Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Hetvegen elvoltunk, ugyhogy ezert nem neteztem, vegre nem a monitort lestem egesz napKép
A meleget utalom (najo, nem magat a meleget, hanem ezt a poklot..), Zolikarol dol a viz allandoan. Szombaton kint pancsizott kadban, majd teszek rola kepetKép

Amugy priman van, etvagyara nem hat a meleg, tiszta zabagepKép Mostmar csak 3x szopizik, reggel-delutan-este, delelott gyumolcsozik, delben fozelek+pici nasiKép Ez hol gyumolcs, hol pici adag tejpep.
Alvassal szorakozott egy kicsit a hosegben, nehezen tudott szegeny elaludni nappal, de ma potol, mert mar a 2. nagy szunyat nyomja, pedig ebedido is vanKép Iszik sokat, almas babateat csorosbol, egyedulKép Kuszik, maszik, es felallKép Folyamatosan mozog, igy folyamatosan csupa viz a feje..

Szombaton este szalonnat sutottunk 2 szomszedasszonnyal (egyik fiatal csajszi, a masik a potmamankKép), szuper voltKép fel 11ig elvoltunkKép

1 het mulva remelem nem lesz ilyen hoseg, nincs kedvem pokoli idoben vinni Zolikat a Heim Palba..
Megyunk ortopediara, megnezik Zolcsi labat, mert a jobb labfejet nagyon kifele tartja.
Jah, ha nem irtam volna, Zolcsi a multheti meresen 10850g es 72cm voltKép

Heppi,
Te is meselj am!Kép

Kata,
Hat a centid meg igencsak hosszu lehet..Kép
Koszi, javulok, a hatam mar nem faj, viszont profi modon kohogok, hiszen naphosszat gyakorlomKép
Ha kilabalok ebbol, mehetek vervetelre, enis megnezem a pajzsmirigyemet.
Nah, tea ugybol mi lett?

Betti,
Kevin nagyon tunder lehet, fenykepet kerunkKép
Mendit ossze kell ereszteni a nagyfiammal, o is dumasKép Mondjuk most megertem, hiszen mindent el kell meselni a telefonban, hogy mit csinal MamaeknalKép Nagyon edesKép
Pakolas nama is dult, egy csomo cuccom nekiadtam baratnomnek, o most baromira lefogyott, en meg sose leszek olyan vekony, mint 3-4 eve, szoval helyet csinaltam a szekrenybenKép

Nah, megyek, mert a kolleganom szabin van, minden melo rajtam, de most szerencsem van, mert Zojika -(c) Gyuszko- jokat aludt, igy sokat haladtamKép

CsaoKép

Mica

Jajj, az igert kep:

Kép
mica

Én nemtok mit mesélni. A két fiú állandó állna, sokat másznak, mostmár elég, ha Orsi van. Napközbeni alvás egy rémálom és este se megy mindig magától ebben a dög melegben. Orsi szobatisztaság haladgat. Ha nincs rajta alul semmi, akkor szinte sosincs baleset ITTHON, bugyiban azért sokkal ügyetlenebb. Anyósoméknál fele-fele arányban éri el a bilit Kép
Vasárnap voltunk Bp-en bútornézőban. Tkp csak lecsekkoltuk, hogy amit kinéztünk bútorokat, az most strapabíró-é vagy sem, tecc vagy nem. Eddig úgy tűnik jól választottunk Kép Orsi anyóséknál volt, csak a két fiút vittük, Kikában ebédeltek belőlem Kép Nagyon jól bírták, mondjuk az üzletekben klíma, a kocsiban klíma, szal csak a parkolói perceket kellett kibírniuk. Délután össznépi alvás volt, Orsit úgy kellett ébreszteni Kép

Betti,
Úgy érted, hogy K tökegyedül jár??? Le a kalappal, jól belehúzott az a kisvasgyúró Kép Mendi dumálását is eltudom képzleni.

Orsi is szokott olyanokat mondani, hogy lehidalok egyből. Csak néhány szösszenet.

Mosogatok, odajön:
-Anya, zavarok?
-Nem.
-De zavarhatok???

Leveszi apja fotóalbumát.
-Gyertek fiúk mesélek. Látjátok, itt még kicsivoltam. Ez itt apa, jött a télapó és mentünk szánkózni, aztán ettünk pancsintát.
stb stb mondja míg meg nem unja Kép

Kata, Mica
A ti srácaitok szumóbirkozóknak készülnek? Kép Nagyon édesek. Már csak egy kérdésem van, mikor van időtök dolgozni, mert nekem még a háztartás is meghaladja az erőmet Kép

Én a fiúkról nem tok paramétereket adni, mivel nem mérem őket Kép De nappal még 4-szer szopiznak, éjjel meg ahogy kijön. Általában csak fejenként kétszer kelnek (persze nálunk az éjszaka este 8-tól reggel 8-ig tart --- szal ha úgy veszem, csak egyszer ébrednek). Mondom általában, mivel ebben a dög melegben éjjel is többször ébrednek Kép Majcsak lesz vhogy Kép

Orsi nyávog, mennem kell

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Szia Mica!

Örülök, hogy jobban vagy, meg hogy Zolika is jól viseli a meleget.
Csak nem neked is pajzsmirigybajod lesz? Kép Remélem nem.
nagyon jó a kép, olyan sokat változott a fiad!

A vékony ruhák selejtezésén én is túl vagyok már sajna Kép

Én is megyek, lassan menetidő lesz, bár ebben a dögmelegben semmi kedvem..
még a kért kép, vagy bizonyíték Kép

íme, bár nem lettek túl jók Kép

Kép
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Heppi!

Már megint egyszerre írtunk Kép
el is hiszem hogy nem egyszerű velük. De miért baj az hogy állnak?
szupi, hogy Orsi szépen halad a szobatisztasággalKép Mendinek is van még balesete, ha annyira belemerül a játékba, már későn szól.
Én annyiszor elhatároztam már, hogy csinálok ilyen aranyköpéses szösszenetet, de soha nem érkezek leírni őket, így meg nem jut eszembe semmi. Nálunk most ez a szerinted? visszakérdezés a menő, őrületbe kerget vele!!

Igen, ahogy látod a képekből is, Kevin teljesen egyedül jár, immár két hete, három hete tette meg az első lépését Kép

Mérés ügyben én se tudok pontos adatot, majd szerdán beviszem tanácsadásra, úgyis fel akarok íratni agyhártyagyuszis oltást neki.
De biztos nőtt, mert baromi hosszúnak tűnik. Igaz, Mendi se alacsony éppen a 98 centijével Kép
Mindig egymáshoz mérem őket (főleg most hogy egymás mellett sétálnak) hogy viszonyítsam Kevin mennyit nőtt Kép

Na, mostmár tényleg húzok, még lezuhanyzok meg miegyéb.. gondolkodom mit vegyek fel, hogy ne süljek agyon a napon. Meg hajmosás, meg ...
és a szekrényt se selejteztem ám ki, mert közben jött anyu Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Heppi,

Hat egyszeru a keplet, miutan a geppel dolgozom, igy akkor csinalom, amikor idom vanKép Ha Zolcsi alszik, vagy ha epp nyugodtan eljatszik a szobaban. Es altalaban eleg idot hagy, hogy haladjak a meloval.
Nem mondom, hogy ez nem megy a haztartas rovasara, mert egy kicsit minden szalad, de mindig tudok meg valamire idot szakitan, vagy epp parom besegit.
Amugy ejjel Zolika is felnyusszen neha, de eleg a cumi, es alszik tovabb. Vegulis mar lassan 5 honapja van igy, ugyhogy mar megszoktamKép

Betti,
Hat tunemeny a sracKép Mennyit valtozott az arcaKép Meg se ismertem volna.
Pajzsmirigy remelem rendben, de miutan a terhesseg ugy beleszolhat a hormonok eletebe, ezert akarom megnezetni, hogy a szules nem hozta-e elo ujra valamelyik problemat. Remelem, hogy minden oke, bar a doki magasabb vernyomast mert multkor, es az nem okes..

