Új privát üzeneted érkezett!

mi 50nm 1+2 fél szoba fürdő + wc ebédlő

nika70
Salgótarján

Sziasztok! :wink:

Hát nem semmi a kiadás mindenkinek,néztem. Én a mobiltelokat felejtettem ki,de az csak kettőnknek össz. havi 5000,mert nem beszélünk sokat! :P

Viki
nektek milyen kábel TV van?
Nekünk T-kabel,de most már a digi Tv-s része. Váltottunk,mert olcsóbb így nekünk a legnagyobb csomag,mint előtte,s ráadásul nem csak HBO van,hanem HBO2,HBO comedy,Cinemax és Cinemax2! :wink:
A díjbeszedő k.....a drága nálatok! :shock: Ja és még azt akartam kérdezni,hogy csináljátok,hogy csak ennyi a villanyotok? :lol: Mi még 4000et se fizettünk sosem,még albiban sem anno! :roll:

Gani az nagyon jó,hogy hitel nélkül vettetek kocsit és lakást! :wink: Kocsi nekünk is szuper lenne,de havonta még annyi kiadás szerintem és anyagi csőd lenne! :roll:

Meg még azt nem szeretem itt,hogy mindenki az utcán parkol,nincs minden háztömböz garázs,amit megvehetsz esetleg! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Boszi: Vidanet-nél van a tévé előfizetésünk.De nem digi, és nincs benne HBO csomag! Viszont kb. 3hónapja tudjuk fogni az HBO-t, de fogalmunk sincs, hogy hogyan :roll: Tök véletlenül vettük észre, először azt hittük, biztos valami ingyenes akció van pár napig, de tulajdonképpen év eleje óta nézzük... :roll:
A villanyt nem tudom, hogy jövünk ki ennyiből... Mondjuk nagyon sokat nem vagyunk itthon. És sokszor anyuéknál alszom Fannival, napközben dolgozunk...
A dijbeszedőt meg én vizzel együtt írtam. De sose szoktam részletesen megnézni azon, hogy mi mennyi. Csak a végösszeg érdekel.

Gani: nagyon szerencsések vagytok,hogy nincs hitel a házatokon! Nekünk még 18 év hátra van... De én is és a párom is fizet lakáskasszát, amihez ugye jár állami támogatás 8 év után. Majd abból talán ki tudjuk fizetni (persze addig még félre is kell tenni.) Nem szeretnénk ezt a hitelt még 18 évig fizetni. És persze azért mi is szeretnénk kertes házat. Majd meglátjuk hogy alakul, de 4-5 évig biztos még itt fogunk lakni. (Ha csak nem nyerünk a lottón :lol: )

Ja, ma nem dolgozom. Nem tudom milyen idő lesz délután, de le szeretnénk menni a Római partra halat enni :lol: Remélem összejön.

horvviki

Hello!

Én a villanyszámlátokat azért piszkosul irigylem :lol: :lol: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

De a net meg a kábel iszonyat drága nektek!

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Rossz éjszakánk volt.

Éjfélkor és hajnali 3 - kor kapot kúpot és hűtőfürdőt, mert felment a láza 38.8-ra.
...hajnalban még ágyneműt is kellett cserélni, mert hányt...engem, magát és az ágyat :?

De a fürdőt nagyon élvezte, visongatott is :wink:

Hallottátok, hogy az állam támogatja a Pneumococcus oltást?!
( 70 %-ban ) Tegnap mondta a dokinő.
Még ezt akarjuk beadatni, de csak 2 éves kor után, mert akkor csak 1x kell szurni.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

A lakáshiteleket 60 eft - nem irigylem... :?
Bár nekünk a kocsival együtt ott van :(

Megyek levegőzünk Levivel egy kicsit...

