Új privát üzeneted érkezett!

Viki: :wink:

Kép
fiora

Sziasztok!

Sajna most kettesben vagyunk, mert Apa melózik még :( a téren...
Levi most aludt el, nagyon nyügi volt.

Helga és Boszi
Kép
Áronnak és Gabikának!

Fanninak pedig itt is Kép

Nagyon aranyosak a kicsik!
Gegének is milyen kék szemei vannak :wink:

Ma egyedül fürdettem Levit :shock:

Az esti mérésnél 6990 gramm volt :P
Második mérés - csak a kép kedvéért: (az időpont nem jól van beállítva :? )
Kép

Itt félúton a tisztaság felé :lol:
Kép

Viki
Remélem jó lesz a napod a munkahelyen!

Remélem lassan jön Apa haza....

Jó éjt! :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

..és utólag: Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok Lányok,gyerkőcök!)

Elnézést h ilyen sokáig eltüntem és köszönöm az aggódást!

Megint rengeteg minden történt itt:)

Igy elsősorban köszönteném a szülinaposokat!) Kép BOLDOG SZÜLINAPOT ÁRONNAK ÉS GABIKÁNAK!!!SOK BOLDOGSÁGOT!!!

És gyorsan köszöntöm Fannit is,kinek a névnapja volt.. Kép NAGYON BOLDOG ELSŐ NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Eztán még folytatom soraim..))
trécsi

Helga milyen volt a keresztelő?
Nálunk tavasszal lesz esedékes..Bonyolúlt volt az elintézési procedúra?

Nika nagyon édi Gergő!))minap gondolkoztam el,h vajon elpakoljak majd v szoktassam a nem szabadra?!:)) még nem jutottam dűlőre:D

Kia Levi manó majd kicsattan az egészségtől!!Nagyon rohamosan fejlődik!És gyönyörű bab,mint mindig!
Mostmár én is egyedül fürdetek sajna:(pedig olyan jó kis közös program volt ez esténként..

Boszi h sikrült a szülinap?
Várjuk a képeket!!

Vikink ma lépett a tettek mezejére:)reméljük sima napja lesz és Fanni is ellesz a nagymamival..

Apropó lehet h uj tagunk érkezik majd!

Fiora a párod mindenképp szóljon nekünk,ha lehet..Bár tudom ez lesz az utsó dolga a nagy izgalomban és örömmámorban..
De azért izgulunk nagyon Értetek!!
trécsi

Mindjárt meg is nézem,h válaszolt e..

4 hónapos a babája és szintén Békási anyuka..
trécsi

Még nem válaszolt:(
trécsi

Velünk azóta is sokminden történt..(főleg lelkiekben),de nem terhelek vele senkit inkább..

Más!Jelentkezte az ELO suliba levelezőre!Gondoltam kihasználom az itthonlétem:)nem mintha nem akadna dolgom:)
De ez mindig is érdekelt!Grafológia szak..
Már nagyon várom a tananyagot!
trécsi

Tegnap kihasználtam anyós jelenlétét és gyorsan megcsináltam a melóm,míg itt volt..Igy ma nem kellett 5kor kelnem :lol: csak 6kor:)

Szombaton megint belémkötött,(és megvárta az alkalmat mikor csak ketten vagyunk ..FIFIKÁS)jeleztem ezt a páromnak,aki szólt is neki..Az eredmény-h nem beszél velem,míg nálunk is volt,csak kerülgettük egymást a lakásba.Kezébe adtam az aktuális dolgokat,tea,kaja egyebek és kész..
Nagyon korrekt! :twisted:
trécsi

Bánja a ló, én nem küszködök tovább vele!
trécsi

Boszi végül milyen tortát sütöttél Gabikának?

Ötleteket várnék felnőtt farsangi jelmezhez!)
ha esetleg eszetekbe jutna valami jópofa,könnyen megoldható,szívesen venném..Szombaton megyek!
Addig nézelődök ez ügyben a neten..

