Cső csajok!
Nagy az öröm a családban, Ancsika első lett a megyei versenyen!
Tényleg meglepetés volt, mert én a második helyre számoltam az eredmények alapján, de mégis ő lett a bajnok! Az országos verseny Nagykanizsán lesz április 22-23-án.
Én személy szerint nagyon elfáradtam, már alig vártam, hogy leülhessek normálisan.
Szilbee!
Imikét nem akarom bölcsibe adni, mert szeptembertől oviba menne, de mivel szalajtós, vagyis évvesztes, ezért kétszer kellene járnia a kiscsoportot. Petike úgyis nemsokára megszületik, így én is itthon leszek, tehát akkor itthon legyen még egy évet, mint az oviban.
Cleo!
Itt a házi doktor néni!
Minden egyes pisi becsurog? Vagy csak néhány?
A gyerekek olyan jól el tudnak játszani, hogy észre sem veszik, hogy pisilniük kell. Esetleg ez is lehet a háttérben.
Ha sokat iszik, az is előidézhet vizeletcsepegést,mert a hólyag úgy megtelik, hogy a visszatartás negézkessé válhat.
Már kisgyermekeknél is eredményesen alkalmazzák az intimtornát, speciálisan életkornak megfelelően. Szerintem a védőnőnek tudni kell szakembert ajánlani.
Egyenlőre ezek az alternatívák jutottak az eszembe. Remélem köztük van a megoldás.
Mongi!
Minden gyereknek megvan a saját fejlődési üteme, ezt te is tudod. Nem szabad erőltetni őket, mert akkor sokkal később válnak szobatisztává. Imike már elmúlt kettő és fél, de még csak most mondogatja, hogy anya Imi pisi tegyél tisztába. Vagyis már őt is zavarja a pelus, de még nem tud időben szólni. Nyáron a kaki már ment a bilibe, viszont a pisi nem, és az én türelmetlenségemnek köszönhetően visszaadtam rá a pelust. Nem kellett volna!
Állítóla a lányok hamarabb válnak szobatisztává. Ancsi is már két évesen, mire bölcsibe ment már szobatiszta volt.
Elin!
Tényleg emlékszem, nem nagyon akartál szülni, úgy szeretted már akkor is Lilcsit a hasadba.
Emlékszel, amikor lementünk a mentőhöz, megkérdezte a mentős mejikünk fog szülni?