Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még mindig......Kép Kép Kép Tegnap este megint voltak fájásaim, de ismét elmúltak Kép Valentin-napra vagyok kiírva és holnap kell(ene) menni ctg-re ismét!

Na most megyek!
Legyetek jók!
Éva
vevike

Hó eséses jó reggelt mindenkinek!

Évi: Akkor már csak három nap?!Kép Szerintem jó kis valentin napi meglepi lesz.Kép

Szilvi: HOgy hogy át kellett ütemezni tavaszról õszre?

Ildi: Te mikor mész legközelebb doki közelébe?

GAbi3
inecsg

Gabomamo:

Örülök hogy már itthon vagytok. Milyen volt az elsõ éjszaka két babocával? Nehéz volt a szülés?
Jázmint érdekli a baba? Nagyon édi a kis Simi. A neve is tetszik de nagyon. Pihenj ha tudsz és sok tejcit kivánok.

Gabi3:
Szivesen elmegyünk a baba-mama klubba csak ird meg légyszi hogy mikor és hová.

Éva:
Nagyon várom ám a hireket. Remélem valaki megirja majd a jóhirt.

Nina74
nina74

Sziasztok!

Gabi3!
Nemrég komolyan elbeszélgettünk a férjemmel a kistesóval kapcsolatban, mivel köztünk is gondok voltak. Persze semmi komolyabb csak több nézeteltérés volt kimondottan a Zsanival kapcsolatban, mint azelõtt. Ez talán a türelmetlenségünkbõl adódott és a Zsani miatt megváltozott hétköznapokból. Kiderült, hogy mindketten úgy érezzük, hogy még nem vagyunk felkészülve még egy babura. Gondolom ti is tudjátok, hogy felelõsségteljes döntés ez, hiszen minden újabb babuci újabb könnyen vagy nehezen kezelhetõ szitut hoz és a szülõknek néha nehéz az "átállás". Úgy érezzük, hogy kell egy kis "lauf", hogy bátran várhassuk a kistesót. Másrészrõl tavaly kezdtünk el építkezni és sikerült tetõ alá hozni a házat. Mivel csak Zsani és én voltunk itthon elég sokat kellett rohangálni ide-oda anyagért stb. Idén nyáron szeretnénk befejezni a házat és õsszel beköltözni.Kép Akkor már mi is nyugodtabbak lennénk és a terhességem is, ami számomra nagyon fontos. Persze legszivesebben elõre tekerném az idõ kerekét, hogy ismét "ficánkám" lehessenKép, de most még várnom kell.

Minden "befutónak" boldog perceket kívánok a babu érkezéséig!Kép

A már babásoknak pedig egyre ügyesebb babákat!Kép

Pussz
Szilvi + Zsani
sztigris

Sziasztok

Nina, megnéztem a kislányod, tündéri. Kép Kép

Gabi, nagyon ügyi Flóra, ha már lépeget, lassan kézmagasságból is el kell pakolni mindent, mert eléri azokat is... Kép Majd csak stabilan áll a lábán, akkor nem koppan.

Gabómamó, de jó hogy otthon vagy. Jó egészséget nektek. Várom én is a beszámolódat.

Éva, mindjárt itt az idõ. Kép

Nekem valószínûleg ebben a hónapban se jött össze sajnos a baba, már jönnek ki a ragyáim Kép. Mielõtt megjön, mindig kirügyezek. Kép

Gigi
gigi1

Gigi:
Ne keseredj el! Majd a következõ honapban. Elõbb utóbb /inkább elõbb/ biztosan bebabásodsz. addig meg kitartás.
Én is azt hittem soha nem lesz pocaklakom. El is kezdtem járni mindenféle kivizsgálásokra... Aztán hipp- hopp itt a Vanda. Ugyhogy pici türelem. Mióta probálkoztok?
Nina
nina74

Sziasztok!

Nina: Most már csak márciusban lesz. Hetedikén, a Mikkamakka játszóházban 300Ft a belépõ, és sok mama meg baba van. Meg mi is ott szoktunk lenni. Ez az aklub ami a Vasasban volt régen, egy-két védõnõ is szokott jönni. Reggel 10-tõl 12-ig lehet ott lenni. Elõtte úgy is szólok, ha gondolod!

Szilvi: Azt hittem valami más ok miatt nem lesz még tavasszal. De a ház ügy úgy látszik jól halad. Mióta építitek? MI is szeretnénk valami házfélét, de nem egyszerû. Kép

Gigi: Nekem is rügyek szoktak kijönni a pofás felemen.

