Új privát üzeneted érkezett!

Kepzeljetek ma este elmentunk kondizni a ferjemmel es Monsert eleteben eloszor beadtuk a gyerekmegorzobe. A kis hutlen eszre sem vette, hogy otthagytuk mivel tobb vele egykoru gyerek is volt nomeg rengeteg jatek. 1 ora mulva ertementunk es addigra mar minden gyereket hazavittek es szegeny Monster egyedul pityergett a sok jatek kozepen. Mondta a babysitter, hogy amikor elment a tobbi gyerek akkor tort el nala a mecses. Jovo heten ujra beadjuk.

En is kezdek aggodni Kolyok miatt. Meg sose maradt el ennyi ideig. Szoval Kolyok ha olasol minket irj par sort, hogy jol vagytok e. Mostanaban en is csak nehany sor erejeig ugrom be ide.

Kép
Kép
eduarda07

Hali Edu :!: Jaj, szuper jok az uszos kepek :!: Monster szemmel lathatoan jol erzi magat a vizben. Edes a kis buksija, hata, karjai, ugy megfogdosnam :wink:

Az eso nem akadalya az uszasnak, a gond csak a vele jaro lehult levego. Az ausztralok ma is tuloznak a Sunshine State-jukkel, ugyanis bergeni esot uberelo idojaras van. De azert ma bemegyunk a varosba, nehogy mar itthon punnyadjak. Tegnap ugyanis kitakaritottam, igy ma itthon semmi dolgom az eg vilagon. Mindenesetre ma megfogalmazodott bennem, hogy Norvegiaba nem szabad visszakoltoznunk meg egy evre sem.

Igen, ez a eu. biztositos dolog eleg fontos. Igy mar ertem, miert lenne jo nektek mostanaban nr. 2. Az az igazsag, hogy nalunk is ebben a 2 evben lenne a legaktualisabb, ugyanis 2010 juliusaig itt leszunk es en ugy sem dolgozom. Akkor mar csinaljak valami hasznosat is :wink:

Anyukaddal meg egy jot nem beszelgettel :shock: :?: Apukaddal jobb a viszonyod :?: Tesoid vannak :?: En anyukammal nagyon jol kijovok. Hihetetlen jo megerzesei vannak, erdemes volt mindig ra hallgatnom. Faterommal mar nem olyan a viszony, persze nem is rossz, csak eppen soha eletemben nem olelt meg. Azt hiszem, ezzel elmondtam rola mindent. 4-en vagyunk testverek, 2 evente szulettunk egymas utan. Ket noverem gyakorlatilag a nagyszuleimnel nott fol, en ocsemmel meg egy potmamaval voltunk. Szuleim csak meloztak. Miota a ket noveremnek tobb gyereke is szuletett, eleg sokmindent felronak a szuleinknek, hogy ok nem igy neveltek volna minket. En ezen mar reg nem gondolkozom es halas vagyok nekik, hogy megszulettem, meg ha "veletlen" is voltunk mindnyajan :wink:

Oli egyebkent nem nagy cumizos, de hihetetlen nagy hasznat veszem elalvaskor es ejjeli felsirasokkor. A fenti kepen is ebredes utan van, azert van a szajaban. Egyebkent sosincs es ki is kopi. Eleg randa latvany, amikor egy 2 eves gyerek ugy jatszik, hogy cumi van a szjaban, kulonosen, hogy van aki meg madzaggal racsipteti a ruhajukra, hogy el ne hagyjak, mint egy kesztyut
:shock: De van am meg menobb cumink is, apa hobbija utan...

Kép
katavirag

sziasztok

most csak egy életjel. Jól vagyunk, minden rendben, csak a laptopom bekrepált és így nem tudok olvasni sem sokat... mert a nagyszobában lévő asztali gép mellett napközben nem tudok, mert akkor Máté is lát és követel magának :)
majd igyekszem jönni azért.

Üdv az újaknak!! :D

Moncsi, ha jól tudom Bernben is van magyar ovi, ami persze nem rendes ovi, hanem heti párszor délutáni foglalkozás, de jobb mint a semmi. de zürichben bizi van. na majd utánanézek, de most mennemm kell Máté rástartolt a gitárra
puszka

Kép

Kép
kolyok28

bpcs, tévedtem, Baselben van assszem
na majd utánanázek rendesen

Kép

Kép
kolyok28

Szia mindenkinek!
Katavirag na igen ezek a szemek!
Monser milyen ügyi azért ez nagy szó!
Bocsánat hogy hébe hóba jövök de nagy pakolásban vagyok totál egyedül férjem már kint van anyosék nem jönnek szüleim nincsenek es egyedül gyerekkel bocsánat nem egyedul Csabikámal pakolni na nem egyszerű.Ja és azért meg vele a szokásos programokat csinálni zene-bona, úszás,kis barátokkal való tali,na és az én kedves barátaim és a szívügyem még a természet védő egyesület.Tegnap volt a búcsúm tőlük.Ja és ilyenkor jön mindig valami hivatalos dolog is.
Kölyok28 köszönöm hogy utána nézel mert Csabikám igen csak nyüzsgő gyerkőc.
Na megyek ilyenkor mikor alszik van pár percem na és ezt mire fordítom na mire KÁVÉRA!
Udv Móni

Kép
móncsi+3

Sziasztok :D !

Bocsi, h igy eltuntem, de egesz heten tanultam, de h dicsekedjek a fiam ismet kisangyal lett, annyira edesen tud egyedul jatszani es ha hianyol, akkor elkezdi kiabalni, h: MUMMUMMUMMUM, annyira szeretem :D , igaz egy kis orokmozgo, mindenel felall, lepeget, nagyon nagyon ugyes fiam van, buszke vagyok ra :) es beszedes is, egyre tobb ertelmes szavat mond es probal utanozni...

Edu! Aron nagyon edes lehet es nagyon orulok, h sikerult konditerembe menni, na meg irigykedem is :lol: . elkepzeltem, h Aron pityereg a sok jatek kozott es en is elkezdtem sirni :roll: , utobbi idoben mindenen sirok. Na meg rosszul vagyok, hanyinger es tarsai :evil: .

Katavirag! Nagyon szep fiad van, de ezt te ugyis tudod :wink: ! Huuuh, te is szep nagy csaladbol vagy, mi oten vagyunk, anyukamat imadom, a legjobb baratnom, annyira nyitott mindenre,pedi 45eves volt mikor szulettem, de hihetetlen halas vagyok neki, apukam lelepett mikor 2eves voltam, anyukam egyedul nevelt minket, sot apam meg anyagilag sem tamogatta, pedig boven volt neki, de akkoriban egy 23eves noje volt, aki meg azt sem engedte, h latogasson minket, de ez regen volt, azota bocsanatot kert es nagyon jol kijovok vele is, igaz sose lesz olyan kozeli hozzam, mint az anyukam.

Kolyok! Agyoncsaplak :wink: ! Koszi szepen :) !

Moncsi! Nagyon fogod te elvezni a svajci eletet :wink: ! Ferjed mit csinal kint? Csabikarol esetleg egy kep?

Kép Kép
rima

Sziasztok :!: Pentek van yeah :wink:

Latom, azert irogattok, de azert mindenki johetne gyakrabban :wink:

Edu :!: Akkor anyukad most vasarnap utazik haza :?: Tenyleg, es mi lesz 2010 utan :?: Te tervezel kint dolgozni :?: Mondtad, hogy dietetikus vagy.
Tok jo, hogy el tudtatok menni konditerembe. Ha van gyerekmegorzo, ezt megteheted maskor is. Ezek szerint Monster szepen eljatszik a gyerektarsasagban. En is futok estenkent mar egy honapja. Kiveve ha nem esik. Tegnap is akkora vihar volt, hogy europai ember olyat meg nem latott. Nappal azert felszokik a homerseklet 30 fokra, aztan jol befulled az ido es mar erezni lehet a vihart. Mar az ujsagok, TV is errol irnak, marmint a sok hazkarrol. Sunshine State-rol meg annyit, hogy ma olvastam, hogy a gyerekeknek nem kell D-vitamin potlas a sok UV sugarzas miatt, en meg szepen adtam Olinak minden este :shock: Ja, es kepzeljetek, minden masodik embernek van itt borrakja :roll: Na jo, nem szidom oket tovabb :wink:

Moncsi
, hat nagy kiatrtast a koltozeshez :!: Es utana varunk :!: Es Csabikarol igen, en is latnek kepet :!: Nr. 2. lesz nalatok :?:

Rima, fiadon mar meg sem lepodom :wink: Hihetetlen, hogy ennyi idosen felall es mar majdnemhogy jar. Ennel mar csak noverem kisfia volt megugyesebb, 7 honaposan jart, nyitogatta a szekrenyek ajtajat, furcsa volt latni, hogy egy csecsemo a labaink alatt szaladgal :lol: Tok, jo, hogy Leon most nyugisabb. Rad is fer, hiszen tanulnod is kell. Csaladi ugyek rendezodtek :?: Nem koltoztok :?:

Bambikam, pentek van, akkor ma irsz :?: :wink: Te is nyomhatnal tobb kepet gyonyoru kisfiadrol. Tenyleg, te szoptatsz meg :?:

Kolyok, orulok, hogy minden ok veletek :!: Hat ez a Mate nem semmi, nem hagy teged netezni :!: Azert gyere, ha tudsz :!:

Mi jol vagyunk, a szerdai babauszas is jo volt, Oli mar sokkal felaszabadultabb volt, edesen kapalozott a karjaival, labaival a vizben.
Tovabbra sincs semmi panaszom ra, reggelente is ugy ebred, hogy alig veszem eszre, mert csak jatszik az agyaban. Etvagya sem romlott kisdragamnak, mar mindent elfogad, pogacsat is adtam neki, persze csak ugy, hogy en is ott voltam, mert a nagyobb darabokat meg nem tudja lenyelni. Most 10,6kg es 78 cm. Ja, es bal felso fogacska, egy honapos nyaladzas utan kibujt, es a jobb is tor elore.

