Új privát üzeneted érkezett!

Ruszlána-Kata!

Szerintem is jó ötlet egy jobb időben megrendezett akár szabadtéri tali is!

Viszont engem érdekelne a lovaglási dologról minden vagy legalább egy telcsi szám mert a két csajom őrült ló mániás!Kép
Ha jobb idő lesz bizti elvinnénk őket és asszem mikor megyünk vonattal Pestre akkor ott van a lovarda Pilis után vagy nem???Lehet nem!Kép Már nem is tudom!

Többiek mindenki él és jól van??? Hol vagytok???

MOmo,Szabóbetti, Keksz, MIca, Némber, Hörcsi-Ildi tessék bejelentkezni hogy meg vagytok!

Kép
Kép
katácska

Hahó!

Igazolom távollétem: Ancsi harmadik napja folyamatosan lázas, remélem, a ma reggeli 38.2 már okot ad az optimizmusra, tegnap 39.5-tel küszködtünk.
Ovis vírust sikerült begyűjteni, a torka rendben, köhög, első nap hányt + a láz. Így gyógyszert nem kap, csak köptetőt és lázcsillapítót.
Remélem, holnapra jobb lesz, délelőtt kell Szolnokra mennünk MR-re.

Eredménnyel majd jelentkezem.

Mindenkinek jó egészséget!

Szilvi

keksz

Sziasztok,

Megvagyunk, elunk, csak nalam szokas szerint ezer dologKép

Tali jo otlet, csak tenyleg legyen melegebb egy kicsit, vagy egy baromi naaagy es meleg haz kell hozzaKép

Katacska,
Lovarda a vasut mellett Vecses kornyeken van, ha jol emlekszem.

Heppi,
Na ne hidd, hogy a kicsifiam is sokat kommunikal erthetoenKép A szokincse kb ennyi: Apa, Anya, Gyussz, Baty, ott, arra, oda, addide es napKép A szejet csak ritkasag volt..Kép

Betegeskedoknek jobbulast!

Most rohanas, var a meloKép

Mica
mica

Mica,
Nálunk (Etele óta) az "aja" meg az apa megy, aztán még mama, papa, baba, de hogy mennyire tudatosan használják???? nemtom megállapítani, annyit azért nem mondják Kép
ja persze, van adide is, de szerintem csak mi akarjuk elhinni, hogy valóban ezt is mondja --- értitek?

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Keksz!

Nagyon szorítok nektek a holnapi vizsgálathoz, reméljük a leányzó is jobban lesz addigra!

Mica!

igen azóta tudom, hogy a lovarda Vecsésnél van és hát az egy kicsit messzebb van mint nekem jó lenne!

Heppi!

Na beszéd... Én azt gondoltam Etele soha nem fog megszólalni és elég lassan de haladunk!
Van hogy tisztán , érthetően kimond valamit és utána napokig nem hajlandó mondaniKép

Szabobetti merre vagy? Remélem nincs nagy gond és csak a napok perceinek rövidsége miatt nem tudsz jelentkezni!

Katácska

Kép
Kép
katácska

Sziasztok!

Csak bejelentkezem,itt van Öcsém.Kép

Katácska!
Lovarda Pilisen van,a 4-es mellett,a Pennynél kell lefordulni.Tehát nem kell Vecsésig menni!Kép
Telefonszám:Csilló Zsuzsa-06-20940-1197.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Megjöttünk Szolnokról, Ancsi itt is bátor volt, én pocaklakóval már nem mehettem be a vizsgálóba, de apát végig láthatta a gépből egy tükör segítségével. Aggódtunk a köhögés miatt, mivel mozdulatlanul kellett feküdnie, de ügyesen visszatartotta.
Az eredmény nem teljesen negatív, böngészem a leletet, de reménytelen, dr.nő pedig csak szerdától dolgozik a Kórházban, úgyhogy további türelem.
Lehet, hogy igazolódik az epilepszia egyik oka a diagnózisból, de nem találgatok, majd meglátjuk.

Szegény lány éjszaka még mindig lázas volt, 38.6-tal, most du. 38 körül volt. Azt hiszem, a jövő hetet itthon tölti, regenerálódni kell!!!

Betti!