Milán lassan kel már..
Tegnap olyan nyügi volt:(de este mikor csak 3an voltunk,már semmi baja nem volt.Annyira aranyosak ketten Armanddal!))
Szó szerint látszik h mennyire szeretik egymást!Ez olyan boldoggá tesz!Armand mindig megtudja nevettetni!
Fura h még/már 6 hónapos lesz és milyen kifejező tud lenni!))
Cukipofa! :lol:
trécsi

Na hiányoltátok a reggeli üzijeimet?! :lol:
hát megérkeztem:)))

Bocsi ha sok voltam,mint mindig :oops:
trécsi

Hihetetlen!Akárhova nézek,csak pajzán jelmezek vannak!

Ami jó!! :oops:de ugy mégse jelenhetek meg:)
trécsi

Sziasztok!
Trécsi hívott, esetleg csatlakozhatnék hozzátok. Most csak pár percem van, ha jöhetek írok magunkról.
Ricsike a kisfiunk november 8án született, szombaton volt 4 hónapos :) És mi is békáson lakunk.
judit
juditus

Szi Juditus!)

Már vártalak!

Ha lesz időd,gyere!Elvileg vkit mindig itt találsz(kis túlzással),de ha nem vagyunk is bátran írj!!

Melyik oldalon laktok?
trécsi

Sziasztok! :wink:

Köszönjük mindenkinek a szülinapi köszöntéseket! :P
Nagyon jól sikerült a tegnapi nap! :lol:
Voltak vendégeink is: anyósomék,párom legkisebb tesója és párom nővére és családja

Mondanom se kell Gabika mintha megérezte volna,ha vmi készülőben van,mert ebéd után nem aludt,mert látta,hogy nagyban dízsitás folyik meg minden.

15 órára vártuk a vendégeket,kicsit késtek. Gabika már benyomta az uzsonát,mire mindenki megérkezett.

Lufik és a díszítés nagyon tetszett neki. Féltünk,hogy kidurran 1 lufi,mert húzogatta rajta a körmeit és rágcsálni szerette volna!

Sok mindent kapott: :lol:

Sógornőméktől: járássegítő bohócot,ami dobol,miközben tolja majd

Anyóséktól: Első számítógépét( A párom ezen akadt ki,hogy hogy vehettek ilyet,hiszen rá van írva,hogy 3 éves kortól?! :twisted: -- Addig most el kell tenni,mielőtt agyonnyomogatná)

Tölünk: FP tanuló szerszámpadot,játszóasztalt és okosbagolyt

Keresztszülőktől plüss kutyát,lufikat és manit

Anyukáméknál majd most 7végén lesz a bulija!

A torta nagyon tetszett neki,majdnem le is rántotta. A gyertyát is ügyesen próbálta elfújni,de csak kellett az én segítségem.

De mikor a tűzijáték is rákerült a tortára eltört a mécses nála! Kicsit megijedt,de aztán a végére megkedvelte!

A torta mindenkinek ízlett. Gabikának nem adtam belőle,mert tejszínes volt a krémje,és olyat még nem evett.

Sajtos rúdat majszolt el helyette. :P

Más:

Anyu teljesen kivan,mert aki a mamát "gondozza" kevesli a manit,pedig már 80.000-at kap havonta a napi 2 óráért. Órabért nem fogad el! :evil: Ezért is csak annyit tesz,hogy megfőz,meg ezt-azt csinál,még ágytalaznia se nagyon kell a mamát! :evil:
Mindig azzal jön anyunak,hogy más 100.000ket keres ilyennel. De napi 2 óra alatt??? :shock: Mamám megtudná,hogy mennyit akar ki is készülne.Neki el se mondjuk,ő havi 30.000ról tud csak! :wink:
Már azt is kijelentette,hogy ahogy kijön a jóidő nem nagyon jön majd,nem fog ráérni! :twisted: Meg anyu észreveszi,hogy sokszor ez-az miatt kifogást keres,hogy nem tud jönni,vagy előbb elmegy. ÉRDEKES!!! :evil: Csak az a baj,hogy nehéz embert találni erre!!! Senki nincs a közelben más,aki megcsinálná sajnos!!! :roll: Ha meg az ember meghirdeti kérdés,hogy mikor lesz jelentkező,és az milyen is! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Juditus üdv a csapatban! Mesélj kicsit magadról!!! :P

Trécsi végre itt vagy,már hiányoltunk! :lol: Nincs új kép Milán babáról?! Anyós no komment! :twisted:

Helga nagyon jók a képek,majd gyere,ha lesz időd,és mesélj a nagy napról! Miket kapott Áron és hogy tetszett neki minden?!

