Új privát üzeneted érkezett!

A bölcsinél nincs körzet, csak az ovinál.
A bölcsibe folyamatosan lehet jelentkezni, míg az oviba május első hetében lehetett csak.
A bölcsiben előnyt élveznek azok, akik majdnem 3 évesek. Hiszen őket az oviba még nem veszik fel.Kép Legalábbis itt a környéken nem.
Valószínűleg ezért mondta, hogy majd júniusban kiderül, ui. addigra az ovikban már eldől kit vesznek fel és kit nem.
Persze a bölcsivezetők is összeülnek, mint az ovivezetők.

Eri
simones

Sziasztok!

Hú de sokat írtatok ma! Kép
Az újaknak üdv itt. Kép

Bella, igen, jövőre szeretnénk költözni, iskolába menés előtt. Vagy maradunk Zuglóban, vagy vissza Budára, ez még sok mindentől függ. Utána már szeretnénk jó darabig nem költözni Kép
Kópé, a zöld házra gondolsz ugye, nem a sárgára? Mindkettőben laknak ismerőseink, a zöldben egy hatgyerekes család az elsőn. Õk meg vannak elégedve az építtetőkkel. Én is szívesen költöznék abba a házba, mekkora lakás eladó ott? Ja, és nem mellékesen a mi ovink ott a körzetes Kép

A bölcsit mi is csak novemberben kezdtük fél nappal, aztán januártól lett ottalvós a lány. Kép
A bölcsik egyáltalán nem kötelesek egyébként felvenni senkit, sőt még az ovik is csak az iskola előtti évben a körzetes gyerekeket. Bölcsibe nagyon idejében kell jelentkezni, vagy marad a szerencse. Kép Oviba pedig csak a szerencse... Kép Eri, nálatok van már döntés, felvettek?

Súlyok: nálunk is volt 1 éves kor körül legalább 2 kg különbség a két gyerek között, persze Gellért javára, pedig csak fél kilóval született többel. A lányok más ütemben szoktak hízni. Janka is most, 3 évesen van 13 kg körül, Gellért pedig 6 évesen 21 lehet. Úgyhogy azóta ő is erősen visszavett Kép

Dike, Jankával lehet játszani Ki nevet a végén típusú társast, pl a kisvakondos aranyos, aztán nagyon jó a répás nyuszis Lotti Karotti nevezetű, amihez van egy forgatható zöld alapzat, és memoryt is szoktunk játszani már. Meg van pl Zoo Park társas is, az is jó már ilyen kicsiknek. Gellérttel meg már rengetegfélét lehet játszani, kártyásokat, labirintust...

Lipi, kérdezz csak, bár nálunk kicsit nagyobb a korkülönbség, mint nálatok lesz Kép De ne aggódj, biztos jóban lesznek majd a tesók Kép

Klára
klara

Sziasztok!

Dike: én is csak tervezgetem, de most elég dühös is vagyok, úgyhogy lehet, hogy hirtelen felindulásból meg is valósul majd. Az se ma volt, amikor nyáriruhát varrtam.
Ja, és nézz körül a babaszoba.hu-n is, tök jó ülések vannak, megfizethető árakon. Én így szereztem most az "újat". Leginkább az van, ami nektek jó lenne, 9-18, 9-25 kilóig.

Ez az üdülési csekk engem is érdekel, most aztán rávetem magam.

A hír az, hogy dologzom. Hetente 2* 6 órában. A rossz hír pedig: mindezt azért, mert férjem munkahelyén átmeneti forráshiány van, valami nyári munka kellett volna, végül úgy döntöttünk, hogy inkább én megyek. Így nekem kikapcsolódás, ő meg legalább megtudja, milyen a 0-24 műszak. Viszont lehet, hogy így jogosultak lennénk üdülés csekkre?
Most utánanézek.

Üdv
kyra

Sziasztok!

Klarissza: igen ismerős, amiket írsz, az én Gergő fiam se beszél, vagyis beszél, csak babanyelven. Õ jövő hónapban lesz 2 éves, megérteti magát, bőszen kommunikál mindenhogy: gesztikulál, hangsúlyoz, de teljesen érthetetlen nyelven. Lemaradtam nálatok ott, hogy valamilyen "szakember" azt mondta Nektek, hogy meg kell vizsgáltatni Lackót, hogy nem autista-e. Mi történt azóta, voltatok valahol? Nekünk a védőnő azt mondta, hogy meg akarja nézetni Gergőt a korai fejlesztőben, mert jobb feleslegesen megvizsgáltatni őt, minthogy később nehezen beszéljen. Hát nem tudom...

