Új privát üzeneted érkezett!

Fiora nagyon szívesen segítek! :wink:
3-4 szem alma kell a sütihez,de attól is függ,hogy mekkorák természetesen! Kristyálcukiból nem kell sok,megszórod fahájjal és pár kanál(nem sok Pl:1-2)cukorral. :wink:

Szólj,ha vmiben még segíthetek! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Helga merre vagy? Milyen idő lesz a többi napon??? :roll:
Ma úgy néz ki elmarad a séta,mert szakad az eső még mindig,és majd mire el áll Gabika aludni fog,vagy uzsizni. Pedig képeket is adtam be előhívatni. Na talán majd holnap le tudok menni! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

boszi: köszi, akkor nekiállok. Drukkolj :lol:

Kép
fiora

Drukkolok Fiora! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Gani,
HU, nem semmi, amit irtal!!! Bar ez az egyszerre csak egy dolgot csinal a baba, sokszor van. Allitolag a mozgasfejlodes es a szellemi fejlodes is viszonylag kulon-kulon zajlik.....

Boszi,
Mi voltunk kint, pont mikor kisutott a nap :)
Most hetvegeig melegszik szepen az ido... legalabbis azt hiszem.

Fiora,
Hogy sikerult a suti???

KépKépKépKép
thelga

Gani akkor ezek szerint Gege is azért nem beszél még mert inkább a járásra koncentrált már szaladgál de ha szalad azért még esik nagyokat de ha normál tempóban lépeget akkor nincs gond.

Fiora hogy sikerült a süti?

nika70
Salgótarján

Helga!
Igen, igazad van! Valahogy így működnek, hogy vagy az egyik vagy a másik fejlődés kerül előtérbe.
De biztos vannak ez alól is (mint mindenhol) kivételek.Gondolom Ők lesznek a zseni gyerekek :lol:

Nika!
Majd figyeld Gegét a későbbiekben eszerint! Kíváncsi vagyok, hogy nála is beigazolódik -e ez az állítás!Amikor biztosan jár, szalad, szerintem Ő is elkezd rohamtempóban dumálni!

Én 1, de még 2 évesen is mindig mondogattam, hogy az én lányom sosem akar csacsogni a fülembe? De egyszer csak beindult!Most meg tényleg le kell lőni néha :lol: Kis szófosó lett :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

a süti tök jó lett, gyorsan elkészült és még gyorsabban el is fogyott. Legközelebbre dupla adagot rendeltek belőle :lol:

Kép
fiora

Sziasztok!

Ma Fanni apával volt délelőtt, először voltak egyedül ilyen sokat, de jól birták :lol: Én egész délelőtt frászban voltam, hogy mit fognak együtt művelni, de nem volt semmi gond. Ügyes volt apa :lol: Ebéd után aztán anyu átvette Fannit apától, és délután már ő volt vele.
Hétvégén nem dolgozok, már alig várom! Csak Fannival leszek!

Fiora! Lassan itt a pocakos korszak vége... :lol: Még nem érzel semmit?

Boszi: még lehetnek iker gyerekeid.... :wink:

Trécsi? Merre vagy?

Hát sajnos, megint csak ennyi, Fanni vár :lol:
Pussz mindenkinek!!!

horvviki

Viki: nem érzek még semmit. Anyósom ma megnézett és azt mondta nem szülök még a héten, mert nincs eltorzulva az arcom :lol:

Kép
fiora

Sziasztok Csajok!

Nyugi semmi gáz,csak sok volt a dolog,meg a hangulatom se volt valami extra.Olyankor nem írok:(

Ma meg különösen szenvedek:(Tegnap voltunk a párommal az antinikotin terápián..
Iszok,iszok,de nekem akkor is hiányzik:(
Remélem ez elmúlik..
Helyette eszek,amiért meg külön utálom magam!

Tegnap apárom szólt rám,inkább akkor ujra cigizzek,mint egyfolytába egyek :lol:

Ő is szenved ám! :oops:
trécsi

Nika! Gergőt nem tegnap tartottátok?