Átéreztem a helyzeted, mikor Kevin decemberben beteg volt, hát most valami olyasmit tapasztalok! De mi van veletek? Remélem, ti nem szedtétek össze az oviban ugyanezt a vírust!! Állítólag Ancsi csoportja is rendesen megcsappant a betegség miatt!

Lányok!
Jó, hogy találkozhattatok, azért mi is rögtönöztünk egy-egy mini találkozót Bettiékkel!

Szilvi

keksz

Drága Némberem!

"A mai nap legyen a tiéd.
Ne kérdezd soha, hogy miért?
Csak élvezd, hogy mindenki szeret,
S ajándékokat visz neked.

Ki a szívét, ki a testét.
Van, aki szívét lelkét.
Leteszi, és kezedbe ajánlja,
Mint egykoron, Jézus halála.

De ez a nap rólad szól.
Még ha van, aki nem is válaszol.
S szeretetével elkísér a sírig.
Hát ragyogjon arcod, csillogjon szemed,
S szívedet öröm töltse meg.

Bánat és könny kerüljön el messzire,
Rá se hederíts most a sötét senkire.
Csak a te boldogságod a fontos.
A fény mit kaptál, ne legyen bánatos.
Mint kis virág és pillangó,
Legyen illatos és szárnyaló."

<font color="ff0000">Nagyon boldog születésnapot kívánok neked!
Remélem, hogy feleslegesen tartasz a páros évszámoktól.
Mindenesetre örülj, hogy te megérted Kép Puszillak!
</font>

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Némber!

Utólagosan is boldog szülinapot neked!

Kép

Kép
Kép
katácska

Némber,
Én ugyan nem tudtam Kép de boldog szülinapot Kép Kép Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Némber!
Isten éltessen sokáig!Kép

Szilvi!
Ancsi jobban van?Olyan bátor kislányod van!!!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Képzeljétek ma este Etele kétszer is szerencsétlenül járt!Kép Sajnos először a dömperből esett ki fejre ( szegénykém arca kék is lett eg ycsíkban) majd alig 10 perg elteltével lefejelt a székről is!
Akkorát koppant a feje, hogy azt hittem vége lesz!
Közben megjöttek anyósomék és hossza sírdogálás után Etele végre kimerészkedett az ölemből!
A mama csipsszel kínálta amit szerencsésen kihányt!Kép
Apja és én fogtuk és bevittük a ceglédi kórházba ahol a röntgenen nagyon bátor és hős volt! Már nem volt semmi baja, a fáradtságon kívül!
A sebészeti ambulanciáról fölküdtek minket a gyerekosztályra ahol közölték hog y48 óra megfigyelésre bent kell hagyni!
Anyukának helye nincs a kórházban és kész!

Mi pedig saját felelősségre hazahoztuk a kicsi babucinkat!

Jelenleg édesen szundikál ( persze a mai éjszakát a mi ágyunkban fogja tölteni! Hát remélem nem lesz semmi baj!!

Holnap jelentkezem a fejleményekkel.

K.

Kép
Kép
katácska

Köszönöm lányok, nagyon kedvesek vagytok! De legfőképp neked, Szabó Betti!
Raknék most szívesen én is szivecskéket és pusziló repkedő zsiráfokat, de nem vagyok belőlük felkészülve...

Ezért szeretlek, Betti, mert páratlan vagy!!!
némber

Némber!
Kép "pusziló repkedő zsiráfok" KépKép hát ez állati!

Katácska!
Etelének jobbulást,remélem semmi gond nem lesz az esésekbőlKép. Kórházban talán könnyen engedted magad lerázni, mert benn lehet lenni velük. Amúgy egy nagy szar a kórházunk, mint maga a város.

KépKép
KépKép
szabobetti

Némber!

Minden jót kívánok neked szülinapod alkalmából!

Kata!

Köszi, Ancsi jól van, tegnap már teljesen láztalan volt, végre eszik, a köhögés és a nátha maradt még.

Katácska!

Én sem értem, miért nem maradhattál bent a kórházban Etelével,nekem a terhesség miatt nem engedték, hogy Ancsival maradjak, de így is addig voltunk vele, amíg akartunk. (Hozzáteszem, hogy ekkor szabadságon volt a főorvos.)
Azóta remélem, nincs semmi gond, és talán "felesleges" is lett volna a kórházi tartózkodás.