Nah, megyek, mert most faradt el Zolcsi, es gondolom szomjas is..

Mica
mica

Sziasztok!

Most csak becsekkolok, mert az olvasással kimerült a szabadidőm isKép
Látom, Mica azért néha szállított híreket rólunk, így nagyon újat nem mondhatok.
Szóval dióhéjban: Anyáméknál voltunk közel egy hónapig, hogy a két nagyobb csajszit legalább a nagyi istápolja helyettem. Na nem volt tök tuti a pihenés, hála az én önzetlen apámnakKép, ja és persze Mesi szórakoztatása továbbra is az én feladatom volt, ezért max a délutáni alvásideje lett a napi kikapcsolódásom. Lányok jól elvoltak, Timi pocakot is eresztett a nagyszülői gondoskodás jóvoltából, múlt heti mérés szerint alig 20 kiló így 3 és 3/4 évesenKép Mesike is bevadult, párom nem győzte szállítmányozni nekünk a spéci gyógytápszerét, 1 hétig naponta 6-7-szer evett a kis drágaKép De azért nem minden tökéletes, mivel a hozzátápi továbbra is nehéz dió, eddíg napi 1x hajlandó rá és még akkor is inkább éhes marad, csak ne kelljen megenni a kimért adagot...és egy fél órával később üvölt a tápiértKép
És ahogy Mica írta, természetesen nem maradt eredmény nélkül a nagy zabálás, immár 8100 gramm és 70 centi az én apró törpömKép
Középső szülöttem meg elérkezett a szobatisztaság megismeréséhez, de olyan gyorsan halad, hogy csak lesek. Két hete érdekli a téma, már csini bugyikat is venni kellett neki, annyira fontos, hogy mi van a riszálandó sejhajánKép Pár napja meg már a bili is túlhaladott, versenytárgyalásokat folytat Timivel a fullos vécészűkítőértKép
Rólam inkább nem regélek, többek között én se lettem soványabb az anyai kosztonKépKép Sajna ettől függetlenül is nagyon rossz passzban vagyok, hiába anyukáztam, de ez hosszú történet. Augusztusban tutira pszihomókust kell kerítenem, mert becsavarodok.
Ja, már van itthon ADSL-em, úgyhogy nyomhatjátok a sok csemeteképetKép Persze nem sokkal a bekötés után megvadult a gépem, majd feldobta a bakancsát, végül 15000-ért sikerült egy szakinak összepofozni az egész c meghajtóm újratelepítésével...naná, hogy számomra fontos infók tűntek el közben a süllyesztőbenKép

Heppi,
Orsinak is nagy gratula a bilizéshez, no meg a nagy önállósághozKép
Tök klassz, hogy már a házatok belsejét tervezitek, szerintem ez a legnagyobb élvezetKép...a költözés viszont módfelett felejthető, sőt egyenesen undormányos élmény szokott lenniKép Taliban benne vagyok, én már 2 órás autókázásra is elmentem a 3 macával egyedül és nagyon korrekt volt a társaságKép

Mica,
fiad nagyon helyesKép Remélem, nem lesz semmi gond a Heim Pálban!
Neked meg mihamarabbi kikecmergést a nyavalyából!

Kata,
olyan nagy már a te Patrikod is, alig ismertem ráKép
Nekem sajna nincs ilyen szopileszoktató gondom, mert Mesi kb a nagyizás elején végképp lemondott róla, és ami még elkeserítőbb, mintha tényleg nem ez lett volna számára a legjobb táplálék, mert azóta zabálKép Beindult a bélműködése is, dokinénink szerint most már nagyon nagy valószínűséggel tejallergiás, annyi minden klappol...nem vagyok elragadtatva.

Betti,
a te fiad meg egyenesen zabálnivalóKép Nemalvásért részvétem, tudom sovány vígasz, de nekem is a két nagyobb egész nap fent van, csak Mesi huny egyet kora délután.
Cipőcske megszokás szerintem hosszabb folyamat, legalábbis nálunk mindkét csajszi sokáig kűzdött vele, úgyhogy türelemKép

Most ennyire futotta, dobok még egy Mesit ide,aztán húzok.

Kép

Momo

Ja,nem ígérem, hogy gyakran jövök, egyszerűen képtelen vagyok nappal gépközelbe verekedni magam, este meg már ritkán van még cérnám értelmes gondolatokraKép

Momo
momo

Sziasztok,
Na, amilyen mahozista vagyok, hát persze, hogy tegnap délután jutott eszembe, hogy Croissant-t süssek Kép Viszont nagyon jól sikerült, majd teszek fel képet is. ÉÉÉÉÉÉÉs annyi lett, hogy egy hadsereg jóllakna.

Orsi napközben alul semmiben grasszál. Néha látom, hogy ismerkedik a testével, hogy ott mi van, és hogy néz ki. Ma jön oda hozzám elkámpicsorodva, hogy:
-Anya, elszakadt a popi (értsd nuni) Kép
Én próbálom neki magyarázni, hogy nem szakadt el, ez így csini, de nem nagyon akar nekem hinni Kép Ötlet?

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Mica!
Köszi a bókot!
Remélem nem lesz baj.

Momo!
Örülök, hogy végre itt vagy te is Kép A kiscsaj (bár már inkább a nagylány szó a helytálló Kép ) nagyon édi még mindig.
Sajnálom hogy nem sikerült olyan jól és pihentetően a nyaralás mint kellett volna.
Remélem nincs nagy baj, és hamar rendbejössz!

Heppi!
Kroászánt sütöttél? Komolyan mondom, te tiszta univerzális vagy. Én nem vagyok ilyen konyhatündér, hogy csillivilli lakás, és meleg kroszival várom az embert Kép szerencsés ez a Peti. Csak Atinak el ne mondd, hogy ilyen is van KépKép
Én csak azt az ötletet tudnám mondani, hogy rá kéne döbbenteni, hogy mindenkinek olyan van (persze kivéve a fiúkat) , de az is lehet hogy az zavarta meg, hogy a tesóknak nem így néz ki a cucc.
Miért kerestél?Bocsika, de mi későnkelőknek számítunk a 8órával Kép (jó, néha ha mákom van 9)

Megyek mer nemsokára indulhatok a kórházba. Fenének van kedve ebben a dögmelegben.

