Új privát üzeneted érkezett!

Szilbee!

Nincs másik cím,de ha tényleg nem kell másnak a meghívó akkor ha visszakerül hozzád elküldöd a kisfiamnak? :oops:
david156@citromail.hu
Köszi szépen!És bocs,hogy ennyi gond van velem! :oops:

Kati!

Azért ha nem lesz ilyen szélvihar mint ma, lemegyünk sétálni???
Vendég

Oksi!:)
22-én lejár, gondolom másnap már tudom küldeni!
szilbee

Szilbee!

Köszi! :D
Ma lesz a randi a nőgyógyásszal?Jól emlékszem?Majd meséld el mi volt!
Vendég

Hajni!
Majd péntek délután megyek csak! Már csak pár nap, de alig bírom kivárni.
Sajna most Ádám nem tud velem jönni, mert Leventére nem tud senki vigyázni, mivel a nagyija lebetegedet! Pedig Leventénél egy UH-t kivéve mindig ott volt. No de legalább tesóm jön.

Ja és nem veled van a gond, hanem az iwiw-vel!! :) De egyébént az sem gond, mert nem tart sokáig elküldeni egy meghívót!
szilbee

Jó reggelt mindenkinek!

Bocsi ha tegnap kicsit érzelgős voltam. :oops:

Hajni! Nagyon remélem, hogy sikerül ma együtt sétálnunk. Mi kb 10,45 körül leszünk lent.

