Sziasztok!
Most csak becsekkolok, mert az olvasással kimerült a szabadidőm is
Látom, Mica azért néha szállított híreket rólunk, így nagyon újat nem mondhatok.
Szóval dióhéjban: Anyáméknál voltunk közel egy hónapig, hogy a két nagyobb csajszit legalább a nagyi istápolja helyettem. Na nem volt tök tuti a pihenés, hála az én önzetlen apámnak
, ja és persze Mesi szórakoztatása továbbra is az én feladatom volt, ezért max a délutáni alvásideje lett a napi kikapcsolódásom. Lányok jól elvoltak, Timi pocakot is eresztett a nagyszülői gondoskodás jóvoltából, múlt heti mérés szerint alig 20 kiló így 3 és 3/4 évesen
Mesike is bevadult, párom nem győzte szállítmányozni nekünk a spéci gyógytápszerét, 1 hétig naponta 6-7-szer evett a kis drága
De azért nem minden tökéletes, mivel a hozzátápi továbbra is nehéz dió, eddíg napi 1x hajlandó rá és még akkor is inkább éhes marad, csak ne kelljen megenni a kimért adagot...és egy fél órával később üvölt a tápiért
És ahogy Mica írta, természetesen nem maradt eredmény nélkül a nagy zabálás, immár 8100 gramm és 70 centi az én apró törpöm
Középső szülöttem meg elérkezett a szobatisztaság megismeréséhez, de olyan gyorsan halad, hogy csak lesek. Két hete érdekli a téma, már csini bugyikat is venni kellett neki, annyira fontos, hogy mi van a riszálandó sejhaján
Pár napja meg már a bili is túlhaladott, versenytárgyalásokat folytat Timivel a fullos vécészűkítőért
Rólam inkább nem regélek, többek között én se lettem soványabb az anyai koszton
Sajna ettől függetlenül is nagyon rossz passzban vagyok, hiába anyukáztam, de ez hosszú történet. Augusztusban tutira pszihomókust kell kerítenem, mert becsavarodok.
Ja, már van itthon ADSL-em, úgyhogy nyomhatjátok a sok csemeteképet
Persze nem sokkal a bekötés után megvadult a gépem, majd feldobta a bakancsát, végül 15000-ért sikerült egy szakinak összepofozni az egész c meghajtóm újratelepítésével...naná, hogy számomra fontos infók tűntek el közben a süllyesztőben
Heppi,
Orsinak is nagy gratula a bilizéshez, no meg a nagy önállósághoz
Tök klassz, hogy már a házatok belsejét tervezitek, szerintem ez a legnagyobb élvezet
...a költözés viszont módfelett felejthető, sőt egyenesen undormányos élmény szokott lenni
Taliban benne vagyok, én már 2 órás autókázásra is elmentem a 3 macával egyedül és nagyon korrekt volt a társaság
Mica,
fiad nagyon helyes
Remélem, nem lesz semmi gond a Heim Pálban!
Neked meg mihamarabbi kikecmergést a nyavalyából!
Kata,
olyan nagy már a te Patrikod is, alig ismertem rá
Nekem sajna nincs ilyen szopileszoktató gondom, mert Mesi kb a nagyizás elején végképp lemondott róla, és ami még elkeserítőbb, mintha tényleg nem ez lett volna számára a legjobb táplálék, mert azóta zabál
Beindult a bélműködése is, dokinénink szerint most már nagyon nagy valószínűséggel tejallergiás, annyi minden klappol...nem vagyok elragadtatva.
Betti,
a te fiad meg egyenesen zabálnivaló
Nemalvásért részvétem, tudom sovány vígasz, de nekem is a két nagyobb egész nap fent van, csak Mesi huny egyet kora délután.
Cipőcske megszokás szerintem hosszabb folyamat, legalábbis nálunk mindkét csajszi sokáig kűzdött vele, úgyhogy türelem
Most ennyire futotta, dobok még egy Mesit ide,aztán húzok.
pá
Momo
Ja,nem ígérem, hogy gyakran jövök, egyszerűen képtelen vagyok nappal gépközelbe verekedni magam, este meg már ritkán van még cérnám értelmes gondolatokra