jaa, heppi, azt akartam még kérdezni, hogy a fiúk bírják a klímát a kocsiban?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Ezért kerestelek Kép
Kép
A maradékot szívesen felajánlom, ha erre jársz Kép Egyéb esetben kidobom Kép Nem bírok ennyit megenni, és mivel picit sós lett (nincs elsózva, csak lekvárral nem lehet enni --- szal érted), ezért Petinek nem kell. Én meg nem vagyok egy nagy zabagép!
Csilli-villi lakást te mikor láttál nálunk??? Bizti rólunk beszélsz???
Fiúk a klímát tök jól bírják. Gondolom elsősorban azért, mert a levegő Petire (vezetőre) van állítva, így rájuk nem megy a levegő (ráadásul a hordozó is véd), de a hőmérséklet meg ideális. Orsi is imádja, ha "fúj a szél" és úgy tűnik a srácok is nagyon rá vannak zizzenve, imádják a ventillátort (merthogy ebben a lakásban nincs klíma, míg az újban lesz)

na gyorsan elküldöm, hátha még elkap Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Húú, tutijól néznek ki a kis kroszik Kép
Ha más nem akkor ha Ati elé megyünk felcsengetek. Otthon lesztek?
Sajna most nem jutott idő/energia a dologra, mert baromi sokára végeztünk, szegény Csaba már itt várt ránk Kép úgy szégyelltem.
Mindig csillivilli a lakásotok, hiába is mondasz bármit Kép :-P
Nemtom, én úgy parázok az ilyen klímáktól, hogy nehogy bajuk legyen tőle. Igaz, nekünk is csak az autóban van. Atinak érzékeny a szeme, ezért is nem sűrűn használjuk, meg régen az volt hogy ahol kisgyerek van nem lehet használni. Aztán ebbe nem is mélyedtem bele, hogy miért is nem.
nekem meg ugye a fülgyulladás veszélye áll fenn. De inkább mint hogy megsüljek Kép

Dokinál elmebaj volt a köbön. Egyrészt sztem nem javulok úgy ahogy kéne, mert a dokin úgy láttam. Megkérdezte hogy elindult e már a hízás? Hee?? mondom mér kéne? HIába magyaráztam hogy én biza nem is fogytam egy dekát se az elején se. Úgyhogy most vettek vért. Aztán (mivel egyedül mentem a gyerekekkel) megkérdezte, hogy egyedül nevelem e őket! Esett olyan rosszul, hogy legszivesebben nem is tom mit tettem volna, talán elsüllyedek.
ehh, nem vagyok valami jó passzban.
Csütörtökön érdeklődhetek az eredményért..
Lehet hogy rendesebben kéne szedjem a gyógyit, sokszor elfelejtem.. szenilitás, mi? Kép
Megyek mert ezek valamit dobálnak az erkélyen..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Momo!
Örülök,hogy írtál!Látom ügyesednek,híznak a lánykák!Kép
Mesi pedig kész hölgy már!Hány foga van?
Tejallergia.KépRemélhetőleg hamar kinövi!
Nyaralni mentek?Én sem voltam egy ideje túl jó passzban.Jó lenne néha szabit kivenni...

Betti!
Doki.KépKíváncsi vagyok az eredményre!
Kevin rengeteget változott!Nagyon aranyos!KépAztamindenit!Nemsokára szülinapja lesz!!Hogy ünneplitek?

Heppi!
Aranyosak az aranyköpések!Kép
Előfordulhat,hogy tényleg megzavarja Orsit,hogy Neki nem az van a lába közt,mint a fiúknak.
Kikában hol szoptattál?Én a parkolóban.Kép
Nagyon guszták a croissan-ok!Nyami.Kép
Háztartás?Időnként szalad.Legtöbbször-tűzoltástakarítás,amit nagyon muszáj.Szórakozás??Nézd meg mikor írom ezt...

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!

Eredmény engem is foglalkoztat, már csak azt nem tudom, hogy személyesen kell e visszamennem, vagy csak telefonon köll érdeklődnöm.. asszem maradok a telefonnál, feleslegesen nem tolom be a seggem KépKép Még a végén megint megkérdezi hogy egyedül nevelem e őket Kép
Bókot köszike a fiam nevében!
Ahogy mondtam, folyamatosan vezetem mindkét kölkec naplóját,
( http://mendi.blog.babaszoba.hu már nemsoká kész Kép
http://kevin.blog.babaszoba.hu )
úgyhogy lehet kukkolni őket, hogy ne tűnjön fel a változás Kép
bizony, még 1 hónap , és két nap van vissza a szülinapig. Fogalmam nincs hogy hogyan fogjuk ünnepelni, de még azt sem tudom, hogy mit veszünk neki ajándékba! Pedig már ebben a hónapban meg kellene vennem.
Még kigondolom Kép
Mi anno az Ikea-ban voltunk, és ott van szopihelység, tök szupi pelenkázóval Kép meg gyerektombolda is.
De autóban etetésben én is profi vagyok már Kép
Na, felkelt a fiam Kép nem tartott sokáig az idill Kép

Jajj, most jöttünk meg nemrég a tanácsadásról, a fiam kereken 11kg, és 81cm Kép.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Jajj, lányok, mi van veletek?
írjatok valamit mert meggárgyulok Kép

TEgnap Mendi először aludt anyósoméknál, nemtom mizu vele, nemsoká felhívom őket.
A fiam meg megőrült, rángatja a fiókokat, nem tudja hova tenni magát ahogy látom..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Szia Betti!

Este a vihar miatt inkább nem írtam.
Mikor jön haza Mendi?Hogy érzi magát a Mamánál?Gondolom furcsa,hogy nincs otthon!Én nem találtam a helyem,mikor Raul először nagyizott nélkülem.
Mikor is lesz vérvétel eredmény?
Patrik,mióta feláll,egyszer alszik csak nappal,képtelenség elaltatni.Nem hagy túl sok időt.Kép

Mica!
Nálatok mi újság?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!

Végre vkiKépKép
Nemtom mikor hozzuk, majd sztem Ati elmegy érte, vagy együtt elmegyünk, fogalmam sincs. Nemrég elvittem KEvint is, úgy érzem muszáj egy kicsit egyedül lennem. Az az igazság (lehet hogy front van vagy nemtom) hogy tegnap iszonyú állapotban voltam, leginkább egy zombihoz voltam hasonló.
Lehet, hogy selejtes anyuka vagyok (én biztos vagyok benne) de engem nem zavar különösképp, hogy MEndi nem aludt itthon. Azt nem mondom, hogy nem gondoltam rá, mert az azért korántsem volna helytálló, de nem aggódtam hogy vajon mi lehet vele vagy ilyesmi. Tudom hogy jó kezekben van, és ha hisztizik, vagy sír is, megnyugtatják. Persze gondolom ha már hetek óta ott volna megvesznék az unalomtól Kép De egyelőre rohadtul élvezem hogy senki nem csipog a fülembe, sőt mostmár az ordítás is megszűnt Kép. És most jutalomképp rá is fogok gyújtani, mert épp ahhoz van kedvem. Aztán csinálok egy jó kis fürdőt, és hajatmosok, iszok egy cappuchinot aztán vagy pihizek, megnézem a kedvenc filmjeim egyikét, vagy kimegyek Ati elé. De azt hiszem inkább itthon maradok, annyira előjött ez a heppem, hogy nem merek kimenni az utcára, hogy talán már szociális fóbiának számít a dolog..
Asszem Momohoz hasonlóan én sem halogathatom tovább a dokit, mert ez már durva.
na, de nem részletezem.

Vérvétel eredményért nemrég telefonáltam (szenilitás is társul az agybajomhoz) mert épp az utsó időben jutott eszembe. Azt mondták továbbra is szedjem a gyógyit, majd szept. végén megyek kontrollra.