Na majd még jövök

phpBB: Kép
kati74

> 1. (Nők számára) Az anyaságra való felkészülésként vegyél
pongyolát,
> és
> akassz a hasad elé egy nagy babzsákot! Hagyd ott kilenc hónapig!
> Amikor a
> kilenc hónap letelt, vedd ki a bab 10 %-át.
>
>
> 2. (Férfiak számára) Az apaságra való felkészülésként, menj le a
> legközelebbi háztartási boltba, öntsd a pénztárcád tartalmát a pultra,
> és
> mond a pénztárosnak, hogy szolgálja ki magát!
>
>
> Azután menj a szupermarketbe, és intézd el, hogy a fizetésedet
> közvetlenül
> nekik utalják át! Menj haza! Vedd elő az újságot, és most utoljára
> olvasd
> el!
>
>
> 3. Mielőtt vállalkozol a gyerekre, találj egy házaspárt, akik mar szülők,
> és fedd meg őket nevelési elveik, türelmetlenségük, alacsony
> tűrésszintjük
> miatt, és hogy hogyan engedhették meg gyerekeik ilyen mértékű
> elkanászosodását. Adj tanácsokat, hogyan javíthatnának gyermekeik
> alvási
> szokásain, vécéhasználatán, étkezésnél tanúsított magatartásán és
> általános
> viselkedésén! Élvezd ki a helyzetet - ez az utolsó alkalom, hogy
minden
> kérdésre tudni fogod a választ!
>
>
> 4. Hogy átérezd az elkövetkezendő éjszakákat, sétálj a szobában
fel 's
> alá
> délután 5 órától este 10-ig, válladon egy 4-6 kilós nedves csomaggal!
>
>
> 10 órakor tedd le a csomagot, állítsd be az ébresztőórát éjfélre, és
> menj
> aludni! 12-kor kelj fel, és sétálj megint a csomaggal 1 óráig! Állítsd be
a
> vekkert 3 órára. 2-ig feküdj ébren, 2-kor kelj fel, es igyál valamit!
> Feküdj le háromnegyed 3-kor! 3-kor, amikor a vekker megszólal, kelj
fel!
> Énekelj a sötétben halkan 4 óráig! Állítsd be az órát 5 órára! Kelj fel!
> Csinálj reggelit! Csináld ezt 5 éven át! Közben nézz ki boldognak!
>
>
> 5. Képes vagy elviselni a rendetlenséget, amit a gyerekek csinálnak?
> Hogy
> ezt megtudd, kenj csokoládékrémet a kanapéra és lekvárt a
> függönyökre! Dugj
> egy halat a hifitorony mögé, és hagyd ott egész nyáron! Dugd az
> ujjaidat a
> virágágyásba, és tisztítsd meg a frissen festett falon! A foltokat fesd
át
> zsírkrétával! Na, hogy tetszik?
>
>
> 6. A kisgyermekek öltöztetése nem olyan könnyu, mint amilyennek
> látszik!
> Végy egy polipot, és egy hálós szatyrot! Rakd a polipot a szatyorba
> úgy,
> hogy egyik karja se lógjon ki sehol! Rendelkezésre álló ido: az egész
> reggel.
>
>
> 7. Végy egy tojástartó dobozt! Egy ollóval és egy doboz festékkel
> csinálj
> belőle krokodilt! Végy egy tekercs vécépapírt! Ragasztószalag és
némi
> celofán segítségével csinálj belőle karácsonyfát! Végül, végy egy tejes
> dobozt, egy ping-pong labdát és egy üres pilótakekszes dobozt, és
> készítsd
> el az Eiffel-torony pontos mását!
>
>
> Gratulálunk, a helyed biztosnak látszik az óvodai csoportban.
>
>
> 8. Felejtsd el a sportautókat és vegyél egy kisbuszt! Ne is gondolj
> arra,hogy otthagyhatod a ház elott fényesen, csillogóan!
>
>
> A családi aulák nem így néznek ki! Vegyél egy csokoládé jégkrémet,
és
> tedd
> a kesztyűtartóba! Felejtsd ott! Végy egy tízforintost! Dugd be a
> magnóba!
>
>
> Vegyél egy nagy doboz csokis parányt, és öntsd a hátsó ülésre! A
> fűnyíróval
> néhányszor menj neki a kocsi oldalának! Most már tökéletes!
>
>
> 9. Készülj fel a sétára! Várj a vécé előtt egy fél órát! Menj ki a
bejárati
> ajtón! Gyere vissza! Menj ki! Gyere vissza!
> Menj ki megint! Menj le az utcára! Gyere vissza! Menj le megint! Sétálj
> az
> utcán egészen lassan 5 percig! Vizsgálj meg minden eldobott
> cigarettacsikket, rágógumit, használt papír zsebkendőt és döglött
> bogarat
> útközben!
>
>
> Ugyanazon az úton gyere vissza! Ordíts olyan hangosan, ahogy csak
> bírsz,
> amíg minden szomszéd ki nem jön és rád nem mered! Add fel, és
menj
> haza!
>
>
> Most már alkalmas vagy arra, hogy sétálni vigyél egy kisgyereket!
>
>
> 10. Mindent ismételj meg legalább ötször! Menj le a szupermarketbe!
> Vigyél
> magaddal valamit, ami jól modellez egy óvodás gyereket! Egy felnőtt
> kecske
> remekül megfelel a célnak. Ha több gyereket szeretnél, több kecskét
> vigyél!
>
>
> Vásárold meg a heti zöldséget anélkül, hogy a kecskéket
látótávolságon
> kívülre engednéd! Fizess ki mindent, amit a kecskék megesznek vagy
> tönkretesznek! Amíg ezt nem tudod könnyen megcsinálni, ne is
> ábrándozz
> gyerekekről!
>
>
> 11. Vájd ki egy dinnye belsejét! Csinálj rá egy kis lyukat! Akaszd a
> mennyezetre, és lendítsd meg! Végy egy tányér spenótfozeléket, és
> egy
> kanállal próbáld meg a spenótot a lengedező dinnyébe kanalazni,
> miközben
> berregsz, mint egy repülőgép! Csináld, amíg a spenót fele el nem
fogy!
> A
> maradékot öntsd magadra, de úgy,hogy a padlóra is jusson belőle
> bőven!
>
>
> Most már alkalmas vagy egy 12 hónapos gyerek etetésére!
>
>
> 12. Tanulj meg minden nevet a Pokemonból, az Ed Edd & Eddíbol és a
> Tapsi-hapsiból! Ha a munkahelyeden azon kapod magad, hogy
> gyermekdalokat
> énekelgetsz magadban, végre alkalmas vagy teljesíteni a szülői
> hivatást.
>
>
> Én csak segíteni akarok!

Hú ez jó hosszú!

kati74

Jaj a címe lemaradt! :oops: :evil:

Szóval a szülői feladatokra való felkészülés, de gondolom kiderült mire elolvastátok. :D

kati74

Kata! :lol: :lol:

Ildi! Nálatok Imike bölcsis?
szilbee

Sziasztok!

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK DIÁNAK bár egy napot késtem :)

Petri: igen, mondták, hogy 10 nap múlva lehetnek mellékhatásai az oltásnak. Láz, bőrkiütés stb sorolta fel a doktornő. Elég rémülten nézhettem, mert megnyugtatott, hogy csak lehet, de nem biztos hogy ezek előjönnek. Hát bízom benne hogy nem. Eddig egy oltás miatt sem volt lázas Marcika. (kop-kop)

Amúgy miután hazajöttünk, aludt egy nagyot és semmi baja nem volt már.