Gabi3
inecsg

Sziasztok

Nina köszi a biztatást.
Még nem olyan régóta próbálkozunk. Õsszel volt egy nõgyógyi beavatkozásom, és várni kellett utána két hónapot. Elõtte pont két hónappal hagytam abba a gyógyszert, és védekeztünk még, hogy kitisztuljak. Így volt négy hónap "kényszerszünet". Kép Azóta 3 hónapja próbálkozunk. Tudom, hogy ez nem sok idõ, csak elõtte az a négy hónap nagyon nem hiányzott + türelmetlen vagyok Kép.
Egy rokonom most jelentette be, hogy babát vár, egy másik erre a hétre van kiírva (valószínûleg indítják nála a szülést, mert már 4 kg a baba bent Kép ).
Nekem meg még semmi.
Legalább ne lennék csupa ragya mindig, mielõtt megjön. Semmi kence-fice nem használ, ilyenkor második tinikorom élem. Kép Kép

Gigi
gigi1

Sziasztok!
Zsófi anyukája vagyok, többek közt. A legkisebb lányom, Anna, holnapután lesz két hónapos. Megpróbálom ide linkelni az oldalt, ahol megnézhetitek, ha van kedvetek.
[url=http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=1164" TARGET="_top]Anna képei[/url]

Zsófi valóban sokat gyakorol, olyan szinten, hogy lassan hozzá sem férek a picihez.

Gigi:
Fel a fejjel! Én lassan 5 éve vetéltem el, 19 hetesen. Onnantol kezdve probálkoztunk. 2001 õszén estem újra teherbe, de megint elvetéltem (2001 dec.13-án). Totál magam alatt voltam, azt hittem megint éveket várhatunk (és hát nem vagyok már túl fiatal), de márciusban újra teherbe estem. Épp, hogy letelt a 3 hónap várakozási idõ. 2002 dec.13-án pedig megszületett Anna. Úgyhogy a nõi test kiszámíthatatlan. Ja, és ráadásul tüszõket nem is láttak az UH-n, mégis abban a ciklusban lettem terhes.

Szilvi:
A gondokat valóban tisztázni kell elõbb, akármilyen jelentéktelenek is. Mi nem vettük komolyan, majd elmúlik azt gondoltuk, és most sokkal rosszabb lett.
Meso
Meso

Gabi3
légyszives szolj elõtte mert agyam mint a szita.
Nina
nina74

Sziasztok!!!

Ma madarat lehetne fogatni velem, mert ma vagyok félidõs!!!!

Csak sajnos még mindig nem mozog a babóm:-(((
Sikó azzal nyugtat, hogy azért mert éppen nem vagyok sovány:-), meg ráadásul melsõ falon tapad a méhlepény.
Ma kellene mennem Sikóhoz, de én olyan, de olyan fáradt vagyok, hogy inkább kihagyom:-(((
Erika!
Te mennyi idõs vagy?

Gigi!
Fel a fejjel!

Ildianyu, te ugye egy héttel vagy nálam idõsebb???

Zsófi
Zsófi

Meso: Megnéztem a lánykát. Nagyon aranyos.

Zsófi:Én elmennék a dokihoz.

Nina:Biztos, hogy szólok!

Gabi3
inecsg

Gabi3!
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert a szüleimtõl megkaptuk a volt szülõi házat a 300-as telekkel. Tavaly júliusban kezdtük el az az egészet, kezdve az alapásástól és decemberben már sikerült a nyílászárókat is betetetnünk. Ennyi futotta a LAKÁSKASSZA kölcsönbõl és a mi kis megtakarításunkból. Most csak a szocpollal tudunk továbblépni, de azt sem adják olyan egyszerûen. A belsõ munkákra már megvannak az emberek csak az anyagot kéne megvenni, ami nem kis összeg. Nagyon bízunk benne, hogy az idei karácsonyfát már az új házban díszítgethetjük.Kép

