Új privát üzeneted érkezett!

Tesóka, akkor kúráld magatokat. hogy végre már összehozhassuk ezt a séta dolgot :) És a pékséggel kapcsolatban: ne vigyek/vigyünk neked/nektek valami finit? ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket! :)
Azt mondta apa, hogy amikor már nagyobb lesz Nonó, akkor majd azt fest neki a falra, amit ő kér. :wink:

Móni!
Jobbulást Ricsikének!!!!!!!!!!! Neki is küldök sok gyógypuszit!!!!

Kép
niki+baba

Móni, gyógyulgassatok, az már legalább jó, hogy éjjel aludtatok :)

Encu, akkor becsöngetsz, addigra elkészülök :D

Kép

Kép
sbarbi

Barbi: OK! :D

Kép
Kép
encu

Encu!

Köszi de nem kell :lol: annyira nem vagyok oda a pékséges cuccokért, van bejáratott kakaóscsigás onnan eszek fini csigákat :lol: Az uszodával szembeni pékségnél voltatok a multkor? Ott van az a baromi nagy zsemle :lol:
De aranyos vagy :wink: nagyon :wink: :wink:

Niki!

Párod festő???? :shock:
Kár hogy nálunk tapéta van, arra nem lehet festegetni, így is alig akart felragadni a falra :evil: örülnének ha leáztatnám festékkel :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Tesóka! De sok cucc van abban az orrban ;) :D :shock:

Kép
Kép
encu

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: mi van :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

elolvastam vagy ötször de nem értem :roll:
A Ricsi orrában sok a cucc, de te miről is beszélsz?? :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Megintcsak köszönjük szépen :!: Aranyosak vagytok!!!!!!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, azt írtad, hogy mész orrot szívni és jössz,nem? Na, erre eltelt fél óra, és még mindig nem voltál. Erre írtam ;) Bocs, ha bonyira sikerült! :D:D:D
Na, megyek a Barbiért :)

MÉg jövööök!!!

Kép
Kép
encu

Na sziasztok

Hát sikerült egy orát aludnia a Zoénak mire énis elalutam volna fent is volt és biztos akkor akar majd aludni mikor menni kell a Líviért

Most eszünk Virslit aztán lemegyünk sétálni picit hátha elöbb elfárad . Ja és Baromira Fály a fejem

Niki ezt az apa festete

Nagyon ugyi
anha

Lányok

én még ilyen szar virslit az életembe nem edtem

már töbször megfogatam kihagyom a árpádot de hát az van közel mikor reggel, jövök haza a virsli nagyon szar náluk . a felvágotat azt szeretem
anha

megyünk öszeszedem magamat és irány a séta
anha

Felállt a Ricsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha tud kapaszkodni akkor feláll, olyan ügyi :lol:

Ja és már azért annyira nincs a halálán, betolt fél üveg kaját és kevés volt neki :lol: . Csak most elkezdett köhögni, hurutosan :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni, gratulálok Ricsinek, igazán ügyes! A köhögésre meg köptetőt szoktunk enni, de a lényeg hogy már azért jobban van :)

Niki, örülök, hogy találkoztunk, Nonóka tündéri baba, iwiw-en meglestem a férjed, és tényleg nagyon hasonlít rá Nonó :)

Encu, jól esett a séta megint, jól elfáradtam :oops: Sikerrel jártál a sebészeten?

Kép

Kép
sbarbi

Jaaaj, igen, Barbi jó volt, most ettem tele magam, mert kivoltam :D:D Nem vártam meg a sebészetet, mert annyian voltak, hogy borzasztó. Értem jött Apa és hazafuvarozott ;) De menjünk máskor is, Niki is írt SMS-t, hogy jól érezte magát, és hogy Nonó már alszik is az autóban :)

Tesóka, Ricsi nagyon ügyi!!! :D Gratula! Meg ahhoz is, hogy jobban van!! :)

Zsuzsa! A virsli elég cinkes kaja, az biztos...ki tudja miket tesznek bele..a Délhús Roppanós finom, és majdnem mindig azt veszem. :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok Csavargók! :wink:

Örülök hogy jól éreztétek magatokat, szupi lehetett sétálni, nagyon szép idő van! :lol: Jó lehetett bandázni :lol: picit irigykedem is :oops:

Encu!

