Új privát üzeneted érkezett!

Tudod nem is az hogy hogy fogjam meg, hanem fürdés közben miközben ezerrel kapálózik meg feltérdel, ugye fognom kell, akkor fogjam meg azt a kis tökit és húzzam addig amig lehet de ne túl azon a ponton mert felreped :shock: hát köszi :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

ÖÖÖÖÖÖÖÖööööööööööö, hát ja... Ez para. Apás fürdés? Úgysem megy?

Kép
Kép
encu

és, jut eszembe, megint a Tied az oldal.. :o

Kép
Kép
encu

Hahó..

Kép
Kép
encu

Túl vagyunk a fürdetésen, próbáltam de nem ment. Most vagy én vagyok ennyire béna vagy ennyire nem lehet hátrahúzni :shock: Nagyon remélem hogy az első :roll: Apás pancsi csak szombattól lehetséges, péntekig éjjel 11-ig dolizik apa :evil:

Nem akartam hencegni :wink: :lol: pedig azt hittem hogy még az belefér az előző oldalba :roll:

Nézted a Mónika Show-t? Már elfelejtettem hogy milyen jó is :shock: Tavaly ilyenkor ezek tették ki a napjaimat, délig aludtam, 3-tól mentek a sorozatok, aztán balázs és mónika show, hírek és a kínlódás hogy aludjak végre :evil: Hogy elrohant az idő :roll:

Képzeld elkezdett görcsölni a vádlim :evil: annyit nosztalgiáztam hogy eszébe jutott a görcs :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Ma kaptuk meg a láncot és holnaptól azonnal teszem a nyakába!
Ja és az oltásokról még annyit, hogy mivel igen, mindegyik tartalmaz higanyt (ez egy orvosi lapban volt és akkor találtam, amikor kiváncsi voltam Flóra miért rossz alvó) ami bizony tompa fejfájást, alvatlanságot, nyugtalan alvást okoz!
Ezért van, hogy kb. két éves koruk után kezdik igazából átalcsizni az éjszakákat a gyerekek!
És ez azért lehet igaz, mert anyukám laborban dolizik, ahol higannyal dolgoznak és anyunak folyamatosan fáj a feje és hamar felébred éjszaka és reggel.
Viszont ebben az orvosi lapban azt írták, hogy egy amcsi kisérlet során borostyánkővel tisztították ki a gyerekek szervezetéből a higanyt!
Kiváncsi leszek.

Egyébként az van a láncra írva, hogy úgy hat, hogy atest melegétől illóolajpárolog a bőrébe és az orrába és fájdalomcsillapító hatása van!
Kiváncsi leszek! :roll:
Ja és fogunk nincs! :cry:

Na megint sokat pofázok!

Encu!
Emlékszel, hogy másfél hónappal ezelőtt a Tamás is elvesztette a szeretett kutyusát? Őt is nagyon megviselte, még a képeit is megnézegette, amikor kicsi volt a kutyó! :cry:
Mostanra feldolgozta, persze szokta mondani, hogy hiányzik neki.

Na megyek szép álmokat!

Ja még egy!
Képzeljétek Flóra agresszív lesz, ha más haját meglátja, annyira ijesztő, hogy felhergeli magát a láttára, hogy komolyan betojtam.
Vajon kinövi? Az enyémre miért nem durvul be? Sőt még simizi is! :shock:

Ha tud valaki erről valamit annak örülnék!

Kép
gabriel79

Jaaa, tesóka, nem tudtam, hogy magányos projekt lenne a fütyizés... :shock: Így tényleg nem egyszerű..

Mónika show?? :D:D Mi mikor néha belebotlunk, jókat derülünk, hogy milyen emberek vannak, meg hogy a Mónika mennyire kis dög néha;) Meg amúgyis most épp utáljuk a csajt, mert olyan hülye, hogy 2 hónappal a szülés után már dolgozni akar...mi a fenének nem ül a valagán?! Karrierista...attól fél, hogy már nem fog kelleni?? Vagy nemtom. A Balázs viszont vagány srác, jók a beszólásai :D

Tessék szépen MagneB6ot bevenni ilyenkor, nekem tökre bevált, asszem dobok is egyet ;)

Alszik a Ricsi?

Többiek? Hogy viselitek a frontot? Babók? Anyukák?

