Új privát üzeneted érkezett!

Gani
Hűűűha lassan szülinap :lol:

A keresztlányunk 12 kiló körül volt 3 évesen - ő sem egy nagydarab :lol:
Levi nem ilyen lesz :lol: Cipelhetem :wink: a súlyt...

Viki
Igen, nagyon fúúúj a szél...
Mi nem mentünk sehová.

Apa jött haza :P
Kiírta a doki, pedig csak gyógyszert akart feliratni...
Most pihenget.. :lol:
Manó is alszik.

Kiváncsi vagyok, hogy így el fogják-e engedni szabira 2 hét múlva - szerintem nem :? :evil:

Nika
Köszi a táblázatot..

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Gani
Azt akartam már kérdezni, hogy tesót terveztek már?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Nika!
Jaj de rendes Tőled, hogy be akarsz tenni a táblázatotokba! Ha a többieknek nem gond, felőlem berakhatsz!Milyen adatok kellenek pontosan?

Kia!
Igen!Szombaton tölti Bogi a 3.életévét.Az oviban, holnap tartjuk, már elkészítettük a sütiket.Apa is segített, így gyorsabban ment :lol:
Tesó? Valszeg lesz másik gyerek is, de az nem mostanában lesz. Most egy nagypbb váltáson megy át kiscsaládunk.Apa melóhelyet változtat.A vállalkozásunkat megszüntetjük és más szakmában akar elhelyezkedni.Ehez tanfolyam szükséges, ami 10 hónap.Addig semmiképpen nem jön baba.
De Mi mindig is 4-5 év korkülönbséget terveztünk.Nekem nagyon fontos, hogy pár évet dolgozhassak a 2 otthon töltött 2-3 év között.Ezért is mentem vissza dolgozni gyed után.Amúgy csak szeptemberben kellene kezdenem a melot.Így meg ugye ebben a tanévben kezdtem.

Anita
Kép

Kép
gani

Gani
Én is 4-5 évet tervezek... :P

Miért lenne gond, hogy bekerülsz a táblázatba :wink:

Fiora Drukk!! :wink:

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Kia,
Prevenar: pneumococcus (agyhartyagyulladas egyik vallfaja, fulgyullagas, tudogyulladas) elleni vedooltas. Szoval ez a virus sok betegseget okoz, ezert javasolt a vedooltas. Mo-n meg nem a kotelezo oltasok koze tartozik, bar tervezik berakni. Igy eleg boros az ara. Aron a kotelezokkel kapta meg, darabonkent 15ezer ft.
mi meg ezen kivul beadattuk a meningitec-et (meningococcus elleni vedooltas, ez a klasszikus agyhartyagyulladas). Ebbol kettot kapott Aron, de ez nme volt annyira draga, darabonkent 2800ft.

A rotat nem adattuk be. Valahogy kimaradt. Remelem, megusszuk!

Meg a baranyhimlo ellenit tervezem beadatni.

Fiora,
Arcod? :)

KépKépKépKép
thelga

Boszi,
Jo, hogy jelentkeztel! Majd ha lesz idod, irj bovebben :)

Gani,
Tabla: hat persze! :)

KépKépKépKép
thelga

Gani,
HU, akkor Ti most tenyleg jo nagy valtozas elott alltok! Sok szerencset kivanok hozza, minden jojjon majd be!
A holnapi ovis koszontes biztos tok jo lesz!!!!!

KépKépKépKép
thelga

Gani miért lenne gond szerintem nem probléma:):):)

Ha nem titok a neved szülinap névnap gyerek szülinapja névnapja meg hát már ti lassan három évesek lesztek igy szerintem más nem de majd ha nővögetünk akkor lassan majd bővül a szókincs meg hasonló dolgokkal :):):) meglátjuk:9 ja a te szülinapod csak a hónap nap kell:) :wink: :wink:

nika70
Salgótarján

ja meg súly cm:):):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok! :lol:

Helga nagyon édes Áron baba a kis kokárdával! :wink:

Fiora még egyben? :P Nekünk is szülés előtti napon sex volt,és az tuti segített! :wink:

Viki Fanni eszik már jobban?