Szép napot!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia ez tuti? mert akkor én is beadatom mondjuk most megy a dokinénik továbbképzésre hátha akkor mondják ott ia akkor két év után mi is beadatjuk :):):) nem mindegy hogy 17000 vagy csak 5000 ft:)
kia az oltástól nem lehet belázasodni legalábbis most már ezektől nem szoktak szerintem nézesd meg a dokival mert nem hiszem hogy ilyen heves reakció lenne az ltásra
mi ma megkaptuk a 15 hós oltást majd három hónap mulva egy másikat aztán egy darabig megint nem lesz semmi :):):):):) ja gergő 81 cm és 11800 g

Mi upc-sek vagyunk családi csg a tv-re 5400 +internet chello medium 6900 ft

nika70
Salgótarján

Kia!
Igen, szerintem is sok a 38,8 egy oltás miatt. Ez lassan a magas láz értékeihez ér! Remélem nem lesz semmi komoly.Lehet, hogy egy kis lázasodással le is küzdi Levi szervezete a bacikat!

Nika!
Nekünk meg Digi tv 2700 ért, meg T-online 4500-ért.Bár, ez utóbbi lehetne sokkal olcsóbb is, ha nem lenne hűségidőnk a T-online-nál.Tavaly hűségidő lejárta(és meghosszabítása) után találtunk rá a Tv-Networkre.Ez van a szüleimnél.Igyanolyan sebességű, mint az Optimumunk, csak épp 1490-ért(persze csak új belépőknek)!Szolgáltatóváltóknak is csak 3000 körül van.

Anita
Kép

Kép
gani

Most kettőt kapott - lehet az volt a gond... ezért volt láz.
Mondta doki, hogy nagyon ritka, ha belázasodnak.

Nika - a doki azt mondta, hogy ő is most tudta meg a kódot, amire fel tudja írni a N.coccust.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Hát sajna dörög az ég... mindjárt esik... elmarad a Duna-parti halazásunk... Viszont délután 3 órát sétáltunk lent, voltunk játszótéren is, most már nagyon élvezi a hintát, csúszdát...

Kia! Már nem lázas Levi?

Fiora, hogy vagytok?
Helga? Mizu?

horvviki

Viki
Már nem lázas.. már reggel sem volt...
36 fok körül van - néha mérem..

Tényleg nagyon esett az eső :(

Lassan jön haza Apa :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia!
Szuper, hogy már Levi jól van!

Anita
Kép

Kép
gani

itt ma olyan gyönyörű idő volt :):) tegnap viszont szakadt az eső :):):) meg ost estére beborult szerintem jön errefelé is az eső :):):)

nika70
Salgótarján

mondjuk én azt tudom hogy aki hátrányos meg beteges vagy nem tudom mi folytán annak amúgy jár olcsóbban nem lehet hogy ezt most keveri? mert a dokinénink mondta volna szreintem ma de azért utánanézek ennek az oltásnak :9

nika70
Salgótarján

http://egeszseg.origo.hu/cikk/0705/1553 ... tott_1.htm

Ezt találtam és igen jól emlékeztem szóval szerintem kérdezz rá mégegyszer a dokinál mert tuti foglakozott volna vele a média ha mindenkinek állnák az oltást

nika70
Salgótarján

Sziasztok,jó reggelt! :wink:

Kia nagyon örülök,hogy Levi baba már jól van! :P Az oltásról én sem hallottam,hogy térítenék ennyi részben! Jó lenne mondjuk nagyon! :wink:

Hát nem semmi vihar,eső és jégeső volt tegnap! :roll:

Most nagyon izgulok,mert 8 előtt pár perccel kaptam sms-t,hogy a barátnőmnek elfolyt a magzatvíz,s mennek a kórházba! :P Tegnapra volt kiírva!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boszi
Drukk a barátnődnek... bár lehet, hogy azóta Anya :lol:

Az oltás..
A doki azt mondta, hogy el tudja írni receptre, hogy olcsó legyen :P
Lehet, hogy nem minden doki vállaja be?
...vagy lehet, hogy nem mindenkinek írja fel? :?

Főznöm kell.... megyek, amíg alszik Manóci...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia: akkor mázlitok van csak nehogy gond legyen belőle:):):):):)

Boszi mi van barinővel?

nika70
Salgótarján

Szioka!

