Sziasztok!
Itt csodás idő van,voltunk is lent sétálni és játszóterezni. Most végre tudtunk hintázni is,mert múltkor egyfolytában foglalt volt a baba hinta,s sajnos csak 1 van belőle!
Ebédre ma nagyon fincsit csináltam: húsleves,cordon blue csirkéből és rántott hús+hasábburgonya!
És persze kávé+sütike!
Gani mi panelban lakunk,2,5 éve vettük!
Én és a párom is családiban nőttünk fel,s talán egyszer tudunk is majd venni. A mienk 50nm2es és hát már most kicsi,tehát egy nagyobbal kiegyeznék és egy lottó 5-össel is hozzá!
Még 18 év van a hitelből,s kocsivásárlás lehetősége is sajnos így nulla!
Ilyen húsit már én is csináltam,s tényleg nagyon finom!!!
Fiora én is fekvős babakocsiban vittem le ennyi idősen Gabikát,az a legjobb szerintem!
Van új képed?
Viki,Trécsi ,
Nika,
Kia mit csináltok?
Helga nekem akkor szerencsém van,mert Gabika a konyhába nem mászik ki,meg nem is engedem neki! Most nézünk oda rácsot,s akkor végképp nem tud majd bemenni. Muszáj nagyon,mert nálunk rögtön ott van a tűzhely,ahol bejössz,s azért félek,hogy vmi ráesik,vagy leránt vmit!
Kép Áron babáról?
Én most a festés miatt aggódom,mert végül is jövő tavasz nem jó már,mert,ha akkor már kismama leszek,akkor nem kellene nekem festékszagot beszívni!
Így idén nyár vége,ősszel szeretnénk megcsinálni,de nem tudom hogyan,mert a páromnak egyedül sokáig tart.Após egyik szakmája festő,de tuti nem segít!
2-en gyorsabban haladnánk,de Gabikát meg le akarjuk anyuékhoz addig vinni,csak nem tudom kibírja-e nélkülünk!