Új privát üzeneted érkezett!

Helga!
A ruha nagyon jó dolog! Minket Bogi cuccai hamarosan kitúrnak a házból :lol: Egyrészről sajnálnám ha a tesóbaba fiú lenne.Akkor ki hordaná el ezt a sok ruhát...Rengeteg csak 1-2 alkalommal van viselve.Meg kéne állni, hogy nem veszek egy darabig.De mikor olyan vagány csajos ruhák vannak :lol: Én nem vagyok képes nem venni belőlük :oops:
Másrészről meg persze mozgatja a fantáziámat egy kisfiú :lol: Biztos teljesen más lehet velük mint a lányokkal.

Maus cipőről már Én is sokat olvastam.És jókat.Mi eddig kizárólag Siestát vettünk, de már egy ideje azon töröm a fejem, hogy ki kellene próbálni másfélét is.

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok! :wink:

Apjuk nem javul nagyon,vagy legalábbis lassan. Fel is hívta a melohelyét,hogy nem tud holnap mégsem menni,csak hétfőn. Szerencsére nagyon megértőek voltak!Hasmenése még mindig van szegénynek,pedig már mennyiszer vett be SMECTA-t. Tegnap este már végre kicsit evett,s ma is ebédelt. De azért még elég nyúzott és szerintem fogyott is. :roll:

Helga igen nagyon jó,hogy anyuék szinte mindenemet eltettek! Szinte a legtöbb ruhámon nem is látszik,hogy hordtam! :wink: Nagy lakásuk van,elfért a sok ruha! Én meg már most gondban vagyok,mert rakom el dobozokba,ami már kicsi neki,s már teli van 1 doboz,s lassan nem tudom hova tenni. :roll:

Íme 2 kép,amin én és Gabika ugyanabba a ruciba vagyunk! :D

Kép
Én pár hónaposan

Kép
Gabi baba

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi tök jó:):)::) na emlékszel a múltkor mondtam hogy hasonlítasz a grace klinikából az eggyik csajra kb 4-5 hét múlva érnek ahoz a részhez hogy átműtik az arcát annak a nőnek akitmost találnak meg terhesen majd akkor nézd meg :):):):)

nika70
Salgótarján

Nika és átmütve hasonlít majd rám a csaj,vagy előtte? :lol:
4-5 hét múlva akkor?
Még előtt légyszí szólj,nehogy elfeljtsem!
Csúszásgátlót kipróbáltátok? Tetszik? :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

átműtve :) előtte nem is nagyon mutatják mert a müsorban az a lényeg hogy a balesetben az arca sérült meg és ezért kell megműteni :) de ok szólok:)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Gabika is beteg lett! :cry: Hajnalban már lázas volt,és hasmenése is volt,és nem semmi büdös volt. :? Azóta 1x volt még hasmenése. Láza reggelre 37,4re lement,de mikor felkelt az alvásból tűzforró volt,és már 39 volt a láza. Gyorsan adtunk neki kúpot. Hasmenés helyett sokat hányt szegénykém! :cry:
Már hívtam a dokit is,majd jön ki,nem kicsit vagyok ideges.
Az előbb hűtőfürdőztük,mert feljebb ment a láza. Most 38,2,és pihen,de 30 perc múlva újra nézzük!
Most nagyon rossz 7végém lesz,ma is még nem ettem semmit,s nem is fogok szerintem nagyon!
Apjuk már jól van!

Többiek?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi óóóóóóó ti szegénykék egymást fertőzitek körbe :(:(:( jobbulást prüncsinek.+++++++++++++++ mit mondott a doki?

nika70
Salgótarján

Volt a dokinéni!Írt fel lázcsillapító kúpot! Gabika láza is lement közben 36,8ra! :P Jól van,már játszott és nevetett is!
Sokat kell innia,az a lényeg!
Ebédelni is tudott rendesen,nem volt se hányás,se hasmenés azóta!
Remélem hamar rendbejön! :wink:

Többiek?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Pár kép a kis betegről

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi: gyógyuljatok!

Kép
fiora

Sziasztok!