Mar rajottem, mit jelent a ketbetus teszt: C+T. De en csak amolyan snassz csikosakat szoktam venni. Szoval, erzem, pirinenje mar megint kopogtat. Tegnapi Hcg tesztem olyan negativ volt, hogy majd kiszurta a szemem. Ma pont 2 hete volt PE, ugyhogy ennek a ciklusnak is lottek. Ilyenkor par percre mely depresszioba sullyedek, aztan gyorsan osszekapom magam, nehogy eluralkodjon rajtam a helyzet. Valszeg holnap reggel megjon, es leulok apaval megbeszelni, hogy akkor irjunk lombik bacsinak levelet. Szerencsere 90%-ban fedezi a biztositasunk. Otthon van meg 3 fagyibabank, de oerteuk most kicsit bonyolult es draga lenne hazautazni, igy belevagunk ujra itt. Vegul is nem egy nagy etvasz. Allitolag egy honap utan behivank konzultaciora es utana indulhat a dolog. Mivel anyosek 3 het mulva jonnek es egy honapig maradnak, ebbol kb. februarban lesz valami. Ugyanis ez egy nagy titok, mint az elozo. Csak ti tudtok rola. Es nem akarok feltunoskodni, amig itt vannak. Injekcio a hutoben stb., aztan meg szolunk, hogy terhes vagyok :wink: Egyszoval diszkrecio, diszkrecio. Es mar belatom, hogy ha elotte nem ment, meg ha okot nem is talaltak, most mert menne csak ugy egy csapasra. Nekunk ez jutott. De elfogadom, mert masnak meg ez sem. Es addig is boldog vagyok apjukkal es Oliverrel :lol: Puszi nektek, jo hetveget :!:

Kép
katavirag

Hali,
vagyok ám, tudom hogy katavirág mindjárt ébred és írni fog, és én is fogok, de most egy kicsit másfelé kalandozok.
pénteken este nagyot nevettem, mert olvastam a régi fórumunk régi hozzászólásait és katavirágnak volt valami olyan kérdése, hogy a terhesség 12. hete előtt lehet gyantáztatni, mert azt halllotta,hogy a fájdalom esetleg bajt okoz. valami ilyesmi volt, sajnálom is, hogy nem copyztam ki, de lehet, hogy keresek még ilyeneket. érdekes, mert pár dolgot most már máshogy látok, bár nem mondanám, hogy lazán tudnék venni egy terhességet, odafigyelnék most is mindenre.
tudniillik elkezdtem törölni a hozzászólásaimat, mivel egy "nem szeretem" ismerős valószínű rájött, hogy hova és milyen néven írok, és nincs kedvem ahhoz, hogy a hsz-aimat olvasgassa.
Szép napot!

Kép
1bambi

lehet=lehet-e

Kép
1bambi

Sziasztok lanyok,

Anyukam ma tenyleg hazament es azt kell mondjam nagyon halas vagyok azert, hogy ennyit segitett. Rendbe tudtam szedni a hazat, eljutottunk rengeteg helyre a ferjemmel kettesben es Monster a nagyinak koszonhetoen sokat fejlodott fizikailag es mentalisan is. Az egyik kedvencem az, hogy megtanitotta Monster 'kukucsosat' jatszani ami abbol all, hogy a gyerek a jatekaival elrejti az arcat majd hirtelen eldobja oket es nagyot nevet.
Ma 9 honapos Monster es en is kezdem erezni, hogy alakul mar a terhesseg elotti testem. Pontot csak akkor lehet majd tenni a vegere ha sikerul Montert elvalasztani 12-14 honapos korara a cicitol. Hosszu honapok utan raalltam a merlegre es gyakorlatilag mar csak a tej es a cicik sulya maradt rajtam. Persze sosem leszek ujra hableany de dolgozom rajta az uszodaban es a konditeremben.
Holnap megyunk a gyerekorvoshoz a 9. hos oltasokra es ellenorzesre. A mai meresem szerint a gyerek 8,5kg.
Szerdan elutazunk 6 napra Puerto Rico-ba a Halaadas alatt. Most ott 30 fok van es napsutes ezerrel ugyhogy osszegyujtottem Monster osszes raadhato summer outfit-et.
Kolyok, orulok hogy megvagy!!! Azert irj am ha raersz.
Bambi, en is elgondolkodtam mar hogy mi van ha olyanok is olvasnak minket akik valahogyan beazonositanak es amugy nemkivanatos szemelyek az eletunkben. Aztan arra jutottam hogy ezen a topikon nem sok zugolvaso lehet es mar nem felek feltenni olyan kepet amin esetleg Monster mellett en is ott vagyok. Elotte azert nem tettem mert a noveremen kivul senki sem tudott a csaladban a terhessegemrol es fajo lett volna a tobbieknek ha veletlenul innen tudnak meg.
Rima, a tuneteid egy terhessegre is raillenenek. :wink: Nem semmi hogy Leon mar felall es lepeget. A kuszast/maszast kihagyta Leon? Tenyleg hanyszor szoptatsz meg? En meg 5x-6x naponta de megfogadtam, hogy elkezdem leepiteni szep lassan napi 2-re.
Moni, jo utat es tenyleg tegyel fel kepet Csabikarol!
Katavirag, marcius korul lehet en is betarsulok es szulhetnenk Karacsonykor. Legalabb nem kellene sok ruhat venni Monster Jr.-nak mivel az evszak stimmelni fog. Trefat felreteve jo, hogy nem kenodsz el egy negativ teszt lattan. Ha mas nem tenyleg ott a lombik es mar mukodott nalatok. Anyosek ha jol emlekszem nem egy lakasban fognak lakni veletek a bekesseg jegyeben. Majd meglatod milyen szuperul fog jonni, hogy atszolsz neki jojjon mert szinhazjegytek van a ferjeddel.
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Kép Monster 9 honapos

Kép
Kép
eduarda07

Sziasztok,
Pótlom a pénteki elmaradásomat :D :D :D

Rima,
nem éltem svédo-ban, csak heteket, hónapokat tölöttem ott a páromnál. Jártam ot svéd nyelvtanf-ra is, ami nagyon jó volt. És nagyon tetszik a nyelvük, olyan "éneklős". Jó lenne megtanulni, de először az angolt kellene már jobban megtanulnom. (Most gázban vagyok, mert nem találok a környéken tanárt, pedig kellene a munkám miatt is tanulnom. Muszály, hogy a közelben legyen, mert munka és gyerek mellett kevés időm van. Azt meg nem akarom, hogy ide járjon, mert tuti, hogy fél füllel a gyereket hallgatnám.) Amikor megismerkedtünk ő ott, én itt éltem. Amúgy ő magyar, csak kicsi korában dobbantottak a szülők. de én inkább svédnek látom, már csak a nyugalma, mentalitása miatt. sajnos ,azonban kezd felvenni 1-2 hülye magyar szokást. tök jó, mert olyankor rá szólok, persze én meg csinálhatom :D :D :D ...vagyis, szeretném ha a nyugalma, hozzáállása a dolgokhoz "svédes" maradna.
Aztán hogy mit hoz a jövő, merre fogunk élni, a fene tudja.
Magyarul beszélünk Danihoz, de ha 2-en vannak akkor svédül beszél hozzá Oli. Jó, mert néha olyankor hozzám is svédül beszél (na nem komoly dolgokat, csak pl. hol van ez vagy az? meg ilyeneket) és általában meg is értem. szóval jó, hogy amikor foglalkozik vele (olyan apa-fia dolog), akkor hallom én is, és úgy látszik ragad rám is valami.
4 gyerek? :shock: :shock: :shock: Az klassz! Bár én nem tudnék annyit nevelni, meg nálunk már gyorsan kellene gyártani :D :D :D :D :D néha elgondolkozok, hogy kellene még egy, de el is vetem, mert mi van ha ikrek kopogtatnának? az lenne ám a :shock: :shock: :shock: :shock: szóval mi maradunk az 1-nél.
leon lehet, hogy így lassabban fog megtanulni beszélni, hogy 3 nyelven beszéltek hozzá, szóval nem aggódni a későbbiekben!!! kiváncsi vagyok, hogy majd neki melyik nyelv fog a szájára állni :D :D

edu,
most már azért anyukád könnyebben tud menni hozzátok, hogy nem kell vízum. azért ha mély beszélgetések nem is voltak, azért csak jó volt, hogy ott volt , nem?
Amúgy nekem azt hiszem akkor jött meg a "pirinéni" először, amikor a 3 szopiról 2-re csökkentettem.
az hagyján, hogy elképzelni a terhességet, meg ilyenek, de amikor a pici megszületik, akkor monster 2 év körüli lenne. vagyis nagy pocakkal is kis babábal rohangálni utána, nem semmi. ki is írta? katavirág? mármint hogy kis korkülönbség vannak a tesóival. nem semmi. le a kalappal az anyukájának. az eleje biztos nagyon nehéz, de később milyen jó lehet a tesóknak. de majd úgy is kiderül, hogy monster hogyan változik, mert lehet, hogy egyik napról a másikra már nem is lesz annyi feladat vele :D :D te meg unatkozni kezdesz mellette :D :D és még egy babát akarsz gyorsan :D :D
edu, ezek szerint a Te férjed is magyar? ő mit csinál/dolgozik, hogy "lejár a szerződése"? amúgy amerikában tényleg hat hét a szülési szabi? és utána? bölcsi, babysitter?
nálunk is az öltözés külön procedura, és nem csak Dani hanem én is utálom. mert vísít, sír, összehúzza a kezeit, széttárja az ujjait közben. megszokta a nyári kevés ruhát és most ez a sok réteg kiborítja. már kínomban a konyhaajtót rányitom öltözés közben, hogy érezze, hogy a hideg miatt küzdök vele. és nekem is eszembe szokott jutni katavirág ott a jó melegben, hogy bezzeg neki nem kell küzdenie :D :D :D :D
a fürcsi képek nagyon jók, és TE NAGYON FIATAL VAGY!!!
jó hogy írtad azt, hogy monster bírta a gyerekmegőrzött, mert lassan Dani is rákényszerül, mivel már nagyon szeretnék spinningelni menni...és hát magamra nem akarom kötözni. :D :D gyerekmegörző van ahova járok, majd kipróbáljuk. (bár azt hiszem mindig az anyáknak rosszabb, mint a gyerekeknek, nem is tudom mi lesz majd a bölcsis beszoktatásnál...)
edu! majd azért csak egy pillanatra gondolj rám a nyaralás alatt ,hogy itt milyen fagyos, havas, szeles idő van. :( :( de jó pihit, meleget, nyaralást Nektek.
és ne hableénykoskodjál, tök csini vagy az uszis képeken.

