Hali
A mai babauszas sem sult el sokkal jobban, mint a mult heti
Amint kivettem a vizbol, abbahagyta az orditast
Pedig az elso kurzust elvezte, sot, ujszulottkora ota szeret este furdeni
(hogy lesz igy vizipolos belole?) Ha jovoheten is musorozik, nem eroltetem a helyzetet, ha meg ugy is terhes leszek, talan nekem sem art, ha nem aztatom magam kozvizekben
Tegnap kepzeljetek, amig a repafozeleket kevergettem, rikantott a furdobol. A WC deszkaba kapaszkodva meltatlankodott, mert a budiba esett a labdaja
Allandoan valamit (tobbnyire valamelyik labdajat) dobalja maga elott es ugy maszkal a lakasban. Ha gyorsan akar menni, kuszo bekamozgast csinal, ha lassan, akkor negykezlab maszik. Probalom tanitani ot, hogy ha lehet negykezlabazzon, mert a hideg konyhako csak hideg a hasanak.
Az allando felterdeleseknek es felallasoknak az az eredmenye, hogy hol nevetve, hol sirva hatraesik (padloszonyeg de jo!), es egyre tobbszor beveri a homlokat, meg ugy is, ha figyelem, mert egy pillanat alatt ott terem barhol
Egyre korlatozodnak a teendoim
Leranott abrosz nalunk is volt mar (Kolyok
), de a tal nem torott el, hala a padloszonyegnek
En mindig csak attol felek, hogy valami a fejere esik
A padloszonyeget mar annyit emlegetem, hogy most mar halaadasi emlekmuvet emelek neki
Edu, no panic, en is ereztem mar ugy, hogy legszivesebben betennem ot a kukaba
Igaz, en csak abban a buvos elso 6 hetben voltam kiakadva, akkor legszivesebben beadtam volna ot a gyerekklinikara, en meg befekudtem volna a pszichiatriara. Es ez most viccesen hangzik, de akkor nagyon is komoly volt
Ha mar a kajarol beszeltetek, nalunk ugy nez ki egy nap, hogy reggel, amikor felebred, kap egy tapicskut, kb. 2,5dl, aztan 9-10 kozott velem reggelizik, ami neki 10orai. A szajaba adogatok vajas kenyeret, sonkat, sajtot, majkremet, mikozben en is eszem. 1-kor ebedel meleget, altalaban fozelek husfelevel vagy tojassargajaval, 4-kor uzsizik, ez gyumolcs-keksz vagy gyumolcsrizs, joghurt. 7-kor vacsora, altalaban velunk, ez is olyan meleg etel, mint az ebed. Utana furdes, fektetes elott tapicsku, ez kb. 3dl. Amugy a sajt franciaagya lathato a kepen, mert az o szobajaban is van franciaagy, ezen kap tapszert, itt pelenkazom es ezen van az esti furdes elotti meztelen hancur
Aranyeso, micsoda kajak
A megromlott kajakhoz meg azt akartam hozzafuzni, hogy en azt is eszrevettem, hogy a regota fel nem vett, de tisztan elrakott ruhak is megpallanak. Ez biztosan a para miatt van
Lombikugyben igen dillemazunk meg az 1 es 2 kozott. Valoban elsore csak egy maradt meg a beultetett kettobol, de megiscsak elso gyerekrol volt szo es ugy gondoltuk, ha ikrek lesznek, az megiscsak jobb a semminel. Most ugye mas a helyzet. Nemigen akarok most ikereket, es valoban, lefagyasztjak a tobbit, ami sikertelenseg eseten mar a kovetkezo honapban beultetheto, de az eselyek mar nem olyan jok. A doki most egyet javasolt, mert az elso lombik sikeres volt, igy jok az eselyeim. Es szerinte fiatal vagyok meg, he-he
Jo oreg csajszikak jarhatnak hozza....
Bago: Kolyok, 10 evet dohanyoztal
Hany evesen kezdted, te jo eg
Akkor te mar jol ra voltal kapva
Igen, bizony, nekem is az eskuvomon kelett volna letenni. Valahogy sosem voltam olyan eros. Aranyseo, teged meg csodallak, hogy otthon vagy egyedul, siman elbagozgathatnal naphosszat, lablogatva, es nem teszed. Adhattok tippeket, segitseget, komolyan
Mennyi ido utan ereztetek azt, hogy eszetekbe sem jut
En most valami katarzisfelet szertnek atelni, bevallom. 20 eves korom ota dohanyzom. A terhessegem alatt minden nap eszembe jutott, hogy ha megszultem, ujra ragyujthatok. Valahogy lelkileg nem tudtam elszakadni, de most nagyon szeretnek
Nem tudnek hogyan a gyermekeim elott elszamolni, es azt sem akarom, hogy ok kerjenek majd ra, hogy tegyem le. Bizony, apaval is sok konfliktust szult mar ez koztunk. O bagos szulokkel nott fol, ertheto is. Utalja. Szoval van meg 2 napom. Szombat reggeltol nem fogok ragyujtani
Ismeritek azt az erzest, hogy akkor most mi lesz velem, mit fogok csinalni, ugye
Hajrazzatok