Sziasztok!
Látom nem aratott sikert a hozzászólásom
Rövid akartam lenni és írtam f@szságot
Azt akartm írni, hogy általában azt szokták mondani, hogy kb. félidőtől lehet érezni a magzatmozgást. Persze ez változó, van aki már a 16. héten érzi és van aki csak a 20. táján. Ez természetes, mindenki máshogy van beállítva. És tényleg csak amolyan buborékolás, repkedés az elején meg nem is minden nap éreztem. Aztán lett az igazi rúgás. Lehet hogy egymással játszanak a manók és kímélik anyát
És azt akartam írni, hogy kár azon filózni hogy biztos bajuk van, mert azt már észrevették volna a S.M.-iben uh-on. A teljes mozdulatlalnság nincs mert ha se kezük se lábuk még akkor is jár a fejük, szóval tényleg kár ezen rágódni. Nyugi
Fogod őket érezni, sőt lehet hogy már most is érzel valamit, csak tényleg az van, hogy annyira görcsölsz ezen, hogy az alig észrevehető finom rúgásokat fel sem ismered. Remélem nem hari az előzőért, gáz a fogalmazásom
ÉÉÉÉÉÉÉÉs aludtunk éjjel
Lekapcsoltam a fűtést a szobába és a babahordozóban aludt a Ricsi, de még azon is emeltem egy kicsit hogy majdnem teljesen üljön. Így nem telt meg az arca takonnyal olyan hamar. Olyan jó volt alukázni
Niki!
Nagyon jóóóóóóóó a szoba. Hű de irigykedem
Na meg majd Nonó barátai hogy fognak irigykedni
Barbi!
Mi is kevert antibiotikumos orrcseppet kaptunk. Nagy szerencsétek van hogy nem volt fülfájos Szilárd
Nem hiszem hogy ez örökölhető lenne, talán csak a hajlam
, én is nagy fülfájós voltam, sőt még most is az vagyok de nincs az a pénz amiért beülnék abba a székbe
Rosszul vagyok ha csak rá gondolok, ebben nem leszek példamutató
Pont tegnap beszéltük mi is hogy ha majd meglesz a 2. babó, milyen beteges lesz szegény a Ricsi óvódai bacii miatt
Gabó!
Beszereztünk tegnap Cebiont, te mennyit adtál belőle egy nap Flórának? Annyit amennyi a dobozon van?
De aranyos vagy, köszönjük szépen a forgót. De jobban örülnék ha kérnél érte valamit
Zsuzsa!
Sajnálom az éccakát, talán majd a mai sikerül
Encu!
Tegnap kicsit lájtos voltál
vártam hogy majd teleírod az oldalt aztán reggel olvashatlak erre csak két hozzászólást láttam
Mennem kell orrotszívni majd jövök