Őszintén szólva nem tudom h van e külön Gergely v Gergő..(ami mai nevek szerint)

De mindenesetre NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK ÉS SOK-SOK PUSZIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fiora ügyi vagy a sütit illetően!)..eltorzulás..megjegyzem nekem már jóval elöbb megvolt:)

Én mint rangidős a gyerekekkel,bevallom őszintén,nem emlékszem erre,amit Gani mond..
De kiváncsi leszek!
Armand nagyon korán beszélt és sokat!))Viszont későn járt.(15hó)
trécsi

Viki örülök h jól telnek napjaid és Fanninak is..
Azért érezni soraidból h alig várod h hazaérj :wink:

Ezzel mindegyikünk igy lenne..Ez a természetes.
De nyugi,jó kezekben van Fanni!

Ja és örülök h mkinek tetszett a frizud!))megkönnyebbülés :D

Fura h már dolgozol...Hmm..

Na mennem kell,Milán szolongat:)
trécsi

trécsi tegnap gergely volt viszont Gergő az simán csak Gergő ami nov 17-én van de azért köszike:)

nika70
Salgótarján

Na látod:)mondtam én h nem vagyok jól tájékozott:D
de lemaradni semmiképp nem akartam:)
trécsi

Boszi!Erről Te tudnál inkább mesélni..
Mondtad h a párod is volt ilyen terápián.

Én iszonyú szarul vagyok:(de nem is a cigi hiányzik,hanem lezuhant a vérnyomásom és kávét nem lehet inn még 4 napig.

Szétmegy a fejem és állva elaludnék..!!!Egy hulla jobban néz ki nálam :?
Szegény Milán nem sok hasznom veszi ma:(
trécsi

Sziasztok! :wink:

Trécsi végre írtál! :P
Helga? Fiora? Kia te is rég voltál? Levi manó?
Viki neked meg kitartás,már csak a holnapi nap! :wink:
Juditus nem írsz akkor ide? :roll:

Lányok én ma már pakolok,mert 15én utazunk le anyuékhoz,s nem szeretek semmit sem az utolsó napra és pillanatra hagyni! Pénteken szerettünk volna menni,mert ugye apjuknak vasárnap ugyis vissza kell jönnie,de nem kapott szabit! :twisted: Most meg jön a HÚSVÉT és sok meloja lesz,nem tudom nagyszombaton le tud-e jönni?! :roll:

Láttátok tegnap a HAL A TORTÁN-t? Hát az a csaj haláli volt! Még azt sem tudta,hogy néz a tepsi és a konzervnyitó! :lol: És képes volt magával foglalkozni a vacsora helyett! :twisted:

Ja és emlékeztek biztos,hogy meséltem a vaskerítésről,ami ráesett egy kisfiúra. Na azóta is úgy van,semmit nem csináltak vele! :evil:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Trécsi teljesen megértelek,most nem kicsit nehéz neked!
Apjuk nagyon könnyen viselte! :wink: Kávézott és nem volt ilyen baja! Én aki letettem,na nekem volt sokkal rosszabb!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Most olvasom Trécsi miért nem lehet kávét innod 4 napig? :shock:
Apjuk ivott rendesen,ahogy előtte is! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Gabika születése felkerült a netre: :lol:

http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=2167

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boszi

Nagyon hosszúník tűnik a születéstörténeted :roll:
Én nagyon örülök, hogy nem szenvedtem sokáig... bár így nem tuod ilyen szép hosszú történetek írni..

A DM-es pólót megmutattam Apának, hogy... nézd, ilyet fogunk majd kapni 9 hónap múlva :lol:

Nagyon jól néz ki Gabika és a zöld Lufi Úr :P

Én nem láttam a Hal a tortán-t, helyette vagy 2 napja néztem meg a másik ilyen műsort, amikor Maci (egy kövér nő) főzött... Fúúúj
Már tudom, hogy mitől néz ki így :lol:

Fiora

Szúúúúnyog???
Én még nem láttam.. Remélem idén sem fogok...
Ide nem nagyon jön fel :lol: magas neki a ház :wink:
De van egy konnektorosunk a fürdőben, ha felkapcsoljuk a villanyt az is melegszik :P :P
Így nem megy mindig...

Gratula a sütihez!
Milyet csináltál?
Jó receptek:
www.webcukraszda.hu
Itt van nagyon egyszerű is...
Én, ha nincs sok időm (Apa szereti) és gyorsan kell valami, akkor ezt csinálom: Almás sütemény

Már csak 1 hét...
Izgalom van már?