Bella: köszi, sajnos nálunk ők látják el a közösképviseletet. Szeretnénk váltani, azért is kértem Tőletek infot. Eléggé el vagyok keseredve a házunk miatt. Két éve vettük meg ezt a lakást, közvetlenül az Uniós csatlakozás előtt, amikor is totálisan fel voltak pumpálva az árak, mert mindenki arra számított, hogy csatlakozás után még feljebb fognak menni. Ehhez képest az árak abszolút lejjebb mentek (nem az új építésű lakásokra gondolok). Azért vettük meg ezt a lakást, mert ugyan rettenetes állapotban van a ház, de a közös képviselő (Zuglói VK) megmutatta, hogy hány ajánlata van arra, hogy a tetőtér fejében felújítják a házat. Azóta kiderült, hogy több, mint 7 éve nem sikerül egyetlen kivitelezővel sem megállapodni, a ház állaga meg egyre romlik. Mi pedig, ha most valamilyen okból rákényszerülnénk arra, hogy eladjuk a lakást, rengeteget buknánk rajta, ugyanis senki sem fizetne nekünk annyit, mint amennyiért megvettük és felújítottuk, mert annyira rossz állapotú a ház. A közös képviselő nem törődik velünk, kicsi ház, nekik a több lakásos házak képviselete jobban megéri.

Klára: télleg, Nálatok 3 év van! Remélem, hogy jól kijönnek majd egymással. Megtaláltuk a nevet: Szonja!

Bocs,hogy hosszú voltam, mindenkinek szép estét!

Dóri

Dóri
KépKép
KépKép
lipi

Szia Lipi!

Nálunk is, majdnem Szonja lett. Kép
Talán, ha lenne még mi is, így hívnánk, szép név.

A beszéddel kapcsolatban, ha kell írok telszámot az oviba, ide vittem Zsolit is, beszédfejlesztős, nagyon jó.

Árakról: Mi havi 13.500-at fizetünk közösköltség címén..Kép

Sziszike

Kép
sziszike1000

Lipi:
Nem egy házsorban lakunk?
VII lépcsőház, kívűlről omladozó vakolat, nemtörődöm ökör közös képviselő?
Gyarmat utca?

Klarissza
klarissza

Lipi:
Ja beszéd. Lackónak a papírjait még nem küldtem vissza a koraifejlesztőbe, megvárjuk a nyarat.
Ha semmi változás, akkor viszont mégis belevágunk a fejlesztésbe, hiszen addigra már 3 éves lesz.
klarissza

Sziasztok!
Csak hébe- hóba olvadtam most bele az írásaitokba.
Sziszike! Nagyon szorítok Annának, bár szerintem Neked rosszabb lesz ez az egész, mint neki. Kitartás!

Mi most épp ott tartunk, hogy bölcsibe iratkozunk, mert Aziz szeptemberben lesz kettő éves és el kell engednem, mert kell a pénz.
Rémes, mi folyik a bölcsi felvétel körül.
Akkora a túljelentkezés, hogy bizottság dönti el, kit vesznek fel, kit nem. Az az előny, ha keveset keres a férjed és az, ha már most!!!! van neked is állásod. Nem elég az, ha majd szeptembertől, mikor picimet beadom. Ez akkora f*ság, hogy nem igaz.
És csak azért, mert nem a létminimumból élünk és még nincs fix állásom, azt mondták, semmi esélyem, hogy bekerüljünk. SZóval van választáosm: Vagy nem megyek mégse el doglzoni, hanem nyögjük ahogy tudjuk, Vagy keresek bébiszittert, akinek fizethetek havi 60-70 ezer forintot és akkor még nincs is gyerekek között, vagy választok Magánvölcsit, ami Pesten nincs is nagyon, csak Budán, jó messze, és az is havi 70- nél kezdődik.
Szóval minden téren szívás ez az egész. Azt hiszem, ha nem veszenk fel minekt bölcsibe, akkor jöhet a következő gyerek. Már amúgy is szeretnénk lassan, csak az anyagiak korálzotnak, dehát ilyen lehetőségek mellett....

Kép

Kép

Kép
orsi0509

Orsi:
Egy éve én is ugyanígy fel voltam háborodva Kép
Az meg a legdurvább, hogyha valaki meg úgy veszi el a gyereked elől a helyett, hogy az anya lógatja közben otthon a lábát Kép Te meg dolgoznál, de a kiskölök "útban" van. Társadalmi igazságosság....