Ildi: Tényleg jó nagy szél volt tegnap, délelőtt a Corában voltunk, de utána már nem nagyon mozdultunk ki mi sem csak a Buciig mentünk kenyéréért, estefelé, akkor már egész kellemes idő volt, csak esett.
Az jó lehet ahogy érzed a baba lábacskáját :) Marci mindig a fejét dugta ki, érezni lehetett a kis gömbölyű buciját. Mintha csak azért nyújtotta volna hogy simogassuk meg.

Cleo: ez aranyos, nem semmi mire képesek a rosszcsontok, pláne ha ketten vannak :) Emlékszem az én húgom pl. a babái haját szerette levágni.

Katlina: aranyos a 4 D-s képen a babuci!

Mongi: És Antónia nem ül még a bilire? Nekem feltett szándékom, hogy nyáron szobatiszta lesz Marcika; Persze ez csak az én elképzelésem :))

Amúgy egyáltalán nem félt az állatoktól. Csak akkor volt kicsit megilletődve, amikor feltették a póni hátára.
judit_79

sziasztok.

most csak gyorsan kérdeznék valamit,mert sokat rágódom rajta mostanában.

Szerintetek mi oka lehet,hogy Sziszi mostanában majd minden pisilés előtt "becsurizik"a bugyiba is.szól,vagy szalad,hogy pisilni de akkora már van a bugyiban is.amúgy 2éves kora óta nappalra,kb 3hója már éjszakára is szobatiszta.éjszaka nem csurizik be...Eddig is előfordult ilyen,de nem egy nap 5-6*. :roll:
Amúgy sokat iszik,sokat pisil (szép világosat)

Most nagyon aggaszt ez a téma...úgyhogy reggel el is mentem tanácsot kérni dokinéninktől.du-ra lesz meg a vizeletvízs.eredmény,de holnap megint kell vinni az SZTK-ba.hátha többet tudunk meg...

szép napot mindenkinek

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
:( Én nem nagyon értek hozzá, de szerintem vagy pszichés oka lehet vagy pedig a záróizom nem működik rendesen. Egyik sem jó! Így remélem valami egyszerű, könnyen orvosolható magyarázata van az egésznek.
De mondom én baromira nem értek hozzá! :?
szilbee

Cleo
Én meg még annyira se értek hozzá, mint Szilbee :cry:
Majd talán a bölcs, tapasztalt Ildi tud segíteni :wink: :D
Hol van még nálunk a szobatisztaság :roll:

Judit
Akkor remélem 10 nap múlva se lesz semmi probélma :)

KAti
Jó ez a felkészülési tanfolyam :lol: van benne igazszág :D

MAno
Veletek mi van? és a többiek????

Timinek vettem a múlthéten egy sima fejkendőt. Úgy tetszenek a kendős csajok. Hát azt hiszitek megtűri magán?? ÁÁÁ dehogy mégcsak meg se tudom neki kötni :evil: :evil: rögtön letépi magáról :evil: pedig a sapkával semmi baja.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!!

Petri, én is ráadtam Lilcsire a Corában egy kis kendőt, olyan aranyos volt benne. Guggoltam előtte, és nevettem, ő meg szegény nem tudta, anyájának mi a baja? Majd tavaszra varrok neki....

Kati! Ez a felkészítés tanfolyam nagyon tetszett!! És ezt még nem ismertem, el is mentettem...

Valaki kitöltötte a Panadol tesztet? Itt van a bal oldalon a hirdetések között, legfelül. Én kitöltöttem, ma hozta a postás az ajándék egeret a kocsiba. Klassz...

Amúgy nyáron én is bilire akarom szoktatni Lilcsit...akarom...akarom...akarommmm.
Ma nem tudom mi van vele, de már kikészített idegileg. Rossz, mint a k.a.k.i.

Ildikó! Majd számoljál be Ancsi versenyéről!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Cleo! Sajna én sem tudok semmi okosat mondani. Remélem a vizelet eredmény jó lesz, miért is ne lenne.
Majd ird már meg a fejleményeket, engem is nagyon érdekel a dolog.

Judit! A bili egy idöben nagyon érdekelte Antóniát, kérte/ mutogatott rá és mondta, hogy csücs/. Ilyenkor mindig ráültettem, vagy belepisilt vagy nem, ha volt benne valami mindig megdicsértem és együtt odaadtuk a wc-nek.
Majd reggelente és az esti fürdés elött ráült és bele is pisilt ügyesen és még ücsörgött rajta egy darabig.

Mostanában változás állt be nála, mutatom a bilit neki és kérdezem , hogy rá akar-e ülni. A válasz: nem!
Eröltetni nem akarom ,gondolom, majd ahogy jön a meleg úgy egyre jobban fogja melegiteni a pelus és majd szeretne megszabadulni töle.