Viki

Nem irigylem a barátnődet..
Elsőre két baba :shock: :P
Én régen ikreket akartam, de aztán rájöttem, hogy először elég 1 baba is :lol:

Trécsi

Nem lehet most könnyű nektek... de kitartás!
Nekem is rossz volt az elején, én is magamtól raktam le a cigit.
...és ettem helyette (cukrokat) :? akkor jött fel majdnem 10 kiló :evil: amitől azóta sem tudtam megszabadulni :cry:

Rágózni nem akarsz?
Hátha segít...

Juditus?

Ma szép idő van, nem úgy, mint tegnap :?
Délután elmentünk Manóval megrendelni a tortát Apának vasárnapra.
Nem akartam babakocsival - kenguruval vittem :lol: , már az elején bealudt... visszafelé nagyon esett az eső, de így befértünk egy esernyő alá :lol:
Vettünk néhány ruhát és egy kis majmot a kocsiba :P (nem volt jobb ajándék ötletem ), a torta lesz mellé.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Manó még most is alszik :shock:
Most sem volt rossz az éjjelünk.
22 előtt elaludt, 03 után ébredt, evettés aludt fél 8-ig.
Akkor evett, játszott egy órácskát a csörgőjével és velem, ismét alszik :lol:

Délután nem hagyom aludni, mint tegnap.. és ismét hamar elalsuik, nem lesz fent éjfélig :lol:

Lassan felül:
Kép
Baba a tükörben:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Pakolás még sehogysem áll,mert Gabika délelőtt semmit nem aludt! :twisted: Ilyen még sosem volt nála! Most is játszik,de nagyon várja már az ebédet. Utána séta és bolt,mielőtt nagyon bealudna! :roll:

Anyu teljesen kivan,most hívott,hogy haza kellett rohanni a mamához,mert Wc-zni kellett neki. :roll: A mama felhívta,hogy a x néni sehol,aki főz rá,meg ott van! :twisted: Még jó,hogy anyut fel tudja hívni,különben összecsinálta volna magát!Anyu is már örülne,ha találna mást,de nem nagyon van aki ezt megcsinálja,és csillagos össezg kell nekik!Egyszerűen nevetséges,hogy vkinek fizetsz,hogy ápolja a családtagodat,és nem képes ott lenni :evil: .Mert dolga volt,azt mondta!Anyuval azt vettük észre,hogy csak a mani kell neki,és mindent leszar,és mindent 100x kifizetett! :evil:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi
Remélem Gabika bepótolja a délelőtti alvását.

..és hol mászkált az a nő, akinek ott kellett volna lennie a mamád mellett?
Jól otthagyta... :evil:

Sajna vannak ilyen emberek is, akiknek nem tetszik a munka...

Nemrég csengetett a postás..
Meglepődtem, mert nem várunk semmi ajánlott dolgot.
Csomagot hozott..
A Kismamában kitöltöttem egy kérdőívet, visszaküldtem és kaptam ajándék Neogranormon törlőt és 15 db Eurovit multivitamint. :lol:

Megyek , mert Levi azt kiabálja, hogy gíííí, ágíííí.
Vagyis éhes :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia az a nő otthon volt! :twisted: Mostanában mindig ez van,de amig anyu nem talál jobbat kell vki a mama mellé! :roll:
Én is kaptam olyan csomagot ma! :P Nekem nem csengetett a postás,odarakta az ajtóhoz! :twisted: Mikor kinyitottam akkor esett elém! :wink:
Egyik nap én is belenéztem a Vacsoracsatába,de én ott senkit nem ismertem! :oops: Kellene? Ki az a MACi pl? :roll:
Ja és persze,majd el felejtem Levi manó nagyon édes a képeken!!! :)

Voltunk lent sétálni,de olyan szél és hideg van! :? Siettünk is haza!
Gabika most alszik,remélem min. 16-ig!

Többiek merre jártok?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi a vacsoracsatában már civilek vannak csak az első héten voltak híres emberek és 500 ezer ft-ot lehet nyerni azt hiszem de nekem az nem tettszik:)
én is a hal a tortánt szoktam nézni:)
Úgy sajnálom hogy vége a bostoni halottkémeknek:( szerettem

nika70
Salgótarján

Én nem nézem egyik műsort sem...

