Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nina: NEm volt kék, ez az egy szürke volt, nem tudom honnan került elõ, mert eddig nem láttuk.
Mind1 gyorsan megvettük. Végülis ti nem vettetek?

Panka már nem köhög, viszont nem hízik eleget.
Tegnap volt három hónapos, és ma mérték, hogy 5590 g.
4120-al születettKép((((

Dokinéni szóba hozta a mûtétet is, amit mindenképp meg akarunk akadályozni.
Úgyhogy most tömjük a szájába a cicit:-)))))))

Bence még mindig nagyon keveset mozog, így hétfõn betolakok Uh-ra a dokimhoz.
Amúgy is mennem kéne.

Enikõ: Átadom anyunak.
Persze, hogy hozzá akarok menni, nemsokára lesz az eljegyzésünk, és nagyon boldog vagyok!!!

Ágci, egész egyszerûen letolatott róla.
Amikor riasztott, a gyerek teljesen az ágy végében békésen szunyókált.

Zsófi(24+3)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi: Miért kellene megmûteni Annát?

Gabi3
inecsg

Mert valszeg azért nem hízik eleget, mert nem zár rendesen a gyomorszája.
És ezt mûtéttel is helyre lehet állítani.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szija lányok!

Tök jó volt a tegnapi torna!Kép Már várom a jövö7 csütörtököt megint! Tornáztattuk a gyerekeket is és mi is tornáztunk, ök meg próbáltak ránk mászni. Mikor feküdtünk a földön, akkor mindenkinek a nyakában ott volt a gyerekKép Mondtam is, hogy Gabomanonak most milyen jó dolga lenneKép

Gabomano! Vettem festéket a Cserzyben, és még jó, hogy mondtad, hogy ne vegyek kis tubusosat, mert tényleg nagyon kemény a doboza és nehezen jött volna ki belöle biztos a festék. Ennek a matricafestéknek hivatalosan lehúzható üvegfesték a neve, mint most megtudtam. Már gyártottam is 4 katicát és most készül egy zsiráfKép
Ja az ára 805Ft/db volt. Creall.
Miért kellett felvágni Simi nyelvét?

Nina! Még nem játszanak egymással a gyerekek, csak egymás mellett. Ha jól tudom, olyan 2,5 éves kor körül fognak majd együtt játszani. Ugye Ágci?

Edelweiss! Szerintem félrevezettelek az üvegfestéssel, mert mint megtudtam, ez lehúzható üvegfesték, nem sima.
A nyákdugó nálam szülés elött két héttel távozott. Tökre örültem, hogy na akkor most mehetek szülni. Ez volt a 39.héten. Aztán még a 41.hetet is sikerült betölteni...

Örülök, hogy teccettek Hanga képei.
Erika! Igen, az apukás fürdés. Vagy az apukájával fürdik vagy velem vagy egyedül.

Ildianyu! Azért fiúneveket is nézzetek! Mi a családnév? Nekem a Fanni, Nelli, Janka tetszik a legjobban ezek közül.

Gabi3! Milyen szerkezetröl van szó? És milyen vizsgálatról? lemaradtam...

Karmen! Szoritunk nagyon!!!

SZijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Gabi3!
Engem is érdekelne az a vizsgálat, kérlek nekem is küld el a telefonszámot!

Enikõ!
Nem tudod véletlenül, hogy hol lehet itt Szegeden intim tornát "tanulni"! Bár ha megoldható lenne, nem tudnád tesódtól egy kicsit visszaszerezni a kazettát, mert nekem van könyvem, de jó lenne a kazi is! Kép Olyan nagyon hálás lennék érte Kép Nekem már nem fáj a gátam, csak akkor ha túl sokat állok egyik vagy másik gyerekkel a kezembe!!!

Ildianyu!
Gondolom nem meglepõ, de én az alábbi neveket választanám: Anna, Nelli és Éva Kép Éva baba még nincs is, olyan jó lenne, ha lenne Kép Kép Kép

Képzeljétek Lili szülinapjára egy akváriumot kap majd! Van valakinek még rajtunk kívül?

Lara!
Te ismered a Dóra Annamáriát vagyis inkább a fiútestvérét és annak feleségét? A nevén gondolkodom, de ha agyonütnek sem jut eszembe!

Na megyek, mert szólítanak!
Legyetek jók!
Éva
vevike

Zsófi: Szegény kicsi Anna, jól kijut neki.

Lara:Ez egy gát izom mérõ ketyere. Meg lehet tudni vele, hogy hogy áll az izom minõsége. Izgi dolog. Meglepõ is lehet.

Évi: Küldöm...

