Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Úgy látom ma én vagyok a legfürgébb.

Gabi3: Az Ospentõl Gergõ is kiütéses lett és a dokinéni szerint valószínûleg érzékeny a penicilinre. De ez nálunk várható volt, mert az apukája is alergiás rá. A következõ megbetegedéskor már olyan gyógyszert is kaptunk ami megakadályozta az allergiás tüneteket. Jó mi? Gyógyszert kaptunk a gyógyszer mellékhatása ellen.

Péntekre Gergõ is beteg lett, ezért nem mentünk talira. Az orvosunk most csak köptetõt adott és kenetett vett le a torkából. A kitenyésztés után reméljük megtudjuk, hogy mi okozta ezt az újabb hurutos köhögést.

Banita: De jó nektek, hogy az orvosotok nem antibiotikum párti! Én már nagyon meguntam, hogy a gyerekemen teszteli az orvosunk a gyógyik hatását. Ráadásul eddig még egyiktõl sem sikerült teljesen felgyógyulnunk.

Kriszti
gykriszta

Sziasztok Jányok!

Erika: De jó nektek, egy kicsit kimozdulhattok és látthatjátok a pocaklakót. Elterveztük mi is, hogy tavasszal egy-egy napra elugrunk valamelyik közeli városba. Szerintem nem most lesz. A vegyszerekkel csak óvatosan, de azért nem muszály letüdõzni. Kép

Edelweiss: Ez már a vég elõtti hajrá. Tök izgi. Én már be lennék tojva. Nálunk csak úgy jött, kicsit elõbb így nem tudom, milyen az amikor már csak 12 nap van hátra. Kép

Banita: Mi a Debreceni u.-i rendelõbe szoktunk védõnénihez járni, körzetileg ide tartozunk. Gondolkoztam már, hogy váltani kellene, mert a miénk messze is van, viszont jót is mondanak a mi dokinéninkrõl, az ittenit meg nem ismerem. Igyz még csak ez a második eset, hogy a Fló beteg lett. Megadod a természet gyogyinak a telszámát?! Engem érdekelne! Nem csak gyerekeket gyógyít ugye? Mennyi egy alkalom nála? Mikor viszitek hozzá a gyerkõcöket?

Ildi: Megvan még a házikó. Kicsit porosodik ugyan, de szépen keményedik.Kép Megkóstoltam egyszer a tetejének az egyik sarkát, ennyi hiányzik belõle. A tésztáját itt írta le valaki, puha tészta néven, igaz fele annyi lisztet írt hozzá mint ami kellett bele, így elõször gyúrhatatlan volt,de tettem még hozzá lisztet. Kicsit puha lett, és hajlott de ez adta meg az igazi formáját. Ha gondolod leírom.

Na megyek mert most ébredezik a Flóci.

GAbi3
inecsg

Kriszti: Szegény Gergõ, remélem nem súlyos!
GAbi3
inecsg

Sziasztok!

Megjártuk a dokinénit. Meggyógyult a Flóka. 10 órakkor értünk oda és délre jöttünk haza. "Kevesen voltak." Az Ospentõl voltak a kiütései a Manócskának.

Gabi3
inecsg

Szijasztok!Kép

Gabi3!A férjem beszélt velük, mondták, hogy zárva voltak egy kis ideig, mert átalakultak és a nevük is meg fog változni. Majd megkérdezem a telefonszámukat és megirom!

Gabomano!Asszem a doktornötök meg lehet elégedve Simon súlygyarapodásával! Ja és Hanga sem volt ennyi, de ha jól emléxem, Banita Bálintja is másfél kilót gyarapodott az elsö hónapban.
Az 1 ágyas szoba szerintem azért nem jó, mert hiába tök szép, de ott olyan egyedül lehet az ember, pláne ha elviszik a babát mert besárgul, akkor ott unatkozhat az anyuka egész napKép
Nekem sem volt Hanga születése után utófájásom, egyszer sem. A szobatársaim mindig jajgattak szoptatások alatt, én meg nem értettem miért. Akkor a köv. babánál lehet, hogy nekem is lesznek? Juuj.
A barátnöm babája is pöttyös lett, de kb. 2 hónapos korára már nyoma sem volt a pöttyöknek..szerintem nem lesznek ott azok a pöttyök 5 hónapig!

Edelweis! Remélem gyorsan kimászol a betegségböl! A barátnöd nem tudta magáról, hogy beteg?

Erika! Nem lesz baja a babának, mert belélegezted a tisztitószert szerintem. Ha minden nap ezt tennéd, akkor talán, de igy nem. Én is mindig bénáztam a takaritással, hogy ne szivjak be semmit. Ha néha elöfordul, szerintem attól még nem lesz baj!

A baba-mama klub jó volt, csak Hanga nem élvezte egyáltalán. Rossz passzban volt, és mindenkitöl félt...egyedül a csúszdán oldódott fel. Másnap vendégségbe vittük, ott kellett neki 10 perc oldódási idö(Kép)és utána ott rohangált és beszélt egész nap, tiszta aranyos volt, pont az ellenkezöje volt mint a klubban. Szóval rossz napot fogtunk ki a klubra.

Lányok! Akkor jöttök csütörtökön tornázni???

Ágci! Melyik terembe menjünk? Ahol a klub volt? Ha gondolod megint mehetünk együtt.

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok,
megjártuk Dunaújvárost, jó volt, kicsit pihiztünk, nagypapi volt a bébiszittyó.