Barátnőm még egyben van,most beszéltem a párjával!
Nem nagyon akar tágulni. :roll: (én is így voltam)
Most kap fájáserősítőt szurit,s infuziót,mert a fájásai is enyhék.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Én a fájáserősitőre sem tágultam sőt nem is fájt :):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Voltunk ma tanácsadáson. Fanni 7002 gramm, hízott 230 grammot. Bemutatkozott az új dokinéni, de egyébként egy szóval sem említették, hogy a másik nyugdíjba ment... én meg nem kérdeztem rá... De aranyos és kedves volt. Most már nem kell szednie Fanninak az étvágygerjesztő vitamint, meglátjuk, hogy így is marad-e a jó étvágya...

Boszi: mizu a barátnőddel???

Ma volt nálam a barátnőm, aki ikreket vár, hozott dvd-t is az ultrahangról. Olyan érdekes volt látni két babát az ultrahangos képen :lol: Most már kezd nőni a hasa is.

horvviki

Barátnőm megszült! :lol:
18:28kor végül császárral!
3560gr és 56 cm és a Gerő nevet kapta!
Szombaton megyek hozzá be!

Tud vki vmi jó rövid útat a MÁV kórházba? :roll:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

azért csaszi mert nem akart tágulni?
amúgy sok boldogságot neki :):):):):)Gerő?

nika70
Salgótarján

Jó reggelt lányok! :wink:

Kép

Nika igen Gerő lett a baba neve. Ez a Gergő ősi változata,s ritka név! :wink:
Ennek örömére én is szültem álmomban!:lol: És persze kislányt!:lol:
Majd délután beszélek a barátnőmmel,hagyom addig pihizni.
Apjuk is letört kicsit reggel,mert tegnap még úgy volt,hogy 14ig lesz bent,ma meg közölték vele,hogy 19:30ig! :twisted: És már 6 óta ott van!

Többiek mi újság?

Helga?Kia?Fiora és Trécsi már elég rég voltatok! Gani? Viki?

És akkor pár új kép a szerelmemről :P

Kép
apa sapijában

Kép
huncut

Kép
Bulátát eszek

Kép
fogacskás

Kép
Tvnéző

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

édes Gabika:):)) nekem is van két új képem :):):)

Rajzolgatunk vagyis firkálgatunk :)
Kép

Meg apjával ahogy szokott játszani és ez még az enyhe változat :):):):)

Kép Kép

nika70
Salgótarján

Mindig fejre ugrik ha kézközeben van neki :):):):):) nem tudom miért de imádja :)

Ja képzeljtek kb 5 napja egyszerűen nem akar a kádban lenni. nem történt semmi olyan amitől megijedt volna nem értem mi történhetett pedig annyira szerette eddig a fürcsit:)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Boszi
Az a huncut arc, amit Gabika vág a képen! :lol: Haláli! Tud nézni!

Nika!
Olyan jók, az ilyen családi hancúrok!Nem tudom ugyan, milyenek a fiúk, de Bogi teljesen felpörög ilyenkor.Nem hiszem, hogy szelídebben visongatna mint egy fiú :lol: :lol:

Képzeljétek!Ma ellopták a dajkám pénztárcáját benn az oviban! :lol: Valaki bement abba a helységbe és kivette a táskájából!Szörnyű milyen gátlástalan emberek vannak!

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok,szép estét! :wink:

Láttátok Poki Mókit?:roll:
Most volt az RTL Klubon a Playboyos fotózása. Ezt nőt sose szerettem,most sem! Twisted Evil És amilyen sovány szerintem már nem szép! :roll:

Barátnőmnek végül azért lett császár,mert semmennyire nem tágult semmitől,s a babán 2x rajta volt a köldökzsinór is.
Párjával beszéltem,ő pihen,neki csak smst küldtem.
Már felkelt,mászkál,s úgy néz ki szombaton már haza is jöhet. Elég hamar,csodálkoztam is,mert én péntektől szerdáig voltam bent egy sima szüléssel!
Sajnos így nem tudom meglátogatni,pedig nagyon szerettem volna. Apjuk szombaton szabad csak!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nika
Az oltásra visszatérve..
Azt már nem a mostani dokinak fogja beadni - remélhetőleg :P

Boszi
Gratula a barátnődnek!
Örülök, hogy nem lett semmi baj a k.zsinór miatt.

