Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg!

Mindenkinek lakása van? Vagy van valaki, aki kertes házban lakik?

Megyek eltakarítom az ebéd utáni harcteret :lol:

Láttátok valamelyik du. a főzős műsort? Nem szoktam nézni, nem is tudom pontosan melyik adón volt.Csak hallottam, miközben pakoltam a szobában.Janicsák főzött olyat, hogy a szelethúst kisütötte lisztben forgatva, tepsi aljába tette, rá rengeteg reszelt sajt, meg egy doboz tejszín. Ezt készítettem el ma ebédre. Egyébként is szeretjük a sajtos,tejszínes dolgokat. Ez is nagyon finom lett. Majd próbáljátok ki egyszer!

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok! :P

Itt csodás idő van,voltunk is lent sétálni és játszóterezni. Most végre tudtunk hintázni is,mert múltkor egyfolytában foglalt volt a baba hinta,s sajnos csak 1 van belőle! :roll:

Ebédre ma nagyon fincsit csináltam: húsleves,cordon blue csirkéből és rántott hús+hasábburgonya! :lol:
És persze kávé+sütike!

Gani mi panelban lakunk,2,5 éve vettük! :wink: Én és a párom is családiban nőttünk fel,s talán egyszer tudunk is majd venni. A mienk 50nm2es és hát már most kicsi,tehát egy nagyobbal kiegyeznék és egy lottó 5-össel is hozzá! :lol:
Még 18 év van a hitelből,s kocsivásárlás lehetősége is sajnos így nulla! :roll: Ilyen húsit már én is csináltam,s tényleg nagyon finom!!! :P

Fiora én is fekvős babakocsiban vittem le ennyi idősen Gabikát,az a legjobb szerintem! :wink:
Van új képed?

Viki,Trécsi ,Nika, Kia mit csináltok?

Helga nekem akkor szerencsém van,mert Gabika a konyhába nem mászik ki,meg nem is engedem neki! Most nézünk oda rácsot,s akkor végképp nem tud majd bemenni. Muszáj nagyon,mert nálunk rögtön ott van a tűzhely,ahol bejössz,s azért félek,hogy vmi ráesik,vagy leránt vmit! :roll: Kép Áron babáról?

Én most a festés miatt aggódom,mert végül is jövő tavasz nem jó már,mert,ha akkor már kismama leszek,akkor nem kellene nekem festékszagot beszívni! :roll: Így idén nyár vége,ősszel szeretnénk megcsinálni,de nem tudom hogyan,mert a páromnak egyedül sokáig tart.Após egyik szakmája festő,de tuti nem segít! :roll:
2-en gyorsabban haladnánk,de Gabikát meg le akarjuk anyuékhoz addig vinni,csak nem tudom kibírja-e nélkülünk! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Mai képek :P

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Most jöttünk vissza a sétából, nagyon jó idő volt. Végre megtaláltam a máltai játszót is :) .

Kép
fiora

Fiora: nekünk sem volt mózes a kocsihoz vizszintbe kell állítani a kocsit és az jó neki mi mondjuk tettünk alá egy puha takarót is mert elég kemény az alja úgy magában

Boszi : nagyon jók a képek :) Gege sem tudja nagyon még hajtani magát de már két napja magától fel tud rá ülni leszállni már régebbóta tud :) szereti ő is :)

Gani: :):) akkor tárgytalan majd szétnézek a neten hátha lehet olcsóbban is :) Mi lakásban lakunk miért kérded? mondjuk szeretnék egyszer majd valamikor kertesben lakni :):):):) de lehet csak álom lesz :)

nika70
Salgótarján

Boszi!
Milyen volt a családi ház után a panel? Nehéz volt megszokni? Bár kényelmesebb, az egyszer bizti.Nem kell 3 naponta füvet nyírni, meg kerítést festeni, előtetőt csinálni, tetőt cserélni és még sorolhatnám. Irigylem ezek miatt picit a paneltulajdonosokat :oops:
Nem szoktak anyósodék segíteni nektek? Ez nem szép Tőlük!
A festés előtt csináljatok többször próbát, ott hagyni Gabikát a mamájánál!
Mi is mindent ketten vagy a nagyapákkal+apa tesójával csináltunk eddig a ház körül. 50 nm-t ketten, szerintem pár nap alatt megcsináltok
Milyen színekben gondolkoztok? Mi is csináljuk nemsokára a mi szobánkat.Padlócsere,festés...Előre félek a kupitól.Meg attól, hogyan fogunk elférni, míg visszakerülhet minden a szobába.