Én kivétel vagyok abban, hogy maximálisan elégedett voltam a kórházzal, mikor Ancsi bent feküdt. Szurkolok, hogy legyen valami pozitív változás az orvosok számát tekintve, mivel összesen három osztályos orvossal működnek, ami azért nem semmi teljesítmény. Ha a főorvos nyugdíjba megy, sztem Kecskemétre vagy Szolnokra járhatunk a csemetéinkkel!!!!

Szilvi

keksz

Sziasztok!

Jól vagyunk, legalább is nekem úgy tűnik!
Igaz kicsit fura volt hogy gyermekem fél 10-ig aludt és utána kicsit kómásan ébredt, de már minden a régi!

Talán kicsit többet kéreckedik az ölembe...

Tegnap azt mondták a gyerekosztályon, hogy nagyon sok abent lévő gyerek és nem tudják biztosítani hogy én is bent maradjak.

Ráadásnak az alapvetően egészséges gyerekemet olyan szobába szándékoztak tenni ahol hasmanéses-hányós vírussal feküdtek!

Kérdem én ki hagyta volna ott a gyrekét ilyen esetben???

Na mindegy!

Jól vagyunk és ez a lényeg! Kórház kerülve!

+1 szó!

Valami Nagy doktor vizsgálta meg és nekem szimpinek tűnt! Ismeri valaki? Nem rendel véletlen körzetben is????

Kata

Kép
Kép
katácska

Nekem egy Nagy Béla körzeti gyermekorvos rémlik Kép Asszem ő még a relatíve fiatalabb korosztályt képviseli (hozzátéve, hogy a mi Füle dokink vhol a 70 és a halál között leledzik Kép )

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Katácska!

Dr. Nagy Miklósról van szó, ő a fia Heppi által említett Nagy Bélának. Úgy tudom, ő kardiológiai szakvizsgával bír. Körzetben nem rendel. Mellesleg a legfiatalabb körzeti gyermekorvos Cegléden dr. Lénárd Béla, sztem ő is 50 felett van, hát, mit mondjak, ez is okot ad az aggodalomra, nem kis fejfájást okoz a városnak az utánpótlás hiánya.

Jut eszembe, rendel az osztályon még egy dr. Nagy Gábor nevű orvos is, de ő pulmonológiai szakrendelésen, egyébként Ceglédbercelen körzeti gyermekorvos.

A döntésed maximálisan megértem!

Szilvi

keksz

Nekem egy Nagy Béla körzeti gyermekorvos rémlik Kép Asszem ő még a relatíve fiatalabb korosztályt képviseli (hozzátéve, hogy a mi Füle dokink vhol a 70 és a halál között leledzik Kép )

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

bocsi csajok,
most mán tom,miért küldi el kéccer, mert egy másik ablakban máshol szörfölök, itt lefagy Kép oszt ráklikkelek mégegyszer, és csak aztán látom, hogy közben meg már elment Kép
nagyon mérges vagyok ám, de tényleg nem direkte csinálom Kép

bocs mégegyszer

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

sziasztok!

Most már ugy látom téleg jól vagyunk!

A doki fiatal volt és kedvesés megértő! Kár hogy nem dolgozik körzetben!
Asszem maradok a pesti orvosnál amig egy remek nem jön ide...

Heppi!

Csütörtök vagy péntek legyen?
Ugyanis mint kiderült nálunk apa ezen két napon melózik! Vagy legyen jövőhét?

Katácska

Kép
Kép
katácska

Sziasztok!

Raul tegnap belázasodott,de nem vészesen és magától lement.Viszont megint köhög.KépAz oviban sok gyerek-köztük a barátja is-skarlátos.Remélem holnapra nem pöttyösödik be.
Patrik jobban alszik,mióta az új rendszert bevezettük-éjfélkor és reggel 6-kor kér cicit.Ezzel így kiegyeznék hosszútávon.Kép

Katácska!
Szegény Etele.KépÖrülök,hogy jól van!Kép
Raul pici korában mi is voltunk koponyaröntgenen,mert elestem a gyerekkel a kezemben,éppen a fejét ütötte meg szegényKépSzerencsére nálunk sem történt semmi baj,csak az ijedtség volt nagy.
Ha széken kuporogva,de akkor is a gyerekem mellett maradtam volna a kórházban.Jól tettétek,hogy hazavittétek!
A Te Anyósod chipset vitt Etelének,az enyém 2003-ban lejárt Pilóta kekszet hozott a gyerekeknek.Kaptunk már megzöldült Túró Rudit is.Kép
Lovardát kipróbáljátok majd?
Csináljatok képeket Heppivel!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Ruszlána-Kata!