Láttam P. Mónit - szerintem az alakja jó...
Nekem sem a szívem csücske.. :wink:

Jók a képek!

...Nika nektek is...

Én már nagyon várom, amikor Levi így fog játszani velünk :lol:

Gani
Sajna én már hallottam ilyeneket, még rosszabbakat is..

Levi Jól van, csak nem volt kellemes az éjszakánk, 2-4 óránként felkelt :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kép

Hogy vagytok?
Hol vagytok ezen a szép napon?
Jó az idő.....

Fiora? Trécsi?.. már rég voltatok...

Én megyek főzni és sütni...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!:wink:

Most hallottam:

"A kormány arról döntött, hogy első lépésként a két éves kor alatti gyermekeknek ingyen biztosítja a pneumococcus elleni védőoltást. Ez a baktérium olyan betegségeket okoz, mint például a gennyes agyhártyagyulladás vagy a tüdőgyulladás. A vakcinának 2008 szeptemberétől lehet igényelni - jelentette be az egészségügyi miniszter. (MR)"

http://www.mr1-kossuth.hu/

Végre egy jó hír!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Csak a 2 éves kor alattiaknak? :(

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

kia és ez neked miért gáz?
levente még az alatt van :):):):):)
2010-től meg benne lesz a kötelezőben:):)

Én is most hallottam az m1-en a híradóban :):):)

nika70
Salgótarján

Szeptembertől ingyenesen kapják a két éven aluli gyerekek a pneumococcus elleni védőoltást - közölte az egészségügyi miniszter. Horváth Ágnes elmondta, hogy az Egészségügyi Világszervezet ajánlására került a védőoltás a nemzeti programba. A baktérium okozta fertőző betegségek ugyanis világszerte a vezető halálokok közé tartoznak. A pneumococcus felelős a gyermekkori torok-, mandula-, középfül- és agyhártyagyulladásokért. Az oltást a
háziorvostól kell kérni, a vakcinát az ÁNTSZ helyi szervezetei juttatják el a rendelőkbe.

nika70
Salgótarján

Voltunk az ortopédiai vizsgálaton és azt mondták, hogy kicsit kötött a csípője és emiatt tepreszbugyit vetettek velem. A doktornéni viszont nem érzi, hogy lenne valami probléma :? . Elküldték Zsófit UH-ra, ahova júniusra kaptam időpntot :x .
Nektek kellett ilyen bugyit adni a gyerekre? NMeddig kell hordania? Egész nap legyen rajta? Élég kényelmetlennek tűnik...

Kép
fiora

Fiora: ehez én nem tudok hozzászólni nekünk nem kellett de úgy tudom elég sokáig kell hordaniuk egy másik topikban volt egy csaj

nika70
Salgótarján

Kép

(most ilyen feltöltős kedvem van :lol: )

Nika
Én 2 éves kor utánra gondoltam a szurit, mert akkor csak 1-et kell adni... de így majd megkapja 1 éves kor után (ez 2 szúrás)

Fiora
Nekünk a gyerekdoki mondta, hogy egy kicsit kötött Levinek - még az elején...
De nem kellett semmit hordania.
...és most már rendben van.

Keress rá a neten - biztos sok helyen írnak róla.

