Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkinek!
Kép

Szilbee!
Kép

Pusszancs mindenkinek!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

ILDI! :mrgreen: Tökigazadvan!! 8) :)
szilbee

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Minden jót!
kiccsillag

megjöttünk a csavargásból :D
leszakad a lábam :x
Timi visszatért a napi 2 alváshoz :| Újabban egyre korábban ébred :x ma 6:40-kor kelt, hol vannak a régi szép fél kilences ébredések :roll:

Judit
Jó az új avartod! :D
4 teszt :lol: :lol: :lol: :lol: én is annyit csináltam :P :lol: :P :lol:
biztos ami biztos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi
Ma láttam itt Miklóson egy csajt, mintha Te lettél volna :) csak poci nélkül :D

Szolnokon hol lehet kapni Siesta cipőket? Vagy Elefantent vagy esetleg Táncsics cipőt?
Ez az egy dolog (cipő) amiben megpróbálok mindíg minőséget venni. Nekem ritka sz.a.r. lábam van. Már kétszer műtötték (bütyök vágás +csavarozás) plusz még boltozatsüllyedésem is van. :evil: :evil: Remélem Timi nem fogja örököni. Inkább házat, kocsit örököljön, mint ezt :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
mi az 101 kiscipőben szoktunk venni cipőket. Ott a márkás cipőket is akciózzák!! Múltkor 5000-ért vettünk egy Pablosky-t... :shock: :lol: Ez a Tiszaparti sétánynál van, a templommal szeben, ahol az a jó kis játszótér is található.
szilbee

Petri!

Vannak alteregóim az országban. Egyszer egy fiú jött velem szembe és megállított, hogy úgy hasonlítok egy ismerősére. Még fényképet is mutatott a csajról, hát szerintem egyáltalán nem hasonlított rám, vagy én rá.
Amúgy faterom a Székácsba járt, lehet vannak testvéreim Miklóson. :wink:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Akinek tetszenek az Ildikó féle babás képek, ajánlom figyelmébe ezt az oldalt: http://www.andrea-schroeder.com/AGeddes9.html

Jó'ccakát :lol: !

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja! Petri, van Siesta cipőbolt is Szolnokon, de nem tom hol? :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok!!
Ildi,elég sokszor érzem,így nagyon nem is tudok enni,van úgy hogy a vacsora egy pohár tej,mert más nem megy!
A védőnő azt mondta hogy "természetes",elfogadom ezt is csak az a baj hogy akkor hogy egyek!?

szilbee!
GRATULA!!!!
Nekem képzeld az első tesztem negatív lett,és csak a második lett pozítiv(nagy volt az öröm)
Amúgy Ildi engem is mindíg megnyugtat! :D Kép

Kép

Kép
katlina

Katlina!

A vitamint mikor szoktad bevenni?
Próbáld meg mindig rögtön evés után bevenni, mert a vitaminok zsírban oldódnak. Nagyobb az esély, ha egy bögre tej társaságában veszed be, hogy nem érzed magad rosszul.
Az is megoldást jelenthet, ha este lefekvés előtt veszed be.
Nekem a gravidától voltak ilyen panaszaim, de amióta ismét az elevitet szedem, semmi bajom.
Ha nem a vitamintól van a problémád, akor az is lehetséges, hogy a pocaklakó már átrendezte belsőépítészileg a belső szerveidet.
Most már mindene ki van fejlődve, így ezekben a hetekben már csak súlyra gyúr, tehát a megnövekedett tehertől is érezhetsz gyomorégést, rosszullétet. Ilyenkor a belső szervek felfelé tolódnak, a gyomrot is nyomhatja.
Képzeld el, nekem a lányommal volt olyan gyomorégésem, hogy azt hittem belezavarok. Szinte egész nap úgy éreztem, mintha gázperzselővel égetné valaki a gyomromat, de leginkább agyomorszájam. Azt mondta a doki akkor, hogy biztosan sok a haja a babának. Hát volt haja, de korántsem annyi, hogy olyan rossziul érezzem magam tőle.

Szóval van miből választani, ugye? Sajnos nem tudja senki biztosra, de ha megpróbálod a vitamint mindig azonos időben szedni, akkor lehet megoldódnak a problémáid. Vagy nem. :shock:
Ilyen az orvostudomány is, nagy átlagban csak találgatnak, és közben születik meg a megoldás.

