Új privát üzeneted érkezett!

Csigabigagyereki
Égaházadideki
Kapsztejetvajat
Holnapraismarad. :D:D:D:D

Valami ilyesmi. A többiek meg majd irigykedve olvassák ezeket az intelligenciában úszó információáradatot :D:D:D:D:D

Kaja: elszalaszottam az én drága uramat valami édességért, mert rögtön megverek valakit, ha nem jutok cukorhoz..és nagy bőszen nem tartok itthon, hogy csak egészségesen egyek...na nesze neked diéta, mára kinyírtam!!! :D
Remélem siet... ;)

A te urad is elég kölök még, ha vasárnap du. nyomatja a PS-t :D ;) Tök jó! :) De jó, hogy a Ricsi alszik, addig is gyógyulgat, meg hagy téged is regenerálódni...

Jaj, már csak 50 nap!! (Bár sztem még annyi sem) Okt. 4-én megyünk megint majd dokihoz, remélem programozott csaszi lesz, és akkor már az időpont miatt sem fogok parázni.. ;) (nem mi??????? :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
encu

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááá, egy újabb oldal!!!! ;)

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Már te sem vagy?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? :D

És a többiek? ;)

Kép
Kép
encu

Titeket képtelenség visszaolvasni! :lol:
Na ma ugyan már lázunk nem volt, de az antibiotikumra allergiás lett! :evil:
Én meg qrva dühös!
Olyan sokat aludt ma, hogy végül ebben a szép időben ki sem mentünk!

Encu!
Milyen édességet szeretsz?
Mikor terhes voltam nemigazán voltam kívános, de egy alkalommal a csokifagyiért bekattantam!Képzeljétek, sehol nem volt és olyan hisztit csaptam, hogy Tamás fogta a hasát és röhögött ezerrel! Én ezt akkor nem találtam olyan viccesnek! :roll:

Móni!
Akkor most Ricsibabának mennek a drukkok!
Mennyire utálom aprszívós izét kimosni! :?

Szép álmokat kicsi uhu-k! :wink:

Kép
gabriel79

Szerintetek nem ciki, hogy én már most tervezem Flóra szülinapját?
Asszem tényleg elég lökött vagyok! 8) :lol: :oops: :shock: :roll: :wink:

Kép
gabriel79

Gabó! Üdv errefele ;)

Milyen édességet?? Mindent, ami édes (kivéve csoki, eper és vaniliafagyi) ! Tehát mondjuk a keserűcsokit nem szeretem, de most Kinder Pinguii-t, meg Maxi King-et kaptam, meg Magnum fagyit, amit Karcsi elkunyizott :D:D És mivel epres vol, neki is adtam..mind a kettőt :D:D:D Úgyhogy Apa is terhes :) ;)

Szóval bármi jöhet, ami édes..De ez csak kb másfél hónapja van így...addig nem kívántam semmi cukrosat. Inkább a savanyút, sósat meg fűszerest, de azokból sem ettem sokat, ezért nem híztam sokáig szinte semmit. De most hajrázok :D

Jó, hogy Flóra jobban van, és tök normi, hogy a szülinapját tervezed!! :)

Kép
Kép
encu

Így tudtam én is aztán leszoltak hogy nem így van, megnéztem egy könyvben és így volt

csiga-biga csere ki
ég a házad ide ki
hanem hiszed gyere ki
majd meg látod ide ki

:shock: :lol: legalább akkor mi egyezünk csiga-bigában :lol: kiváncsi vagyok a többiek hogy tudják?! Többiek??????

Jó ha lesz időpont, legalább gyúrhatsz a lelki részére is, és lehet visszaszámolni. Bár a legjobb mégiscsak az lenne ha neked is elfolyna a magzatvíz és Kiskarcsi is ki szeretne bújni, minthogy álmában kicibálják onnan :wink:

Ahogy elküldtem az előző üzit, Ricsi felkelt, aztán sírórohamot kapott, taknya-nyála egybefolyt :evil: most alukázik, megyek én is, ki tudja, lehet nem alszunk sokat :shock:

Kaptál cukrot??? :lol:

Elbúcsúzom mára, jó éjt :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Gabó!