Sajna ez a nemalvás eléggé kiakasztó, és én sem tudok rá receptet. Ha ez megnyugtat, az én fiam kezd egyre jobban aludni, nappal már kétszer alszik kb. 1órákat Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Csak gyorsan 2 sor, mert havazas van nalunkKép
Melom ezer, ma reggel 320nal tobb domain vart ram, es meg ehhez hozzajon, amit napkozben adnak be.. szoval hawaii.. a heten ez a csucsnap, mas napokon 190-200 kornyeki vart reggel..
Zolika jol van, epp most eljatszik a foldon, a szobaban. Ha kipihent, akkor halistennek nincs gond vele.
Tegnap delelott nem tudott/akart aludni.. delben is csak 1,5 orat, delutan aztan belehuzott, 3/4 4tol negyed7ig szunyaltKép Este is elaludt gond nelkul, cserebe viszont 4:50kor felkukeroltKép Nah, akkor nem mosolyogtamKép
Ma viszont nagyot szunyalt delben, latszik is, ezert ninc most gond veleKép
Jelentem attort a 2. foga isKép
Gyuszko meg mindig nyaral, vasarnap megyek hozza, es viszem at a masik mamajahozKép Telefonon sokat dumcsizunk, tunderi, sokat meselKép Nagyon jol erzi ott magatKép

Nah, ahhoz kepest, hogy nincs idom, itt novellat irokKép Holnap remelem nem lesz ennyi "ho"Kép

Most tenylegpusszKép
Mica
mica

Sziasztok!

Mica!
Jó hallani Rólatok!Kép
Gratula a 2. foghoz és ehhez az ügyes,egyedül eljátszó nagyfiúhoz!Kép

Betti!
Elgondolkodtam és rájöttem,hogy mikor Raul először nyaralt nélkülem,még nem volt Patrik,valószínűleg azért viseltem másképp.
Ne hidd,hogy nekem nem ismerős a zombi-állapot!Sajnos nagyon is!Megőrjít,hogy Ruszlán mostanában 24 órázik,mikor hazajön alszik,nekem nincs kihez szólnom a gyerekeken kívül.Raul,bár okos kisfiú,mégsem pótolja egy felnőtt társaságát.
Szóval akkor úgy tűnik van még itt Rajtad kívül selejtes anyuka.Kép
Holnap viszont meglepem magam és elmegyek masszőrhöz.Kép
És szeded a gyógyit?
Tényleg,D -vitamint Kevinnek el szoktad még felejteni beadni?Velem sűrűn előfordul...

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Betti,
Sztem egyáltalán nem vagy selejtes anyuka. Különben nekem kellene igen-igen rosszul éreznem magam Kép Amikor Orsi egy hétig anyukáméknál volt, egészen jól éreztem magam, és számoltam a napokat, hogy még hány ilyen nyugis éjszakánk lesz Kép Nekem picit sem hiányzott. Tkp ez volt nekem a nyaralás, hogy csak a két fiú maradt rám! Nem mondom, hogy nem hívtam fel anyut mindennap, hogy mizújs, de mivel jól érezte magát, vele nem beszéltem, hogy ne zavarjam össze. Õ sem hiányolt különösebben minket, nagyon jól érezte magát, sokat volt levegőn, akkor és ott aludt, ahol akart stb. Picit el is lett kényeztetve, de semmi komoly. Két nap után visszaállt a rend Kép Szóval szerintem igenis kellenek gyerekmentes napok! Nálunk ez leginkább a nyaralási terveinket fertőzi meg, mert ugye nekem az a nyaralás, ha gyerek nélkül, Petinek meg családosan Kép Kép Kép
Ha meg néha "beszól" Peti, mindig mondom neki, hogy legalább Õ ne szívasson, szívok eleget itthon bezárva a 3 gyerekkel. Ha nagyon berágok, és a gyerkőcök is rákezdik, fogom magam, és lelépek itthonról egy fél órára. Azalatt Peti is belekóstol a "mindennapjaimba". Utána nincs veszekedés, semmi rosszallás. Én lehiggadok, ő meg megérti mitől vagyok roncs Kép És utána beszélgetünk, odabújok, simi-masszázs... szal szép az élet Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Kata!
D-vitamint természetesen havonta néhány alkalommal döntök a gyerekbe, mikor eszembe jut. Mendivel is így jártam, nem vagyok rá büszke, de borzasztó feledékeny vagyok ilyen téren Kép
Igen, én is úgy vagyok, hogy néha az sem segít, ha Ati itthon van, mert úgyse szól hozzám, mindig elfoglalja magát, aztán alvás, reggel meg már mire kelünk megint nincs itt..
Gyógyit szedem, muszáj, már ha csak egy órát kések a bevétellel, érzem hogy megmakkantam..

heppi,
Köszike a bíztatást;). Komolyan mondom, fogalmam nincs honnan veszel ennyi energiát, hogy a magad baja mellett még mást vígasztalsz? Mióta ismerlek talán ha kétszer láttalak kibukva, pedig három kicsivel még nehezebb lehet a helyzet, mint nekem a kettővel..
Csak ámulok és bámulok Kép
Én így nem mertem kimondani, de valahogy nekem sem hiányzott Mendi, sőt mikor tegnap volt három szabad órám mindkettő nélkül, az maga volt a mennyország!! Persze néha én is gondoltam rá, hogy mit csinálnak, de nem ötpercenként, csak napi egy alkalommal KépKép vagy inkább KépKép ?
Nálunk ilyen dilemma nincs hogy gyerek nélkül vagy gyerekkel nyaralás, mert sehogy se megyünk Kép
Egyébként osztom a véleményed, ha nyaralás akkor gyerek nélkül. Ha nem is két hét, de ha már egy hétvégére elmehetnék kettesben Atival, vagy esetleg barátnőmmel, az lenne az igazi nyaralás. Ha most felcuccolok két gyerekkel, az ugyanaz mint ha itthon gebednék velük, csak más a környezet. Három nap míg beleszoknak a dologba, aztán meg már jöhetünk haza..
Sajna mi nem aklimatizálódunk ilyen hamar, nekem fél óra magány már kevés volna. Ati is mindig mondja, hogy elhiszi hogy rossz, miközben fogalma nincs róla, és tudom hogy nem hisz nekem..
ehh, panaszgép elhúz sz.rt vakarni a kölkéről..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Pedig két alkalomnál jóval többször voltam kibukva, hidd el. Csak vhogy nekem kevés is elég, hogy regenerálódjak! De mindenki más,
más a háttér, amiből jöttem,
mások a családi és anyagi viszonyok is,
másképpen éljük meg a mindennapokat
mások a gyerekeink (nem csak számilag Kép )
és úgy általában véve mások a problémáink
Nyaralás nekünk sem idénre szólt Kép Talán ha jövőre, amikor már a fiúk is tudnak járni! TALÁN! De az is lehet, hogy az új kéró miatt jövőre sem jutunk el sehová Kép

fotók:
Kép

Kép

Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi

hali!

Heppi, még mindig édik a gyerekek. Az első kép ugye nem nálatok készült? vagy bamba vaok?
Soksok igazság van abban amit mondasz, természetesen abszolút más típusúak vagyunk, tudom én, a háttérről is egyezik a véleményünk.
Jajj, basszus, tényleg tennem köll valamit már, mert másodszor hallgattam végig (csuma hangerőn) a Palcsóalbumom (24szám) és még mindig semmi életöröm..
Illetve először felcsillant a szemem, mert azt hogy 8-a helyett ma, 5-én(, mikor a fiam 11 hónapos kereken) hozta a postás a lóvém, jelnek tekintettem arra, hogy menjek el Abádszalókra Megakoncertre. De rá kellett döbbennem, hogy a barátaim sem annyira a barátaim hogy eljöjjenek velem, pedig nem mindtől kívánna ez kínzó áldozatot. Kép Kicsit lelombozódtam vissza a mocsárba. De a palcsóforumon vki megy még, és talizni akar velem (nő természetesen Kép ) hátha valami jó is kisülne belőle. De ahogy ismerem magam, tutkeráj, hogy az eső miatt nem lesz megtartva a buli. és ha mégis, mit vegyek fel? jaajjjjjj....