Nagyon ari vagy, hogy azt mondod én mindig megnyugtatlak. Igyekszem olyan tanácsokat adni, amiben vannak ésszerű dolgok, de általában minden problémát többféle képpen lehet megoldani.
Én sem vagyok "olyan" okos, de megpróbálok segíteni, annak aki igényli. Az már csak hab a tortán, ha meg is fogadják a tanácsaimat.

Perti!

Igen van szieszta cipőbolt Szolnokon, a Szigligeti utcában. Ez a Hatvanas ABC utcája, befelé. Szerintem jó, jó a szieszta cipő, de túl drága. Én sokszor vettem cipőt a Tisza cipőboltban. Az viszont már lehet, hogy megszűnt. A Nagy Imre krt-n már biztosan nincsen. Átköltöztek a toronyház alá, de mintha valamelyik nap, amikor arra mentem, egy százforintos volt a helyén.
Szilbeenek is igaza van, lehet jó áron cipőket venni, akciósan is a ficánkában és sok bababoltban is.

Elin!
Drága, mi ez a csendes üzemmód?
Na jó, én is csak azért kukorékolok most, mert a keresztfiam nálunk aludt, és korán jött érte az anyukája.
Megyek ma fodrászhoz is, úgyhogy időben kell kelni. Ha tud adni időpontot. :oops:

Mongi!
Ti merrefelé laktok?

Na cső még benézek!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Jó reggelt mindenkinek!

Petri! Én két éve vettem Elefanten szandit a Pöttyös Pannába. Nem tudom, hogy ilyet árul-e még de super fit cipőt, szandit igen. Na ez is nagyon szupi. A Pöttyös Panna a CBA bolttal (volt Domus) szemben, a fodrászat mellett van.

Szilbee! Azt a boltot meg nem is tudtam. Majd benézek oda. Köszi

Na majd jövök még.

Jaj! Tegnap voltunk 6 hós tanácsadáson. Annak ellenére, hogy 2 hete megy a hasa a foga miatt 7920g. az én kis dagikám.

phpBB: Kép
kati74

Kép

Köszönöm mégegyszer a gratulációkat! :) A mai teszt is pozitív. :mrgreen: Egy-két héten belül majd elnézek a dokihoz is, de egyenlőre még úgyse nagyon látna semmit.

Vitamin:Nekem is az Elevit a favorit, bár mást nem is próbáltam. Lényegében csak gyomorégésem van, hányinger is csak akkor, mikor reggel hirtelen kell kipattannom az ágyból Leventéhez.
szilbee

Hát úgy látom, nem csak az én csemetém kezdte el a nyári időszámításhoz való átállást. :? :lol: Olyan korán tud mostanság ébredni... :roll:
szilbee

Olyan jól telt a napunk. :P

Reggel fodrásznál voltam, egész helyes kis madárfészket kreált a fejemre. Ez volt az én vellnessz órám. Igaz Imikén több volt a levágott haj, de így is nagyon ügyesen viselkedett.
Fodrász után, meg elmentünk a barátnőmhöz, aki mindenórás terhes. Imike elaludt a babakocsiba és addig fel sem ébredt, amíg haza nem értünk.
Nagyon jó, hogy ilyen kellemes az idő.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam felétek. Csak névnélkül írok most nektek. Annyit írtatok, h ..... :roll:

Apumnak nem mondtuk meg:( Nagyon pocsék hangulat volt nállunk a hétvégén. Képzeljétek el, h nem a most volt hétvégén, hanem az előzőn elvitték anyósék Gergőt. Péntek este fel is hívtuk, h miújság,stb... akkor mondják, h minden rendben, csak 1 kicsit megütötte a kezét a buszon. Rendben oké szeles gyerek előfordul. Gondoltuk még pénteken. Szombaton semmi különös. Vasárnap is oké minden. Hazahozták vasárnap délután. Mondja apósom, h szórakozott Gergő velük, mert azt mondta feldugott egy mogyorót az orrába. De nem is igaz. Erre vasárnap reggel szívom az orrát porszívos orrszívóval és látom, h néha vmi fehér előréébb csúszik az orrában. elősször azt hittem el van törve az orra és egy porcdarab, de nem, mert a mogyoró volt az!!!!!
Az ujjáról meg hiányzik a fél köröm a lábujjáról meg teljesen. Hát olyan pipa lettem rájuk, h majd fel robbantam. Felhívtam őket, h jól kiosszam, miért nem figyelnek oda a gyerekre erre azt mondták én sem mindig figyelek rájuk, aztán letették, h ők nem hallanak. Na.....

