Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Dina
nagyon jók a képek :D :D szép ez a kislegény :wink: :wink:
Na és azok a torták......,hogy Te milyen ügyes vagy :shock: :wink: egy szóval nagyon guszták és szépek :D :D

Mi még mindíg taknyosak vagyunk :evil: :evil: picuri is :? :?
Mit szóltok ehhez az időhöz? ha így haladunk este a fürdetéshez be kell fűteni :shock: :shock:
Éjjel mivel folyamatosan kitakarózik a kisci olyan hideg a keze ahogy kiveszem cicizni :shock: :shock:

Móni
dehogy baj, hogy nem híztál :wink: :wink: Elvileg középső Trimeszterben van a legnagyobb súlygyrapodás :wink: Attól a picur "elvesz" mindent amire a fejlődéséhez szüksége van :wink: :wink:

Szuzy
veletek mi ujság? Remélem időközben rendbejöttél valamennyire.
Kivizsgálások miatt nem irigyellek. Nekem az aranyeremmel kell majd előbb-utóbb elmenni dokihoz, de az inkább utóbb lesz :oops: :oops:
Amúgy a párom is ilyen szervezetű. Kis idegesség, vagy zsírosabb, szaftosabb, tejfölös fűszeres étel és egyből hasmenés. Neki is ezt jó görcsölés is kíséri :roll: :roll:
Én néztem egyszer egy ujságban, hogy van valami homeos bogyesz, ami a gyomrot rendbeteszi, csak épp a nevét nem írtam fel :evil: :evil: Majd rá kellene nekünk is kérdezni :wink: :wink:

Nika
nagyon eltüntél Te is :cry: :cry: Hogy vagytok? Picúrod csinál valami ujdonságot? :wink: :wink:

Alíz
Te, hogy vagy? Gondolom időközben elmúltak a reggeli rosszullétek :wink: :wink:

Zita
gyerekenek elkezdődött a "dolgozós időszak"? Legkisebbed? nem kezdi még a menjünk fogd a kezem időszakot? Jajj az úgy nem szerettem, a derekam annyi volt tőle :shock: :shock:
Ő október hanyadikán lesz 1 éves? :wink:

Na majd jelentkezzetek Ti is

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Jövök én is. Általában csak olvasni van időm, de most kanyarítok néhány sort is.

Dina! Benned egy cukrász veszett el! Ilyen gyönyörű tortát csinálni?! Gondolom legalább egy napot igénybe vett az elkészítése. Legalábbis nálam egy sima torta elkészítése is addig tart a lurkó mellett.
Benedek nagyon nagy fiú a képeken! Látom a járgány is bejött neki. Gondolom most még óvatosan hajtja magát. De egy-két hét múlva majd csak úgy száguldozik! Látom férjed is kivette a részét a készülődésből. Nagyon helyes. Nos az én férjem max a kaja elfogyasztásában szokott ilyenkor résztvenni, meg max a kínálásában.... Na jó, ha húst sütünk kinn azt ő csinálja.

Gabi! Valamivel jobban vagyok, most egy pár napja nem megy a hasam. Igaz szedem a nyugtatókat is, meg diétázom is. De már unom ezeket az egyhangú kajcsikat....

Na mára ennyi vagyok. Sajnos mostanában Szilárd a megszokott 3 óra helyett napi 1,5 órát alszik így nincs időm semmire. Holnap megyünk babalátogatóba az unokanővéremékhez Kecskemétre. Picurt nem viszem erre a hosszú útra, rá majd a nagyi vigyáz.

Puszi mindenkinek!
Dina! Gratulálok a jól sikerült bulihoz, és ehhez a gyönyörű fiúcskához!

Kép
szuzy

Hali!

Napok óta nem ír senki? Azt hittem legalább olvasni tudok.
Na sebaj! Azért ha tudtok írjatok!

Kép
szuzy

Sziasztok!

Vagyok ám én is csak néha olyan fáradt vagyok már estére, hogy csak megnézem hogy volt e valaki fenn és van e újabb üzenet, elolvasom, és már megyek is aludni, ha meg kedvem lenne itt ülni, akkor meg a párom játszik, vagy netezik. :oops: :cry:

Köszi szépen mindenkinek a dicséreteket!

Gabi :)
Sajnálom a taknyosságot, de remélem hogy már azóta helyre jöttetek! Ja és mi már kb. 1 hete be-be fűtögetünk estére de előfordult már hogy egész nap meleg volt a lakásba, mert tüzeltünk. De most elég jó idő van kinn nem?

Szuzy :)
Szó szerint ahogy mondod, bennem egy cukrász veszett el!!!! Az alapszakmám a cukrászat! :lol: Pontosabban cukrász, szakács, felszolgáló! :lol: Aztán jött szépen más szakma is ezekre. A vendéglátás olyan hobbi lett, mikor befejeztem az ötödévet.
A járgány nagyon megy neki, bár előfordul, hogy fordítva ül fel rá.

Na sziasztok, megyek lassan mert aludni is kellene! Pussza mindenkinek!!!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

sziasztok!

Én mostanában ritkábban vagyok, megint ovizunk :wink:
Ma ebéd után hozom el, így azért több időm lesz, viszont ma készülök a piacra. Krisztiánom annyit nyúlt, legalább nadrágokat kell vennem, a többit majd folyamatosan, de ez most nagyon kell :shock: :shock:

Amúgy szenvedünk reggelente :cry: :cry: annyira sír. Tegnapelőtt földhöz is vágta magát, pedig ilyent rég csinált. aztán megbeszéltük, mikor bevitték már "csak" sírt. Tegnap megdícsérték, ő pakolt el az ovónénivel :wink: :wink: , na meg ahogy mentem érte nem pityeredett el, hanem odaszaladt :D :D
Sajnos nem értik minden szavát az ovónénik :roll: :roll: remélem ez is változni fog a közösségben.

Tegnap szülőin is voltam Adrikának, olyan jó volt ahogy dícsérte a tanítóbácsi, hogy nagyon szorgalmas, aktív az órákon:D :D remélem ez marad is :wink: :wink:

Dina
igen meggyógyultunk. :D . Még Eszterkének kicsit megy a hasa, de ez a fogtól is lehet ugye :wink: :wink:
Egyenlőre még nincs egy sem :wink: :wink:

Szuzy
örülök, hogy jobban vagy már. :D :D Szilárd? Ő jól van? Hogy bírja ezt az össze-vissza időt?

na rakok még pár képet :wink:
Kép kis zsivány
Kép szőnyeg alá araszolt
Kép így húzza fel magát, állni szeretne

Na mindenkinek szép napot!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szaisztok!

Nagyon ügyes az a nagylány!!! Ja és boldog 6 hónapot neki! Szegény Krisztián nagyon rossz lehet neki, mikor Anya otthagyja őt reggelente az oviba.... :cry: , istenem, majd velünk hogy is lesz? Én szeretném , majd ha tarjánba járna oviba, bölcsibe, mikor már én is vissza megyek dolgozni. Hát húzós lesz!

Fogak: Ma vettem észre, hgoy kinn van az 5. foga is Benedeknek. Úgy örülök neki, valószínű hogy ez miatt volt megint nyűgösebb az utóbbi napokban. Nemsokára már kinn lesz a 6. is.