Eddig fülpiszkával pucoltam, de ma kaptam hozzá pucolót, bár még így is gáz pucolni :?

Ne bánkódj, hogy alukázott Flóra, nem árt a pihenés :wink: majd sétáltok holnap.

Hogy jött elő az allergia? Pöttyök??

Na tényleg megyek apa mellé. sziasztok

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Hát ahhoz képest, hogy a mai napra apával semmi programot nem terveztünk, most értünk haza egy órája. :)

Látom Encu, Móni pörögtök :)

Gabó!
Hogy vagytok?

Zsuzsa nagyon el vagy tűnve!!!!!!

Csajok meséltem, hogy behalt a fényképezőnk, ma elmentünk az elektroworldbe és kicserélték.
Szóval a lényeg, hogy most már tudok majd küldeni képeket!! :D

Kép
niki+baba

Basszus, nekem is elszállt a net, mielőtt elküdte volna amit írtam... :evil:

Tesóka, milyen cukrot? Édességre gondolsz? Hajjaj, még sokat is kaptam ;)
Menj, pihengess apával holnap folyt.köv. :)

Niki! Mpörgünk hát! :D
Merre jártatok? HA nem titok... :oops:
Várjuk az új hajas képeket! Is... :D

Kép
Kép
encu

Látom most tényleg csak én voltam bagoly... ;)
Hát akkor jó éjt és szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Móni!
Igen pöttyös lett a hasa és a mellkasa és hasmarsa is volt.
Lehet kapni hozzá takonymosót?
Ricsibaba jobban van?
Flóra meg hisztis lett, mert ugye túl sokat volt kézben! :x

Encu!
Nem baj kell az édesség okos lesz tőle Kiskarcsi! :lol:

Niki!
Még jó, hogy kicserélték és nem kellett újat venni!
Nonó átalussza már az éjszakát?

Kép
gabriel79

Móni!
Licitáltam a teszveszen 3dbBübchen testápolóra, de szerintem valami belehet igazítva a csajnál, mert a licitemre azonnal túllicitált valaki (egyvalaki)! :shock:
Szerinted van ilyen?

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Gabó, örülök, hogy jobban van Flóra, de ez a gyógyszerallergia...és ilyenkor abba kell hagyni a szedését, ugye? Az 1. szülinap, meg csak legyen emlékezetes a kiscsajnak!!!!
Majd meglepődsz, hogy mikre nem emlékeznek vissza :)

Móni, jobbulást Ricsinek, ebben a hülye időben mindenki taknyos...Szilárd is folyamatosan, szerintem kb májusig fog nála tartani :( Szerencsére már rendesen fújja az orrát, 3 éves kora óta, úgyhogy már nem kínozom porszívóval, így is a végén már nem bírtam legyűrni, és rengeteget magyaráztam, hogy ki kéne fújni az orrát, és akkor nem vesznénk össze...

Encu, egyél csak nyugodtan, amennyi belédfér, hagy nőjön a Kiskarcsi :wink: Ma reggel voltam táppénzes papírért, reggeli nélkül, hát akkora mozgásba kezdett Vince, hogy tök látványos volt :)

Niki, örülök, hogy megoldódott a fényképezőgép hiányotok. Nekünk amikor Szilárd kb másfél éves volt leejtette a 3 hónapos gépünket, mivel rászóltam, hogy azt nem szabad, végülis ketten bénáztuk el :oops: De mi is azonnal futottunk másikat venni.

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Azta rég volt ilyen pocsék éccakánk :evil: kb. ha két órát aludtunk :evil:

Voltunk dokinál, valami vírusos nyavajája van a Ricsinek, éjjel hányt és reggelre lázas is lett. Ennyi taknyot én még nem láttam :shock: 5 percenként szívom. Doki mondta amikor csak kell szívjam mert ebből arcüreggyuszi és fülgyüszi is lehet :shock: :evil:

Az orrszívóhoz lehet kapni mosót, olyan mint az üvegmosó csak miniben 300-400 ft.