Boszi: jobbulást Nektek! hogy van azóta Gabika?

Majd még jövök, csak most értem haza, és még dolgom van....

horvviki

Gabika már jobban van,de még azért gyenge,és lehet rajta látni,hogy beteg. Hőmérséklete délután 14 óta 36fok,reméljük nem lesz lázas már. Hasmenés még volt 2x,de már nem olyan iszonyat büdös,és nem is olyan híg.

Játszott ma már,de igazából kézben lett volna mindig.

Nagyon jó,hogy a párom itthon volt,mert egyedül azért nehéz lett volna nekem.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Pár napja Gabika mondja: apu,apa :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jobbulast Gabikanak! Orulok, hogy jobban van szegnykem!
Tok jo a Te regi ruhad! Hihetetlen jo allapotban maradt meg. Mintha uj lenne.

Nika,
Halali a video! Nagyon diszkos ez a Gege :)

KépKépKépKép
thelga

Helga: csak úgy mint az anyja :):D:D:D

Boszi az tök jó mert Gege még mindig nem akar beszélni :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Nika a videó haláli! :lol:
Gabika jól van:láz,hőemelkedés nem volt,jóízűen tud enni. Éjjel is jól aludt és délelőtt is. Sokat játszik és nevet,na és persze beszél,mint az anyja! :lol: :lol: :lol:

Mi ma pihengetünk szerintem.

Többiek mit csináltok?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Mi is pihengeteünk teszek fel pakolós videót is mindjárt:):):)

nika70
Salgótarján

nika70
Salgótarján

Nika aranyos ez a videó is! Nem semmi a kis pasid! :lol:

Hoztam én is képeket és videókat! :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi: édes nagyon :) egy két hét és magától fog menni :)
látom nála is megy a sírás egyből ha nem az van amit ő akar :)ez nálunk is ismerős:)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Hú, nem sokat kellett visszaolvasnom... :roll:

Nagyon jók a videók, sajna én nem tudok videót felvenni :(

Örülök, hogy jobban van Gabika.

Velünk semmi különös nincs. Fanni pár napja elég szépen eszik, most már megeszi a tápszert reggelire és vacsira 210-240 ml között. Reméljük így is marad, és nem kell az evéssel szenvednünk. De még nem kiabálom el a dolgot. Ma voltam délelőtt vásárolgatni anyuval, de csak egy cipőt vettem magamnak. Farmert is szerettem volna, de megállapítottam, hogy még kövér vagyok, és egyik nadrág sem tetszett magamon :(

Többiek? Kivel mi újság van???

horvviki

Ne tudjátok meg tegnap voltunk a tescóba gyerek persze bevásárlókocsi elejében csücsült és valahol elhagytuk a fél pár cípőjét egy ismi ott dolgozik de nem adták le eddig. Könyörgöm kinek van szüksége arra hogy egy fél pár cípőt eltegyen? mondjuk nem volt drága 2700 ft volt de gege nagyon szerette pedig nem vettük régen :)

nika70
Salgótarján

Gondolom mindenki a 7végi pihit tölti,mert nincs nagy mozgás itt.
Mi ma pihentünk,sétáltunk. :wink:
Gabika jól van,kapja a Normaflort. Ma volt párszor hasmenése,ha holnap is lesz adok neki SMECTA-t,mert nem vmi jó se neki,se nekem! :roll:
E hétvégén nem sütöttem semmit,hoztunk 1-2 sütit a cukiból! :lol:
Képzeljétek újra tudom hordani a terhesség előtt és elején hordott nadrágomat! :lol: Úgyhogy tuti elromlott a mérleg,mert ezek szerint fogytam,hiába nem nagyon mutat változást! Ja és öv is kell a nacihoz! :P
Kép
4 hetes kismamaként

Kép
és most ugyanabban a naciban

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ma a Máltai Játszón voltunk :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi,
Jok a kepek, videok. A hisztis a legjobb :) Nalunk valamivel erosebb, ha valamit nem kap meg :) De ugy latom, Gabikanak is a nagyok dolgai tetszenek a legjobban :)
Mi is voltunk jatszoterezni ma is :) Ti melyiken voltatok?