Na most megyek, majd még benézek, hogy van e valami változás!

Ja én is vettem ma egy melegítőt és egy bodyt Benedeknek. olyan jók, a melcsi három részes - 2000.- a body - 500.-, nagyon jól áll rajta, mert a melcsi felsőnek van egy kis mellénye is. Olyan édes benne! :lol:

Na pussza

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok Lányok!

Kösz az érdeklődést. Most Szilárd is nagyon szenved a fogaitól. Már 2-3 hete Nurofennel alszunk el, s bizony míg így is az ágyunkban köt ki egyszer az éjszaka folyamán, mert felsír. Szerencsére gyorsan vissza is alszik és utánna megy is vissza az ő ágyikójába, hogy én is tudjak aludni.
Szerintetek meddig adhatom neki a Nurofent. Szerintem már abba kellene hagynom...... Még a héten adom neki, aztán pihentetni kellene a dolgot. A múlt csütörtökön kapott oltást, amitől vátható, hogy 7.-10. nap között belázasodik, náthás lehet. Ezért azt gondoltam ennek megelőzésére is jól jön az esti gyógyszer.

Gabi! Ma én is a piacon voltam. Már megint elkerültük egymást. Igaz szaladtunk, mert a párom unta a piacozást. Mi is vásároltunk Szilárdnak két három részes jó vastag szabadidőt. Mi 1500Ft-ért csíptük meg amiért kettőt vettünk. A nadrágja még hosszú (majd vissza öltöm), de a fölseje pont jó. Nekem is azért tetszett nagyon, hogy van hozzá mellényke is!

Na most mennem kell. Indulunk fürödni, és altatás. Szeretném nézni a Barátok Közt.
Üdv mindenkinek!

Ui: Esztikének boldog hófordulót! Milyen gyorsna megy az idő?
Nagyon édes a képeken. Milyen nagy már! Hányas rucikat hord?

Kép
szuzy

sziasztok!

Szuzy
74-80-as ruhákat. Bodyban már elég sok 74-es kicsi is. :wink:

Piac: hát olyan ideges lettem. Ugye sógornőm erősködött, hogy menjek le vele, na úgy voltam úgyis kell Krisztiánnak ruha oké :wink: Háromnegyed 9-kor végeztem (posta, ovi, turi :wink: )utána mentünk le.
Megnéztem először a "dobozost" ott tudtam venni én is egy szabadidőt, meg vettem egy alsót ami hosszú, de szűk szabású úgyhogy átalakítani nem kell, a hosszát levágom. Ez kicsit trapézos, és nem lehet így visszahajtani :wink:
Utána közli sógornőm, hogy neki fél 10-re hozzánk haza kell menni, mert jön hozzá a fodrász :evil: :evil: szóval sehol nem tudtam máshol végignézni semmit, csak sétáltam egy nagyot :? :?
Na ha előre mondja le sem megyek :shock: :shock: Jövő héten itthon lesz anyósom majd vele, nyugisan, pláne ha az idő is engedi :D :D

Na a tegnapi az nem az én napom volt.
Más fizet érte, hogy szép vastag ajkai legyenek :twisted: :twisted: én ingyen csináltam magamnak :evil: :evil: Tibi hazajött délelőtt, így együtt mentünk az oviba. Ő ment elől, Eszterke babahordozóban. 2 lépcsőfokon kell felmenni az ovinál, alul meg van cipőpucoló rács, hogy abba botlottam e el nem tudom, de nekirepültem a hordozónak, az orrom az "csak" fáj, meg vérzett akkor rögtön, szám az belülről szétment kicsit, fogam az fájt a felső ajkam meg jól bedagadt. Tegnap csak az egyik fele, estére már elég jól le is ment a duzzanat. Reggelre viszont az egész duzzadt :? :? :?
Nevetni most én sem tudok :wink: :wink:

Ovoda:
végre elértük, hogy reggel is picit sírt csak, ott is ebédelt már, délelőtt nem sírt, megkérdezte csak mikor megyek érte. Nagyon örült nekünk, és végre azt mondta jó az oviban lenni.
Igaz délután mondta, hogy nem szeretne menni, meg a Teri mama(anya) ovijába szeretne inkább járni :D :D de azért haladunk :D
Azért most látom igazán, hogy nagyon sok nagyon sírós gyerek van, és nála még jobban is sírnak, hisztiznek :)
Nekem ez Adrival kimaradt, őt Dec.-ben szoktattuk, ugye addigra nem volt már ennyi új gyerek :shock: :shock:

Dina
hát bizony annyira gyorsan nőnek.
A picim ő meg annyira menne a nagyok után :wink: Szóval motiváció van a gyors mozgásfejlődéshez :wink: :wink:
Nekem Eszterke volt születésekor ugye a legnagyobb, de ő is fejlődik leggyorsabban, súlyban is, mozgásilag is. Krisztikém az mozgásban igazi kényelmes baba volt :lol: :lol:

Ma délután megyünk fél éves kontrollra, kíváncsi vagyok most mennyit hízott, mert olyan nehéz :shock:

Ildi
Te merre vagy eltűnve?

Zita
hoyg sikerült visszarázódni,( iskola-ovoda kezdés)?
Befejeztétek már a felujjításokat?

MÓni, Nika gyertek ti is

mindenkinek szép napot!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Vagyok ám én is, de mindig van vmi :roll:
Hétfőn elindultam Danival GYES-t intézni. Hát még jó, h éppen jött apósom és elvitt minket kocsival, uis már nem a régi helyen lehet ügyintézni :roll: A biztonsági őr ismerős volt, és olyan meglepetten nézett rám, h már egy éve nem oda kell menni... na ja, hát nem járok oda minden nap :roll: :? Ráadásul eredetileg babakocsi nélkül mentünk volna, szóval biztos jól elfáradt volna a kisember :lol: Persze még nem vittem minden papirt, pótolni kell...természetesen a héten nem tudtam eljutni a polg. hiv-ba a szükséges igazolásért :roll: Igy apát már felkészitettem, h holnap rá fogom bizni az igazolás beszerzését és leadását :wink:

Ma este megyünk le anyáékhoz, hétvégén megint szüret. Apának még haza kell holnapra jönnie, mert szegény buliba fog menni :twisted: :lol:

Most megyek teregetni, aztán le kell fektetnem Danit + pakolok.... ha tudok még visszanézek, ha nem akkor szép hétvégét mindenkinek!

És bocsi, h csak magunkról irtam :oops:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!
Gabi! Tényleg peches volt a tegnapi napod!
Nekem a dobozosnál nem sikerült teljesen szétnézni, mert a párom már toporgott... Pedig láttam klassz kis fölsőket. (vékony kardigán alá valót) Szombaton a dobozos nem szokott lenni ugye? Ti is mentek Ildiékkel szüretelni, vagy most Ti a picur miatt mentesítve vagytok?

A múlt héten anyuméknál is volt szüret, sőt hétfőn is. Ezekből én most kimaradtam. Még hátra van a kukorica törés.