Anita
Kép

Kép
gani

Nika!
Csak érdeklődésképpen kérdeztem. Én mindig szerettem volna lakásban lakni. De még nem adatott meg eddig. Szerintem nem is fog. Hacsak el nem válok egyszer a páromtól :lol: Nem volt a legjobb vicc tudom :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Itt vagyok végre...

Hogy rohan az idő..
Fiora lassan már ti is 1 hónaposak vagytok :P

Nika
A te vonalzód is szép! Köszi!

Gani
A kertes után nem jó a panel.
Itt nincs olyan csend, nincs kert, ami nagyon jó dolog, stb...
Az erkély nem helyettesíti.

Kocsik
Nekünk Fiat-unk van, már egy éves - bár nem Stilo - de mi meg vagyunk vele elégedve.
...és ebben is van elektronika... még a klíma is az...

Viki
Már láttam a Tesco-t a Bécsin :wink: a héten arra mentünk...

Boszi
Szép az új babakocsi.

Levi még mindig anyatejes...
Ezen nem akarok változtatni :lol:
Eddig 2x kóstolta meg az almát és 1x a s.répát (nem evett sokat) - ízlik neki nagyon.

Micimackós újság?

Mi pénteken megvettük a kék nagy bögrével...

Helga és Boszi
Megnézem, visszakeresek - és szavazok...

Költözés még nem lesz... de jó lenne az idén elkezdeni...
Kb 2 hónap és kiderül, hogy Apa haza tud-e menni melózni Szabolcsba.

Helga , Örülök, hogy minden rendben volt az UH-on.

A Rendőrségnél teljesen más minden...
Betegen voltam a szülésig... most szülési szabin... májustól pedig Gyed-en...

Fiora
Új kép?

Levi almát eszik:
Kép
Kép
A játék babakocsiban - az uncsitesójával: :lol: :oops:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Ilyen megvilágitásban lehet nem is nagyon akarok én kertes házba költözni:):):):):):) bár a közeljövőben ez nem lesz téma úgysem :) én mondjuk szeretek laksban lakni mi nem panel hanem téglában lakunk de előtte ugye békáson panelban laktunk én azt is szerettem igaz sosem laktam másban :):):):

nika70
Salgótarján

Holnap Manó 20 hetes..
Megyünk szurira :? ... a 4 hós + a 2. rota. :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia : édes levi baba:) uncsitesó örült akkor hogy tolgathatja a babakocsiban az igazi babaát:):):)nekünk is van ilyen képünk bár itt kb fél éves volt :):):):):):)

Kép

nika70
Salgótarján

Nika
Jó kép!
...ez a babakocsi nagyobb egy kicsit :lol:

Szavaztam Áronra.
Gabikára csak úgy lehet, ha belépek?
Hiába kattintok "a gyerekekre" - a partnerek felett...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Az biztos, hogy jóval több pénzbe kerül a fenntartása egy családi háznak. Bár én nem tapasztaltam a másik oldalt. Egy kertes ház soha nincs készen :?

Kia!
Én is pontosan ebben a sorrendben vettem ki a szabikat,táppénzt és gyedet, ahogyan Te is :lol:
Hú, de régen volt már :cry: Imádtam, amíg Bogi pici baba volt. Persze most is, de a kedvenc időszakom a picibabás időszak volt.

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Most jöttünk haza, anyósnál voltunk ebédelni. Ma nagyon szép idő volt, jó lenne, ha már ilyen is maradna!