Trécsi
mostanában nagyon ritkán vagy! :roll: Minden ok?

Nika
új képeid nincsenek?

Kia nagyon cuki az oltás utáni kép! :lol:

Gani örülök,hogy sikerült a sütike! :P

Jól vagyunk,de elég pocsék az idő sajnos! Tegnap kora délutánig nagyon jó volt,aztán jött a vihar esővel! Ma meg már hidegebb is volt! Arra tényleg esett a hó ma? :shock: Párom mesélte!
Nagyon sok munkám van itthon,mert vagy Gabika vagy a mama vagy egyéb dolog foglal le. Anyu szabin van,de neki is millió a dolga! Mama a 7végén volt először kint a levegőn,élvezte,de még mindig sokat sír! :roll:
Tegnap meghozták a német ismerőseink a kényelmi ágyat neki! :) Már abban alszik! :wink:

Nekem azt mondta a dokinéni,hogy az agyhártyagyulladás elleni szuriból csak 1 kell,ha 1 éves kor körül adatom be,és csak 3000Ft volt,nem 15.000! :shock:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi,
A Te dokid a meningococcus ellenire gondolt (szerintem). Igaza volt a dokidnak, egy eves kor folott csak egy kell, egy eves kor alatt kell a ketto. Aron egy eves kora elott megkapta azt az oltast, ezert volt a ketto.
Eleg sok agyhartyahulladast okozo virus van, pl meg van a kullancs elleni is.
Jobbulast a mamadnak!!!

KépKépKépKép
thelga

Ja igen, es a prevenar-bol 3x kellett szurni Aront, mivel egy eves kora elott kapta, egy eves kora folott mar csak 2x kell, ket eves kor folott mar csak 1x.

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok! :wink:

Ma még senki nem volt itt???:shock:

Fiora nagyon csendben vagy? Csak nem? :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi: nem, még nem :?
Húsvét lesz ebből azt hiszem.
De azért szorgalmasan mosok, takarítok továbbra is, hátha....

Kép
fiora

Sziasztok!

Ma csak fél napot dolgoztam.

Evés: kipróbáltuk a tápszert, hát sajnos az sem jött be. Humana banánosat vettem neki, és tegnap este 100 ml-t ivott belőle, ma reggel 50 ml-t.... mondjuk előtte volt némi szopi is. Egyszerűen nem éhes... És ez most már nagyon idegesített, ezért voltunk ma lent a védőnéninél. Megmértük Fannit, sajnos 40 grammot fogyott. 3 hete volt 6650, most meg 6610 :( Mondta, hogy vegyünk étvágygerjesztő vitamint (Vitacolom vagy Poliviteplex). Elmentem a gyógyszertárba és közölték, hogy mindkettő országosan hiánycikk... Most végig hivom a gyógyszertárakat, hátha valahol van, ha nincs, akkor holnap újból beszélek a védőnővel. Eredetileg abban maradtunk, hogy egy hétig adjam neki ezt a vitamint, és jövő hét szerdán újra súlymérés, és meglátjuk, hogy tovább fogyott-e, vagy esetleg hizik-e Fanni. Most ez eléggé idegesít. Egyébként továbbra is jókedvű, éjszaka alszik (ma egyszer kelt fel , pár kortyot ivott, és aludt is tovább.) Van elég kaki, pisi is...

Mi nem adattunk be semmilyen más oltást Fanninak :roll:

Fiora: most már irány a szülőszoba! :wink:

Boszi: hétvégére tán jobb lesz az idő, és tudtok nagyokat sétálni. mamádnak kitartást!

Trécsi: rég voltál!

Gani: köszi a tanácsokat, de egyelőre semmi sem válik be :(

horvviki

Sziasztok!

Nika!
Én nevem Anita,május 25-e a szülinapom, június 2-a a névnapom.
Lányom Boglárka,2005 03.22-én született,augusztus 1-én van a névnapja.Bogit olyan 12 kg-ra és 98 cm-re saccolom.Mi jövő héten megyünk 3 éves státuszra, 1 éve voltunk utoljára.