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,

Hetvegen lesz Abadszalokon a buli? Mert en holnap lemegyek Anyukamekhoz, az 12 km-re van AbadszaloktolKép Ha gondolod talizhatunkKép

Mica
mica

Szia Mica!

Ma lesz a buli ;) és (lekopogom) úgy néz ki megyek, de "csak" Atival. Sajnos egyetlen "barátom" sem vállalta hogy elkísérjen, de hogy miért, azt ne kérdezzétek...
Megyek is készülődni..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

SNaaaa semmi beszámoló, pedig azt hittem már egy km hosszú levél vár ránk Kép
tessék velünk is megosztani az élményt percről percre

ott kezd, hogy mit vettél fel Kép és ott fejezd be, hogy miként bujtatok ezek után ágyba férjuraddal Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Énisénisénis tudni akarok mindent!!!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

BEttiiiiiiiiiii,
Kezd az oldalamon egyre nagyobb lenni a lyuk
naaaaaaaaaaaaaaaaaa
lécci-lécciiiiiiiiiiii

(ennyir nem lehetett jó, hogy azóta is lila ködök lepjék el az agyadat és ne végy tudomást rólunk Kép)

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Bee, amikor jöttem szombat du. hogy írjak, láttam hogy sehol senki, gondoltam nem is érdekel hogy mi volt Kép.
De egye fene..

szóval jó volt Kép ennyi elég, ugye? Kép
Autóval mentünk, gyerekeket leadtuk anyunak Szolnokon, aztán 140-el mentünk, mert "kicsit"késésben voltunk. (Szolnok mellett árokba borult kamion, félpályás útlezárás ..)
Útközben elcsaptunk egy rókát, de ez csak itthon derült ki (mármint hogy el is kaptuk).
Mikor odaértünk már Pflum Orsi énekelt, azaz ebből rájöttem, hogy még nem vagyok lemaradva semmiről Kép Na, átverekedtem magam a tömegen, hogy jóól lássak, de sajna nem jutottam túl közel Kép Mint a heringek úgy álltunk ott, és senki nem engedett előre senkit. Eltekintve néhány kivételtől aki úgy lökdösődött, hogy inkább engedtek az erőszaknak..
Az énekesek jók voltak, baromi fura volt élőben látni őket. Valahogy nagyobb számra gondoltam, úgy értem azt hittem tényleg akkoranagyhiperszupersztárok mint ahogy látszik tévén keresztül, de számomra az jött le, hogy abszolút nem. Viszont mint énekesek szuperek, élőben sokkal jobbak voltak mint ahogy a tv-n lejött anno. Amin meglepődtem, hogy nem irritált TGabi, kifejezetten tetszett ahogy Tomival együtt létezik Kép Aranyosak voltak nagyon. A Triller c. szám tuti volt, ahogy zombiztak Gabinak. KisPalcsó nem hazudtolta meg magát, mind mozgásban, mind a "szószátyár" voltában.
Csináltam képeket is, minnyá felteszek egyet, ha enged a drága gépem Kép
Szóval jó volt a koncert. Autogrammot nem kértem, nem volt kedvem ott lökdösődni egy darab papírért..
fél éjfél körül indultunk haza, azaz először Szolnokra a kölkökért, útközben megint találkoztunk egy rókával, de gondolom nem uaz volt Kép , ezt nem csaptuk seggbe Kép
GYerekek aludtak, de levittük őket úgy, hogy fel se keltek, Kevin még itthon sem.
Aztán alvás. Szóval semmi férjurammal ágybabújás nem volt Kép

Talán azért nem éreztem 100%-osnak a dolgot, mert előtte borzasztóan kiborultam Kép
De azért jó volt Kép
Na, megyek mert itt csiporásznak a fülembe. még dobom a képet mindjárt..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Ahhhh, te mázlista Kép

Én is vágyódom már egy jó koncerte --- mondjuk én Nox rajongó vagyok, szal ha már menni, akkor leginkább oda Kép Bizti jó volt! Most éppen sárgulok az irigységtől Kép
Az én kölkeim megint nem alszank éjjel 60 percél többet egyhuzamban Kép Ettől aztán olyan fáradt vagyok, hogy ráz a hideg, melleim fájnak az állandó szopitól. Most éppen megint dunsztolom őket, hogy következő adagra felpuhuljon és könnyen jöjjön nekik a tej!