Most ennyi voltam, megyek aludni mert olyan a képem mintha bemostak volna :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!

Te jó ég..nem mondhatnám, hogy túl sok bizalommal lennék most már az orrszívók, gyógyszerek és átaludt éjszakák felé...Sikeresen agyonparáztattok ;) :D De meglepődni nem fogok. :lol: 8)

Flóra kicsit jobban van, Ricsin meg előjön valami...és fordítva. És ez így lesz későtavaszig?! Hát, lányok, elő a szemránckrémet! :? :roll: :lol:

Barbi! Nekem mostanában ilyenkor reggel nyugis a pici, sőt tegnap egész nap viszonylag alig mutatott magából valamit, és akkor begőzöltem estére, hogy nem ehhez vagyok szokva és addig simiztem a pocakomat, amíg rázendített... :D Apa meg meg volt reccsenve, hogy Alien van bennem, és hogy azt hiszi, ideje lenne beüzemelni a kamerát :D:D:D

Ja, meg olyan szintre pakoltam a tatyómat, hogy már ellennék vele a kórházban, ha muszáj lenne..De a gyerekcuccok előkészítésénél komoly gondban voltam..Mit, mennyit, mekkorát.. Hát találomra betettem 2 zoknit, 2 sapót, 2 body-rugdalózót meg egy kabátkát...ELÉG LESZ??? Meg nyílván vinni fogjuk a babahordót egy bundazsákkal meg takaróval, nehogy megfázzon a csöppöm. MÁR TELJESEN BE VAGYOK GŐZÖLVE!!! Ti is így voltatok? ;) :oops:

Na,nem fárasztok senkit tovább...:D

Niki! Mikor lesz már kép??

Sétálók??? ;)

Kép
Kép
encu

Szerintetek alszunk :shock:

megint adnom kellett kúpot, hát aki ezt kitalálta azt kinyírnám. Tuti mindig akkor jön rá a gyerekre a fosás mikor kúpot nyomok a seggébe :lol: utálom :evil: szegénynek nyomom össze a popóját hogy ne jöjjön ki a kúp erre ő elkezd erőlködni és odafos elém egy adagot és extraként még körbe locsol :lol: Mással is így van? Vagy csak nekem van ilyen szerencsém?

Encu!

Nálunk az volt, hogy gyerekruci nem volt összepakolva, először is mert nem tudtam hogy milyen idő lesz másodszor is rá bíztam ezt apára :!: És tuti cuccokat hozott a korházba mikor jöttünk haza :lol:

úha mennem kell

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Megjött a harmadik forgó a kiságyra :lol: Már kettőt leamortizált a Ricsi de imádja így vettünk megint egyett :lol:

Gabó!

Ha egy licitálásnál te beírod a max összeget amit adnál a termékért akkor egész addig te vezeted a licitálást amíg a többi licitáló alád licitál. Ez a max licited nem jelenik meg de a rendszer követi és csak te tudod hogy mennyit írtál be. Ez az automatikus licit asszem. Hűha lehet bonyeszul írtam :shock: Szóval kikiáltási ár 100 ft, már ennyire licitált valaki, licitálsz rá 110 ft-ért de nem téged hoz nyerőnek hanem azt aki az előbb még alád volt licitálva. Tehát az első beírta mondjuk hogy 210 ft, ez az ő általi max. összeg amit kiadna érte és amíg te nem ütöd be a 211 ft-to addig ő autómatikusan a nyerő. Hűha ez sem lett jobb fogalmazás de azért remélem valamennyire érthető :lol:

Ja ha van valakinek leharcolt körforgója és zenél meg forog és meg akar szabadulni tőle akkor egyezkedhetünk :lol: csak ne kérj érte sokat :oops: mert nálunk ez kéthavonta cserélődik szóval tényleg leharcolt kéne :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki!

Ügyik vagytok hogy ki tudtátok cserélni, még jó hogy ki lehetett :wink:
Remélem akkor sikerül ide is feltenni a képeket :wink: már kivi vagyok nagyon :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nahát merre vagytok?