Barbi! Mit csinál a pocilakó Vincéd? :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Aranyosak vagytok lányok, köszönöm mindenkinek, hogy azért rám is kivik vagytok, jól esett. :) És bocsi, hogy így viselkedtem, már bánom. :(

Móni!
A szobát apa csinálta, végig tele van festve, disney-s képekkel. Internetről kinéztük a képeket, lerajzolta a párom egy papírra, és szabadkézzel nagyba felrajzolta a falra, és temperával kifestettük. Kellett kb. két hónap mire kész lett. Majd rakok fel képet :)
Mikor voltunk Zalaegerszegen nem mertük még bevinni Nonót a medencébe, nehogy elkapjon valamit. Viszont mi tudtunk fürödni, mert ő elaludt mindig a hordozóba, jó párás volt a levegő és elnyomta :).

Gabó!
Nekem azt mondta a doki, hogy nincs mellékhatása.
De persze mások vagyunk, mások a vélemények. :)

Encu!
Bepótoljuk a shoppingolást, igérem!!!!!!!! :wink:

Kép
niki+baba

Gabó, higanyt?!?!?!?! Fasza (már bocsánat, de hát az méreg...:( )

Igen, emlékszem a Tamás kutyusos esetére...hát, hiába, nagyon az ember szívéhezt tudnak nőni ezek az állatkák... :cry:

Érdekes lehet, ahogy a Flóra felizgatja magát a haj miatt...nem tudom elképzelni, hogy mitől lehet...pedig tanultunk gyerekpszichológiát, nem? Nemtom...Talán irigység? ÁÁÁáá, nem tippelek, biztos kinövi. Az meg jó, hogy a tiedre nem ugrik...;)

LAssan én is megyek hunyni, mert azért mostanában nem voltak felhőtlen éjszakáink...

De még ha van valaki, akkor fél órát kb még vagyok ;) :D

Kép
Kép
encu

Niki, remélem is...egy ilyet nem hagynék ki!!!!

És tényleg tessék sokat jönni!!! ;)

Várjuk a képeket nagyon, jó, hogy ilyen kreatívak vagytok, meg szorgosok :D Nagyon vártátok Ti is a Nonót, látszik :)

És én is mennék már fürcsizni... :lol: 8)

Kép
Kép
encu

Gabó!

Hűha, na akkor kösd fel a gatyád mert a Ricsi meg fog tépni!! Cibál sőt tép mint az állat, és nem csak a hajat, az orrot is :lol: Sőt van hogy rájön az ötperc és leharapja az orrom azzal a két pici fogincájával :lol: Persze ha nem lesz olyan kis félénk mint mikor az Encuval taliztunk :roll:

Higanyos oltás, szörnyű hogy mérgezik a babákat. Ezen én is kiakadtam de hát kötelező. Halottam hogy a Pharmafutár az egy gyógyszer futár, hoz külföldről higanymentes szurit is. Hát kösz, és honnan teremtsem meg rá a pénzt :shock: Meg állítólag már nem igen használnak higanyost de ez is állítólag, honnan tudom meg?! Na mindegy :evil:

Foginca :evil: nekünk sincs :evil: sőt, mintha megált volna a fejlődésben, csak a sok sírás nem alvás van :evil: hogy miért nem születnek foggal :shock: :lol:
Remélem beválik a lánc!

Niki!

Nagyon ügyi párod van!

Vigyázz hogy mit fényképezel le a szobából, egy másik topikban olvastam hogy volt olyan eset hogy a babanetről dolgoztak a betörők!!!!!!!!!!

Amúgy ha teszel fel róla képet, köszönöm szépen de ha nem akarsz akkor sincs gond :wink:

Akkor pelus ügyileg nem okosodtam :? Esetleg másvalaki próbálta az úszópelust???

Encu!

Téged majdnem kifelejtettelek :oops:

Nem merek magnét beszedni, átmegy a tejjel??? Lehet a Ricsinek nem kéne. Viszont van szopis vitaminom valahol, előkaparom és dobok egyett :lol:

Én is utálom a Mónikát!! Egy vén k....! Már bocsi :oops: Minek szül ha eljön dolizni. Bár jártam mónika showra!!!! :lol: Heti 3 nap van felvétel, napi 3*3 órás. Ez van egy pár hétig utána leállás. Tehát nem megterhelő de akkor is. Egy anya maradjon otthon a picivel, hacsak anyagilag más van, de nála nincs :shock: :evil: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka (ha már eszedbe jutottam), sztem nem lenne gond a M a babónak, azt nem lehet túladagolni, de ha aggódsz, akkor inkább kérdezz rá előbb egy dokinál vagy védőnéninél :)
A Mónika tényleg egy vén k..! :D:D

Na, lassan megyek feküdni, jó éccakát mindenkinek!!!