Szerintem egyébként ez a változás a dackorszakkal is összefügg, mert öltözködés körül is gondok adódtak.

Kati! Nekem is tetszett a felkészités.

Sziasztok!

Kép
Kép
mongi

Petri!

Köszi szépen mi jól vagyunk! Sokat voltunk mostanában csavarogni azért jövök ilyen ritkán! De mindíg olvaslak benneteket!Én is vettem Franciskának kendőt,még csak itthon próbáltam a fejére akkor nem dobta le,nem tudom majd kint,hogy fogja bírni!Egyenlőre még nem bírom ráadni mert itt a szecskán folyton szélvihar tombol mostanában! :(
És ti,jól vagytok? Gondolom már a pöttyök elmúltak?
Kikre gondoltál pontosan amikor a többieket kérdezted?

Ildi!
Hogy sikerült a verseny Ancsikának?
Vendég

MAno
Hát akik mostanában nem írtak... Hexe, Ewa, Zsú, Ágica (remélem nem hagytam ki senkit) Potykamanó és Dorka is benne van a tábliban... velük is mi lehet?
Persze a pöttyök már elmúltak. Timinek most az 5. foga jön ha jól láttam. Ettől néha egy kicsit nyűgös de amúgy minden oké. Szalad ezerrel :lol:
Tegnap függöny vartam, ott segített a drágám. Letettem a földre hogy kiszabom és neki persze ott kellett gyakorolni a futást. Amikor megunta akkor meg a közepére ült és megpróbálta magára húzni. :roll:

Holnap délután jön a fodrász :!: Timcsihez :!: :D

Én már vagy 3 hete megkaptam a panadolos egeret :D

Én is szeretném ha a nyáron már a bilin is ülne Timi... de szerintem még korai lesz. Azért kipróbálom :D

Mongi
Antónia sokat beszél már?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Cső csajok!

Nagy az öröm a családban, Ancsika első lett a megyei versenyen!

Tényleg meglepetés volt, mert én a második helyre számoltam az eredmények alapján, de mégis ő lett a bajnok! Az országos verseny Nagykanizsán lesz április 22-23-án.

Én személy szerint nagyon elfáradtam, már alig vártam, hogy leülhessek normálisan.

Szilbee!
Imikét nem akarom bölcsibe adni, mert szeptembertől oviba menne, de mivel szalajtós, vagyis évvesztes, ezért kétszer kellene járnia a kiscsoportot. Petike úgyis nemsokára megszületik, így én is itthon leszek, tehát akkor itthon legyen még egy évet, mint az oviban.

Cleo! :shock: Itt a házi doktor néni!

Minden egyes pisi becsurog? Vagy csak néhány?
A gyerekek olyan jól el tudnak játszani, hogy észre sem veszik, hogy pisilniük kell. Esetleg ez is lehet a háttérben.
Ha sokat iszik, az is előidézhet vizeletcsepegést,mert a hólyag úgy megtelik, hogy a visszatartás negézkessé válhat.
Már kisgyermekeknél is eredményesen alkalmazzák az intimtornát, speciálisan életkornak megfelelően. Szerintem a védőnőnek tudni kell szakembert ajánlani.
Egyenlőre ezek az alternatívák jutottak az eszembe. Remélem köztük van a megoldás.

Mongi!
Minden gyereknek megvan a saját fejlődési üteme, ezt te is tudod. Nem szabad erőltetni őket, mert akkor sokkal később válnak szobatisztává. Imike már elmúlt kettő és fél, de még csak most mondogatja, hogy anya Imi pisi tegyél tisztába. Vagyis már őt is zavarja a pelus, de még nem tud időben szólni. Nyáron a kaki már ment a bilibe, viszont a pisi nem, és az én türelmetlenségemnek köszönhetően visszaadtam rá a pelust. Nem kellett volna!
Állítóla a lányok hamarabb válnak szobatisztává. Ancsi is már két évesen, mire bölcsibe ment már szobatiszta volt.

Elin!
Tényleg emlékszem, nem nagyon akartál szülni, úgy szeretted már akkor is Lilcsit a hasadba.
Emlékszel, amikor lementünk a mentőhöz, megkérdezte a mentős mejikünk fog szülni? :oops: :P

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Sziasztok.