Ha jobb idő lesz nagyon szeretnék a csajok kipróbálni a lovardát addig sajna én nem szorgalmazoma dolgot!Kép
A szüleimnáél minden nyáron járnak lovastáborba és nagyon szeretik. Alexa lányom ici-pici korától rajong a lovakért, szinte érthetetlen a szerelme. Mikor először elvittük és felült egy ló hátára kb 5 éves lehetettt és azt kérdezték tőlünk hol lovagolt eddig ez a kislány? Nekem hihetetlen volt hogy a csepp lányomnak a vérében van a lovakkal való bánásmód és eza határtalan szeretett!Kép
Niki is szereti, de azért észrevehető a két gyerek között a különbség!Kifizetett lovaglásnál Nikikém képes volt inkább a kutyákkal játszani egész nap , mint a lovak körül tenni-venni!Kép

Etele ugyan jól van, de ugy látom orrfolyósok lettünk, ezután jön a crupp és a hetekig húzódó betegség! Jaj!Kép Már előre félek!

Na egyenlőre ennyi!

Katácska

Kép
Kép
katácska

Sziasztok!

Szilvi!
Ancsinak innen is jobbulást, remélem már nem esik vissza!

Kata!
Raulnak is jobbulást, remélem nem lesz pettyes szegény. Már csak az hiányozna Kép
Kevin is megfázott velem egyetemben, Mendi még bírja. Viszont az óvónénik kidőltek, úgyhogy a héten rövidített napok vannak.
Örülök, hogy alvásfronton javultok, csak így tovább. A többit meg mailban.. "oksa"? Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Katácska,
Nekem így első blikkre a csütörtök szimpibb. Az orrfolyás engem nem zavar Kép idetaláltok vagy menjünk elétek?

Rusz-Kata,
Fotógép előkészítve Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Betti,
Semmi beszámoló Kép Csak ez a pár mondat? Kép Pedig én annyira kíváncsi vagyok rátok, hogy mizújs Kép
Az új gépemen meg már a blogok elérhetősége sincs meg, hogy legalább ott "kukolhassak" Kép megadod mégeccer? elmentem! jöhet priviben is Kép
Vagy pikkelsz rám/ránk vmiért?

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

Tuti megtalálunk titeket! Megyünk a szimatunk után! Kép
10 óra továbbra is jó lesz?
Majd ma este küldök mélt oké?

Pusz K.

Kép
Kép
katácska

Sziasztok!

Katácska!
Nálunk is nagy lómánia van-főleg Patriknál.Állandóan a lovas könyveket nézegeti,a lovardában is alig fér a bőrébe.
Raul most hanyagolja a lovaglást,a múltkori ijedtség miatt,mi pedig nem erőltetjük.
Nyaranta a Csillóban is van lovastábor.
Remélem nem tör ki Etelén nagyon a takonyság!

Heppi!
Ok,csak fotózzatok is!KépGyerekek jól vannak?

Betti!
Kevinnek és Neked jobbulást!KépRemélem legalább Mendi megússza.