Viki!
A Polivitaplex szörnyű ízű és szagú szer.Bárt lehet, hogy gyerekeknek nem ezt kell adni :?: :roll:
Most nem vagyk biztos, hogy elírtad véletlenül, vagy pontosan ez a neve a másik vitaminnak?Nem véletlenül nektek is a Vitacolan-t ajánlották?
Mert ha azt nem találsz, van rá ötletem, honnan vegyél!

Anita
Kép

Kép
gani

Gani!
De igen az az! Vitacolan!

horvviki

Gani oksika köszi beírtam az adatokat ha mész státuszra majd javítjuk a sacc adatot:)

nika70
Salgótarján

Viki,
Lehet, hogy tudsz vitamint a neten is rendelni, ha minden kötél szakad! Sajnálom a fogyás dolgot, remélem, rendbe jön Fanni evőkéje :( Annyi új dolgot csinál mostanában Fanni (ül, áll, lépeget), és ezeket szinte egyszerre kezdte el. Gondolom, ezek megzavarták kicsit Őt. Ja , és az első fogacskák is mostanában jöttek ki. Szóval nyugi!

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

Most csak felugrottam - majd jövök hosszabban is.
Hazamegyünk pár napra.
Ma találtuk ki :lol:
A nagyik nagyon örültek a hírnek.

Fiora!
DRUKK!!! Veled vagyok! Gondolok rád otthon is...

Nem tudom, hogy fogok-e netezni, mert csak 4 napra megyünk a 2 helyre.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Viki!
Nekünk itt olyan gyógyszerészünk és gyógyszertátunk van, ha ma valamit nem kaptam meg a gyógyszertárban, holnapra tuti megszerzi.Persze előfordulhat, hogy Ő sem jut hozzá, de szerintem egy próbát megér.
Arra gondoltam, hogy megkérdezem, tud-e adni vagy szerezni és ha megjött, feladom neked postán!Hm?
De így van, ahogy Helga is írja! Hátha egy netes gyógyszertár tudná szállítani!Nézz utána!
Nekem van egy barátnőm,akiket állandóan azzal szekált a dokija, hogy vékony a gyerek! :evil: Pontosan Bogival egy kaliberű kislány.Mi Dr.Nénink elfogadtatta velem, hogy ilyen testalkatú és kész!Az Ő dokijuk meg még kórházba is beküldte Őket.Aztán persze minden lelet negatív lett, nem allergiás semmire, makk egészséges a gyerek!Csak éppen kitette több hét kórházi életnek, anyukát meg rengeteg stressznek, amitől el is ment a teje :evil:
Jó, ez nem tartozik a Ti gondotokhoz, csa k erről eszembe jutott, mert rengeteg étvágyjavítót beszedettek a kislánnyal.Alig evett valamit.Mai napig csak csipeget.Nem változott!
Szóval írj, ha kérdezzem a vitacolant!

Kia!
Jól teszitek, hogy hazamentek! A szülők most biztos nagy lázban vannak :lol: Ti meg feltöltődtök egy kicsit!

Nika!
Ok!Köszi mégegyszer!Majd írom a friss adatokat, ha meglesznek!

Megyek ma matek versenyre a gyerekeimmel!
Majd du.jövök és írok pár sort a tegnai ovis születésnapról :lol:
Indulok nemsokára meloba!
Szép napot mindenkinek!

Anita
Kép

Kép
gani

Kia: köszi, a férjem már olyan ideges. Azt hiszi a drága, hogy amelyik napra ki vagyok írva azon a napon fogok szülni. Most beszéltem egy barátnőmmel aki 11 nappal hordta túl a lányát és akkor is csak nehezen akart elindulni a szülés.

