Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Boszi: nagyon jók a képek! A videókat sajna már nem tudom megnézni, nehogy hangos legyen, és Fanni felébredjen. Azokat majd holnap. :wink:

Kia! Én megyek bababörzére elvileg, egyik barátnőm kint fog árulni és valószinű kinézek hozzá.

Nika: sajna nem mértünk hosszt most Fanninak. El is felejtettem mondani, hogy mérjük meg... :roll: Csak a súlyra koncentráltam.

Sajnos ma belázasodott Fanni, bárcsak hőemelkedése volt. Más tünete nincs, nem köhög, nem taknyolodik. Szerintetek ez lehet a foga miatt? Az orvos szerint nagyon csúnyán be van dagadva az inyje felül... Mondta anyu, hogy elég nyügi is volt délután. Remélem az éjszaka jó lesz, bár nehezen aludt el. De most nincs láza...

Holnap nem dolgozom, majd jövök. :wink:

Tán holnap már jön Fiora is, bár gondolom most eléggé el van foglalva :wink:

horvviki

Viki hőemelkedés simán lehet fogzástól ha be van daghadva az ine akkor tuti a foga miatt van ha nincs más tünete:)

nika70
Salgótarján

erre ébredtünk :)
Kép

nika70
Salgótarján

Sziasztok! :wink:

Nika
nem semmi idő! :shock: Felénk eddig még semmi! Elvileg mától már melegebbet mondtak,aztán ki tudja! Tegnap is majd megfagytam lent! :roll:

Viki Fanni már jobban van? A láz,hőemelkedés lehet a fogzástól igen!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nika: nálunk tegnap volt hó, ma semmi, remélem nem is lesz, mert már utálom a hideget! :evil:

Fanni éjjel már nem volt lázas, és most sincs neki. Remélem hogy csak a fogtól van, de interneten azt olvastam, hogy a fogzástól nem lehet lázas :roll: A dokitól meg elfelejtettem ezt megkérdezni... De még mindig nyügi. Most már kibújhatna az a fog.

Ma pihi van, én nem dolgozom, apa viszont sajnos igen. Hétfőn kitakarítottam, szóval ma sztrájkolok és itthon se csinálok semmit. Csak Fannizom! :lol:

horvviki

Már nincs hó elolvadt és remélem rényleg jön már a jó idő már nagyon várom:)
gegeének mikor jött a foga igaz hőemelkedése nem volt de köhögött orra folyt meg nagyon nyálazott mostanában is kell hogy jöjjön foga mert már nagon régen nem nőtt újjabb de két oladlon be van duzzadva az ine de még nem nagyon akar áttörni :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Kösz Gani :wink: :lol:

Jó volt egy kicsit othon, de...
Hétfőn vagy kedden ismét megyünk :lol: 2 hétre.

Tegnap tudattuk a nagyszülőkkel...

Már szervezem a talikat.. sok embert kell meglátogatnunk.
...és sokan jönnek...

Azt nem is írtam... Most , hogy otthon voltunk.. Jöttek néhányan Manónézőbe :lol:
Vannak új ruhák, cipő, zoknik, pelus, törlők, játékok :P

Viki és Nika
Drukk, ogy kibújjon a fogacska.
Apa megvette Levinek a Dentinox gélt - felkészültünk :lol:

Na én nem sztájkolok...
Főznöm kell.. és van egy kupac vasalnivaló is :shock:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Hogy vagy Trécsi?
................. Juditus?

Hogy vagytok Fiora?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Manóztam, mostam, varrtam, levegőztünk...
Most jön a főzés..

Ma mindenki sztrájkol?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Ez Nyíregyen készült:
Kép

Levi tegnap:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Voltunk lent sétálni,olyan jó idő van végre! :P
Hát én sajnos bejártam egész Békásmegyert,de már sehol sem kaptam Micimackós újságot! :cry: Állítólag mindenhol alig kaptak,és már aznap el is fogyott. Még szerencse,hogy megvan a kiadó száma,s feltudtam őket hívni!Majd küldenek egy csekket,és megkapom az újságom,ha befizettem,s csak 100Ft-al kerül többe a kiküldés miatt! :wink: Megnyugodtam kicsit!

Gabika alszik,én meg nem vagyok vmi jól,2x volt már hasmenésem,nem 100as a gyomrom! Remélem nem azt a hülye vírust kaptam el! :roll:

Többiek???