Kia Levi manó olyan kis édes,ennivaló! Szép súlyban van! :lol:

Fiora már nincs sok hátra.... :P Én 1 éve a mai napom reggel 7:38kor szültem meg a kis drágámat!

Viki jó munkát az első naphoz és kitartást! :) Remélhetőleg Fanni is jól viselkedik,és minden jól alakul. A képek nagyon jók! Jó kis ajándékokat kapott! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

És akkor képek :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nagyon boldog szülinapot Gabikanak!!!

Szia Juditus! Udv koztunk! Ha lesz idod, irj magatokrol, Ricsi babarol, Bekason belul merre laktok! stb....

Aron lassan masfel oraja alszik!!! Szinte hihetetlen igy delelott! Biztos megerezte, hogy szeretnem levinni a vedonohoz mereckedni :twisted:

A tegnapi nap nagyon jol telt! Bar reggel mar nagyon koran ebredt Aron, ujabb rekord: 4:30. Ugyhogy reggel jo koran nekifoghadtunk az ebedkeszitesnek anyukammal. Megcsinaltuk a husgomboclevest, a fasirtok, rantott hust. Elozo nap elkeszult a torta es a juhturos pogacsa. A torta nem volt tul szep, eleg nyomi lett, de nagyon finom volt. Azt a tortat, amirol a kepet is feltettem, anyosom csinalta. Nagyon szep lett az ove, es finom is. Majd teszek fol kepet az altalunk keszitettrol is :)
Megjottek a vendegek 10-11 kozott, aztan elmentunk a templomba (ide a bekasi ofaluiba, nagyon kedves a pap!). A keresztelot nagyon jol viselte Aron, bar kicsit meg volt illetodve :) de nagyon jol videlkedett, nem volt siras, semmi ilyesmi.
Utana hazajottunk, es megvolt az ebed. Tortagyumiszolas is volt, majd teszek fel kepeket.
Az ajandekokrol nincsenek meg kepek, ugy latszik, inkabb mindenki jatszani akart az uj szerzemenyekkel :) Kapott: FP szerszampadot, zenelo szonyeget (nagyon jo jatek, mindenkinek csak ajanlani tudom, legalabbis mi nagyon jol szorakozunk vele a ferjemmel :D ), kapott meg olyan tablat, amire tud rajzolgatni, kapott ket tok jo fajatekot is. De majd csinalunk mar kepeket is.

Boszi,
Orulok, hogy jo volt a szulinapi party nalatok is! Nagyon jok a kepek!!! Jo sok midnent kapott Gabi baba is :) A macis torta pedig szenzaciosan nez ki, sokkal szebb, mintha rendeltetek volna (es biztos sokkal finomabb is)!

Viki,
HU, ma mar dolgozol! Varjuk a hireket, milyen volt az elso nap! Fanni tok jo jatekokat kapott, nagyon cuki a kepeken!

Trecsi,
Itt nagyon konnyen ment a keresztelo, nagyon rendes, kedves a pap. Bejelentkeztunk egy honappal elotte, aztan felhivott a mult hetfon, hogy talalkozzunk penteken, akkor kedvesen fogadott, elmondta, hogy is zajlik az egesz. Nem volt gond meg az sem, hogy reformatus eskuvonk volt. (ezt csak azert irom, mert hallottam olyan esetekrol, amikor is gondot okozott, nem akarta megkeresztelni a pap, mikor meghallotta, hogy nem volt templomi eskuvo)

Nika,
Tok jok a kepek Gegerol! :)

Fiora,
HAJRA, mar lassan a finisben vagytok! :) Varjuk a hireket!