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

kia gondolom ha két éves kor alatt ingyen van akkor nem várom meg a két évet utána meg benne lesz a kötelezőben gondolom hogy aki most megkapja ingyen akkor annak a következő is úgy lesz gondolom eláll fel kell most íratni aztán annyi vagy nem tudom hogy műkszik ez majd megkérdezem a dokinéninket úgyis most volt valami továbbképzésen :):):)

nika70
Salgótarján

Kép

Helga? Trécsi? Viki? Merre vagytok,már rég voltatok itt!
Erre az oltásra én is rákérdezek,de én is úgy gondolom,ahogy Nika írta,legalábbis remélem,ha 1x már megkapjuk ingyen,a második is úgy lesz majd! :wink:

Apjuk ma itthon van,el is ment bevásárolni. Gabika ma elég korán,6-kor keltett minket,most játszik! :P

Fiora nekünk is azt mondták,hogy kötött a csípője,s végül nem kaptunk semmit,minden ok volt. :wink: Nekem viszont anno kellett ilyen bugyit hordanom anyu mesélte.

Kit mit csinál a 7végén? És május 1-én? Mit főztök?

Mi ma hurkát és kolbászt sütünk.
Tegnap sütöttem finom kuglófot,mennyei lett! :)

Anyu vett Gabikának ilyen hintát hozzájuk az udvarba:
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Nekünk elég sűrű lesz ez a hétvégénk! Ma sütök, meg megyek segíteni a sógornőmnek főzni meg husikat készíteni.Holnap meg a konfirmálás lesz.Hétfőn meg de rossz lesz meloba menni...

Fiora!
Nekünk nem volt orvosilag indokolt a terpeszbetétes naci.De a Dr.Nénink (és már sok helyen hallottam erről) minden kislánynak javasolja az első időkben a használatát. Konkrétan a majdani szülés miatt! A medence környéki izomzat és csontozat az első időkben még nagyon könnyen alakul.
Nem nagy mumus ez a naci! Szerintem megéri éjjelente ráadni. Én pl. ahogy hazajöttünk a kórházból, éjjel nappal ráadtam pár hétig,utána csak éjjelente.Bogi pl.ebben tanult meg fordulni igen igen picibaba korában.Elég muris volt, ahogy fordult a gyerek, aki maga is nagyon picike volt és fordult utána az egész terpeszbetét is.Mintha egy hegyet fordított volna maga után :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Bocsika, de tegnap nem tudtam jönni. 5-ig dolgoztam, aztán lementünk a Dunapartra Fannival, lent vacsoráztunk :lol: Csak sajnos még elég hűvös volt lent, jöhetne már a jó idő!

Az oltásról nem hallottam, hogy ingyenes lesz, jaj de jó, hogy írtátok!

Boszi: tök jó ez a hinta! Mennyibe kerül?

Mi délután megyünk a mamámhoz, holnap sajnos délelőtt dolgozom, aztán nem tudom mi lesz a program. Apa is dolgozik egész hétvégén... De jövő héten csak szerdáig dolgozom, aztán szabad leszek egész héten.

horvviki

Sziasztok!

Megjottunk a nagymamaktol! Nagyon szuperul ereztuk magunkat! Aron sok uj dolgot mutatott mostanaban a nagyik nagy oromere. Az utazas elotti napon megtanult hatrafele tolatva lemenni az agyrol, kanaperol, ezt ugyesen bemutatta mindenhol. Neha tevesztett, es rossz iranyba kezdett el tolatni a fal fele, ilyenkor mindig nagyon begurult :lol: Ugyesen elkezdett kanalazni, igy mindig ket kanallal kell ennunk, egyik az en a masik az O kezeben van, de ha O kanalaz, akkor mindenhova jut a kajabol nemcsak bele vagy belem :) Aztan megvan az elso szava: auto. Tobb minden auto, annyira aranyos, mikor nagy szemekkel a lampara mutat, es mondja: auto. Neha ottonak lehet erteni, gondolom nehez kimondani az a es u hangokat egymas utan. Ja, es hosszabb ideig engedi magat vezetgetni, ennek is nagyon orultek a mamak :)
Viszont az alvassal komoly gondok voltak, csak delelott volt, kb fel ora, es utana delutan mar egyatalan, igy estere mar annyira faradt volt... Remelem, visszarazodunk :)

Pneumococcus elleni oltas: Tok jo! Aron mar megkapta az elso harmat az elso kotelezokkel, es most tervezi beadni a doktorno az utolsot a 15. havi oltassal, de szerintem mostmar inkabb megvarom a szeptembert ezzel, hatha akkor nem kellene fizetni (azert a tamogatott oltas ara is eleg sok ahhoz, hogy jobb magvarni, mig kiderul, hogy ingyen is megkaphatja).