Ildi! Nagyon fain nőci az anyukád;-)

Szilbe! Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kati74! A múltkor a lovas 9-nél én köszöntem rátok a lányaiddal sétáltatok. Én meg jöttem haza az én két fiammal. De annyira nem tudtál hovátenni:?

üdv:Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

Ja és az enyém kölkök is 6.30-kor kelnek már automatikusan :evil:

KépKép
KépKép
geromilo

Zsú, csak hogy megnyugtassalak, én is ilyen orrdugós gyereke voltam, vatta, bab nálam ezek voltak a menők :oops: :wink: :roll:

Zsú honnan ismered anyukám?
Mikor költöztök? Atért előtte szóljatok apukádnak így is nagy trauma lesz neki. Az is lehet, hogy tök könnyedén fogadja majd, hiszen ő is elköltözött a szüleitől. Nyugtasd azzal, hogy a szomszédba költöztök, és nem a világ végére. :wink:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Reggel találkoztam vele a postánál. Tök másról beszélgettünk aztán mondja, h a lányomék szandán laknak onnan jár a Pennybe vásárolni. Mondja, h itt veszed a pelust, meg ezt azt. Mondom nem véletlenül Ildinek hívják? Azt mondja de-de a Vona Ildi. Mondom akkor ismerjük egymást már egy pár éve a fantasztikus ex munkahelyünkről :P :lol:
Szal így ismertem meg anyukádat.

KépKép
KépKép
geromilo

A többi meg lemaradt :oops:
Természetesen el akarom-akarjuk neki mondani, de vhogy még nem jutottunk oda. Azért sem mert minél később tudja meg annál kevésbé piszkál. Ő már 14!!! évesen elment otthonról.
Ja én is akarok már fodrászt!!!!!! :oops:

KépKép
KépKép
geromilo

Hali!

Hú Szilbbe! Ez nagyon szuper! Vigyázz magadra! :D

ZSú! Később kapcsoltam, hogy ez csak Te lehettél! Bocsi!

CSaó

kati74

Sziasztok!

Diácska! Nem tudom, hogy milyen stádiuban van a géped, de remélem hamarosan irsz majd te is.
Nagyon örülök, hogy összefutottunk ma, Dius milyen nagy lány.
Látom a motor megunhatatlan.
Lehet, hogy majd gyakrabban fogunk találkozni mert nagyon megtetszett a játszótér.
Ez a csúszda nagyon jó tényleg kicsikre van méretezve.

Zsú! Hát elég kiakasztó, ami Gergövel történt. Még jó, hogy ki tudtad szippantani az orrából a mogyorót. Anyós pajtás nem valami közlékeny, én is felrobbantam volna.

Ildi! Mi a Városmajor út közepe táján lakunk.
Mennyire lett rövid a hajd? Nekem a képek alapján hosszúnak tünt.
A tegnap délutáni hozzászólásod nagyon tetszett, nagyon igaznak érzem.

Kati! Szonja baba nagyon jó súlyban van, gondolom nem is panaszkodik az ellátásra.

Ma délelött megint sokat csavarogtunk, Antónia már nem is birt feljöni a másodikra. A hónom alá kapva cipeltem fel a másik kezemben egy szatyor volt 4 l tejjel + 1 kg kenyér. Szerintem, akinek kisgyereke van teljesen megizmosodik.

Holnap itthon ablaktakaritás lesz a program :cry: :cry: , de lehet még délelött megnézzük a lovacskákat is.

Azt szeretném kérdezni, hogy van -e valakinek fülbelövős tapasztalata és esetleg tudtok- e valakit, aki csinál ilyesmit.
Az én drága kislányomnak kellene a fülét kilőni, már egy éve van fülbevalója, csak eddig még nem vitt rá a lélek.

Jó éjt!

Kép
Kép
mongi

Elfejtettem!!
Elin, Ágica! Hogy álltok a szülinapi készülődéssel?