katavirág,
nem a korom miatt (33 még), hanem 1. mi van ha ikrek jönnek?, 2. úgy beszéltük meg Olival, hogy vagy 1 vagy 0 gyerek, 3. olyan jó gyerek Dani, hogy nem merünk kockáztatni. (mármint hogy a következő pont az ellenkezője lenne, az nehéz lenne.) 4. sorolhatnám még....
az apja 25 éve svédo-ban él, az anyja csak 5 évig volt ott, azóta "nálatok" lakik.
bécs jó választás lenne Nektek, szerintem az egyik legjobb eu-i város. és közel is van.
azért a cumik nem semmik. és nagyon jó, hogy Oli baba ilyen nyugis. És utólag is boldog névnapot kívánok neki, bár nem tudom, hogy tartjátok-e neki. (Oli nem tartja, de azért jó nagyot shoppingoltunk az St. Oliverben :D :D :D )
Le a kalappal anyukád előtt, hogy 4 gyerek 2 évente...sajnálom, hogy a melózás miatt nem ők tudtak 100%-oasn nevelni, de Oli is így volt, bár ő egyke. Ezért én mondjuk nagyon haragszom a szüleire, hogy kiadták pótmamának az első 5 évben. (más miatt is nagyon haragszom rájuk, de mind1.)
nagyon örülök (és büszke vagyok Rád), hogy ilyen pozítiv hozzáállásod van a baba-projekttel kapcsolatban. Nem semmi csaj vagy! :D :D :D És azon nem gondolkoztál, hogy lehet, hogy egyszerre le is tudjátok az összes kívánt csemetét, ha esetleg ikrek jönnek? :D :D Húúú, azért az benne van eléggé a pakliban, nem? Sok kis katavirág.... :D :D :D :D :D
Tényleg semmi okot nem találtak, hogy miért nem sikerült??? Nem lehet, hogy túl stresszesen éltettek?
És titoktartásból csillagos ötöst kapsz tőlem!

móncsi,
szegényke, pakolászás. csak túl lesztek rajta. és biztos jó lesz kint. ami engem nagyon meglepett svácban, hogy a húsok ára úgy van kiírva, hogy X/100 gr. Hát, olyan ára is van...

kölyök,
ezek szerint Máté nagyon aktív már???

Rólunk csak annyit, hogy imádom a gyerekemet annak ellenére, hogy kiderült, hogy kis betoji. Vagyis, találkoztunk szombaton egy 5 órával idősebb kisfiúval. amikor közelébe került nyöszögött és sírt. oké, de hogy vasárnap egy 8 hetes lány társaságában is ugyanezt csinálta??? :shock: :oops: :shock: :oops: szóval elkezdem hordani majd valami társashelyre, mert ez így elég vicces, gáz, stb.
én még 2x szoptatok, de néha olyan érzésem van, hogy Dani már csak játszik. vagy olyan, hogy kevés a tej, bár még egyszer sem sírt, hogy adjál még, mert kevés a tej anya! lassan egyre csökkentjük, aztán meglátjuk.
Az alvásom még mindig ócska, péntek éjjel 4 órát sikerült aludnom. Pedig Dani alszik, csak néha neszezik, de még mindig nem állt vissza a jó alvókám.

Puszi Nektek innen a hideg, szeles Mo-ról.

Amúgy éjjel olyan jó kis kari-ajándékot agyaltam ki a gyerekeiteknek, de megvalosítani nehézkes lenne...
bocs, ha sok hiba van, de már nincs időm visszaolvasni...

Kép
1bambi

Helloci lanyok :!:

Edu, jo Puert Rico-zast :!: Szivj magadba egy kisnapfenyt :!: Aztan beszomolot kerunk, ha mar a hawai elmaradt :wink:
Bambi, de jo, hogy ennyit irtal :!: Kisfiad szorongasa ebben a korban tok normalis. Miert szulnel ikreket :?: Erre spontam eleg kicsi az esely. En idosebb vagyok nalad, megis szeretnek meg vagy harmat :wink: Persze azt is megertem teljesen, ha valaki csak egy gyereket szeretne, sot meg azt is, ha valaki nem akar egyet sem.
Hja, hat a lombiknak megvan az a veszelye, hogy az ember ikreket szul. Oszinten szolva, amikor elmentunk lombikra, mert a ferjem addig unszolt, tartottam is ettol. De ugy voltunk vele, hogy meg mindig jobb a nullanal. Meg rafoghatom arra, hogy anyukamnak is van egy ikeroccse, tehat orokoltem a hajlamot :wink: Aztan vegul is csak egy embrio tapadt meg a kettobol, tehat a sors dontotte el. De oszinten szolva, en jobb szeretem ezt a temat titkolni, mert valahol emberi gyengesegnek fogom fol a meddosegemet, meg akkor is, ha ma mar minden 10. gyerek lombikbol szuletik. Ha valaki ketpeteju ikreket szul es 30 folott van, tutira lombik. Es ezt a legtobben nem is titkoljak. Hat en ilyen vagyok, titkolom :roll:
Na, de ezzel a temaval majd legkozelebb akkor farasztalak benneteket, ha mar tenyleg akcioban leszunk.
Addig meg varjuk anyosekat. Ja, igen, szallodaban fognak lakni, itt, velunk szemben. Erdekes lesz a Karacsony nyaron. Semmi feelingem nincs meg. Valszeg a fat es minden mutyurt elotte egy nappal fogom megvenni.
Na pusza, irjatok :!:
katavirag

Sziasztok!

Edu! Nagyon kellemes nyaralast! Orulok, h sikerult egy kicsit kimozdulnotok, hala anyukadnak. Leon ha nagyon kell, szoval ha nem eri el ulve, vagy allva a kiszemelt targyat, akkor maszik, amugy nem. Aron baba maszik? mondjuk en sose masztam :oops: ! Szoptatok naponta min5szor es ugy tervezem, h 2eves koraig fogom szoptatni, de csak reggel es este, persze meg sok minden kozbeszolhat.

Bambi! De jo, h irtal :) ! Igen, tisztaban vagyok vele, h lehet Leon kesobb fog kezdeni beszelni. Amugy te mivel foglalkozol? Miert gondolod, h ikrek szuletnenek?

Katavirag! Nem ciki a lombik!!!Csak sajna nalunk az amberek mashogy allnak hozza.... en annyiszor elgondolkodok azon, h miert ilyen igazsagtalan az elet! miert olyan paroknak nem lehet gyerekuk akik annyira megerdemelnek? en nagyon fogok szoritani nektek :wink: !
Kerdezted, h Leon mit eszik. Szinte mindent, oriasi etvagya van, de akarmennyit eszik, aztan huzza le a polomat, h meg cicit is ker :roll: , felek, h duci gyerek lesz :lol: !

Kép Kép
rima

Bocsi csajok, h nem reagaltam mindenre, de nagyon rossz paszban vagyok, tegnap vegleg(legalabbs remelem) szakitottunk es most kikell agyalnom, h hogyan tovabb. Azt hiszem nehez idok varnak ram. Ha nem akarom elvesziteni Leont itt kell maradnom ebben a hulye orszagban.....
Azt hiszem hosszu leszek, de ezt vkinek el kell mondanom....
szovl ez mar akkor kezdodott, mikor Leon megszuletett, ugye a testver, meg a lakas, stb, aztam mikor Leon 1honapos lett, kijottek a szulei es akkor total kikeszultem, mert konyorogtem neki, h mondja meg a szuleinek, h nedobaljak Leont, nedohanyozzanak mellette, stb.. de a szuleinek nem szabad parancsolni!!!!!! es uvoltott velem, mikor kivittem a fustolgo szobabol a gyereket...sok sok veszekedes, Albaniaban mikor voltunk, ott is en 10napig a hazukban takaritottam, mig o a bacsikakkal , apjaval csavargott...
aztan a hulye haverjai...pl most a hetvegen az egyik kerdezi, h mennyi idore megyek haza, mondom 5hetre, erre elkezdett rohogni, h akkor vegre becsajozhat a mario, en meg erre, h akkor vissza se jovok, erre a masik havera, h ugyan mar Ria tudod kivel jatsz, akarhova mesz, mi megtalalunk es megolunk :shock: :shock: :shock: , mondjuk ezt mar mondta mario is tobbszor...
de a csucs tegnap volt... van egy 50koruli milliomos haverja es a 24ev koruli orosz felesege, eszmeletlen bekepzelt par, de az osszes szabadidonket veluk kell toltenunk, heti 3szori etterem stb... na a pasinak van egy 19eves fia, erre a kis ribi(bocsi), elkezdte a pasinak, h dobja mar ki a fiat!!!!!mit eloskodik rajta(hozzateszem, h csaj oroszorszag legszegenyebb csaladjabol van, eleteben nem dolgozott), en meg szepen mondtam neki, h ugyan mar a fia orokre a fia marad es ezt egy szulo nem ugy veszi fel, h eloskodik, es szegeny srac ejjeleket dolgozik a csaladi vallalatnal, erre a csaj, de ez az o lakasa es neki semmi koze hozza. Mondom neki, h tudod a ferjed nevelte a fiat 2honapos koratol es hihetetlenul osszenottek, es ami a ferjede az az ove is, erre a csaj, h nem mikor elvett felesegol az a ferjeme es az enyem.
ok, befejeztuk a vacsit, beultunk az autoba,Mario meg egesz uton uvoltott velem, h most miert nem alltam a csaj melle, szegenyke es igaza volt... de ez meg mind semmi, marion volt egy polo, ami a kedvencem, mindig dicsertem benne, h milyen jol nez ki, erre a csak megkritizalta, mikor hazaertunk, letepte magarol a polot es kidobta a szemetbe, mert a csajnak nem tetszik :shock: :shock: :shock: ...
2evig konyorogtem neki, h vigyen mar el egy uzletbe, ahova csak kartyaval lehet bemenni, de nem, erre csaj tegnap, h mikor megyunk az uzletbe,mario meg, h holnap delutan, persze velem soha nem ment, mert h csak o mhet, engem nem engednenek be...
ejjel a masik szobaban aludt, Leon meg velem a haloban, szegenyke 3ig hanyt, konyorogtem neki, h segitsen, erre csak elforditotta a fejet es aludt tovabb!
FASZ VAGYOK!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
rima