Köszi mindenkinek a véleményt/tanácsot arik vagytok. :)
A mai vizelet-eredmény teljesen jó lett,de holnap is viszek az SZTK-ba,mert a mait fertőtlenített,jól elmosott biliből vittem (azt mondta a dokinő,hogy ha vél.marad fertőtlenítő benne,akkor az a pisiből is kiírt ezt-azt.)úgyhogy holnap kifőzött edénybe kell belevarázsolni elsőre a pisit.nemtudom még hogy csináljuk
:roll:

Ildi.
Zsoltika nálunk is csak 4évesen kezdte az ovit,szintén hasonló okok miatt.
A pisire visszatérve: nem mindegyik csurog be-ha ő szól,hogy pisilni kell akkor már általában késő és egy picike a bugyiba megy.ma nagyon sokszor én ültettem rá,hogy pisiljen és tudott is.
Éjszaka eddig nem csurgott be.
Én is arra tippelek,hogy eljátsza az időt,de ki kell zárni minden mást.
Védőnő...kb 1éve láttam utoljára...ekkor jött a körzetünkbe,de nem is tudom,hogy ő van-e még egyáltalán.ennyit erről,úgyhogy kilőve.

Neked is nagyon köszi a tanácsokat még 1*

pusszzz...

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ancsikának! Gratulálunk! :D

Kép
szilbee

Ja Ildi! Én meg azt hittem, hogy már most is bölcsibe jár. :oops: Tudod, mert a pocis képed ott készült. Sz'al ezért érdekelt volna. Nálunk apja akarja nagyon, hogy bölcsibe menjen Levente. Én nem igazán. Persze nehéz lenne két gyerekkel egyszerre itthon, de szerintem azért az ember közben felnő a feladathoz, nem?!
szilbee

Sziasztok!

Kati! Nekünk sosem jön össze a "tali" :lol: :lol: :lol:

Ildi! Gratula Ancsikának!!!!!

Szilbee! Már csak 2 nap és doki! Én is itthon voltam másfél évet 2 gyerekkel. Nekem is 20 hónap van köztük. Simán ment, mert nem volt más alternatíva. Legalábbis akkor még elutasítottuk a bölcsit. Milánt elnézve lehet jobb lett volna, de ez mindig bölcsi, gyerek és dadus függő is sztem.

Magunkról: Megvagyunk. Már 2. hete járnak dolgozni a manók :o Sztem jövőhéten már lesz vmi. Ez már szinte hihetetlen. Talán holnap vagy holnapután utal a bank és akkor jövőhéten intézzük az átíratást. utánna már csak a festés, padlócsere és a berendezés van hátra. Tényleg csajok: Ha hallotok vhol valakitől eladó székeket amik jók egy étkezőbe szóljatok már nekem. Mivel elbuktunk egy rakás pénzt az első fordulóban az első bankkal így erre már nem futja :oops: Van egy használt étkezőasztal a családban, de szék nincs. Ja és jó lenne 4 egyforma szék. :wink: Az öregem még mindig nem tudja :twisted:

Cleo! Remélem nem lesz semi komoly Sziszivel! Sztem is csak a sok ivás és az elmélyült játék lehet az ok. Legalábbis remélem.

Többiek! Bocsánat de csak ez a pár percem volt írni :(

De ti írjatok, mert olvasni szoktam még az oldalt!

Üdv:Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

ILDI.

ANCSIKÁNAK NAGY-NAGY GRATULA.ANNYIRA JÓ,HOGY ÍGY "ÉRT" VALAMIHEZ.

Szilvi.én pont 2évet voltam itthon kettővel egyszerre.valahogy az embernek még 1gyerekesként elképzelhetetlen,hogy "hogy is lesz????"-de meglásd olyan szépen kialakul minden.

Zsu.Hidd el az apró dolgoknak is örülni kell,jó az a 2hét nagyon
:) .Ismerem azt az érzést,mikor már úgy érzed,hogy eltelt bizonyos idő...akkor mostmár tuti betegség várható.De..lesz majd jobb is..(remélem) :wink:

sziasztok

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ildi!

Gratulálok Ancsikának! Nagyon ügyes! :lol:
Vendég

HEXE!!!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!

PUSZI!

Kép
Vendég

Mano!
Próbáltam elküldeni a meghívót, de most meg nem hajlóndó továbbítani! megpróbálom még délután is, ha akkor sem megy, akkor holnap és azután is ha kell! Szerintem kicsit túl lett terhelve az iwiw... :?

Hexe!!!
Boldog Névnapot!!!
:D
Kép
szilbee

HEXE!!!!!

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!

PUSZI
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!!!
Köszönjük mindenkinek mégegyszer a névnapi jókívánságokat.

Ildi!!
Ancsikának gratulálunk!!!!!Nagyon ügyi lánykád van...:)

Cleo!!
Nagyon örülök,hogy jók lettek Sziszike eredményei,nem lehet hogy azért csurran be neki a pisi mert túl későn megy pisilni? Egyik szomszédunk is pont így van de őa kisfiával mert annyira bele tud merülni a játékba ,hogy sajnos elfelejt időben menni a wc-re és "becsurran" . De neki sincs semmi baja egyébként minden lelete negatív.