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Fogzástól közvetlenül nem lehet belázasodni :!: Közvetve annál (ezt először 1 "n"-el írtam de elég muris szó lett belőle :lol: ) inkább! Ilyenkor legyengül az immunrendszer és könnyebben szedhetőek össze bizonyos fertőzések.Ezek okozzák a hőemelkedéses és lázas tüneteket! Minket anno így készített fel Dr.Nénink a fogzásra.Bár Nekünk minden fogunk néma csendben bújt elő, meglepetésszerűen :D
Mi is anno vettünk egy csomó mindent fogzásra( dentinox gél, viburcol kúp, homeos bogyók), ha netán kell, legyen kéznél. Mindet kibontatlanul dobáltam ki :lol:

Viki!
Tökre irigyellek! Én ha hétfőn kitakarítok szépen, csili-vili a ház, szerdán kezdhetek mindent nagyjából előről :cry: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Hú, én el is felejtettem a Micimackós újságot :roll:

Gani: köszi az infót a fogzásról. ma már nem volt lázas Fanni, de extra nyügi... :?

Kia! Nagyon fotogén Levi Manó :lol:

Fiora vajon mit csinálhat? :wink: :lol:

horvviki

Sziasztok,jó reggelt! :wink:

Jajj csajok én dögrováson vagyok,nem kicsit!Tegnap ebéd után kezdödött a WCre rohangálás,persze hasmenésem volt! :roll: Egész lefekvésig vagy 10-15x voltam Wc-n. Ma is már nem 1x,és alig bírtam felkelni,és nehéz fent lenni,húz az ágy! Morognak a beleim néha,de más tünetem nincs! Apjuk is reggel rohant a Wcre,de neki azóta semmi baja nincs,beszéltem vele! :wink:

Ja és semmit nem kívánok. Reggelire is 4d kekszet ettem meg nagy nehezen!
:roll:

Többiek mi újság?

Viki,ha kell a kiadó száma a Micimacis újság miatt szólj! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi most akkor ez a hasmenős vírus van a levegőben vigyázz magatokra és pihenj gyógyulj meg :)+++++++++++++
ha nem is eszekl de a folyadékot ha lehet pótold vagy joghurt stb ki ne száradj

nika70
Salgótarján

Aludtam kicsit délelőtt,1,5órát! Nagyon jól esett,jobban érzem magam kicsit! És még reggel óta nem kellett WCre mennem! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Mi voltunk lent sétálni+boltban. jó idő van,és jól éreztem magam. Aztán hazaérvén alig vártam,hogy elérjem a mellékhelységet,így bevettem mégegy SMECTA port,hogyx már múljon el az a hülyeség! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boszi
Tényleg jó idő van...
Bár mi most csak az erkélyen levegőztünk.

JOBBULÁST!!

Most Levi is nyügi..

Itt van az ölemben... csak így nehéz írni.

Apa elment meccsbiztosításra :(
Ma ismét :( egyedül fürdetem... :(

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Én is beteg lettem... fáj a torkom, folyik az orrom, minden bajom van...

Fekszem is le pihenni, majd holnap jövök.

Boszi! Jobbulást Neked!

horvviki

Na csajok ugy látszik nem akarok javulni! :roll: Hasmenés elmúlt,de most egy ideje hidegrázás van rajtam! :? Lázam nincs mértem! Pont ma,mikor apjuk is csak késő este ér haza és holnap is melozik sajnos!Rajta kivül meg másra sajnos nem számíthatok itt! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Viki neked is jobbulást! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Bocs, hogy így eltűntem, de kicsit rumlisak voltak az elmúlt napok, de gondolom sejtitek :lol:
Éjjel nem sokat aludtunk, sőt szinte semmit, nappal pedig nem nagyon van idő bepótolni :(

Jól vagyunk, csak az ülés nem megy még túl jól. :cry:

Szopizni elkezdtünk, bár fogalmam sincs mennyit eszik...
Nappal nagyon sokat alszik, éjjel bezzeg nem. Azt mondta a doki meg a védőnő, hogy 3 óránként mindig keltsem és etessem. Nektek mi erről a véleményetek? Ti felkeltitek???? Ő aludna akár 4-5-6 órát is :? . Ma éjjel felkeltettem 2:30-kor hogy egyen és nem aludt vissza 7-ig :? .

Kép
fiora

A vonalzót javítanom kell.... :D

Kép
fiora

próba

Kép
fiora

Üdv Fiora! Kérünk képeket is ám, na meg szüléstörténetet. Persze, majd ha lesz időd! :wink:

Én nem keltettem fel Fannit éjjel enni. Napközben evett 3 óránként, de éjjel nem. Ha felébredt, akkor kapott enni, de eleinte volt, hogy végig aludta az éjszakákat, és akkor nem evett csak hajnalban. Nekem nem is mondta a védőnő, hogy keltsem fel :roll: Én úgy hallottam, azt azoknál a babáknál kell eleinte, akik besárgultak... de lehet rosszul tudom... Sőt én éjjel még pelenkázni sem pelenkázom át. Egyszer-kétszer én is megszívtam, hogy nekiálltam pelenkázni, jól felébredt és órákat virrasztottunk...