Micát olvastam a Frisseknél:Zolcsi elkapta a fosós-hányós vírust,az ügyeletet is megjárták.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Mivel most epp megyek Zolcsit altatni igy csak bemasolom a masik topikba gyorsan megirt hozzaszolasomat, egy kis elotortenettel:
Vasarnap este fel11kor be kellett vinnem Zolcsikat az ugyeletre, mert 9tol 3x volt rosszul, jott ki belole minden. Ott kapott szurit, meg kupot a rosszullet ellen, meg antibiotikumot, mert mellette tuszos mandulagyulladast is megallapitott a doki. Ez utobbit jelenleg nem szedjuk, mivel folyamatos hasmenes mellett felesleges..
Utana meg ejjel 2x volt egy kis oklendezes, de mivel a pocija total ures volt, igy nem jott semmi. Az elso nap zuros volt, mert o folyamatosan ivott volna, de eloszor nem lehetett, csak kicsi adagokat adni neki, igy nagyon nyugos volt (es persze almos is, mivel az ejszakaja is zuros volt). Folyamatos hasmenes, kaja semmi..
Es ime a mostani szitu:
Zolcsika mostmar egesz jol van, hanyas nem volt azota, hasmenes viszont eleg durvan, ugyhogy kapta ra a gyogyszert, es talan tegnap estere hatott is, mert este-ejszaka mar nem kellett pelusozni, csak reggel (elozoleg napkozben kb. 10-20 percenkent, kepzelhetitek, hogy a popsija hogy nez ki szegenynek..). Most viszont gyogyul a bore is, igaz, hogy eleg csunyan nez ki neki, de csak azert, mert hamosodik, de legalabb mar nem faj neki a tisztabatetel..
Kajalni meg nem igazan akar (2 napja), tegnap 3 kiskanal krumpli es ropi ment bele napkozben, este evett kb. 10 kanal krumplit. Szopi az ment reggel-este, es teazik sokat.
Kozben folyik az orra is, de halistennek ejszaka nem dugult el, igy egesz jot aludt, most nem ebredt fel egyszer sem, elozo ejszaka 1x felkelt inni. Most csak kis reklamalas volt 2x, hogy elerte az agy vegetKép Igy vegre en is pihenhettem.

Tobbieknek is jobbulast es gyors gyogyulast!

Mica
mica

Hali!

Mica!
Ajjjajjj!Kép Ez nagyon durván hangzik! Nem irigyellek, az tuti. Nekünk lassan egy éve volt hasonló, mind a négyen benne voltunk. Máig tisztán érzem milyen volt három beteget ápolgatni két wc-látogatás között Kép.
Kitartást, és gyors gyógyulást Zolcsinak, remélem nem fertőzi meg Gyuszkót vagy titeket;)

Kata!
KöszkeKép benned sosem csalódomKép!
Ma elvittem Kevint dokihoz, mert elkezdett köhögni. Ott kiderült, hogy lehet kapnia kell 18 hós oltást, mert az oltási lapján be van írva. Viszont papír szerint csak a 2004.szept.30-a után születetteknek kell megkapniuk. Szal majd még kiderül. Remélem nem kell neki, mert már hányok az oltásoktól.
Ezenkívül csinálnunk kell egy pisivizsgálatot, amiért olyan sokat iszik a szentem. Remélem semmi gond nem lesz. Aggódom, mert apám is cukorbeteg (már a lábát is levágták). Hú, megint milyen vidám vagyok, nem is illek ide Kép

Heppi!
Nincs nagyon kedvem részletes beszámolókhoz, nem vagyok olyan hangulatban, és semmi jót nem tudnék írni. Akkor meg minek?
Nem szokásom pikkelni senkire, ha haragszom, annak mindig oka van;) Ha nem adtál rá okot, ne gondold, hogy haragszom...

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,

Hat nincs mazlink, csak annyi, hogy en az enyhebb valtozatban vagyokKép Parom mar szerintem egy fokkal jobban elkapta, ma reggelre, mar csak Gyuszko tart ki, bizom benne, hogy o nem is kapja el, nem is nagyon engedem a sracokat egyutt jatszani.

Nah, idom ennyi, mar rangat, hogy menjek veleKép

Mica
mica

Heppi!

Holnap???
Vagy nem ????
Mélt várjak???

K.

Kép
Kép
katácska

Hahó!

Betti!

Remélem, megáll nálatok a kórság a megfázás szinten! Kevin meg biztosan azért iszik sokat, mert pótolni a kell a szervezete számára a nátha miatt elvesztett folyadékot! Vagy már régóta tapasztalod, hogy sokat iszik?
Az óvónéni-helyzet ismerős, mini és kiscsoportban mindig a mi egyik óvónénik helyettesített a nagycsoportban! Még jó, hogy meg tudod oldani, hogy átmenetileg nem viszed Mendit!

Mica!

Kitartást nektek és gyors javulást!

Heppi!

Orsinál pisi-ügyek rendben?