Most tudtam letenni a Ricsit, eddig rajtam aludt. Most visszaköltözött a régi bevált hordozóba, ott legalább nm vízszintesen fekszik és kap levegőt.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, itt vagyok, most fejezem be a millió kiló mosott ruha elpakolását...kicsit elfáradtam.. :(
De vagyok..

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Rövid kuk
nálunk minden oké Szombaton voltunk Szolnokon apának kellett oda levinnie valamit munka és mi eklkisértük sétáltunk meg ilyesmi fagyiztunk Húúúúú

olyan játszotéren voltunk hogy itt sose lesz ilyen . gyönyörü

vanak képek az Iwiwen ha valakit érdekel.

Encu Kérdezteted vagyios montad meséljek többet mit szeretnél tudni kérdez nem vagyok az a mesélös falyta ha kérdezel válaszolok

Momi neked is leirom mi volt kicsinek a Lívivel . csak idő kell de én nem vagyok az a jo idöbeoszto

na pusz megyek felmosni meg vasalni aztán követm Encu példáját és elrakom a ruhákat
:lol:
anha

A vonalzoim megin tovatüntek ????????????????????
anha

Halihó mindenkinek!

Megérkeztem a messzi távolból egy kimerítő rokonlátogatás után! :lol:
A szombati bálba elmentünk és kemény 10 percet ott is töltöttünk! Szóval egy nagy kalap sz.r volt!

Remélem a manók kezdenek gyógyulni és nincs komolyabb bajuk!
rnecsi

Encu, nálunk is úgy volt, hogy Szilárdnak amikor mentünk haza, apa hozta a cuccokat, én leírtam neki, hogy mi mindent kéne hoznia...de most majd belerakom őket egy szatyiba :) A táskába meg raktam Vincének én is kesztyűt, sapót, meg textil pelust, meg rendes pelust, popsitörlőt is...nehogy hiány legyen belőle :)
Én is nagyon várom már!!!

Móni, jobbulást Ricsinek, nagyon erős lehet a Ricsi, hogy így jársz a kúppal :roll:

Zsuzsa, megnéztelek az iwiw-en, szépek vagytok :)

Kép

Kép
sbarbi

Zsuzsa! A mesélésen azt értem, amir t mi csinálunk..elmesélünk egy-egy jó sztorit, vagy vmi problémát, hátha valakinek van hozzászólása..ilyesmire buzdítottalak téged is :D:D:D
Jó lehetett egy kicsit kikapcsolódni ... :)

Csilla, üdv újra itthon, félidőnél vagy!!!! Tök jó...nekem is olyan, mintha 2 napja lett volna..neked is olyan hamar elrepül majd, meglátod. Arra leszel figyelmes, hogy hatalmas a pocid, össze-vissza mozog és nemsokára babázol ;) :D Nekem nagyon bejön ez az érzés:) A Barbinak is :D:D:D

Barbi! Én is szívesebben bíznám Apára, de ki tudja, mit hozna be..meg egyébként is velem lesz végig, még neki is kell pakolni legalább egy fogkefét meg pacskert.. :D:D

Kép
Kép
encu

Sajna egyre jobban félek! Szerintem nagyon gáz, hogy semmilyen mocorgást nem érzek még most sem! Egyre jobban félek a szombati 4D-től! :cry:
A kaja nem megy, ellentétben a hasammal! :x Totál kivagyok! :oops:
rnecsi

Sajna egyre jobban félek! Szerintem nagyon gáz, hogy semmilyen mocorgást nem érzek még most sem! Egyre jobban félek a szombati 4D-től! :cry:
A kaja nem megy, ellentétben a hasammal! :x Totál kivagyok! :oops:
rnecsi

Csilla!!! NE félj!!!! Mostanában is tök normális, ha nem érzel semmit. Van, aki 21-22. héten érzi meg először! De várjuk a híreket!! :D

Kép
Kép
encu

Lányok!