Mit csináltál volna a sebészeten :shock: mi a baj? már ha publikus :wink:

Oh, hát amilyen csodálatos hogy felállt egyben olyan szar is. Vége a királyságnak hogy beteszem a kiságyba és elmegyek ide-oda. Egyből nyúl a széléhez és húzza fel magát, aztán meg akkorát eszik hogy csoda hogy még nem törte össze magát :shock: Már nem merem betenni a kiságyba :shock:
Elkezdtem összerámolni, nehogy egyszercsak azon kapom magam hogy valamit magára ránt a gyerek. Veszélyteleníteni kell, kábeleket hova teszem :shock: meg a sok kacatot :shock:

Virsli: pont ezért nem eszek mert ki tudja mi van benne, általában tele van szójával, annak meg olyan gáz íze van. Nekem a füstli a kedvenc, ill. csak ezt eszem meg de ezt is nagy ritkán. Általában szilveszterkor meg talán év közben egyszer kétszer. Szóval nem nyerő a virsli de a szalámik nagy többsége sem :? Kenőmájas zabáló vagyok, főleg a majorannás májast imádom 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Halihó!

Gabó, ez jó volt, megyünk máskor is! Csak akkor nem fogok rohanni, ok? :D

Tesóka! Kár, hogy nem tudtál jönni, nagyon fincsi idő volt...én eléggé lefáradtam, Barbival meg Nikivel, aztán Gabóval voltunk egy-egy körre :) De nagyon jól esett egy kis mozgás, Kiskarcsi is élvezte!

Nonóka és Flórababa pedig tündérek! Ricsi kellett volna a Fantasztikus Hármashoz :) ;) Aztán szép sorban jönnek a többiek :) JA, Gabó "eladta" nekünk a Flórát, Kiskarcsi menyasszonya lesz majd..úgyhogy vigyáznom kell a Ricsivel meg Vincével...meg sokmindenkivel, hogy ne csapják majd le a kazéről ;) Vagyis dehogyis! Majd ő vigyáz!!! :D:D:D:D:D

Tesóka, az alsó ajkamban van valami kék ér, azt akartam megmutatni a dokibának, de holnap reggelre marad. :( Kelhetek hajnalban...fúúúj!
Ja, a majorannás májast én is imádom! Pont van is itthon belőle :D

NA, ti jöttök! :)

Kép
Kép
encu

Sehol senki???? :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Móni!
Ricsibabának háromszoros hurrá!!!
Innentől kezdve nincs megállás!!!!Juppijúúúú!!!!! :lol:

Encu!
Jó volt dumcsizni kicsit és jó lenne a többieket is megismerni!
Flóra tuti azért fogyózik, hogy mire Kiskarcsi megszületik beleférjen valami szexibe és úgy lássa először!

jajj csajok szinte semmit nem eszik!
Még Anna is azt mondta, hogy tuti a foga miatt van!
Olyan rossz írni ezzel a billentyűzettel, mert manóka (mancika,mogyoróbokrom,paradicsomoshúsgombócom...) tönkretette! :cry:
Na menek elteszem magamat!
Szép álmokat mindenkinek!

Kép
gabriel79

Gabó! Bizony jó lenne összegyűlni :D Majd ha körvonalazódik egy új időpont, szólj ;)

Jó éjt, én is megyek hunyni...korán kelek :( :evil:

Kép
Kép
encu

Gabó! Bizony jó lenne összegyűlni :D Majd ha körvonalazódik egy új időpont, szólj ;)

Jó éjt, én is megyek hunyni...korán kelek :( :evil:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Már egy órája fent vagyok, ugyanis kialudtam magam :shock: :lol: Hát fura érzés :lol: :roll:

Encu!

Szurkolok hogy ne legyen semmi a sebészeten :wink:
Főleg hogy kevesen legyenenk :wink:

Mikor az anyajegyeimet szedettem le, rendelés előtt egy órával már ott voltam, épp hogy kinyitott az sztk, még a lámpa sem volt felkapcsolva csak a takarítók tettek-vettek, beosontam a hátsó ajtón és leültem a sebészet elé. Kb. 10 perc múlva már voltunk 5-en :shock: Hihetetlen hogy mennyien járnak oda :shock: :shock:

Gabó

Ezek szerint volt nálatok az Anna :shock: :lol: Azért egy kicsit megnyugtató hogy a foga miatt nem eszik Flóra, minthogy valami betegség miatt. Fogyott is?