Ancsi javul, láz egyáltalán nincs, némi köhögés és nátha még maradt. Ma visszavittem a dr.nőhöz, javaslatára a héten még itthon marad.
Közben délutánonként jártuk a sulikat ismerkedés szintjén, de ma este sikerült beszélnünk a Kórházban az adjunktusnővel, így viszonylag körülhatárolható diagnózisunk van epilepszia szinten.
A szombati MR alapján a bal oldali hippocampusa (az agyunk legősibb, memóriáért felelős része)kisebb, mint az ellenoldali, ez alapján feltételezhető ezen a területen szklerózis, azaz meszesedés, ami a leggyakoribb oka a kóros hullámok kiindulásának.
Lényeg, hogy rosszabbodás nem várható, sőt a dr.nő szerint, mivel gyerekkorban jelentkezett a probléma, Ancsi még ki is nőheti. Biztató, hogy a magas láz nem okozott további görcsöket.
Rákérdeztem a sulira, mivel felmerült bennünk, hogy napköziotthonos tagozatra íratjuk, ahol egy napon belül elosztva tartják számukra az órákat, és a köztes időben foglalkozások vannak. Ez együtt jár azzal, hogy ebéd után viszont nem tudnánk hazahozni Ancsit. Dr.nő szerint is hasznos, ha délután hazajön és pihenhet.
Talán célszerű lesz, ha nem feltétlenül tagozatos osztályba kerül, a többit pedig x idő után meglátjuk.

Sziasztok!

Szilvi

keksz

Sziasztok!

Tök jót szánkóztunk délután,fiúk nagyon élvezték.Csak a nagy piros orruk világított.Kép

Szilvi!
Nagyon szorítok,hogy Ancsi kinője ezt a betegséget!
Pocaklakó hogy van?
Nekünk is el kellene már kezdeni sulikat nézni....

Mica!
Sok-sok gyógypuszi Zolikának!!!KépJól elkapta szegény.KépNektek is jobbulást!

Betti!
Mikor lesz a pisivizsgálat?
Apukád szurkálja magát?
El is hiszem,hogy a hátad közepére sem hiányzik egy oltás sem.
Én is be vagyok rinyálva,hogy milyen lesz jövő hónapban a 15 hós-nagyon bízom az új oltóanyagban.
Kevin kap valami gyógyit a köhögésre?
Torkod?

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Hali!

Mica!
Ajjajj.. én is sok gyógypuszit küldök nektek, remélem ennél már csak jobb lesz a szitu..

Szilvi!
Kevin már régóta ennyit iszik, nagyjából azóta, hogy leszokott a szopiról, tehát bő két hónapja. Azt mondták a 1.5liter azért soknak számít. (Bár előtte a védőnő azt mondta az 1 liter az normális..) Szal a doktornő szerint nem valószínű hogy lesz vmi emögött, de biztos ami biztos megnyugtatásképp megcsináljuk a vizsgálatot.
Örülök, hogy viszonylag jó híreket kaptatok! Remélem én is, hogy kinövi a kis tündér a dolgot!

Kata!
Szupi lehetett a szánkózás.. Nekünk még mindig nem volt részünk ilyesmiben.. de ez megint hosszú..
Apukám? fogalmam sincs. Az az igazság, hogy jó pár éve nem láttam, a lábáról is csak véletlen tudok. Olyan vidám az életem, inkább nem is folytatom..
Hát igen, a múltkori oltás utáni dolgok (még ha nem is attól voltak, akkor is) megviseltek.
Természetesen egyből antibigyuszt adtak neki, amit nem adok be neki, míg nem muszáj. Ezenkívül Sinecod cseppeket kap, valamennyire már érezhető is a javulás, pedig még csak egy napja adom.
Köszi, torkom javulóban, néha már levegőt is kapok Kép
Már csak idegbaj ellen kéne nekem egy jó nagy adag védőoltás..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Jah, elfelejtettem..
Nem tudtok egy jó bútorasztalost a közelben?

KépKép
KépKép
szabobetti

Heppi!

Nagyon szépen köszönjük! Ismét nagyon jól éreztem magam és nagyon jó a társaságotokat élvezni!Kép

A link: http://www.ikresek.hu/
Én regisztráltam( Kata74) és nekem tetszik! Másabb mint ez lényegesen pergősebb. Ha regisztrálsz és bemutatkozol ( van erre külön topic) akkor hivatkozz rám nyugodtan!

Várom a két linket!

Sok puszi Katácska

Kép
Kép
katácska

Sziasztok!
Nézzetek be, megéri!
http://www.gportal.hu/portal/pelus/
Pampers és libero betétes légáteresztős pelusok már 33 Ft-tól, ingyenes házhozszállitással. Popsitörlők- vékony 100 db-os 399 Ft, vastag 72 db-os 459Ft
remka

Sziasztok!