Azt is csak azért néztem, mert véletlenül bekapcsoltam a tv-t és...
mert inkább zenét hallgatunk Levivel :P most ő csak álmában hallgatja - még alszik :P

A Maci egy kövér nő...

Ezek a legfrissebbb képek - csak az idő nincs jól beállítva a gépen:
Kép
Kép

Megyek főzni - Apa 2 óra múlva jön...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia: 2 szúnyoggal találkoztam az elmúlt 1 hétben és persze engem szerettek a legjobban a családból, úgyhogy van rajtam pár csípés. :(
Az almás-fahéjas sütiti csináltam meg Boszi receptjei közül. Most hogy új sütúm van, lehet, hogy gyakrabban fogok alkotni. A régiben nem lehetett fokot beállítani és ráadásul minden leégett benne. Köszi a receptes oldalt, majd megnézem.

Ma voltunk megint CTG-n. Szerencsére minden OK. Hétfőn megyünk UH-ra, CTG-re és vizsgálatra is. Ott talán kiderül, hogy mekkora a gyerek. Különben megnéztem és a múltkori UH-n 10 cm-es volt a fejmérete. Az nagy?

Kép
fiora

Kép

Kép

nekem ezek a frissek :) a második a kedvencem most az első meg hogy milyen szép rendet tud csinálni

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Holnap csak délután dolgozok, délelőtt itthon leszek Fannival. Fanni továbbra is jól van, nem érzi meg, hogy nem vagyok vele. Nekem viszont annál inkább hiányzik... Már várom a hétvégét!

Trécsi: hogy birod cigi nélkül?

Boszi: milyen jó lesz nektek lent Balcsin! Mindig irigyellek, ha mész le...

Nika: Már Fanni is tud ilyen "rendet" rakni :lol:

Fiora: hát én nem is tudom, hogy nagy-e a 10 cm... :roll: De már csak pár nap és kiderül. Már alig várom, hogy megszülessen Zsófika :lol:

Kia! De jó neked, hogy Te mindig kapsz valamit... Múltkor pelenka, most meg törlő és vitamin :lol:

Tv: hát régebben én mindent néztem, de a héten szinte semmire nem volt időm. Csak Barátok köztöt nézek :lol:

Holnap délelőtt jövök többet! REmélem Fanni is hagyni fogja :lol:

horvviki

Sziasztok!

Délután aludt Gabika 1,5 órát,addig én is kicsit pihentem és tornáztam. :wink:

Viki de jó,akkor holnap te is leszel reggel itt! :P Elhiszem,hogy várod a 7végét,én is mindig így voltam,mikor meloztam,és így lennék vele most is,ha már én is dolgoznék. :wink:

Ma apjuk hosszú napos,egyedül vagyunk. Ilyenkor írtó hosszú 1 nap! :roll:

Nika nagyon jók a képek! :lol: Jó kis rendet csinál Gege már! Gabika is pakolgat,de ilyen téren a te kis fiad viszi a prímet! :lol:

Kia imádom Levi baba képeit nézegetni! Olyan kis babaillat is jó lenne hozzá még! :lol:

Hallottátok Görög Zita újra kismama? :shock: Nem semmi gyorsan jön a második,hiszen 2007 elején szült,ha jól emlékszem! :roll:

http://www.stop.hu/articles/article.php?id =291402

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Új képek
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Fiora
Örülök, hogy minden oké...
A 10 cm.. annyi szokott lenni a végén (átlag).

Nika
Gegéről tényleg jó kép a második.
Szépen rendet rak :lol:

Viki
Jó, hogy Fanni jól elvan anyukáddal... pedig még olyan pici. :)

Boszi
Látom finom a kutya :lol:
Jól bealudt Gabika.

30-án lesz börze a Hungexpon...
Nem megy valaki?

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Elnézést h megint eltüntem,de a tegnapom pokol volt!!

Hál isten ma már sokkal jobb,nem szakad ki a tüdőm a helyéről..bár tegnap majdnem feladtam..

Mire az volt a válasz az embertől,h itt nem fogsz!Kimész vagy ahova akarsz!De rendes!
Az nem baj h Ő 2 dobozzal elszívott egy nap ,nem olyan régen..
Most meg Ő a Májer:))) :twisted:

Na hagyjuk!