Draga Rima,

Most ne vadold magad mert azzal nem mesz semmire. Szerintem menj haza a csaladodhoz(anyukadhoz) es ott gondolkozz hogyan tovabb. Amit leirtal az nagyon durva nekem a tizede is eleg lenne ahoz, hogy elmenekuljek a fiammal egyutt. Tudom Marioek egy mas kultura amit en nem erthetek, neked talan volt x eved jobban megerteni ot. A haverjaival meg ne torodj csak nagy a szajuk. Beszeld at a dolgot Anyukaddal vagy valakivel akiben bizol es adsz a velemenyere. Ha eltoltotok egy kis idot egymas nelkul talan Mario is elgondolkozik egy kicsit habar az alapveto hozzaallasa a nokhoz/csaladhoz valoszinuleg nem fog valtozni egyszeruen csak azert mert ot nem azok szerint az ertekek szerint neveltek mint minket. En ugy latom az irasaid alapjan, hogy te mindent megteszel annak erdekeben, hogy befogadjon a csaladja es messzemenoen tolerans vagy. De mivel anya is vagy ezert vannak dolgok amit mar nem fogadhatsz el a fiad erdekeben. Sok erot kivanok es irj ha meg ilyen hulye tanacsokra van szukseged Edutol. :D
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Rima,
Nagyon nagyon durva, szomorú, kiakasztó, igazságtalan, stb. amit írsz. Húúú, nem is tudom, hogy mit csinálnék. Amit edu ír, nekem is elég lenne a 10-e és húznék el.
De most más a helyzet, most Te benne vagy és ezt kellene a legjobban megoldani. Az, hogy megtalál és megöl, azt ő komolyan mondja???Azt a mondatot többször elkellett olvasnom, mert nem hittem el, hogy jól olvasom.
Hát, nem is tudom. Ami a legfontosabb: Leon mitől hányt? A veszekedéstől, érezte a rossz hangulatot, vagy evett valami rosszat?
Nem is tudom, szerintem aludni kellene rá 1-2-t, hogy higgadjatok mindketten, és leülni megbeszélni, hogy ki mit akar. DE, őszintén. És mindkettőtöknek lehet, hogy engedni kell a saját elképzeléséből, (bár úgy látom, te már sokat engedtél), ha együtt akartok élni.
Elhiszem, hogy amiket írtál, "orosz ribi istennő", + szülőket eltartani, együtt élni velük + nem is sorolom fel...szóval szerintem neked is át kell nagyon rágni magad ezeken, hogy Te mit akarsz. Neked jó lenne az a jövő, amit ő vázol fel? Tud ő engedni néhány olyan dologból, ami neked nem lenne jó?
Fúúúú, ez most nagyon rossz helyzet. Igen, gyere haza, de előtte azért beszélj Marioval. Üljetek le, és beszéljétek át a dolgokat és itthon még sokat tudsz ezeken gondolkozni.
Bocs, de jó nagy bunkó haverjai vannak...
Azért majd írjál, hogy csillapodott-e, belátta-e esetleg, hogy nem így kellett volna viselkednie.
NAgyon sajnálom, hogy így vagytok most, ez nehéz.

Katavirág,
"mert valahol emberi gyengesegnek fogom fol a meddosegemet"
na ne már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Te, egy okos, művelt nő vagy!!!!! Nehogy így gondolkozz!!!Hány ilyen esetről tudok, ahol mindenféle ok nélkül nem sikerül...Ez nem gyengeség!
Irgim-burgum!!!!!
Amúgy azért néztem be, mert boldog névnapot akartam kívánni Neked! Szóval boldogot!

Kép
1bambi

Mammammmiaa :cry: :cry: Rima, ez szörnyűűűű

van bárkid is Londonban, Angliában, ahová mehetnél?
Nem is tudom mit írjak, hihtetetlen... Jó lenne, ha csak rossz álom lenne az egész és Mario észhez térne.... De amiket írtál... hihetetlen...

tudunk segíteni? tudom egy vagyon, de nyugodtan hivj, ha beszélni van kedved valakivel!!!

Szerintem is külön kéne kicsit lennetek, hogy átgondoljátok, hogy ez az elmúlt idő mennyire komoly és mit akartok egymástól....

jaj, nagyon drukkolok Neked, issszonyú nehéz lehet, sokat sokat gondolok Rád,

és télleg, vajon mitől hányt Leon? Remélem nincs semmi baja a kis örökmozgónak....

sok puszi, ölelés, és ++++

Kép

Kép
kolyok28

Kedves RIMA!
Sajnálom és sajna nincs időm írnom de gondolatban veled vagyok nagyon szorítók értetek!
Sok sok ölelés így ismeretlenül !
Katiknak és Erzsébeteknek na és ha van köztetek szülinapos Sok sok Boldogságot kívánok!
Képet nem tudok feltenni de majd apa!
Viszont mostanában nem lesz gépem mert 29-én megy a teherautó mi meg 5-én repülünk.
Udv nektek majd jövünk de akkor mar apával(remélem)
Móni

Kép
móncsi+3

Sziasztok lanyok,

Holnap utazunk ugyhogy most nem leszek jovo het hetfoig. Vigyazzatok magatokra es a babakra!

Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Na sziasztok :!: Gondoltam, benezek, biztosan ugy sem irt senki...

Most, hogy aktion van, meg Kolyok is megjelent :wink:

Rima, hat jol kiboritottad a bilit. Erre apukam azt mondana, mindenki azt szagolja, amit leszakitott, vagy azt, aki baszik, rabaszik :roll:

De most felreteve a trefat, mentsd az irhad :!: :!: :!: Igazad volt, tenyleg nagy szarban vagy :!: Nagyon vigyazz magadra es Leonra :!: Aztan majd csak alakul valahogy a helyzet.
katavirag

Sziasztok csajok!

Annyira, de annyira aranyosak vagytok. Hat en ezert szeretek ide jarni :) ! Ma mar sokkal jobb a kedvem, igazabol vannak sokkal nagyobb tragediak az eletben, mint egy hulye pasi megbolondulasa. A lenyeg a lenyeg, h van egy gyonyoru, egeszseges, orokmozgo fiam, hat kell ennel tobb? Az o boldogsaga mindennel fontosabb.
Tegnap este 8kor jottem haza, kimentunk delutan setalni leonnal es mily meglepo, mario 5kor hazajott es elkezdett aggodni, rogton hivott, h hol vagyunk es h beszeljuk meg az egeszet...aztan hazamentem, leultunk es uvoltes nelkul beszelgettunk, igazabol tudom, h szeret, csak nem tudom elviselni, h mindenki fontosabb nalam, legalabbis latszolag es mondta, h tudja, h hulye kis ribi az a csaj, de megis a haverja felesege es nem szolhatok csak ugy ra, tisztelnem kell a csaladjat es a baratait :shock: :roll: , hat tiszta hulye es engem ki fog tisztelni? meg, h mi vagyunk a legfontosabbak neki, csak mar ertsem meg az o szokasaikat, csak azt nem ertem, h o miert nem erti meg az enyemet? a lenyeg, h december 6an megyek haza leonnal 5hetre :) , bar most hivott, h o is jon karacsonyozni hozzank :roll: .
Es majd meglatjuk mi lesz. Ahhoz, h egyutt maradjunk nagyon sokat kell valtoznia, viszont joban akarok vele maradni(nem biztos, h egyutt is, csak joban), Leon miatt. Beszeltem egy ugyveddel es o is azt mondta, h szarban vagyok, neki ugyan olyan jogai vannak mint nekem, vagyis csak abban az esetben koltozhetek haza Leonnal, ha o is beleegyezik es mondjuk 2hetente vagy megegyezes szrrint elhoznam neki, na szerintem ez lehetetlen, sot amennyire o ragaszkodik a fiahoz :? !
De csajok, van egy jo dolog is az egeszben, h KOLYOK irt :D :wink: !
fuuuu, megint hosszu vagyok

Kép Kép
rima

Edu! Koszi, aranyos vagy! Nagyon vigyazzatok magatokra, erezzetek jol magatokat es majd kerjuk a beszamolot :wink: !

Bambi! Neked is koszi :) ! Elfelejtettem megkerdezni, h honnan tudod, h vki olvas?

Moncsi! Hat akkor jo pakolaszast, aztan kellemes utat es majd varunk vissza :wink: !

Kolyok! az a csoki isteni :wink: , koszonom szepen :wink: ! es irj gyakrabban :) !

Katavirag! Jot nevettem apukad mondasain :lol: ! agon boldog nevnapot igy utoag is!es nekd meg tegnap akrtairni, h megszuletett harivera(tudod, aki az aprilisi topikot nyitotta) kislanya.

Kép Kép
rima

most megint csak röviden!

Rima, örülök, hogy sikerült valamennyit nyugodtan beszélni. Drukkolok továbbra is. Valószínű jót fog tenni, hogy hazamész. :)
És csak azért, hogy előkerüljek, ne legyen inkább ilyen... :) Igyekszem...
Mindannyiótokra sokat gondolok, és igyekszem majd írni hosszabban.

pusszka

Kép

Kép
kolyok28

Kolyok! Aranyos vagy :) ! ti mikor mentek haza? en mar ugy varom a karacsonyt :) ! ugy orulok, h otthon lehetek a csaladommal...

most sok leszek :oops: !!!!!!!!!!1 Kép tan focista leszek?
Kép vagy inkabb alkoholista?
Kép brrrrrrrrrrr....hideg vaaaaan
Kép nenikemmel, aki agyonolelgetett
Kép 3unokatestver...nyugi vigyazok a csajokra
Kép anyukammal
Kép anya!!!!!!!!!!! allok!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
rima

Rima, de jo, hogy irtal :!: Egesz este rajtad jart az eszem. Komolyan aggodtam. Illetve aggodom tovabbra is, de azert valamivel latom nyugodtabb a helyzet. Bocsi, hogy igy elsore elpoenkodtam a valaszt, de szerintem a legnagyobb helyzetet is lehet poenra venni es kell is valamennyire. A sopankodas nem az en vilagom.
Szoval, sokminden megfogalmazodott bennem veletek kapcsolatban es eloszor arra gondoltam, privit irok, de mit titokzatoskodjak, hiszen itt mindnyajan kivancsiak vagyunk RAD es aggodunk ERTED.

Oszinten szolva ugy erzem, nagyon fiatalon vagtal bele olyasvalamibe, ami totalisan bizonytalan. Egy gyerek nem jatek. Egy eletre osszekot teged Marioval, ha tetszik, ha nem. Raadasul fel kell nevelni! A mondataidbol azt veszem ki, hogy benned regota fogalmazodnak meg elegedetlensegek. Igazabol nekem az is furcsa volt, hogy Mario nos, a csaladja szigoru iranyitasa, amit az anyukaja mond, az szent stb. Osszekerultel egy emberrel, akibe beleszerettel minden rossz tulajdonsaga ellenere es mindenkepp szulni akartal neki gyereket, de talan csak azert, hogy magadhoz kosd? Szinte gyerekkent vagtad a fejszed olyasvalamibe, amit az ember szazszor meggondol, meg 25 evesen is. Es meg a jo hazzasagok fele is felbomlik!