Várom az ötleteket, hogy mit öntsek a kávéfőzőnkbe, mert a 6 személyes helyett, csak 2 személyes kávét hajlandó főzni, pedig ugyanannyit töltöttem bele mindenből!
Ismerem az "öntsön bele ecetet és főzze át" módszert, de ennél valami emberbarátibb, kevésbé lakásból kikergetős megoldást szeretnék, ha létezik! :roll:
rnecsi

Csilla! Állítsd át 2 személyesről 6 személyesre a gépet ;) Na jó, nem humorizálok, fogalmam sincs, mi ilyenkor a teendő...én Nescafe-t iszom.. :oops:

Kép
Kép
encu

:lol: Sajna én meg nem kávézom, de az ecetet javaslom, szép az idő nyisd ki az ablakot :wink:

Képzeljétek, kezdett gyanus lenni a Ricsi, ugyanazt csinálta mint mikor fájt a füle a multkor. Ezerrel rohantunk a fülészetre, megint annál a sarlatánnál voltunk, erre közli, igen fáj a gyerek füle majd két-három nap mulva jöjjünk vissza hátha elmúlik ez a takony, mert ez húzodott a fülére és beszűkültek a dobhártyái :evil: Használjuk azt az orrcseppet amit a házidoki adott, hátha segít. :shock: Hát nem ő a fülész :?: Felülbírálhatja a házidoki döntését , hisz reggel még nem volt baj a Ricsi fülével :shock: :evil: Annyira érik már bennem hogy egyszer elküldöm a picsába :evil: De akkor kihez menjünk legközelebb ha ilyen van :shock: bár ez nem csinált semmit :shock: :evil: Hű de mérges vagyok :evil: Ja, ilyet beszol hogy melegítsem a fülét ha nem lázas. Pedig mondtam neki hogy tiszta láz a gyerek :shock: Ekkora seggfejet :shock: De ha emiatt a segg miatt felszúrják a Ricsi fülét tuti eltöröm a kezeit :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla!

Szerintem meg azért nem érzed még a mozgást mert lehet hogy elszámolták a szülés várható idejét. Ne izgulj, az tuti kizárható hogy se lábuk se kezük nincs, mert csak akkor nem éreznél semmit, az annyi mint 4 láb és 4 kéz hiány :!: Azokat már a multkori uh-n észrevették volna :!: Nyugi :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, te aztán értessz a nyugtatáshoz... :shock: :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Hát ja , így visszaolvasva nem ezt akartam írni. De azért a lényeg az hogy ne izguljon :oops:

Meg vagyok zavarodva, alváshiány, na meg tök szarul van a Ricsi. Az előbb egymás után kétszer hányt, folyadék nem kell neki, hanja meg egyáltalán nincs. Szegény sír torkaszakadtából de hang az nem jön :cry: :cry: Olyan keserves :cry:

Ma ennyi voltam, majd holnap jövök.

Sziasztok

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Csilla!
Én a 25. hét környékén éreztem először a rúgást, előtte csak bugyborékolt. :)

Na nézzük, hogy sikerülnek-e a képek. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
niki+baba

Ja viszont lányok, az sd kártyánk is behalt, szóval azt kell vennünk még a héten. :(
Lehet attól romlott el a másik gép :?: :!:

Gabó!
Hogy vagytok?

Kép
niki+baba

Niki! És a hajad?? :D

Többiek! :!: :!: :wink:

Kép
Kép
encu

Na neeeeeeee, tudod milyen sokára tudtam felrakni :shock:

Holnap küldök neked a hajamról, de csak este, mert du. megyek körmöshöz. :)
Apával csináltatok a hajamról képet. :)

Kép
niki+baba

Móni!
A mi forgónkat szívesen felajánlom nektek ajcsiba! legalább nem foglalja a helyet! :lol:
Nagyon sajnálom Ricsibabát meg téged is annyira szar érzés amikor látod, hogy a babádnak fáj valami! :cry:
Most én küldöm azenergiát!