Kia,
Nagyon aranyos kis vasgyuro ez a fiucska! :)

KépKépKépKép
thelga

Bocsi, hogy felkoveren ment el a hozzaszolasom! :oops:

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

Trécsi
Jó az elhatározás, hogy tanulsz... én nem tudom magam rávenni.

Kép Boldog Szülinapot Gabika!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Boszi
Nagyon jók a képek és a videók.
Sok szép ajándékot kapott Gabika.

Juditus
SZIA!
Mesélj magadról és a kisfiadról.

Helga
Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő.

Viki milyen volt az első nap a munkahelyen?

Megyek főzni...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Nika kérésére akkor itt a sajtos rúd recije :lol:

Sajtos rúd V. Hozzávalók:
• 50 dkg liszt
• 25 dkg margarin
• 20 dkg sajt
• 1 pohár tejföl
• só
• A tetejére:
• 1 tojássárgája
• reszelt sajt
Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrom, kisodrom, majd derelyemetszővel rudakat vágok. A tetejét megkenem a tojássárgájával, megszórom reszelt sajttal, majd forró sütőben megsütöm.

Én dupla adagot sütöttem! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Most értünk haza a sétiből és a vásárlásból.
Ma is kellett postára mennünk! :twisted: 20 percet álltunk sorba,mert 1 ablak volt nyitva,és senki nem volt olyan kedves,hogy mondta volna,hogy menjek elé,és várakozzak annyit a babával! :evil:
Utána vettünk neki a DMben pelust és kajákat és kiváltottam a szülinapi polóját,ami ajándékba jár 1 éves kor kürül! :lol:

Tegnap az esti fürdésnél belepisilt a vízbe! :lol: Ma pedig nem tudom hogy csinálta,de reggelre nem volt rajta a hálózsák! :shock: Csak kis bodyban volt ás állt! :lol: Jó kis szabadulóművész lenne! 8)

Viki milyen volt a napod?
Trécsi én is irigyellek az elszántságod miatt. Erőm nem lenne hozzá!
Kia neked is köszönjük a köszöntést! :wink:
Többiek? Merre vagytok?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Trécsi engem szórakoztat mikor sokat írsz szóval csk nyugodtan :):):):):):):):):) anyós nem semmi:(:(

Juditus persze hogy szívesen fogadunk:):):):):) gyere gyakran már amennyire kisfiad enged ja és beteszlek a táblába majd írd meg a hiányzó adatokat :):):):):

Boszi nem kell eltenni a számítógépet attól hogy mi van ráírva gege zenegépe is 3 éves kortól van és tök jól használja :):):) csak ha van olyan apró része amit ki lehet bogarászni belőle akkor ne add oda neki még :):):9 amúgy nagyon jól sikerültek a képek a torta nagyon cuki te csináltad? még mindig nem kaptam, meg a sajtosd receptjét :wink: :wink: leírod?

Gabikának is Boldog szülinapot :)
Kép

nika70
Salgótarján

Boszi látom közben eljött a recept is :):):):):):)

Kép

nika70
Salgótarján

a méréseknél majd cm-t is kérek csajok:):):):):)

nika70
Salgótarján

Tovabbi kepek:

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKépKép
thelga

Helga nagyon jók a képek :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Véletlenül vagyok itt "köztetek" :roll: Egy régi barátnőmet kerestem, akiről annyi volt az utolsó infóm, hogy békásra költözött.De nem látom köztetek :?

Ám, ha már itt jártam, majdnem végigolvastam a topikotokat :)
Egyébként nekünk semmi közünk békáshoz, de még Bp-hez sem :lol: Borsodban lakunk.

Viszont ha már beírok közétek kérdeznék illetve mindanék pár szót, ha nem hariztok meg érte!
Boszi!
Mi kislányunk pont lyen laptopot kap szülinapjára :D
A tortád nagyon szép!Esetleg megosztanád velem a recidet?

Remélem nem baj, hogy így ismeretlenül írtam nektek!

Kellemes estét mindenkinek!
Sziasztok!
Anita&Bogi Cica

Anita
Kép

Kép
gani

Gani,
Udv koztunk! Gyere csak nyugodtan barmikor! Bar valoszinuleg, leven hogy tapasztaltabb anyuka vagy, nekunk lennenek kerdeseink!