Amikor eloszor meglattam rolatok az iwiw-en a kozos kepet, hat azt gondoltam, atyam, mit keres ez az artatlan kislany e mellet az alban maffiozo mellett? Most ezt ne vedd zokon, de a kulso sokmindent elarul. Arra gondoltam, nem lehet konnyu dolgod, de biztosan szeretitek egymast es megoldod a helyzetet. Es egyaltalan nem rosszindulatbol irom, hogy alban, de mindnyajan tudjuk, hogy a balkani nepeknek mas a mentalitasa, tenyleg olni tudnanak egy ugy erdekeben. Ismertem ket szerb csajt meg a jugo haboru idejen. A fotoalbumaikat mutogatva egyik unokatestveruket szerettek, a masikat meg utaltak, csak azert, mert az ellenseg volt a haboruban.
Raadasul en is janykoromban kerultem ossze hasonlo pasikkal, rossz tarsasagokkal, keverdtem bele rossz dolgokba. Ugyhogy at tudom erezni, mit erzel, miken duhongesz nap mint nap, a hiperbunko haverokrol nem is beszelve.

Kerdes, hogy te most akarsz. Szereted-e Mariot annyira, hogy felvedd a versenyt a helyzettel es betord ot, vagy mar total eleged van es csak kilepnel az egeszbol. Kis Leonnal ez mar nem olyan konnyu. De szerencsere Magyarorszag nincs olyan messze es nehany ora alatt haza tudtok repulni veszhelyzet eseten. Remelem vannak tesoid, anyukad, akik melleted allnak es tamogatnak.

Kivanom, hogy jol alakuljanak a dolgaid es ne rokkanj bele lelkileg az egeszbe. Tudom sallang, de probald meg szerettel megoldani a helyzetet.

Koszi az edes kepeket! Nagyon kis edes csibesz! Es nagyon ugyes baba!
katavirag

Szia Katavirag!

A viccek tenyleg nagyon tetszenek, vhogy en mindig mindenben a poent keresem. Az biztos, h lelkileg nem fogok belebetegedni, hidd el vannak az eletben ezerszer nagyobb tragediak!
Nagyon sok mindenben igazad van es van amiben nincs :wink: , tudod Leon nem azert van, h osszekosson minket, egy baba sose hozza ismet ossze a rossz kapcsolatot, stb es meg mikor megszuletett nagyon jo volt a kapcsolatunk es hiszem, h jo eletet fogok neki biztositani Marioval v nelkule. Szerencsem van, h van egy jo munkahelyem, ahova varnak vissza, tobbet keresek mint a brittek nagy tobbsege, szoval nem felek. Az elmult napokban nagyon sokat beszelgettunk, azt mondta, h megprobal megvaltozni es h harcolni fog ertunk, de ha nem akarok mar vele maradni, akkoris tamogatni fog, mondjuk ebbol tenyleg nem kerek :roll: ...
Beszelgettem baratnokkel, csaladdal, ismerosokkel es aki szemelyesn ismeri Mariot, azt mondja, h tiszta hulye vagyok, ha elhagyom. De persze barmi lesz mellettem allnak, mert a csaladomnak en vagyok a legfontosabb. Mikor anyukammal eloszor talalkoztak, anyukam szo szerint beleszeretett, aztan kiderult, h nos, na akkor konyorgott nekem, h koltozzek haza, de o bebizonyitotta mindenkinek, h szeret. Most az egesz csalad imadja, mert van ebben a sracban vmi... vmi, szeretnivalo. csak mindenkinek vannak rossz tulajdonsagai, sajnos o tul temperamentumos es en is az vagyok, felek egyszer megoljuk egymast :lol: . viszont melyik pasi fog fozni, takaritani, az ejszaka kozepen leugorni a supermarketba a kedvenc sutimert, ertemjonni a szakado esoben barhova? Mentsegere szoljon, h amikor a csaladja nem akart elfogadni, akkor azt mondta nekik, h felejtsek el, h letezik...de ott van az a sok rossz tulajdonsaga :roll: ! mit csinaljak? lehet nincs is tokeletes pasi :shock: :?: De van: Aron, Oli, Dani, Mate, Csabika es Leon :D !!!!!!!!!!! :D

Kép Kép
rima

Szia Rima :!: En kerdeztem, nem allitottam, hogy Leonnal esetleg magadhoz akartad kotni Mariot. Tudod, sok no ezt teszi.

Persze, sokkal nagyobb tragediak is vannak, nyilvanvalo, de te most a sajat helyzetedet merd fol. Lehet, hogy jol keresel, fontos is, hogy egy no megalljon a sarkan, de oszinten, jobb lenne neked Mario, apa nelkul :roll: :?: Elotted az elet, meg a fiatalsagod is. Egyedeul felnevelni egy kis emebert nagy feladat. Nem beszelve arrol, hogy uj, teged komolyan vevo pasi is sokkal nehezebben akadna, hiszen gyerekkel kellene felvallalni teged. Raadasul Leont senki, senki nem szeretne ugy, mint Mario. Szulnel meg egy/ket feltesot, de Leont te szeretned csak igazan. Es azt hiszed, egy uj pasi jobb :?: Az is az agyadra menne valami mas miatt :wink:

Szerintem alapvetoen a ferfiak egy kulon allatfaj *tisztelet a kivetlenek... :roll: Nalunk is csattantak mar el fejet lerepito pofonok, ordibaciok, kulonalvasok, de ezek a helyzetek mind kezelhetok. Hacsak nem csal teged ossze vissza es nem utlegel, probald meg szeretni ot es meglatod, majd minden szepen alakul. Es tudod, kaja es sex :wink:

Jo, hogy itt minden mas csaj Mario tetteinek mar a feletol vette volna a satorfajat, de ezt konnyu mondani. Megneznem en, egy kis gyerekkel ki lepne meg valojaban :wink:

Na, mara bedugulok. Pentek van yeah :wink:

Megyek, keltem Olit, mert mar 9 ora van es meg mindig durmol...
katavirag

Rima,
Úgy látom, hogy beszéltek-beszéltek-beszéltek. És ez nagyon jó! Ezt Neked kell eldönteni, hogy mi legyen és azt veszem ki a soraidból, hogy Te nagyon szereted ezt a pasit és képes vagy neki megbocsátani. Gondolom nem kis fruska módjára tud levenni a lábáról, hogy hoz pl. 1 szál virágot és minden elfelejtve, hanem bizony agyalsz, agyalsz. Beszélsz emberekkel, családdal, barátokkal, de ezt úgy is Neked kell eldönteni.
minden ember más. Ha valaki nagyon szeret valakit, azt nehéz elhagyni.
Katavirág írja, hogy mindenki azt írja, hogy M. tetteinek már a felétől vette volna a sátorfáját...Nem tudom. Nem tudom, hogy miket "csinált" még Mário, de a saját példámból tudom, hogy volt már Rá példa korábbi kapcsolatomban, hogy úgy megbántottak, hogy "eltörött" bennem valami teljesen, és pár hónap örlődés után ki is szálltam belőle (7 éve voltunk együtt, építkeztünk, stb., bár gyerek nem volt).
Továbbra is úgy érzem, hogy van 1-2 olyan dolog, amivel megtudna a mostani párom is úgy bántani, hogy Danival is el tudnám hagyni. Akár mennyire szeretem és Ő az életem párja.
Számomra a legdurvább dolog a verés, pofon, fellökés...Ezt nem tudnám megbocsájtani.
Nálunk szerencsére minden oké. Akkor alszunk külön, ha nagyon horkol (félévente 1x), "hangoskodás" meg csak akkor volt, mikor még külön éltünk és fél napig nem adtam életjelet magamról. (Ő kiakadt én meg nem értettem a kiakadását.) Szóval ez jó arány 6 évre vetítve.
Na, de nem is rólam kell, hogy szóljon a hozzászólásom, hanem arról, hogy Dani áll. Most fedezte fel az asztalunkat a nappaliba és rájött, hogy abba jól bele lehet kapaszkodni és fel lehet állni. Még nem tök egyenesen áll, de napok kérdése, ahogy nézem. Mert eddig is már derékszögben, meg ahogy tudott lábra állt, amikor én mellé feküdtem a földön és rám kapaszkodottt, vagy a lépcsőnél, vagy egy doboznál...Így most nehéz a munka, mert figyelni kell rá jobban. Bár biztos nem kerüljük el a nagy eséseket, de azért próbálom még a bizonytalanságát támogatni...
Puszi mindenkinek, jók legyetek! Rimának békés hétvégét, Katavirágnak és Edunak jó napozást, Kölyöknek jó számítógép bütykölést, Moncsinak jó költözködést. Remélem mindenkit felsoroltam. (Ezért is jó köztetek, mert nem vagytok sokan, és nem egész nap itt lógtok, hogy követni se lehessen a hozzászólás özönöket.)
Puszi

Kép
1bambi

ÉS!!!Leon és Monster nagyon-nagyon helyes! (És Te is Rima!) Helyes pasik.

Kép
1bambi

Sziasztok!

Csajok, ilyen jo hetvegen reg volt, elkoltottem egy rakas penzt, de cserebe beszerezte egy csomo szep ruhat, kabatot, Leonnak jatekokat(karacsonyra), esernyokocsit utazasra. es most nagyon jol erzem magam :) !

Katavirag! Most meg teljesen egyetertek :wink: . Tudom, h senki, de senki nem fogja Leont ugy szeretni mint a szulei es nehez lenne egy normalis pasit talalni, meg nem is akarok :) . Nalunk csak kiabalasok vannak, hozzam meg nem nyult(marmint pofon es tarsai), viszont en is nagyon tudok kiabalni :oops: . es en is ugy gondolom, h mig nemcsal meg es nemver agyon, addig megtartom :lol: .
Mit csinaltatok a hetvegen?

Bambi! Hatalmas gratula Dani felallasahoz, nagyon ugyes. es nagyon jo hazassagban elsz :wink: . Anyosod mar latta Danit?
Hogy tervezed a karacsonyt?

Kép Kép
rima

Hali,
most ott tartunk, hogy felkapaszkodik és áll :shock: :shock: :shock: , kibújt az első foga, és nem akar szopizni. Megkapta az első Tápikáját.
Anyós pajti nyáron itt volt 4 hónapot Budapesten, és komoly 4 alkalommal meg is tekintette az unokáját, hülyeségeket mondogatva neki, nekem. Pl. 4 hónapos volt Dani mikor megkérdezte, hogy miért van még rajta pelenka?, de nem is sorolom, mert nem érdemes foglalkozni vele.
A Karácsony nem lesz nagy szám, feldíszítjük a fát, valami kaját összedobok, majd 1. nap megyünk anyuékhoz. 2. nap jövün haza, mert én ügyeleme a céget (igaz csak telefonon). Valahogy én már nem érzem olyan nagy dolognak ezt a karácsonyt. És sajnos a szilveszter is évek óta nagyon tré.
Örülök, hogy sikeres beszerző utad volt, az valahogy engem is nagyon feltud dobni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Húú, nem lett valami vidám ez a hsz, de most egy kicsit fel lettem bosszantva. Nem kicsit, nagyon...