Kép
Kép
mongi

Szóval láttuk a kisfiunk golyócskáit,így Robikánk lesz!!

Ildi!
Köszönöm a tanácsokat,most pár napja elég jól vagyok,így most nem tudok kisérletezni!
A fodrász már rám is rámférne,habár mostanába mindíg meglepem magam valamivel,így jár az a fejembe hogy nem férek bele semmibe!
Igaz szombaton megyünk Vöröskeresztes bálba,így valami ember formát kellene magamból kihozni!(habár csak büfések leszünk)

Kép

Kép
katlina

Mongi!

Nekem hat éves koromban Pesten / akkor még csak ott volt / lőtték ki a fülemet. Akkor nem fájt, tehát maga a kilövés, csak utánna, nagyon égett. Alkohollal kellett mosogatni, és egy pár nap múlva telejesen elmúlt a fájdalom. Azt tudom, hogy egy pár napig kellett benne lennie a belőtt fülbevalónak és csak utánna lehetett kicserélni az arany fülbevalóra. Nem rossz az emlékem róla.
Már it is lehet csináltatni, szinte minden kozmetikában, csak pár másodperc az egész.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Jaj azt meg el is felejtettem mondani, vagyis írni, hogy ma meg arcmasszázson voltam. Nyertem egy kezelést az Oriflémtől. Nagyon jó, volt, ritkán kényeztetik az embert. Úgy hogy most full extrás vagyok: haj, arc, minden új.
Katlina én is bajban vagyok már az öltözködéssel. Nagyon szeretem a kényelmes dolgokat, csak akkor úgy nézek ki mint a bálna. Szerencsére én Imikiével nyári kismama voltam, így vannak nyáriruháim is, meg könnyebb nacik, a melegebb napokra.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok.

Letti.
Sziszinek 11hósan lövettük ki a fülét a Petőfi úton lévő kozmetikában,nagyon ügyi volt a csaj,lehetett pár fülcsi közül is választani.Addig nem is sírt,amíg az első "csattanás" meg nem volt és mire kijöttünk az üzletből már nem is sírt.Képzeld mi azt a tanácsot kaptuk ott,hogy ha nem lesz pirosság v. gyulladás akkor ne is kezeljük.
semmivel-és így is lett.Igaz én is lövettem már magamnak és az igényelt némi alkoholos törölgetést. Ja, 6hét után lehetett kivenni ezt a fülbevalót
Én meg most készülök új fülcsit venni majd a csajomnak.nem tudom,hogy milyet :roll:

Még egy kérdés....Van valakinek teknőce otthon? csak azért kérd,mert
majd Sziszinek szülinapjára azt szeretnék (igaz még majd fél év :wink: ),de azért tájékozódnék a tartásáról..stb,stb. Persze én olyat szeretnék,ami nem nől meg nagyra -azt hiszem az állatkereskedésben a pézsmát ? ajánlották.

Még1.....szeretnék kiscicát a gyerekeknek (udvarra),de kedves családom rémisztget..betegségek,karmolás..de szerintem ha betart az ember néhány dolgot (amúgy is kézmosás-mániás vagyok :twisted: )akkor nem lehet baj.vélemény?

Diácska.olyan rég nem dumcsiztunk.mi újság veletek.valamelyik nap bekukkantottam a chat-re hátha ott vagy,,de nem,,.szoktál még írogatni oda?
Képzeld egyszer ajánlottad Zsoltinak a Bionicle legót ajándéknak-és azóta is imádja őket. :lol:

Katlina.nagy gratula Robikához :)

Pocakosok! Nem tennétek fel UH-képet ha tudtok?légyssszzziiii..

Szilvi.számolgattad már,hogy elvileg mikor kéne minikének megszületnie?

Szia,mki...szép napot

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Pont a szülinapomra jönne ki a netes kalkulátorok szerint. Nov.19. :lol: vicces lenne... :lol: plussz mínus 2 hét...
Most kb. a 3 héten járhatok.