Nika,
Sajnalom a cipit :( Nalunk a ferjem mar nme tudom, hanyszor hagyta el Aron fel par cipojet, de eddig mindig meg lett. Felek, egyszer tuti elhagyjak.
A Ti videotok is tok jo :)

Viki,
Orulok, hogy jobb Fanni etvagya vegre :)

KépKépKépKép
thelga

Hát a Fővárosban kész káosz van most! :? Apjuknak nem kell menni melozni,mert a kollegája nem tud kijutni a városból. :? Csak a fönőkség és az melozik ma náluk,aki be tudott menni.
Örült is kicsit,hogy ma is itthon lehet velünk! :P Most lement a közértbe,mert ilyen rossz időben a mai séta elmarad sajnos.

Fiora,Trécsi már rég voltatok! Minden ok?

Helga új képek nincsenek Áron babáról? Már rég tettél fel! :roll: Mi a MÁLTAI JÁTSZÓTÉREN voltunk Gabikával. :P

Nem tudom Viki,hogy ért be melozni?! :roll:

Nika én is sajnálom az elvesztett cipőcskét! Csúszigátlót használjátok már?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nika átjött ám a mani,csak a hülye Bank nem jelzett smsben,ahogy mindenről szokott! :twisted:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

[size=24]MI EZ A NAGY CSEND MA???[/size]

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi semmi gond amúgy közvetlen a bankban fizettem be szóval 5 perc alatt már a számlátokon is volt :)

Csúszigátlót két napja használjuk majd este csinálok képet :) élvezi hogy nagyobb helye van :):):):)

nika70
Salgótarján

Boszi: minden OK, csak kicsit húzósak a napok. Már előre félek mi lesz ha a férjem csütörtöktől elkezd dolgozni.....

Kép
fiora

Gabikától tegnaptól indult be ez a fránya hasmenés! :roll:
Nem eszik túl sokat,inni meg se vizet,se teát semmit nem akar a tápszeren kivül.
Normaflora az ugye kifejezetten a hasmenésre használ,mert azt kapja?!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jön az 5. és a 6. fogunk!

Elég muris,de lent 1,5 fog van kint,fent meg 4!
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Tényleg káosz volt ma, de én simán bejutottam dolgozni.

Közben én is elfelejtettem írni, hogy Fanninak már 4 foga van :lol: 3 alul és egy fent, de még jön a 2. is felül, meg alul is még egy.
Még mindig nagyon jó az étvágya, új kedvence van, a bolognais bébikaja. Ma simán megette belőle a 220 grammot.

Trécsi tényleg jó régen voltál! Mizu?

Kia, hogy érzed magad otthon? :lol:

Boszi, Helga: most kicsit irigyellek Titeket, hogy játszóterezni jártok, én is úgy mennék veletek már...
Boszi: Nagyon csinos vagy! Észre sem venni a két kép között, hogy közben szültél egy gyereket!

Fiora: és a hasfájás elmúlt Zsófinál? Éjszaka alszik rendesen?

horvviki

Sziasztok!

Voltunk tanacsadason, 9620g es 80cm Aron.
A dokinenki nekunk is mondta a szandalt bentre, igy en is lassan keresgelek. Az itteni bababoltban lehet kapni Maus szandit 4490ft.ert. Viki, ugye Te ilyet vettel? Nem talalod tul kemenynek a talpat? Fanninak hogy tetszik?
Es Gabikanak???
Nika, Nektek nem mondtak ezt a szandi dolgot bentre? Mondjuk en kicsit szkeptikus vagyok, mennyire kell ez nekik, de azt sem akarom, hogy utana meg gondok legyenek, ludtalpas legyen.

Orulok, hogy jobban eszik a kicsi lany :) Vegre!

Ja, meg nem is irtam, hogy beiratkoztunk bölcsibe :) 2009 szeptemberetol volt hely, igy akkorra. Nem tudom, Ti mennyire gondolkoztok bolcsiben, de ha igen, akkor erdemes mar most elmenni es beiratkozni. 2009 marciusara pl mi mar nem kaptunk helyet, csak szeptemberre.