Kép
fiora

Fiora ne aggódj én a kiírt napon bementem a kórházba mert itt ez a szokás és baromira nem akart megszületni Gergő 17-ére voltam kiírva és 21-én született de nem rajta múlt:):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Gani: köszi a felajánlást, most nekem is egy ismerősöm, aki gyógyszerész utána néz ennek a vitaminnak. Közben konzultáltam a dokival is, most ezt a Poli... akármit kell szednünk 3 hétig, és meglátjuk mi lesz. Egyébként a doki annyira nem paráztat engem, szerinte nincs rossz súlya Fanninak, csak engem idegesít, hogy fogyott. Jövő hét szerdán megyünk vissza, akkor kiderül. Ma egyébként elég rendesen evett, bár még a vacsi hátra van.

Várjuk a beszámolót az ovis szülinapról!
Hogy sikerült a matek verseny?

Kia! Jó utat hazafelé nektek! Érezzétek jól magatokat!

Fiora! Azt hittem már elmentél szülni, gondoltam ma már rád a munkahelyemen :wink: Tényleg húsvéti gyerek lesz ebből :lol:

Boszi? Mi újság Balcsin?

Trécsi: rég voltál... Csak nincs valami gond? :roll:

Helga: más is mondta már, hogy Fanni nagyon aktív gyerek és ettől is lehet hogy nem hízik úgy. Na de mindent nem lehet mozgékonysággal megmagyarázni :roll: bár én még ezzel nyugtatom magam,hogy nagyon sokat mozog. Meg gondoltam a fogra is, hogy fáj az ínyje :roll: Ti hogy vagytok egyébként?

Nika: hogy áll a gyerek projekt? :wink:

horvviki

Viki: még semmi :?
Bár a férjem már nagyon várja, azt hiszi hogy a kiírt napon mindig jönnek a babák.

Kép
fiora

Viki!
A Polivitaplexről nagyon sok jót lehet amúgy hallani! Hátha segít! Meg az a 40 gramm annyira nem vészes, mintha pl.40 dkg lenne. A jövő heti mérés után sokkal okosabbak lesztek! Örülök neki, hogy a doki nem festi az ördögöt a falra!

Ma a matek versenyen 18 ovi képviseltette magát 2-2 gyerekkel.Képzeljétek!Minden feladat hibátlan lett.Ajándékot mindenki kapott.1-1 mesekönyvet.

A szülinap nagyon jól sikerült tegnap.Bogi annyira boldog volt, hogy csak ült az ünnepi asztalnál és mosolyogva nézte a gyerekeket, ahogyan énekelnek meg verselnek neki :lol: A könny a szemembe szökött :oops: Nem tudom mi lesz anyák napján :roll: Kapott sok ajándékot is, minden ovis dolgozótól kapott valamit.Ő a mindenki gyereke az oviban :lol:
Itthon szombaton, a napján ünnepelünk.Itthon is lesz ajándékáradat, azt hiszem tele lesz a ház megint ajándékokkal :lol:

Megyek, mert Bogi kiabál a fürdőkádból, hogy "Anya!Már jó illatú vagyok, vigyél be!" :lol: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani: gyerekszáj nagyon édes :)

Viki: dolgozunk rajta :wink:

nika70
Salgótarján

Fiora
LETELT AZ IDŐ :lol: :lol:

Levi is 2 napot még bent maradt.

Sziasztok!
Csak felnéztem, hogy hogy vagytok...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia: lehet, hogy letelt az idő, de Zsófit ez nem hatotta meg :?

Kép
fiora

Fióra: már nagyon várjuk kis Zsófi babát:) az nem annyira baj hogy nem siet :)de szerintem már hamarosan kibújik lehet tényleg csak a húsvétot várja hogy utána már minden a régi kerékvágásban lesz és akkor a dokik is jobban koncentrálnak majd :wink: :wink:

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Boldog hofordulot Gegenek! :)

Fiora,
Kitartas!

Kia,
Jo utat! Vigyazzatok magatokra!

Gani,
Jol olvastam? Matekverseny ovisoknak????
Aranyos Bogi furdoszobai kiabalasa :)

Viki,
Ne stresszeld magad! Anyukam szerint en is hasonlo voltam, alig ettem, megis felnottem valahogy. :)
Ha Fanni jo kedvu, szellemileg es mozgasilag szepen fejlodik, addig nem szabad paraztatnod magad.