Nika,
Koszi a tablat! Mereckedni nem voltunk, ataludta a kisprucsok a tanacsadas idejet. Viszont igy delutan nem aludt semmit, igy estere iszonyatosan faradta volt.....

Trecsi,
Kivancsi vagyok az ELO-s tanfolyamra! Majd ird meg, milyen!

KépKépKépKép
thelga

Hát sziasztok!

Hú, nagyon elfáradtam ma... De gyorsan eltelt a nap, jó sok meló van... A munkámban sok az elmaradás, az utóbbi időkben már nem nagyon csinálgatták a melómat, mondván, hogy úgyis mindjárt megyek vissza. Ezért kicsit káosz is van...

De Fanni jól viselte a napot, nem volt semmi gond vele, anyuval jól elvoltak. Viszont délután nagyon örült, amikor hazaértem :lol:

Trécsi! A hajamat mindenki dicsérte, azt mondták nagyon fiatalos! :wink:

Boszi: nagyon jók a képek és a torta fantasztikus lett! Jobb, mintha cukrászdai lenne! (sőt nem is mondanám meg, hogy nem cukrászdai :roll: )

Helga: alvós kép haláli :lol:

Juditus: üdv itt! Mesélj magadról! És gyere sokszor! :lol:

Kia! Hát most a párodnak nem lesz nyugodt hónapja szerintem :roll: Mindjárt márc. 15... reméljük nem lesz semmi zavargás...

Gani! Kit keresel? Hátha ismerjük? :wink:

Bocsi, csajok, most csak ennyire futotta, altatom Fannit! Holnap is jövök! (Csak hogy el ne felejtsetek... :wink: )

horvviki

Nika
17-én írok (új) centit is :P

Helga
Jók a képek...
Az alvós nagyon jól sikerült :lol:
Látom ízlett a torta :lol:

Szia Gani!

Viki
Biztos nem felejtünk el :wink:
Jó pihit!!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Helga!
Ha valamiben tudok, nagyon szívesen segítek! Nyugodtan kérdezz :!: :!:
Egyébként nálunk is hamarosan szülinapi parti lesz :lol: A Mi szemünk fénye 3 éves lesz :D

Viki!
Tudom ám, hogy ma kezdted a melót!Bizti lesz pár nap mire belerázód(tok)sz :!:
Fekete Adrienn az ismim neve.80-as születésű (velem egyidős).Most lesz márciusban 2 éves a kisfia, Ákos.Nem tudom, hogy ennyi adattal beazonosítható-e :? Hacsak, nem pont a szomszédja valakinek :D

Jó éjt mindenkinek!
Anita

Anita
Kép

Kép
gani

Ma látom még senki sem írt! :P Én vagyok az első!
Köszönöm szépen a tortás gratulációkat,jól esett,és majd felteszem a receptjét! :lol:

Gani én igaz 6,5 éve itt élek,de nem nagyon ismerek senkit. :roll: Iwiw-en ne nézted esetleg? Annyit se tudsz róla,hogy Békás melyik részére költözött?

Viki mára is nagyon szuper napot,jó munkát neked! :wink:

Többiek merre vagytok?

Gabika 7:40kor kelt,és már újra alszik! :lol:

Új cipőnk
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Új Dm-s pólómban
Kép
Kép

Anya mögé másztam
Kép

Sajtosat eszek
Kép

Anya vedd le
Kép

Lufikkal
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszi mi is ilyen polót kaptunk mikor egy éves lett gege:):):):)A cipő is nagyon cool:) mennyibe került?Valami ilyesmit szeretnék én is tavaszra neki:):)

Gani üdv köztünk én mondjuk 82-2004-ig laktam békáson de én sem ismerem habár 10 évvel fiatalabb talán emiatt sem :) de az iwiwen tényleg megérné hogy utána nézz:):):)

Többiek hol vagytok?

nika70
Salgótarján

Nika 7500 +830 szállítási költségbe kerül a kis cipő! :P

Gabika még alszik... :lol:

Helga nagyon jók a képek! Ezt a tortát csináltad te? Mert szerintem nagyon szép! :wink: A zenélő szőnyeget hol vettétek?