Tulajdonképpen azért jó az, ha kérnek bölcsiben papírt arról, hogy valóban dolgozni mész (nem mintha ezt nem lehetne kijátszani Kép)
A Bácskaiban egy anya, azt mondta, hogy dolgozni jár, papírt kreáltak róla otthon, aztán most tavaszra jött össze neki az új munkahely.
Magyarországon mindent olyan "magyarosan" kell csinálni...Kép

Sőt az egyik kolleganőm gyerekét nem vették fel a körzeti bölcsibe, mert kevés hely volt, aztán hogy ne kelljen reggelente átcipelni egy másik kerületbe a főnököm beszélt a kerületi alpolgármesterrel, hogy még férjen be az a gyermek..komolyan, annyira nevetséges... Kép Nem állhat mindenki mögött egy kerületi politikus... Kép

Miközben a budai oldalon több üres hely van...
Kép

Klarissza
klarissza

Sziasztok!

Nagyon fura ez az új babanet.
Na nem gond megszokom..

Bölcsiben nemkem is kértek papírt arról, hogy dolgozok, de mondtam idő, mire találok..mi szeptemberben kezdtük a bölcsit, de a decembert még itthon töltöttem, mert szabit nem kaptam volna karácsonyra..szünetre..stb. Így januárban kezdtem csak dolgozni.

Szerintem lehet húzni az időt, mert gyerek mellett nehéz elmenni állásinterjúra, s nem jön össze elsőre, mert, aki meghallja gyerek van, sőt kettő is..szinte tutti nem kellesz. :(
sziszike1000

Sziasztok!
Valóban érdekes ez a formátum a fórumon. Főleg azért, mert valami hibridet akartak csinálni, a többi PHP fórumon, ahová szoktam írogatni, egy csomó más funkció is működik, itt meg meg akartak tartani pár régit - ezért egy csomó dolog elromlott, ami eddig jó volt. Pl nézzétek meg a táblázatot. :? Ráadásul nem is tudom, hogy lehetne jól megcsinálni most. Sziszike, van ötleted? Láttam, hogy egy másik topikban te csinálod. :wink: Vagy marad az, hogy beszúrjuk máshonnét?
Bölcsi: mi 3 éve még Budán laktunk, és hát ott sem volt hely egyáltalán a bölcsikben, a 2. kerületben összesen 3 db volt egyébként (!!!), rémes sorbanállással, meg a magánovik. Magánoviba általában 2 éves kortól lehet menni, ez kicsi könnyebbség. Vannak még ún. családi napközik is, láttam egyet pont a Kolumbusz utcában a Korong utcánál, ha jól emlékszem. De ezek biztos jó drágák... :(
Beszéd ügyben szerintem nyugodtan vigyétek őket el megnézetni a korai fejlesztőbe vagy nevtanba. :) Biztos nincs baj úgysem, de legalább nem fogtok aggódni. :)

Klára
klara

Klára!

Jó ez az aláírás, én is kedvet kaptam... És talán sikerült is? :)
Vendég

Megpróbálok beszúrni egy másfajta táblázatot, ha rákattintotok, remélhetőleg megjelenik. :) Kérlek, ellenőrizzétek az adatok helyességét, mert újra be kellett írni hozzá mindent! Akit kihagytam, sikítson! :wink: Újaktól kérek szépen adatokat, és legközelebb beírom. :)

Táblázat
klara

Sziasztok!

Sajnos régen nem írtam, mert mind a kettő gyermekem beteg volt :(

Azóta már az oldal is más lett és nagyon klasszak az aláírások :)

Eláruljátok, hogyan kell csinálni? Sajnos nincs időm végigolvasni azt a sok üzenetet, amit az elmúlt 3 hétben írtatok :oops:

Üdv: Ildi
ildiko71

Szia Ildi!

Remélem már meggyógyultak! Nem tudom mi van most, de az elmúlt hetekben mi sem tudunk kimászni igazán a kórokból...

Aláírás: menj rá a www.lilypie.com -ra, ott lehet csinálni ilyen szépeket.
Vendég

Sziasztok!

Most van egy kis időm,gondoltam benézek...jól átalakultak itt a dolgok:)
Mi sem jövünk ki igazán a kórokból,kisebb nagyobb megszakításokkal de mind kettőmnek orra folyik és köhög,főleg éjszaka.
Szerintem már csak ha vége lesz az ovinak akkor.
Meló terén semmi változás,most iskolákba próbálkozom,június közepén talán kiderül vmi.
Ha nem jön össze iskolai tanítás akkor marad a magán és egy köztisztviselői állást is megpályázok majd.(Állami szféra)
Zalakaroson voltunk,hétvégén,nagyon élvezték,alig lehetett a vízből kirángatni őket.
Még jó,hogy anyukámék is jöttek mert ketten a férjemmel nem bírtuk volna.Nyaralni is együtt megyünk szerintem mert ha mi pihenni is szeretnénk vmit akkor muszáj még két felnőtt minimum:)
jövök majd még megpróbálok képet feltenni.
Többiek ...tessék írni!
nyetus76

Sziasztok!