Képzeljétek a mai éjszakánk volt a 3.nap hogy egész éjjel fenn voltunk....... :cry:
Dius éjszaka nagyon köhög de nem olyan "hagyományos "köhögés hanem száraz "ugató" szegény egész éjjel nyafizott. Most én is ő is kész vagyunk.
Holnap mindenképpen elkell mennünk dokihoz .

Más téma.... sajnos a bilizés még nálunk sem megy ,már kezdek komolyan aggódni,meg a beszéd sem igazán akar menni,de a doki szerint még belefér,hogy nem beszél Dius./hát nem tudom nekem furi Zolcsi után aki 1,5 évesen beszélt sőt bilizett is/
Mit szóltok hozzá milyen hideg lett megint??? Reggelre levolt fagyva a szélvédőnk :shock:

Elin!!!
Ugye nem felejted el megnézni a játszóházat??? Kössszi :P

sziasztok

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Hexe! Nagyon boldog névnapot!!!!!

Bilizés: Nállunk Gergő 1 hónappal a 3. szülinapja előtt lett szobatiszta!! De egy hét alatt éjjel-nappalra. Milán már néha ráül a bilire, de oda nem akar pisilni. Este fürdésnél is már tekereg, mint a kiskígyó de a bilibe nem pisil. Csak a kádba:( Remélem idővel megérti, h a bili is azért van. Bár látja Gergőt, de vhogy még nem megy. De sztem ráér még. Bár a nyáron (már ha lesz) én is megpróbálom a pelust elhagyatni vele.

Nekem is van egy fölös IWIW meghívóm :wink:

Üdv:Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

Szilbee!

Köszi! Remélem sikerülni fog előbb utóbb elküldeni azt a meghívót! :lol:

Diácska!

Jobbulást kívánok a Klaudiának!
Szerintem ne aggódj,a testvérem kisfia 3 éves koráig nem beszélt egy szót sem,csak hümmögött,de mindíg megértette magát mindenkivel.Na de utána le se lehetett lőni,bepótolt mindent! :lol:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Igazi téli reggel van így tavasszal.

HEXE!
Kép

Judit!

Én most taliztam egy régi ismerőssel éppén akkor kapták a 15 hós oltást és pár nap múlva belázasodott. Pedig addig még soha. Bocsi nem rémisztgetni akarlak. Viszont anyukája azt mondta, hogy fel se veszi, olyan eleven mint általában.

Ildi! Gratulálok Ancsikának.

Zsú! De azért most már megismertelek.

diácska! Emlékszem Trixinek is volt ilyen köhögése régen. Kíváncsi vagyok mit mond majd a doki.

Szép napot mindenkinek!

kati74

Sziasztok ismét!

Diácska! Próbáltad már a lándzsás utifű szirupot? Nekem az nagyon bejöt enyém gyerekeknél. Sőt most az öregemnek is azt adom. Mindenféle köhögésre jó. Ha szárazon-ugatósan köhög arra is, mert feloldja a váladékot, ill. ha már szakadozik a cucc akkor azt is oldja kifelé. Sötét színe van mint a kólának és az én manóim azt mondják az első köhögés után, h kérek kólát:D Pocsék íze van, de gyerekeknek elég napi 3*1 teáskanállal belőle.

Beszéd: Gergőnek lett olyaan csoporttársa az oviban aki nem volt hajlandó beszélni. Még azt sem mondta, h anya, apa. Mostmár mondatokban beszél, mondókákat énekelget. Mindezt szeptember óta. Bár inkább októberben kezdett "beszélni"-akkor még csak szavakat, szótagopkat-.

Panadolos játékon csak mi nyertünk malackát? :oops:

Katlina! Neked meg nem is dícsértem meg a pocaklakót! Nagyon ari kis pofija van.

Érzem, h megint kimaradtak egy páran :oops: Bocsii.

Na ma már csak olvasó üzemmódban leszek, talán a hétvégén kapok egy kis gépezési időt apánktól, ha nem hétfőn jövök megint.

Üdv mindenkinek:Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

Sziasztok!
Konzultáltam telón a dokinénivel és ő az ERICOL nevű készítményt javasolta ,hogy vegyük meg és 4-5napig szedjük.....