Torna:
csütörtökön 10kor a Mikkamakkában akkor torna. A barátnõm mondta, hogy õk is jönnek, és vigyáz a babákra, Ildianyu is tett iylen ígéretet. Ott lesz, ahogy megyünk be, és még nem megyünk le a lépcsõn a játéktárba. Szerintem sportos ruhába gyertek, de ott is átöltözhettek, külön nincs öltözõ. Egész jó a terme. Kisebb babáknak hozzatok egy plédet, amire ráteszitek õket, bár vannak szivacsok is.
A belépõ. Úgy egyeztünk meg, mint korábban írtam, hogy úgy fizetnünk mintha a játéktárba mennénk. Ha 10 alkalmas bérletet veszünk, csak 300/alk. Lehet úgy is, hogy megveszi mindenki külön, az azért jó, mert máskor is tudtok menni, vagy hétvégén elkülditek apát játszani, míg ti pihentek otthonKép , de szerintem úgy is lehet, hogy én megveszem, aztán nekem adjátok oda az árát. Akkor többen veszünk egy bérletet, egyszerre nem kell kifizetni a 3000,-. Nekem tök mindegy, de csütörtökig szvsz döntsük el.
Légyszi jelezzétek, hogy mennyien jönnek, jó?
Próbálom úgy csinálni, hogy legyen benne kisebb nagyobb babával is mozgás (bemelegítésnél), de elsõsorban mama torna lesz, ha úgy jó.
Majd még jövök,
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Nagyon el vagyok keseredve Gergõ betegsége miatt, mert az orvos ma azt mondta, hogy aszmatikus hörghurutja van amibõl aszma is lehet. Másik orvost keresek, mert úgy gondolom nem tett meg mindent ezen állapot megelõzésére. KIT AJÁNLOTOK?

Kriszti
gykriszta

Kriszti,
írok majd levelet. Elküldtem.

Lányok,
ez a járóka és fürdetõkarika eladó, nem sokat volt használva, mondhatni vadi új, árban megegyezünk, de irányár, járóka 15000,- fürdetõkarika 3500,-. A járókát el is szállítjuk. HA esetleg, vki ismerõsnek tudjátok, hogy kell, szóljatok nekik, köszönöm elõre is.
Kép

Kép
Kép

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Lara!
Bálint 1800 g-ot hízott az elsõ hónapban, de õ "csak" 3030 g volt születésekor, Simi pedig ha jól emlékszem 3,5 kg körüli súllyal született.

Gabómamó!
Emlékszel mennyit mondogattad Siminek mikor még a hasadban volt, hogy vegyen példát Bálintról. Szót is fogadott, mert tényleg szépen kigömbölyödött 1 hónap alatt!
Mikor raksz már föl képet Simirõl?

Kriszti!
Mivel ti Alsóvároson laktok, szerintem a legkényelmesebb az lenne, ha a Prágai Ágihoz jelentkeznétek át. Õt is ajánlotta nekem annak idején az Inci védõnõ. Én kifejezetten úgy kértem tõle tanácsot, hogy olyan orvost ajánljon aki nem híve az antibiotikumnak, esetleg homeopátiás szerekkel is gyógyít. Õ hirtelen két nevet tudott mondani: Prágai Ági, és Hegedûs Ági. Mi a H. Ágihoz járunk, mert az nekünk kényelmesebb.(Egyébként nagyon kedves,türelmes, meg vagyunk vele elégedve.) A sógornõmék a Prágaihoz járnak és szeretik. De azt közölni kell az orvossal bárhova viszed is át Gergõt, hogy ha lehet csak "végszükség" esetén írjon föl antibiotikumot.Több orvostól is hallottam, hogy sokszor a szülõk "provokálják" ki a gyógyszert, mert ugyebár az ember (vagy az ember gyereke) azért megy orvoshoz, hogy gyógyszert kapjon.

Gabi3, Kriszti!
E-mailben átküldöm a természetgyógyász telefonszámát.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Ágci:Mi jövünk csütörtökön! Végre találkozunk, ha nem jön valami közbe. Persze ez csak vicc.Kép

Kriszti: Remélem Gergõci gyorsan meggyógyul és nem lesz asztmás. Próbáljátok ki a sóbarlangot, ami a Csongrádin van. Biztos jót tenne neki.

Lara: Kik voltak a klubban? Melyik helyiségben voltatok? Flóci is csak kb. fél óra múlva tud feloldódni. De aztán annyira, hogy nem lehet leállítani. Az új klinikán a tornán is a közepén kezd el mászkálni, amikor talaj gyakorlatok vannak.

Jó éjt mindenkinek!
GAbi3
inecsg

Sziasztok,

Edelweiss,

az szerintem jo, hogy 2 ujjnyira nyitva vagy. Semmi fajasod nincs meg? Eniko asszem 1 napig vajudott es nem tagult. En is szules elott 3-4 nappal mar nyitva voltam. Kép Lehet, hogy nemsokara bebabozol? Kép Kép

Erika,

szerintem nem kell annyira takaritani, foleg nem a vegyszerekkel. Eleg 1 vizes rongy is. Kép Biztos nem lesz semmi bajod!!

Lara,

azert eleg felhaborito, hogy azok, akik mar tobbx szultek nem hivtak fel a figyelmunket erre a fajdalomra Kép Kép Szerencsere a 4. napra mar elmultak, de addig....

Agci,

mi meg nem megyunk tornazni, pedig jo lenne.

Ildianyu,

irs mar meg mikorra vagy kiirva? Meg neha azt isa ird mar meg ? hetes vagy?

Szombat ota nem eszek csokikat, nagy banatomra es javult sokat Simci bore. Ennek nagyon orulok, de hogy en nem ehetek csokit.....hjajjj ez szornyu Kép.
Kulonben ma fajdogalt picit a mehem. Most vagy a mikulas latogat meg v. szulni fogok Kép . Par napja ereztem is magzatmozgast. Bar amikor Jazmin 4-5 honapos volt, akkor is ereztem. Kép

Simi asszem hasonlit a noverere. Ha ebren van, szinte mindig sir. Nu sebaj, Jazmin is abbahagyta kb 5-6 honapos korara. Persze kezben van mindig, sokat feszeleg a pocikaja miatt. Eleg sokat eszik, ma reggel lemertem 180 g. Jazmin peldat vehetne rola. Kép

Krisztina,

remelem gyorsan meggyogyultok.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok,
Gabi3,
közben el is felejtettem írni, hogy mi is voltunk pénteken, én azt hiszem egyelõre nem megyek. Borzasztó sokan voltunk a belsõ teremben megmozdulni sem lehetett, büdös volt, szó szerint, az összes levegõt elhasználták az anyukák, azt hiszem a 400,-ot legközelebb máskor fogjuk ott hagyni. Ez nem panasz akart lenni, csak a tények.Kép
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!
Megyünk mi is csütörtökön. Lehet, hogy kicsit késünk, mert elõtte védõnõhöz megyek, de megpróbálunk odaérni és szívesen vigyázok én is a babókra.

Kriszti!
Remélem, Gergõ mégsem lesz asztmás.

Gabi!
Jó, hogy Flóci végre meggyógyult.

Gabómamó!
Június 23-ra vagy 24-re vagyok kiírva. Szerintem 24, a védõnõ szerint is, a dokim asszisztense szerint meg 23, de nála mindig 1 nappal több vagyok.
Holnap leszek pont 25 hetes. Hihetetlen!

Na, megyek alukálni.

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Ágci!
Mi most csütörtökön nem tudunk menni tornázni.
Amit leírtál a baba-mama klubról azzal teljes mértékig egyetértek, csak azzal a különbséggel, hogy mi 600-at hagytunk ott (két gyerekre ennyit kellett fizetni).

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Ágcí: Gondoltam, hogy ennyi csöppséggelnem lesz túl jó a klub. Már februárban is sokan voltunk a belsõ teremben, pegid akkor csak a picik voltak.Kép

Gabó: Hogy tudod megállni, hogy nem eszel csokit? Amikor kijöttem a klinikáról 3 hétig rá sem tudtam nézni a csokira, de utána. Lehet, hogy attó pöttyös Simi. Vagy csak simán a tejcsitõl?

Gabi3
inecsg

Ildi: Hétfõn tartod a névnapod? Ha igen akkor boldog névnapot kívánok neked! Kép

Gabi3
inecsg

Szijasztok!Kép

Ágci! Mi megyünk csütörtökön! a Mikkába a 10 alkalmas bérlet mennyi idöre szól? szóval mennyi idö alatt kell lejárni a 10 alkalmat?

Banita!Hopsz, akkor az majdnem 2 kiló..

Gabi3!Hangánál ez szerintem életkori sajátosság, mivel pár hónapja még nem volt ilyen. Ti jártok más baba-mama tornára is? Hányszor egy héten? Én azért kiváncsi leszek, hogy Hanga mit fog csinálni a torna alatt, szerintem ott fog sirni és nem fogja érteni, hogy mit csinálunkKép

Gabomano! Én olyat is hallottam, hogy valakinek hetekig voltak utófájásai. Akkor te még szerencsés vagy a 4 nappal!
Kár hogy nem jöttök tornázni, pedig neked lenne a legkönnyebb súlyzód (Simi)!
Anno a csokit nekem is kötelezö volt enni, mivel minden babalátogatóba jött vendég hozott nekem egy doboz bonbont. Nem hagyhattam megromlaniKép

Ildianyu! Boldog Névnapot tegnapra!Kép
Már 25 hetes vagy? Tényleg hihetetlen. Mikor én voltam terhes, akkor mindenki mondta, hogy hogy rohan az idö. Akkor nem értettem, miért mondják, mikor nekem olyan soknak tünt az a 40 hét. Most te is hosszúnak érzed, vagy Lili miatt neked is gyorsan telnek a hetek?

OFF: Gabomano és Ágci!Hol érdemes üvegfestéket venni? Hol a legolcsóbb? Ma néztünk egy boltban és 80ml-es festék 1000 Ft. Namost én venni akarok még minimum 7 szint. Lassan már elérjük a 10ezer forintot... De azért egy 80ml-es festék sokáig jó, nem? Ja és az a baj, hogy csak 80 és 75ml-es kiszerelésben árulják, pedig nekem elég lenne mondjuk 30ml is. Hol lehet ilyet kapni? Én régebben azt hittem, hogy 3-400Ft egy festékKép

Csináltam Hangának egy kis albumot, itt a babaneten.
www.babanet.hu/album és itt a H betünél kell keresni Hangát.