Mit művelt a kisasszony a billentyűzettel :shock: :D

Ja,ja, nincs megállás. Kiságyat ma végleg letesszük a legalsó pozícióba, most a középsőn van de így már félő hogy kiesik onnan a Ricsi :shock: :lol: Remélem azért a mászás is beindul, már olyan biztosan tartja magát négykézláb de nem jön rá hogy hogy kéne megindulni, inkább vetődig egyet és kihasal :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!

Már megint reggel 5 óta ébren és talpon vagyok.. :evil: A sebészeten kismillióan, aztán onnan a bőrgyógyászaton meg kismilliárdan voltak. Fél 7 től negyed 10 ig ott ültem... :shock: Végül annyi derült ki, hogy érdaganat, majd ha szültem, lézerrel kiégetik. NNNNNNNnnaaa.. Erre kellettt várni majd 3 órát. Magyar egészségügy... :evil: :roll: Na mindegy, itthon vagyok épen és egyben :)

Viszont tényleg sz@r idő van kint...Kár, mentem volna egy kört, de így max kocsival vállalom be... kicsit így is meg vagyok fázva, még jó, hogy nem fertőző.

Gabó, mondd meg a Flórának, hogy Kiskarcsi a nőies csajokra fog gerjedni, ne fogyózon!! :D:D:D:D:D

Tesóka, drukkolok a Ricsinek ;)

Barbi! Hogy van a manód? Nem mocorog sokat a hidegfrontra? Nekem Kiskarcsi motoszkál egyész nap...csak finoman :)

Niki! Milyen lett az új körmöd? ;) Hogy van Nonó?

Csilla! Veletek mi a helyzet, duplapocisok? :D

Zsuzsa! Kialudtad magad?

Kép
Kép
encu

Szia Encu!

Jó hogy túlélted az sztk-t :wink:

Elég rosszul hangzik az az érdaganat :shock: na meg a lézeres műtét :shock:

Haragszom ám :!: Hogy képzeled hogy csak úgy lenyúlod a csajokat a Ricsi elől :?: Hmmmmm :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

Figyu! Kaptam likőrös csokit. Nyam-nyam. De ha megeszem olyan mintha piáznék??? Most leharapom a végét és kicsorgatom belőle a likört de azért így is eszek belőle :oops: szerinted gáz??? :shock: vagy hülyesség még a kérdés is 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

[u]Sziasztok

Zoé tegnap össz visz egész nap egy orát alut Az északa jo volt csak én nem alutam megin nem tudom mért pedig este alig vártam hogy este legyen és ágyba bujhasak . Nem értem . Ma már voltunk sétálni A Tescoba vettem ebédnek valot fel is raktam .
[/u]
Remélem nem lesz szar idő ma és akkor megint tudunk sétálni egyet
:lol:
anha

Helló mindenkinek!

Szerencsésen hazaértem Érdről a Munkaügyi hivatalból! Gyorsan végeztem, csak 1,5 órát vártam a soromra azért, hogy október 16-ra visszahívjanak, mert akkor jár le a passzív táppénzem! :x Azt mondta a csaj, hogy a 2 év ledolgozása után 140 nap álláskereséséi támogatásra vagyok jogosult, szülés előtt 28 nappal pedig már igénybe lehet venni a Tgyást! Egy feltétele van az álláskeresési támogatásnak, hogy mennem kell munkát keresni és amit ők ajánlanak, azt is fel kell keresni! Ti mennyi esélyt láttok rá, hogy bárki ikerterhesként alkalmazni fog akárcsak 2 hónapra is? :? Na mindegy, én megyek ahová mondják, és keresek melót ha ez kell hozzá! (Persze csak ha bírok, márpedig napról napra kevésbé fogok valószinűleg bírni és a Pocaklakók súlyát sem biztos, hogy egyszerűen kibírom majd nyílás nélkül! :roll: )

Valaki nem tud itt Battán olyan helyet, ahol csokimázzal leöntött kakaóscsigát lehet venni? Most az lenne a legnagyobb vágyam, hogy találjak ilyen helyet!