De Zsunak hála ismét felhívtam,hogy mit szól hozzá hogyha az itthon pont lévő lándzsás utifűt adom neki??? :roll: Azt mondta az is pont jó lesz pár napig adjam neki max.4 napig és ha mégsem javul akkor vegyük meg azt amit ő ajánlott.
kösszi Zsu a tippet :P
Remélem jó lesz neki és kell gyógyszertárba rohanni a hétvégén.Ja képzeljétek hétvégén buliba vagyunk hivatalosak apával :lol: csak 1 a blöki eddig még soha nem voltunk távol Diustól 1 éjszakára sem sőt nappalra sem ......nem tudom mi tévő legyek nem igazán hagyom itt.

Mano!
Dia mond azért jó pár szót nem "kuka" csak nem kapcsolja össze a szavakat és még kevés a szókincse de remélem minél előbb megtanul sok sok szót.....pedig mondókázunk énekelünk is még sem :roll:

KépKép
diÁcska

Kép

Most találtam itt a neten megkellett hogy mutassam nektek.

KépKép
diÁcska

Mano!!
:D :D ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Sikerült!!
Rájöttem ám, hogy miért nem ment korábban!
Hosszú lesz és bonyolult, de azért megpróbálom leírni!

Városszavazásnál szavaztam régi lakhelyemre, Jászboldogházára. A rendszer ezt úgy értelmezte, hogy akkor én nyilván ott is lakom és az Istennek nem tudtam visszarakni magam Szolnokra. A meghívót pedig Szolnokra akartam küldeni, nektek. No itt volt a bibi. A rendszer nem engedte, csak ha J.b.házára címzem. Szóval bocsi, de így most Dávid Jászboldogházi kezdőcímmel kapja a meghívót! Át lehet váltani Szolnokra, csak nem biztos, hogy a rendszer erre egyből rááll.

No ez volt a sztori! Remélem azért a lényeget kilehetett belőle venni valahogy. :?
szilbee

Most gyors leszek és lényegretörő

Először is gratulálok Ancsikának!!! Nagyon ügyes csajszi!

Hexe
Boldog Névnapot!!!

Dia
Gyógyulj meg!

Az én hírem nem túl rózsás. Kialakulóban van a 4. mellgyulladásom. :cry: (Az első 3 az pár hónapos korában volt)Lázam még nincs de hőemelkedés már van. Kurva szarul érzem magam. Próbáltam a dugulást elhárítatni Timivel de eddig még nem sikerült neki.
Tegnap nappal csak 2x szopott, estére már lett is egy jó nagy fájdalmas csomóm. Nem hiszem el már lassan oviba megy :wink: engem meg a mellgyuszi kerülget. :evil: Bele se merek gondolni hogy fog majd leszokni a szopiról és hogy fogják az én cickóim bírni. :?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
:( Próbáltál különböző pózokban szoptatni??
szilbee

Sziasztok!!

Hexe!! Nagyon-nagyon boldog névnapot!!
Ancsikának gratula a szép eredményhez!![b]

Dia!! A játszóház megnyitója 31-én 2 kor lesz, Szalay mond beszédet, utána 1/2 3-től kezdődik a buli. Főtt tojást kell vinni!
Viszont az msn-t nem tudtam kideríteni :cry: :cry:

A betegeknek jobbulást!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

BOLDOG NÉVNAPOT HEXE!!

Ildi: Gratula Ancsikának!! Büszke lehetsz rá :)

Diácska: szerintem se aggódj, ez is nagyon változó a gyerekek között, hogy mikor kezdenek beszélni. Biztos Dia is bepótol később mindent :) Nagyon tetszik a kép amit megmutattál!

Ez a panadolos játék nálam nem működik :( Kitöltöm a második oldalt, utána a tovább-ra kattintok és újra az első oldal jön be. Nem értem miért, de bosszantó :twisted:

Petri! Jobbulást neked, remélem hamar elmúlik a gyulladás.

Mióta visszajöttünk a hétvégéről, Marci olyan jól alszik éjszakánként.... (Kop-kop-kop) nem ébred föl éjszaka, és sokáig alszik...
Észrevettem, hogy alul-fölül nőttek új fogai hátul. Nem tudom rendesen megnézni, mert nem hagyja. Csak ha mosolyog, vagy hisztizik akkor lehet bekukkantani a szájába. Vettünk dentinox-n gélt, amit a sógornőm ajánlott, hogy bekenjük vele éjszakára és akkor nem fáj neki a fogzás. Persze gondolhattam volna, hogy Marci nem fogja hagyni, hogy a szájába nyúljak, úgyhogy fölöslegesen költöttünk rá....

