Sziasztok!
Kata007
Örülök, hogy jobban van a Párod, és javul a helyzet!
Engem pont a héten hívott fel a védõnéni, hogy mikor jöhetne, de mondtam, hogy épp szakvizsgára készülök, úgyhogy addig nem. Nagyon megértõ volt, sok sikert kívánt, és azt mondta, áprilisban jelentkezik. Miért nem lehet mindegyik ilyen??? Kíváncsi vagyok, milyet fogok ki az új lakásban.
Képzeld, a férjem teljesen véletlenül (õ nem olvassa a Babanetet) tudod, mit töltött le a Kazaa-ról? Nightwish-t! Hát, nagyon jó! Én csak egy lágyabb számot hallottam ugyan, de nagyon tetszett. Fantasztikus hangja van a csajnak, aki énekelt benne.
(Csak zárójelben jegyzem meg: Ez amúgy nem Kalán néni, hanem az a néni, aki Csõrike gazdája!
)
Panka
Marika
Jézusom, így rohan az idõ?! A jövõ héten már 15-e van! Épp tegnap este gondoltam Rátok, most aztán már bármikor jöhetnek a babucik! Marika, Téged aztán jól megkavartak az idõpontokkal!
Panka, kellemetlen lehet ez a viszketés. És azt nem mondták, hogy miért kell minden nap menni? Ez nem lesz nagyon fárasztó?
Mindkettõtöknek szorítok, hogy papás szülés legyen.
Zoli
Szerintem fantasztikus dolog a papás szülés és a férjem szerint is. Téged miért rémítene meg a dolog? Egyáltalán nem borzasztó, mint a filmeken, legalábbis a férjem szerint. Azóta is sokat emlegeti, milyen hatalmas pillanat volt, amikor a fia kibújt, és felsírt.
Neva
Ezt el sem tudtam képzelni Rólad!
Mik vannak!
Evaeva
Azt hiszem, még nem gratuláltam a kis jövevényhez, így most teszem meg!
Vigyázz Magatokra! Én miskolci kórházak tekintetében nem tudok segíteni, mert én kimentem Szikszóra szülni, amit nem is bántam meg, a következõkkel is kimegyek. Nekem a zuhany a szobában volt, így nem kellett napjában kb. 50x kivánszorognom, mert én legalább ennyiszer álltam alatta.
Dodus
Én ezer éve nem fõztem semmit.
De majd az új konyhámban bepótolom! Remélem, nagyon fincsi lett a malacka. Nigellát én is mindig nézem, nagyon szeretem.
Képzeljétek, olyan szépen halad a lakás! Tegnap megvettük a függönykarnisokat is, faborítású, két sínes (iszonyú drágák
, de nagyon szépek) és a kapcsolókat, lámpákat is. Szóval megint egy vagyont költöttünk.
És tegnap, hosszú idõ után elõször, végre miniszoknya volt rajtam!!! Hát nem tudom elmondani, hogy milyen szuper érzés volt! A kis rövis bundámban és hosszúszárú csizmámban újra igazi nõnek éreztem magam.
Már csak pár hét, minden ruhadarabom jó lesz rám! Ettõl fantasztikusan boldog vagyok ám! Azt ne kérdezzétek, hány kiló vagyok, mert nem állok mérlegre, csak majd a vizsga elõtti napon. (De a ruháimból ítélve saccra 55 körül lehetek.)
A tanulás is megy, bár tegnap nem vittem túlzásba a rohangálás miatt, de majd ma bepótolom. Martin jól van, újabb fog nincs, de idõnként kicsit nyûgös miatta, bár nem vészesen.
Puszi mindenkinek, Lina