Jojjon akkor par kep:

Hintas:
Kép

Az uj hatihordozonk:
Kép

KépKépKépKép
thelga

Helga szupik a képek! :lol:
A bölcsiből akkor gondolom,hogy visszamész dolgozni Áron 2 éves korától???
Mi nem tervezzük a bölcsit,majd csak az ovit,de én is hallottam,hogy ilyen korán be kell iratni már őket.

Viki nagyon jó,hogy Fanni baba ilyen jól eszik már! :P

Hát csajok a mama nagyon ki van még mindig,hogy nem tud semmit dolgozni,s főleg menni! :roll:
Most meg már anyut se engedi sehova(eedig se nagyon),csak a munka a lényeges! :? Most is nagy örömmel mesélte,hogy elhívta egy ismerőse 7végére moziba,de a mama nem engedi,hogy elmenjen,mert akkor öngyilkos lesz?! :shock: Szép mi? Anyu ki van nagyon,mert ez már lelki terror és nem tudja miért érdemli meg ezt,s miért nem jár neki egy kis kikapcsolódás,hiszen sehova se nagyon jár. Most már hozzánk se tud jönni,hiszen a mamát nem lehet hagyni! :roll: Tudom,hogy a mamának nagyon rossz,s ezt nem is tudja feldolgozni,de azért anyu se lehet remete!!! :shock:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hát én bölcsi ügyben nem gondolkodom mivel egy db annyi sincs a városban :):):):):):)Én utánaolvastam a neten meg a tv-ben is volt hogy nem kell lakásban cipő:) egészséges a mezitláb és a cipő pont hogy eldeformálja még az alakuló lábat . akkor kell csak ha az utcán megy a ygerek a betonon mert ott már csak nem megy meztilláb:)

Boszi: sajnálom :(

nika70
Salgótarján

Sziasztok Láyok és Gyerkőcök!)

Amennyire tudtam visszaszaladva olvastalak Titeket..

Örülök h nagyjából mki jól van..Gabikának és az apukájának további jobbulást!

Fanni nem is kevés tápszert eszik! :shock: Milán is csak reggel meg este,de 150-nél többet soha,néha még azt is otthagyja.

Tegnap voltunk mi is tanácsadáson.
Meglepődve tudtam meg h elment a dokink és új dokinéni volt helyette(ill. ezenetúl Ő lesz).
Kicsit furcsálom h senki nem tájékozatatott róla :shock:
Na mindegy,hálm isten aranyos jött helyébe,de a Nagy Dr.néni is rendes volt nagyon..Sajnálom.

Egyébként kerek 9kg-ot mértek és 70cm-t.
Ja és 4 fogunk van!! :lol: 2 alul,2 felül..Nyuszik lettünk:)))

A vezetés az emberrel egy rémálom,már ott tartunk,h többet SOHA!!!Múlkor sírva,üvöltve szálltam ki a kocsiból,az út közepén!KIKÉSZÍT TELJESEN!!! :evil:

Csak ketten megyünk általában,de mostmár garantálom h csak egyedül fogok menni!Ha kell külön kocsival járunk!

Más egyéb nincs...Tanulom a grafológiát,nagyon érdekes!4 leckén túl vagyok már..élvezem!
Munka ,háztartás,gyerekek..és este már nem is kell estimese:))

Viki Te h bírod?Hétvégén voltunk Sólymáron,de gondolom nem dolgoztál..,meg hát szerintem nem is vagy kinnt h összefussunk.. :cry:
trécsi

Holnap megyek a GYED-et intézni,milyen papírok kellenek még a születésin kívül?
Próbáltam utána nézni,de sok értelmeset nem láttam..
Nyomtatvány,2 példány és születési..
Valaki tudna még vmi okosat mondani?
Ne kelljen már kétszer mennem.. :lol:

Amugy se értem h ezt most miért kell ujra igényelgetni,hisz egyszer már megállapították a GYÁS-nál h jogosult vagyok,mert biztosított voltam/vagyok...hát akkor minek ez a cécó megint?! :shock:

áááá szörnyű!!