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Lara: Mi már láttuk Hangát az albumban délelõtt. Igen, járunk az Új Klinikára, igaz még csak kétszer voltunk, és kihagytunk két hetet, ráadásul állítólag a tornát tartó csajszi sielni van. Úgy hogy lehet hogy most is kimarad, pedig már hiányzik egy kis mozgás. Majd csütörtökön bepótoljuk.
Én is kaptam a babalátogatóktól néhány doboz bonbont. Sikerült majdnem mindenkinek konyakos meggyet hoznia, úgy hogy én nem ettem belõle egy darabot sem.

Elmentünk méreckedni a Flócival. Mikor meglátta a védõnõt rögtön el kezdett sírni. Torka szakadtából üvöltött. Ezt csinálta a dokinéninél is tegnap. 7240 g-ot mérünk. Jobban szeretem ezt a mérleget, mint ami a dokinéninél van. Az mindig kevesebbet mér. Ja és 67 cm. Ez is több mint amit amott mértek.Kép

GAbi3
inecsg

Sziasztok!!!

Ágci, Panka éjszaka kétszer lemászott a légzésfigyelõrõl!!!
KépKépKép
Jól megijesztette anyut.

Nina!
Mi most vettünk a Corában Graco Ultimát, még mindig 29990 Ft volt!

Bencurka tegnap, meg ma alig mozgott, kezdek megilyedni.

De elértük a bûvös 24. hetet!!!

Pussssssz: Zsófi(24)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Már régen jelentkeztem, pedig minden nap elolvastam a hozzászólásokat!

Gabómamó!
Simi tényleg nem vesztegeti az idejét Kép Mi holnap megyünk "mázsálni" a kisasszonyt, kíváncsi leszek, hogy tûri, ugyanis a meztelenkedés nálunk igen sarkalatos pont. Szegénykém nagyon fél! Nálatok nem volt ilyen probléma? Gondolom Annába nem élete legszebb élményeként maradt meg a kórházi "fürdetés" Kép

Ildianyu!
Tényleg nagyon gyorsan telik az idõ! Mindjárt érted is izgulhatunk! De jó lesz!!! Kép Kép Kép

Ágci!
Én is nagyon szívesen mennék a tornára, de még nem biztos, hogy jó lenne! Az a helyzet, hogy ebbe az influenza-fertõzés veszélyes idõbe nem nagyon viszem Annát közösségbe, mert még nagyon kicsi a lázhoz Kép Kép Ugye nem vettek meg érte?

Na megyek, mert ez a mai nap nagyon sírós Kép
Legyetek jók!
Éva
vevike

Lara,

a tescoban a jatekoknal is van matricafestek es nem uvegfestek. Amit te hasznalsz az matricafestek. Az uvegfestek az az, amit uvegre festessz ra es nem lehet lehuzni.
Nu 805 Ft volt karacsony korul. A Kreativ Kuckoban is lehet kapni minden szint, nem jut eszembe az ucca neve, majd Agci megiri. Ott asszem 890? Van kisebb kiszereles is, de nagyon nehez azt kinyomni. En is vettem, de megbantam. Mondtam neked, hogy draga mulaccsag, nekem is vagy egy husasomba van es szerintem beszarad 1 ido utan, de ki lehet mosni a veget. Gondolhatod, most mennyi idom van ra.

Eva,

Simi szeret furodni, meg sem szolal. A meztelenkedessel sem volt eddig gond.

Na megyek most ebredt egyszerre mindketto. Altalaban igy van sajna.

g.
gabomamo

Zsófi,
hogy csinálta?

Éva,
ti egyelõre pihenjetek, már ha lehet!Kép

Lara,
nagyon aranyos Hanga, Cumikának is nagyon tetszett.
neki is van egyébként, a C betûnél keressétek, bár sokatokank ismerõsek lesznek a képek. Majd keresek újakat is.

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok csajok!
No megjöttünk! Hosszú volt ez a 2 hét. Alig gyõztem visszaolvasni Kép Nagy volt a forgalom!

A kisbetegeknek vagy beteg jelölteknek jobbulást kívánok! Remélem nem komoly egyik sem.

Éva: A klinikai "fürdetést" még szép, hogy nem szívlelte Annababa. Én egyáltalán nem csodálkozom, hogy stresszként élik meg! Iszonyat, mit csinálnak velük. Még nézni is rossz! Kép Remélem hamar elmúlnak a rossz emlékek!

Gabi3: Mégeccer nagyon köszi a matricákat. Még aznap elpostáztam, de még az elõzõ 2-tõt sem kaptuk meg Kép Pedig már lassan 2 hónapja, hogy elküldtem õket. Küldtek egy levelet, hogy kifogyott a készlet, de nemsokára küldik azért..... Kép Örülök, hogy meggyógyultál és sajnálom, hogy nem sikerült eljönnötök a talira! Remélem Flóci hamarosan jobban lesz! Gyógypuszikákat küldök neki Kép

Ágci: Hát igen tényleg sajnálhatja a csajszi, hogy otthonhagyta a kulcsot, egyébként nem drága egy kicsit az a Tescós megõrzõ? És még Ninának is fizetnie kellett pedig az õ babája még nem is játszik!! Azért ez kicsit gáz,hogy fizetnie kellett csak azért mert bejöttek! Mégiscsak valakinél kéne mindig talizni, mert az nem kerül pénzbe és nem lesz senki "kicsukva" csak azért mert picike a babája! Nem?

Gabó: Nagyon jól nézel ki! Szépen lefogytál Kép Ügyi vagy! Szerencsés alkatod van! Kép Tényleg nyomhatnál fel egy új képet Simirõl! No meg persze Jázminról is!

Nina: Élõben még sokkal szebb a kislányod, mint képen!! Kép És olyan jó baba volt!

Zsófi: Szerintem nem kell aggódni az miatt, hogy igyik nap többet, másik nap kevesebbet mocorog babó! A frontok, az idõjárás, a telihold.....stb igencsak befolyásolja a magzatmozgásokat! Az a gáz, ha 1 napon túl hihetetlen keveset mozog. Na akkor azonnal irány a klinika. Meso hogy van??? Add át neki üdvözletem! Kép Majd irok neki, csak kicsit összeszedem magam Kép Hogy álltok a pároddal? Még mindig hozzá akarsz menni? Jól gondold meg! Meso mondta, mit írtam??? Cuppa Annának is!

Ildikó: Én is boldog névnapot kívánok! És te is nagyon szép vagy! Szépen kezd gömbölyödni a pocakod!! Kép Milyen lett a cukros terhelés eredménye? Remélem oksa!

Orsi: Még mindig nem ért ide a leveled!! Kép

Bogi ma ebédre egy egész csirkemellet megevett!(csont nélkül Kép) Eddig is tudtam, hogy inkább ruháznám, mint etetném Kép Kép de azért elcsodálkoztam a mennyiségen Kép Eszméletlen sokat eszik! Mondjuk le is dolgozza, annyit mozog! Nemsoká szülinapozunk. Hihetetlen, hogy mindjárt 1 éves! Mintha tegnap született volna! Kép Csajok, ti is így éreztek? Vagy csak itt nálunk rohan így az idõ?? Kép

No lépek, csók mindenkinek!Jóccakát!
Cuppa Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!
Egy hét net nélkül....BrrrrrrKép

Jó sokat irtatok.De bepotoltam.

Gabomamo:
jártunk JATE-ba,hú de régen volt.
Ha tudsz olyan képet tegyél fel légyszi ahol együtt van a két pici.
Edelweiss:
Már csak 10 nap.
Zsófi:
Engem ne is idegesits ezekkel a multikkal! Látod, hogy megszivatott a csaj? Csak azt ne mond , hogy volt kékben is...

Na hát ez a Mikka-makka...
Képzeljétek Vanda olyan jó baba. Ha megszakadok sem tudok rá panaszkodni.(most).Egész nap nagyon jól elvagyunk.
Nem hisztis, nem türelmetlen, és annyit gagyarászik. Na meg visit, Olyan cuki. Napközben magától alszik el.Rendesen kajcsizik, szeret fürdeni..Egyedül a sapival vannak problémák.De az két perc.
Na megyek mert ébredezik, és ilyenkor annyit nevet, megh hangosan kacag.

A nagyobb babók olyan ügyesen tudnak tenni venni.Egész nap el tudnám nézegetni õket.
Ja azt nem tudtam kifigyelni, hogy õk már játszanak egymással? irja már meg légyszi valaki.
Nina74
nina74

Sziasztok Csajszik!

Zsófi: Rendjött már Anna?

Évi:Hogy áll az altájad? Szépen gyógyul? Nem baj ha nem jöttök ebben a vírusos idõben, ráértek még. nehogy beteg legyen az a csöppség.Kép

Enikõ: Örülök, hogy örömet szerezhettem a pontokkal.Kép Flóci is meggyógyult már.
Mi sem kaptuk még meg, azt amit rendeltünk, de kaptunk levelet, hogy kicsit késõbb postázzák. De jó neked, hogy csak úgy habzsol Bogi. Flórát néha meg kell tömni. Egyébként én is azt érzem, hogy irtó gyorsan eltelt ez a néhány hónap. MIndjárt egy éves a Fló is. Te milyen tortát gondoltál Boginak?

Nina: Éppen kérdezni akartam merre jártok!

Flóra éppen azzal szórakozik,hogy ütögeti a számítógép házát. Tök jó szórakozás!

Szép napot mindenkinek!

GAbi3

Én már megnéztem Hangát is meg Cumikát is, még mielõtt szóltatok volna. Amint lesz egy kis idõm teszek fel Flóráról is.
inecsg

Sziasztok Lányok!

Mi még egyben vagyunk. Vasárnap a vizsgálat után már 10-15 perces "fájásaim" voltak, de mintha elfújta volna a szél. Rendszeresen érzem hogy tevékenykedik a méhem, de inkább csak kellemetlen mint fájdalmas. Olyan, mint amikor meg akar jönni, azt is megéreztem már elõtte nap. Szóval kicsit fájdogálok, de nem vészes. A nyákdugó meg részletekben megyeget el. Ez normális dolog szerintetek?
Lassan úgy tûnik kezdek a nyavalyámból is kimászni, már nem olyan kellemetlen. Kép

Lara
Üvegfestéket elég sok helyen lehet kapni. Attól függ, milyet használsz. Remélem vizes alapút, mert az oldószeresben sejtméreg van és az nem igazán tesz jót a babáknak fejlõdés közben ill. az anyatejen keresztül. Engem ezért tiltott el annak idején a doki tõle. Azóta vizessel festek. Szóval van egy bolt Victor Hugo utcában, egy mûvészellátó. Itt a marabus üvegfesték (15 ml és 450 Ft körül van) a Pébéo ami állítólag jobb is pedig azt hiszem (50 ml és 1000 Ft körül van). Ez utóbbit még nem használtam, mert nem igazán tudtak meggyõzni róla, hogy nincs bebbe oldószer. Van egy bolt a Pillangó z Oroszlán utcában is. Ott a Hobbimûvész (20 ml 350-400 Ft) de ettõl nem igazán voltam elájulva, viszont van néhány nagyon szép színük a Deka (25 ml 590Ft) pedig szerintem nagyon jó, bár csak a színtelent használtam. Nagyon szépen terül. Ha valami részletesebben érdekel, dobj meg egy emillel, nem akarom a lányokat untatni vele. Kép

Enikõ, Gabi
Nem csináltok a kicsiknek egy vonatos tortát? Biztos nagyon élveznék. KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Edelweiss:Hát ezek már jósló fájások szerintem.Igaz én nem tudom mi az, mert mi egybõl 5-7 perces fájásokkal mentünk szülni. A nyák dugó meg két nappal elõtte távozott. Ilyen kocsonyás dolog. A dokim szerint bármikor elmehet az utolsó két hétben, de nem törvényszerû, hogy rögtön szülés lesz a vége. Azért készülj, arra hogy még ezen a héten meg lesz a babó. Nem akarlak rémiszteni, de pakolj össze.Kép

A Flócinak valamilyen kislányos tortát gondoltam, de olyat amibõl õ is ehet. Nem túl csokisat és krémeset. Valami gyümit, állat formájút. Majd még utána járok, miket lehet csinálni.

Nem untatsz az üvegfestéssel, én is csináltam már. Ez már vagy két éve. Azóta nem iheltett meg semmi. Pedig szertek ilyesmiket csinálni. Inkább varrtam. Nekem oldószeres van. Ha jól emlékszem.

Gabi3
inecsg

Eselweiss,

Lara szerintem matricafesteket hasznal, aban nincs oldoszer.
Az uvegfestek az mas.

g.
gabomamo

Sziasztok!

Ma voltunk méreckedni és Anna 3820 g és 53 cm, Lili pont 10 kg és 83 cm! Anna 900 g-t hízott az elmúlt 1 hónap alatt. Megnéztem Lili adatait is, õ ezt a mennyiséget pontosan 2 hónap alatt produkálta Kép

Gabómamó!
Tegnap elfelejtettem, hogy nekem is voltak rendesen utófájásaim a kórházban, de nekem minden reggel és este adtak egy kis oxitocin-injekciót is, úgyhogy még az is rátett egy lapáttal! Hát mit mondjak a szoptatássak egybekötve nem éppen volt kellemes Kép

Gabi3!
Köszönöm kérdésed már kezdek helyreállni, csak mint utóbb kiderült, azért fájt annyira arra lent, mert aranyerem is lett a szülés közben és azt éreztem olyan nagyon. Az sajnos még mindig megvan, de már az is javulgat!

Majd én is teszek fel képeket a családról, de még meg kell várni, hogy beteljen a film, aztán be kell szkennelni és már kész is! Ti is tudjátok, hogy az ilyen egyszerû feladatok milyen hosszú ideig végzõdnek el Kép Kép Kép

Edelweiss!
Akkor már tényleg nem sok van hátra és igaza van Gabi3-nak, hogy jobb ha összepakolsz Kép Kép Kép

Na megyek
Legyetek jók!
Éva
vevike

Gabomamo! Edelweiss vizes alapu üvegfestéket használ, az nem mérgezö.

Zsófi! Érdekes ez a Cora, mert a mút a héten néztem ott direkt és akkor 50e volt. Jól jártál hogy 30ért kaptál.

Lányok! Jövõ héten lesz a lombik beültetésem.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Lara,Ágci:
Most néztem meg a fotókat,olyan tündériek mindketten.
Lara:anya kedvenc képe az papás fürdés ugye?
remélem majd én is tudok a késõbbiekben ilyen papás képet
készíteni.

Hétfõn voltam uh.-n.Mindent rendben talált a dokim,
a méhnyak is rendben.Ezt mondta.Azért a 4D után
szerintem nyugodtabb leszek.

Ildianyu:
Hogy vagy mostanság?Engem egyre jobban foglalkoztat
a szülés.Néha teljesen lejátszódik elõttem a magzatvíz
elfolyásától a baba megpillantásáig.Ez kb.1-2 hete tart.
S csak úgy jönnek maguktól a gondolatok...

Én már fekszem is le,jó éjszakát Mindenkinek!
Erika
Erika

Karmen,
szorítunk. Remélem minden jól fog menni.

Bár ma Cumika láza keresztül húzta számításainkat, remélem holnapra elmúlik, és valóban csak az oltás miatt volt. Mondjátok, hogy igen.
Ha nem, apukája viszi dokihoz holnap, mi pedig tornázunk, jó? Akkor 10 elõtt találkozunk a Mikkamakkában. GYertek be, a tornateremnél leszünk.
A párom mondta, hogy ha megyünk Lara jöhettek velünk, elviszünk benneteket. 9 körül rádcsörgök.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Évi: Ez igen szépen belehúzott a kiscsaj. Lili mennyivel született? Az aranyeret szerencsére nem ismerem, de nem lehet kellemes dologKép Képzeld voltam ilyen intim teszten (ezt én hívom így).Ez azt takarja, hogy van egy számítógépes kütyü, amivel meg tudják állapítani a hüvely izomzatának "erejét". Lehet hogy rosszul fejeztem ki magam, de valami hasonló. Szóval kiderült, hogy nem is olyan jó mint ahogy én azt elképzeltem. Alig érte el a 10-et, pedig 50 a normális. Szóval kaptam egy-két torna gyakorlatot, hogy eddzek. A jövõ héten megnézik, hogy mennyit javult. Egyébként tök ingyenes.

Karmen: Szorítok, hogy sikerüljön. Mindent bele!Kép

Erika: Mikor mentek Kecskemétre? Korán fekszel, nehogy úgy járj, mint Gabó...Kép Nekem utána voltak szüléssel kapcsolatos álmaim. De én is sokat gondoltam rá, míg pocakos voltam.

Ágci: Szerintem az oltástól van Cumika láza. Igaz valaki azt mondta, ezt az oltást nem követi láz. Azért én remélem, nem lesz baja.

Jó éj mindenkinek! Szép álmokat!
Mi még maradunk fenn egy darabig!Kép
Gabi3
inecsg

Gabi,
sajnos ettõl lehet, sõt. Azt mondta a dokinéni, hogy elsõ nap, meg az 5. nap körül, meg a 10. nap körül. Meg hurutos tünetek. Na, hát nekünk kijutott a jóbólKép
Ágci
Ágci

Sziasztok!
Ágci: Tuti, hogy az oltástól van. Semmi pánik egy kettõ kiheveri!

Gabi3: Hol csinálták ezt a hüvelyizomizékét? Én is elmennék, már csak azért is, hogy lássam ért-e valamit a jópár év intimtorna Kép

Karmen: Szorítunk! Drukk! Kép

Pussz
Encsi Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok,

na ma vegre felvgta a dokineni Simci nyelvet. Meg sem szolalt, Jazminnak sem fajt annak idejen, o csak azert orditott, mert lefogtak, igaz o mar 6 hhonapos volt.
Az borere kapott furdeto olajat, a hajas fejborre bedorzsolot. Remelem hamar elmulik es szep kiccsavo lesz Simci.

Gabi,

hol csinaljak ezta tesztet? engem is erdekel!

Eva,

Anna is nagyon szepen gyarapodik! Lili ilyen konnyu? Nem is gondoltam. Bar Jazmin nem hiszem, hogy eleri ezt a sulyt 2 eves korara.

Olyan nevetseges, hogy Simon azookat a ruhakat hordja, amiket Jazmin 6 honapos koraban. 68-as kombidressz, stb....

Ja a legfontosabb, Jazmin beindult jarasugyileg. Vasarnap ota probalgatja. Eddig 6 lepes volt a csucs, de matol atmegy a szoban tobbx is. persze utana elkezd maszni. Ja es allni is tud vasarnap ota. Erdekes, hogy mar 5 hete tesz par lepest, de allni nem tudott, ugye?

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Sajna a holnapi tornát ki kell hagynunk. Voltam EKG-n az SZTK-ban, és valakitõl elkaptam valami csúnyaságot. Teljesen be van dugulva az orrom, minden bajom van. És holnap még védõnõhöz is kell mennem, meg este dokihoz. Gondoltam, hogy most kihagyom, de nagyon izgat, hogy mi van a méhszájammal, mert néha igencsak bekeményedik a hasam.

Karmen!
Nagy-nagy drukk a beültetéshez! Kép

Erika!
Jó, hogy minden rendben van. Remélem, megnyugodtál kicsit. Én is sokat gondolok mostanában a szülésre, de én attól rettegek, hogy most fogok szülni. Azért próbálom ezt a hülyeséget kiverni a fejembõl. És eldöntöttem, hogy megint gyorsan fogok szülni, és kész. Kép

Ágci!
Biztos csak az oltástól volt. Kép Cumika nem lehet beteg. Kép

Éva!
Azért nem semmi, hogy mennyire nõ Anna is. Úgy látszik, ez minden második gyerkõcre igaz, nem csak a fiúkra.

Lányok!
Néztem ki lányneveket. Szavazhattok: Anna, Dorina, Fanni, Kitti, Zsófi, Nelli, Edina, Éva, Janka, Viola, Virág. Egyelõre ennyi.

Ildianyu
ildianyu

Ildianyu,

lopkodunk-lopkodunk? Kép Viola, mi? ha lanyom lesz, Viola lesz meg azert.Nekem a Nelli, a Janka , a Viola Kép es a Virag teccik. Az en listamon is rajta van mind a 4. Es ezt meg Jazmin szuletese elott irtam. Vegigprobaltam mindet a vezeteknevetekkel, es szerintem , nekem a Janka hangzik a legjobban.

Jajj, mostmar tenyleg aludnom kellene.

Agci,

azota sem fexem korabban.

g.
gabomamo

Sziasztok!

Ildi: Kár hogy nem tudsz jönni. Gyógyulj meg gyorsan. Vigyázz azokkal a keményedésekkel. Pihenj amennyit csak tudsz. Én a Jankára szavaznék. A Fanni és az Anna elég sûrû mostanság.

Enikõ, Gabó: Megkérdezem, hogy jöhettek-e. Szerintem igen. Januárban kapták az Új klinikán ezt a kütyüt. Most tesztelik ezerrel. Szerintem nem sokan vállalkoznak rá. Legalább is én így gondolom.