Mi jol vagyunk! Mi is Husveti korutat tervezunk a nagyszulokhoz! Megyunk Hevesre is meg Szegedre is! Szegeny ferjemnek jo sokat kell majd vezetnie, foleg a Heves-Szeged utvonalon. Mire visszajovunk Bp-re, lehet hogy meg is szuletik Zsofi baba?? HU de varom :)
Talalkoztunk Trecsiekkel seta kozben, de csak koszontunk egymasnak, beszelni nem beszeltunk! Jo lenne tudni, mi van Veluk! Hallod Trecsi! Ha van egy kis idod, es egy kis kedved, irj nekunk par sort, hogy minden rendben van Veletek!

KépKépKépKép
thelga

Kia,Helga!!
Jó utat nektek!

Igen, ovis matek verseny.Nagycsoportosoknak!

Voltunk ma fodrásznál apával, utána meléptünk kicsit vásárolni a Corába.Bogi addig a szüleimmel volt..Ja és mit vettünk! Kapott Bogi egy kis hullámos papagájt! Nagyon tettszik neki.Ül előtte és nézi, énekel neki :lol: Kérdeztük, hogy mi legyen a neve? Válasz: " Ennyit se láttok, hogy zöld? Akkor Fiona a neve" Így lett a papagájunkból Fiona :lol:

Megyek sós stanglit sütni a holnapi "bulira" :lol:

Szép délutánt mindenkinek!

Anita
Kép

Kép
gani

Természetesen beléptünk és nem meléptünk a Corába :oops:

Anita
Kép

Kép
gani

Mi újság lányok? Már mindenki 1000el készül a Húsvétra? :P Mi idén nem sütünk semmit,nem lesz rá idő,a cukiból rendelünk majd sütiket. :wink: Gabika jól viselkedik. Ma is nagy vendégjárás volt,Gabika keresztszülei(akik egyben az én keresztszüleim is) és a nagybátyámék jöttek meglátogatni a mamát! Gabika megint egy halom ajándékot kapott. :lol:

Tegnap este sütöttem sajtos rudat,és kókuszgolyót készítettem,mondanom se kell nem sok maradt! :P

Ma ebédre hekket sütöttünk sült krumplival+majonéz.
Gabika alszik most,mert később tettem le most a vendégek miatt!

Trécsi tényleg mi van veled??? :roll: Írj pár sort már,ha van időd,mert szerintem mindenki izgul! :roll:

Fiora én is már nagyon várom,hogy kibujjon a kis Zsófi! Nálam úgy lett volna,hogy 1 hétre rá meginditották volna,ha nem szültem volna meg! :P

Viki jól vagytok? Az evéssel és hízással kapcsolatban szerintem se aggódj! Én is alig ettem mindig,étvágygerjesztők kellettek+mesélni mindig,és még is itt vagyok egészségesen! :wink:

Nika mi újság veletek? Új képek?

Helga akkor nektek elég mozgalmas lesz a Húsvét! Előre is jó útat kívánok!

Kia jól vagytok? Levi baba?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

És egy kép akkor! :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok mindenkinek!!! :)

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Anita
Boginak
Kép

...és Mindenkinek
Kép

Jól vagyunk, Levi sokat alszik, élvezi, hogy utazik :wink: :lol:

Hétfőtől már otthon vagyunk...

Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Én nem készülök semmivel Húsvétra, mert várakozunk. Anyu is itt van "őrizni", hogy ne legyek egyedül amikor a férjem dolgozik, úgyhogy most ők sem készülnek. Mindenki hívogat, hogy mi van......
Én meg mondom: még semmi :?

Kép
fiora

Fiora és neked mit mondott a doki? Meddig vár? 1 hétig és índitja? :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

boszi: az az igazság, hogy még nem beszéltünk erről. :oops: Én azt hittem, hogy előbb fog jönni. :) Ő meg biztos nem akarta az ördögöt a falra festeni.
Holnap megyek hozzá, majd megkérdezem.