Csilla!
Ha sokat mozogsz vagyizgulsz akkor a babók meg lapulnak és akkorindulnak be, ha nyugodt vagy!
Utolsó idős terhes voltam, amikor autóbalesetünk volt!
A fékezéstől az övmeghúzta a pocimat és nem mozdult manó!
Elrihantuk UH-ra minden ok-s volt, de csak éjszaka kezdett mocorogni!
Szerintem neizgulj és ne koncentrálj rá annyira,mert csak azért sem fognak megmozdulni! :wink:

Encu!
Mai édességadag?
Nekem is ennem kellett csokit, pedig most mensizek, csak szolidaritásból! :lol:

Niki!
Flóra sokkal jobban van bár még az orra folyik és nyűgös, de jó, hogy nem lázas!
Nagyon mese szép a szobácska! :D
Várjuk a hajadról a képet!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Csilla, ne izgulj emiatt, hogy még nem érzed, én most a másodikat később kezdtem el érezni, mint az elsőt...biztos azért mert azon paráztam, hogy miért nem érzem már :oops: Azóta meg nincs megállás!!! Majd meglátod ketten micsoda ugrabugrálást fognak csinálni odabent :wink:

Niki, hát nagyon jól sikerült Nonónak a gyerekszobája, igazán ügyik voltatok!

Móni, ezer meg ezer gyógypuszit küldök Ricsinek, remélem jobb éjszakátok volt. Fülfájáshoz nem tudok hozzászólni, Szilárdnak amikor egyszer fájt, akkor nekünk a dokinéni valami kevert orrcseppet írt fel, és attól rendbejött, én fülészhez nem vittem.

Szilárd is felkelt éjjel, valami irritálta a torkát, szóval éjszaka kellett főznöm neki teát, meg evett egy kis mézet, aztán aludt reggelig, remélem nem lesz komolyabb baja, reggel vittem oviba, mert egyébként jókedvű volt. Nem szeretem ezt a téli időszakot, már előre parázok, hogy Vincének miféle betegségei lesznek, amit Szilárd hazahord az oviból :( Ehhez képest Szilárd először 9 hónaposan volt náthás :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok

Niki Gyönyörü letta szoba nagyon tedszik

Hát Momi

Énis kezdek lemerülni . eleve én se alszom jol . De a Zoé északa 1:30 tol folyamatosan fent volt kész voltam teljesen Nyekeget álandoan nem tudom mi lehetet a baja regel mikor kjelni kelett akor mehg aludt volna .
anha

Na Végre vanak Vonalzoim el se hiszem
anha

Sziasztok!

Látom nem aratott sikert a hozzászólásom :oops:

Rövid akartam lenni és írtam f@szságot :oops:

Azt akartm írni, hogy általában azt szokták mondani, hogy kb. félidőtől lehet érezni a magzatmozgást. Persze ez változó, van aki már a 16. héten érzi és van aki csak a 20. táján. Ez természetes, mindenki máshogy van beállítva. És tényleg csak amolyan buborékolás, repkedés az elején meg nem is minden nap éreztem. Aztán lett az igazi rúgás. Lehet hogy egymással játszanak a manók és kímélik anyát :wink: És azt akartam írni, hogy kár azon filózni hogy biztos bajuk van, mert azt már észrevették volna a S.M.-iben uh-on. A teljes mozdulatlalnság nincs mert ha se kezük se lábuk még akkor is jár a fejük, szóval tényleg kár ezen rágódni. Nyugi :!: Fogod őket érezni, sőt lehet hogy már most is érzel valamit, csak tényleg az van, hogy annyira görcsölsz ezen, hogy az alig észrevehető finom rúgásokat fel sem ismered. Remélem nem hari az előzőért, gáz a fogalmazásom :roll: :oops:

ÉÉÉÉÉÉÉÉs aludtunk éjjel :lol: Lekapcsoltam a fűtést a szobába és a babahordozóban aludt a Ricsi, de még azon is emeltem egy kicsit hogy majdnem teljesen üljön. Így nem telt meg az arca takonnyal olyan hamar. Olyan jó volt alukázni 8)

Niki!

Nagyon jóóóóóóóó a szoba. Hű de irigykedem :oops: Na meg majd Nonó barátai hogy fognak irigykedni :wink:

Barbi!