Kép
Kép
encu

Szép álmokat, lassan én is megyek aludni csak még benézek egy két topikba :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Móni, fütyis témáról annyit, hogy mi még most is szenvedünk vele, pl én nem tudom neki huzogatni, Szilárd magának szokta, és néha apa ránéz...De még 3 évesen is egy kicsit le volt tapadva neki, amit a dokinéni megcsinált :( Szóval nem akarlak elkeseríteni...már előre irtózok az egésztől, hogy az egész mizériát újrakezdjük a Vincével.

Niki, tök ügyi a párod,hogy így rajzol, nálunk is tervbe volt, hogy párom huga fest valamit a falra...de még nem ért ide, én meg nem vagyok olyan ügyes. Remélem jöttök a talira, hogy láthassuk a kis hurki Nonókát. :D

Encu, Vince a pocakomban hétvégén egész nyugis volt, majd hétfő éjszakától kezdve nem igazán pihen, úgyhogy nem kell számolnom a rugdalózásait :D Remélem ez azt jelenti, hogy még jól érzi magát odabent :wink: Kiskarcsi jól van? Vagy megviselte a letargiád?

Gabó, miket nem írsz ezekről az oltásokról? Dehát sajnos kötelezőek :cry:

Kép

Kép
sbarbi

Jó reggelt, lányok!

Barbi, Kiskarcsi megszeppent anya bánata miatt, de nekem sem kell figyelni, hogy van-e 10 mozgás ;) Már most, ébredésem óta legalább 50et rúgott :D Imádom, mert most már rendesen érzem a kis testrészeit, hogy nagyjából mikor mi hol van :) MEg ahogy csuklik! ;)

Fütyi téma: nálunk APa kijelentette, hogy ezt majd bízzam rá ;):D Nem ellenkeztem :D

Rohanok, lányok, a kardiológiai eredményemért, majd jövök, és beszámolok!

Tessék addig mindienkinek sokat írni!!!

Pusssssssssssz

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Barbi!

:cry: Sajnálom Szilárdot, talán Vincének nem lesznek ilyen problémái. De az még mindig jobb ha le van tapadva mit ha szűkület van. :? A szűkületet V alakú bemetszésekkel műtik és állítólag akkor lesz jó. Hát elképzelni sem merem hogy hogy fog szegénynek fájni, főleg ha pisil :shock: :cry: Ráadásul elmeséltem apának hogy nem sikerült, és mondta hogy a dokinak sem sikerült, így hát elég elkeserítő a helyzet de majd szombattól kezelésbe veszi hátha neki jobban megy :?

Encu!

Szurkolunk ezerrel!!!! Remélem jó hírekkel jösz :wink:

Barbi! a doki néni megcsinált, azt úgy értetted hogy felrántotta? Vagy voltatok vele szakorvosnál?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni, az igaz, hogy Szilárdnak nem volt szűkülete sosem, szerencsére, és már kiskorától húzkodtuk neki, nem sok sikerrel :( Aztán kétévesen felrántotta neki a dokinéni, és kb 1 napig nem pisilt utána, és 3szorosára dagadt szegénykémnek :cry: Kb 2 hét alatt teljesen rendbejött, és 3 évesen már csak egy kb 2 milliméteres letapadása volt, ami pár nap alatt meggyógyult. De még most is vissza-vissza tapad neki egy picit, azt már az apja csinálja.
A szűkületet tényleg felvágják, az nagyon durva lehet :cry:
Szurkolok nektek, hogy ne legyen nagyobb gond a Ricsi fütyijével :wink:

Kép

Kép
sbarbi

sziasztok

csak egy gyors kuk

Hát ilyenkor örülök hogy nincs fiam . ettöl mindig retegtem ha fiam lesz mi lesz a kukival
:oops:
anha

Hali!