Boszi: jók lettek a képek, Fanni is szeret nagyon hintázni

Kia: Haláli az a kép, ahol a babakocsiban van Levi! Viszont úgy látom az alma nem nagyon izlik neki... az arckifejezéséből... vagy tévedek? :roll:

Fanni most már egyáltalán nem szopizik. 8 hónapig szopizott, szerintem ez is szép teljesitmény. Viszont mostanában nagyon rákapott a tápszerre.
Kertes ház: még soha nem laktam kertes házban, a párom viszont abban nőtt fel. Egyelőre nem hiányolja, persze a kert hiányzik, de a sok meló a kertben az nem... :roll:

Holnap meló :?

horvviki

Viki!
Azt elhiszem, hogy nem hiányzik az udvari melo :lol: Én épp ma du.hültem el, hogy péntek du.nyírtuk le a füvet, de már ma leszednénk róla néhány fűgyűjtőnyit :shock:
Viszont amikor kinyílnak a virágok,levélbe borulnak a fák,grillezünk az udvaron, vagy szalonnát sütünk, vagy csak úgy kinn fekszünk a füvön, az nagyon szuper :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani minden fal nálunk sárga,és ilyen is marad,mert ez nagyon jó a kék ajtókkal! :lol: A hideg és meleg szín egyszerre nagyon kellemes és nyugtató hatású!
Hát nem tudjuk nagyon előtte Gabikát lent hagyni szerintem,mert így is örülünk,ha le tudunk menni,mert 160kmre laknak anyuék sajnos! :roll: Én gyerekkorom óta panelban akartam lakni a liftek miatt! :lol: Nem vot gond,nem érzem magama bezárva. Párom is lakott panelban gyerekkorában pár évig,neki se volt ez gond!
Hát igen anyósék nem nagyon segítenek ilyen téren! :( Az erkélyünket is a párom rakta le egyedül! :wink: Ha kéri őket,mindig az a válasz,hogy neki is meg kell tanulnia! :roll: De kérem,hát nem lehetne máshogy hozzáállni és segíteni??? :roll:

Kia Levi haláli a játékkocsiban!!! :lol:

Viki szerintem is nagyon jó,hogy eddig szopizott! Nekem 6 hónapig volt tejem,s annak is nagyon örültem!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Gani,
En szinte az egesz eddigi eletemet panelban toltottem, mikor megszulettem, akkor eltunk par evet kerteshazban. Szeretem a panelt is, de szivesebben laknek kertesben. Szerintem az az olcsobb. Legalabbis a futese biztos, hogy olcsobb lenne. Vagyonokat fizetunk a tavfutesre.

Holnap este eleg durva zivatarok johetnek, vigyazz a futomuskatlikal :)

Fiora,
Szerintem nyugodtan hasznald a babakocsit ugy hogy alaraksz pledet. Nekunk volt mozesunk, es azt is ajanljak par honapos korig, de a mienket Aron nagyon gyorsan kinotte, eleg kicsi is volt.

Mi Millenaris parkban voltunk ma, illetve delelott a jatszoteren. Hihetetlen, hogy mennyire nagy a mozgasigenye Aronnak, rengeteget maszott a fuben, sajnos a jardan, kavicsos koves talajon is. Azt nem ertem, hogy nem faj a laba??? :shock:
Nekunk szerencsenk van hintak teren, itt negy db van, es eleg gyorsan sorra tudunk kerulni, bar Aront mar nem annyira koti le, miota rajott, hogy inkabb maszkalna! Jo lenne, ha inkabb jarna, mert igy nagyon gyorsan amortizalodnak a nadragjai.

Viki,
A 8 honap szerintem nagyon jo! Lassan en is abbahagynam mar, de annyira nem iszik szinte semmit Aron, hogy muszaj igy potolni.

Kia,
Koszi szepen a szavazatot!
Levit epphogy sikerult bepreselni abba a gyerekkocsiba :lol:
Olyan kis edes husis baba, latszik hogy jo taplalo a tejed!

A heten a ferjem szabin lesz, igy utazunk a nagymamakhoz! Eloszor Szegedre, majd Hevesre megyunk par napra! Probalok majd olvasni, es esetleg valaszolgatni is!

KépKépKépKép
thelga

Kép

horvviki

Köszi mindenkinek. Én is raktam alá plédet, hogy puha legyen a fekvés neki a babakocsiban. Holnap megyünk ortopéd szűrésre. Egy kicsit izgulok, mert a férjem nem tud jönni. Még nem voltam egyedül a gyerekkel sehol. Bár jön az anyósom segítségnek. Amiatt is izgulok, hogy nekem kell vezetni. Az elmúlt időben nem túl sűrűn vezettem.
Képet majd rakok, de a másik gépen vannak és nem találom a pendrivot.

