Sziasztok csajok!
No megjöttünk! Hosszú volt ez a 2 hét. Alig gyõztem visszaolvasni
Nagy volt a forgalom!
A kisbetegeknek vagy beteg jelölteknek jobbulást kívánok! Remélem nem komoly egyik sem.
Éva: A klinikai "fürdetést" még szép, hogy nem szívlelte Annababa. Én egyáltalán nem csodálkozom, hogy stresszként élik meg! Iszonyat, mit csinálnak velük. Még nézni is rossz!
Remélem hamar elmúlnak a rossz emlékek!
Gabi3: Mégeccer nagyon köszi a matricákat. Még aznap elpostáztam, de még az elõzõ 2-tõt sem kaptuk meg
Pedig már lassan 2 hónapja, hogy elküldtem õket. Küldtek egy levelet, hogy kifogyott a készlet, de nemsokára küldik azért.....
Örülök, hogy meggyógyultál és sajnálom, hogy nem sikerült eljönnötök a talira! Remélem Flóci hamarosan jobban lesz! Gyógypuszikákat küldök neki
Ágci: Hát igen tényleg sajnálhatja a csajszi, hogy otthonhagyta a kulcsot, egyébként nem drága egy kicsit az a Tescós megõrzõ? És még Ninának is fizetnie kellett pedig az õ babája még nem is játszik!! Azért ez kicsit gáz,hogy fizetnie kellett csak azért mert bejöttek! Mégiscsak valakinél kéne mindig talizni, mert az nem kerül pénzbe és nem lesz senki "kicsukva" csak azért mert picike a babája! Nem?
Gabó: Nagyon jól nézel ki! Szépen lefogytál
Ügyi vagy! Szerencsés alkatod van!
Tényleg nyomhatnál fel egy új képet Simirõl! No meg persze Jázminról is!
Nina: Élõben még sokkal szebb a kislányod, mint képen!!
És olyan jó baba volt!
Zsófi: Szerintem nem kell aggódni az miatt, hogy igyik nap többet, másik nap kevesebbet mocorog babó! A frontok, az idõjárás, a telihold.....stb igencsak befolyásolja a magzatmozgásokat! Az a gáz, ha 1 napon túl hihetetlen keveset mozog. Na akkor azonnal irány a klinika. Meso hogy van??? Add át neki üdvözletem!
Majd irok neki, csak kicsit összeszedem magam
Hogy álltok a pároddal? Még mindig hozzá akarsz menni? Jól gondold meg! Meso mondta, mit írtam??? Cuppa Annának is!
Ildikó: Én is boldog névnapot kívánok! És te is nagyon szép vagy! Szépen kezd gömbölyödni a pocakod!!
Milyen lett a cukros terhelés eredménye? Remélem oksa!
Orsi: Még mindig nem ért ide a leveled!!
Bogi ma ebédre egy egész csirkemellet megevett!(csont nélkül
) Eddig is tudtam, hogy inkább ruháznám, mint etetném
de azért elcsodálkoztam a mennyiségen
Eszméletlen sokat eszik! Mondjuk le is dolgozza, annyit mozog! Nemsoká szülinapozunk. Hihetetlen, hogy mindjárt 1 éves! Mintha tegnap született volna!
Csajok, ti is így éreztek? Vagy csak itt nálunk rohan így az idõ??
No lépek, csók mindenkinek!Jóccakát!
Cuppa Enikõ