Szilbee! Van olyan bölcsi, ahová úgy is föl vennék Leventét, hogy Te otthon vagy?
judit_79

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntőket! Nagyon rendesek vagytok Lányok! :):):)

Kép

Puszi mindenkinek: Hexe

Kép
diehexe

Judit!
Meg lehet oldani, hiszen az igazolást arról viszem, hogy van hova visszamennem dolgozni, ergo van állásom. Utána már nem ellenőrzik, hogy tényleg dolgozom e vagy sem.
Nem'tom még hogy lesz... :roll: Jó lenne itthon a két törpével, de az apja meg annyira szeretné, hogy bölcsis legyen. Itt a környékünkön majdnem minden babó bölcsis lesz augusztustól és nem lesz társasága. :? Mindegy! Ezen még van idő gondolkozni. Biztonság kedvéért beadjuk a jelentkezést, mert így legalább van esélyünk dönteni.
szilbee

Hexe!!
Végre!! :D
Hogy vagytok? A kis Tündér jól van? Mesélj!!
szilbee

Szilbee!
Megkaptuk a meghívót be is regisztráltunk!Mégegyszer nagyon szépen köszönjük!
Puszi!

Diácska!
Remélem nem bántottalak meg,én nem mondtam,hogy Dius kuka! :( Én csak meg akartalak nyugtatni azzal,hogy elmeséltem a mi sztorinkat! :cry: Bocsi
Vendég

Manó!!!!!
De hogy is sértettél meg ne is gondolj ilyenekre!!!!!Lehet én fogalmaztam hülyén bocsika!!!!!!:oops:

pussszi

KépKép
diÁcska

Szia Mindenki!

Köszönjük a gratulációkat!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Hexe!

Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ancskának Gratula a szép eredményhez!!!!! Kép

Hexe Boldog Névnapot!! Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Hexe!Bolodog névnapot kivnok én is.
Régen láttuk a kisasszonyt, nem tennél fel róla egy pár képet.

Diácska! Jobbulást Diusnak, remélem gyorsan átesik rajta.
Voltunk ma a játszón, de nagyon kevesen voltak.
Nagyon aranyos a kép, amit feltettél.
Biztos Dius is beindul majd beszéd terén hamarosan, Antóniánál is most van valami áttörés.

Ildi! Ancsikának gratulálok.

Petri! Sajnálom, a mellgyulladást. www.lll.hu oldalon lehet, hogy találsz okos segitséget.
Antónia mostanában kezd egyre többet beszélni.
Sok új szót használ, de a mássalhangzóval kezdödö szavak elsö betüjét többnyire elhagyja. Kezdi a szavakat összekapcsolni,de még nem ragoz.
Vannak saját kis kreálmányai mint például a canca, ami szalámit és sonkát jelent nála.
Már nagyon jól lehet vele kommunikálni.

Sziasztok

Kép
Kép
mongi

Diácska!

:lol: Akkor jó! Meg vagyok nyugodva! :lol:

Puszi!
Vendég

Szilbee!

Azt hallottam, a bölcsi ügyben, hogy ha nem Levikével vagy otthon gyes, gyed-en, akkor mehet Levike bölcsibe. Vagyis ha megszületik babauci, akkor már nem Levike jogán leszel otthon, így mehettek bölcsibe, vagy oviba. Olyan esetről is tudok, hogy azért nem vettek fel egy négyéves kislányt az oviba itt szandán, mert anya a másik két tesóval otthon volt. Aztán fellebbeztek és járhat oviba a kislány.

Hajni!

Mizujs veletek?
Legközelebb, ha felétek járunk találkozhatnánk!

Mongi!
Emeletes házban laktok? Azon a játszótéren nőttem fel, ahova járni szoktatok. Az van legközelebb a sulihoz, így alsós koromban mindig oda hajtottak ki minket. Le is harcoltuk rendesen.
Szerintem Katiék is ott lógtak alsóban.

Hexe!

Mikor jössz már vissza?
Ma is lesz póker!A Sport 1-en. Mi nézzük!

Elin!
Mikor jöttök ki? Imike mindig Lilcsi kanalával akar enni!

Katlina!
Milyenek az éjszakáid? Reggel fél nyolckor úgy ébredtem, mintha legalább tíz óra lenne. Nagyon fáradt voltam a tegnapi nyüzsitől.
Mikor mész vezetni? Viszgázni?

Judit!
Valamikor majd csak eljutunk hozzátok!
Holnap Ancsika ebédre már itthon lesz, így a délelőtt majd főzök. Jövő héten vagy hétfőn, vagy szerda magasságában szerintem eljutunk hozzátok. Majd még telizünk.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Hűű Ildi!
Te iszonyat jólinformált vagy!
Köszi! Ezt nem is tudtam! Meg nem is gonoltam, hogy akár így is meg lehet kötve az ember. De akkor ha a kistesó novemberben születik, nem feltétlen fogják engedni, hogy szeptemberben kezdje a bölcsit? Jól értem?
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?