Túl vagyunk a szülinapozáson végre. Nagyon fárasztó volt, tegnap nem is akartamfőzizni, mire kiderült még akkor is jönnek köszönteni.
Zsoltinak vasárnap volt, Annának hétfőn, de nagyon kifáradtam..:)

A táblázatot az új babanetbe, nem tudom énsem, hogy lehetne beszúrni..

Sziszi.
sziszike1000

Sziasztok!

Közben a 2006 Máj. 19 Péntek - 21:54-i hsz-ban én beszúrtam az újfajta táblázatot, de eszerint nálatok vagy nem működik, vagy nem volt elég feltűnő. Most rá kell kattintani a Táblázat szóra, és külön ablakban megnyílik. :)

Szerintetek nem lehet, hogy a többiek nem találnak ide az új fórumra? :roll: A régi módon nem lehet belépni, ha valaki a kedvencekből szokott pl.

Üdv, Klára
klara

Sziasztok!

Klára,
működik a táblázat! És részemről ok is. :) Azt nem tudom, hogy miért nem lehet beilleszteni a fórumba ebben az új rendszerben, de végülis mindegy. Csak nehezebb lesz utólag megtalálni. A korábbiak meg eléggé szétestek :(
Lakás: egyelőre tárgyalásokat folytatunk a Lengyel utcában, de ha meggondoljuk magunkat, leírom a paramétereket :) Most épp azon bizonytalankodom, hogy a múltkor egy nagy dög kutyát láttam a lakás alatti erkélyen... :?

Sziszike!

Gratulálok az ünnepelteknek! Milyen praktikus, hogy egyszerre lehet őket ünnepelni!:lol: Mi a Pünkösd-hétvégén fogjuk ünnepelni Anikó egy éves szülinapját. Szigorúan csak délutáni hidegtálas, sütis partyval. :)
Vendég

Kópé, mi most úgysem vagyunk vételi pozícióban :P Csak kíváncsiságból kérdezem. A tetőtéri lakás az? Arra azért kíváncsi lennék, mennyiért árulják... Amúgy ti biztosak vagytok benne, hogy a ti lakásotokat el tudjátok adni záros határidőn belül? Mert mi nem mertünk addig tárgyalni, hiába tetszett egy lakás. De én köztudomásúlag pesszimista vagyok. :?
A régi táblázatok azért estek szét, mert a régi fórum elfogadta ezt a BBCode vagy mi a szöszt, a mostani meg nem, most HTML-ben kell csatolni, és akkor ilyen lesz. Valóban nehéz megtalálni. Felrakhatom mellékletként máshogy is, de akkor sem lesz olyan, mint a régi volt.
K.
klara

Sziasztok!

Ide találtam én is. :D Edig azért nem sikerült, mert a kedvencekből próbáltam. :(
Az egyszerre szülinap szerintem nem biztos, hogy mindig jó. Nálunk ráadásul 3-as ünnep, mivel 1 évvel később uazon a napon született meg az unokaöcsikém is.

Eri
simones

Sziasztok!

Felvették a gyereket a Kincskeresőbe, de nem a Szugló utcaiba, hanem a Nagy Lajos kir. útiba! Kicsit dühöngtem ezen tegnap, persze csak magamnak "köszönhetem". Mindig túlóvatoskodom, túlbiztosítom a dolgokat. :? A beiratkozáskor ugyan mondtam, h a Szugló utcába szeretnénk menni, de végül is nem kizáró a Nagy Lajos sem, nehogy ezen múljon, hogy felveszik-e vagy sem... Erre most felvették, de oda. Szegény Zsolti már teljesen beleélte magát, hogy megy majd abba az oviba, nehéz lesz megmagyarázni neki, hogy az ugyanaz az ovi, csak más épület, jóval messzebb, és még egyátalán nem is láttuk belülről.

Szerintetek érdemes ebben még köröket futnom, hátha átveszik a Sz. utcaiba? Vagy lehet, h még így járunk jobban? Mindenesetre jó messze van, bár a kertje sokkal szebb, és csendesebb helyen van. Azért megpróbálok egyszer elmenni óvónénit és ovit nézni a gyerekkel.
Vendég

Sziasztok!

Jankát is felvették. :)
Kópé, szerintem jobban jártok a Nagy Lajos-féle részleggel. Tavaly egy ismerős oda vitte át mindhárom gyerekét, szerinte a környéken az a legjobb ovi. Aki oda jár, mind meg van vele eleégedve. Sokkal jobb helyen van és barátságosabb is, mint a Szugló utcai. Attól még persze megkérdezheted. BKV-val el tudjátok érni azért átszállás nélkül? Tényleg, ti hol laktok tulképp? Megírod priviben? :P (Ha a pü nem működik, akkor kisklarus kukac freemail.hu)

Egyre erősebb a gyanúm, hogy a többiek a kedvencekből nem találnak ide... De legalább Eri megvan. :)

Pusz, Klára
klara

Klára!