Lehet, hogy jobb lenne, ha a páromnak lenne igaza és 2 lányunk lenne? Bár, az sem jobb, hisz ők meg egyszer elkezdenek menstruálni... :roll:
rnecsi

Gondoltam körüljárom ezt a szűkület témát, rákerestem és ezer oldalt hozott fel. Átnyálaztam egy csomót és kétségbeestem. :cry:
Két lehetőséget írnak, van aki azt mondja, főleg anyukák tapasztalat alapján hogy jó elkezdeni huzogatni hátha lazul a szűkület. Aztán van a másik véglet, a dokik, akik azt írják, ne húzzuk mert hajszálrepedések keletkeznek amik gátolják a rugalmasságot. Lehet el kéne vinni urológushoz, az csak jobban tudja, nem :shock: De kihez, hova :shock: Csődöt mondtam, nehéz ügy :evil:

És a legjobb, hogy az évek előrehaladtával, tinikorban újból előjöhet ez a téma, ugyanis vannak fiúk akiknek addig nem volt, de akkor letapad vagy merevedéskor alakul ki szűkület :evil: Hát borzasztó :evil:

Letapadást "egyszerű kezelni", felhántják és naponta akár többször huzogatni, persze átélni nem olyan egyszerű :evil: A szűkületet két csoportba osztják, van ami tuti műtét és van egy gyengébb szükülett amire szteroidos krémet adnak aztán vagy beválik vagy nem. Ha műtét akkor is két lehetőség van, körülmetélés vagy fitymaplasztika. A körülmetélés alatt értendő, hogy levágják teljes egészében a fitymát, azaz a lógó bört, így a makk csupasz marad. A fitymaplasztikán v-bemetszéseket csinálnak bőrön így tágítva a lukat, de a szűkület megmaradásának 10% esélye van. 3-4 hét a gyógyulási idő. És előfordulhat hogy rosszul mérik fel a szűkületet és felnőtt korban szex közben fájdalmat okoz, mert szűk marad. A műtét idejét általában a pelenkás kor végére ajánlják kivéve ha gond van, nem tud ürülni a felhalmozódott fehér váladék és begyullad vagy vizelési nehézség alakul ki a szűkület miatt.

Gondoltam leírom, van még fiú itt, hátha érdekel valakit. Ha nem, bocsi :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Hát, császár lesz ...:) Most már biztos. Ez a szakorvosi vélemény, és esetleg szoptatás után, mikor részletesebben is kivizsgálnak, akkor lehet majd lehetőség, hogy úgy rendbetegyenek, ha kell, hogy a következőt természetesen szüljem. De most már tudom, hogy mire számítsak, és ezt tök jó!

Háát, ez a fityma dolog nem egyszerű. Régen, amikor nem voltak ilyen jellegű kezelések, akkor hogy oldották meg ősanyáink?? Érdekes, nem? A civilizáció előrehaladtával mindenen izgulunk...persze, jogosan, hisz a gyerekünkről van szó!! :?

Na, megyek még egy kört, majd még kukk.

Kép
Kép
encu

Sehol senki? :shock:

Kép
Kép
encu

Encu!

Jó kérdés hogy régen mit csináltak ilyen esetben :shock:
Az óvszer helyett is volt kecskebél, ezt is megoldották bizti :lol: Régebben bizti mamutbelet használtak, bár azt megtölteni :shock:

Azért kár hogy nem lehet rendesen szülnöd, de azért ez sem olyan rossz :wink: Kiskarcsiért mindent :wink: És a nagyért is :wink:

Megyek, beindul az esti játék, pancsi.... majd fekvés után visszanézek!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

mármint kecskebél előtt :roll: szóval érted 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nahát tesóka merre csavizol?

Brokkolira nincs ötleted hogy milyen fini kaját lehet belőle csinálni. Van itthon és hát tudod, én és a főzés :shock: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, értettem-értettem ;) Csak épp elképzelni nem akarom :D Mammutbél?? Biztos?? :lol: :lol: 8)

A fütyicucc meg majd kiderül nálunk, hogy hogy alakul..

Egyre közelebb van a szombat, amikor végre kirúgunk a hámból, eszem-iszom, dínom-dánom!! Nem? :D Van már végleges időpont? Vagy valami?

Tisztára kóma vagyok, az előbb is majdnem bealudtam egy jó filmen...szinte semmire nem tudok koncentrálni.. :?

Kép
Kép
encu

Tesóka, csőben sült brokkoli...pont tegnap ettem, és nagggyon fini volt!!

Egyébként a mindmegette.hu-n jó kis receptek vannak :)

Kép
Kép
encu

Sajnos a végére visszatér a lelassult életvitel, de kitartás, nemsoká vége :lol:

szombat, 3 óra, így tudom, ja és nem sajtostallért viszek hanem túrós sütit meg feketeerdőtortát :lol: A Ricsivel sütjük pénteken, már lezsíroztam a legénnyel, úgyhogy nincs mese ha gáz is lesz, kötelező megenni :wink:

ő, inni is kéne vinni, nem? Bár én a csapvizen meg a sénsavmentes vizen kívül nem nagyon iszokatok mást :roll: de nektek hozok valami dobozost, ok?! Azért most megkívántam az őszilét, a körtét, a narancsot :lol: :lol: olyan kár hogy narancsot nem lehet inni, bár már elég érett a Ricsi ehhez nem hiszem hogy hasfájás lenne belőle :roll:

Ha elalukáznál szép álmokat, még 9-ig vagyok utána én is megyek aludni.

