Sziasztok!
A tegnapi napom volt talán ezidáig a legrosszabb.
Anna ült egy kisszéken, amíg én zsolti ruháit pakoltam, s egy felsőt rángatott a vállfán, mikor az leugrott róla..Panka legnagyobb meglepetésére, mikor is leesett a székről állal.
Vérezni kezdett a szája, azt gondoltam a fogát üthette meg..
elvittem fürödni, megmostam a száját és látsólag minden rendben is volt..fürdés után elaludt.
Mikor felébredt láttam meg mi is történ valójában vele..elharapta a nyelvét, de elég méllyen is, páromnak megmutattam és mentünk is a Bethesdába. A sebészetnél nem kellett sokat várni és kiderült, a gyanum beigazolódott-ezt varrni kell!:(
Felküldtek az osztályra papírokat tölteni, majd 3 óra múlva kezdődött minden..az altatóssal a megbeszéltek szerint kapott az orrába bódítót, majd 5perc múlva jött a műtős érte, az ajtóig kísértük. 1órás volt amit végig izgultunk..életem egyik legnehezebb pillanatai. Imádkoztam a kicsinkért..
11 volt, mire kijöttek és elmondták a műtét sikerült, sűrűn varrtak, nagyon mély volt a harapás..
A kicsinket végre kézben tarthattam.
Nagyon sírt, a fejében egy cső, infúziót kapott, majd 11:30 fele fájdalaom csillapítót..ami 12 után kezdett el hatni..12:30 volt, mire megnyugodott.
Nagyon nehéz pillanatok voltak.
A nyelve fel volt dagadva, tiszta láz volt a pici.
Ágyat azt mondták nem tudnak adni, de széket természetesen igen..1:30 volt, mire az infuzió lement, ekkor a nővér felajánlott egy ágyat, mert a pici fejét tartanom kell, nehogy a vér visszacsorogjon.
2:30kor felébredt, de 3-tól szerencsére aludt 7ig.
Én semmit nem mertem aludni, s párom igaz 12 fele hazajött, de aludni ő sem tudott.
Gonoszság volt, mert nem engedték, hogy 2 szülő legyen bent 1 gyereknél, pedig nagyon jó volt támogatni egymást...
3fele végre énis megnyugodtam, s ittam keveset, mert teljesen görcsben voltam, annyira nehéz volt.
A varrás után a nyelve egész jó lett, de nem szoptathatom, csak pépeset ehet és kamillás teát kell innia minden étkezés után.
A fájdalom mostanra, ha ügyesen etetek, itataok-sokat csökkent..egész nap babusgattam.
Párom is, énis teljesen kivoltunk ma..remélem hamar ágyba bújunk..
Hétfőn reggel megyünk vissza kontrollra.
Remélem csak jó mondanak..
A nyelve még 2-3napig lesz feldagadva. S remélem nem piszkálja ki a varratokat-felszívódóak.., de mivel ingerli őt a nyelvével kidörzsölheti.
Kb 1hét mire rendeződik a helyzet.
Ami fura volt az altatós nem fogadott el semmit, viszont a doki nagyonis. De szívessen adtuk, mert a kicsinket nagyon szeretjük.
És szegény Pankának hamarosan itt a porlasztás is.. megint altatják, majd..Most mivel ki volt száradva a fejéből vettek vért(4* mellé szúrtak, illetve hiába keresték.)
Mikor le kellett venni a tapaszt, a hajából is vágni kellett, így lett meg az első Anna hajtincs.
Sziszike.