Na, ettunk es most teli pocakkal el van itt mogottem a szonyegen a zenelo kutyaval...
Ha he, neha apjukkal befekszunk a jatekai ala es csapkodjuk, nezegetjuk oket, milyen jo is lenne ilyen kis gyereknek lenni
Szoval a hozzataplalas: nem vagyok tul elegedett az itteni bebietel kinalattal. Elolvastam mindent a csecsemotaplalasrol, es tudom, hogy szurt gyumolcslevekkel kellene kezdeni, fokozatosan, kis adagokkal. Ehhez kepest bebi gyumolcslevet is alig kaptam. Az is 3 fele gyumolcsbol van. Pepes etelt tudnek csianlni, de szurt almalevet?
Egyebkent sokmindennel igy vagyok itt. Nem fenyeget az a veszely, hogy allandoan ruhat vasarolok, mert hiaba van ozon bevasarlokozpont, mindenhol a kinai gagyit talalom, vagy a meregdraga markas ruhakat, ami vagy tul elegans, vagy oreganyam divatja. Nincsenek az atlagaru fiatalos markak, mint a MANGO, TERRANOVA, HANNES+MAURITZ, ZARA, es megszokott norveg markaim. De legalabb hordom az evek ota nem hordott nyari ruhaimat. Sajna Olinak is bajban vagyok e miatt a ruhavararlassal, mivel rohamos mertekben novi ki a ruhait. Vagy tok dragan veszek neki PETER RABBIT ruhat, vagy a 4 dollaros kinai tipegot, ami 1 szammal kisebb egy mosas utan es szelte hossza egy lesz.
Kerdeztetek az utrol. Nagyon jol sikerult. 28 orat repultunk, Oli mindket hosszu jaraton kapott bebi agyat, amiben szepen aludt. Amikor otthoni ido szerint nappal volt, akkor is csak keveset kellett vele setalgatni. Mindenki kiakadt, amikor meglatta nalaunk a csecsemot, hogy nem lesz csond es alvas, kozben meg a mellettunk whiskeyzo fiatalok ricsajoztak.
Sajna foto felrakasa nem megy. En most IMAC-en irok, probalok kepet feltenni kicsinyitett, JPG formatumban, ne mindig csak azt irja ki, nem valasztottam fajlt. De az iwiw-en ugy is teszek majd fel friss kepeket es megnezhettek.
Mirol is akartam meg irni. Ja, a hely. Nagyon tetszik. Parkos terulet kozepen lakunk, Brisbane legjobb helyen. Meg az 1988-as expora alakitottak ki a helyet. Van gyonyoru mutengerpart, folyopart, minden, ami egy gyonyoru setahoz kell. Csak a baromi nagy pokoktol irtozom, de remelem nem jonnek gyakran. Erre mondjuk felkeszitettek. Szerencsere kigyok nincsenek. Remelem capaval sem talakozunk majd a tengerparton.
Apjuk jol vezet a bal oldalon, en meg nem mereszkedtem a volan moge. Bar bevallottan meg o is ondogatja magaban, hogy balra kis ivben, jobbra nagy ivben. En meg az autopalyan is gondolkozom, hogy akkor most ez a kulso vagy a belso sav. Rima, te hogy allsz ezzel?
Babakocsi: mi ugy a norveg mint a magzar 6eh tre kolcson kertunk, de itt vettunk egz ausztral markaju (Steelcraft - Orbit) markaju kocsit, amit nagyon szeretek. Legalabb 2 eves korig hasznalhato. Konnyu es sokminden belefer. Nagyon szeretem a Chicco uloket is, amiben Oli nagyon jol elvan, nezeget engem, amikor fozok, takaritok, eszem, vagy barmit csinalok.
Na, sok volt a szoveg. Ennyit mara es magunkrol.