Gratulálok Jankának! Tiszta vagy vegyes csoportba megy? Lehet, h már írtad... Ami engem illet, kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy jó lesz a Nagy Lajos. Annyira azért nincs messze, csak ellustultam. :) Most még az önkormányzat közelében lakunk.
Lengyel u.: igen, a tetőtéri lakás az, egyelőre 36 Mila fölött van az ára, na ennyink nincs, és tartok tőle, h annyira meg nem akarnak lemenni, ami nekünk elfogadható lenne. Én még -egyelőre- optimista vagyok a saját lakásunk eladásval kapcsolatban, de lehet, hogy majd csúnyán pofára esünk. (ha összejön, közelebb lesz az ovi... :lol: , ez most jutott eszembe)

Elvileg mindenki kapott egy mailt, hogy hogyan kell belépni az új babanetre. Remélem mindenki idetalál előbb-utóbb!
Vendég

Sziasztok, én sem vesztem el, csak egyelőre nem volt mihez hozzászólnom.

Ezerrel kutatok a neten babaülés ügyben, de nemigen találok jót, úgyhogy végül lehet, hogy újat veszünk 10.000 körül. Én már nem adok egy ülésért 30 ezret. Ahogy elnézem, pont ugyanolyan műanyagból van a 60 ezres is.

Kyra
kyra

Halihó,

Én is a Nagy Lajos útiról hallottam jobbakat.
Gratulálok az ovihoz egyébként,Jankának is!
Ha más gyerekét nézem olyan gyorsan megy az idő :lol:
Hplnap gyereknap lesz az oviban és hétvégén Dini szülinapja.Olyan szinten be van zsongva,hogy már alig bírunk vele!
Nyaralást ki merre tervez?Milyen itthoni jó programokról tudtok amivel le lehet őket kötni a szünet alatt?
na megyek mert ordít a lány :twisted:
nyetus76

Sziasztok!

Idetaláltam én is, csak nagyon el vagyok havazva. Ezt az új felületet meg még tanulmányoznom kell. :)

Sziszike, bocs, úgy emlékeztem van cím a profilomban :oops: : dike90kukac freemailponthu, várom a levelet.
Szülinaposokat így utólag is Isten éltesse!
Az autósüléssel kapcsolatosan meg van egy nagy dilemmám. Annak idején Rózának megvettük a bababoltos barátunk által legjobban ajánlottat. Nem volt olcsó, de kiszorítottuk. Most pénztárcám szerint vennék egy használtat, de szívem szerint megvenném a másodiknak is azt amit az elsőnek. Szóval nehéz ügy :( .

Nyetus, Zalakaroson hol laktatok? Nyáron mi is szeretnénk arrafelé menni.
Nyaralásilag ami fix, egy hétre megyünk a Zemplénbe barátokkal, végül nagynehezen sikerült egy hatszobás házat találnunk. Idén mi vagyunk a szervezők, úgyhogy még majd jó kis programokat kell kitalálnunk. :)
Szünidei programokról meg én sem tudok, eddig jártunk tornára meg zenebölcsibe, néha keddenként a Millenárisra de mindnek vége lesz nemsokára, egyenlőre marad a játszótér.
dike90

Sziasztok!

Du. küldöm a mail-t dike.
Szerintem jót kell neki venni,nézz jól körül és biztosan találsz megfelelőt, ami a pénztárcádnak is tetszik, s az igényeidnek is.
Zsoltinak mi is megvettük a nagyon drágát. De azt hiszem nem venném meg mégegyszer, hiába tetszik , mert sajnálom rá a pénzt.
Túl sok mindenre kell költeni. :(

Anna 3.napja megint lázas.. :(Ma viszem reggel a Heim pal-ba remélem semmi nagyobb gond. Megy a hasa, sokat iszik és keveset pisizik.
nagyon izgulok. Szorítsatok nekünk.