Ildi!
De jó neked! :)

Judit!
Lefényképeznéd Ildit az új hajával mikor legközelebb taliztok?! :) Kíváncsi vagyok!! :oops: :lol:
szilbee

szilbee!
Remélem nem baj hogy utánoztalak egy kicskét :oops: ,de annyira tetszett!!!!!!!!!!! :oops:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Szilbee: Gratula a kis pocaklakóhoz!!! Jó gyorsan összehoztátok. :lol: :lol: :lol: Ügyik voltatok.
Mi Nellikére majdnem egy évet vártunk.
Én is nov. 19-én születtem. :D

Katlina: Gratula Robikához. Nagyon szép nevet választottatok neki.

Mongi: Pont ma rendeltük meg a tortát. Ajándékok megvannak. Vettem lufikat, Happy Birthday feliratot, színes szalvétát, tányérokat. Én sokkal jobban várom és izgulok, mint bárki más. :lol: És ti hogy álltok? Antónia biztos nagyon várja már.
Fülbevaló: Mi Nellikének 4 hónaposan lövettük ki a fülét. Itt a lépcsőházunkban a földszinten lévő szépségszalonban. Csak addig sírt még be nem lett lőve mind a két fülébe. Utána nagyon gyorsan megnyugodott és szerintem egyből el is felejtette. 1 hónapig kellett naponta 1-2x letörölgetni meg mozgatni. Utána raktuk bele a saját fülcsijét. Szerencsére nem volt semmi gond vele.

Kép

Szép napot mindenkinek.
Pusz

Kép
agica1119

Hali csajok!

Délelőtt Imikével és a kis barátnőnkkel Lucával, aki tul. képpen másoduncsitesója, játszótéren voltunk. Olyan jól érezték magukat. Most apa és fia együtt alszik.

Mongi!
Kb. egy éve vágattam le a hajam, bár előtte sokáig rövid volt és azelőtt, mivel én néptáncoltam, nagyon sokáig volt hosszú.
Szóval, most elég rövidre sikerült, kicsit fiús lett, de legalább kényelmes.

Szilbee!
Holnap jönnek anyáék köszönteni a nevem napját, fater biztosan elhozza a gépét, úgy hogy lehet lesz kép rólam.

Cleo!
A pézsma az nem egy pocok fajta? :lol: :wink: :oops:
Nekünk van tekink, de ékszerteknős. Kb. 5 évesek, de a legnagyobb is elfér a tenyeremben. lehet, hogy többször kellene őket etetni? :shock: :oops: :lol:
Szerintem, ha macska van a háznál, és főleg, ha a kertben lakik, az nem igazán jelent veszélyt a gyerekere nézve.
Imike anyira szerette a macsekot, hogy állandóan cipelni akarta, de sose karmolta meg. Szegény az is eltűnt.
Nálunk az volt sz egyetlen gond, hogy amikor kicsi volt és beszoktatukk, mármint a kertbe és be kellett csukni, akkor homokot használtam neki alomnak, így amikor már szabadon járkált a kertben, kkor is a homokot használta. Így nem engedtem a gyerekeket homokozni, vagy csak úgy, hogy ott voltam velük. Tudva levő, hogy a macska ürülékében előfordulhat, olyan élősködő, ami ha bejut a gyerek szervezetébe, vakságot okozhat.
De persze egy jól elkülönített homokozó / játék után érdemes letakarni / és a gondos kézmosás és felügyelet is jelenthet megoldást.
A köztéri játszótereket ezért nem kedvelem igazán, persze ahol van homokozó, mert sosem lehet tudni, hogy mivel szennyezett a homok. Amúgy a bölcsik és ovik homokozóját ilyen szempontok szerint szigorúan ellenőrzik, vagy ellenőrizniük kellene.

Ágica!
Én is mindig nagyon izgatott voltam,amikor a gyerekek szülinapjára készültünk, készülünk.
Ancsika tizedik szülinapjára meghívjuk az apukáját és annak családját, mert hát mi vagyunk a szülei és megérdemli a gyerek, hogy ilyenkor együtt ünnepeljük meg. Közösen vesszük meg az ajándékot is.

Elin! Elin!
Merre csavarogtok? Hiányzol!

Hajni, Kati, Zsú, és a többi szecskás anyuka!És mindenki!

Szerdán lesz a megyei kötélugró verseny a Széchenyi Gimi tornacsarnokában. Akit érdekel, jöjjön el, nagyon ügyesek a gyerekek. 10.00 órakor kezdődik, ingyenes a belépés.