Meso!
Mi közel 4 éve vagyunk házasok és nagyon boldogok vagyunk, viszont Zsani születésével mindkettõnknek egy másfajta szerepet is be kell töltenie. Elsõ gyermekes szülõként azt hittem, hogy ez pikk-pakk megy majd, de rájöttem ez nem így van. Igazából a kistesóval kapcsolatban én is attól féltem, ahogy te is írtad, hogy sokkal rosszabb lesz a helyzet, ha nem vesszük komolyan. A döntésünk óta sokkal jobban észrevesszük egymás igyekvését, ami jó jele annak, hogy mindketten tenni akarunk az ügy érdekében. A férjem sok minden miatt "fehér holló"(pl.: bármikor bármilyen házimunkában segít és még büszke is rá mások elõtt!Kép), de rá kellett jönnöm, hogy neki is vannak "gyenge pontjai"(ld. türelem a gyereknevelésben), amiben segítenem kell neki. Szóval elõbb MI készülünk elKép, aztán a kistesóKép
A picilányhoz gratula, nagyon aranyosak a képek.Kép

Pussz
Szilvi + Zsani
sztigris

Sziasztok!

Éva!
Csak kibújik most már Anna is! Bár, ha addig húzza, mint Simi, van még két napja.

Gabi3!
Én majd csak 3 hét múlva megyek dokihoz. Múlt héten voltam, úgyhogy most nem nagyon kell semmit csinálni. De egyre jobban ugrándozik! Kép

Nina!
Nagyon aranyos kislányod van! Kép

Gigi!
Ne aggódj, majd következõ hónapban. Kép Az a 3 hónap tényleg nem sok.

Zsófi!
Ne aggódj, hogy nem érzed még a mozgást. Gabómamó is a 22. héten kezdte el érezni, ha jól emlékszem. Ugye?
Igen, én ma vagyok 21 hetes. Erika meg nálam 2 nappal több. Kép

Meso!
Megyek megnézem Annát.

Tudja valaki, hol érdemes fonalat venni? Szegeden még sosem vettem. Tudom, hol vannak boltok, csak hogy melyikben érdemes. Nincs kedvem végigjárni mindet.

Ildianyu
ildianyu

Mennyi egyidõs kismamiKép
Nina
nina74

Ildi: Az tök jó, hogy egyre jobban ugrándozik! Azt úgy szerettem én is. Amikor ettem, mindig csuklott a Flóci. Kép

Gabi3
inecsg

Szilvi:
Mi 18 éve élünk együtt. Tavaly végeztem az egyetemen, és az annyira lefoglalt, olyan jól éreztem magam, hogy nem vettem észre, hogy gond van. Most meg már késõ. :-(
Nem tünt fel, hogy már nem boldog a férjem, nem is szeret, és most emiatt depresszios lett. Nem hiszem, hogy meg lehet menteni a kapcsolatunkat, és ez nem csak a gyerekek miatt rossz, hanem én is nagyon kötödöm hozzá.
Örülök, hogy ti észrevettétek idõben, és drukkolok, hogy sikerüljön.

Gabómamó:
Gratulálok a szép kisfiadhoz. Remélem van tejed elég!
Az elöbb elfelejtettem.

Nem tudtok valakit, akinek kell anyatej?
Meso
Meso

Szijasztok!

Ugye,ugye? Ha nem találod kirakva öket, kérdezd meg az eladót. Régebben a farmerok elött voltak kitéve.

Ilyen gyorsan hazajöhettetek? Ez tök jó! Minél elöbb várjuk a szüléssztorit és 1000 képet Simiröl!

Szerintem ne számold, hányszor esik el Flóci, mert még milliószor fog. Még Hanga is soxor elvágódik, pedig ö már biztosan jár. Ma is pl. a szönyegben elesett és nagy púp lett a fején.Kép Ilyenkor meg kell simiznem azt a részt, amit bevert, és meg szokta mutatni, hogy hol esett el, úgy, hogy odavezet, ott megáll, mutatja az ujjával, és ott kell vigasztalni.Kép

Zsani mennyi idös? Merre felé van a házatok?

Nagyon szoritok!!!

Megyek, én is megnézem Anna babát!

Az elsö baba mozgását késöbb szokták érezni az anyukák. Én is viszonylag késön éreztem Hangát, úgy a 20.hét körül és nekem is mellsöfali volt a lepényem. Szerintem a soványsághoz ennek semmi köze. Ha csak a 22.héten érzed elöször a mozgást, még az is normális!

