Tesóka, én elajándékoztam a Cherry Queenemet
:D:D De ha rá vagy kattanva, csorgasd ki a likőrt belőle, és egyszerre ne egyél mondjuk 10nél többet
Már ha meg lehet állni
És nem én szedem el a csajokat, hanem a leendő arák anyukái vesznek meg már most Kiskarcsiért ( nem mintha Ricsit nem dícsértük volna agyon
, de majd ők ketten spanok lesznek, aszt majd beosztják a nőket
;);)
:D:D ).
Érdaganat? Hát, nem hangzik jól, de nem is olyan rossz ám. Annyit tesz, hogy meg van dagadva egy ér a számban és látszik. Lézerrel meg 6-10 perc alatt csak azt az érrészt kicsinálják, és nyomtalanul eltűnik majd. Szal nem para
De ari vagy, hogy aggódsz
Zsuzsa! Én is szarul aludtam, és rájöttem, hogy mi lehet az oka: telihold volt, és eléggé bevilágított a hálóba, pedig le volt eresztve a redőny majdnem teljesen. Ha teljesen leeresztem, akkor arcra esek, amikor megyek ki éjjel pisikommandózni, és botorkálnék vissza..
Csilla, a munkaügyis dologhoz megint nem tudok érdemben hozzászólni, azt meghagyom az okosoknak
:D:D
Csokival leöntött csiga??? Gesztenye??? Csak nem terhes vagy???
;):D:D:D:D:D:D:D
Csokis csigát láttam én, de a Campona környékén sajnos...amíg ott dolgoztam, ilyeneket ettem..nem csoda, ha fölkaptam 6-7 kilót
A gesztenye viszont nagyon jó. Egészséges. Bár mondom ezt egy kismamának, mint kismama, miközben én is sokkal jobban zúzok a mesterséges ízfokozók és cukrok meg moindenféle szir-szarok felé..
Lelövöm magam .