Kép
fiora

Szabi?

Nekem meg van a 2007-es össz., a 2008, 2009-esekkel együtt majd kiveszem, így kb 2010 májusában kell visszamennem melózni. :lol:
Addigra haza kell kerülnünk...

Viki
Eddig 3 almát kóstolt meg..
Ez savanyúbb volt :lol: ...és amilyen vagyok nem adtam hozzá semmit...
Nem akarok édességet adni neki (babapiskóta).

Helga
Jó utat Nektek!

Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Húúúú de örül Fanni baba! :P :wink:

Fiora
Minden rendben lesz!
Drukk!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

kia ez iker játékbabakocsi :):):) csak le lehet hajtani az első rész támláját igy nagyobb :):):):)

Hát azért fizetsz sokat mert központi fütés van a panelban itt ez is lakés nem kertes de gázkonvektor van én fűtésre fizeteek 10000 ft-ot minden hónapban de évvégén tuti visszakapunk majd vagy 30-40 et :) nem tudtuk belőni hogy mennyi lesz a fűtés idén mert tavaly még a másik lakásban laktunk akor meg elég meleg tél volt alig fütöttünk de idén kicsit hidegebb volt igy most ez kicsit magas nekünk de igy meg lehet szabályozni és ugye a melegvíz is gázzal melegszik nem központilag lehet spótolni de szerintem gani is megmondja hogy nem biztos hogy a fütés egy nagy házban olcsóbb lenne hiszen egy kertes házat nem fűt oldalról egy másik igy többet kell fűteni hogy meglegyen ugyanaz a hőfok amit megszoktatok mi a 5 helységből kettőt fűtöttünk + a fürdés elött fél órával befűtöttünk a fürdőben és egy melegítés alkalmával mindhárman lefürdünk kivéve mikor a párom későn jön de ő sosem fűtött be magának :):):)

Viki: nyolc hónap az nagyon jó. és ne aggódj hogy szereti a tápot sok gyerek nőtt már fel táppal és semmi bajuk sincs:):): Azért már próbálkozhatsz somindennel egy 8 hónapos babó már nagyon sokmindent ehet :)):):)

nika70
Salgótarján

+
Levi 7950gamm volt ma :lol:

Na tényleg megyek.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Nika! Már nagyon sok mindent eszik Fanni. Épp azon gondolkoztam, hogy meddig kell neki tápszert adni? :roll: Most reggelire és lefekvés előtt kapja. De mikor lehet kiváltani a tápszert mással? Reggelire csak tápszert kap, vacsira viszont főzeléket vagy tejpépet (fürdés előtt) és még lefekvés előtt kap tápszert is. Sőt mostanában azt veszem észre, hogy jobban megeszi a darabos kajákat. Ami teljesen pépes azt már nem annyira szereti.

Kia! A törvény szerint nem is lehetne már 2007-es szabid... Ki kellett volna hogy adják szülés előtt. :roll:
Mi szerdán megyünk súlymérésre, kiváncsi vagyok, hogy elértük-e már a 7 kilót. :roll: Az itthoni rendes mérlegre rászoktam ültetni, az már 7,4 kilót mutat, de ruhában... A tanácsadáson meg meztelenül mérik. Már rájöttem az is számit, hogy mennyire pisis a pelus :lol:
Ja, és szerdán találkozunk az új dokinéninkkel! Rá is kiváncsi leszek.

horvviki

Viki én sem vettem ki mind a 2007-es szabim,mert nem tudtam! :roll: Akkor az már nem is lesz meg? :shock: Fanni nagyon cuki a hintában! :lol:

Kia Levi baba szép méretekkel rendelkezik! :lol:

Gani holnapra nagy drukk a vizsgálathoz,biztos minden ok lesz! :wink:

Helga
gratula,hogy még van tejcid!!! :P Nagyon kellemes pihenést nektek így előre!!!