Rövid élménybeszámoló!

Persze előtte egy kis élettörténet!:
Mikor 18 évesen jogosítványt kaptam az én apukám ( aki totális maximalista) elvárta, hogy olyan színten vezessek mint ő maga! Természetesen ez egy friss jogsistól reménytelen elvárás. Ritkán de vezettem. Eljött az a január 1-e amikor én kiszálltam a volán mellől és azt mondtam, hogy soha többé az életben nem tud engem oda beköynörögni senki!
A jogsimat folyamatosan meghosszabbítottam, hisz hátha lesznek csodák alapon.
Pár hónapja vettünk egy használt autót. Míg jó idő volt addig mindien reggel szorgalamsan bicikliztünk reggel, délután és különóráknál este is! Biciklivel jó 20-25 perc volt az út oda-vissza.
Attilám határtalan türelemmel és szeretettel és megértéssel rávett bizony üljek már oda és vezessek egy kicsit! Mindeg egy kicsit és csak akkor ha én úgy gondoltam, hogy most kibírom ezt a lelki terhet!
És akkor jött a ma reggel!
Az én egyetlen párom tegnap és ma szolgálatban van. Tegnap reggel 7,39 kor csörög a telefon és Axi kétségbeesetten közli, hogy egyik könyv itthon maradt és ha nem lesz bent 1-t kap. (Délután osztályozó konferencia! A gyerek egész félévben bizonyított, most egy 1 minden elront!)
Busz ebben az időpontban nincs! Fagyás van = biciklizni Etelével életveszély! Megoldás : AUTÓ !
Te jó ég!
Rajtam még hálóing Etele még aludt! Könyv elő, Etele felébreszt, rohanás! Be a kocsiba, tolatás, ajtó bezár, indulás. Mikor félútra éerk leesik a tantusz: könyv OTTHON a pulton!
Nincs mese meg kell fordulni, irány haza! Kiszállás, befutás, könyv felkapása és menni!
Szerencsésen beérünk a sulihoz, bár 8,02 van. Autó leállít, kézifék behúz kiszállás, rohanás...Alexáék nincsenek, Nikinek felvilágosító óra. Könyv bead.
Bszállok, indítok és a kocsi az istenért nem megy, forog a kerék és én nyomom a gázt ezerrel! Mi az ördög????
Mire egy idősebb férfi odajön és kedvesen szól, hogy a kéziféket ha kiengedem talán el fogok tudni indulni!
Hát ekkor én már hangosan vihogtam a volánnál és hazajöttünk épségben. Még a garázsba is sikerült beállni!!!!

Szóval! gondolatban megveregettem a válam és rájöttem azért mégis csak frankó csaj vagyok!
Ma este már vígan vittem a nőket különórára szintén egyedül!

Hát csak ezt szerettem volna megosztani veletek!

Kép
Kép
katácska

Remka!

Köszi a linket!

Én spec meg fogom nézni!

Katácska

Kép
Kép
katácska

Katácska,
megy ez nekedKép Akkor lassan hozzánk is eljöhettek egyszer, ha már ilyen mobil lettélKép
Egyébként én sem mellőztem a kisebb-nagyobb malőröket vezetésem hajnalán (akkor már 5 éves jogsival egyébként)Kép

Momo

Momo
momo

Katácska!
Beszámolód eleje olyan,mintha rólam szólna.De nálam még hiányzik a nagy áttörés.KépJövőre 10 éve,hogy van jogosítványom...
Gratulálok Neked,így tovább!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Momo!

Én benneteket is szívesen látlak!Kép
Kicsit biztonságosabbak lesznek az utak és a végén meglepünk!Kép

Ruszlána!