Olyan mérges vagyok én is. Úgy terveztem, hogy a hétvégén (csütörtök-péntek) nagytakarítok. Ablakpucolás, szőnyeg porolás és miegymás. Mert ugye a párom is itthon van, legalább a szőnyegek cipelésében segíthetne. Meg azért másban is jó lenne....
Gondoltam anyósom vesz ki szabit és vigyáz addig Szilárdra. Na persze nem kapott szabit. És most itt volt , van a jóidő. Ki tudja lesz e még? Anyámat sem akarom állandóan terhelni, van neki úgyis elég. Náluk is ott a sok föld, szőlő, meg a mamáknál is. S mivel ők már nem birják Neki kell mindent csinálni. Sőt most az egyik mamánál meszelt, a másiknál az ablakokat festette, s még otthon is akarja a kerítést. Szóval van neki bőven. De úgy látszik megint csak rá fogok én is szorulni......

Ildi! Buliba akarok én is menni!!!!!!!!
És csajokkal, de semmiképpen nem a férjemmel!
Bocs, de ez van! Kellene egy lélegzetvételnyi szabadság!

Üdv

Kép
szuzy

sziasztok!

Szuzy
csak szerdán van a dobozos.
Pont ma néztem a jövő heti időjárás előrejelzést, természetesen pont szerdára jósolnak esőt, pedig anyósommal akkor is szeretnénk piacra menni :twisted: :twisted:

Szüret, mi most nem megyünk, mert Tibi dolgozik(tetőn), de előre is hozták. Pont most beszéltem Ildivel délután "vendégmunkások" szállták meg a szőlőt. Kb 30-an, alig maradt valami rajta. :cry: :cry: Iszonyat anyuék egy csomót dologznak vele azok a büdös cigányok, már elnézést a kifejezésére(nem vagyok fajgyűlölő, de most ideges vagyok :twisted: :twisted: :twisted: ) meg leszedik, na de, hogy. Annyi megy pocsékba...ja és ez szép szőlő lett volna, ládába bepakolva.

Nagytakarítást majd talán ha anyósom szabin lesz. Így az ovi mellett nem lehet, fél 9-re itthon vagyok ha sehová nem megyek, fél 1-kor menni kell. Közben ugye kb. 2 szopi, meg főzés takarítás, egyéb házimunka, szóval örülök, ha azzal végzek.

Holnap a párom leviszi a gyerekeket reggel, de 1-re megyek Krisztikéért, Adriék meg Szurdokpüspökire mennek a táborba kirándulni 2-re jönnek meg. Hát haza közben nem jövök, megyünk a játszótérre :wink: :wink: :wink: majd Adrika odajön :D :D

Ja voltunk tanácsadáson, hát most alig híztunk, de ugye a betegség is közben volt, meg 4 órával szopi után volt a mérekezés-szóval annyira nem pontos, de sebaj. 9020 g így is :D :D

Na megyek, majd leragad a szemem, mindenkinek jó éjszakát!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kedves Gabi!

Szerintem Esztike súlya eme csekély hízás ellenére is csúcsokat döntöget. Az én fiam 15 hónaposan 9200gr. Szóval egy percig se aggódj emiatt. A nővérem fia is ilyen kis husi volt félévesen. Ő is elég szép súllyal született, s bizony havonta kb 1,20kg-nyit hízott is. Nos Szilárd ennyit egy hónapban sem ért el. De szerintem így is formás bébi. Az unokanővéreméknél voltunk a hétvégén babanézőben. Az ő Márkja is 1,30Kg-ot hízott egy hónap alatt. Nagyon aranyos a bébi, s szerencséje is van, mert eddig nyugodt babának tünik. Szüksége is van erre, mert a nagyobb, Noémi csak szeptembertől lesz ovis. Ő olyan mint a tűz, s hogy most a kistesó is megérkezett eléggé féltékeny is. Szóval figyelni kell rá ezerrel. Segítsége neki sem sok, mert anyukájáék Kterenyén laknak, anyósa Olaszo-ban. Igaz eddig még el volt kényeztetve, hol az egyik mama, hol a másik volt ott velük. No de ennek az időszaknak is vége lett, így most már egyedül kell boldogulnia.

Szüret: hát igen. Én is szidom ezeket az ingyenélőket. Anyámék sokszor a 40 fokban kapálták a szőlőt, krumpli, kukoricát, és mindig megdézsmálják. ( nem beszélve a drága permetről, és földmunkákról) Apám a múltkor elkapott egyet aki épp a kukoricát dézsmálta, s még neki állt följebb, vissza sem akarta adni. Van egy-két rendes közöttük, de sajnos a többség nem ilyen.
Vasárnap voltunk Szentkúton, na ilyenkor többet sem megyünk. Ott volt egy csomó cigány. De nem az a csóró, hanem aki Mercivel jár, nagy kövér, nem tudom, talán ők az oláh cigányok???? Sátrak, kaja, pia, zene. Persze a gyerekre senki nem figyel. Az egyikük anyámnak majdnem kilőtte a szemét. Sajnos nem láttuk, hogy mivel. Csúzli volt e, vagy ilyen korongos puska. (haza felé jövet láttuk őket ilyennel játszani) Észre vették, hogy eltalálták anyámat , na persze egyből elszaladtak. Én totál fölháborodtam. Mi van akkor ha megvakul?? Egyből oda is mentem egy rendőrhöz, hogy beszélgessen el velük egy kicsit. Persze ők tutira nem mertek oda menni, mert ugye ők voltak vagy 10-en, ezek meg vagy kétszázan.... Persze ha fordítva történt volna, akkor már úgy lehet nem élnénk mint az a szerencsétlen tanár, aki fellökte azt a cigány kislányt, akinek a rokonai agyonverték. (persze a lánynak a haja szála sem görbült)
Na meg az a vélemyényem, hogy nem csak szülni kellene ész nélkül, hanem ha már megvan a gyerek akkor vigyázni is rájuk , nevelni is őket. Mverebélyben ahogy mentünk a gyerekek az út szélén, még arrébb sem akarnak menni. És ha baj van, akkor kérdem én nem a szülő a hibás? Miért hagyja a kisgyerekét felügyelet nélkül, főleg az útpatkán?????

Na erről a témáról ennyit. És itt kérek bocsánatot azoktól a cigányoktól akik az átlaggal szemben becsületesen nevelik, vigyázzák gyermekeiket,őket nem bántanám szavaimmal.

Dina! Már Te is eltüntél? Ha van időd, írj egy pár sort.
Móni, Alíz! Várandós kismamáink hol és főleg hogy vagytok??????

Nika, Te merre jársz? Zita , nálatoko, hogy ment a visszarázódás az oviba, isibe?

Timi, sajnálom,. hogy már nem jössz. Hát igen, az internetes kapcsolatok valóban egy kicsit felületesek, nem olyan mint egy személyes kontaktus, de nekem azért hiányzol!

Na üdv mindenkinek.

Kép
szuzy

Ildi!
Most írtam le a muffin receptjeid, és szeretném is hamarosan kipróbálni őket. Az lenne a kérdésem, hogy ezek a receptek hány darabos formához készültek, mert nekem 12 darab fér a sütőformába.
És gondolom egy-egy formát nem kell csapig tölteni mert megkel. Ugye?
Köszi
Szuzy

Kép
szuzy

Sziasztok!