Szép napot mindenkinek.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ágica, mi az a bibi Nellike jefecskéjén?
Csak nem szeles a kisasszony?
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ezt olvassátok el, én dőltem a röhögéstől és sírtam közben!
Remélem sikerül! Egy kicsit hhosszú!

A gyerekvállalás örömei :oops:
Az első 3 hónap

- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- van idegesítőbb hang, a táblán végighúzott körmöknél.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezentúl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd marad...
- szörnyű dagadtnak lenni.
- nézed a vékony, feszesbőrű nőket.
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha a tv-ben popsikenőcs reklám megy.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.

3-9 hónap

- úgy tűnik az egész nap egy végtelen szoptatás.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- éhen fog veszni. . . nem eszik semmit ez a gyerek.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 5 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a legjobb játék az, ami földhöz csapkodva elég zajos.
- a legjobb játék a pillepalack, a kád dugó lánca és a távirányító. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed egy reklámszatyorba sem férne be.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- mindenen bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a wc-re is követ négykézláb.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül!
- valakinek te vagy az ISTEN!
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le, és kipakolni izgalmas.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a csöcsbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- egy baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát!!!!!!!
- egy baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- egy baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan mint futó vadra lőni. . . .
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábon
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a hullapelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a mikulás k. . anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból. . .
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

És még egy nagy igazság!

Ők ma gyerekek. Nem pótolhatod be az önfeledt legózást, babázást öt év múlva, amikor már kevésbé szorítanak a megélhetési gondok, amikor már nem kell új szőnyeg, vagy függöny az ablakra.
Ha most kihagyod az együttlét meghitt perceit, évek múltán már a meghitt beszélgetéseket sem fogják igényelni.
Ha most nem sétálsz velük kézenfogva, akkor pár év múlva végleg elengedik a kezed és kapaszkodó nélkül elsodródhatnak.
A gyermekkor napjai, hetei, hónapjai visszahozhatatlanok és megismételhetetlenek. Téglák ezek, amelyekből és amelyekre a felnőtt élet felépül. Ha sok tégla hiányzik, labilis lesz az építmény !!"

Nem én írtam, nem az enyém a dicsőség!Kismamalap gportál

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Hú,Ildi!
Ez nagyon jó volt! :D

Kép

Kép
katlina

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szilbee

Ildi! Ez nagyon jó még mindig :lol:

KépKép
KépKép
geromilo

Halihó! Itt vagyok már!

Mongi! Hát igen! Nincs panasz az ellátásra! 3 óránként szopi, nem sikerült a 4órát betartani. Esküszüm próbáltuk! Ez van!
Jó környéken laktok. Én 22 évig a Vosztokon laktam, szerettem. Teljesen más mint a szecska.

Katlina! Szóval megmutatta magát a kis kukacos. De klassz!

Ildi! Ez tényleg nagyon jó volt. :D Szinte majdnem minden szava igaz.

Jó éjt mindenkinek!

kati74

Sziasztok!

Köszönöm Lányok a füles segitségeket. Akkor majd próbálok egy ügyes aranyos kozmetikust keresni. Megmondom öszintén én erre az alkoholos kenegetésre nem is gondoltam. Jó, hogy irtátok.

Ildi! Neked nagyon jól megy sorod fodrász, kozmetikus. :P :P
Az arcmasszázst én is nagyon szeretem, de már régen voltam.
Na jó nem irigykedek tovább.

Cleo! Teknösökröl nem tudok sokat, talán szoktak harapni is. Gondolom erre vigyázni kell.
Cica Én nagyon nagy macskabarát vagyok.
Gyerekkoromban kertesházban laktunk és mindig volt 3-5 cicánk.
Nem hiszem, hogy bármi baj lenne. Biztos féregtelenitenétek öket és a gyerekek úgyis kezet mosnak majd.
Szerintem jó, ha van valami kis állat a ház körül, akikrol a kicsik gondoskodhatnak.
Milyen cicát szeretnétek?

Katlina! Nagyon jól birod a munkát, még estéket is vállalsz.
Én olyan voltam a terhességem elejétol mint öreganyám, már csak a bot hiányzott a kezemböl.
Ügyi vagy.