Kép
1bambi

Haliho :!:

Rima, igy tovabb :!: Tudod, mondjak, egy kapcsolatban a ferfi a fej, a no a nyak. Hagyni kell, hagy higgyek, ok iranyitanak mindent... :wink: A mienk legyen csendes terror :wink: Mi olyanok vagyunk, mint egy delmeditrran par: kiabalunk (en kevesbe), veszekszunk, aztan nagy bekules. Pofon csak egyszer volt, de megerdemeltem, ezert sem tulajdonitok neki jelentoseget. Oliver szuletese utan sokat allt a bal, de nehany hete elhataroztam, hogy rendberakom a dolgokat es egyelore megy is mindn jol, remelem tartosan :wink:
Tenyleg Rima, Leon akkor este miert hanyt ?

Bambi, min bosszankodsz? Neked valami alom ferjed lehet. Tessek megbecsulni :!: Anyosod viszont kicsit a fellegekben jar. Szerinte mikor lesz egy bebi szobatiszta :?: Meselj meg rola, jot mulatnek :wink: Az en anyosom sem piskota, fokepp ha a ferjemmel osszeeresztik oket. Raadasul 2 het mulva kijonnek egy honapra :shock: Na majd meglatjuk...
Dani is csucs ugyes, hogy mar felall. Oli meg ettol messze van, bar tegnap csinalt egy olyan pipiskedos format, mint amit Dani a kepen.
Nekem van egy baratnom, akinek mindket fianal annyi teje volt, hogy nem gyozte fejni, nala is 8 honaposan utasitottak el eloszor a cicit a fiai. Szerintem 6 honapos kor utan amugy sincs sok taperteke, meg szamomra eleg visszataszito is, amikor egy nagy gyerek nyulkal anyuci inge ala. Meg nagy gyerek mellen, szoval az mar nem meghitt, hanem erotikaba hajlo :oops: Vegul is, a gyerek donti el, meddig kell neki. Na, Rima, megint olyat irtam, ami nem tetszik :oops:

Kolyok, te szoptatsz meg :?: Hogy van Mate :?: O is olyan ugyes gyerek, nem csodalkoznek, ha o is allna mar.

Edu, veled mizujs :?: El vagy tunve.

Mi jol vagyunk, lassan elegedett vagyok az idojarassal is, igy, hogy nyar van. Ma 33 fokot mertem az erkelyunkon arnyekban. Vegre a babauszas is jo idoben lesz holnap. Elvezem, hogy a 3 evig nem hordott nyari cuccaimat most hordhatom. Szivesebben is ad magara az ember ilyen idoben.
Oliver egesz nap mondja a magaet, nagyon birom. Most kevesebbet sikongat, a 4. fogacskaja is kibujt, valoszinuleg kevesbe faj is neki. Szepen ul mar, egyenes hattal, mint Monster a fenti kepen es ugy jatszik. A kuszas tovabbra is korbe-korbe egyik jatektol a masikig erdekli, viszont a maszas az nagyon megy. Ha labra allitom, nagyon tetszik neki, de meg csuklik ossze, ugyhogy szerintem neki meg nehany honap, mig valoban folall. Ja, es imad kukucskat jatszani :lol: Hihetetlen mosollyal regal mar csak arra is, ha ranezek. Hat meg ha enekelek neki. Tisztara infantilizalodunk apjukkal. Azt mondja, a mutoben is az A part alatt...-ot enekeli magaban :wink: Ja es hat az etvagyunk toretlenul jo, neha annyit eszik, mint en :shock: Egy banan a fel fogara eleg. Nemsoka ujra merlegre teszem, biztosan van mar 11kg. De nem olyan hajas, mert izeg mozog, inkabb csak nagy.
katavirag

Sziasztok

nagggyon rövid leszek.

olyan jó olvasni Titeket, csak ritkán van időm....
Mát már áll... több, mint egy hónapja! de azóta minden mellett, de tényleg minden mellett feláll. meg kúszik mászik és halandzsázik
csudapók

Katavrág, még korábbról akartam írni, hogy egy pillanatig se szégyelld a lombikot Örülj, hogy így sikerült, az unokatesómék most csinálják az 5diket vagy a 6dikat, nem is tudom.... az előzőek sikertelenek voltak :(
Azért a meleg sem rossz, de nálunk hó van :) Pedig tavaly januártól márciusig semennyi nem volt :)

bocsi, mennem kell, ilyen ez az asztali gép melletti netezés... csak ha alszik Máté akkor lehet, de most ráadásul ebédvendégeim lesznek... szval főzöcskézem
nyammmm nyamm fincsi húsleves :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok lanyok,

Most en is csak roviden mert Monster szokas szerint ellenall a delelotti alvasnak es a haz egy csatater a kicsomagolatlan borondok miatt. Az ut jol sikerult habar nekem a 30 fok arnyekban egyaltalan nem jon be es most elvezem a 2 fokos szeles idot. Karacsonykor Florida de ott 'csak' huszonsok fok lesz arnyekban is. Megijesztetek engem azzal, hogy minden fiu ilyen sokat kuszik, maszik, jar, all. A mult heten a 9. honapos gyerekorvosi vizsgalaton kedvenc doktornom elkuldott minket egy szakemberhez mivel szerinte Monsternek physical divelopmental issue-ja van. Ertsd ezalatt merev izmok, sikertelen kuszas/maszas/allasba felhuzodzkodasi kiserlet. :shock: De azert ne izguljunk mert minden gyerek maskeppen fejlodik. Hat kosz szepen de akkor meg minek ijesztget. Idopontot persze csak jovo hetre kaptunk ugyhogy addig a ferjem ezen eszi magat es folyton allitgatja szerencsetlen Monstert. Ja meg a 8,5kg-os szornyetegem tul sovany es keverjek vajat az etelebe. No comment.
Este megprobalok jonni es kepeket feltenni.
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Edu.... nokomment
ne aggódj, van itt Mátéval egyidős fiúcska, és ő épp hogy néha megfordul. Szerintem nincs lemaradva, csak valamiért a mifiúnk akar élre törni... ((a fogakkal is brrr 6 van már és most is jön egy CSAK NEM TOM MELYIK???? ))
bocsi, hogy csak röviden, de hozom be magam...
ja,Máté már két órája alszik... én meg még csak el sem mosogattam...

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok,

Sikerult estere kicsomagolnom, kimosnom, elpakolnom es rendbeszednem a lakast. Ekozben elvittem Monstert music class-ra (brrrr Beatles volt ma). A gyerek egesz nap sikitozott mivel megszokta az elmult napokban, hogy sulve-fove egyutt vagyunk es ha 10cm-re eltavolodtam maris razenditett. Nameg mar megint folyik az orra es enyhe laza van. Ez a heti ketto jatszohaz miatt lehet. Tenyleg nalatok is oltottak influenza ellen? 1 honap mulva kapja a masodik adagot. Rimanal latom, hogy mar le van engedve Leon kisagya. Nalunk sajnos erre semmi szukseg ugysem bir kimaszni. Ha felallitjuk mindig labujjhegyen marad, sose teszi le a talpat. Doktorneninel ez vitte ki a biztositekot. A sulyara meg azert mondta, hogy keves mert most a 25. percentilisbe esett az eddig megszokott 50. helyett es ellaposodott a novekedesi gorbeje. Nemsokara kap sajtot/turot/joghurtot/tojassargat ezekben sokkal tobb a kaloria mint a zoldseg/gyumolcs pepekben. A szoptatas nalunk ugy alakul, hogy ugyan naponta 6 van de ezek zome a nap elso felere esik es van hogy csak 5 perc. Nalam is utasitotta mar el a cicit de tudomasulveszem, hogy most nem ehes vagy csak tul elfoglalt a vilaggal. Engem mar kezd picit zavarni a nyilvanos szoptatas pedig ezelott mindenhol szoptattam de mostanra Monster tul nagy lett es meg sem birom ulve, szopiparna nelkul tamasztani. Szerintem eszre sem venne ha elhagynam az osszes napkozbeni szopit csak a reggeli es az esti maradna. Most mennem kell mert lefaradtam a mai naptol. Holnap jovok folytatni es addig is karpotlasul teszek fel par kepet.
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Kép Monster a szallovendeg Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
eduarda07

Edu,
nem értem a dokinőt, bár lehet, hogy csak óvatos...szépen ül Monster. A mászás, kúszás meg majd tök hirtelen jön. Dani is lábujj hegyen "pipiskedett" ha próbálta apja állítani, felhúzta a lábait, sírt. Aztán egyik napról a másikra felkapaszkodva elkezdett állni. De ha apja most is próbálja állítani (úgy hogy a gyerek hóna alá benyúl és "lógatja") még mindig vagy lábujj hegy vagy felhúzza. Szóval ne parázzatok.
A házban van egy kislány, ő 9 hónapos koráig feküdt csak, mint egy fadarab, semmi forgás, SEMMI. 1,5 éves. Mindent csinál.
A súlya is jó Monsternek! Miért a kövér amcsi gyerekek a mérce? Kiváncsi lennék, hogy az ottani "súly-görbe" mennyivel másabb, mint a Mo-i.
Sajnálom, hogy nem bírod a meleget, de biztos jó volt annak ellenére a kis pihizés.
Ja, Danit 2x szoptattam már csak (este, reggel). És egyik napról a másikra elfordult. Szó szerint. Elfordulás, sírás, "test-kifeszítés", stb. (Volt már máskor is, hogy nem nagyon akart szopizni, de csak kb. 1-et nyammogott el. Aztán a következőnél minden oké volt.) Próbáltam még pár nap, de nem akar. Bevallom, én azért nem mérgelődök ezen, mert 1. a mai tápszerek lehet már táplálóbbak, mint a tejem, 2. katavirággal egyet értve a fene tudja, hogy 6 hónap felett elegendő vitamin, stb. van-e benne, 3. eddig sosem "vetkőztetett", nyúlt a mellemhez, hogy "adjál anya enni", és ezt nem is szerettem volna. Ez engem nagyon zavarna. A barátnőmet látva, hogy a 1,5 éves gyereke már régóta ezt csinálja, gáz. Ha felveszi a kezébe akkor rögtön nyúl be a melléhez. Ha "rájön", vísit és hangosan követlei, hogy adjál didit+ adjál didit!, stb. 4. azért 8 hónapig kapott, ami nem rossz. de ha csak 1 hétig kapott volna, az sem lett volna baj. ilyenen szerintem nem szabad "agyalni", mérgelődni, kétségbeesni, hiszen tényleg a mai korban van helyette nekik megfelelő táplálék.