Gabó!

Merre vagy, ma még nem is jelentkeztél :shock: Minden rendben???

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni! Miért nem lehet narancslet inni??? :shock: Gondolom a szoptatás miatt, de miért nem? Erről eddig még nem is hallottam...ezek szerint van még mit tanulnom ;)

Én is a szénsavmentes vizet szeretem, meg néha iceteát. De mostanában itthon főzöm a teát, hogy a diétát tartsam. Ma reggel éhgyomorra (igaz, 2-3 napja nem alkottam a wc-n) voltam 78.5 kg... Hát, kicsit visszaszorítottam a gyarapodást, de mozognom kellene, és nem csak autóval, hanem gyalog!!!! :wink:
Ja, de azért én is viszek valami rostosat is, biztos, ami biztos! Aztán figyeld meg, hogy a végén annyi kaja meg pia lesz, hogy csak lesünk maja :D

Még nem alukázok, mert Apa pörög...nélküle meg nem az igaz ágyba bújni... :P

Kép
Kép
encu

Igen-igen-igen!!! TÖBBIEK! Merre vagytok?

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
encu

Látom NagyKarcsi kiheverte a nyavaját! Szupi :wink:

Citrusféléket nem szabad, hasfájást okoznak meg allergiát. A kórházban benyomtam hohes-c t egy dobozzal és egész éjjel görcsölt a Ricsi hasa. Akkor mondták a csecsemősök hogy vigyázni kell vele. Meg a szőlőt sem szabad, sem az összes aprómagvas gyümölcsöt: eper,málna,kivi. Allergia miatt. Szénsavast sem. Ja és a csoki is okozhat hasfájást! Meg a fűszerek is. De majd úgyis meglátod, hogy Kiskarcsinak mi jön be és mi nem. Nem kell félni tőlük, max. nem alszotok éjjel :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hát ha van kedved meg erőd, jöhetsz velünk sétálni délután, ma is voltunk kb. fél órát. Csak ennyit mert baromira fújt a szél, de hát kell a séta.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Okés, jó az ötlet, dobj egy üzit, amikor mentek, és jelzem, ha jó nekem :) Köszi :)

Te jó ég, mennyi mindenre kell figyelni.. :shock: De hát persze, minden kiderül majd idejében.

Ja, és Nagykarcsi nem heverte ki még a cuccot, csak ilyen korán nem fekszik még most le. Ki tud kiigazodni rajta...? :lol:

Kép
Kép
encu

Azért nem olyan vészes, aztán lehet vasgyomrú a törpöd és ehetsz majd mindent :lol: A Ricsi elég érzékeny volt e téren de most már egész jól tűri a dolgokat, valamelyik este székelykáposztát ettem és aludtunk :lol: pedig felkészültem 8)

Akkor holnap délután csörgök ha indulunk, ha minden jól megy :roll: :lol: illetve előtte szólok egy kicsivel :wink:

Szegény Karcsi nyomta az ágyat idáig és te visszafektetnéd :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Nem tudom feltölteni a képeket a szobáról, mert azt írja ki, hogy hiba történt. :(

Mindjárt átküldöm e-mailben.

Kép
niki+baba

Szia Niki!

Jöttem búcsúzni mára, és itt talállak :lol: Várom majd a képeket :wink: Köszönöm szépen!

Valaki nézte az AXN-en a Lost-ot?????? Nem láttam a 3.évadot, és nagyon kiváncsi vagyok a befejezésre :oops: :?: :?: :?: :?:

Ricsi az ágyunkban alszik és begurult a fal mellé teljesen, nem csoda hogy nem fér el a kiságyban :shock: 160 cm is kevés neki, ha nincs a fal gurulna tovább :lol:

Na megyek aludni, hátha nem kel fel :lol:

Szép álmokat a baglyoknak!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szia Niki! Kár, hogy nem engedi a képeket.. :( Nem lehet, hogy túl nagyok? Próbáld meg lekicsinyíteni...hátha :)
Hogy van a pici Nonó? Hozod a talira? Jó lenne babázni :)

Tesóka, nem nézem a Lost-ot egyáltalán, bocsi. :oops: 8)
Akkor holnap! A Ricsinek meg jó gurulást :D

Jó éjszakát mindenkinek!!!!!!! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok, jó reggelt!