Levi baba nagyon édes,mint mindig..Olyan komoly arcokat tud vágni
:)
Jéééé, Levi is Ágiiiizik??
Milán is mindig Ágit hívogatja,meg a huggies pelust:)))

Nika az a gyanum,h nem sokára nálunk is ilyen szép rend lesz nemsokára:))))

Fiora már csak pár nap...Másodszorra már nem izgultam,csak várakoztam..
Megnézzem a fejméretet Neked?Csak ugy összehasonlításként...

Boszi!GAbika már kész nagyfiú..Csodállak is érte!Főleg a jó szoktatásért..(alvás)
trécsi

Viki várunk!HA tudsz,gyere...persze megértjük h minimum 10ig fogsz aludni és utána Fannizol:))))

Hol lehetnek az uj belépőink?!

Juditus határozottan eltünt:(
Ganit se láttam...
trécsi

Sziasztok!

Mi is elvagyunk mostanaban. Autot keresgelunk, eddig kozosen hasznaltuk a sogorommal az aposunk kocsijat, de egyre nehezebb megegyezni, hogy ne legyen belole sertodes, igy elkezdtunk keresgelni. Egyenlore valami olcsobb hasznalt kocsit gondolunk (olcsobb?? attol fugg 500-600 ezer ft azert irtora sok penz).

Tvnezes??? Mostanaban egyutt alszom el Aronnal, azaz este 8 korul mar elalszom, viszont igy jol birom az 5:30-as kezdest :D
Viszont en is lattam a hal a tortant :) Jot lehet rajta szorakozni, de azert allando programom nem lesz.
Es utana tornaztam vegre kazettara! A Cindy Crawford szules utani kazijabol a B programot (17 perc :) )

Ja, tegnap voltunk mereckedni! 9370g es 79cm az egy eves adatunk!

Viki,
El tudom kepzelni, hogy nehez lehet Neked igy! Anyukad hogy birja kulonben??

Trecsi,
Kitartas!! (hogy hanyszor hallod ezt tolem mostansag???? :shock: ) Gondolom egyre konyebb lesz cigi nelkul!!!!

Gani,
Nalunk egyenlore egyik sem fejlodik mostanaban annyira nagy leptekben, talan szep komotosan a beszed meg a szellemi dolgok, pl papazik, enekelget, tapsikol, de pl. meg nem jar. De lehet, hogy meglep bennunket a fiu, es egyik naprol a masikra tortenik valami!!!

Nika,
Jo kis kupi!! :D Olyan nagyfiunak latszik Gege a kepeken!!!

Kia,
Gratula a nyeremenyekhez!!!

Boszi,
Edes, ahogy alszik Gabika :) Nem kenyelmetlen neki ez a poz??? Holnap utaztok, ugye???

KépKépKépKép
thelga

Jó reggelt lányok! :wink:

Viki várunk ide,ha Fanni enged,és felébredtetek! :lol:

Fiora már nagyon izgulok mikor bújik ki a babó! :P

Tényleg hova lettek az új tagok??? :roll:

Helga akkor egy kalappal a kocsikereséshez,remélem sikerrel jártok. :wink: Múltkor nekünk is mondta após,hogy hogyhogy még nincs kocsink? Erre mondom,mert nincs mani megvenni rá! :twisted: Ha lenne,már rég lenne,de nem fogok a kocsi miatt egyik napról a másik napra élni,meg a lakáshitel is itt van! :roll:
Igen holnap utazunk. Ebéd után megy a vonat. Apjuk vasárnap jön is vissza sajnos! :oops: Természetesen amikor tudok írok onnan is!

Trécsi én is azt tudom mondani,hogy kitartát a ciginélküliséghez!!! :P Ügyes vagy,menni fog!!! Milán babáról rég raktál fel képet! :wink:

Kia hallottam én is,hogy lesz Börze,de én lehet csak a kismamásra megyek majd ki! :wink: Az április közepén lesz! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ja Gabika 7:30kelt,és már 9 előtt vissza is aludt! :lol: Akartam porszívozni,de így marad a pakolás a böröndbe! :wink:

Kalmár Genovéva alias VV Jenny videoklipje,mert énekesnő lett.
Szeritnem iszonyat rossz! :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=YyVUFRxWbz Y

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ezek szerint "normál" méretű a kiscsaj :D , de majd a hétfői UH-nál kifaggatjuk a dokit.