Fütés,hát igen olcsóbb lenne tuti a családiban! Mi 18.000-23.000-at fizetünk havonta. Anyuék fával fütenek,idén 100.000ért vett fát,s még van bőven. :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Én kb. 2011-2012ben fogok újra dolgozni! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt lányok? Mi ez a nagy csend??? :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Megvolt a rota és a szuri.
Levi most nem sírt :lol: csak nyögött 1-et :lol:

64 cm és 8050 grammot mértek :shock: :P

A dokinő azt mondta ne adjak neki még kajákat úgy 1 hónapig.. én is így tervezem :P
Most még csak kóstolgatunk néha.

A kakira pedig szerinte is jó egy kis kamilla tea néha-néha...

Ismét ott volt az az anyuka, akit egyszer láttunk - a kislányával...
7 hónapos múlt , nincs még 6 kiló... ne nagyon mászik :lol:

Viki
Nem adták ki a szabit... áprilistól decemberig ( a szülésig betegen voltam ) így nem is tudták volna kiadni.

Boszi
A fűtés :evil: nekünk 35 eft volt max.

Ennél a családi ház olcsóbb!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

a ne nagyon mászik helyett - de nagyon mászik :oops:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Még 2 kép, aztán befejezem...
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

...tényleg nagy a csend....

Hogy vagytok?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Gergőnek Boldog Hófordulót!
Zsófinak és Boginak pedig előre is....

Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Viki: én még mindig adok neki tápot estére csak. mondjuk mi még cicizünk is de már egyre kevesebbet kéri. azt mondják egész 36 hómapig lehet tápot adni:)

Kia nagyon édes levimanó :):):)
Kép

nika70
Salgótarján

óóóóóóóóóóó köszönjük szépen ennek örömére holnap oltásra viszem :):):):)

nika70
Salgótarján

Nikának van igaza! Szerintem is nagyobb egy családi ház rezsije.Márcsak méretéből adódóan is annak kell lennie nem?
Legalábbis Mi mindig ezt gondoltuk.
Mi 25000 ft.körül fizettünk e télen gázszámlát.De! A gyerekszobában csak alacsony hőfokra van állítva a fűtés, mert ott csak játszik Bogi és csak hétvégén.Hétközben ugye ovi, alig vagyunk itthon.Aludni meg a saját ágyában, de a Mi szobánkban alszik.
Apa tesójáéknak minden helység egyformán 22-23 Fokra van melegítve. Fizetnek is 38-40000ft-okat.Úgyhogy ha nyáron Bogi teljesen átköltözik a saját szobájába, bizti megugrik nekünk is a gázszámlánk.

Kia!
Nektek, hogy-hogy ilyen sok a fűtés? Mekkora a lakásotok?Ennyiből gázzzal(nem konvektorral, mert az gazdaságosabb), 120 nm-es házat ált.20fokra lehet bemelegíteni(szüleimnek így van)

Szóval, ha egyszer lakást veszünk, csak gázfűtéseset vegyünk?Azt mondjátok? :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

gani: szerintem mindenképpen mert a központi fűtést nem te kapcsolod be nem te kapcsolod ki illetve szerintem baromi magas az ár mégha nyáron nem is sok

nika70
Salgótarján

Sziasztok! :wink:

Áldás az új babakocsi. Olyan könnyen közlekedem vele! :P Ma is voltunk a túloldalon a Rossmannban,mert a HIPP 12hótól ehető babakaja csak 259Ft holnapig,aztán az utána lévő akcióban a 8 hónapostól ehető Kecskeméti babaétel lesz 179Ft! :)
Viszont a MATCH-ba elég nehezen tudtam bemenni a kocsival,de azért csak sikerült!

Kia nagyon jók az új méretek,s Levi baba olyan szép kis baba! :lol:

Gani hát a rezsi nem biztos,hogy drágábbb minden esetben a családinál? Nekem egy barinőm abban lakik,s nem fizet annyit el havonta,mint mi. :roll: Pedig az ő lakásuk 2x akkorra,mint a mienk!