Mindent bele! Kép Nekem néha már tetszik is!Kép

Puszi

Kata

Kép
Kép
katácska

<!--attachment: hirdet_s_-340416.doc*mime_msword.gif*application/msword*19.5**hirdet%e9s%2e%2edoc --><center><pre>
Kép
hirdetés..doc (19.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
mariann2

Sziasztok,

Katacska,

Gratu! Kép Nem egyszeru sok kihagyas utan vezetni, foleg ilyen idoben.. ugyhogy dupla gratula!Kép

Ismeros sztori ez nalam is, en anno ('93ban) Bp-en tanultam meg vezetni, forgalom, kocsitomeg.. de nagyon jol ment (kiveve az elso vezetesi vizsgat, ahol mar ranezesre megbuktam a vizsgaztatonal, mert "mar megint egy no"..). Utana alig vezettem, azt is videken, ahol 1 orat autozhattam szlalomban is az uton, akkor se utottem volna el senkitKép Aztan tavaly ota szinte folyamatosan vezetek, es mar se a 4es fout, se Bp nem jelent akadalytKép

Rolunk:
Mindket fiam boldogit, mert pentek reggel Gyuszko is lazas volt. Azota szinte semmi baja, aznap volt egy kis hasmenese, most virgoncabb, mint valahaKép Zolcsi is javulgatott, penteken mar egesz jol kajalt, szombaton viszont eleg nyugos volt, nem kellett neki szinte semmi kaja, raadasul esett-bukott, szajaban is elharapott vmit, amitol eleg sokaig verzett, gondolom nyelt is belole. Eredmeny: hajnali 1kor hanyasra ebredtunk.. kapott kupot utana, reggel fele irto nyugos volt, felig rajtam aludt, amikor elaludt.. reggel aztan egyszer 5utan szopizott, utana 8korul meg egy kicsit (ketto kozt szundiztunk), es egesz nap jokedvu, jo etvagyu volt. Remelem, hogy mostmar igy marad, mert eleg volt ebbol a virusbol..

Nah, rohanas, mert 2 lurko+melo kisse nehez szituacioKép

Mica
mica

Sziasztok!

Én valszeg nagyon buta és félős vagyok, de nem mertem megnézni mi az az üzenet Marianntól!

Valaki megnézte már???

Katácska

Kép
Kép
katácska

Katacska,

Munkalehetoseget javasol, kinal..

Mica
mica

Mica!

Nagyon köszi!

Nekem kb 1 hete folyamatos mélek jönnek, hgy ne nézek ezt, meg azt mert ilyen új vírus, meg olyan! És hát nem szeretném az egész gépet dobni!

Heppi!

Hogy vagytok?

Pasik jobban vannak?

Kata

Kép
Kép
katácska

Sziasztok!

Momo!
Ejnye-bejnye, megint nagyon rövid voltál Kép. Még mindig nincs jó hangulatod?

Katácska!
Gratula az áttöréshez!

Mica!
Remélem nem estek vissza a betegségbe Kép. Gondolom te is úgy vagy vele, hogy elég volt a "jóból"..

Ha már a vezetés témát említettétek, legalább van vmi, amiben én sem lógok ki a sorból Kép. Igaz, nekem "csak" 5éve van jogsim, és az első két évben imádtam vezetni, a harmadikban csak azért nem, mert nem volt mit, viszont az elmúlt durván két évben valami hasonló okból nem, mint ti. Nekem mondjuk az autónkkal kellett csupán összebarátkozni (meg megtanulni kezelni a pánikrohamokat), de azt hiszem mondhatom, hogy mára már kezdünk összecsiszolódni Kép. Ma például autóval mentem Mendiért az oviba, mert annyira hideg van, hogy félek , megfagy a kis arcuk, mivel nem tűrik meg a sálat a szájuk előtt, a kesztyűről nem is beszélve. Szóval már a félcentis jégtakaró sem akadály Kép. Bár én mindig jobban szerettem hóesésben, jeges úton, szakadó esőben, és sötétben vezetni, mint "csak úgy simán".

Vírusokról: bár ez csak az én véleményem, de ha van egy jó vírusírtód, amit mindig frissítesz, ezenkívül nem olvasol el olyan csatolt állományos emilt, amit olyantól kapsz, akit nem ismersz, akkor nagy baj nem lehet. Igaz, mindig vannak új vírusok, férgek meg hasonló szépségek.
Nekünk minden fontosabb dologról van biztonsági másolat, úgyhogy ha vmi történik csak kicsit fogunk anyázni Kép
No para..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti!

Szióka!

Köszi a biztatást!
Holnap este én is megyek nőkért újfenn kocsival!

Ja, jut eszembe nincs valakinek tupperwarival foglalkozó ismerőse?

eLÕRE IS KÖSZI

kATÁCSKA

Kép
Kép
katácska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?