sziasztok!
Szuzy
74-80-as ruhákat. Bodyban már elég sok 74-es kicsi is.
Piac: hát olyan ideges lettem. Ugye sógornőm erősködött, hogy menjek le vele, na úgy voltam úgyis kell Krisztiánnak ruha oké
Háromnegyed 9-kor végeztem (posta, ovi, turi
)utána mentünk le.
Megnéztem először a "dobozost" ott tudtam venni én is egy szabadidőt, meg vettem egy alsót ami hosszú, de szűk szabású úgyhogy átalakítani nem kell, a hosszát levágom. Ez kicsit trapézos, és nem lehet így visszahajtani
Utána közli sógornőm, hogy neki fél 10-re hozzánk haza kell menni, mert jön hozzá a fodrász
szóval sehol nem tudtam máshol végignézni semmit, csak sétáltam egy nagyot
Na ha előre mondja le sem megyek
Jövő héten itthon lesz anyósom majd vele, nyugisan, pláne ha az idő is engedi
Na a tegnapi az nem az én napom volt.
Más fizet érte, hogy szép vastag ajkai legyenek
én ingyen csináltam magamnak
Tibi hazajött délelőtt, így együtt mentünk az oviba. Ő ment elől, Eszterke babahordozóban. 2 lépcsőfokon kell felmenni az ovinál, alul meg van cipőpucoló rács, hogy abba botlottam e el nem tudom, de nekirepültem a hordozónak, az orrom az "csak" fáj, meg vérzett akkor rögtön, szám az belülről szétment kicsit, fogam az fájt a felső ajkam meg jól bedagadt. Tegnap csak az egyik fele, estére már elég jól le is ment a duzzanat. Reggelre viszont az egész duzzadt
Nevetni most én sem tudok
Ovoda:
végre elértük, hogy reggel is picit sírt csak, ott is ebédelt már, délelőtt nem sírt, megkérdezte csak mikor megyek érte. Nagyon örült nekünk, és végre azt mondta jó az oviban lenni.
Igaz délután mondta, hogy nem szeretne menni, meg a Teri mama(anya) ovijába szeretne inkább járni
de azért haladunk
Azért most látom igazán, hogy nagyon sok nagyon sírós gyerek van, és nála még jobban is sírnak, hisztiznek
Nekem ez Adrival kimaradt, őt Dec.-ben szoktattuk, ugye addigra nem volt már ennyi új gyerek
Dina
hát bizony annyira gyorsan nőnek.
A picim ő meg annyira menne a nagyok után
Szóval motiváció van a gyors mozgásfejlődéshez
Nekem Eszterke volt születésekor ugye a legnagyobb, de ő is fejlődik leggyorsabban, súlyban is, mozgásilag is. Krisztikém az mozgásban igazi kényelmes baba volt
Ma délután megyünk fél éves kontrollra, kíváncsi vagyok most mennyit hízott, mert olyan nehéz
Ildi
Te merre vagy eltűnve?
Zita
hoyg sikerült visszarázódni,( iskola-ovoda kezdés)?
Befejeztétek már a felujjításokat?
MÓni, Nika gyertek ti is
mindenkinek szép napot!!!