Tényleg sok kaja lesz a talin :D , aztán majd diétázhatunk, én is már nagyon súrolom a 60 kg-t :oops:

Móni, lehet, hogy titeket láttalak tegnap olyan fél5 kor a Tesco, és a Fogoly u. közti hátsó úton? Mi kocsival voltunk, így csak elrobogtunk melletetek... Eszembe jutott, hogy kérdezted az úszópelust, mi sokat használtuk, még tavaly nyáron, meg előtte, és legalább a kakit nem engedi át, de egyébként a vízben nem igazán szoktak kakilni a babák :) Szóval legalább a szülőt megnyugtatja a dolog...

Encu, jó, hogy legalább már tudod, hogy mire számíts :) A császár sem olyan szörnyű, a lényeg a te meg a pici egészsége!!!

Kép

Kép
sbarbi

Jó reggelt!

Apa elcsörtetett dolgozni, most olyan kis egyedül vagyok.. :? :D
Kicsit rendbe dobom végre a házat, mert úgy nem szeretek csörögni-zörögni, ha itthon van (tudom, hogy nem zavarja annyira, de valahogy mégse ;) )

Barbi! Te milyen magas is vagy? Mert azért az a 60 kiló így első hallásra nekem mondjuk vicces :) Hisz én a 80-at súrolom (igaz, még van addig mésfél kiló, de akkor is!), te meg olyan kis filigrán vagy...
Nem aggódok a császár miatt, eddig az volt a bajom, hogy nem tudtam, hogy mire készüljek, de így most már jó! :) És nekem is az az a legfontosabb, hogy Kiskarcsinak legyen komfortos a dolog, ne nekem...én már nagylány vagyok, majd kiheverem ;););)

Megint nem kell számolgatnom a napi 10-et :D:D:D

Lányok! Ébresztő! ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok lyámyok!

Nos tegnap nem volt internetünk és közben megszépültem! :lol:
Voltam fodrásznál és masszázson (abarátnőm masszőr :lol: )!
Szóval habzsi-dőzsiztem!
Szerintem Encu! Kb. 9-re a bababörzén vagyok Flórával ésdélután 3-ra sok szeretettel várok mindenkit a Sas u. 9-be!

Ezek szerint nemleszünk sokan, sőt a vártnál sokkal kevesebben leszünk, mint számoltam! :cry:

Zsuzsa!
Ti jöttök?

Na mégjövök!

Kép
gabriel79

Gabó!

Ok, mi/én nem tudom mikorra érek oda, de majd igyekszem:)
3-tól meg party :) Kik is jönnek? Hányan leszünk?

Kép
Kép
encu

Encu, hát igaz nem nőttem valami magasra, 160 cm vagyok. :oops: Én sem számolom a rugdalózásokat, ez szerintem így jó!!!

Gabó, azért leszünk egy páran, legalábbis remélem :)

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Akkor arányainkban majdnem ugyanolyanok vagyunk :) Te 160 és 60 kg, én 180 és 80kg :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Móni!
Ment az e-mail. :) Sajna még mindig nem akarja ide feltenni a képet :(

Később próbálok jönni, most elég nyűgi Nonó :(. Délután meg megyek fodrászhoz Pestre :)

Kép
niki+baba

Niki, te aztán megadod a módját a hajászatnak ;) Én nem is tudom, mikor voltam utoljára fodrásznál...bár ha mondjuk mennék is, nem tudnék mit csináltatni, mert épp növesztem ;)
De azért jó dolog, amikor kényeztetnek :lol:

Kép
Kép
encu

Encu, hát akkor te sem vagy kövér, én csak egy pocaknak látom magam :lol: Nagyon szép idő van kint, nincs kedved sétálni? Én 2 fél 3-ig ráérek :)

Kép

Kép
sbarbi

Épp most akartam elindulni végre valahára gyalog kaját venni reggelire...:) Akkor csatlakozol? Csak fel a Plus környékéig meg vissza... Mert Apa dél körül hazaér és gondolom kajás lesz ;)

Kép
Kép
encu

Szívesen csatlakozom, már indulsz is?

Kép

Kép
sbarbi

Hát, lassan :D Mikorra készülsz el? :D

Kép
Kép
encu

Tesóka! Te merre csavarogsz? :shock: