Új privát üzeneted érkezett!

Helga: így van bár én is csak egy másik topikban feltett népszabis cikkből tudtam meg mert felhozták mint pl hogy megyeszékhely és nincs egy db bölcsi sem a városban :)

Nálunk szőnyegpadló van és rendszeresen a szanaszéthagyott játékokon mászkál igy elég inger éri a kis talpát meg apa ha fürdet mindig megmaszírozza a talpacskáját :):):):)

nika70
Salgótarján

Viki: minden Ok. Ma volt a dokinéni, azt mondta, hogy rendben vagyunk. A súlya is kezdi behozni a születésit. Igaz, hogy eszik is rendesen. Elkezdett beállni a 3-órás kajákra, sőt néha még hamarabb is jelez. Éjszaka egész jól alszik, csak ne kéne felkellni 3 óránként :-(. Hasa jobb, segit a csepp amit kapott. A szeme még kicsit váladékos, de reméljük az is javul már.

Kép
fiora

Sziasztok,jó reggelt! :wink:

A védönő válaszolt emailemre. Sajnos Nagy Doktornő nyugdíjba ment! :( Ha Trécsi nem írja ide,akkor én is csak nézek,hogy mi van?! :roll: Én is elvárhattam volna,hogy szólhattak volna!!!
A másik is aranyos nagyon. Ő volt kint nálunk,mikor Gabika lebetegedett.

Többiek mi újság?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ez azért nem semmi ha nyugdíjba megy valaki akkor már hónapokkal előbb tudja mi a szitú mondjuk lehet már nem emlékszik kinek mondta kinek nem de legalább egy szorólapon lehett violna értesíteni benneteket :):):):):)

nika70
Salgótarján

Mi ez a csend???

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ti vesztek esernyőre csukható babakocsit?

Én először nem akartam,de most már mindenhol azt nézem,hogy milyen lenne jó,mert,ha megyünk vhova,azért azt könnyebb lenne cipelni! :wink:

Vaterán nagyon sok jó van 6500-7000ért! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Mi e za pangás lányok??? :(

Viki láttam Fannit anyukáddal sétálni. :P Jó kis sportos kocsitok van!
Akartam már kérdezni,hogy a Bécsi úti TESCO mikor nyit nem tudod?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nekunk esernyore csukhato kocsink van mar par hete. Nagyon szeretem! Sokkal konnyebb jonni menni vele. Itt vettem a bababoltban 11900ft-ert ujonnan. Ha van kedved, gyere at ide, es nezd meg oket. Hasznaltan eleg nehez szerintem olyat talalni, ami meg tenyleg nagyon jo allapotban van, de Te tudod.

Fiora,
Jaj de jo, hogy jol vagytok!
Szoptatasnal az igeny szerinti szoptatast javasoljak, szoval, ha kell, nyugodtan szoptass csak surubben :) Az ejszakazasert nem irigyellek. Bar, ha jobban belegondolok, Aron is szopik meg 2x-3x ejszaka.

KépKépKépKép
thelga

"Ti" mennyit ettetek 2-3 hetesen? Zsófi 70-90 ml eszik kb. 6-7 x naponta.
Helga: húúú, azt hittem hamarabb lesznek átaludt éjszakáim :(
Bár az az igazság, hogy tegnap nagyon rosszul aludt napközben ezért éjjel csak 2 x ébredt.

Kép
fiora

Sziasztok!

Boszi: köszi az infot a dokiról. Ha a másik is kedves, akkor részemről ok a dolog, de tényleg szólhatott volna...

Babakocsi: anyuéknak vettünk esernyőkocsit, hogy anyunak könnyebb legyen Fannit kocsistól cipelnie. ugye neki a 4. emeletre kéne felvinnie a kocsit, de most lent van a pincében. Egyébként egy autósüléssel együtt 15ezerért vettük használtan.

Bécsi úti Tesco nyitása: leghamarabb augusztus, de inkább ősz lesz belőle!

Fiora: Hát kitartást! Fanni már 8 hónapos, de még mindig nem alussza át az éjszakát. Egyszer jobb, máskor rosszabb a helyzet. Sajnos kiszámíthatlan, hogy éppen milyen éjszakánk lesz...

Ja, és már 5 fogunk van! :lol: Kibújt még egy felül!