Sziszike.
sziszike1000

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Örülök, hogy kezdünk előkerülgetni :)

Sziszike, nagyon drukkolok Annának, hogy hamar meggyógyuljon, és a vesekövet meg valahogy eltüntessék a kis szervezetéből...
Olvastalak ám a másik topikban is, nem tudom, mennyire titkos a dolog, lehet-e itt már gratulálni :) Biztos meg fog oldódni valahogy a lakásproblémátok, nyugodtan örülj a babának! Jó pár hónapig úgyis olyan kis helyet foglal egy baba :wink: Aztán meg valahogy majdcsak lesz. A fiam még egy 27m2-es lakásban fogant, aztán a mostanink már 64, egész jól haladunk :) Olyan édesanyának ismertelek meg, akinek a gyerekei a mindenei, és ez az új kis jövevénnyel is biztos így lesz, vagy már így is van. :)

Kópé, vegyes csoportba megy Janka, egy csoportba a tesójával. :) Mi alapjában véve meg vagyunk elégedve ezzel a szisztémával, és legalább egy évig ugyanoda hordjuk majd őket, ez nagy könnyebbség :)
Lakás ára nem kevés... Annyink akkor se lesz, ha netán akad vevő a mostani lakásunkra, úgyhogy tuti nem jelentünk majd konkurenciát :? De azt a környéket én nagyon kedvelem, és ajánlom is jó szívvel. :)

Nyaralás: nálunk idén is a Tisza-tó van tervben, meg valami kis falu Nógrádban... Szerencsére idén itthon tudok lenni velük nyáron, különben nem tudom, hogy oldanánk meg, ugyanis az ovi meg a bölcsi pont nem egyszerre zárnak be a nyáron. :evil:

Autósülésből mi igyekeztünk jót venni, de nem drágán... :wink: Az egyik használt, Röhmer, a másik pedig leakciózott brendonos Concord asszem, a tavalyi modelleket elég jól le szokták árazni. Ez utóbbi már 36 kg-ig jó, és 20 ezer körül volt. A Röhmer pedig asszem 10, de persze az se a legutóbbi modelljük.

Szülinaposoknak nagy gratula előre- és visszamenőlegesen is :)

Klára

klara

Sziasztok!

Nyaralás: mi Veszprémbe megyünk egy hétre, júliusban. Van ott egy elég jónak tűnő szálló, ahol lehetett külön apartmanos elhelyezést kérni. Ez egyrészt azért jó, mert van konyha és nemkell az étteremben égni a kölkök gusztustalankodásai miatt :lol:, másrészt külön szobában lesznek. Csak azt nem tudom kullancs ellen beoltassam-e őket, arrafelé is sok van.

Nyári programok: állatkert - van bérletünk, játszóház -kicsit húzós, autóval pl. Skanzen - hétköznap ingyenes.

Autós ülés: nem hiszem, hogy egy használt rosszabb lenne bármivel is, max. kicsit kopottabb. Elromlani nemigen tud...

Klára: Lakás: egyelőre nekünk is sok, de még bármi történhet.

Sziszike: én is nagyon szorítok Annának, ha tudsz írni, számolj be, mi volt a kórházban.
Én is olvastam ám a másik topicot :wink:! Csatlakozva a Klára által leírtakhoz, csak annyit fűznék hozzá, hogy ha az Isten ad báránykát, ad hozzá legelőt is! :)
Vendég

Sziasztok!

Nyaralás Velencén, hétvégék Velencén, illetve Erdőkertesen felváltva. Ezek a lehetőségek. Miért van az, hogy minden munkahelyen nyáron van a krach? (Ez költői volt, persze.)

Tulajdonképpen azt tervezzük, hogy ide-oda azért elmegyünk egy-egy napra, még talán a Mátrába is egy hosszabb hétvégére. Majd meglátjuk.
A biztosító még az előző kárt sem fizette ki, és most itt van ez is.

Ülés: végül egy Rehausser Topper nevű ülést vettünk a Soroksári úton 5990,- ért. Egész jó. Sok különbséget még mindig nem látok a 30 ezres és e között. Mindegy, remélem jó lesz.
Volt az üzletben olyan is, amit elvittek, szegény Bence rögtön odaszaladt, de az még szakadt huzattal is 15 lett volna. (Fájt volna a szívem, ha újra azt a színeset látom mindig.)
Aztán már az újat Bence cipelte a pénztárhoz, úgyhogy tetszik neki.

Eredetileg volt egy EuroKids Star gyönyörű metálszürke és kék tengeriherkentyű-mintás huzattal, meg egy színes Concord Lift. Nagyon sajnálom őket.

Ezennel túllépek a témán.

Sziszike: fel a fejjel! Biztosan lesz valami megoldás, ne add fel!
Gratulálok én is a babához és azt kívánom, hogy olyan bolgodan pocakosodj, mint Zsoltival és Annával!

Mi elmegyünk hétvégén Orbán-napozni, ennek nincs aktuálpolitikai jelentősége. Csak egy jó kis buli.

Hétfőn jövök.

Jó hétvégét!
kyra

Sziasztok!