Gyönyörű baba Zsófi, még egyszer gratulálok! :wink:

horvviki

Fiora
GRATULÁLOK A kicsihez és hogy anya lettél!! (ismét)
Kép

A képeket és a születéstörténetet én is várom... :wink:

Levivel nem volt gond, ő 3-4 óránként evett éjjel is :P

Viki
Jobbulást Neked is!

Remélem holnapra jobban lesztek.

Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

...vagyis ISMÉT GRATULÁLOK... ez az írás nem jól néz ki :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Fiora,
Nappal keltegesd 3-4 orankent, de ejszakankent semmikeppen se! Aron az elso naptol fogva aludt fel8-tol hajnali 3-ig, es nem keltegettem, orultem, hogy alszik, es en is pihenhetek! Ha ehes, ugyis felebred! Akkor kell ejszaka is ebreszgetni, ha kis sulyu, sarga, szoval, ha van valami gond, ahogy Viki is irta. De Zsofinal ilyesmi szerintem nem all fenn, inkabb ne zargasd, ha nem muszaj :) Egyebkent en is dilemmaztam ezen a kerdesen, mert ugye Aron szepen aludt ejszaka, de mindenki lebeszelt rola.
Bezzeg mostansag! Egyatalan nem alussza at az ejszakat! :evil:

A betegeskedoknek jobbulast! Gyogyuljatok meg gyorsan!

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!
Fiora!
Helgának van igaza! Ami a súlyproblémát illeti! Bogi sajnos hamar és kissúllyal született.Nekünk is mondta a Dr.Néni, hogy 3-4 óránál ne legyen tovább tejcsi nélkül, de csakis a súlya miatt! Külön kihangsúlyozta, hogy semmi más nem indokolná az ébresztgetést.Mondjuk nem volt ezzel gond, ébredt is 2 óránként :lol:

Mikor jön már az igazi, tartós tavasz :?: :?: Már úgy venném az ablakokba a balkonnövényeket :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok,jó reggelt!

Ma már tök jól érzem végre magam! :lol: Este volt kis hőemelkedés,de már jól vagyok.Szerencsémre apjuknak ma nem kell dolgozni menni,így segít nekem. :wink: Most is elment bevásárolni még a 7végére! :P

Fiora örülök,hogy írtál végre pár sort! Várjuk a képeket és a születéstörténetet!
Etetéssel én is azt tudom mondani,hogy nappal nyugodtan keltsd fel 3-4 óránként,de éjjel nem kell,úgyis jelezz majd,ha éhes! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Jó Neked Boszi, hogy már jobban vagy... Én egyre szarabbul...

Holnap jön akkor valaki a börzére?

horvviki

Boszi tök jó hogy jobban vagy:9

Fiora végre újra köztünk kérünk ám képeket a kislányról kényeztess minket el annira régen volt mikor Gege ilyen kicsike volt:) had nosztalgiázzunk kicsit :) bár kiának ez nem túl távoli idő és remélem ekem is hamarosan eljön újra ez a pillanat :) még mindig nem jött meg :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Boszi Örülök, hogy jobban vagy.

Viki
Gyógyulj meg hamar!

Apa most is melózik :(
Tegnap 23 után ért haza, de reggel 7-re már mennie kellett... 18-ig van (talán)... De aztán 3 hét pihi :lol:

Viki Mi biztos megyünk, csak azt nem tudom mikor...
Apa alszik majd úgy 7- 8-ig Levivel, aztán talán elindulunk....

Ki volt már börzén?
Milyeken az árak?
Ruha, játék... Drágábbak, mint a nagy áruházak, vagy olcsóbbak?
(új dolgokra gondolok)

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Nika
Távolinak tűnik már :lol:
Lassan 4 hónapos... Néha csak nézem, hogy miket csinál... hihetetlen :P

Mikor csinálsz tesztet?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia majd csak jövő hét péntek után. mertmióta megszültem na meg előtte is volt néha hogy két heteket késett. így megvárom a két hetet és majd utána most egy hete késik de vannak némi tünetek de ezek lehetnek pszichések is majd meglátjuk lehet majd csak 9-én fogok ha addig nem jön meg és kibírom mert akkor ha pozitiv akkor egy szupi szülinapi aji lenne nekem :)

nika70
Salgótarján

Akkor drukk, hogy addig ne jöjjén, de később sem :wink: :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