A piacon járva megláttam a gesztenyét, nem tudtam otthagyni, most sütöm éppen ezerrel! Nem tudom, hogy jó lesz-e, mert már nagyon régen sütöttem, de remélem, mert most nagyon rá vagyok kattanva! :oops:
rnecsi

Tesóka, én elajándékoztam a Cherry Queenemet :D:D:D De ha rá vagy kattanva, csorgasd ki a likőrt belőle, és egyszerre ne egyél mondjuk 10nél többet ;) Már ha meg lehet állni :D
És nem én szedem el a csajokat, hanem a leendő arák anyukái vesznek meg már most Kiskarcsiért ( nem mintha Ricsit nem dícsértük volna agyon :D, de majd ők ketten spanok lesznek, aszt majd beosztják a nőket ;););) :D:D:D ).

Érdaganat? Hát, nem hangzik jól, de nem is olyan rossz ám. Annyit tesz, hogy meg van dagadva egy ér a számban és látszik. Lézerrel meg 6-10 perc alatt csak azt az érrészt kicsinálják, és nyomtalanul eltűnik majd. Szal nem para :) De ari vagy, hogy aggódsz :D

Zsuzsa! Én is szarul aludtam, és rájöttem, hogy mi lehet az oka: telihold volt, és eléggé bevilágított a hálóba, pedig le volt eresztve a redőny majdnem teljesen. Ha teljesen leeresztem, akkor arcra esek, amikor megyek ki éjjel pisikommandózni, és botorkálnék vissza.. :lol: 8) :wink:

Csilla, a munkaügyis dologhoz megint nem tudok érdemben hozzászólni, azt meghagyom az okosoknak :D:D:D
Csokival leöntött csiga??? Gesztenye??? Csak nem terhes vagy??? ;);):D:D:D:D:D:D:D
Csokis csigát láttam én, de a Campona környékén sajnos...amíg ott dolgoztam, ilyeneket ettem..nem csoda, ha fölkaptam 6-7 kilót ;) A gesztenye viszont nagyon jó. Egészséges. Bár mondom ezt egy kismamának, mint kismama, miközben én is sokkal jobban zúzok a mesterséges ízfokozók és cukrok meg moindenféle szir-szarok felé.. :oops: :lol:

Lelövöm magam . :D

Kép
Kép
encu

Ejha...de kihalt a topik, mióta megjöttem.. :D

Kép
Kép
encu

:? Sziasztok

Na minden ragyok felmostam porszivoztam portörültem elraktam a ruhákat ragyog a klotyo meg a fürdö meg is föztem ja és még mostam is

Vettem a tescoba egy haláli öszi kabátot a Zoénak nem birtam othagyni most tök jo lesz és ki kelet mosnom hogy holnap rá tudjam adni . Ja lányos anyukák nagyon jo fehér téli kabát van a picikre gyönyörü én már sajna vettem télikabátot a Zoénak igy felesleges mégegy de gyönyörü .
anha

Lassan megyünk sétálni aztán meg ba líviér és ha még mindig jo az idő akor lentmaradunk a játszon picit .

Szegény lívinek ma nincs semmi külön órája igy had élvezze a délutánt .
anha

Zsuzsa, te egy gép vagy!! :D LE a kalappal! És még a két gyerkőcöddel is játszózni fogsz.. Tök jó! Miért szegény a Livi, hogy nincs ma semmije? Lehet, hogy ő is örül, hogy anyuval meg hugival mehet játszani ;)

Nézzük most Apával a Született feleségeket, abban van egy nőcinek 3 átokrossz fia...látom magam előtt a jövőt, hogy én is rohangálok majd a fiaim után idegbeteg módon, hogy ezt ne csináld, azt nem szabad.. :D:D:D:D:D Még egyelőre jó mókának tűnik ;)

Tesóka, felpörgetted az agyam és betoltam arcba egy csomó Kiner Schoko Bons-t... :shock: :oops: :lol: Nem tudtam megállni... :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok! :)

Gyors bekukk, most aludt el Nonó. :)

Csilla!
Ezt a munkaügyis dolgot én sem értem.. :?

Barbi, Encu!
Jó volt a tegnapi séta. :D
Öt percet kellett még várnunk apára a ház előtt, beelőztük.
Barbi mondtam én, hogy apára hasonlít inkább Nonó. :)
Nagyon arik voltatok, és szép nagy a pocakotok. :wink:
Ahogy bejöttünk tegnap, már szopizott is és bealudt a drága, aztán gyorsan be a hordóba, és már indultunk is.
Encu sajnálom, hogy feleslegesen ültél a sebészeten.