Kép
fiora

Viki látom nem tudtál jönni mégse,de sebaj,majd este és 7végén azért ha tudsz jelentkezel gondolom! :wink:

Fiora a lányok 1-2 nappal előbb szoktak jönni általábban! :P

Gabika végül 10:20ig aludt,utána meg játszott. Már meg is ebédeltettem,nemsokára megyünk le. Én meg kivasaltam,mostam és pakoltam a böröndöt délelőtt. Sikerült megint az óriásit megtelíteni. De hát ez van,ha az ember kisgyerekkel utazik 10 napra vhova! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hát voltunk lent,de nem sok ideig,mert nagyon hideg van! :roll: Őszi hangulatom lett hirtelen nem tavaszi!
Még jó,hogy nem cseréltem le a csizmát tavaszi cipőre eddig,mert így is majd megfagytam! :roll:

Látom ma nincs nagy forgalom! :?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Trécsi!
Jaj, de aranyosak vagytok, hogy visszavártok!! :D
Itt vagyok ám, csak a háttérből :lol:
Mi most értünk haza az oviból, Bogi már lehet, hogy el is aludt közben.
Mindjárt állok neki egy kis sütkérezéshez.Sajtos pogit és Boszi kapucínerjét sütöm meg.Holnap jönnek vendégeink, remélem sikert aratok majd :D

Cigi! Apukám kb.20 éve szokott le.De, hogyan :?: Este mondta anyukámnak, hogy elszívta az utolsó cigijét, holnaptól ne vegyen neki... Képzeljétek!Azóta nem gyújtott rá! Nagyon tudom bálványozni az akaratáért!

Végre péntek van :!: 2 nap nyugi lesz, melo nélkül :wink:

Megyek a konyhába, majd jövök :D

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Köszi a bókokat... átadtam Levinek :lol:

Trécsi
Tényleg kitartás!
Nekem sem volt könnyű az első néhány hét cigi nélkül, de később már a szagát is utálni fogod :wink:

Helga
Szép nagyfiú mér Áron!
79 cm :P

Juditus tényleg nagyon eltűnt...

Boszi
Én a kismamás börzére nem tudok majd menni, mert úgy néz ki akkor otthon leszünk Szabolcsban.

Ha ma már nem jövök, akkor JÓ UTAT Nektek!

Időjárás...
Ismét esik, pedig már kezdtem örülni, hogy sütött a nap ma :?

Gani
Biztos sikert aratsz :wink:
Most, hogy írod - nekem is sütni kellene valamit... de vasárnap tortát eszünk..

Ma és holnap ismét egyedül fürdetem Levit :? de úgy néz ki hétfőn is.
Apa melózik, most ment délután :(

Ma végre sikerült Manónak - megkóstolta a kakas lábát :lol:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

sziasztok ma énb is egyedűl fürdetek mert Gabi dolgozik:):):):):):) De megoldjuk :):):):)

Édes Levi baba

Helga adatokat mentettem gege is 80 cm volt egy évesen meg persze 11 kg

nika70
Salgótarján

Csatlakozom az egyedül fürdrtök táborához!
Apa ma 8-ra ment,és 21 előtt haza se ér sajnos! :( Tegnap is 20:20ra ért haza,és Gabika már aludt! :roll:

Nemsokára el is kezdjük,mert nyügösködik! :oops:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

fürdetők akart lenni----elírtam bocsi :oops:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nektek könnyebb, mert már ül, áll...
De nekem :?:

Most is rakok valami vastag dolgot a feje alá , így nem kell tartanom is :lol:
Nem könnyű...

Mindenem vizes lesz :lol:

Most alszik egy fél órája... lassan felébresztem, mert éhes lesz és akkor nem fürdünk...

Viki
Remélem jó volt a napod (délelőttöd) Fannival.

Fiora
Holnap már csak 5 nap :shock: :wink:
Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Jó éjt mindenkinek!

Kép
fiora

Mindenkinek nagyon kellemes 7végét kívánok!
Majd jelentkezem lentről is ahogy tudok! :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi nem semmi pasikat raksz fel :) :wink:
Apa csak 9 felé ér haza de gyerek alszik már én is lefürödtem megvacsiztam szóval jó éjszakát mindenkinek:):):):):):)

nika70
Salgótarján

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?