A bölcsin én is gondolkozom,de még messze van..(gondolom én:))
aztán hamar itt lesz..

Én is ugy hallottam cipő kapcsán,h annál egészségesebb nincs mint,mezítláb..akár nyáron a kertbe is..
Na nem mintha lenne kertünk:)))

Huúú lányok ,én nagyon elvágyok innen!!Iszonyat bezárva érzem magam!Ezért is kattanok be szerintem néha-idézőjelbe:)
Én kertesbe laktam Armanddal és ez most a pokol!

Ja a Zéro cigi,még mindig működik! :lol:
És új fogyikúrába kezdtünk!Pesrsze ez megint csak tőlem áldozat..5kor kelek,hjmegcsináljam a friss reggelit elvinni,sőt múlkor az ebédet is reggel 5kor főztem..,mert este 11kor már nem volt energiám:(

Nem tudom mi van Milánnal mostanába 11-éjfélnél elöbb nem hajlandó elaludni:(..igy reggel elég hulla vagyok..

Apropó !Gratulálok Boszi h ilyen csini tudnál maradni!Tényleg szinte semmi nem látszik a két kép között(csak a felsőd más) :D
trécsi

Viki gondolm kocsival mentél dolgozni..
Annyira szuper h ilyen jól megtudtátok oldani családon belül a munkábaállásod és h Fanni se szenved igy semmibe hiányt..

Édesek a képek Helga!Kiváncsi leszek majd a homokozós korszakra)

Hallottátok h kamu volt az egész gyerekelrablósdi?..hálisten.
De azért jól ránkhozták a frászt!

Na asszem bepótóltam a jövőhetet is:DD

Legyetek jók és legyen gyönyörű napsütéses napunk!)
Jobbulást a betegeknek!

Zsófi babánk h van?
trécsi

Trécsi a dokinénire most eléggé felkaptam a fejem,mert nekünk is Nagy doktornő az orvosunk! :shock:
Mi van vele? Hogyhogy elment? És már akkor nem is ő lesz itt??? :?
Nagyon örültem,hogy írtál pár sort végre,s elhiszem,hogy néha bezáérva érzed magad! Én is kertes házban nőttem fel,de néha mennék nagyon ki innen,pedig egész jól elvagyok,nincs bezártságérzésem!

http://www.oep.hu/portal/page?_dad=port ... ema=PORTAL

GYED-ről vban itt info

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Előre szolók,hogy a számok 2006-os adatok Trécsi! :)

Gyermeknevelési díj (GYED)
A naptári átlagkereset 70%-a, maximum 87000 Ft jár a gyermek 2 éves koráig. Nem alanyi jogon jár, biztosítási jogviszonyhoz kötött (8,5% nyugdíjjárulékot és SZJA-t vonnak belőle)
Ezeket a juttatásokat a munkáltatónál lehet igényelni, amennyiben a munkáltatónál TB kifizető hely működik. Amennyiben nem TB kifizető hely, vagy nincs munkaviszonya, a körzetileg illetékes Államháztartási Hivataloknál (TÁH) és/vagy Egészségbiztosítási Pénztáraknál kell igényelni a juttatásokat.
Szükséges iratok:
- Személyi igazolvány
- Kórházi igazolás
- Igazolás a terhesgondozáson való részvételről
- Születési anyakönyvi kivonat
- TB kártya (igénylő, újszülött)
- Adókártya

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Gyors válasz,csak porszívozók..

Köszönöm a segítséged Boszi!Hálisten ezek megvannak..

Nem tudom,mi lett a dokival,csak elment..MIndjárt mondom az uj doki nevét...

ÖÖÖÖ....Dr.Kozma Andrea Emese..Kedves fiatalos volt...Olyan kis csendes..