Vagyok én is csak megint szinte csak olvasó üzemmódban. :oops:

Ildi :)
Részvétem a GYES intézés miatt kész káosz az egész, mi 1 hetes babával voltunk kénytelenek felmenni Anyaságit intézni, hát mit mondjak gondolhatod mennyire voltak elnézőek az emberek...., főleg az a bizonyos Faj! De tisztelet a kivételnek!

Nem semmi kis csajszi Esztike, fél éves és 9 kg felett van, nekem Benedek majd 13 hónaposan még most sincs 9 kg. De azt mondják hogy ő inkább hosszú. Kb. 3 hete voltunk mázslni a védőnőnél 1 éves contoroll gyanánt, akkor volt 8,73 kg, és 77 cm.

Sajnálom, hogy elszúrták a vasárnapotokat azok a bizonyos emberek, de sajnos ez a hétvége az ő un. búcsújuk. Ilyenkor rengetegen vannak. De azért irigyellek, hogy ti kijutottatok, mert az én párom mindig azt mondja ha megemlítem neki Szentkútot, hogy jár ő oda eleget biztosítnai, nem még hogy a szabadidejéből is odajárjon. VAlahol megértem, de mégse!!! Egyébként mindennel teljesen egyetértek veled! :evil:
Muffin receptek honnan? Nekem is kell!!!! TEsóm a csokisra van rákattanva, már sütött egy párszor, de tényleg nagoyn fini volt!

Lassan megyek, majd lehet hogy még jövök ma, de ha nem akkor holnap estétől talán sűrűbben tudok jönni, mert Krisztián már megint meg Pestre....! :cry: :cry: :cry:

Na pussza mindenkinek! Amúgy itt ma két napos búcsú van, igaz az "érdem dolgok ma lesznek du. a falu főterén"! Van hinta is, és Benedekkel felülünk majd rá, remélem hogy tetzseni fog neki! :lol:

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

sziasztok!

Szuzy
akkor a szüleid is belesnek ebbe az idegeskedésbe :? :? :?
Az a baj, hogy semmit sem lehet tenni ez ellen. Kerítés fölösleges pénzkidobás lenne :roll: :roll: na meg itt nem is lenne megoldható a traktormunkák miatt.
Anyuék kertszomszédjai is romák, hát rögtön a kerítésnél van a lóistálló, persze fából :shock: :shock: :shock: jó büdi, na meg baromi szabályos is :wink: :wink:

Mondta anyu, hogy tegnap amikor szüreteltek akkor is ment egy jó nagylégyszámú csoport szőlőt nézni. Még ott pofáztak nekik is, de annyira csúnyán :evil: :evil:
Én azt hittem azért szedik, mert leadják, elvégre most jó ára van, hát francokat, enni szedik, csak bele-bele kapdosnak a legszebb fürtökbe :shock: :shock:

Szentkút: megvallom, én eddig egyszer voltam de akkor nem volt búcsú. Úgy még sosem. Nem baj, majd Adrikával, idén már első áldozó lesz, és talán utána oda is eljutunk :D :D :D
Fallóskúton viszont sokazor voltam már a Kisszentkútnál, nekem az is nagyon tetszik :wink: :wink: :wink: szépen ki van már építve, és a környezete is nagyon klassz.

Muffinrecept. Egy másik fórumon meggyes, smarties-os receptet írtak le, ami állítólag nagyon fini. Na én majd azt próbálom ki, mert amióta megszültem meg vagyok veszve a meggyes dolgokért :oops: :oops:
Igen valamennyit magasodnak, meg ha angyon sokat tweszel bele nem fog átsülni(én így jártam :oops: ).
A fenti százasban tudsz venni hozzá papírt ami süthető, és ott nagyon jó árban is van :wink: :wink: :wink:

Dina
érezzétek jól magatokat!!!
Én imádom ezekat a rendezvényeket :wink: :wink: :wink:
sajna anyuéknál a búcsú Katalinkor van (nov. ugye) amikor elég cudar idő van néha :? :? :? Évek óta sergő nem is nagyon van.

Muffinrecept rengeteg van a http://www.mindmegette.hu oldalon is, bár barátnőmék pont olyant választottak ami nem volt olyan fini, talán banánosat :roll: :roll:

További szép hétvégét mindenkinek!!!

Elveszettek tessék jelentkezni :wink: :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Dina! Ildi kb36-38 oldalon írt le egy pár muffin receptet, ott meg tudod keresni.

Gabi! Én meg Fallóskúton voltam olyan régen... Már egy pár hete készülünk oda is, de valahogy sose jön össze.

Rémes éjszakám volt....Szilárdot az ágyamból szinte ki sem lehetett tenni. Többször fölsírt, fölkelt, és olyankor szabály szerűen rám mászott, és rajtam pihent...így nekem a pihenésből nem sok jutott...

Most megyek. Holnap tutira nem jövök, ha minden igaz megyünk Bpestre a komámékhoz.

Dina! Reméljük a Bpesti kiküldetése a rendőröknek most nem lesz olyan hosszú, és főleg nem olyan mozgalmas! Nagyon remélem legalábbis!

Kép
szuzy

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés, mert egy darabig nem tudok jönni. Sajna volt egy majdnem tragédia a családban, ráadást Levivel.

Szerdán 1óra alatt felment a láza, bent az orvosi rendelőben lázgörcsöt kapott és lélegeztetni kellett egy darabig. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Gyógyszerek, mentő és kórház a köv sorrend. Aznap du már jobban volt, és szombaton haza is jöhettünk. Hétfőn controll, utána pedig nem tudom mi lesz még. Mostmár figyelni kell rá nagyon, de a kórházban kaptunk hozzá gyógyikat, ha netán mégegyszer előfordul ez a helyzet. :(

Tényleg nem jövök egy darabig, szerintem érthető. Olvasni fogok :) ha lesz időm, de nem írok. :evil: :evil:

Most ez fontosabb hogy jól legyünk.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.

Sziasztok!

Köszi a muffinhoz a tippeket! Majd megnézem őket mind a két helyen!

Igen én is remélem, hogy nem lesz olyan veszélyes most Pesten lenni, neked a párod ugye nincs fenn? Bár szerencsére, tavaly sem volt velük semmi, mert szinte minden alkalommal tartalékok voltak, és hol ide hol oda küldözgették őket, de bevetésen nem voltak. :)
Szilárd végett nagyon sajnállak, mert át tudom érezni a helyzetedet, nekünk is volt egy pár ilyen éjszakánk, hogy hol én hol pedig Krisztián ringatta, sétálgatott Benedekkel. :cry:

Móni :)
Hát őszintén nem lennék a helyedben, nekünk is volt egyszer hogy felment 39 felé, de szerencsére csak egy szurit kellett neki adni, aztán később estére még kúpot és Panadolt, másnapra már csak enyhe hőemelkedése lett. Sok kitartást kívánok! Remélem azért már jobban vagytok?
Hogy bírtad elviselni így pocakosan? Gondolom hogy jobban megviselt!

Most megyek, de majd később még benézek! Pussza mindenkinek!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Most csak egy percem van írni.

Móni! Nagyon sajnálom a történteket! Milyen az a lázgörcs? Gondolom vagy 40 fokos láz, hidegrázás, esetleg izom rángások? Hogy birtad ezt az idegességet? Próbálj egy kicsit megnyugodni a poci lakó miatt. Tudom ez szinte lehetetlen, de talán ha.....napközben valamelyik nagyi veletek lenne egy pár napig. Csökkene a rajtad lévő felelősség, és így kicsit nyugodtabban viselnéd. Pihenni gondolom úgy sem lenne időd, mert ilyenkor az anyuci a minden, s gondolom rajtad lóg a kicsi egész nap, de a lelki segítség is könnyítene a helyzeteden! Ha lesz időd írj, hogy javul e kis Levi állapota. Én jobbulást kívánok Nektek!

Dina! Szerencsére Szabi tavaly sem volt Bpőesten, de én így is hót ideg voltam. Egy párszor jött éjszaka a telefon és neki menni kellett, én meg itthon ettem a kefét, hogy vajon viszik őket vagy nem. Szerencsére azonban a kapitányságnál tovább nem jutott. Most sincs fönn, s remélem ez így is marad.

Tegnap voltunk a párommal Bpesten a komáméknál. Szilárdot itthon hagytunk anyukáméknál. A nap első fele jól is telt. Voltunk a Dunán városnéző hajókázáson. Nekem nagyon tetszett, kikapcsolódtam, kellemes volt. Viszont este amikor indultunk volna haza megint rámjött a hasmenés....... Én már úgy látszik sehová sem mehetek el. De irány az orvos hamarossn.
Most kérdeztem meg egy pszichoterápia Starjánban 5500Ft/óra. Gondolom akkor hat ha legalább egy héten egyszer megyek. Kinek van ennyi pénze???? Nem beszélve még a felutazás költsége+az idő??!! Na de valahogy csak el kellene kezdeni.

Puszi

Kép
szuzy

Kukk egy kicsit, már alszik Levim.

Csajok köszi rendik vagytok. Sajna a helyzet az, ha nagyival van, még hisztisebb mint addig. Amúgy jól van(kop-kop-kop), vasárnap láz és hőemelkedés nélküliek voltunk, sőt azóta folyamatosan. Voltunk controlon, újat nem mondtak, csak hogy jól van és ez jó. Eredményekkel minden rendben.

Na most ennyi. jó éjt.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.

Sziasztok!
Gabi! Jó idő lett a piacozáshoz, most meg én nem jutottam el...

Kép
szuzy

Sziasztok!
Jöttem olvasni, de ismét nincs mit. Nagyon izgi így magamban beszélgetni. Úgy látszik ez a topic kihalóban.

Lányok! Írjatok!

Velünk nem történt semmi különös. A szokásos módon főzéssel, mosogatással , pakolással és a Szilárd körüli rohangálással telt a nap.

Üdv mindenkinek

Kép
szuzy

jó reggeklt!

Én vagyok, csak a napjaim rohanással telnek. Reggel fél 8-kor indulás suli-ovi fél 9-9 mire hazaérek, reggeli főzés pakolás, fél 1-kor ovi, mire hazaérünk sokszor 2 óra is van.4 órára meg emnni Adri elé, szóval köztes idő nem sok van :roll: :roll: :roll:
Mikor tudok jövök :lol: :lol: :lol:

Szuzy
igen voltunk piacon. Most szét is tudtam nézni :wink: :wink: :wink:
Viszont úgy örültem, mert anyósom elvileg a héten és a jövő héten itthon lett volna szabin. A nagytakarítást terveztem megcsinálni, na tegnap már behívták :evil: :evil: :evil: így gőzöm nincs mikor tuom megcsinálni.

Tegnap ráadásul a kicsi annyira nyafi volt. Jön a foga, és csak ölban v. úgy van el ha ott ülök vele-persze úgy elég nehéz haladni :roll: :roll:
Ja, és nem akart aludni sem. Pedig nekem 3-szor is alszik napközben e 2. alvás hosszú, de van, hogy az első is az. Tegnap meg két alvás összesen fél óra volt :shock: :shock: :shock:de még délután amikor Adri elé mentünk sem akart aludni, aztán nagy nehezen. Akkor aludt 1 órát, este el is volt egyedül :wink: :wink:

Legújabb tudományunk, hasról négykézláb-onnan ülés :wink: :wink:

Mi ma délután megyünk le anyuékhoz, majd vasárnap este jövünk haza. :D :D szóval ma sem igen tudok már jönni. Vasalnom kellene, meg mosni.

Na megyek mert készülni kell. Szép napot és jó hétvégét mindenkinek!!!

Gabi Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

sziasztok : tényleg nagyon régen voltam majd visszaolvasok és ígérem többet írok majd.
Új tudományunk: Mászás ,magától felülés, ja és már a 6. foga jön :):):)

Kép

Kép

Kép

nika70
Salgótarján

sziasztok!

Nika
de jó, hogy Te is jöttél megint :D :D :D
Nagyon ügyes a kislegényed :wink: :wink: és nagyon szép. Igazi kisfiús pofija van :wink: :wink:
Nekünk még nincs fogunk, de már szenvedünk. Jó sűrű széklet :oops: nyűgösség és társai :roll: :roll: :roll:

Na megyünk, lassan hazaért Tibi Adrikával.

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!

Szuzy
hétvégén biztos sűrű programotok lesz :wink: :wink: Taron falunap, Pásztón szüreti. Ha mentek jó időt (ilyent mint a mai), kívánok Nektek :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

voltunk mérekezni: 9860g és 76 cm :) szóval már nekünk is 80-86-os rucikat kell venni a kislegénynek hogy kitartson hosszabb ideig :) inkább legyen nagy rá minthogy hamar kinőjje :)
A fogzás nekünk nyáladzással és orrfolyással jár de lassan kibújik már az a 6. egy nap még sacc

nika70
Salgótarján

Na pár friss kép még pluszban velem is meg az apjával :)Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nika! Nagyon édes ez a kisfiú! 80-86-os ruha??!!! Szilárd most hord ilyet. Igen szép súlya van a kislegénynek. Minket már lepipáltatok, pedig, mi már jóval idősebbek vagyunk. Olvasom, hogy mozgás terén is sokat fejlődtetek, gratulálok hozzá!

Gabi! Taron falunap aug 20.-án volt, vendégség meg a jövő héten lesz, s akkor lesz a szüreti is is. Szombaton a szüreti, vasárnap a vendégség. Készülök is rá, meg a szüreti bálra is, olyan régen jártunk valahol táncolni, szórakozni. Most már csak az kell, hogy Szabi is szabad leygen akkor!

Egyébként ma kukoricát voltunk törni. Olyan jó volt kinn egy kicsit. Szép volt az idő is, jókat dumcsiztunk is, és a kicsi nélkül is jól telt az idő.

Holnap nem megyünk a pásztói szüretire. Délelőtt pihenés lesz a fiúknak, mert a párom éjszakás volt, s utánna egyből kukoricáztunk. Délután csak két órát aludt. S a héten egyszer már volt hasonló helyzet, csak akkor éjszakás után az ügyészségre mehetett.... Szóval ő pihen. Én Szilárddal leszek, majd ha alszik leszedem a függönyöket, beáztatom, fölhajtom a szőnyegeket...hétfőn hozzá kezdek a nagytakarításhoz. Délután rokon látogatóba megyünk. Most jöttek haza párom unokatesójáék Korfuról. Ott dolgoztak 9 hónapig, így most meglátogatjuk őket.