Úgy néz ki, hogy vasárnap megyünk az állatkertbe Fannival. Kiváncsi leszek, hogy egyáltalán érdekelni fogja-e már őt. Rokonunknál egy kiskutyáért meg van őrülve. Sikongva örül neki mindig, ha ugrál neki a kiskutya...

horvviki

Helga köszi az infot,majd körbenézünk apával! :wink:
Fiora Gabika 3 naposan már 80ml-ket evett! :lol:
Viki szerintem biztos tetszik majd Fanninak az állatkert! :lol: Nyáron szerintem mi is kimegyünk! :P

Ilyesmi kocsikat néztünk a Vaterán. Újak,s csak 6500-7000Ft+800 a szállítás,ami elég korrekt szerintem!!! :wink:

Kép

Kép

Egy jó kis oldal,ahol jó árak vannak,s ingyenes a házhozszállítás:

http://www.tikotiko.hu/index.html

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt lányok! :P

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

húúúú boszi : jó reggel ilyen képekre belépni:):):)

jó az új vonalzód is )::):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Aron 2-3 hetes 60-100g kozotti mennyisegeket szopizott, atlagban fokent 80g-okat. Aggogsz, hogy Zsofi tul keveset szopizik?

Boszi,
Tenyleg jol neznek ki a kocsik, es ha valoban ujak, akkor nagyon jo ar ertuk. Bar en szeretek mindet inkabb eloben latni, es kiprobalni. Utalom, ha befurdok valamivel....

KépKépKépKép
thelga

Hali!

Holnap reggel megyunk 3 napos ceges kirandulasra Aggtelekre, remelem, majd jol fog sikerulni, vasarnap vagy hetfon majd jelentkezem!

KépKépKépKép
thelga

Helga: nem, szerintem eleget eszik. Csak kiváncsi voltam, hogy mi az "átlagfogyasztása" egy ekkora gyerkőcnek. Zsófi a múlt héten 280-at hízott, úgyhogy szerintem nincs gond :D .
A férjem mától dolgozik, úgyhogy enyém a teljes éjszakai műszak. Kiváncsi vagyok a kislányom hogyan viseli majd az apuhiányt.

Kép
fiora

Sziasztok! :wink:

Kia meddig lesztek távól? Remélem jól érzitek magatokat! :P
Helga akkor családilag mentek gondolom! :) Biztos jó lesz majd! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Gabika ma 13 hónapos! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok,jó reggelt! :P

Kép

Nika nagyon klassz a te vonalzód is! :wink:

Ki mit csinál ma?

Én nekem pihen a palacsinta tészta,nemsokára sütöm ki,meg bableves lesz még! :P Apjuk ma estig lesz,hosszú lesz a nap nekem.

Vasárnap meg anyósékhoz megyünk ebédre,nem kell főznöm!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Mi ez csend?
Sehol senki? :?

Én teli vagyok az ebéddel nagyon! :lol:
Gabika meg benyomta szúnyát,s most várhatok,hogy mikor kel majd fel,mert a boltba le kellene menni! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

jaj igen jók ezek a vonalzók csak nem pontos vagyis hogy csak hónapos leosztással adja meg igaz egy éves kor után már csk hónapos bontásban írom a táblába:):):):):)

Mi ma sétáltunk egy nagyot felmentünk kajáléni anyóshoz szóval én ma nem főztem igaz már három napja nem én főzök :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Hú, én fáradtan.....
Holnap megint céges vacsi lesz, apával megyünk rá. Ez lesz az első éjszaka, hogy Fanni nélkülem fog aludni. Késő éjjel jövünk csak haza apával, és akkor már nem megyünk Fanniért. Remélem nem fog éjjel hiányolni engem :roll:

Boszi! nagyon jó képek lettek!

Nika: hogy álltok a gyerekt projekttel? :wink:

horvviki

viki: hát dolgozunk rajta :):):) :oops: :oops:

nika70
Salgótarján

Jó reggelt lányok és nagyon kellemes 7végét! :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Már olyan rég raktam fel képet Fanniról...
Ime 2 teljesen friss kép :lol:

horvviki

Kép Kép

horvviki

Viki nagyon édes Fanni ebben a szoknyában! :lol:
Apával végül végső döntésre jutottunk babakocsi ügyben.
A következőt rendeljük meg,ami csak 9900Ft,s ingyen ki is hozzák:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok! :wink:

Na mi ez a nagy csend ma??? :shock:
Mi anyóséknál voltunk,Gabika hozta is a formáját! :wink:
Jól vagyunk. Apjuk holnap sem dolgozik,megy nekem vásárolgatni,délután meg öccséhez PSP-ni,aminek először nem örültem,mert együtt akartam vele egész nap lenni! :P

Képzeljétek a sógornom barátnője(5 éve vannak együtt) elhatározta,hogy neki sosem lesz gyereke! :shock: Pedig oltári aranyos csaj,s Gabikát is imádja! Volt már a SOTE1-en és meddővé fogja magát tetetni! :shock: Anyós is csak nézett velem együtt!
Ennek a sógornomnak már van egy 5 éves gyereke,de az anyukával külün élnek! :roll:

Kíváncsi vagyok a véleményetekre! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi : elég érdekes vélemény mennyi idős? szerintem felelőtlenség ilyet mondani mert ha most meddővé teszi magá és mondjuk pár év múlva mégis babát szeretne akkor mi lesz?

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Boszibaba: én soha nem tenném magam meddővé! Még ki tudja mit hoz az élet, és később lehet nagyon meg fogja bánni! Inkább védekezzenek addig, amig nem akarnak gyereket!

Voltunk ma az állatkertben. Fanni nagyon élvezte, és végig nézelődött. Tetszettek neki az állatok! :lol:
Kép Kép

horvviki

Sziasztok! :wink:

Hát én is ezen a véleményen vagyok,mint ti ! Amúgy a csajszi 28 éves! :roll:
Viki nagyon jók a képek,s nagyon látszik Fannin mekkora boldogság érte! :lol:

Tegnapi képek anyósék új autójában :P
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

húúúúúú nagyon édes Fanni:):):)
Gabika is milyen vagány kissrác :)

Kép

nika70
Salgótarján

Helga?Trécsi?Kia?Fiora?Gani? :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Megjottunk a kirandulasrol! Nagyon jol sikerult! Gyonyoru szep Josvafo es Aggtelek kornyeke! Megerte elmenni! Aron is jol viselte a megprobaltatasokat. Eeleg feszitett program volt, szinte egesz napra volt valami, igy mi par programot kihagytunk. Egy dolog mar bizonyosan latszik: Aron nem szereti a barlangokat Smile
Kettoben is jartunk, az elsoben mar az utazas napjan, mar ott is meltatlankodott a hatihordozoban, de masnap mar egyenesen sirt. Alig varta, hogy kiszabadulhasson, amint kiertunk, es laraktuk a fube maszkalni, hihetetlen orom jarta at Smile
Egyedul az alvasokkal volt gond. Volt, hogy nagy nehezen elaludt, de megallt a busz, es erre felriadt, es nem aludt vissza, vagy volt olyan, hogy a hatihordozoban aludt el, es mikor megkisereltem kivenni, felebredt es nem birt visszaaludni.

Jartunk Josvafon, Aggteleken, Bodvarákón es a Szadelő völgyben is. A szallas Josvafon volt.

Ket kep a Szadelo volgybol:

Aron a fuben:
Kép

Tarsasag:
Kép

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

Nagyon jok a kepek a babakrol! Fanni is meg Gabika is hihetetlenul edesek! Az uj vonalzok is szenzaciosak!

Viki,
Tok jo lehetett az allatkert! Mennyi idot csavarogtatok kint? Fanni jol viselte a babakocsit??? Mi is tervezzuk, hogy megyunk, de kicsit aggodom, mert Aron nem igazan szereti a babakocsit hosszabb tavon.

Boszi,
Nagyon szep lesz az uj babakocsitok! Remelem, Gabika is szeretni fogja :)
Jo autojuk van anyosodeknak! A regit nem akarjak nektek adni? :)
Sogorno-jelolt: no comment :shock: Lehet, hogy egyszer nagyon meg fogja majd banni a donteset!