Na, majd visszajövök képeket mustrálni

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Mázlista én? Azért vedd hozzá, hogy közel 4 éve nem volt ilyen lehetőségem Kép
Én is bírom a Nox-ot, zenében szinte mindenevő vagyok, nincs kifejezetten rajongott együttesem. Palcsó Tomi nyilván más tészta, dehát ő még azért elég "kezdő", majd ha saját turnéra megy, akkor ott leszek a turnébuszon Kép
Bocsika, hogy késtem a képpel, de közben elloholtunk reggeliért, aztán be is faltuk.
Apropó tej. Én meg pont fordítva vagyok. Normális dolog hogy nincs 60ml-tejnél többem? két ciciben! Múltkor úgy aludt el a srác, hogy nem szopizott előtte, és gondoltam lefejem, jó leesz máskorra, és eléggé meglepett a dolog. És még hozzájön az is, hogy nem jön fejéskor olyan spriccelősen szinte soha, csak csepeg. Szóval most ilyenkor mizu? Persze, gondolom, hogy éhen nem fog halni a fiam, mert eléggé rá van állva már a "rendes" kajákra, de mégis foglalkoztat a téma, hogy van e értelme akkor az egésznek?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Itt épp a Mandy c.számot énekli, amit végigénekeltem én is Kép (de csak ezt az egyet :-P)
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Háááát nemtom mi van ilyenkor. Mi éppen a hétvégén beszéltük meg apájukkal, hogy egyéves korukig vagyok hajlandó szopiztatni őket, most már kezd nagyon tele lenni a hócipőm. Főleg azzal, hogy annyi inger éri általuk a mellemet, hogy többet befogadni szinte képtelenség --- ami ugye meg apájukat zavarja Kép érthető módon. Szal most kicsit visszább veszek a tempóból. Hó végére napi 3 szopit állítok be, egyéves koruk után sima tej, estére tápi. Akkor már nem fog érdekelni. Asszem mások igencsak megirigyelhetnek, hogy egy évig szoptattam az ikreket. Többre nincs már erőm. És tudom, hogy nem az éhség miatt ébrednek éjjel, hiszen kis ringatásra megnyugszanak, el is alszanak. Csakhát a 3. ilyen után már pihentetőbb feküdni, akkor meg ugye a szájukba tömöm a cicit Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Nemtom, én épp arra jöttem rá, hogy Kevin jobban alszik táppal. Merthogy ugye nem tudtam 20ml-nél többet fejni neki míg anyunál volt, így tápot adott neki, alig akarta elfogadni. De a végén nagy nyervogások által bealudt, kb. éjféltájt, és reggel 7-ig meg se nyikkant, pedig ugye felvettem, autósülésbe raktam, kivettem, leraktam..stb.. ezek önmagában is elég rizikótényezők, még normál esetben sem alszik ennyi ideig! Úgyhogy végülis ja, pihentetőbb a 3.alkalom után fekve benyomni a cicit (bár én ilyenkor már váffánkúlózok Kép ), de lehet hogy a táp miatt fel sem kelne ennyiszer. Mármint az én fiam. Az az igazság, hogy (ezt már az elejétől kezdve sejtem) sztem én egyszerre nem tok neki annyi tejet biztosítani, mint amennyit kéne. Pl. mindig irigyeltem Micát, mikor írta hogy kétszázakat eszik a srác, Kevin sztem életében nem jutott ennyi tejhez. Persze így , hogy napi 15, mostmár "csak"6-7 alkalommal szopizott/ik, elég volt neki. Vagy ez hülyeség? Csak tényleg azt nem értem, hogy még a kórházban 2.5deciket fejtem le cicinként, mikor hazaértünk a max (szopival együtt) 170ml volt, aztán ez csökkent 1-1decire. Vagy eccerűen Kev csak olyan típus, hogy sokszor eszik keveset?
Egyébként én is marhára besokalltam már ezzel a szopival. Az ad erőt, hogy sokan mondják, de jó, nekem is így kellett volna, hogy egy éves korig szoptassak.. De az ellendrukkerek is ott vannak természetesen, bár konkrét beszólás még nem érkezett, csak gúnyos : És hogy fogod leszokatni?? kérdések..
Ami viszont valahol helytálló, mert fogalmam sincs hogy fogom leszoktatni. Már elkezdtem oly módon, hogy csak és kizárólag akkor adok neki, ha ő kéri. (vadul ütögeti a cicim, vagy rámül, és mutat a cicire: "eh, e", vagy megharap, persze nem izomból Kép )Viszont az éjszakai cicizés.. az nehéz ügy lesz.. Nálam ugye nehezíti a helyzetet, hogy Kev nem cumizik, tehát ilyen módon nem tudom lecsillapítani, ha nyűgi akkor én kellek. nem szeretném ha most szokna rá az ujjszopira, tehát nem szabad drasztikusnak lennem. Viszont ja, én is úgy vagyok, hogy már ha valaki hozzáér a cicimhez (akár csak véletlen) ordítani tudnék. Néha, amikor Kev begurul, már nagyon szopizni akar, tudom hogy azzal két perc alatt elaludna, képtelen vagyok megszoptatni, olyan ideg fog el, hogy "nemigazmármeginténeztnembíromtovábbvalakilőjjönle"

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Szívemből beszéltétl Kép Kép Én pont így vagyok. Néha szegény férjem-uram a Qrva-anyázásra ébrded Kép Persze ilynekor már tök ideg vagyok. Néha olyan jógyerekek, kelnek 11-kor meg hajnalban olyan 5 és félhat között, és az egész éjszaka tök nyugi. Reggel 8 körül szopi, délben ebéd, fél2-2 körül szopi, alvás (namármost ez sem a régi, mire Orsi bealszik, egyből ébrednek a srácok), délután fél5-5 szopi, este 8-kor szopi. Énmán nemtom miccsináljak. Vhogy táphoz nyúlni nem akarok. Viszont most bogarat ültettél a fülemben.
Elhatároztam!
Ma este táp a vacsi, oszt majd meglátjuk!

Egyébként én egyszer fejtem nekik mostanság, mert az egyik cicim kijárata kezdett eltömődni (ez most hosszú sztori, majd máskor) és abból laktak jól mindketten, a másikat meg lefejtem, és lazán lejött 130 körüli 5 perc alatt --- persze utána úgy elapadt, mintha előtte két másodperccel semmi nem jött volna belőle Kép Úgyhogy szerintem ők kb ennyit is esznek szopinként.

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Betii!
Irigy vagyok a kikapcsolódásért nagyon!
Nem semmi,hogy a gyerekek fel sem ébredtek,mikor hazavittétek Õket.
Én 20 ml-t tudok max.kifejni.Soha nem mértem mennyit eszik Patrik.Lehet,hogy hülyeséget mondok,de azt hiszem nálam a tejleadó reflex nem-,vagy csak igen bajosan indul be fejésre.Már úgy látszik hozzászokott a kisvércséhez teljesen.Kép
Patrik culizik alvás közben,de ez nem segít éjjel,ha nyüsszög,akkor nem érdekli,csak cicin nyugszik meg.Ez már nekem is elég megterhelő,hogy úgy mondjam.

Heppi!
Nagyon kíváncsi vagyok,hogy nyugodtabb lesz-e az éjszakátok tápszer után!Patrik még soha nem kepott,de lehet,hogy megpróbáljuk.Éjszkák óta én sem alszok végig egy órát sem folyamatosan.KépRáadásul két hónapja már csak az egyik cicimet nyüstöli,el lehet képzelni hogy néz ki.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Csatlakozom a kíváncsiak táborába, mégpedig, Heppi, hogy telt az éjszakátok??

Egyébként, Kata, pont azt akartam írni heppinek, hogy nálam is az lehet a gond, hogy abszolút nem indul be a tejleadó reflex fejésre nálam sem. így csak a töredék tejcsi jön le, mert nem hiszem hogy a fiam elvan 20ml tejen, és attól hízik havi 70dekát Kép
Egyébként én se fejtem sose, mármint az első hónapot leszámítva.
Szerintem egy éjszakát nyugodtan átvállalhat a párod is etetés gyanánt, abból még baj nem lehet. Nálunk is volt egy ilyen mikor Kev fél éves lett, mondtam Atinak, hogy most aztán nem érdekel mit csinál vele, de este nyolctól reggel nyolcig nem érdekel egyik gyerek se. Fejtem neki addigra, hogy legyen mit ennie a csávónak, és kész, nem is volt semmi gond vele Kép Szóval hidd el, ez jár neked!
Hogyhogy csak az egyiket nyüstöli? A másikból abszolút nem is eszik?

Heppi, neked még annyit akartam, hogy sztem ez csak egy ilyen időszak a fiúknál, ki tudja miért ( fogzás, új mozgásforma, növekedés, idegrendszer hirtelen fejlődése, időjárás... stb...), de aztán majd visszaállnak a régi rendbe. Hogy meddig tart ez a dili? Pont egy nappal tovább, mint ahogy bírod idegekkel Kép ahogy ez lenni szokott ;)

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Megvagyok enis, nehanyszaz km-el a hatam mogott..
Zolika imad autozni, semmi gond nem volt vele a 3 nap alatt, amit szinte az autoban toltottunk. Gyuszko oriasit not, oltari dumaja lett, es jol viselkedett, tehat csupa pozitivumKép
Mostmar Szolnokon van, bar mar kezdett latszani rajta, hogy hianyol minket, de szerintem azert is, mert nem volt otthon az unokatesoja masfel napig. Ma mar egyutt vannak, nem is telefonalt megKép
Zolcsi egyszeruen tunderi volt vele, latszott rajta, hogy mennyire orul a batyjanak, folyton simogatta, meg puszit is adott neki, szeretett hozzaerni a batyushozKép Sokat kacagott Gyuszko jatekanKép

Tegnap megjartuk Pestet is, Heim Palban minden oke, a doki szerint semmi gond, majd ha onalloan jar a lurko, akkor kell visszavinni kontrollra. Szerintuk magazati tartas+hasonalvas miatt raszokott erre a tartasra. (Szerintem mas is van ott, de egyenlore bizom a dokikban..)