Gabi3

A csajszi lehet hogy meg fogja bánni, hogy azt mondta, hogy megadhatom a telcsijét...Kép
inecsg

Évi,
Aranyné Molnár Tímea, én hozzá jártam. A telcsiszámot küldöm e-mailben.
Ágci
Ágci

Sziasztok!
Évi: Szegeden ilyen tanfolyamot sajna nem tudok! Én Szegedbõl nem olyan túl sokat ismerek ám!!! Elkérem tesómtól a kazit, de õ Pesten lakik és nem most lesz amikor hazajön, vagy mi felmegyünk Kép De megígérem elkérem tõle! Kép Örülök, hogy altájon már okés vagy! Akkor ezek szerint mégiscsak az aranyér volt a bûnös. Na nekem egy deka aranyerem sem volt, de a többi....hát azt inkább hagyjuk. Szerintem ezen az intim teszten a csajszi majd feldobja a talpát ha meglátja.....Kép Ilyet még biztosan nem látott, ennyire szétszaggatva még senki sem volt, szerintem Kép Kép Kép

Szerintetek milyen autósülést vegyek Boginak? Most 10 kilós. Nem tudom eldönteni, hogy mekkora egy 18 kilós gyerek? Úgy értem hány éves? Igazából egy dönthetõ, 5 pontos bizt.öv, vasszerkezetes 0-36-kg ülés lenne jó,amiben hosszú útra is lehet menni, mert ha elalszik "hátrahajthatjuk", hogy kényelmesen csicsikáljon, de ilyen nincsen Kép Olyan van, hogy 0-18, 9-18, vagy 9-36ig de az nem dönthetõ!! Kinéztem egy brevi tipusú ülést 9-18-ig van, de azt nagyon rövid ideig tudjuk csak használni, mert kinövi! Na most nem szeretnék 2 évente autósülést venni. Most vennék egyet és utána már csak azt a bizonyos ülésmagasítót! Mi a véleményetek?

Lara: Mit festesz? Hanga szobájában aablakot? Vagy micsudit?

Nem tudjátok hol lehet kapni sablonokat, amik alapján Micimackó és barátait tudnék felfesteni Bogi szobájában a falra????? és hozzá való nem mérgezõ festék is érdekellne. Kicsit fel kéne dobni a hangulatot Boginál Kép Olyan semmilyenek ezek a fehér falak!!!

Elõre is köszi
Puszi mindenkinek Kép
Enci

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Edelweiss ma v. holnap szül úgy néz ki!

Éva! Nekem van akváriumom.

Gabi3! köszönöm a telefonszámot.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Enikõ: Szerintem egy 18 kg-os gyerek már 4-5 éves. Lehet hogy akkorra már elég az ülés magasító. Nekem van valahol egy autósülés katalógusom, igaz egy éves, de megnézem. Meg valamelyik Kismamában volt teszt, azt is megnézem, ha neked nincs meg. Mi olyat vettünk amit 18 kg-ig lehet használni, dönthetõ, 5 pontos öve van. De nem fémvázas. A nevét sem tudom... Ha jól emlékszem van olyan, amit elég sokáig lehet használni, szét lehet szedni. Biztos az ára is annyi.

Évi: Nekünk is van akváriumunk.

Edelweiss: Ügyes légy!!! Igaz ezt biztos nem olvasodKép

Gabi3
inecsg

Karmen
Feltétlenül szólj ha megvan a babó!
Neked meg bagyon szoritok!
Nina74
nina74

Sziasztok!

Most jöttünk meg Kecskemétrõl,maga az utazás és az ottlétünk katasztrófális volt.
Az orvos jó fej volt,de mikor már jöttünk el,akkor
nézi a monitort és azt mondta,hogy jó nagy a kukija a
babának!Ott még nem tulajdonítottam ennek semmit,de hazafele már egyre az foglalkoztatott,hogy ez biztos rendellenes!Még mutatta is,hogy ha negyedet levennénk belõle
akkor is nagynak számítana!
Most itt bõgök megint,s tuti ezen rágódok majd szülésig!
De olyan hülye vagyok,hogy ott nem fogtam fel hamarabb!
Mitõl olyan nagy???Megõrülök!A bõgést meg nem bírom abbahagyni!Nagyon félek.
Kérlek,írjatok szerintetek mitõl lehet?

Erika
Erika

Sziasztok,
Enikõ:
van 0-36 kg, a Cosconak, Brendonban lehet kapni. Háétra lehet hajtani, illetve elõre kell húzni alul, és úgy dönteni, biztonságos nagyon. Mivel mi is elég sokat kocsikázunk, utazunk, vmit nagyon jót szerettünk volna, sokat megnéztünk. Az ára is az, de jó sokáig elég lesz.Kép
van benne belsõ biztonsági öv is.
Itt biztos találsz sablonnak valót is:
[url=http://www.micimacko.lap.hu/" TARGET="_top]http://www.micimacko.lap.hu/[/url]

Edelweissnak roham bébit kívánunk, és könnyû szülést.Kép

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Erika: Légy szi' hagyd abba a sírást és ne gondolj arra hogy mit mondott a dokibá. Mi az hogy nagy a kukija?! Mihez képest...Holnap hívd fel a dokidat, mindenféleképpen. Ja és nyugi.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Ágci,Gabi3: Köszi az infókat. Mindjárt nézem a honlapot! Nekem nincsen meg az a Kismamám! És katalógusom sincs. Asszem Ágcival egyre gondolunk. Nektek ilyen Coscós Brendonos van?? Mennyibe került? Szeret benne ücsörögni Gabó? És hosszú úton is jó? Ha elalszik akkor sincs gond?