KépKépKépKép
thelga

Helga sajnos nem lett miénk anyósék régi kocsija,mert beleszámított az új árába,úgy vették! Jó lett volna pedig,de nem ajánlották fel,pedig óriás csomagterű WV volt! :wink:
Nagyon jók a kirándulós képek! :lol: Áron akkor nagyon jól szórakozott! :P
Anyós kitalálta,hogy nyáron menjünk le mi is velük Komáromba egy wellness7végére. Ők lakókocsival mennének,s nem tudom mi hol aludnák még,meg Gabikának kiságy kellene,s emiatt nem akarok utazóágyat venni! :roll: Jó lenne,de majd csak lesz vhogy! Jó lenne,ha az apartmanban lenne ilyen lehetőség! :wink:

Ma apjuk itthon volt,volt az Auchanban nagybevásárláson. Én meg délután mentem el a posta,gyógyszertárba,Dmbe és a Zsebibaba boltba! Végre kaptam Nuby cumisüvegünkhöz pótcumikat! Nem mindhol lehet kapni,s nagyon rossz! :roll: Ja és kaptam Gabikának nagyon jó kis játéktárolót,s csak 1690Ft volt. :P

Kinek mennyit eszik a babája?

Gabikának már nem elég 1 üveg bébiétel! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Helga,hogy lásd ilyen volt anyósék régi kocsija! Csak 2,5 éves volt! :P Megunták,új kellett! :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nagyon édi Gabika is, meg Áron is a fűben! :lol:

Helga: 2 és fél órát sétáltunk az állatkertben, de ennek a felét Fanni kézben töltötte, és nem a babakocsiban. Mondjuk muszáj volt kivenni, hogy lásson is valamit :roll: A babakocsiból nem látott fel az állatokig! De nem volt baj, hogy cipelni kellett és végig nagyon jól bírta.
Helga! Azért nem semmi, hogy ilyen kirándulásra vállalkoztatok Áronnal. Azért ez fárasztó is lehetett, nem? :roll:

Boszi: anyósék igazán vehetnétek nektek is egy kocsit.... :wink:
Fanni még csak egy üveg bébikaját eszik meg, de én ennek is nagyon örülök! :) Ahhoz képest, hogy két-három hete még csak a fele csúszott le...
Wellnes hétvégén Gabika aludhatna veletek azon a pár napon, nem?

Kia még otthon van a szüleinél? :roll:
Trécsi? Néha adj hirt magadról!
Fiora? Hogy birod kettesben Zsófi babával?

horvviki

Viki hát azt mi nem érjük meg,hogy kapunk tőlük kocsit sajnos,nem olyan típusuak. A lakásra kaptunk 2 millát,szerintem ennyi volt a nagyobb összeg,amit adtak. :roll:
A Wellness7végén este igen elaludnánk együtt Gabikával,de mikor napközben is igényli az alvást akkor lenne baj,s kellene az ágy,mert máshol nem aludna! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Gabika az új játéktárolóval :lol:
Kép

Kép

http://www.youtube.com/watch?v=iXdIDE32WEk

Gabika összenyálazta a mikrofonos fejhallgatónkat. A mikrofon részének annyi lett,vettünk másikat,s ő reménykedik benne,hogy talán most az övé lesz majd! :lol:
Kép
Kép

http://www.youtube.com/watch?v=O7J0oSW1eRc

Gabika dumál: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=CDDHQxi5WpI

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Már itt vagyunk...
Holnap írok...
..visszaolvasok...

Nagyon jók a képek!
Majd a videókat is megnézem.

Nika - így utólag is:
Kép

Levi új adata:
7770 gramm :shock: :lol:

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Viki: háát, változó. Van olyan nap, hogy alig alszik valamit és olyankor egész jól alszik éjjel. Viszont van olyan is, hogy nappal szinte keltegetni kell, hogy 4 óránként egyen. Persze ilyenkor éjjel már nem akar aludni. Gondolom a frontok is befolyásolják a dolgot. Ma pl. egész nap aludt viszont most este nem akar, pedig látom hogy fáradt.

Kép
fiora

Nika Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!! :P

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok,szép jó reggelt! :wink:

Kép

Hát azért lehűlt a jó kis idő,de a napocska már süt,s remélhetőleg jobb idő lesz majd!