Ildi! Te merre vagy? Rólad is rég hallottunk!

Móni! Levike kigyógyult már? Írd meg kérlek milyen az a lázgörcs, ha netalán előfordulna én is tudjam mihez kezdjek. Remélem egyébként soha nem lesz hozzá szerencsém!

Alíz! Neked, hogy alakul az állapotod?

Dina! Te merre vagy? Volt már azóta baba nap? Bernivel nem találkoztál?

Puszi mindenkinek

Kép
szuzy

Kukk jelentkezek, mert alszik a manóm.

Nika, hát mi is hasonló ruhát hodunk, már lassan 2évesen. Grat, jól belehúztatok.

Lázgörcs: nálunk egy óra hossza alatt felment a láza 39-fokra, és nem akart lemenni még kúppal sem. Doki nővérkéje belerakta jéghideg vizes lepedőbe és rögtön összerándult Levi. Oldaltfekvés, lélegeztetés, fenekébe krémszerűség, ami csak dokiknál van, de mi kórházban kaptunk hazára eggyet, ha ne adj Isten megint lenne, tudjak adni és helyrejön a kórházba érésig. Rendbe lett a légzésönk mire kiért a mentő, a kórházba fél nap megfigyelés. Másnap átkerültünk az osztályra, lázmentes lett 8óra alatt. Orvosok a mai napig nem tudnak magyarázatot adni, miért és hogy lett ez.

Tegnap kimentünk megnézni a barikat, születtek 2db kicsi, sírt tölük, ma viszont már nem. És tegnap megszökött a keriszülőkkel édességet vásárolni fél órára. Majd behaltam rajta hogy integet, hogy ő menni akar. Hát nem rossz kézben volt, úgyhogy ment velük. Haza már az utca végéről kiálltott, hogy anya, apa. És vigyorgott mikor meglátta hogy a ház előtt várjuk őt.

Na gyorsban ennyi. Majd még visszakukkolok valamikor. Jó éjt csajok.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.

sziasztok!

Szuzy
kukoricatörés :roll: :D :D még sosem próbáltam, de szupi idő volt rá :wink: :wink: :wink:
Mi szombaton kirándulni voltunk egy kicsit anyuéktól :D :D gyerekek nagyon élvezték. Krisztike olyan büszkén vitte az őzlábgombát amit találtak, de olyan jó öreg volt, de ez lényegtelen :lol: :lol: :lol:
szedtek egy csomó makkot, hát olyan aprók azok is, olyan aranyosak :wink: :wink: :wink:
Tegnap meg vágtak neki csipke, galagonya, galagonya ágat amit majd ma beviszünk az oviba :wink: :wink:
Mi most nem emntünk le a szüretire. Krisztike is aludt, meg ha már időben hazaértünk vasaltam egy kicsit, annyi van :shock: :shock: :shock:

Móni
örülök, hogy Levi jobban van. Hát tényleg ne legyen többször ilyen lázgörcs :shock: :shock: :shock:
Hú már átlépted a félidőt :D :D :D

Nika
nagyon jók a képek :shock: :shock: :shock: :shock:
Mi is 80-as ruhákat hordunk többnyire :roll: :roll: .
Nekünk fogunk még változatlanul nincs.

Ildi
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
Kép

Dina, Zita gyertek ti is beszélgetni

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

galagony, kökény :oops: :oops: kicsit szórakozott vagyok

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Bocsi az eltünésért, de sürü napjaim voltak... Pénteken elkezdődött a suli, hát fel kell kötnöm a gatyámat! :shock: Nem tudom, h mennyi az ijesztgetés abból, amit elmondtak, de elég nagy lesz a követelmény pl. a jogból, oda-vissza kell fujni a jogi alapfogalmakat, törvényeket :roll: Ráadásul apa ismeri az illető "tanárt", azt mondta, h nála semmi jóra ne számitsak, hiányzik belőle az együttérzés, rugalmasság, kedvesség... Na, majd meglátjuk, vele még nem találkoztunk.....
Viszont már volt szociológia óránk, hát mit mondjak, csak lestem, mint a boci (még soha nem tanultam) és még szoknom kell azt a tanitási módszert is, amit a suliban alkalmaznak. Óra végén visszakérdezgetett a tanár az anyagból, hát hirtelen azt sem tudtam, h fiu vagyok-e v. lány Másnap közgazdaságtan, na az már sokkal közelebb állt hozzám, egész sokmindenhez tudtam okos dolgokat mondani :lol:

Ma ujfent a Gyes-t intéztem Elmentem a Polg. Hiv-ba az igazolásért, amire ugye egy hetet kellett várnom. Persze most sokkal többen voltak, mint egy hete, és hiába, h csak ki kellett kérnem a papirt ugyanugy ki kellett várnom a soromat. 1/2 12 után végeztem, a MÁK meg 12-ig van nyitva.... Gyorsan az ölembe kaptam Danit és gyorsmenetre váltottam, 3/4-re oda is értem, erre zárt ajtó fogad Aztán kinyitotta a biztonságiőr és mondta, h csak délig van ügyfélfogadás, aztán du. egytől. Mondtam, h én csak beadom a papirokat és ott sem vagyok, szóval rendi volt és beengedett, igy már sinen van a dolog...

Nika
Örülök, h ujra jelentkeztél! Nagyon ügyes már Gergő és látszik rajta, h kis huncut fiu!

Szuzy
Én még csak egyszer voltam kukoricát törni, de elég is volt, nem lett a kedvenc munkám :oops: Inkább a szüret :wink:

Móni
Nem semmi, ami Levivel történt! A kórházban is azt mondták, h lázgörcs volt? Nekem kicsit fura, h a vizeslepedő után jött azonnal a roham... Otthon hütőfürdőt nem próbáltad? Ilyen magas láznál mindig megfürdetem őket, szép fokozatosan hütöm a vizet és locsolgatom a testüket. Egyáltalán nem olyan durva, ahogy hangzik és pár tizedet mindig le szokott vinni. Én eddig ugy tudtam, h 40 fok felett veszélyes a láz, ekkor jöhet a lázgörcs -persze ez egyénileg változhat. Mi egyszer 39,2-vel játsziztunk, de ugy csuzdázott meg mászókázott Lili, h semmit sem lehetett észrevenni rajta.

Jajj, most megyek, mert még ebédet kell csinálni, aztán ha Dani
megriad irány az ovi!

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Ildi!
Sajna a hűtőfürdőre nem volt idő, mert reggel mint írtam 7től felfelé ment a láz, nem akart csillapodni sem. Se a kúp, se a szirup nem használt. Nővérke volt a doki helyett mikor mentünk, ő próbálta beborogatni, de rögtön görcsöt kapott Levi. A kórház, szintén görcsöt mondott, de mivel nem volt előzménye, csak saccolni tudtak hogy mitől. Korababa, fogzás, stb. sok variáns van amitől lehetett.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.

Sziasztok!

Vagyok ám én is, de most a párom itthon van betegen, és inkább vele töltöm a legtöbb időt, mert hát ritka ez az alkalom hogy így együtt lehetünk. :)

Kukorica törés: én inkább csak kisebb koromban próbáltam, akkornagyon élveztem, mert sokan voltunk, jót buliztunk, és sokat beszélgettünk. Most az utóbbi években kimaradtam belőle mert allergiás lettem sokmindenre köztük a kukoricára is, minden bajom van, ha főzni való kukoricáért megyek ki a kertbe.