Kia? Fiora még egyben?

Trécsi mi újság? Mostanában nem nagyon írsz! :roll:

Esik az eső miért is ne! Pedig le kellene mennünk a boltba. Remélem el áll addigra! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

még vagyok. Olyan rosszul aludtam az éjjel, hogy most pótoltam pár órácskát a kanapén :) . Nálatok is vannak már szúnyogok??? Hallottam, hogy ezen a részen (Békáson) több van, de hogy már március elején jönnek arra nem számítoottam. Mit tesztek ellene? Hálót vagy konnektorba dugóst?

Kép
fiora

Gabika mostanáig aludt: 2,5 órát! :lol: Remélem azért még délután is fog kicsit!

Fiora szúnyogok már most??? :shock: Még nem vettem észre,de amúgy a konnektorost ajánlom,pláne mikor nyitott ablaknál alszik már az ember!

Képzeljétek egy ismerősöm 9 hós kislánya már bilibe kakilt! :P Nem semmi mi?
Mamám szerint Gabikának is rá kell nemsokára már szoknia! :roll: Szerintem még azért korai kicsit,de 3 éves korára legyen az,meg mire a kistesó érkezik főleg akkora! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hello!
Boszi!
Jelentem, én voltam ma az első, csak nem írtam :lol: Mielőtt munkába indultunk, benéztem hozzátok!
Iwiw? Na, az volt az első hely ahol néztem!

Fiora!
Nálunk rengeteg szúnyog van idényben!Tisza mellett lakunk!Mi első nyáron elektromos riasztót használtunk(tudod, ez az ami a fényével odacsalja a szúnyogot, legyet és aztán mikor odarepült, jól megsüti), második nyár óta már a párologtatós elektromost!

Mi most értünk haza munkából, Bogi már alszik.Megyek keresek valami vacsirecit :D

Majd jövök hozzátok még, jó?

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani

Voltunk lent sétálni és boltban,meg elmentünk apa elé. Szerencsére az eső elállt. :wink:

Hát képzeljétek mi történt a mi házunk előtt: :shock:

Egy anyuka jött le 3 gyerekével(egyik pici babakocsis). 2-en szaladgáltak,és egy nagy vaskerítés ráesett az egyikre! :cry: Még látni is szörnyű volt!A mi gondnokunk feladata lenne ezt rendben tartani! El sem tudom képzelni,hogy Gabikával ilyesmi történjen! A kisfiúnak semmije se vérzett,de a feje nagyon fájt! :roll: Párom rögtön oda is adta az anyukának a gondnoknő teloszámát! Remélem nem lesz baja a kisgyereknek,de a gondnoknő most kap keményen! :?

ezért tuti,de meg is érdemli!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Szunyogok???? Mar????
Egyebkent itt nalunk eddig nem igazan volt jellemzo, hogy szunyogok lettek volna, igy mi nem is teszunk ellenuk semmit.

Boszi,
Igen, ez volt az altalam keszitett torta, de a kep csaloka, mert elegge nyomi lett kulonben, viszont finom, es ez a lenyeg.
Tok jo a cipő, amit vettetek!
A lufitok is szupi volt. En a legegyszerubb lufikat vettem, par el is durrant, szegeny Aron tobbszor nagyon meg is ijedt toluk.
A zenelo szonyeget aposom vette, igy nem tudom, mennyibe is kerult.
Bili: valoszinuleg ez meg veletlenul sikerul annak a kislanynak! Itt is az egyik anyuka kislanya ugyesen kakil mar bilibe, de ez meg nem tudatos, es meg nem is erdemes a babakat erre tanitgatni. Legalbbis szerintem! Neked mi a velemenyed errol Gani?? Gondolom, Bogi mar regota szobatiszta!

Viki,
Gondoltam, hogy iszonyu faradt lehetsz az elso nap utan! Orulok, hogy volt erod azert bejelentkezni :) Tok jo, hogy Fanni ilyen jol viselte az elso napot!