Erika:Szerintem összetévesztette a köldökzsinórral a kukit. Kép (Csak mert Bogit is lefiúzták a "kukija"-köldökzsinór láttán Kép )Biztos belelógott a zsinór a képbe Kép Semmi pánik!! Ne aggódj nem lesz baj. A genetikai Uh is jó lett, a 3D doki sem látott semmilyen rendellenességet (akkor egészen biztosan hosszú perceken nézegette volna a kukit és hívott volna másik dokikat konzultációra) ezt csak mellesleg megemlítette, hogy mivel férfiembert hordasz a szived alatt, még szép, hogy jól látszik a kukija!! Kép Ne aggódj,felesleges. Hidd el nem lesz semmi baj!!! Tök normális méretû szerszámmal fog rendelkezni a kisfiad! Kép

Edelweissnak hatalmas drukk és kitartás. Az erõ legyen vele...Kép

Cuppppppppa
Enikõ

ceniko
Szeged

Sziasztok,

Lara,

Simci nyelvet azert kellett felvagni, mert elegge le volt nove. Meg en is lattam, miutan mutatta a dokineni. Bar szerinte hatareset volt. En mondtam, hogy vagja, mert kesobb gondja lehetett volna bizonyos hangzok kepzesevel. Szopizni tudott.
Nekem is Crealosak vannak. Azert nezd meg majd a Tescot is, mert az occsobb.
Ha igy haladunk, nemsokara nem is lesz olyan konnyu Simcit emelgetni.

Zsofi,

Annanak vissza is jon a tejcsi? Nem is tudtam, hogy a refluxot mutik. Szerintem nemolyan rossz az a gyarapodas. A minimum 40 dkg megvan. De orultem volna, ha Jazmin ennyit gyarapodott volna. Nem torvenyszeru, hogy a nagyobb szuletesi sulyu babak jobban gyarapodnak.
En 4400 !!!! Kép g-mal szulettem, es 1 honaposan 5 kilo voltam. (mint Simci)
Nem tom vettel-e legzesfigyelot v. kolcsonoztetek, de az e heti deli aproban van elado.
Te most tanulsz v. dolgozol?

Erika,

az, hogy vkinek nagy a kukija, az szerintem nem rendellenesseg. Van akinek a melle nagy es hanyan irigyelik erte. Meg hat van aki 156 cm magas, van aki 178 cm. Nem hiszem, hogy barmelyik beteg is lenne emiatt. Mondtam en, hogy hulyeseg ez a 4D-s uh. Kép

Ildianyu,

ugy latom a Janka mar 3-mal vezet. Olyan szep lanynevek vannak. En is azt rengeteget tudnek kitalani, de fiu nev alig van. Ha lesz 3. babam, nem is tudnam milyen nevet adnek, ha fiu lenne. Azert tenyleg keress fiu nevet is.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Enikõ,
igen ilyen van, szeret benne. 55000,- volt, most néztem meg. Hosszú úton is jó, bár van amikor oldalra billen a feje, de nem zavarja. Tényleg ti mit csináltok a gyerek fejével?
Ágci

Kép
Ágci

raktam Simonrol fel kepet, kicsit nagy, majd meg kicsinyitve lesz, csak en nem ertek hozza. Kép
g.
gabomamo

Sziasztok!

Mi sajnos egyre rosszabbul vagyunk. Vagyis Lili különösen. Délután kezdõdött nála igazán, és este kb. 1 órát szenvedett az elalvással, de annyira tele volt az orra, hogy kegyetlen voltam, és elõkerült az orrszívós porszívó. Na, úgy megsértõdött, hogy szerintem az egész ház felébredt az ordításra. De azóta legalább alszik.

Edelweiss!
Drukk! Drukk! Lehet, hogy már meg is van a baba. Kép

Nina!
Biztos mi voltunk, de én nem vettelek észre. Igaz, nem voltam a helyzet magaslatán, alig bírtam már magam, úgyhogy nem nagyon nézelõdtem semerre.

Gabi3!
Ezt a vizsgálatot terhesem is meg lehet csinálni?

Erika!
Ne aggódj! Ha gond lett volna, megmondja. Különben is, örülj neki, hogy nagy. Egyékbként Lilinél nekem is azt mondta a dokim, hogy jó nagy nagyajkai vannak, de egyáltalán nem nagyok neki.

Na, azóta volt még egy porszívózás. Ha így folytatjuk, és óránként felkel szegény, jó éjszakánk lesz. Kép

Ildianyu
ildianyu

Agci jovoltabol mar kisebb a kep. Kép
g.
gabomamo

Gabomano!

Én sem tudtam, hogy mûtik, nekünk nem tették. Mindannyian ilyen "hibával" születtünk, csak mi kinõttük, nem úgy, mint Panka.
Igen sok tejcsi jön vissza.
Van amikor sugárban hány, van amikor szépen lassan kicsorog belõle minden.
Még jó, hogy anyunak van teje pótolniKép

Én se nem tanulok, se nem dolgozom, ugyanis mikor kiderült, hogy terhes vok, rövid úton kitettek a suliból, és csak jövõre tudom már folytatni.
De akkor fogom is!