Én mondjuk minimum elvártam volna h a védőnő szóljon...de nem tette..
trécsi

Trécsi hát igen szólhatott volna a védönő.... :roll:
Kozma doktornőt ismerem,mert ő volt kint Gabikánál,mikor beteg volt. Aranyos.
Nekem se mondta senki,hogy a dokinéni elment. :roll:
Na majd megkérdezem a szomszédasszonyokat és a védönőt,hátha tudnak vmit?!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

A védönőnek írtam mailt,várom a válaszát!
:roll: Trécsi Vikinek is ő a dokinénije,s szerintem ő sem tud még semmiről.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

trécsi : gartaula a még mindig zéró cigihez :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Az igaz, hogy ha kint szaladgal a gyerkoc mezitlab, akkor nem kell semmilyen cipo, de bent sik feluleten van a laba, nem tudnak kifejlodni a megfelelo boltozatok. Egyebkent en sem vagyok hive a benti cipohasznalatnak. Es eleg zavaro, hogy mindenhol mast olvasni, mindeki mast javasol.

Trecsi,
Ha most fel eves Milan, akkor 2009 szeptembere korul O is betolti a 2 evet. Tehat elmeletileg akkortol erdemes bolcsibe mennie, ha nem akarsz GYES-t kapni, es a munkahelyedre vissza tudsz menni. Ugyhogy szerintem erdemes besetalni az egyik bolcsibe es lefoglalni egy helyet Milannak, mert eleg gyorsan betelnek. Attol hogy beiratod, meg nem kotelezo majd mennetek, csak jo, ha erre meg most gondolsz, nehogy kesobb meg ne legyen hely.
Mi is tervezzuk a kovetkezo gyerkocot valamikor jovore, igy lehet, hogy nem vesszuk majd igenybe a bolcsit, de azert jo, ha meg van Aron helye.
Az oviba azt hiszem nem kell ennyivel elotte jelentkezni :) abbol tobb van, mint bolcsibol.

Nika,
Salgotarjanon egyatalan nincs bolcsi??? Ezek szerint, ha szeretne sem tudna visszamenni az anyuka dolgozni :(

Boszi, Viki, Trecsi,
Gratula az uj fogacskakhoz!
Azt hiszem, mi elegge le vagyunk maradva, megalltunk a 4 fognal :)

KépKépKépKép
thelga

Beneveztem Gabikát egy Somogy megyei szépségversenyre! Aki tud szavazzon ránk! Napi 1x lehet,s regisztrációt igényel.

http://sonline.hu

A 3. oldalon van Gabika. A Babaszépségversenyt a PARTNEREK felett található bal oldalt!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Trécsi engem is tájékoztatott arról, hogy elment a Nagy doktornő... Én sem tudtam róla semmit sem... Pedig két hete voltunk lent nála, és egy szóval sem emlitette,hogy legközelebb már nem ő lesz. Én is úgy gondolom, hogy az lett volna korrekt, ha szól erről... :evil: Boszi, ha megtudsz valamit szólj, addig én nem hívom a védőnőt. De ha ez az új is aranyos, akkor végülis nekem mindegy...

Helga: a szandi szerintem teljesen jó, bár az az igazság, hogy nem adom rá túl sűrűn Fannira :oops: Még kicsit nagy neki, és így olyan kis idétlenül néz ki benne... De szerintem egyáltalán nem kemény a talpa, a belsejének meg nagyon jó a felülete.

Bölcsibe valószinű nem fog menni Fanni, majd csak oviba. Ha továbbra is bírja anyu, akkor ő fog rá az oviig vigyázni.

Trécsi: nekem a munkahely intézte a gyedet, nekem nem kellett semmit sem intézni, így nem tudok segiteni ebben. A grafológia viszont engem is érdekel. Amikor előléptettek, kértek tőlem kézzel irt oldalt, amit elküldtek grafológushoz. Állitólag jó lett a jellemzésem, de én sajnos nem olvashattam el. Azért nagyon kiváncsi lettem volna rá! Majd ha elvégzed a tanfolyamot, szólj, és akkor elemezhetnél nekem :wink:
És a hajam is már kezd megnőni... Nagyon gyorsan nő...

Fiora? Mizu?
Kia? Mikor jöttök haza?

horvviki

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?