Kölyök,
6 fog? Van róla fotó? Nagyon kivi vagyok.
Daninak az első jön, de nem mutatja meg, és nagy küzdelmek árán tudom az ujjammal kitapogatni.

Tegnap produkálta először Dani, hogy oltás után nem akart elengedni. Felvettem és oda akartam adni az apjának. Erre annyira belémcsimpaszkodott mindenével, hogy "letépni" sem lehetett volna. Tök megható, vicces, édes, szomorú, stb. volt.

Szép napot!

Katavirág! Az anyós beszólások majd máskor! (1 hónapig lesznek kint anyóspajtidék? Még jó, hogy nem veletek egy lakásban. Az nagyon jó.)

Kép
1bambi

Sziasztok :!:

Kolyok, gyere lszi gyakrabban :!: Materol kepet kerunk :!: Es hat nem csodalkozom, fantasztikus teljesitmennyel bir. Gratulalok :!:
Unokatesodekat nagyon sajnalom. Lelkileg nehez lehet megemeszteni. En is ismerek hasonlo parokat, itt a Babaneten is van jopar topik, ahol kovethetok ilyen tortenetek. Ugyhogy en nem is szolhatok semmit.

Bambi, cicikerdesben egyetertek: melltapizas az gaz. De en mivel csak 3 honapig szoptattam, nem tudhatom, hogy az aki sokaig szoptat, ezt hogy eli meg. Tehat velemenyem kivulallokent van, es bocs, ha valakit megsertenek vele :wink:
Ja, majd meglatjuk, hogy smint lesz anyosekkal... :roll:

Edu, unnepekkor Florida :?: :roll: Ti aztan nagy utazok vagytok :!: Gondolom, van mar rutinod a pakolasban :wink:
Monstert megzabalom a kepeken :!: Es te is jol nezel ki. Milyen plusz kg-rol beszelsz :?: Tenyleg, jartok kondizni :?: En futok estenkent, mar vagy 2 honapja. Valamennyire talan latszik is. De nalam ezek mindig csak atmeneti fellangolasok. Remelem, a kovetkezo terhessegem miatt fogom hamarosan abbahagyni :wink:
Gondolom jol berezeltel attol, amit a dokino mondott, de en is ugy tudom, hogy minden gyerek fejlodese mas es hogy vegul is 2 evesen ugyanott kot ki mindegyik :wink: A konyvek is csak atlagot irnak a mozgasfejlodesrol, es a szerint atlagban10 honaposan allnak fel. Olinak pl. most szorongani kellene es felni az idegenektol, kozben meg mindenki kezeben jol erzi magat, tok mindegy en vagyok-e vagy egy idegen. Ja, es szeparacios szorongasos jelek csak akkor mutatkoznak, ha kimegyek a szobabol es o mar varja a kajat :lol: Ja, a fogak pedig 4 honapos kortol 2,5 eves korig barmikor kibujhatnak.
En is szoktam egy kis szenhidratot adni a sok gyumolcs es zoldseg melle. Sokszor o keri azt, amit eszunk. Tegnap kapott sutit desszertnek, persze csak nehany morzsat. Kifliveget, kenyerhejat is szivesen szopogat, csak utalom, hogy takaritani kell utana. A napokban csirkemajat rantottam, es kinezte a szankbol. Leszedtem a bundajat es nagyon izlett neki. Azota zoldseghez keverem, ugy, mint a hust. Szoval es igy hizlalom kisfiunkat :wink:

Rima, mizujs veletek :?:

Kép SUTI
Kép FURCSI
Kép EZ NAGYON ERDEKES...
katavirag

Sziasztok lanyok,

Tegnap azert nem jelentkeztem mert Monsternel vegul teljes erovel kitort a megfazas. Ertsd ezalatt laz, kohoges es tengernyi sargaszold valadek folyasa az orrbol. Kispasi leven szornyu beteg es vegiguvoltotte az egesz napot. Rima, ennyit a tokeletes pasikrol. Nem lehet eleg koran kezdeni a szenvedest ha betegek. :D Legalabb sokat aludt napkozben. Eloszor a ferjem betegedett meg, utana Monster es ugy erzem nalam csak most kezdodik. Mindegy mert hetvege jon es akkor lehetek beteg en is.
Bambi, van egy anyuka a jatszocsoportba akinek a gyereke kb. a tieddel egyidos es szinten elutasitja a cicit. Az anyuka olyan deszperado, hogy hajlando 6x mellszivozni naponta csakhogy ne kelljen tapszert adnia. Ot nagyon megviseli az eset mert imad szoptatni es nehezen dolgozza fel, hogy a baba elutasitja. En azt olvastam, hogy az ilyen 'szopisztrajk' elofordulhat barmikor es elobb-utobb a baba ujra akarja majd a cicit. Persze addig biztositan kell a tejtermeles fennmaradasat. Szoval ha meg szeretned folytatni probalkozz kitartoan de ha nem veszed a szivedre akkor ott vannak a tapszerek. A multkor az jutott az eszembe, hogy milyen regen is volt rajtam normalis melltarto. A fehernemu reszt az aruhazakban mar egy jo ideje elkerulom mivel a napi 6x szopizas mellett a szoptatos melltarton kivul mas nem johet szoba. Szerencsere talaltam szepeket azokbol is de azert nem az igazi. Ha egyszer abbahagyom akkor masnap megveszem a legszebb es legdragabb melltartokat. Ennyit csak megerdemlek. :D A novekedesi gorbek itt tenyleg mashogy neznek ki mint Magyarorszagon mivel az atlag gyerek itt tapszeres es ebbol kifolyolag sulyosabb is. Na ehhez kepest Monster egy csenevesz baba.
Katavirag, mindjart itt vannak anyosodek. :D Remelem azert be tudsz majd neha nezni ide is. Floridaba 25-en indulunk es 5 napot maradunk. A ferjem nem bir a seggen ulni. Nameg kivalo repuloido van ott. Kondizni azota nem jutottunk el miota Anyukam elment mivel Monster masodszorra mar nem maradt meg a megorzoben. :( Egyedul kell mennem majd a jovoben miutan a ferjem hazajott a munkabol es atveszi Monstert. Szeretnem komolyan venni mert ha megis belevagunk baby #2 projektbe akkor szeretnem ugyanazokat a korulmenyeket biztositani neki mint Monsternek a terhesseg alatt. Ja es a folos kilok sotetben nem latszanak de azert koszi. :D Nagyon szep kepeket csinalsz Olirol! Olyan FP malac a buraban a repulovel nekunk is van. A sutis doboz tiszta kanaan lehet Olinak. En edig csak ilyen un. teething biscuit-et adtam Monsternek amitol rosszul vagyok mert mindene barna sutimorzsalek lesz a gyereknek.
Kolyok, nem semmi a 6. foga es a mozgasfejlodese Matenak. Ha jol ertem akkor mar neked sem olyan egyszeru az elet vele. Marmint felkel ejszakankent? Lattam a masik topikon, hogy voltatok havas kirandulason a kendovel. Klassz a kabatod de itt ugyanezt 172$-ert adjak ami egy kesz vagyon szerintem. En nagyon boldog vagyok az uj becobaby hordozommal ami olyan konstrukcio mint az ergobaby csak dragabb es sokkal jobban nez ki. A fenti fenykepen Monster abban van ramkotve.
Rima, neked irok mindjart egy kulon fejezetet csak elobb lekapcsolom Monstert. :D
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Termeszetsen Edu is belazasodott estere ugyhogy jo buli lesz az ejszaka. :D

Szoval Rima, jo utat kivanok es orulnenk ha neha tudnal jonni ide is. A fiad elbuvolo mint mindig es eszmeletlen dogos ruhai vannak. Nem semmi, hogy mennyire hasonlitotok egymasra a novereddel meg az unokahugaiddal, Leonrol nem is beszelve. Latom Leont nalatok agyon fogjak kenyeztetni a nok. :D Az esernyokocsi jo otlet. Nekunk is van erre a celra, marmint ha repulon utazunk.
Bevallom oszinten engem nagyon megijesztett az a bizonyos irasod. Eppen Monsterrel jatszottam es nagyon rossz erzes fogott el. Leginkabb amiatt amit Mario baratai mondtak. Figyelj ha barmikor veszelyben erzed magad vagy Leont ne habozz a rendorseghez es egy ugyvedhez fordulni. Jo lehet elenk a fantaziam de hallottam mar torteneteket a tulsagosan 'temperamentumos' deli nepekrol. En itt ismerek egy szerb lanyt aki borzasztoan militans no es anya letere. O meselte, hogy a csalad naluk szent dolog es barmit kepesek egymasert megtenni. Na neki egy algeriai muzulman ferje van de egy cseppet sem feltem mert szemernyi ketsegem sincs afelol hogy az van amit o akar.
Arrol az orosz norol meg az jutott eszembe, hogy kar az ilyennel vitatkozni es ertelmesen beszelni. Ezzel nem Mariot akarom vedeni felre ne ertsd de bizonyos emberekre semmi ertelme az energiadat pazarolni. Egy idoben en is hevesen vedtem az allaspontomat idegenekkel szemben is de aztan rajottem, hogy idopocsekolas es azota termeszetesen udvariasan vegighallgatok mindenkit de nem probalom meggyozni az igaza ellenkezojerol. Amikor hazaerunk megbeszeljuk a ferjemmel es altalaban pusztulunk a rohogestol, hogy mekkora allatok vannak. Baratokkal es a ferjemmel viszont rengeteget vitatkozunk. :D
Egy szonak is szaz a vege, erezd jol magad otthon es elmelkedj az elet nagy dolgain.
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Hello csajszikak :!: Rajottem, hogy mindjajunknak 8-9 honapos fia van es ez tok jo, hogy igy kozos temaval birunk :wink: Ja, Csabika nagyobb...egy kicsit...