Nagyon arik vagytok!
Mióta tudom, hogy lesz kettős érzés van bennem, s nem vagyok nyugodt-ezért is jártam mindennek utánna, de aki ismer tudja nem tudnék a babának ártani..de egyenlőre örülni sem teljes, nyugodt szívvel.
Én is azt hiszem Isten adta és nagyon boldog vagyok ettől, még, ha nemis vártuk. Párom is örül neki, de benne is van egy jó nagy kérdőjel, hogy tovább.
Keressük a megoldást, illetve egy nagyobb lakást.:)
Nem könnyű megtalálni....s ebben a világban sem könnyű 3-at vállalni.
Igen, nagyon szeretem a gyerekeimet, s mikor egymásra találtunk párommal már tudtuk 3at szeretnénk, viszont jöhetett volna később is. De nem írok le mindent, mert olvastatok. :)
Azt is tudom kislány lesz. :wink:

Ide nem férne el a kiságy..nem jártatok nálunk. :lol:
Most látom mióta Anna pakol mennyire kicsi már nekünk. Ha lenne itt mégegy ágy közlekedni se lehetne.:(

Sok akadály van még, de együtt megfogjuk oldani, s a legfontosabbat tudjuk-akarjuk-szeretjük a picit.
Majd írok a fejleményekről.

Sziszike.
sziszike1000

Voltunk Pankával a Heim Pál-ba.
Lázas volt 3 napig, sokat ivott keveset pisilt..nyügike volt. Most meg is van fázva(taknyos)..lehet ezért. Ment is a hasa.
Szóval sok minden összejött.4 órát vártam arra, hogy pisizzen, majd hazajöttem, mert nem bírtam tovább a tétlenséget. Pici is éhes volt már...

Pankának 1cm-es veseköve, félek nehogy beágyazódjon, mert akkor műtik...ez egy nagyon komoly műtét lenne.
Nincs 1 hónapja a hugyútinak, ahol magasak voltak az értékek nagyon, szóval nagyon figyelni kell őt.
Bethesdába azért nem mentem, mert befektettek volna kérdezés nélkül.
Heim Pál-ban Urológián voltam, hogy többfelől érdeklődjek, kedden reggel lesz a röntgenje. Utánna mondanak többet. Nagyon jó doktort találtunk. :)

Mára jobban van. :P Sokat pisizett és láza sem volt.

Sziszike.
sziszike1000

[quote="sziszike1000"] írta:sziszike1000De nem írok le mindent, mert olvastatok. :)

Én nem olvastalak, és nagyon kiváncsi vagyok :wink: :D ! Hol lehet elolvasni?
Nagyon gratulálok :D , hány hetes a babóca?

Pici lányodnak jobbulást!
lipi

Kópé! El tudnád küldeni ennek a veszprémi szállónak az elérhetőségét? Mi is szeretnénk valahova elmenni nyaralni, de én már csak olyan helyre megyek, ahol van a közelben kórház :D (biztos, ami biztos). Ez az apartmanos elhelyezés meg nagyon jól hangzik. :)

Lipi
lipi

Lipi,

Az a neve, hogy Betekints Hotel: www.betekints.hu -n eléred őket.
Mi is úgy megyünk mostanábaan bárhová, hogy előtte kiírom a helyi gyerekorvosok elérhetőségeit. Ismerjük már a balatonfüredi és a miskolctapolcai gyerekorvosokat és a keszthelyi kórház gyerekosztályát (szerencsére csak ambuláns jelleggel) :)

Sziszike,

Remélem jobban van Anna!
Vendég

Sziasztok!

A történet igen rövid: most betöltött 12 hetes terhes lehetek.
December 13körül leszek kiírva vele.
Remélem a karácsonyt már 5ösben tölthetjük.:)
Mikor megtudtuk nem mondhatnám, hogy nagyon örültünk a dolognak, mert nagyon rosszkor jött..mint írtam már a lakás miatt.
Viszont mentem mindenfelé érdeklődni, a családvédőnél is voltam, de nem tudnak ott semmit, csak az abortusz ott a téma. :(
Azt vártam volna, hogy másként segíti a családokat egy családvédő...
Szóval, az elmúlt 2hét keresgéléssel telt lakásügyben, hitelügyben, mert jövedelem alapján nem kaphatnánk. Itt meg már nem elég a hely mégegy kiságynak.
Lehet megtaláltuk az ingatlant, de még nem kiabálom el, mert oda még hosszú az út, de igyekszünk. A baba minket választott nekünk is meg kell mindent érte.:)
Első pillanattól működtek bennem az anyai ösztönök és már a tudat is boldoggá tett, de még mindig nem lehetek nyugodt teljesen.
Úgy érzem kislány lesz, s a neve is meg van már: Szonja. :wink:
Szerdán megyünk dokihoz, Uh-ra is, akkor tudok többet mesélni.

