sziasztok
akkor kezdem elölről
szval végül elmentek a vendégek. Kicsit fárasztó volt, de jó volt. Máté nagyon élvezte a gyerek társaságot. Közben egyre jobban kúszik már. Sokat játszik, csudapók. Kinőttük a 68as ruhákat. itt tök jó turkálók azaz inkább secondhandshopok vannak egész olcsón lehet jóminőségű ruhákat venni. pl gap alulisgombolos farmernaci, vagy kapucnismelénybéléses farmerkabát
ezt még megtetézendő tegnap volt bababörze, tuti cuccokat vettem
végül azért lett Velence helyett London, mert az előbbiben kicsit nagyon drága szállás. Meg tuti esni fog, akkor meg már menjünk biztosra.
meg a lutoni reptéren eltöltött 6 órán kivülmi még sosem voltunk Londonban
Katavirág, szerintem nem a külföldre értették a túlt, hanem a túlélésre
gratula a fogakhoz
jól megszenvedtetek vele...
tök jó, hogy nektek is kezd ott társaség lenni... én napközben azértis nem érek rá, mert itt tényleg mindig van vmi program
++++ a kistesóhoz
mi isterveznk, de a köv évet megvárjuk a probálkozással
bocsi a péntekvan elmaradt de majd holnap
9.8kg???? wow. te aztén jó karizommal rendelkezhetsz
Edu, nem semmi, ügyes voltál egyedül
és aranyos férjed van, hogy rájött, hogy néha egyegy ajándék milyen sokat számít
28dollár??? teljestéli? wow, ügyes vagy!!!
boldog 7hósfordulót akis Monsternek
nem, még nincs foga Máténak
nyéladzik, de most alábbhagyott a minden ezerrel megrágunk, szval kicsit még ez odébbvan, amit nem bánok
most jól zavarbahoztál, nincs mit csodálni a szervezésen, viszonylag egyszerű volt a 3gyerekes kommuna lét
az is igaz, hogy a nagygyerekeksem voltak mindig 10re ágyba, de az már nem az én felelőségem
jéééé nem ajánlják afriss répát??? ilyet semhallottam még.
mi még nem kezdtük el a hozzátápit, majd London utn. akkor jönnek anyósomék, és úgy gondoltam, hogy hamár ilyen messze vagyunk hadd legyen meg az örömük, hogyetethetik az unokát. szval lehet elkezdjük akkor. bár még mindig nem döntötem el, hogy mivel... alma vagy zöldség...
Rima, senem rokonyok, senem vendégek, csak úgy turisztok leszünk
repcsivel megyünk, hosszú lenne odáig vezetni
van kedved talizni egyet? én nem ismerem Londont -még
- de a hyde parktól nem messze lesz a szállásunk tehát bent a városban
milyen magyar ovit? az ottis csak 3éves kortol van?
mammamia csajok, én a 168cmhez 69kg vagyok... és fénykoromban gimisként voltam 56, pedig nem voltam kövér. 63kgval mentem férjhez másféléve és 65kgval kezdem a babavárást. szval nekem van még mit leadni....
de hogy ti milyen könnyűek vagytok...
mi most voltunk a héten 5 évesek az urammal és hát ha vlki 5 éve közli velem, hogy hozzámegyek és gyermekünk lesz, minimum körberöhögöm
ebből látszik, köztünk is voltak drámai viták, mondjuk a kb másféléves házasságunkba még nem voltak komolyabb viták, de ez még kevés is
na bocsi lányok, még egy csomót akartam irni, de vége a szopinak, mennem kell...
vidám napot