Rima, merre vagy :?: Remelem, csak a nagy shoppingolas kot le es nem Mario balhezik mar megint :wink:

Edukam, ne parazz egy cseppet sem azon, amit a vedono mondott. Oli agya is meg le van engedve, igaz, a kezevel mar nyulkal kifele. Az agya fole szerkesztett zenelos kutyut se nezegeti mar, hanem tepi lefele, de felulesrol, felallasrol meg szo sincs :!: Monster egyebkent jo husban van, edes kis cimbi-combikkal rendelkezik, akarcsak Oli, ugyhogy no panic !!!
Ja, gondoltam, hogy a FP repulogep uveggombben ulo mlacpilotajat valaki felismeri :lol: A ferjem szeret profi geppel fotozni, ugyhogy az ilyen hatter homalyos mindig az o szerzemenye. :!:
Jaj, kis Monster megint Natha Toni :( Gyogyuljatok!

Bambi, neked megy egy privi :!: Dani nem lazas az oltas utan :?: Mit kap o Magyarorszagon ebben a korban :?: Mi is voltunk oltason tegnap, mert itt potlolag kapja az ausztral kotelezoket, igy Hepa-Pneumococcus-t. Magyarorszagon is be lett oltva 2 honaposan, de nem volt lazas, itt viszont mindegyik utan. Szerintem a Pneumo okozza, mert Hepat en is kaptam es semmi lazam nem volt. Edes lehetett Dani, ahogy radcsimpaszkodott :lol:
Te meselted talan, hogy moziba a ferjeddel egymas utan jartok. Hat mi is elkezdtuk ezt es kivitelezni sem nehez, mert a hazunk elott egy multiplex. Tegnap megneztem az Australiat. Nicole Kidman-ben nagyon kellemesen csalodtam, megiscsak szineszno :!: Es kepzeljetek apjuk kepes volt megbirkozni egy etetessel es egy kakis pelenkaval :roll: Hat tud o, ha akar :lol:

Kép PENTEK VAN VAUUUUUUUU
katavirag

Edu, most erkezett be a masodik mai hozzaszolasod. Gyogyulast neked is! Hetvegen csak punnyadjatok otthon! Javasolok csokit, meleg teat, DVD nezest :lol:

Rima, tenyleg, te meg ma utazol. Jo utata es vigyazz magatokra! Es irj!!!

Tenyleg, ma van mikulas! Ma kinyitjuk Olinak a mikulascsomagjat. Ezt kapjatok ki, apa vett neki bebinapszemuveget. Hat kivancsi vagyok! Biztos tiszta rohej lesz. Majd megmutatom nektek is :lol: :lol: :lol:

Na, csovaz hetfoig :wink:
katavirag

De bena vagyok, holnap van Mikulas... Akkor jo utat holnapra! Na, most mar vegkepp bedugulok... :wink:
katavirag

Sziasztok!

Edu! En annyira szeretem Aront! Nagyon jo kis pasi es te is nagyon csinos vagy :wink: ! Gyogyuljatok meg gyorsan! Szoval most meg Florida :) , irigy irigy :) ! Nehallgass a dokitokra!!!! Aron gyonyoru es egeszseges! A kornyezetemben a sok sok baba kozul csak Leon produkalja magat, de a doki is mondta, h az atlagos 11-12honapos baba tud ilyeneket, szoval nyugi. A baratno 11honapos kislanya most kezdett csak ulni es egy hetire ra maszott, most meg mar all, mindezt 2het alatt tanulta meg :shock: ! A nem hizas meg termeszetes szoptatos babaknal, bar Leon az hizik rendesen, most is 700g hizott 3het alatt, de o vmi furcsa leny :lol: , a lenyeg, h ne fogyjon :wink: !
Koszonjuk a dicseretet. Igen, nagyon hasonlitunk a noveremmel, meg a lanyaval is es imadom oltoztetni Leont. 8par cipoje van(a poen, h nem hord cipot, mert rogton leveszi :lol: ). Meg jo, h nincs lanyom, anyagilag csodbe mennenk!

Katavirag! Azert nem jottem, mert verig sertettel a szoptatasrol irt velemenyeddel :lol: !!!! Na jo csak vicceltem, eltalaltad, vasaroltam, vasaroltam, vasaroltam es vasaroltam egesz heten, meg csomagoltam, takaritottam es esszet irtam, meg riportot, szoval ez volt eltunesem oka :) . Oliver meg mindig nagyon jokepu :) , ferjed meg nagyon szep kepeket csinal. Oli a ferjedre hasonlit, nem? Nagyon kivancsi vagyok, h milyen lesz a karacsonyod 30fok melegben :) ! Na meg anyosekra is :lol: ! Majd irj vmi storyt! Anyukad nem tervezi, h meglatogat?

Kép Kép
rima

Bambi! Nem semmi anyosod van, mintha neki nem lett volna gyereke :shock: ! Amugy itt is sokan megkerdezik, h meg van pelus? mar jar? beszel? es hany nyelven? en mar csak kapkodom a fejem, h mennyi hulye ember van ezen a Foldon!
Dani is nagyon ugyes :) , kepeket kerunk!!!!!! na meg anyos storyt toled is :) !es pentek van 8) , igy a heti beszaolt is :wink: .

Kolyok! 6fog :shock: :shock: :shock: ? Leon csak kettovel buszkelkedik, meg harap :) . es nagyon nagyon ugyes Mate, igy nalatok sincs nyugi :) . Neha visszasirom az alvo, fekvo Leont, most mar pelenkazni is csak ugy tudo, h ha all :).

Csajok! Leon most mar ugy jar, h csak az egyik kezet fogom. Jaa, meg uj jatekot jatszunk, a cumijat beleteszi az en szamba es rohog, ma reggel fel orat ezt jatszotta.

Nagyon kellemes hetveget :) !

Kép Kép
rima

bocsi lanyok, tegnapelott elkezdtem irni egy hosszabbat, de Mate felebredt. majd igyekszem folytatni. Viszont most beteg lett az egyetlenem :( takony, kohoges es eddig meg csak hoemelkedes volt de ma reggel mar laz is :( nem tom, varjak-e a dokival holnap reggelig, na majd meglatjuk. sok puszi, majd jovok!

Kép

Kép
kolyok28

Jo reggelt csajszikak :!:

Kolyok, gyogyuljatok :!: Vidd el dokihoz, ha magas a laza es tartosan :!: Hibaba, ha eljon a tel, minden gyerek letaknyosodik :( Mondjuk mi ebbol pont kimaradunk.

Edu, hulyeseget irtam. Oli agya nincs meg leengedve, ezt akartam mondani :wink: Monsternek jo szerkoi vannak.

Rima, ne haragudj, ha megbantottalak. Mindent csak irigysegbol irok :wink:

Mi jol vagyunk, Oli a babanapszemuveget is jol turi :lol: Utobb kiderult, hogy ez az ausztral marka: Baby Banz otthon is kaphato patikakban.

Kicsit felek anyosek latogatasatol :shock: Tegnap mar vitaztak skype-on a ferjemmel, kozben meg rossz volt a vonal, ami apjukat rettenetesen felhuzza. Hat meg anyos kotozkodese. Raadasul most minketten azt talaltak ki, hogy egesz eletukben bagoztak, es a cigit most itt fogjak letenni :shock: Jo, nyilvan Oli mellett amugy sem dohanyoznanak, meg lakasban sem, de lesz itt aztan nikotinhianyos idegbaj :shock: Most toredelmesen bevallom nektek (es tudom, csunya randa szokas), en szoktam kave melle ragyujtani, de csak ha Oli alszik. Most kitalaltak, hogy en elottuk ne, mert az oket irritalja :roll:
Anyostol kertem olyan kampozeru akasztokat, amivel a szaloncukrot, fadiszeket fel lehet akasztani. Erre o kitalalta, hogy cerna kell, mert ugy lognak a diszek szepen. Mar kezdi az iranyitast.
Kivancsi vagyok, hanyadik napon fogja mondani, hogy pazarlo vagyok, mert vastagon hamozom a krumplit, muveletlen, buta segg, mert nem olvasok regenyeket. Meg hogy nem tudom a gyereket ellatni. Meg azt is megszabja, hogyan mosogassak, mert folyo viz mellett az is pazarlas. Meg szerencse, hogy van mosogatogepunk. Elore latom, hogy allandoan a konyhankat fogja foglalni, mert o foz es mi zabaljunk :roll: :roll: :roll:

Dec. 16-an jonnek. Szamolom a napokat. Az az igazsag, hogy bar nekem is az agyamra megy, de egyedul nagyon szepen tudnam kezelni a helyzetet egy honapig. De a ferjem es anyos egyutt :shock: :shock: :shock: Komolyan felek :!:
katavirag

Katavirág,
Már akartam kérdezni a kv+cigit, mert a múltkor mikor visszaolvastam a másik topikban, akkor ezt találtam egy dec-17-ei hozzászólásodban:
[quote="katavirag"]. írta:katavirag..Es vessetek meg, de en mar alig varom, hogy a reggeli tejeskavem melle ujra elszivhassak egy cigit..... :roll: :wink:

Na, és bizgatott, de megkaptam a választ :D :D :D :D Randa és káros szokás, de sajnos jó :( :( :(
Azért elég kemény lesz anyósékkal. Nagyon nem irigyellek.
Majd valamikor mesélek, hogy nálunk, hogy viselkedett anyós, a lényeg, hogy a 4. napon sértetten elköltözött. Szerencsére. Pedig vettem már nyugtatót is (magamnak), de szerencsére előbb veszett össze a fiával, mint hogy bogyót kellett volna bekapnom. Nagyon csúnyán viselkedett.
Na ez nem az idén volt, hanem 3 éve, most már nem mert nálunk aludni...Amúgy 3 éve kb. 5 helyen lakott, mert sehol sem volt elég jó neki.
Ja, ha kell olyan kampó küldök ám Neked. Ezt komolyan mondom. (csak küldjél címet.) Aztán anyós pajtás akkor nem áll neki kötözni szaloncukrot. Emlékszem gyerekkoromban mi is úgy csináltuk, és 1. utáltam, 2. tök ronda volt.
NAgyon nagy mák, hogy nem egy lakásban lesztek, de így is gondolom a nyakatokon fognak lógni. Mert hát miért is mennének másért? De hátha nem lesz olyan rémes...

Kölyök,
Máténak gyógyulást. Vidd el dokihoz, jobb az, megnyugtatóbb.

Oltások,
mi most vagyunk túl a 2. prevenar-on, ami most lett ingyenes, de nem kötelező (persze hiány van belőle, no komment).
a Rota-t is beadattuk korábban, ami fizetős.
Még az első pár hónapokban kapta a Dpta-kat-kötelező. Meg születéskor a BCG-t-kötelező. Aztán ennyi. Nem nagyon reformálják ezt sem...

Bocs, most ennyi, majd jövök még!

Szép napot!

Kép
1bambi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?