Sziasztok!
Gabó!
Csak hasonlót találtam a babaneten de szerintem ez nem az de azért nézd meg
http://www.babanet.hu/faq/fog05.php
Ugyanitt olvastam csak egy másik témában, hogy cataflam cseppeket is lehet adni 1 éves kor alatt nagyon indokolt esetben 10 hóstól 5 napig max.
A cataflam nagyon jó fájdalomcsillapító, tapasztalat, nem a Ricsin hanem magamon tapasztaltam.
Mikor a Ricsinek nem ment le a láza, ezt csináltam: kúp, utána hűtőfürdő, ne töröld meg hanem hagyd hogy lepárologjon Flóráról a víz, ez is csökkenti
a testhőt, ne legyen nagyon befűtve sem beöltözve a picilány, és ne is takard be hogy tudja leadni a teste a hőt. Két óra mulva másik lázcsillapító és közte hűtőfürdő ha
nem megy 38 alá. Nekem ezt kellett csinálni, ezt mondta a doki.
Ha úgy érzed, hívd fel a dokitokat, vagy az ügyeletet! Max. feleslegesen telefonáltál!
Ne sírj, én is alig bírtam visszatartani, volt hogy nem is ment. Iszonyú de talán reggelre jobb lesz!!!!
Minnél többet alszik, annál biztosabb a gyógyulás!!! Alvás közben regenerálódik! Gondolj erre!
Jajj, ez olyan elkeserítő, kitartás +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ elküldtem minden erőmet