Zsófi(24+3)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Hol vagytok elveszve?
Beszélgetni szeretnék!!!
KépKépKépKép

Zsófi(24+4)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Ma reggelre már jobban érzem magam,fõleg,hogy elolvastalak benneteket!
Köszi lányok,nektek legyen igazatok,hogy nincs semmi baj!
A páromnak olvasom,hogy mit írtatok,õ már mondja is,hogy látod én is mondtam meg szerintetek sincs baj,szerinte mindent túldramatizálok!lehet,hogy igaza van.Ennyire tán nem kellene.
Annyira örülök,hogy megismertelek benneteket,köszi még egyszer a válaszokat,nem is tudom mire mennék nélkületek!

Na,még visszafekszek egy kicsit!
Puszi Mindenkinek!
Erika
Erika

Sziasztok!

Mindenkinek szép békés ünnepet kívánok! Kép

Erika: Örülök, hogy jobban vagy! Mi is nyugtatunk a párod szerint is minden okés,hidd el nem lesz semmi gond!

Ágci: Hú de van ám ára az ülésnek! Azt a mindenségit Kép Lehet keresek egy kicsit olcsóbbat! Szinte ennyi pénzbõl élünk egy hónapban Kép Azért ez egy kicsit sokkk! No majd nézek használtan! Remélem, hogy rá lehet akadni valamelyik használt bababoltban! De az is lehet, hogy gyûjtügetek kicsit és veszek inkább újonan. Biztos ami tuti! Kép

Zsófi: Mikor is lesz az esküvõ? Kép És hol lesz, Szegeden?Egyházi is lesz? Sok vendéget szeretnétek meghívni? Készültök már rá, vagy csak beszéltek róla...??? Pankának jobbulást! Gyógypuszika neki!

Ildikó: Lilinek is jobbulást kívánok! Nagyon vigyázz rá, borzalmas amikor tele van a nózijuk! És neked is gyors gyógyulást! Gyógypuszi megy Kép

Gabó: Nagyon édes Simiiiiii! Kép És rád hasonlít Kép Meg egy kicsit Jazóra is azért! Lehet rokonok...Kép

Pussz
Enikõ

ceniko
Szeged

Lányok! Este küldött SMS-t Edelweiss de csak nemrég kaptam meg, magam se értem miért. A lényeg. Péntek este 21:05-kor megszületett Gergö, Edelweiss kisfia, 3120 g, 50 cm-el. Még nem voltam nála, igy nem tudom könnyü szülés volt-e.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Gabó!
Jól ki van kerekedve Simi! Kép Úgy látom nektek sem kell zsömléért a boltba menni Kép

Gabi3!
Köszi a telefonszámot! Nem kellene csoportosan bejelentkezni? De most komolyan!

Ágci!
Neked is köszi az információt! Azt még meg tudod mondani, hogy kb. mennyi egy tanfolyam?

Enikõ!
Nekünk Brevi Grand Prix nevezetû gyerekülésünk van, ami fémvázas 0-18 kg van, de nem a kiló számít, hanem a magasság és ennek magasított a háttámlája! Ez is dönthetõ, de szerintem tök mindegy, mert olyan kicsi a döntési szöge, hogy szinte jelentéktelen! Ennek elég széles a két oldalsó támlája, ugyhogy ha elalszik benne a gyerek akkor is meg van támasztva a feje. Van saját biztonsági öve és csak 199000 Ft-ba kerül. A Brevinek van egy 9-36 kg jó gyerekülése is, ami ha jól tudom késõbb szétszedhetõ csak ülésmagasítóvá, de ez nem biztos! Én szívbõl ajánlom, mert mi nagyon meg vagyunk vele elégedve!

Zsófi!
Az én lányom is nagyon sokat bukott, és minket is ijesztgettek a mûtéttel, de szerencsére elmúlt és már semmi bajunk sincs!

Erika!
Tudom, hogy az ilyen kijelentések mennyire megviselik a leendõ anyukákat, de szerintem is viszonyítás kérdése, hogy mi a nagy! Én is nézegettem már 4D képeket kukikról és laikusként én is nagynak láttam õket, pedig biztos nem is azok Kép Szerintem nyugodj meg, biztos semmi baj sincs!!!!

Ildi!
Jobbulást mindegyikõtöknek!!! Az nem próbáltad még, hogy Lili valamelyik kedvenc állatának kiporszívozzátok az orrát, aztán apának, aztán anyának is, aztán pedig Õ saját magának! Nálunk ez tisztára bevált és ma már oda jutottunk, hogy õ kéri a porszívót, sõt még sír is amikor el akarjuk tenni!

Na most ennyi!
Legyetek jók!
Éva
vevike

Nagyon sok gratuláció Edelweiss! Még több tejci és mihamarabbi sebgyógyulást!!!!
vevike

Jaaaaaaaajjjjjjjjjjjj de jóóóóóóóóóó! Kép Kép Kép

Hip-hip hurrrrá!!
Ezermillió gratula Edelweissnak. Sok sok tejcsit és jó egészséget kívánunk!!! Kép

Ha mész be hozzájuk, kérlek add át üdvözletünket!Puszika Kép

Enikõ

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Mindent leírtam, csak azt nem amiért tulajdonképpen jöttem: Nem tudja véletelnül valaki a Kövér Béla bábszínház telefonszámát?

Éva
vevike

Gratula a pici babához!!!

Sok sikert és tejcit hozzá!!!

