Szép reggelt mindenkinek!!
A pénteki séta nekünk jó lesz szerintem. Hánykor? Jókain, a szokott helyen? Remélem,találunk mindenkinek megfelelő időpontot, és az idő is kellemes lesz.
Mi kihasználva a tegnapi light-os napot, tettünk egy 1 órás sétát. Csenge kész van az overáltól meg a zsáktól is, mindegy, melyikbe rakom, nem tud benne rendesen mozogni, mindegy, melyikbe teszem. Viszont imádja csócsálni. Na persze újabban mindent rág, és csorog a nyál, lehet, h fogadzás megkezdődött??
Erika: Jobbulást!! Ha Krisztike ilyen jól alszik az új ágyikóban, akkor biztosan jól érzi benne magát!!
Orsi: vizsga sikerült? van elég időd felkészülni a vizsgákra Danika mellett? Nem tom, nekem lenne-e kedvem, időm rá...
úszás: nemsokára kipróbáljuk!! már várom nagyon, kíváncsi vagyok, hogy fogja magát érezni
a vonalzód nagyon aranyos! én is csináltam, de valami miatt nem tudom feltenni. pedig a másik topicban volt a terhességem alatt, és azt sikerült.
csakegy: ez aranyos volt

jót vidultam rajta
Szylvie: Drukk az oltáshoz! nálunk volt nagy sírás
Miket szeretnétek venni Márkónak? Kép jöhet! én is dobok majd zsákosat, úgy néz ki benne pötyikém, mint egy hógolyó
Verus_: Ti merre laktok? írj magatokról!!
na, megyek, hunyok még egy kicsit, míg a kisasszony fel nem kel