Szijasztok, Lara
lara

Meso! Anna tényleg gyönyörü baba!
Lara
lara

Meso:
Szolj a védõnõnek, biztosan tud olyat akinek kell.
Hozzám is õ küldött egy lányt aki hordja fagyasztva.
Vagy az anyatejgyüjtõnek szólj. Õk minden cseppnek nagyon örülnek. Én is a felét nekik adom, mert nagyon sok a koraszülött vagy pici ujszülött, és nekik kell.
Nina
nina74

Köszönöm Lara!
Meso

Nina:
Sajnos ez nálunk nem ilyen egyszerû! Az volt, amíg mi is Szegeden laktunk. De, valami õrült ötlettõl vezérelve, kiköltöztünk Zsombóra, és ide nem jön a gyûjtõ és senkinek nem kell tej. Járunk be Szegedre, tehát be tudnánk vinni, csak a gyûjtõ autóval nehezen megközelíthetõ, meg korán kell beérni. Az meg nem megy.
Most egyébként 140 db kétdecis pohárral lefagyasztva. Ezt nem bánom, ha megmarad, mert ha Zsófinak nem lesz teje, akkor majd jól jön. De még két fiok és megtelik a mélyhütõ. Csapba önteni meg nem fogom.
MSE
Meso

Meso:
Mi is laktunk Zsombón. Anno. 18 évvel ezelõtt. Akkor nem volt semmi. Tõzsgyökeres panelcsalád kiköltözött a faluba.
Emlékszem mikor anyukám tojást akart venni a boltban lazán kinevették...
Mi meg az öcsémmel huzgáltuk ki a gazt a szomszéd kertjébõl és ültettük át a milyenkbe mert azt hittük répa...
Na ennyit a falusi életünkrõl.
Tudom hogy mostmár ezek a települések ma már nem olyan falvak, de hát 18 év az 18 év.
Most Én szivesen laknék ott. Sõt tavaly majdnem elköltöztünk Zákányszékre.

Esetleg utánaérdeklõdhetek Én is hogy kell e valakinek tejci.Mert Mikor Nekem volt felesleg akkor elég sokfele kellett volna adnom. DE most igy ketten elhordják.
Na hátha sikerül valamit kieszelni. Kár volna érte.

A kislányod tünemény. Az Én kislányom nem sokkal idõsenbb Annánál. A többi gyermeked mennyi idõs?

Nina74
nina74

Erika!
Írok neked mailt!

Zsófi(20)
Zsófi

Ja ezen a napszemüveges képen már korábban megakadt a szememKép
Nina
nina74

Ildianyu!

Igen, két-három hónapig anyuéknál lakunk, mert nem merek elköltözni ilyen picivel, itt meg van tapasztalat:-)))

De utána a párom lakásába költözünk, ahol nemsokára kezdjük tapétázni a gyerekszobát.

Zsófi
Zsófi

Erika!

Mail ment!

Zsófi(20)
Zsófi

Nina:
Nekem minden vágyam visszamenni Szegedre. Ha tényleg külön megyünk a férjemtõl, az lesz az elsõ, hogy eladom ezt a házat. Én nem érzem jól magam itt, mindentõl elzárva. Azt is mondhatnám, hogy lassan megõrülök.

Megköszönöm, ha utána érdeklõdsz az anyatejnek.

A gyerekeim: 18,16,13év, 2 hónap a lányok, 11 éves a fiú.
Végülis miattunk jöttünk ki, hogy legyen külön szobájuk. A Roosevelt téren laktunk egyébként.
Meso

SZiasztok!

Gabo:
De jó,hogy már otthon vagytok!Én is nagyon kíváncsi vagyok a szüléstörténetedre!Simi nagyon édes,szép fiú.Gratulálok!

Gabi3:
Köszi kérdésed,jól vagyunk.Mostanában olyan változó a hangulatom és a pici is kevesebbet mozog.Olyankor persze
jól megijedek.Ti jól vagytok Flócival?

Meso:
Nagyon édes a kislányod!

Ildianyu:
Te,hogy vagy?Milyen a hangulatod?

Zsófi:
Megyek és elolvasom a mailed.

Lara:
Jövõ héten lendülök akcioba,naci ügyben.
Szerintem órákig ott leszek a Reniben.Majd beszámolok.

Orsi nem sokat látogat el ebbe a topicba!Kár!

Puszi Mindenkinek!
Erika
Erika

Hello!
Zsófi:
Most néztem de nem jött mail.
Jó címre küldted?
jimko@tvnetwork.hu
Hacsak megint a mi gépünkkel nem stimmel valami.

Erika
Erika

Sziasztok!

Meso!
Nagyon aranyos Anna! Kép
Biztos lesz Zsófinak is teje. Kép

Nina!
Hát ez nagyon jó! Kihúzgáltátok a gazt! Kép Kép Kép

Zsófi!
És Ti is Zsombón fogtok lakni, vagy Szegeden?