Lassan megertem a lassu evolucios folyamatot, hogy mi tartott annyi ideig a fel/kiegyenesedesben, ugyanis 3 napja oltari modon faj a derekam, ma mar alig birok egyenesen allni. Meg hozzaadodik az, hogy mensi elott vagyok, szoval nem hallelujazom..

Remelem, hogy mindenkinek sikerul elerni a nyugodt ejszakat, szopimenteset. Tudom, en ne szoljak egy szot se.. mondjuk en is ingazom neha, de ez max. egy megigazitasbol (felkuszott az agy vegebe) es egy cumiodaadasbol all, es utana szunyalhatok tovabb.
Ma ejszaka is ilyen lett volna, ha nem jar erre mar megint az a ************* dog nyest. Kepzeljetek el, hogy a szinte total lezart ketrecben levo csirkekhez bement, es ramazurit rendezett. Hat orjongtem, gondolhatjatok. Nem is aludtam utana majd' 1 oran keresztul..
A csapdabol egyszer mar kiszabadult, ugyanis kicsit rovidre terveztek a csapdat, a nyest meg hosszu farokkal bir, es amiatt nem csapodott le teljesen a csapda kapuja es valahogy ki tudott jonni. Hat most gozzerovel ujra probalom, egyszer csak nem lesz szerencseje. Raszerelek vmi eleset a csapdaajtora, hogy ne legyen kedve kifele jonni...

Nah, kisregeny vege, kicsit most kikeszultem, de remelem holnap mar a jobbik formamat hozom..

Mica
mica

Mostanra bírtam valamelyest regenerálódni.

Tegnap éjjel a táppal nem hoztunk átütő sikert az alvásban, de némileg jobb volt, az igaz. Gábor kétszer ébredt, Viktor 11 és 2 között nagyjából 3/4 óránként. Közben csak simsi, visszafektetés, de cicit nem adtam. Majd kettőkor már Gábor is mocorgott, akkor kaptak enni, aztán hajnalig csönd volt. Most délután megint nagyot aludt mindhárom gyerkőc, így én is beájultam mintegy másfél órára, kezdek emberi külsőt ölteni Kép

Keresek egy könyvet kölcsönbe! Az a címe, hogy "Aludj jól, gyermekem" --- megvan vmelyikőtöknek? és kölcsön tudná adni?

megyek uzsiztatni

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Csak gyorsan,
Heppi, ez az a sírnihagyós könyv? mert az megvan nekem vhol. Ha megtalálom feldobom állomásra menet;)

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti, köszi a könyvet, most meg ezért nem fogok aludni ???

Kép Kép Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

No, vagyok én is, apa meccset néz, már ha annak lehet nevezni KépKép

Mica!
Örülök, hogy jól telt az utatok (mind), és hogy Gyuszkó jól érezte/érzi magát Kép
Az, hogy Zolcsi jól viselkedett, már szinte nem is kell írnod, csak itt fájdítod a szivemet Kép
Remélem igaza lesz a dokinak, és semmi komoly baj nincs a fiaddal.
Miért vagy rossz passzban? Úgy látszik valami front lehet, mostanában minden ismerősöm "bekattant" velem egyetemben, bár nálam az a rendkívüli ha életvidám vagyok Kép
Akartam kérdezni, hogy Momoról mit tudsz, ő jobban van már? Ha beszélsz vele esetleg, mondd neki, hogy sokat gondolok rá, és puszilom őket!

Heppi!
Téged meg jól elárasztottalak du. a baromságaimmal, igaz? Kép bocsika, de kitört belőlem ..
Azért remélem alszol egy keveset, még az kéne hogy emiatt is lelkiismim legyen Kép
Nekem a könyvet egyébként anyósom adta, nemtom célzattal e Kép de asszem a 10.oldalon abbahagytam az olvasását, azóta a polcon pihegett, a lányom meg megtanult magától aludni. Igaz, apájával együtt,dehát semmi sem tökéletes Kép
Én egyelőre nem készülök forradalmasítani az alvásukat, amíg Kev szopizik. Meg meg kell valljam, nincs kedvem a macerához. Nálunk annyira bevált ez a rendszertelenség, mondhatni káosz, hogy jól elvagyunk benne. Bár néha azért hiányzik a rendszer. Míg Mendi volt szép pontos időszakok voltak evés-alvás terén, de mióta Kev megszületett minden olyan mint egy putriban, és nem csak időbeosztás terén KépKép
Én arra számítok, majd ha kezdődik az ovi megváltozik minden, mert ugye korán kell kelni, ott Mendi megszokik egy rendet, én Kevvel egyedül jobban elvagyok, könnyebb lesz, mert nem kell egyeztetni őket, hogy "Mendi menj ki, vagy ne beszélj, amíg elaltatom Kevint.." vagy fordítva.
Szóval addig meg már féllábon is elleszek Kép Gondolom én, aztán novemberben megkapja az oltást, mehet oviba, három hétig beteg lesz, aztán téliszünet, jövőre megint beteg lesz két hónapig, aztán lassan oviszünet KépKép Fő az optimizmus, igaz? Kép
Na, megyek, beszedem a kiló gyógyszerem, aztán alszom egyet, hosszú volt a nap.
Jah, még egy dolog. A múltkori fejés-tej dologra, mostmár tuti hogy a tejleadó reflexxel van a bibi, mert hogy a reggeli -esti szopi közbe iktattam egy fejést, és az esti után is fejtem kicsit (20ml-t) mára már érezhetően több a tejem, és Kevinnek nem kell. Tehát nem kevés a cucc, csak nem tudom kifejni. Ujjé, remélem elkerül a mellgyuszi, ha már eddig békénhagytuk egymást Kép

Heppi, remélem hasznát veszed a könyvnek, akkor mondhatom hogy használjátok egészséggel? Kép

Jó éjt mindenkinek, és legalább 8óra zavartalan alvást váffánkúló és ébredések nélkül Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Ma a szomszédasszony megjegyezte,hogy "helo,de szarul nézel ki,beteg vagy?"Na,ez jól esett,mondtam,hogy nem vagyok beteg,csupán elepedek két óra nyugodt alvásért...

Betti!
A bal cici kezdetektől mostoha volt(Raulnak is),aztán bárányhimlő óta nem fogadja el egyáltalán Patrik.Egy ideig fejtem miközben a másikból szopott(az a fránya tejleadó r.Kép),aztán abbahagytam a bohóckodást és beletörődtem,hogy egyik cicim kisebb lesz,mint a másik.De ez semmi a csüngő hasamhoz képest.Kép
Az ovi biztos jókora változást hoz majd.Mendi "ottalvós"lesz?
Raul csomót betegeskedik ovi alatt.KépRemélem a nagycsoportból nem fog sokat hiányozni(nam mintha sok érdemleges dologról maradna le.)

Mica!
Derekadnak jobbulást.Enyém is fáj rendületlenül,már a masszőrig is eljutottam,az segített egy ideig.
Örülök,hogy a Heimban minden rendben volt!Kép
Raul kérdezte,hogy mikor jöttöik megint,Zolika nagyon tetszett Neki.Kép
Fene a pofátlan nyestetekbe!Kép

Heppi!
Akkor tápszert továbbra is hanyagolom.De ha beválik az új altatás,szólj,én is kipróbálom!