Móni!
Apa szakmája festő, de nem a szakmájában dolgozik. Ismerősöknek, barátoknak, ismerős ismerőseinek néha elszokott vállalni festéseket, de amióta megszületett Nonó, azóta eddig minden festést lemondott, hogy inkább velünk legyen.

Zsuzsa!
Te merre felé szoktál sétálni?

Ha felkel Nonó felpróbálom rá a keresztelő rucit is, hogy egyáltalán jó-e még rá, mert egy hónapja vettük, és ha nem jó akkor irány az üzlet.

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Encu!

:shock: Elajándékozni :shock: csokit :shock: :shock: :lol:

Született feleségek: jóóóóóóóóó :lol: de már nem nézem :cry:
Azért én nem szeretnék olyan jóóó gyerekeket :shock: tuti felrobbannék az idegtől :oops:

Na ez idevág, roszcsont kölkök :lol: Tegnap este olvastam egy másik fórumon, hogy egy csajnak a szomszéd gyerekei elkezdték kibontani a házának a falát. Már két félméteres lyukat vájtak a házfalba :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tiszta Linett kölkök (így hívják a csajt nem, csak nem tudom hogy kell írni) :lol:

Niki!

Úgy meghatódtam, nagyon ari apátok van :wink: :!: :!:

Zsuzsa!

Na ha ma sem alszol ennyi munka után :shock:
Honnan lett ez a fene nagy energiád :shock: :lol:

Csilla!

Érdekes :shock:
Ötlet: nincs, talán majd a Gabó tud segíteni...

CSigában sem tudok segíteni, talán a CBA, ha jól emlékszem ott van csokis kakacsiga, legalábbis tavaly volt. Nekem budaörsről jön a csiga 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni, igen, a Cherry Queen amúgy sem a kedvencem...meg az alkoholos cuccok általában. Én még a Bailey's t sem iszom meg. Max száraz fehér vagy vörös bor. :) A fősulin volt csak koktél meg tequila :D

Igen, Linetté a 3 átokkölök :D

Folytatjuk is a nézést :D

Niki! Nekünk is jó volt (asszem ennyit mondhatok Barbi nevében...ha nem, akkor bocsi, Barbi :oops: :roll: ) !!!!!!

Kép
Kép
encu

Hányadik évadot nézitek?

Én sem vagyok egy piás nőszemély :lol: csak a sört tudom meginni, a többitől felfordul a gyomrom, régen sokat ittam... 8)

Na de a csoki az mááááás :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, második évad eleje :)

Csoki?? NYAMMMI!!!!!!!!!!! ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Encu Igen örül a Lívi hogy ma egy picit rövideb volt a kötelező nap Hétfön Csütörtökön Negyed hatig Szolfézson van . Kedden Pénteken meg angolja van ötig aztán amig jo idö van szoktunk Játszozni az a Zoénak is kell a levegö . Ülünk még ben sokat szerintem nagyon kemény telet moondanak

Niki Minden fel szktam csavarni Csak sétálunk Jobra ballra Fel szoktam meni a piactére a tejboldba azt minden nap de valamikor ha én viszem a Lívit akkor . Reggel elintézem .

Momi remélem Igazad van És alszom egy nagyot .

Pezsgöt kéne inni az most jo esne KIs alkoholista az a kedvenc italom imádom .

Nem tudom honnan ez az energia de most ugy ment magátol .

Most tuti nem jön senki mert amikor rend van akkor sose jön senki . de ha rumli van akkor biztos beálit valaki .
anha

Sziasztok

Encu Igen örül a Lívi hogy ma egy picit rövideb volt a kötelező nap Hétfön Csütörtökön Negyed hatig Szolfézson van . Kedden Pénteken meg angolja van ötig aztán amig jo idö van szoktunk Játszozni az a Zoénak is kell a levegö . Ülünk még ben sokat szerintem nagyon kemény telet moondanak

Niki Minden fel szktam csavarni Csak sétálunk Jobra ballra Fel szoktam meni a piactére a tejboldba azt minden nap de valamikor ha én viszem a Lívit akkor . Reggel elintézem .

Momi remélem Igazad van És alszom egy nagyot .

Pezsgöt kéne inni az most jo esne KIs alkoholista az a kedvenc italom imádom .

Nem tudom honnan ez az energia de most ugy ment magátol .