Gabómamó biztos nagyon elfoglalt. Kép De jó neki! Kép Nem mintha nekem nem lenne mit csinálnom.

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Erika: Mi nagyon jól vagyunk. Teljes gõzzel keressük a házat vagy inkább a telket. Flóci meg feláll, megkapaszkodik mindenhová.

Lara: Ari lehet Hanga mikor mutatja a bibist. Én is megszoktam simogatni a buksiját, mert általában ott üti be. Aztán adok neki valamilyen játékot, akkor abba marad a sírás. Nagyon tuti az a gif-es kép. Kép Honnan szerzed?

Meso: Nagyon szomorú vagyok, hogy külön mentek a férjeddel. Fõleg azért mert ott a picurka. Meg persze a többi gyerkõc nekik sem mindegy. Én már csak tudom, az én szüleim is elváltak. Persze ezt annyira nem bántam.

Képzeljétek, ma megnéztünk két házikót is. Csak az a baj, hogy használt házra dupla annyi a kamat és fele annyi az állami támogatás. Kép

Jó éjt mindenkinek!
Évi: Hát ha...Kép

Gabi3
inecsg

Ildianyu!
Igen, a párom lakása is itt van Zsombón, sajnos:-(((

Erika!
Oda küldtem, de biztos ami biztos alapon elküldtem mégegyszer!!!

Gabi3!
Én sem nagyon fogom bánni!

Zsófi(20)
Zsófi

Sziasztok!

Nina!
Megnéztem Vandát gyönyörû baba!

Meso!
Anna is nagyon szép kislány!
Van autód amivel be tudsz járni Szegedre?

Gabi3!
Én is szívesen elmennék Bálinttal a baba-mama klubba! Havonta egyszer van?

Éva!
Ne türelmetlenkedj! Simi is tudta mikor kell megszületnie, Anna is tudni fogja mikor jön el az õ napja! Kitartás!

Gabómamó!
Nagyon édes a kisfiad!Simi nagyon hasonlít rád! Mesélj milyen volt a szülés? Simi veled volt, vagy éjszakára beadtad a "közösbe"?
Ügyesen szopizik? Milyenek az éjszakáitok?
Jázmin hogy fogadta a tesót? Olyan kíváncsi vagyok! Ha lesz egy kis idõd írj le mindent!

Lara!
Szerintem nem csak kor kérdése hogy egy gyerek féltékeny vagy sem. Ha Hangát most sem érdekli az amikor kisbabát tartassz a kezedben akkor szerintem késõbb sem lesz nálatok nagy gond ha jön a tesó.
Benit 10 hónapos korától "teszteltük", de sosem volt féltékeny ha babát tartottam a kezemben.
Viszont ismerek olyan gyerekeket (az egyik pl.1 éves volt, a másik 14 hónapos, a harmadik 1,5 éves stb.) akik "rosszul" lettek mikor észrevették hogy az anyukájuk kezében kisbaba van.

Olvastam a Déli Apróban egy megosztható újszegedi telekrõl (Thököly u.). Rátok gondoltam Norcsival. Ha érdekel, és nincs meg nektek az e heti Déli Apró, megadom a telefonszámot. Egyébként 7 milla. Meg van egy szõregi is, amire ikerházat lehet építeni. Ezt 6,1 millióért hirdetik.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Ildianyu: Én a Mix üzletházban szoktam venni fonalat.

Kriszti
gykriszta

Gabi3:
Én is bánom, mert én hülye még mindig szeretem, de nem látok már más megoldást. És éppen a gyerekek miatt teszem.

Anita:
Sajnos nincs autóm. Volt amikor kiköltöztünk, de már nincs.

Ildianyu:
Én is azt sajnálom, hogy Zsófi is Zsombón fog lakni, mert ha sikerül beköltöznöm, akkor õt, meg a kisfiát nem fogom olyan sûrûn látni. Sehogy se jó! :-(

Meso
Meso

Meso:
Akkor sok sikert a beköltözéshez. Már tudjátok hogy kisfiú lesz? És a nevét is tudjátok már?
A kislányod éjszaka hányszor szopizik? Az enyém nemhogy Kevesebbszer, szerintem egyre sürübben kér éjszaka cicit. No de sebaj.

Gabomamo:
Van segitséged? A férjed otthon van? nagyon várom hogy irj!