Zsófi(24+4)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Hát ti aztán nem tétlenkedtetek egész nap. Kép

Edelweiss: Gratulálok Gergõhöz, sok tejecskét és gyors felépülést kívánok.

Zsófi: Szegény Anna, muszály megmûteni? Nem alakul magától? Melyik suliban ilyen kedvesek? Nem ajánlották fel,hogy magán tanítványként fejezd be? Azért legalább adjál a pofájukra, hogy befejezed rendesen a sulit...Kép

Gabó: Ez a Simi nagyon sokat változott. Fõleg gömbölyödött.

Ildi: Szerintem inkább kérdezd meg, elküldöm neked is a számot.Kép Mielõbbi jobbulást neked is és Lilinek is. Nehogy lázas legyél, vigyázz magatokra. Igaz most elég könnyû elkapni minden izét. A Janka tök jó név, de válasszatok fiú nevet is. Igaz nekünk sem volt.

Enikõ: Nekünk olyan orrszívónk van, ami egy kis motor segítségével szippant. Flóra útálja. Addig jó, amíg nem teszem az orrához. Csináltam már úgy is hogy az én orromhoz tette, majd a kezéhez az arcához, de amint az orrához érek... Egyszer csak megszokja. Az ülést még nem néztem, de nem felejtettem le.

Évi: Mi szerdán megyünk 3-ra, utána baba-mama torna.

Jó hétvégét mindenkinek!
Gabi3

Ja, azt enm is meséltem, milyen volt az éjszakánk. Fél egykor és fél kettõkor felébredt a Fló. Elõször visszaaludt, másodszorra már nem. Amint le akartam tenni, felébredt. Olyan cirkuszt csapott... Muszály volt átvinni a mi égyunkba, pedig már nagyon régen aludt ott, még amikor csak szopizott. Hajnali 6 elõtt megint ébresztõ volt. De már nem aludt vissza. Addíg tornázott az arcomon, míg nem ébredtem fel. Cicizett, utána a tápit nem ette meg. Hát tök jó volt. Ráadásul egész éjjel mocorgott, és nem tudtam tõle aludni mert cuppogott az ujjával. No meg féltem nehogy ráfeküdjünk. Egyszer arra ébredtem, hogy a keze a fejem alatt van. Remélem ma este minden vissza áll.

Gabi3
inecsg

Ildi: Ugye neked már elküldtem a számot?

Gabi3
inecsg

Hahó!
Hát nem akarom elkiabálni, de bevettem az aludj jól gyermekem tervet. És bevált. Már tegnap próbálgattam, de nem voltam túl kitartó és határozott. Ma este, háromszor kellett bemennem a Flócihoz. Már a 2-dik alkalommal, mikor kimentem már nem sírt annyira. Harmadszorra már meg sem mukkant. Tök jó mi. Csak el ne kiabáljam.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Edelweiss!
Nagy-nagy gratula Gergõhöz! Kép Kép Kép

Gabómamó!
Annyira zabálnivaló Simi! Olyan furi Jázminhoz képest, hogy olyan kis husi. Kép

Éva!
Ez jó, kipróbálom. Kép Mondjuk éjszaka inkább nem kezdek el vele játszani, de napközben így fogom. Bár, ha már meglátja az orrszívót, menekülni akar. Köszi az ötletet! Kép

Gabi3!
Köszi a számot!
Remélem, Flóra most már rendesen tud aludni, de kb. ennyi idõsen kezdett el Lili is rosszul aludni, meg azt hiszem, Gabónál is ez volt, ugye, Ágci?
Pont írni akartam, hogy 1 idõ után mi is a könyv alapján tanítottuk meg újra aludni Lilit.

Ja, fiúnév az van, még Lili "idejébõl": Dávid.

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok,

Edelweiss,

nagy-nagy grartula Gergohoz! Kép Kép Kép
Ezt Ildianyutol is masolhattam volna. Kép

Gabi,

koszi a szamot, bar mostanaban ido hianyaban nem valszeg, hogy megyek. Bar most is elrohangalok 2 szopi kozott, mert ugyintezni mindig kell Kép
Jazmin meg most is felsir ejszakankent.

Simci nem is husi, hanem dagipofa. Remelem nem lesz mindig ilyen. Mindegy ha mar enni fog rendesen, majd ugyelek ra, nehogy ilyen maradjon Kép
A fejbore kicsit koszmos lett, most olajozom.

Jazmin sokat maszkal, de a jatekaian mindig felbukik. Van a szeme alatt 1 seb, meg az orrtove lila. Gondolom 1 darabig meg igy lesz. Azert Jazmin meg maszik is. Kép

Gabo, Hanga es Lili mar nem is maszik?

Ildianyu,

remelem Lili jobban van.
Vigyazz magadra. Egyel fokhagymat osszedarabolva mezbe rakva. Nagyon hatasos. Ha veletlen faj a torkod, Neoangint lehet szopogatni.

Zsofi,

ezek szerint kozepsuliba jartal? Levelezon nem folytathattad volna? Miert csak osszel lesz az eskuvo?