Kia,
Minel hamarabb megkapja a baba az oltast, annal gyorsabban megvan a vedelem! Foleg, hogy ez a virus a kis gyerekekre veszelyes nagyon! Ne band, ha hamarabb megkapja Levi ezt a vedelmet is!

Lattam, kiveseztetek a rezsi koltsegeket :)

Most elkuldom inkabb, majd a tobbire reagalok!

KépKépKépKép
thelga

Nekünk meg jön a 9. fogunk az elmúlt két éjszakánk nagyon gázos volt már érzem a fogát de még nem törte át az int

nika70
Salgótarján

Sziasztok,szép estét! :wink:

Látom ma mindenki el volt foglalva,hogy nem írt senki!
Mi jól vagyunk,főztem ma finom ebédet.
Újítottam a panír terén,amit nagyon ajánlok mindenkinek,mert isteni! :lol: Szóval liszt-kefir(egy pici só bele)-liszt--- ez a panír,s ki kell sütni! Nagyon finom s könnyű! :P

Délután jót sétáltunk,játszótereztünk,s hintáztunk is sokat! :)

Helga örülök,hogy jól sikerült a kirucanás! :lol:

Nika
grat a fogacskákhoz! :P

1 hét múlva ANYÁK NAPJA! :wink: És ez már a második nekem! :lol: Párom ki is találta,hogy menjük el anyósékhoz aznap! :twisted: Na persze,gondoltam! 8 éve,hogy itt lakom anyuéknál 1x töltöttem csak ezt a napot,mert a munka vagy vmi más miatt nem tudtunk menni. Szerintem elég rosszul esne neki! Eddig se mentünk anyóshoz ekkor,majd meg lesz köszöntve,mint eddig is! Megbeszéltem apjukkal,ha akar,akkor szombaton délután menjünk fel,s egyuttal meglesz a köszöntés is! Mikor ebédre megyünk hozzájuk akkor ugye Gabikának 1 alvása ott jön ki,s nem vmi jó,mert kell vinni a nagy BERGON kocsit,s abban kell altatni,mert nincs semmi utazóágy vagy efféle,pedig jó lenne! :roll: S a közelben is kell lennem,nehogy kiessen a kocsiból,ha felkel,tehát nekem ez nem pihenés. Ha meg délután megyünk fel,akkor már ugysem lesz alvás! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ilyen lett a kuglófom :P

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Mai ebéd:
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

wow boszi ügyi vagy a tálalás terén meg a sütivel is :):):):)

mi is voltunk a játszin :) mindjárt teszek képet :)

Kép Kép Kép Kép

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindenkinek! :wink:

Nekem jól indult nagyon a hét,sikerült anyuval összeveszni!
Állandóan azt kérdezi,hogy mikor megyünk már le,tudom-e.
Mindig mondom,hogy még nem tudom pontosan,de ugyis szolók,s nem előtte 1 nappal. Meg most apjuk melóhelyén is elment 1 ember,tehát csak 2en vannak a melo meg ugyanannyi,s nem vesznek fel új embert.
Ezért se tudom mikor megyünk.
Erre mondja anyu: menjünk vasárnap
Na persze délután leérünk,s a következővel meg jöhetne is vissza a párom,mert hétfőn melo,4kor kel. Erre sértödött be,de ezt megértheti,hogy akkor megyünk,mikor tudunk,s semmiképpen sem utazom vasárnap!!!

Nika nagyon jók a képek! :P

Én is hoztam egyet a barátnőm kisfiáról:

http://kepfeltolto.hu/i/?86392&t=img

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

+ 5kg-mal fotógép elé álltam! :lol:

Kép

És erre is merészkedtem! :lol:
Kép