Éva még nem irt ma. Talán ... Csak nem? Tud valaki valamit?

Nina74
nina74

Sziasztok!

Meso!
Hát így nem lehet könnyû, de hiszem, hogy nincs lehetetlen. Drukkolok Nektek!Kép

Lara!
Zsani 2001. október 17-én(+1 nap) született, most lesz 16 hónapos.Kép Ma megyünk a 15 hónapos oltásra és most hallottam, hogy kettõt fog kapni.Kép Az 5? hónapos oltásnál szerencsénk volt, mert épp akkor egyben volt az oltóanyag és így a 2 helyett 1 szurit kapott Zsani. A házunk eléggé messze van szegedhez, mivel Ócsán lakunk. Igazából csak üdvözölni akartalak, de itt ragadtam a topicban.Kép Nálatok kistesó, mikor lesz?

Anita!
Zsaninak volt olyan idõszaka(kb. 10 hónaposan), hogy keservesen sírva fakadt és odafurakodott hozzám, ha a barátnõm kislánya a kezemben volt. Szerencsére azóta már nincs ilyen.

Pussz
Szilvi + Zsani
sztigris

Upsz! Bocsi, lányok a Szegedet talán nagybetûvel kellett volna írni...
sztigris

Sziasztok!

Banita:Akkor neked is szólok majd!Kép Egyébként március 7-én lesz a köv. a Mikkamakkában.

Jó napot mindenkinek!

Évi:Mi a helyzet?!Kép
inecsg

Lányok! Rita üzent reggel poz. lett a teszt!! Még egy kismama Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nina74!

Anna éjszaka már kéthetes kora óta nem eszik. Este az utolsó etetés 22.00-kor van az elsõ pedig reggel 6 és 7 között.
Egyébként igen, voltam Kecskeméten 4D-s Uh-n, és ott igen jól látszott, hogy fiú:-)))
Bencének fogom hívni.

Erika!
Megkaptad a levelemet?

Zsófi(20+1)
Zsófi

Rta!
Nagyon örülök, szivbõl gratulálok. Vigyázz magatokra.Kép
Nina74
nina74

Bocs: az i kimaradt
nina74

Hátm ez nem semmi! Anna baba éjszaka nem eszik. Akkor velünk mi lesz? Napközben hogy eszik Anna? Igény szerint szopizik? Vagy mi a titka? Vagy igy van és kész?
Na nem mintha annyira nehezemre esne éjszaka megetetni, de szeretnék egyszer egyben legalább pár órát végigaludni.
Na jól van nem sirok.
Nina74
nina74

Sziasztok

Ritának nagyon-nagyon gratulálok. Örülök, hogy összejött neki.

Gigi
gigi1

Rita: Gratulálok a kismamasághoz!!!KépKépKép Bonyodalom mentes kismamaságot kívánok és gyors, kínoktól mentes szülést!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Erika!
Az én hangulatom a béka s*gge alatt van. És a tiéd?

Lara!
Lili is így csinálja, csak õ nem megy el a helyszínre. Csak odajön, és mutatja, hol kell megpuszilni. Kép

Rita!
Jaj, de jó! Gratula a teszthez!! Kép Kép Kép

Ez igazságtalan! Már Zsófi és Erika is tudja, hogy fiú lesz. Csak én nem. Kép Igaz, nekem jó a lány is, csak tudjam már. Kép

Ildianyu
ildianyu

Ildi: Ne aggódj idejében megtudod! Ilyen szép idõben rosszkedvûnek lenni!Kép
Gabi3Kép
inecsg

Mindenkinek köszönöm az együttérzést! Majdcsak lesz valahogy.

Nina:
Mi úgy szoktattuk le az éjszakai szopásról, hogy amikor felébredt cumit dugtunk a szájába, azzal aludt még egy kicsit, aztán újra cumi, megint egy kis alvás stb. húztuk addig, amíg lehetett. Sírni azért soha nem hagytuk. Így szép lassan kitoltuk az éjszakai ébredést reggelig. Mondjuk ezt elkezdtük, ahogy haza mentünk, nem tudom késõbb beválik-e! Meg nyílván az is hozzájárul a sikerhez, hogy rengeteg tejem van, így napközben degeszre eszi magát.
Igaz, hogy sokat bukik, de utána rátöltünk újra.

Rita:
Gratulálok! Isten bizony irigyellek! Tõlem már jöhetne a következõ, csak szponzor kéne! :-)

Meso
Meso

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?