Ágica!Végül honnan rendeltetek tortát?
Mi még nem rendeltük meg a jövo héten akarom és marad a Marcipán cuki.
Én is nagyon várom ám,szerintem nálunk is én várom a legjobban.
Vettünk lufikat, lampionokat, még buborékfújót akarok, Antónia imádja.
Tavalyról maradtak csúcsos kis papir sapkák.
Az ajándékok már nálunk is megvannak szerencsére.
Mi történt Nellike homlokával?

Szilbee! Hogy vagy? Hányiger és társai?

Ezt a szövegemet még délután irtam csak levágott a gép és csak most tudom elküldeni.
Mindjárt elolvasom, amit irtatok.
Látom Ildi irt valami vicceset.

Jó éjt!

Kép
Kép
mongi

Mano!
Az iwiw meghívó még mindig nincs aktiválva...
:?

Ha lejár a meghívó, akkor majd újra elkküldöm, hátha...
szilbee

Mongi!
Köszi jól vagyok! Piszkosul álmos vagyok. Napokat tudnék átaludni. Kicsit fura a gyomrom, van egy kis gyomorégés, meg egy kis szédelgés is. Hányinger az Elevitnek hála nincs!! :)
szilbee

Sziasztok!
Mongi: Mi is a Marcipán cukinál maradtunk. A kaptáros, méhecskés tortát rendeltük meg. Micimacisat szerettem volna, de nem tetszett az, ami a katalógusukban volt. :(

Nellike homlokával az történt, hogy nekiesett a szekrény szélének. :cry: Olyan gyorsan történt, pedig ott voltam tőle kb. 1 méterre. Egy kicsit szétreppedt a bőre. Nem nagyon vérzett.

Ildi: Nagyon jót nevettem azon, amit írtál. Köszönöm szépen. :lol: :lol: :lol: Van benne nagyon sok igazság.

Kép

Jó éjszakát mindenkinek.
Pusz

Kép
agica1119

Sziasztok!!!!
Itt vagyok megint igaz nem sokáig mert csak ideiglenesen van a gépen helyreállítva. :?

Mongi!!!
Nagyon jó ,hohy találkoztunk igen végre láttuk mi is Antóniát milyen szép nagylány!!! Apa meg is jegyezte ,hogy neked sokkal nyugodtabb kislányod van nem olyan izgága mint Dia. Mi már legalább 1/2 éve nem használunk babakocsit mert képtelenség volt vele közlekedni mindig 2 felé rohantam mert Dius jobbra ment a babakocsi meg balra :twisted:
Gyertek majd a játszóra sűrűn mi minden nap legalább 1 szer de van hogy 2 szer megyünk attól függ a kisasszony merre szeretne sétálni.

Szilbee!!
Grtatulálok mégegyszer nektek!!!!!Nagyon gyorsan össszejött a baba .Ja egyébként én is elevitet szedtem nekem is az volt a "favorit"!

Cleo!!
Örülök neki nagyon ,hogy Zsoltika szereti a legot nekem Zolika van ,hogy még mindig azt kér pedig már 10éves....nem lehet kinőni belőle.
Szoktam menni a chatre igaz már nem sűrűn mert mióta msn-em van azóta az ott összejött kis társaság vagyunk egy páran inkább így beszélgetünk.De néha azért vagyok gyere fel hátha összefutunk ,ebéd után vagyok általában mikor Dius alszik.
Építkezéssel,hogy haladtok????

Ágica!!!
Gyönyörű a kis csajszid még így kispuklival a fején is!!! :)

Elin!!!!!!
Láttam hogy kerestél de hát mindig akkor keressük egymást mikor egyikőnk nem ér rá....... :cry:

Tényleg Szilbee!!!!!
Ti is jöhetnétek ám a játszóra nektek sincs "annyira messze"

Bocsi akinek nem írtam!
Kép

KépKép
diÁcska

Dia! :)
Melyik játszóra gondolsz???
szilbee

Szilbee!!!

A Plussz mögött a Városmajoron :lol: :lol:

KépKép
diÁcska

Helló mindenkinek!

Na meg volt a névnapi bulizás, csak Ancsika nem volt itthon, mert ezen a hétvégén van az apukájánál.

Szilbee és a többiek, van új képem!

ta-ta-ta-tam!
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ez is én vagyok! Kép

Anyukám balról, anyósom jobbról aképen.

Ildi

Kép