Na most megyek, majd holnap ujra benézek, legalább is megpróbálok! Pussza mindenkinek!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Vagyok újra egy kicsit.

Móni! Örülök, hogy Levi teljesen meggyógyult. Hát én szívgörcsöt kaptam volna az tuti. Főleg ha otthon történik ilyesmi. Remélem ez velünk soha nem fog előfordulni!
És egyébként senkivel se történjen ilyen.

Ildi!
Két ismerősöm is van aki azt a sulit csinálta. Az egyik a szomszédom. Ő azt hiszem két éve végzett. Most fejezte be a fősulit is. Egy évnek beszámították neki azt a jogi asszisztensi sulit, így csak kettőt kellett neki ráhúzni. A férjem unokatesója is oda járt. Szóval mind ketten mondták, hogy kemény. Az egyik tancsi bizony vizsgán is tök bunkó volt, és rosszindulatú. Akkor is megbuktatta az embereket ha tudták az anyagot....

Kukorica törés: Hát én is eléggé "nemszeretem" ezt a munkát. Szerencsére jó idő volt, s 3 óra alatt végeztünk vele 6-an. És jó volt egy kicsit kizökkenni a mindennapokból.

Utánna pihenés képpen: hétfőn-kedden nagytakarítást csináltunk. Ablak puculás, függöny mosás-vasalás, szőnyegek kinti nedves tisztítása, csempék súrolása, stb.... szóval most sajog minden porcikám. Rendnek persze már csak a nyoma van, de akkor is jó a tudat, hogy most azért minden tiszta.

Na mennem kell, mert Mucuskám állandóan rajtam lóg, most is üvölt utánnam. Miért nincs el az apjával??????????

Kép
szuzy

sziasztok!

Ideértem én is :D :D :D

Dina
párodnak jobbulást!!!Remélem titeket elkerül a betegség.

KUkorica: anyuéknál ahogy lennt voltunk ő mesélte, hogy az oviban főtt kukorica volt erre az egyik cigánykislány megkérdezte, hogy ti ezt hol loptátok :?: :shock: Jó példa lehet előtte ugye?

Móni
remélhetőleg ez egy egyszeri eset volt Levinél :wink: :wink: :wink:
Szokta simizni a hasadat, puszit adni rá?

Szuzy
de jó Neked, hogy túl vagy a naygtakarításon :wink:
Elvileg anyósiom szabin lesz a jövő héten, de ugye a múltkor is visszahívták.
Hátha én is emg tudom végre csinálni.

Holnap kicsit nyugisabb napom lesz, nem lesz ovi :wink:
Jövő hét meg Adrinak lesz lazább. Hétfőn mennek a Titanic kiállításra, és a Vajdahunyad-várba.
Szerdán ünnepély lesz a suliban 110 éves évforduló lesz, és fél 11-kor hazaeengedik őket
:shock: :shock: szinte addig csak hazaérek, és emgreggelizek :shock: :shock:

Na nyafizik már a kicsi :roll:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

sziasztok!

Látom mindenki kihasználta a szép időt :wink: :wink:

Szuzy
szombaton gondoltam rátok :wink: :wink: :wink: elmentünk a Mátraszőllősi úti játszótérre, még nem voltam ott, de tök jó :wink: :wink:
Még ilyen jó idők vannak megejthetnénk ott egy találkozót :wink: :wink: 1 órára járok ugye Krisztikéért és valamelyik nap utána. Holnap nem jó, mert az elég zsúfolt, de a többi nap mehet :wink: :wink:

na megyek, suli ovi :D :D :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Igen, tényleg szép idő van 1hál Istennek még most is.
Szombaton voltunk is a szüreti felvonuláson Szilárddal meg Anyukámmal. Szilárdnak nagyon tetszett. Voltak lovasok, lovaskocsi, zene, tánc...ami ilyenkor szokott, őt nagyon lenyűgözte, a zenére még táncizott is. Aztán persze volt kirakodó, amikor meglátta a lufisat, két kézzel csimpazkodott arra felé. Így nem volt kérdés lufit kellett venni. Sajnos este a bálba nem jutottunk el, mert drága párom már megint berendelték az utolsó pillanatban, mert az egyik kollégája lebetegedett, persze az úton láttam a kedves kollégát többször is......
Vasárnap voltunk templomban, s valószínűleg annak köszönhetően, hogy éppen alvási idő lett volna szépen elcsücsült vagy 45 percet. Persze közben mindenre mutogatott, őzött, de jól viselkedett. Nem gondoltam, hogy eddig kibirja, mert húsvétkor kb 10 percet voltunk benn a templomban, a többi időt a templom körül töltöttük. Aztán délután voltunk vele sergőzni. Egy menetre ő is felült (az apja fogta hátulról), hát le kellett volna videózni azt az örömöt. Tekerte a kormányát az autónak, mint egy őrült, közben a szájával brungatott, integetett...szóval nagyon élvezte. A leszállást már nem díjjazta, volt egy kis ordítás utánna.

A holnap nekem sem jó, mert ha minden összejön elmegyek doki nénihez du, hogy küldjön valamerre. Remélem sikerül eljutnom, mert már nagyon unom a tökfőzeléket, sóskát és párolt husit. Na meg persez a husi levest...mert kb ennyi amit megeszek, ha mást eszem hasmars.....

Puszi Mindenkinek!

Ildi! Múltkor nem voltam, s csak később olvastam vissza, hogy szülinapod volt. Utólagosan is Éltessen az Isten sokáig erőben, egészségben, boldogságban!

Kép
szuzy

Szép Jó Estét Mindenkinek!

Jöttem olvasni,de sajna nincs mit. Voltam egyébként doki néninél, ajánlott is két dokit Bpesten, még nem döntöttem el, hogy hová induljak. Az unokatesóm is ajánlott egy helyet, a Mammutban van Biovitál Egészségcentrum a vagy központ a neve. Őt ott hozták rendbe, egy pár év (kb5) akkor került 150.000Ft-ba. Azt mondta nem bánta meg, mert azóta rendben van. Nem tudom most milyen áraik lehetnek.....Biztos legalább a duplája..... Sajnos azonban nem szakadt ránk a bank. Bár ha tudnám, hogy tutira rendbe tesznek mondjuk két hónap alatt és tutira nem jönnének többé elő a problémák elő teremteném a lóvét. Így viszont mintha a fogamát húznák. És mi van akkor ha nem segít és kidobott pénz...akkkor abba belediliznék.