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Csak roviden, hogy irjak Momorol:
Szegenyeknek nincs netjuk, ugyanis elcsesztek a burokraciaban...
Szoval Momo megrendelt egy 2Mas adsl-t, az uj f*** dijcsomaggal (nem reklamozok..), jottek is vonalat bemerni, kiderult, hogy annyira rossz a vonaluk, hogy max 1M-t bir el, ezt be is kotottek, feltuntettek a szerzodesen, hogy muszakilag csak ez lehetseges. Momo hasznalta is, aztan jott a szamla, ami meg a regi elofizetesre jott, igy aztan felhivta az ugyintezot, hogy most mi van. Kiderult, hogy nem lehet csak ugy atallitani mindent, ha o x csomagot rendelt meg, akkor nem lehet atirni, hanem elolrol kell kezdeni az egesz eljarast. Momo kerdezte, hogy az adsl attol marad-e, ugyintezo azt mondta, hogy igen. Majd letettek a telefont, es 2 perc mulva sehol adsl. Ujabb telefon, ujabb ugyintezo, semmi elorelepes. Majd felhivta az eszrevetelek/reklamaciok cimu alpontot es ott egy 3. ugyintezonek szinten eloadta a szitut, aki nemi gyorsitast igert nekik. Ez volt multheten talan, en penteken voltam naluk. Remelem, hogy hamarosan o mesel errol, ha van ra ideje, es kedve.

Betti,
A hangulatomba a nyest es a hatam szolt bele, amugy nincs egyeb gondom. Az ejszaka nyugisabb volt, jot aludtam, nyest nem jart, a hatam viszont nem okes, ugyhogy lehet, hogy dokihoz megyek delutan vele, mert ez mar orulet.

Heppi,
Hogy aludtatok?

Kata,
Puszi Raulnak!KépKép Majd meglatom, lehet, hogy pentek delutan atnezunk, ha jol alakul a melomKép
Masszor? Jajj, alom lenne, de egyenlore marad a nyavajgasKép
Patriknak meg alommanot kuldok, hogy tudj pihenniKép

Most puszi, keszulunk, mert meg mindenki pizsibenKép Kivetel Apa, o mar vonatozikKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Kata!
Pusszantom a szomszédasszonyod! nagyon rendes volt tényleg Kép
Igen, emlékszem, hogy mondtad hogy nem az igazi az egyik cici (valami körbecsavarós hasonlat is rémlik KépKép ), de azt nem írtad (vagy csak én nem emlékszem), hogy végleg leszokott róla.
Ciciméretet illetően, nekem szinte abszolút akkorák mint eredetileg, most olvastam hogy sokáig tartó szopinál ez normális, sőt még kisebb is lehet, mert a zsírszövet eltűnik vagy mi. Nem mintha amúgy 120-as mellbőségem volna Kép
Csüngő has? Nemonddmá! Lefogadom hogy olyan vékony vagy, és csinos, mint heppi, és itt panaszkodsz! Látnád az én zsírpárnáimat (ide egy hányósszmájli dukálna), ha gondolod szivesen átküldöm őket Kép
Igen, ottalvós lesz, szerencsére itt nem kivételeznek a gyeden lévő anyukákkal, piszok mázlista is vagyok ám Kép Várom nagyon hogy mi lesz. De mondom, úgy számolok, hogy csak januárban lesz ebből vmi, mert ugye nov. végén mehet csak, miután megkapta a 3éves oltást. Azt kiheveri, aztán megy, elkap egy bacit, akkor meg leszek áldva, mert december elején kapja Kevin a 15hóst, aztán azzal szenvedünk karácsonyig Kép
Úgyhogy hogy ne érjen meglepi nem számítok rá, hogy minden simán fog menni.

Mica!
DerékfájásKép Tényleg menj el dokihoz, ha ennyire gáz a helyzet. Most nagyon okosat mondtam, mi? Kép

Köszi az infot Momoról, szegény mindig így jár ezekkel a dolgokkal Kép
Remélem hamar megjavítják a dolgot náluk, és Momonak nem megy el a kedve a nettől örökre.

Én is lépek, mert a fiam előszeretettel nyomkodja a resetet..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Jajj, el is felejtettem. Ti gondolkodtok már azon, hogy mit vesztek a gyerekeknek az 1. szülinapra? Nekem ebben a hónapban meg kell vennem, viszont fogalmam nincs mi legyen az Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Már vagyok, köszi a hiányolástKép Pénteken visszakaptam az adsl-t, de szabadidőt nem kaptam hozzáKép Azért még mindíg nem okés minden azzal a sz.. t-commal, de a héten legalább netezni akarok, aztán majd jövő héten kezdem előlről a hisztit velükKép A legjobban azt utálom, hogy mindíg új e-mail címet is kapok, így már senki nem tud elérniKépKépKép
Én Mesi első szülinapjára a Fisher Price kockafaló vizilovát néztem ki, ezt tolni is lehet meg ráülni is, és közben hammolja az elészórt kockákat. Nézd meg a honlapjukon! Én két éve a Tescoban láttam Karácsonykor, de hát ugye, akkor nem volt ilyen korú csemetém. Most meg ott már nincs, így Enikővel üzletelek (tudod, akitől az etetőszéket vettétek Heppivel).
Most mennem kell, mert egykezes lettem Mesitől és mindjárt el is tünteti az egészetKép

Momo

Momo
momo

Szia Momo!

Kép Remélem azért nem kell vérre mennetek majd Kép
Igen, gondoltam én is erre, anno Mendinek is akartam, de nálunk az a bibi, hogy "enyhén" kicsi a lakás, tehát nem lenne tér, ahol játsszanak vele. Pedig épp most láttam egyet használtan, igaz kockák nélkül, de azt külön is lehet venni bele. Hiába, először egy nagyobb kégli kéne..
Persze, ha Enikő, akkor csak egyet ismerek, én az autósülést is tőle vettem ;)
Ajándékügyben meg két dolog jutott eszembe, az egyik egy dömper, valaki mondta, hogy a Legonak van, de a weblapjukon nem láttam, csak a kicsiket Kép De lehet hogy az valami ünnepi kiadás volt , amilyen szerencsés vagyokKép
A másik meg az a zenélős tolós játék, az is Lego márka, hogy tolja-húzza a gyerek maga előtt/után és zenél. Igaz, ennek marha sok fejlesztőereje nincs.. nemtom..
És egyébként veletek mizu? Lelkileg jobban vagy már? Persze ezt a netdolgot leszámítva. Csajok?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Ma nagyon ráérős vagyok megint..
Szóval , nem tudtok valakit aki szobahintát szeretne venni? El akarom adni, mert csak lomoskodik itt, néha ráborul vmelyik gyerekre meg miegyéb.. Szóval szóljatok, ha van ilyen ismerősötök, akinek kéne.
10e-ért adom, meg van egy noname triciklim, azt hozzácsapom ajiba.
Ja, meg egy babakajapasszírozóm is van eladó. Reklámozzatok már, mert nem férek tőlük. Meg a szülinapi ajira is jól jönne a rávaló Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Rakok mán egy képet is..
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Na csak pár szót

Betti,
A könyv nagyon jó, és szeretném kipróbálni, ha Peti is áldását adja rá Kép Ha bejön, megírom milyen volt Kép

Többiek,
Nagyon jó, hogy megint pörög a topik, de nekem most nagyon kell sietnem fürdeni, amíg csönd van

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?