Jazo tud rendes puszit adni. Eddig is adott puszit, de ugy, hogy ramhajtotta a fejet. Simit is tobbszor megpuszilja.
Szoptatas kozben mindig felmaszik mellem es ossze-vissza suttyoskodik. Dobalja magat es nekem csikiznem kell es nevet nagyokat, majd a hatam mogott akar elmenni v. Simin keresztul.
Hisztis is nagyon. Ha vmit nem kap meg v. elveszek tole, toporzekol. Nem veszek rola tudomast. Remelem hamar elmulik. Lili, Hanga, Gabo nem hisztis?

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Edelweiss:
Gratulálok a pici Gergõhöz.Jó egészséget, és sok sok tejcsit kivánok.
Gabomamo:
Nem is dagipofa.Nagyon is édi. kis cukorfalat.

4 óra óta most aludt el Vanda. Jó mi? Én is elaludtam volna, de pont jött a"tejesember". Olyan nem szimpi.

Szerintetek mivel kenjem a baba bõrét? Nagyon száraz.Ezek a boltban kapható babakozmetikumok jók?

Zsófi:
De vettem babakocsit, szürkét, csak kéket szerettem volna.
De azért mert a szine nem pont olyan nem akartam még egy tizessel megfejelni..
Tényleg melyik suliba jártál? Nekem is volt anno egy osztálytársam akit a pocija miatt "eltanácsoltak". Aztán estin szépen befejezte,aztán elvégezte a rendõrtisztit(álma-vágya volt)Meg közben szült még egy babót. És úúúgy irigylem mert neki már két szép nagy gyereke van.

Ildianyu:
gyogyuljatok minél hamarabb.

Karmen:
Neked még mindig nagyon szoritok. Mikor lesz pontosasn?
Ritánál minden Ok?

Na jó reggelt mindenkinek, remélem a többség lustizik még egy picikét.
Nina74
nina74

sziasztok,

Nina,

melyik testreszen szaraz Vanda bore?
Mi is Jazminnal mindig ezzel szenvedunk. A Bepanthen az jo ra, a Sudocrem is. Neha a sima Niveat is hasznaljuk, de a Bepanthen a legjobb. Ki szoktuk ezt egesziteni Eucerin olajfurdovel is. De most van a Niveanak is olajfurdoje, meg nem probaltam.
Ha az arca szaraz, mielott kimentek az uccara akkor is kend be.

g.
gabomamo

Gabomamo:
köszi. Az egész testén nagyon száraz, de most az arca kifejezetten csunya.
Nina74
nina74

Sziasztok!

Gabó!
Nem akarlak elkeseríteni, de ez a hiszti csak fokozódni fog Kép Lili is nagyon hisztis, ráadásul most már irigy is Kép Ez életkori sajátosság, ugyanis azt próbálgatja meddig mehet el, meg aztán bosszantja saját maga magatehetetlensége! Idõvel elmúlik, hogy aztán kamaszkorába újra elõjöjjön csak akkor már nem hisztinek hívjuk Kép

Na legyetek jók!
Éva
vevike

Sziasztok!

Enikõ komolyan tervezzük az esküvõt, olyan nagy esküvõt szeretnénk kis lagzival:-)))))
Az öcsém osztálytársának anyukájától kölcsönzünk majd ruhát, ha rám jön vmelyik:-))))

Gabi!
A Deákba jártam, és az, hogy hogyan csesztek ki velem az egy kicsit hosszú lenne.
Nem elég, hogy annyit adok a pofájuknak, hogy befejezem a sulit, még az egyetemet is el fogom, és kolléga leszek:-)))
Ugyanis tanár szeretnék lenni.
Annát nem feltétlen kell mûteni, csak ha a szorosan ellenõrzött szoptatás mellett sem hízik eleget.
Majd meglátjuk...
Remélem megembereli magát, és enni fog rendesen.

Gabó, azért csak õsszel, mert eredetileg is akkorra terveztük, meg nem szeretnék nagy pocis menyasszony lenni:-)

Zsófi(24+5)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Nina!
Nekünk a bõrszárazságra a dokinéni gyógyszertári testápolókrémet írt föl, meg a fürdetõkrémet. Ettõl hamar rendbe jön.

Edelweiss!
Gratulálok Gergõhöz! Ha van idõd írd le milyen volt a szülés! Beindították? Ki volt az orvosod?

Gabómamó!
Beni ennyi idõs korában nem volt hisztis, szerintem Jázmin Simi miatt hisztizik most, bár ki tudja...

Képzeljétek Beni tegnap volt élete elsõ névnapi bulijában az egyik ovistársánal.

Most mennem kell, mert fölkelt Bálint, aztán lassan Benit is ébreszteni kell, mert ha rajta múlna aludna a végtelenségig!

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Nina74! Köszi. úgy látom a sok drukk jót tett. Ma volt UH, még növelik a tüszöket, lehet hogy több is lesz mint vártam. Nyh.10mm. Holnap megint UH akkor meglátjuk hogyan tovább. Igy leghamarabb szerdán lesz a punkció, de lehet hogy még akkor sem. Annyira boldog vagyok most!!
igen, Rita is jól van, holnap megy a Sikóhoz.

Edelweissnak nagyon szép a kisfia, azt hittem ö is be lesz lilulva mint az unokahugom volt, de nem. Elég hamar megszületett, szerencsére és jól vannak mind a ketten.