Kép
fiora

Kia!
Köszönjük a képeslapot!Nagyon tettszett Boginak :!:

Most lettünk készen a tortával.Eddig rendeltük.1.szülinapra virág formájú, tavaly katica volt.Most eldöntöttük, hogy megpróbálkozunk mi magunk.3-as formát vágtunk ki és azt eperkrémmel töltöttük meg és fehér marcipánnal borítottuk be."Boglárka"lesz kirakva rá betűgyertyákból.
Nagyon finom lett, a formája nem épp olyan, mint egy cukrászatból valóé :lol:

Bogi már megfürizett, mintha már aludna is.Nagyon csendben van, nem szokott ilyet csinálni, csak ha alszik :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Hát én nem tudok semmi változásról beszámolni. Fanni kapja azt a vitamint, de nem venném észre, hogy többet enne... bár tegnap este elég rendesen szopizott, viszont reggel megint nem akart... Kiváncsi vagyok, mi lesz ma este.

Húsvét: nem készültünk semmivel, én sajna holnap még dolgozok. Tudjátok, kereskedelem, ilyenkor nagyon sokan vannak, muszáj bemennem... Vasárnap anyósnál leszünk, hétfőn meg az én anyukáméknál, így nem kell főznöm se.

Boszi: nagyon megható a kép a nagymamádról, ahol hárman vagytok...

Fiora: hát ez nem lehet igaz :lol: Én már babára számítottam ma! :lol:

Helga: jó utat nektek!

Trécsi! Tessék jelentkezni! Ha nem írsz, még a végén rád csörgök, mizu... :!:

Gani: papagáj? :lol: És Bogi szeretett volna egy papagájt vagy ti találtátok ki? Holnapra jó bulizást.

horvviki

Bogi! Boldog Szülinapot kívánunk holnapra!!!
Puszi mindenkinek! Kellemes Husveti Unnepeket! Majd hetfon jovunk!

KépKépKépKép
thelga

Szép jó reggelt mindenkinek!
Bár már a reggel nem a legobb kifejezés :lol:
Ennek ellenére a kis ünnepeltünk még durmol :lol:

Viki!
Nem, meglepetés volt. Mindenképpen szerettünk volna neki egy kisállatot.A madárfélékat tartottuk a legjobbnak. Kezébe nem akarnánk adni, viszont a gondoskodás, törődés, maximálisan elsajátítható 1 madárka mellett.
De túlzásba viszi a törődést.Tegnap este már túró rudit is bedobott neki :lol: Mondta neki: " egyél kis Fionám, ez epres, nagyon finom!Kóstold csak meg!" :lol:

Helga!
Köszönjük a köszöntést!Jó utat és kellemes napokat kívánunk a családotoknál!

Anita
Kép

Kép
gani

Megyek dolgozni, csak jöttem megnézni, hogy megszületett-e már Zsófi :wink:

Boginak boldog születésnapot!!!

horvviki

Hát nem semmi pocsék idő van ma! :x Reggel 8tól szakadt a hó! :shock: Fehér volt a fű is már! :shock: Szerencsére azonban vizesen esett,és már el is olvadt! Ilyen pocsék húsvéti időt! Hát emiatt nem lesz kint az udvaron fészek Gabikának sajnos! :roll:

Fiora még semmi? :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

BOGINAK:
Kép

a többieknek meg

Kép

nika70
Salgótarján

Ma reggel voltunk CTG + vizsgálaton. 1 ujjnyira voltam csak, aztán egész nap jóslófájásaim voltak (nem fájtak, csak bekeményedett a hasam). Délutánra már 4-5 percenként. Beszltem a dokival azt mondta menjek be megnéz megint. De mint kiderült a fájásocskák nem hatották meg a méhszájamat. Tehát várunk tovább.... Holnap reggel újra CTG és vizsgálat. :?

Kép
fiora

Fiora akkor most már csak kibújik a kiscsajszi. Talán holnap! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!

Hú, Fiora, akkor lehet már szülsz??? Várjuk a híreket!!!

horvviki

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?