Mi is kevert antibiotikumos orrcseppet kaptunk. Nagy szerencsétek van hogy nem volt fülfájos Szilárd :!: Nem hiszem hogy ez örökölhető lenne, talán csak a hajlam :shock: , én is nagy fülfájós voltam, sőt még most is az vagyok de nincs az a pénz amiért beülnék abba a székbe :oops: Rosszul vagyok ha csak rá gondolok, ebben nem leszek példamutató :oops:
Pont tegnap beszéltük mi is hogy ha majd meglesz a 2. babó, milyen beteges lesz szegény a Ricsi óvódai bacii miatt :?

Gabó!

Beszereztünk tegnap Cebiont, te mennyit adtál belőle egy nap Flórának? Annyit amennyi a dobozon van?

De aranyos vagy, köszönjük szépen a forgót. De jobban örülnék ha kérnél érte valamit :!: :roll:

Zsuzsa!

Sajnálom az éccakát, talán majd a mai sikerül :wink:

Encu!

Tegnap kicsit lájtos voltál :lol: vártam hogy majd teleírod az oldalt aztán reggel olvashatlak erre csak két hozzászólást láttam :shock: :lol:

Mennem kell orrotszívni majd jövök

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na és megint lemaradt valami :oops:

Köszönjük szépen a jókívánságokat! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Halihó lányok!

Ezt az éjszkát sem sírom vissza, ha nem fordultam egyik oldalamról a másikra 40x, akkor egyszer sem, aztán meg fél 5-től fél 7 ig nem aludtam...Szóval Zsuzsa, jól nézünk ki ;)

Gabó, az édességadagom 5 keksz volt, mert már észhez tértem...vasárnap attól a bődületes mennyiségtől nem voltam valami jól... :mrgreen: (kb így néztem ki vigyor nélkül :D )
Tényleg volt baleseted az uccsó trimeszterben?? Te jó ég! Nagyon nagy lehetett a para, hogy nem mocorog Flóra... :shock:
Bezzeg most, mi? ;)

Barbi, te reggel gyalog viszed Szilárdot oviba? Mert akkor neked megvan a napi sétaadagod... Én ma gyalog fogok felmenni a városba, úgy döntöttem, hátha segít majd az aévásban, ha kijárom magam.. :)

Zsuzsa, kitartás ..:D Jók a vonalzóid, és jó, hogy vannak ;);)

Kép
Kép
encu

Tesóka, látod-látod? Ha nem hajcsárkodsz, akkor még alkotni sem tudok ;)
Tegnap eléggé rendbe raktam a házat, egész jó lett...hász asszed látszik még?!?!?!?! DEHOGYIS! Kezdhetem előlről... :shock: :roll:

De most egyelőre kajálok valamit, mert Kiskarcsi az előbb még csak csuklott, de most már követelőzik...aztán rendbe dobom az arcom meg a hajam és felsétálok vásárolni valami trikókat Apának, meg nemtom még mit is... (elfelejtettem!!!! :shock: :shock: :lol: )
Nincs kedvetek sétálni egyet? Úgy 11-11:30 körül?
Jó, hogy tudtatok aludni, nekem sem ártana :D:D:D De majd hozzászokok a 3-4 órás alvásokhoz...és annak is örülni fogok, mint majom a farkának.. :)
Na, megyek, csinálom a pirítóst, oszt jövök!!!

Kép
Kép
encu

Encu, dehogy viszem gyalog, ma is épphogy beestünk 8-ra kocsival, szóval bizony hiányzik a séta! Mikor mész? Nem kell egy utitárs? :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! 11-11:30 kb. Dehogynem! Gyere! Vásárolgatni fogok, remélem nem para ;)

Kép
Kép
encu

Takarítás :shock: na ja :shock: :shock: asszem nekem is neki kell állni, lehet holnap beállít a doki mert nem tudom a Ricsit felvinni a rendelésre, az meg ciki lenne ha meglátná mi uralkodik itt :oops:

Mi tuti nem megyünk sétálni, meg fertőzünk is !!! Már nekem is fáj a torkom meg folyik az orrom, apa meg elkezdett köhögni :evil:

Jó étvágyat :wink:

Jó sétát csajok :wink: Pékséget tessék elkerülni, vagy bemenni és enni helyettünk is :wink: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?