Gabó: Nagyon ügyi Jázi. Próbálkozzon csak bátran.

GAbi3
inecsg

Sziasztok!
Gabi3: Okés én elmennék, ha lehetne, éppen érdekell milyen vagyok belülrõl Kép De csak a hónap végén megyünk újból Szegedre!

Ildianyu: Ami a neveket illeti én kicsit elfogult vagyok, mert ki nem állhatom a külföldi neveket, úgyhogy alapból kilõve pl a Dorina. Szerintem a Janka kicsit vénlányos. Én egy öregasszonynak tudnám elképzelni ezt a nevet de amúgy nem rossz! Én a Violára vagy a Virágra voksolok. A virágnevek mindig szépek Kép De nekem még a Zsófi is teccik!

Gabó: Hû de ügyes Jazó! Nagyon profi, hogy lépegetni már tud, de állni még nem Kép Hogy csinálja?? Ügyes! Kép

Ágci: Jobban van Cumika?

Éva: Remélem neked hamarabb begyógyul a gátad! Nem kívánom senkinek azt a pár hónapot amit átéltem. Mindin bajom volt már, nem bírtam szeretkezni. Pedig én nagyon szeretem a szexet Kép Meõrülök érte! És még akkor is fájt ha hozzá se értem. Pláne, ha esetleg fürödtem vagy szeretkezni próbáltam...Kép No mindegy mostmár rendben vagyok Kép Sok gyakorlás..... Kép

Cupp
Enci

ceniko
Szeged

Sziasztok

Gabi3, én is szeretnék elmenni arra a vizsgálatra. Kép

Puszi
Gigi
gigi1

Sziasztok!

Gabó, Enikõ, Gigi: Megkérdeztem a csajszit nyugodtan felkereshetitek a telefonján. Elküldöm emilben. Hivatkozzatok rám. A délutáni idõszak nyugisabb, többet tudnak veletek foglelkozni.

Ágci:Képzeld délután 2-re értünk haza. Beugrottunk a Burger Kingbe. Vettem a férjemnek egy tasmán ördögöt a Kids menübe. Flóci is evett egy kis sótlan sült krumplit.

GAbi3
inecsg

Valoszinüleg kedden lesz a punkcióm, akkor pénteken kapom vissza a babákat. Talán lesz 5 tüszöm.

Ildianyu! Gyógyulj meg mielöbb. Én is most nagyon félek, mert van kollega aki betegen bejön én meg nem kaphatok el most semmit, nehogy elmaradjon a mütét.

Karmen
karmen

Sziasztok!
Gabi3: Lécci meséld már el részletesebben, hogy hogy zajlik ez a dolog Kép? Mit kell csinálni, hogyan kell csinálni,mit kérdeznek....stb Köszike Kép Enikõ

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikõ: Elõször is telcsizni kell a csajszinak, hogy idõpontott egyeztessetek...Vagy ennyire ne mondjam el részletesen.Kép Elmondod a problémád, ha van. Ha nincs akkor jó, ha elmondod, hogy rendesen sérültél a szülés során. Szóval puncira le kell vetkõzni, hogy hozzáférhessen a lényeghez. Feltesz egy érzékelõ akármit. Te is megcsinálhatod magadnak. Aztán elindítja a programot és már lehet is feszíteni. A képernyõn látni fogod milyen ügyesen tudsz szorítani. Még jónéhányszor megismétled. Én vagy 15x csináltam. Aztán egy összesítõt készít, majd kielemzi. Aztán ha minden rendben akkor lehet örülni, ha nem akkor ad egy-két ötletet, amivel edzeni lehet. Elmondhatod, hogy jártál intim tornára. Meg ilyesmi. Remélem a tobbieket nem untatom és nem rémisztettem el.Kép Téged pedig "kielégítettelek".

Szép álmokat mindekinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Milyen volt a torna? A babák is a tornateremben voltak? Meddig voltatok? Ott volt Cumika is? Sajnálom, hogy nem tudtunk menni, de nem akartam megfertõzni senkit. Ráadásul úgy tûnik, Lili is kezdi elkapni. Kép
Viszont a méhszájam nem változott! Kép

Gabómamó!
De jó, hogy Jázmin is elindult!
Lopkodok, mit csináljak, ha egyszer minden jó nevet már valaki lefoglalt?
Úgy látom, eddig Janka vezet. Pedig azon gondolkodtam, hogy egyáltalán leírjam-e. Kép

Én is akarok olyan vizsgálatot!!! Kép

Ildianyu
ildianyu

Gabi3! Nekem is elküldenéd a nö telefonszámát, tesomat nagyon érdekli.

Köszi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ildi, Karmen: Meg a telcsiszám.

Ildi: Gyógyuljatok meg gyorsan.

Flórával mostanság nem lehet bírni. Látom rajta, hogy álmos, de akkor sem alszik vissza reggel.Kép

Gabi3
inecsg

Gabi3

Aki még nem szült, az is megnézetheti, hogy milyen "erõsek" a gátizmai? Kép
Köszi a számot.

Gigi
gigi1

Sziasztok!
tudja -e valaki, hogy a gyed felsõ határa még mindig meg van szabva? 83e bruttó? Ebbõl mennyi a netto? 56e körül?
köszi.
Ildianyu:
tegnap nektek köszöngettem olyan nagyon a tescoban? Vagy nem vettél észre, vagy nem Ti voltatok.
Nina74
nina74

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?