Képzeljétek mi történt:

Évek óta Cosmopolitan és egyéb újságok előfizetője vagyok!
Egyszer régebben volt problémám a kézbesítéssel,de mióta itt lakunk nem. Erre ma mikor hazaértünk megnéztem a ládát,s egy szakadt,felnyitott boríték volt bent egy övvel,de az újság sehol,semmi értesítő! :shock: Gyorsan hívtam is őket,hogy mi történt,s közölték,hogy ma nem is kézbesítettek,hanem pénteken,s akkor meg kellett volna kapnom az újságot együtt az ajándék övvel! :shock: Vkinek van képe ellopni? :evil: És akkor még az ügyintéző is képes megkérdezni,hogy újra küldjék-e? :twisted: Nem,akkor miért telefonáltam?! :evil:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kia! Elvileg úgy kellett volna kiadni a szabidat, hogy a személyzeti osztálynak meg kellett volna kérnie téged, hogy szakítsd meg a betegállományodat és kiírnak szabira, aztán ha elfogyott a szabid, mész vissza betegállományba... :wink:

Nika: én nem szeretnék neki addig tápot adni. Kb. egy éveg koráig gondoltam, aztán már rendes reggelit-vacsit kapna. De majd szerdán rákérdezek a dokinál, hogy ő mit javasol...

Fűtés: nekünk 34ezer volt a legtöbb :( Sajnos a távfűtés ennyibe kerül, és nincs is nagy lakásunk, 56 nm2. Nekünk nem jár támogatás sem. És ráadásul nyáron is kell fizetni.
Viszont az unokatesómék két éve költöztek új épitésű társasházba (lakóparkba), ahol gázfűtés van. Viszont senki nem fűt nagyon a házban, igy mindig vizesek a falak, rossz a szigetelés is, és nagyon-nagyon penészednek a falak! Most hétvégén láttam, elhúzták a szekrénysort és az egész fal mögötte penészes! És már ezzel küzdenek amióta oda költöztek, nem tudnak a penésztől megszabadulni!

Trécsi! Mizu? Hogy megy a grafó?

horvviki

Hát nem tudom itt mindenki fűt rendesen mert nálunk penész az nincs de pesten nekünk a kisszobában is volt penész meg a fürdőben is központi fűtés mellett szóval ez nem igazán amiatt van mert nem fűtenek a többiek hidd el hanem szerintem a külső szigetelés gaygi

nika70
Salgótarján

Ismét Nikával értek egyet :D
Mi az építkezést eléggé késő nfejeztük be :cry: Úgyértem, hogy évszakilag.Októberben lett vakolva a belső falfelület.Kinn már esős idő volt.Bár a szigetelés príma, de nem volt ideje kiszáradni a falnak.Ezért elkezdtünk elég szépen penészedni.Ez 2004 októberében történt.Most látni, hogy kezdenek halványulni a foltok.Ennyi idő kellett neki.
A szüleimnél meg soha nem volt penész.Egy tavasszal tettek a házra külső szigetelést.Ez meg annyira lezárta a falakat, hogy nem tudtak szellőzni, így jött is a penész.Nekik erre 1 megoldás van, hogy minden nep huzatos szellőztetést kell csinálniuk.Így elenyésző a penész.

Boszi!

Én soha nem gondoltam volna, hogy egy kisebb lakásnak több a rezsije, mint egy pl.2*akkora kertesnek :shock: Jó, hogy most eloszlatjátok a téves nézeteimet :D Konkrétan mi az a tétel, ami annyira sok, hogy így megnöveli a havi rezsi összegét?

Anita
Kép

Kép
gani

Ja!
Viki!
Nincs támogatás?Akkor azért ennyi a havi fűtés, nem?Mi a középkategóriába tartozunk, valamennyi támogatást kapunk.
Nyáron is 34e. a fűtés? Dehát miért, ha nincs fogyasztás?Bocsi, ha hülyét kérdezek, erről nincs semmi tapasztalatom.

Szerintem jó, amit elképzelsz Fanninak! Nekünk is anno úgy tanácsolta Dr.Nőnk, hogy kb.1 éves korától ehet rendes ételt, nincs szükség a tápszerre.
Aranyos a hintás kép!Jól láttam, Fanni feliratú sapija van a leányzónak?

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Köszi a bókokat :wink:

Viki
Én nem örültem volna, ha szabin kellett volna lennem beteg helyett, így elba..ták volna a szabimat...