KépKépKépKép
thelga

A szobatisztaságról nemrégen hallottam nagyon nagyon érdekeset!!Ha nem bánjátok, leírom elejéről, hogy tiszta legyen a kép!
Bogi nappalra kb. 1,5 éves kora óta szobatiszta.A tavaly őszünk-telünk úgy telt, hogy csak akkor kapott pelust nappal, ha mentünk valahová.Itthon eleinte alul csak zokniban volt.Bili szem előtt és ha kellett, magától ráült.Eleinte én ültetgettem, hogy megtanulja, mi is ez. A tél elég isvolt a szobatisztaságra.2évesen éjjelre sem adtam pelust.Éjjel 2-szer, később 1-szer, majd egyszersem költöttem fel pisiltetni.Így elsőre sikerült nekünk.
DE!
Hallottam egyszer a Csak csjokban, hogy "...egy 2 éves gyereknek már illik mondatokban beszélni..." Bogimnak még akkor kezdtek letisztulni a szavai! Persze rögtön megijedtem! :oops:
Felhívtam a tv-számát és beszéltem a Dr.Nővel! Eleinte jajgatott, hogy ez így nem ok!Még arra is rákérdezett, hogy nem vettem-e észre, hogy mentálisan sérült a gyerek! Persze kikértem magamnak!Ennenek gyanúja sem merült fel bennem!A végén(mikor már a neurológiát emlegette nekem :shock: )említettem, hogy már szobatiszta, ez is bizonyíthatja, hogy nem sérült!Válasz: "...ja!Miért nem ezzel kezdtem!"
Ugyanis! Egyszerre nem fejlődik a beszéd és a szabályozóközpont!Tehát vagy beszélni, vagy üríteni tanul meg a gyerek(egy időben)!
Szóval nálunk akkoriban kicsit háttérbe szorult a beszédfejlődés.
Pár hét múlva bebizonyosodott ez a gyakorlatban is!Bogi őrült tempóban elkezdett beszélgetni!

Jajj, bocsássatok meg, hogy ilyen hosszú voltam! :oops: De ez így egy kerek beszámoló!Szerintem titeket is érdekelnek az ilyen dolgok!

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert Fanni az első... :lol:

Ma is elfáradtam... még vissza kell rázódnom...

Szúnyogok? Még nem láttam idén...

Vaskerités: jaj, remélem tényleg nem lett semmi baja a gyereknek!

Gani: sajnos nem ismerem :(
És persze, hogy érdekel minket minden! Azért Te már jó pár mindenen átestél :wink:

Többiek? Ma nem irtatok sokat...

Képzeljétek a barátnőm, akiről múltkor irtam, hogy terhes, ma volt orvosnál, és IKREKET vár :lol: Sírva hivott, most kicsit kétségbe van esve. A családban még soha nem volt iker, és csak egy babát terveztek egyelőre...

horvviki

Csendben vagytok lányok!

Trécsi mi újság? Tegnap se voltál! :roll: Minden ok???

Viki akkor most nem irigylem a barátnődet,és is kétségbe lettem volna esve,és titkon féltem is,hiszen apa ikergyerek! :lol:
Nagyon jó munkát neked mára is! Kitartás,közeleg a 7vége! :P Vagy esetleg te akkor is dolgozol?

Helga?Fiora?Kia?Nika?Juditus?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Megint szép időnk lesz,esik! :x Remélem azért HÚSVÉT-ra jobb idő lesz! :roll:

Na még mindenki alszik,vagy mit csináltok???

Szerintem Gabika is az idő miatt alszik el nagyon hamar. Ma is 7:40kor kelt és 9:10kor már aludt is! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

LÁNYOK??? :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

boszi: épp te kellesz nekem :D
Ma elhatároztam, hogy sütök valamit, mert átugrik au anyósom megnézni milyen lett a lakás a felújítás után. Az oldaladról kinéztem az almás-fahéjas kiflit, mert egyszerűnek néz ki. De mivel kezdő vagyok a sütében lenének kérdéseim :oops: .
A pár szem alma mennyit jelent? 3-4 közepes vagy több? Mennyi kristálycuki kell bele kb.?

köszi :lol:

Kép
fiora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?