é=ö

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok,szép estét! :wink:

Gabika most vacsorázik,mi meg nézzük az Uri Gellert! :P
Viki jobbulást neked,gyógyulj meg hamar! :wink:
Kia én már voltam Börzén szülés előtt pár hónappal!Nagyon jó árak vannak szerintem,én egy halom cuccal jöttem akkor haza! :wink: Most nem megyek ki,mert nagyon sok ruhánk van,és már lassan nem tudom elrakni! :lol:
Nika megy a drukk nagyon neked! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Köszi Boszi!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Fotórestaurálás: http://www.photoretus.mlap.hu/
Nézz nálam körül! Ingyenes dolgokat is találsz!
Április végéig 50%-os kedvezmény montázskészítésre!

Kép

Kép
photoretus

Jó reggelt!

Most indulok börzére, csak barátnőm elfelejtette átállítani az órát és elaludt. Rá várok...

Boszi: remélem halom cuccal jövök haza, bár inkább cipőt szeretnék venni Fanninak. Majd este beszámolok.

Nika: nagyon drukkolunk! :wink:

Fiora: milyenek az éjszakáitok? Tudsz azért pihenni?

Trécsi: cigi? hajnövesztés? Armanddal javultak a dolgok?

Na most hirtelen ennyi jutott eszembe. Ma sűrű napom van, délelőtt bababörze, ebéd anyuéknál (ma van a 49. szülinapja), délután meg be kell néznem dolgozni... :?

horvviki

Sziasztok,

Köszi a segítséget. A mai éjszaka egész jóől alakult. Szerencsére a férjem most 2 hétig szabin van, őgyhogy tud segíteni. Anyukám is itt van, ő segít a háttérmunkában.

Igyekszem képeket felrakni, aztán majd idővel jön a szüléstürténet is.

Kép Anyu ölében Kép Mérlegen a valóság :-)) Kép kórházban 2 naposan

Kép
fiora

Sziasztok! :wink:

Fiora Zsófi baba nagyon cuki! :P

Viki és Kia remélem sikeretek volt a Börzén,várom a beszámolót! :wink:

Nika?Trécsi?Helga?Gani?

Mi nemrég jöttünk haza. Voltunk egy nagyot sétálni a Duna parton. Végig sétáltunk a gátat! :) Gabika alig bírta kivárni,hogy haza érjük,apjának a nyakában kellett cipelni,mert minden baja volt. Most alszik! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sajnos a mai nap szomorú is kicsit,mert a családunkban meghalt vki! :cry:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi részvétem:( ki volt az?

Fióra szépek vagytok kérünk még még képet:)

nika70
Salgótarján

Boszi,
Mi is jartunk a Duna-parton, de nalunk is Aron mar nagyon nyügös volt, igy mi csak epp hogy elkezdtunk setalni a gati reszen, mar fordultunk is vissza. Elotte voltunk hintazni is (nalunk az kotelezo, legalabb fel-haromnegyed ora :) )
5-kor aludt el, most is alszik. Mi lesz ebbol?????

Boszi,
Reszvetem :(

Fiora,
Tunderi a lanyka! Szep kis kerek pofikaja van :)
Szepen szopizik???

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

Fiora
Gratulálok! Szép baba!
Tényleg jó kis duci pofija van. :P

Boszi
Részvétem! :(

Viki
Boldog Születésnapot Anyukádnak!

Börze
Voltunk, vettünk néhány ruhát, játékot, pelust, p.törlőt, esővédőt a babakocsira...
De minden új... Nem jöttek be a használt dolgok. :?
Levi végig fent volt... élvezte a tömeget, a babákat... a sok mozgást, színt...
....és TALÁLKOZTUNK TRÉCSIVEL :lol: Ugye?
Jó hogy megismertél :wink:

Levi is alszik most is... 14 kor evett utoljára... :?

Holnap megyünk.... haza... majd néha felnézek.. :wink: de a következő héten nem tudok, Anyóséknál nincs internet. :(

Pakolgatok kicsit...

Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kép

Kép
fiora

Kép születés után pár perccel

Kép
fiora

Boszi: sajnálom

Helga: igen, kezdünk belejönni. Amikor hazajöttünk még nem volt elég tejci és pótoltuk tápszerrel, de tegnap és ma már csak anyatejet kapott. Gondunk volt a cicizéssel is az elején, de már nagyon profin megy neki. Csak attól félek, hogy mivel akár 20-40 percet is eltölt a szopival, nehogy a bimbóm kisebesedjen. :?

Ti honnan tudtátok, hogy mennyit evett és az elég neki? Mértétek szopi előtt és után?

Kép
fiora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?