Karmen
karmen

banita,

remelem nem simi miatt hisztis jazmin. mielott megszuletett simi azelott is mar hisztizsak volt, de most tetozik. 7-8 honapos koraban is paros labbal csapkodta magat a foldhoz, amikor nem teccett neki vmi.
a gyogyszertari furdetokrem melett lett jazmin bore szaraz nalunk. nem is hasznaltunk mast. apja bore.
simi a kezemben, azert nincs nagybetu.

g.
gabomamo

Sziasztok,
itt van az elveszett bárányka.Kép Írtam ám vmelyik nap egy jó hosszút, aztán mileõtt el akartam küldeni, kikapcsolt a a gépem. Elfáradt szegény. Képzelhetitek, milyen mérges voltam...

Edelweissnak gratulálok, jó egészséget és nyugodt kisababát kívánok. Kép

A tornáról, szerintem nem volt rossz, bár igencsak próba volt ez most. Az mindenesetre igazán mulatságos volt, ahogy a gyerkõcök sorban ránk másztak.Kép Csütörtökön megint megyünk? 10kor szigorúan elkezdjük, akkor a babócák is végig bírni fogják, jó? Én pedig azt hiszem lazsálok, akkor jobban tudok figyelni.Kép

Figyelem:
találtam egy klassz helyet a taliknak. Illetve nem is én, hanem képzeljétek a párom. Tegnap elvitte babit, ma együtt mentünk. A Szilléri sgt és Retek utca sarkán van egy hatalmas játszótér, talán ismeritek a Máltai játszótér. Van játszószoba is, ahova be lehet menni, szõnyeg, kispad, asztalok. Ma sokan voltak, de szerintem hétköznap délelõtt nem nagyon vannak. 10tõl lehet menni, szerintem próbáljuk meg. WC is van, szoptatni is lehet, bababarát terület...tök jó.Kép Ha ajánlhatok kedd délelõtt?

Gabómamó,
Gabóka szokott mászni, de egyre kevesebbet, és igen van nálunk is hiszti. Na, nem olyan mindkét lábam a földhöz verem, de van.
Simi hasfájós még?

Karmen,
remélem vmelyik sejtecskének megtetszik az albérlet.Kép

Zsófi,
mit jelent a szorosan ellenõrzött szoptatás?

Évi,
sajnos nem tudom, mennyibe kerül, meg én még 2 évvel ezelõtt nyáron jártam hozzá, ha felhívod, megkaptad azt az e-mailemet, megmondja.

Gabi3,
Flóci alszik?
No, eldugulok, mert sok lesz belõlem.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Egy kicsit hétvége és nem gyõzlek benneteket olvasni.

Nina: Ma reggel mi is korán keltünk, na azért annyira nem mint ti, de a hat óra az meg volt. Kép Mi is Nivea olajos füdõt használunk azóta nem kell olajat kenni a bõrére. Ha a fürcsi után bekened olajjal szerintem jó.

Gabó: Flórától sem lehet csak úgy bármit elvenni. Ha azt mondjuk neki, nem szabad, vagy ne vedd a szádba, eldobja. De a következõ pillanatban újra csinálja. Tökre látszik rajta, hogy próbálkozik, meddig mehet el. Mit csináltok Jázival, amikor felébred éjszaka? Cumi? Mert én midig cict adok neki. Bér azt hiszem nem fogom ezt csinálni. A cumi nem kell neki.

Ildi: Éjszaka már jól aludt. De felébredt egyszer, meg reggel kétszer. Harmadszorra áthoztam, mert már 6 óra volt. Érdekes, hogy mindig akkor kezd rosszul aludni, mikor el kezd valami újat csinálni. Mostanában azzal próbálkozik, hogy állás közben elereszti a támasztékot. Igaz csak pár másodpercre.

Zsófi: Hát sok sikert és kitartást a tanuláshoz. Akkor kolleganõk leszünk, mert én is tanci néni vagyok. Milyen szakos szeretnél lenni? De aztán tudják is meg, hogy jó eredménnyel befejezted, gyerek mellett az egyetemet. Kép

Enkõ: Te milyen tortát készítessz Boginak az elsõ szülinapjára? Én nem szeretnék cukrászdából rendelni, a saját készítésû sokkal jobb, meg olcsóbb. Valami olyat szeretnék, ami egészséges nem túl édes.

Banita: Beni élvezte a zsúrt?

Karmen: Nagyon szorítok, hogy sikerüljön a punkció. Kép

Szép álmokat mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Lili már lázas is. Kép Úgyhogy holnap dokinéni. Kép
Én szerencsére már jobban vagyok. Csak nem nagyon mozog a picurkám. Kép

Gabómamó!
Lili is szokott néha mászni, de nem túl gyakran.
Ez a fokhagymás méz elég rosszul hangzik. Külön-külön mindkettõt szeretem, de egyben még nem próbáltam. Kép
De édes lehet Jázmin, ahogy puszilgat. Lili csak a maciját tudja rendesen puszilni, nekem csak odahajtja az arcát. Kép
Szopi közben szoktak csikizgetni? Jó lehet. Kép
Lili is nagyon hisztis mostanában. Szerintem abban a korban vannak. Ha valamit nem kap meg, amit akar, vagy valami nem úgy van, ahogy õ akarja, akkor elkezd üvölteni. De tényleg. Régebben jól összeszorította a szemeit, hogy jöjjön a könny, de most már tökélyre fejlesztette, és akkora könnyeket tud produkálni, hogy csak na. Általában én sem foglalkozom vele.