Szerencsére a cégnél nem kellett kivenni. :wink:

Levi most alszik...
Lehet, hogy ma lesz láz... Már 36.7 volt 18 után :(

Gani
A mi lakásunk is 56 nm.
2 db radiátor van, és náhány cső... ez 25 fokot tud :lol:

Anyóséknál van gázfűtés... nagy a ház, csak 18 fokra fűtik, mert drága - ha csak ketten vannak otthon... és nekik is penészedik, mert kivül szigetelve van :?

Anyuéknak van gáz és vegyes kazán is - a gázt nem nagyon használják... így olcsóbb :lol:

Boszi
Nekem is tűnt már el újságom :evil:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Gani
Nyáron tizen valamennyi eft a fűtés... ami nincs is :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Fütés:

Nyáron a melegvíz miatt kell füzetni csak,mert ők melegítik fel havi szinten 9000et!Mi kapunk támogatást,ezért max. 23.000 volt a számla. A lakás 50nm-es 1+2félszobás. Van 4 radiátor és 25 fok szokott lenni! :wink:

Gani a mi rezsink nem kevés,de akkor írom:

65.000 havonta a lakáshitel
legyen átlagosan 16.000 a fütés
8000 a kábelTv
5000 a telefon
8000 a villany
7000 közös költség
3000 a víz
2000 díjbeszedő
10.000 internet
és volt még a lakára havi 10.000 illeték,de áprilisban már lejárt,s így Gabikának és másik leendő babánknak nyitunk számlát,s tesszünk el manit! :wink:

A barátnőméknek több a lakáshitel,de sok minden szolgáltatás kevesebb,mint nálunk! Ja és holnapra van kiírva szülésre ,de még semmi jel! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi én le se merem írni...
Nekünk
a lakás 38.000
a kocsi 28.000
a kköltség 10.000
telefon 5-6.000
internet 6.000
tv 6.000
víz 3-4.000
villany 5-6.000
...stb
sok, ha összeadjuk....

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Na akkor én is leirom:
lakáshitel 60ezer
lakásbiztositás: havi 3000
internet 8000
tévé: 5200
fütés: télen 25-34ezer, nyáron 10-12 ezer
elmü: 3500
dijbeszedő: 10ezer
közösköltség: 9000

Boszi: úgy látom nektek a kábeltv több, pedig nekünk a legdrágább csomag van :roll:
És ehhez még jön: 9000 Ft illeték havonta
Ez csak a rezsi költségünk...

horvviki

Ja, a telefonokat kifelejtettem, na meg a két kocsi fenntartása, és van még egy áruhitelünk is... És minden hónapban van valami egyéb kiadás is, például most zöld kártyát kellett csináltatni mindkét kocsira, múlt hónapban súlyadót fizetttünk.... Ezenkivül a páromnak van egy lakáselőmegtakaritása is (havi 10ezer), és anno felvett diákhitelt is, amit még évekig fizetni kell, havi 4000 Ft...

horvviki

Na de nem panaszkodom többet :lol:

horvviki

na nálunk
Albi: 35000
Gáz: 10000
villany:7000
víz:6400
tv-internet:13000
szg-szemüvegem:11500 ezt még októberig :):)
közös kltsg: 5500
telefon a kettőnké : 8000

nika70
Salgótarján

Hú lányok! Ebben a pillanatban fogtam be a számat!
100nm a ház.2szoba,konyha,ebédlő,mosókonyha,fürdő,wc,közlekedő.
Havi rezsink így alakul:
25000-gáz(télen),2000-nyáron
15000-villany
5000-víz
8000-telefonok
2700-digi tv
4500-net
2200-lakásbiztosítás
4000-Bogi ovija
A kocsira a súlyadó és a kommunális adó márciusonként érint bennünket, a bizt.januáronként, mert ezeket egy összegben szoktuk fizetni.

Azt hiszem ennyi.Hitel sem a házon,sem a kocsin,sem máson nincs.
Éppen most beszéltünk apával az autóvásárlásról és végül döntöttünk.Nem veszünk fel hitelt kocsira, inkább az elrakott pénzünkből veszünk használtat.Ez kifut egy 4 éves Renault Thaliat.Ezek vannak olyan árban, hogy ne kelljen hitel.Remélem nem szívjuk meg ezzel a márkával és tipussal :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?