Tudjátok valami rosszul esik:

Párom öccséék(akinek a barátnője meddővé akarja magát tetetni) még soha nem jöttek el hozzánk,Gabikának semmit nem vettek. Vhogy nem tudnám nem megcsinálni,ha egy tesom szülne,hogy nem látogatom meg nem???
Őket csak saját kis világuk érdekli,más senki sajnos!
Párom is mesélte,hogy a lakás felszerelésének modernizálása arra épül,hogy TV,psp és ilyenekből a legjobb legyen,erre kell a mani! :roll:
Közben ott a sógor 5 éves gyereke,s sose meg se látogatja,nem érdekli..... :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ismeritek az AJVÁRT? :wink:
Én most hallottam először róla. Anyós vett nekem is ilyet,s állítólag nagyon jó! :P

Kép

Az ajvár paprikából, padlizsánból és fokhagymából készített mártás, amit leginkább húsok mellé kínálnak, de salátát is ízesíthetnek vele. Az ajvár továbbá kiváló fűszerkeverék különféle pikáns mártások készítéséhez, levesek ízesítéséhez. Hideg mártásként majonézzel vagy tejföllel-kefirrel is össze szokták keverni sültek mellé. Túlnyomórészt a Balkánon népszerű, itt is leginkább Boszniában és Szerbiában. A paprikától függően lehet édes vagy csípős is. A Balkánon minden magára valamit is adó háziasszonynak megvan a saját ajvár-receptje, amelyről állítja, hogy a legjobb. Hatalmas mennyiségben készül, befőttesüvegekbe kerül.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boszi,
Tok jok a Gabikas videok! Csak amulok, milyen jol elvan Gabika a jarokaban! Aron egytalan nem marad meg benne :(
Az Ajvart nem ismerem. Te kiprobaltad mar? Milyen?
Hala az en ocsem nem ilyen. Eleg surun eljon hozzank, imadja Aronkat :) Rosszul esne, ha nem jonne.
Anyosodek nagyon szep hazban laknak, legalabbis az egyik kepen lathato volt egy haz kis reszlete, es az nagyon szep volt. Az autot sajnalom, marmint, hogy nem Nektek adtak, mivel nagyon praktikus, szep csaladi autonak tunt. Azert az jo, hogy a lakasba valamennyire be tudtak segiteni.
Welness hetvege?? Ki ne hagyjatok! Biztos meg tudjatok majd oldani a nagy agyon is az altatast!

Azt tudjatok, hogy a hegyfeloli dm-ben 15%-kal olcsobban vasarolhattok majus 31-ig, mivel minden vasarlas utan kaptok egy kuppont, amit a kovetkezo vasarlasnal felhasznalhattok?

Tegnap vettem kulacsos micimackos ujsagot, mivel ujra kiadtak. Amit Boszi is irt, nagyon keveset adtak ki, ezert adtak ki ujra.

Nika,
Boldog Szuletesnapot! :)

Kia,
Varjuk a beszamolt a latogatasokrol :)

Viki,
Eleg faraszto volt, de jo is egyben, mar elegge untam az itthoni legkort, jo volt kicsit kimozdulni, es mivel Aron is elegge tarsasagi baba, ugy lattam Neki is jot tett.

KépKépKépKép
thelga

Helga örültem,hogy írtál! :wink:
Az újságot én is láttam,de én már feladtam a központba a csekket,s majd küldik! :P
Wellness 7vége hát jó lenne,de napközben nem tudom hol aludna Gabika? :roll: Neki kiságy kellene,mert máshol nem alszik. :roll:
Dm? De jó,hogy mondod,mert nem is tudtam! :lol: Át is megyünk akkor ma,ha apa előbb jön.vagy a 7végén. :)
Ajvárt még nem próbáltam,csak áll még a helyén!Majd megírom,ha teszteltem!
Gabika nagyon szeret a járókában lenni! Kisebb korában sokszor ott is aludt el. Csak délután állítom fel,mert reggeli után a kiságyban játszik,s el is alszik hamar,s én is tudok így tenni-venni! :P
Hát én is örültem,hoyg be tudtak a lakásba segíteni,de sokszor meghalljuk,mert én anyum nem pénzes,s nem tudott adni,máshogy segített! :roll: Ez kicsit rosszul esett. Azt is akarták,hogy a lakás 60-40%ban legyen a párom javára,de így nem vehettük volna fel a kölcsönt,meg a párom se ment bele! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hát várható volt sajnos hogy meghal olyan szarul nézett ki és mindenki csak kihasználta amíg lehetett :(

nika70
Salgótarján

Hát boszi párod tesójáék nem semmi párocska összeillenek:) bocsika:)
én az öcsémmel nem vagyok beszélőviszonyban de ha abban lennénk tuti itt lenne többször is :):):):)

Köszike a szülinapi jókívánságokat igaz 9-én volt de hát inkább később mint soha :) :wink: :wink:

nika70
Salgótarján

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?