Nina!
Szerintem sima fürdetõkenõccsel kend be a bõrét. Az nagyon jó. Boltit ne vegyél, mert azok nagyon allergizálnak, ráadásul Vanda még picike is hozzájuk.

Zsófi!
Egyébként minden suliból elküldik az embert, ha terhes lesz? Hogy van ez? Vagy csak néhány iskolában? Nem értem, hogy attól miért nem tudna tanulni az ember, hogy babát vár.

Karmen!
Jaj, de jó, hogy jól alakulnak a dolgok! Szorítunk nagyon! Kép Kép Kép
Miért kellett volna belilulva lennie? Valamit nem értek.

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Gabi3!
Igen nagyon jól érezte magát Beni.(Mondta hogy ott szeretne aludni.) Most szombaton meg nálunk lesz névnapi buli.5-6 gyereket hívunk el hozzánk.

Gabómamó!
Ezek szerint az is gyerekfüggõ, hogy ki mikor kezd hisztizni, és mennyire. Akkor Beni késõn lett hisztis (kb.2,5-3 évesen).

Nina!
Igaza van Ildinek, a bolti készítmények allergizálhatnak. Szerintem a doktornénitekkel irass föl valamilyen jó zsíros gyógyszertári testápolót. Õ biztos tudja mi kell ilyenkor. Esetleg vehetsz jojobaolajat, vagy mandulaolajat is az is jó száraz bõrre.

Zsófi!
Az osztályfõnököd tanácsolt el a suliból? Ez azért nagy szemétség, mert szülés elõtt még pont le tudtál volna érettségizni. Júliusra vagy kiírva igaz? Egyébként melyik osztályba jártál, ki volt az osztályfõnököd?

Ágci!
Nekünk jó a kedd délelõtt!

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok,

Gabi,

sokx csak felsir Jazmin be sem kell menni hozza. Kulonben vagy 10 cumi van az agyaban, igy kiszolgalja altalaban magat. Amikor nagyon sir (ez egyre ritkabban van), de ez altalaban vmi miatt van, pl. fog, akkor a ferjem megeteti, csak nem cicivel, hanem tappal.

Agci,

nem tom hasfajo-e Simi meg. Igazabol nemtom eldonteni. De nem olyan veszes mar a dolog. Vagy mi vagyunk lazabbak.
Azt a jaccoteret mar en is kineztem, nagyon klassz.
Ja most szoptatok a rossz cicmbol is, nincs vele gond. De ugy altalaban sokkal nagyobb tapasztalattal szoptatok. Meg suta voltam meg Jazminnal.

Olvastatok a Babanet nyitolapjan az Aludj jol gyermekemes kritikat? Szerintem jo es bizonyos dolgokban igaza van.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok Csajszik!

Ildi: Szegény Lili, gyorsan gyógyuljon meg! Te hogy állsz a betegséggel? A pocaklakó hogy bírja a gyûrõdést?

Banita: Milyen foglalkozást találtál ki nekik a zsúrra? Torta is lesz vagy csak sütik? Lehet majd utánuk takarítani, meg rendet rakni. De az a lényeg, hogy jól érezzék magukat a porontyok.Kép

Gabó: Flórának szerintem sose nõ ki a foga, mindjárt 11 hónapos és még bedagadva sincs az ínye. Sajna nagyon rászokott a hajnali 3 körüli cicihez. Egyszer kipróbálom cici nélkül visszaalszik-e.

Képzeljétek, Anyukám szemét ma délben mûtik. Szegény annyira izgul, hogy kétszer is felhívott, hogy elmondja, mikor mûtik. Reggel áthozta hozzánk a kutyámat. Izgalmas lesz a holnap reggeli séta. Lehet, hogy csak 9 után tudunk csak lemenni, vagy felkelek hat elõtt. Míg a férjem itthon van addig leviszem. Lehet, hogy fel sem fog kelni, olyan lusta néha.

Edelweisst és Gergõt nemsokára hazaengedik.

Szép napot mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Nina! Pár hete én is a gyógyszertári fürdetökenöcsöt használom, ha börgyógyásszal iratom fel, akkor 30-50 Ft (attól függ tégelyes v. tubusos) a 300 ml, és azóta én sem viszketek és nem olyan száraz a böröm. Merem ajánlani.

Ma reggel volt UH, szerda fél 9kor lesz a punkció, szépen nönek a tüszök. Majd gondoljatok rám nagyon, hogy legyen benne sok petesejt!

Ildianyu! Amikor a tesom szült, akkor azt mondták azért tiszta lila a gyerek feje, mert nem császáros volt, és ilyenkor (hacsak nem nagyon pici a baba) mindig belilulnak. Nekem ezért volt meglepö hogy Edelweiss kisfia milyen szép.

Anita! Nem akarom Edelweiss helyet elmesélni, meghagyom neki ezt az örömet, amúgy meg Kereszttúry A.-nál szült.

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?