Most tuti nem jön senki mert amikor rend van akkor sose jön senki . de ha rumli van akkor biztos beálit valaki .
anha

:evil: Hát remek irtam egy csomot és nincs
anha

:evil: Hát remek irtam egy csomot és nincs
anha

Zsuzsa!! Tényleg kemény telet mondanak???? JAAAAAJ NEEEE!! :( :shock:

Annyira reménykedtem benne, hogy majd mehetek Kiskarcsival egy-két körta ház körül...de ha nagyon hideg lesz, nem merek majd..
De nem én leszek az egyetlen, no. Csak megoldjuk ;)

Többiek??

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Jupppííííííííííí essen sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok

Majd húzzuk Kiskarcsit is a szánkón, rákötjük a mózest :wink:

Na megyek aludni, szép éccakát bagolykák :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

nekünk elég mozgalmas napunk volt!
Flórától vért kellett venni, mert nagyon elesett volt reggel és bágyadt és már nagyon megijedtünk!
A vérvétel szörnyű volt, még Tamás is bőgött (jajj ennek mostbizti nem örül) :oops: , mert nem találták először a vénáját és mégegyszer szúrni kellett! :twisted:
Hála az égnek minden negatív lett és délutánra jobban is érezte magát, no meg evett is.

Én viszont kicsit kikészültem.

Csilla!
Máskor szólj, hogy kismama vagy (de talán ezt írtam is neked!)
Igen elégidétlen, denem keresni, kellcsakírj be a kiskönyvbe 3 óvi címet!
És most ezt tényleg ne felejtsd el!!!!!!!
Amikor mész a Gyást intézni a Teve utcába kérj el munkaügyisektől mindenpapírt és nézd meg, hogy kitöltötték-e, mert szeretnek ezzel szórakozni, hogy visszamenj,mert valami hiányzik!!!!!

Encu!
Képzeld, Manci ma az én hajamat is elkezdte tépni! :?
Asszem gyógyulásnak indult :oops:
Én is kaptam apától Mozartos csokit! Alig bírom megállni,hogy fel nefaljam, mert jókislány módjára csak egy kockát eszem naponta. :roll:

Bocsi, havalakinek nem írtam,de elálmosodtam!
Majd holnap folyt.köv.!
Szép álmokat!

Kép
gabriel79

:cry: Sziasztok

Na megvan mért volt anyi energiám tegnap .

Csatlakoznék a Lázas csapathoz Zoé lázas és ilyenkor elviselhetetelen . csak Kézbe és ringatni lehet mint mikor csecsemö volt . És hátra hajtja a fejét fogja a takarolyát és még nyög is hozzá ja ja ezt mondja alaba haláli pofa de hát inkáb ne legyen beteg

Mondjuk én ugy gondolom meg a dr monta is hogy akár az oltás után 3 héttel is kijöhet az összes léteuző mellékhatás
anha

Jó reggelt!

Még mielőtt kérditek, hogy kidobott-e az ágy, hát nem..itt van a takarítónő..én meg ugye mégsem alhatok.. ;)

Tesóka, jó hamar elkukkantál tegnap este... :D

Gabó, szegény Flóra..nem csodálom, hogy Tamás kiakadt, imádja a kicsi lányát és persze, hogy neki is fáj, ami a kicsinek.. :( :evil:
Szóval téged is tép?? :lol: Akkor jobban van biztos :) És nagyon jó hír, hogy eszik!!! A Mozart csoki meg isteni!!!! Tamás nem akarja, hogy fogyj, úgy tűnik ;)

Zsuzsa! A fene egye meg ezt a lázat! Sok-sok gyógypuszi meg energia Zoénak!!

MEgyek, sertepertélek a gyerekszobában, ha már nincs jobb dolgom ;);):D:D:D:D:D

De jövök gyakran, tessék írogatni :D

Kép
Kép
encu

Szia

Encu

Téleg van takaritonöd

Milyen ?

Drága ?

Énis Szeretnék ? :oops:
anha

Zsuzsa!

Ma jött először, állítólag megbízható. Már ezerrel nyomja. Van 2 fia ( 9 és 14), nem olyan idős. Az órabére 900-1000ft. Én sajna már nem bírom pocakkal az ilyen igénybevételt (anyunak meg anyósnak meg van jobb dolga is, mint itt takarítani... :oops: ), ő meg alaposnak tűnik. De ha végzett, inkább akkor jellemzem :)

Kép
Kép
encu

Szia

Oké

Várom az
infot :)
anha

Zsuzsa, ok :)

Kép
Kép
encu