatolod magadhoz.Csomagot neki nem vihetsz meg mivel o nem kulon szemelynek szamit mivel oledbe ul.......Velem otthon rendesek es segito keszek voltak.De itt?LEszallas utan fel orat vartam Zoeval a babakocsijara!A LEGVEGE TESZIK FOL A SZALLAGRA!!!!!!!!!!!!EN VOLTAM AZ UTOLSO AKI KIJOTT!!!!aZT HITTEM MEGSZAKADOK+CSOMAGOKAT FEL KEZZEL SZEDTEM LE.NEM TUDOM HOVA JOSZ VISSZA EZ LUTON VOLT.HATHA MASHOL JOBB!SEGITSEGET KIMONDOTTAN SZERINTEM NEM KERHETSZ ESETLEG ANYYI HOGY ELORE ENGEDNEK NEM PISZKALNAK ANYYIRA........NEKEM HAZA NAGYON ROSSZ VOLT ZOE SIKITOTT!!!!VISSZAFELE MAR JOBBAN LEKOTOTTEM.UGYANIS O NEM AZ A TIPUS AKI ANNYI IDOT EGYHELYBEN UL.EZERT IS NEM TUDUNK KOCSIVAL HAZAMENNI.VITTEM JO SOK TEJET,KEKSZET,PUFIT/KUKACOT ENNI ES JATEKOT.SZERENCSERE VISSZA NEM ULT MELETUNK SENKI EZ JO VOLT MERT AHOGY ELALUDT AZ OLEMBE ATLOGOTT VOLNA A MELLETTEM ULO LABARA NA ES TUDTAM A CUCCOKAT HOVA PAKOLNI.VITTEM FERTOTLENITO KENDOT ES AMINT LEULTEM LETOROLTEM MINDENT.
REMELEM TUDTAM VALAMIT SEGITENI!HAA VAN MEG KERDESED IRJ AZTAN IROK HA TUDOM A VALASZT!

sZEP ESTET!!!!