Na jól megértekeztem magamban a bajom.
üdv mindenkinek

Kép
szuzy

sziasztok!

ideért az eső :cry: :cry: :cry: :cry: Szuzy így a héten már semmi nem lesz :cry: :cry: :cry:
Olvastad, hogy egy pásztói illető a Delikáttal nyert játszóteret a városnak? 18-án lesz az átadás, a kölcsei sori játszótér lesz felújjítva.(posta hátsó bejáratánál)
Tök jó műsorok lesznek :wink: :wink: meg gyerekeknek lesz ugráló, játékok stb.
ha jó idő lesz lemegyünk :D :D :D :D
Sajnálom nagyon a "betegséged"Tibi is volt már Uh-on emiatt, meg Fölkerhez elment, hogy sokat megy a hasa, az az okos meg az ÁNTSZ-hez küldetett székletmintát, hogy biztos szalmonella. Uh-ra is helyettes doki küldte. :roll: :roll: :roll:
Neki a sok stressz is hozzátesz :roll: :roll: :roll: :roll:
Ma a sajtos-tejfölös tésztától is ...........már gőzöm sincs mit, és hogyan készítsem neki :roll: :roll: :roll:
Mi még mindíg a homeós bogyót szeretnénk kipróbálni, de utána kell néznem mi a neve.

Többiek merre vagytok?????

Jó éjt! Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kép

Szuzy
tegnap kipróbáltam egy új kefírest, nekem nagyon bejött :wink: :wink:

Kakaós kefíres
3 kefír
3 kefíres pohár cukor
3 tojás
3 kefíres p. liszt
1 kefíres p. olaj
másfél teáskanál szódabikarbóna
2 evőkanál keserű kakaópor

Hozzávalókat jól összedolgozzuk, majd zsírpapírral kibélelt tepsiben tűpróbáig sütjük.
Még melegen kenünk a tetejére baracklekvárt, és megszórjuk kókuszreszelékkel.

gyorsan kész, és kevés a mosogatnivaló utána :twisted: :twisted: :oops:

szép napot mindenkinek!!!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Gabi! Köszi a receptete ezt is ki fogom próbálni, de majd csak később, ugyanis (már bocs) de ki se vagyok a náthából.
Kezdődött torok fájással, orrfolyással. Most tüsszögök, mint akit felhúztak, Fáj a hasam, a derekam, a vesém. Szóval beszedtem egy jó kis vírust......
Félek, hogy picur el ne kapja, de szerintem mivel velem van ugye sokat így elkerülhetetlen, Úgy gondoltam du. elküldöm a mamihoz két napra, ne legyen a közelemben. Bár már így is simán elkaphatta, de hátha mégsem. Addig is gyakran szellőztetek, küldöm a bacikat az utcára, hogy más se maradjon ki a jóból...ez csak vicc akart lenni. Szóval szellőztetek, hogy legalább a levegő legyen mindig friss.

Na megyek pihizek, kicsi alukál éppen.

Kép
szuzy

Sziasztok vagyunk mi is :) mókuskával találkoztunk szerdán a balassi könyvtárban volt baba olvashow müsor :)

szuzy: mi is most estünk át a náthán a párommal a gyerek meg csak köhécselt kicsit még az orra sem folyt. jobbulást neked :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Vagyok én is de sajnos inkább csak olvasó módban, mert mint írtam legutóbb a párom beteg volt, most meg már 3 napja szinte én nyomom az ágyat, láz, köhögés, fej-fülfájás! Na de mindegy, ez van én mondta Kriszitánnak, hogy majd ha kigyógyul én jövök a betegségben, hogy még mielőtt visszamegy dolgozni, tudjon ápolni is egy kicsit! :lol: Hát bejött!

Meg volt egy szomorú történet is a héten!
GABI :cry:
Ugye te írtad hogy Agárdi Imrével együtt dolgoztál, a sertéstelepen? Na sajnos a felesége, a múlt éhéten szombaton meghalt, és most volt csütörtökön a temetése, voltunk a párommal, de őszintén szólva el is felejtettem szólni! Annyira le voltunk döbbenve! :cry: :cry: :cry: Még most sem tudom-tudjuk elhinni!

Velünk minden rendben, már mindenkin végigsöpört kisebb nagyobb megfázás! :( Benedek egy büdös rossz gazember :lol: , már elindult, de még mindig bátortalankodik egy kicsit! De ami késik nem múlik! De képzeljétek az aszfalton indult el először! De olyan aranyosan! :lol:

Nika :)
Olyan ismerősek vagytok a pároddal együtt? Merre laktok és hol dolgoztok? Gergő pedig nagyon ügyes, és gyönyörű kis-nagy legény! :)

Mára ennyit! Majd most már próbálok gyakrabban jönni! Pussza nektek!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dinadin: A párom ismi lehet mert ő tősgyökeres Salgóztarjáni és vannak rokonai dorogházán.Én pestről költöztem ide két és fél évvel ezelőtt de attól még a városban talizhattunk de mint mondom a páromat ismerheted.Dorogházán rokonok a Szarvas Renáta párom unokatestvére a nagyanyja a párom apukájának testvérének a felesége.

nika70
Salgótarján

Dinadin: A párom ismi lehet mert ő tősgyökeres Salgótarjáni és vannak rokonai dorogházán.Én pestről költöztem ide két és fél évvel ezelőtt de attól még a városban talizhattunk de mint mondom a páromat ismerheted.Dorogházán rokonok a Szarvas Renáta párom unokatestvére a nagyanyja a párom apukájának testvérének a felesége.

nika70
Salgótarján

bocsi csak egyszer akartam küldeni :)

nika70
Salgótarján

Nika :)
Így lehetséges hogy tényleg találkozhattunk, Szarvas Reni az akinek most született nemrég kisöccse? Mert csak őt ismerek Szarvas Renátát! És meló, ha nem gond hogy így kérdezősködöm? :oops:

Egyébként látom hogy hétvége van! Üres a topic! De mindegy ki kell használni a jó időt amig tart! :lol: :lol: :lol:

Pussza

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina : igen neki született kisöccse korababa de többet sajna nem tudok róluk mert ritkán járnak idefelé mi meg egyáltalán nem oda.szerintem te többet tudsz róluk :):)
Én még nem dolgozom gyesen vagyok a párom meg most ment vissza az iparfémbe mert ahol eddig dolgozott feketén :oops: :oops: átverték nem szóltak neki stb. Semmi gond kérdezz nyugodtan :):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Bocsi az eltünésért, de.... :oops: A suli miatt kicsit besürüsödtek a napok, pl. a hétvégém igy nézett ki: pénteken 10-18-ig suli, szombaton 8-13-ig suli, majd onnan egyből apósomékhoz mentem, mert a szülinapját ünnepeltük. Ott voltunk estig, aztán vasárnap anyáékhoz mentünk, de ugye du. már jöttünk is haza... Egy kicsit még fáraszt az egész napos iskola, de már sokkal jobb volt, mint a legelső alkalommal. Olyan, mintha az agyam is jobban fogott volna

Szóval mostanság nem unatkozom, de egyenlőre élvezem (lehet, h csak az első vizsgáig :lol: ), csakhát ugye ezek mellett még ugyanugy el kell végeznem az itthoni munkákat is :? Apósom igérte, vagyis inkább felajánlotta, h a héten majd elviszi Danit, h tudjak tanulni :wink: Örülnék neki, mert most hétvégén is lesz suli, aztán 4 hét szünet, de utána egyből szociológia dogával inditunk :shock:

Na, most megyek is, mert ágyat akarok huzni, +takaritani kell, délben meg már megyek Liliért az oviba. Ma 4-től torna, de csak ugy tudunk elmenni, ha mindkettő itthon alszik. Este próbálok jönni!!!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?