Puszi: Sziszi.
sziszike1000

Sziszike: a mi kislányunk is Szonja lesz! :D
Remélem, hogy összejön a nagyobb lakás! :)

Kópé: köszi a címet! Jaj én nem csak gyerekorvos miatt, hanem mert augusztus 12-re vagyok kiírva, ezért nem is merek pl. külföldre menni már. :D

Dóri
KépKép
KépKép
lipi

Sziasztok!

Holnap megyek Annával a Heim Pál-ba urológiára, mert röngenezik, már möost izgulok.

Sziszike.

És íme Szonjáról is. Már nagyon-nagyon várjuk!!! :P
Kép

Kép
sziszike1000

Sziszike!

Akkor most már teljesen hivatalosan gratulálok! :)
A röntgennel vigyázz holnap! Ugye nem te viszed be a röntgen helyiségbe Annnát?

Lipi,

Bocs, figyelmetlen voltam és nem ugrott be, hogy egyéb nyári programjaid is vannak, nem csak a nyaralás! :P
Mindenesetre bátor vagy, hogy neki mertek indulni!
Vendég

Szia Kópé!

Remélem megoldható, hogy ne én vigyem, bár UH-ra 1 hónapja nekem kellett bevinnek 2*is, az is veszélyes lehet.

Annyira boldogok vagyunk!! Happy!

Szonja :wink:
Kép

Kép
sziszike1000

Sziszike! Nagy gratulció! :D :D :D Nagyon drukkolok Annának!

Nyári program: elég macerás egy családi nyaralás egy (nyűgös :? :roll: ) egyévessel, akinek még szoros napirendje van. Kirándulni nemigen lehet vele, mert akkor nem hajlandó aludni a sok érdekes látnivaló miatt; napra, vízpartra sem nagyon lehet vinni, mert úgyis kimászkálna az árnyék alól... Szóval nekünk nem lesz nagy nyaralásunk idén. Szintén babás barátokkal szeretnénk kivenni valahol egy vityillót, így lehetne társasjátékozni (no nem az egyévesekkel :wink: ), kártyázni, sétálni a környéken, szóval csupa nyugis program... :D
mzx

Sziasztok!

Sziszike, én is gratulálok :) ! És Kópé báránykás hasonlata nagyon tetszett :) .
Holnap remélem nem lesz semmi gond, szorítunk. A mailt még nem kaptam meg, de gondolom most van más elfoglaltságod is.

Az üléscsere első negatívuma tegnap kiderült (pedig még nincs is ülésünk), Regit beültettem Róza ülésébe, mert csak őt vittem, és darabokra tépte a lehúzható sötétítőt :evil:
dike

Dike
KépKép
KépKép
dike90

dike:

Kép

Én ezt javaslom. 0-18 kilóig ülhet bele a baba. Zsolti 5évesen most 20 kiló, szóval sokáig jó lesz.
Bocsi, hogy csak ide küldtem.

Sziszike.
sziszike1000

Sziasztok!

mzx, dke: köszi a gratulációt!

Bocsi, hogy ide raktam fel a képet, sorry.
Holnap d.u. mesélek..holnap fél 9re kellene Uh-ra nekem menni és Annának a Heim Pál-ba röntgenre-persze röntgenre megyek, majd adnak másik időpontot.

Most rohanok, mert soka házi munka és csak most érek rá!

Puszi: Sziszi.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Sziszike!
Gratulálok én is! :)

Eri
simones

Sziasztok!

Eri: Köszi. :)

Mindenki nagyon ari!
Holnap, ha haza érünk, majd leírok mindent.
Kellemes estét nektek is.:D

Sziszi.
sziszike1000

Sziszike én is gratulálok!Sok erőt kívánok hozzá!
Átérzem a helyzetedet mert hasonló korúak a gyerkőcök és én is igen meglepődtem volna egy harmadiktól illetve akkor nekünk is költözni kéne és hát ezek nem egyszerű dolgok.Ha a párod így támogat biztos sikerülni fog amit szeretnétek :)

Zalakaroson mi a Karos Spa nevű hiper szuper hotelben voltunk.Szállodások révén tudunk menni egyébként igen drága.
Viszont szinte minden ház kiadó ott és a strandfürdő nagyon klassz.Már ha lesz idén strand idő egyáltalán.Mi augusztusban szeretnénk menni egy hétre vhova,monjuk Balaton de ha szar idő lesz akkor semmit nem tudunk csinálni így elgondokoztunk egy Horvátországon de ez még pénz függő.Az biztos,hogy anyumékkal mennénk mert csak így tudunk pihenni is a gyerekek mellett.
Ami biztos 3nap Párizs szeptemberben!Ezt már nagyon várom 8)
próbálok képeket rakni Dini szülinapjáról.Nagyon jó kis buli volt!Sziasztok!
nyetus76

[img]Dini%204%20éveshttps://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1148976234.jpg[/img]
nyetus76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?