Gabó!
Hűha, na akkor kösd fel a gatyád mert a Ricsi meg fog tépni!! Cibál sőt tép mint az állat, és nem csak a hajat, az orrot is
Sőt van hogy rájön az ötperc és leharapja az orrom azzal a két pici fogincájával
Persze ha nem lesz olyan kis félénk mint mikor az Encuval taliztunk
Higanyos oltás, szörnyű hogy mérgezik a babákat. Ezen én is kiakadtam de hát kötelező. Halottam hogy a Pharmafutár az egy gyógyszer futár, hoz külföldről higanymentes szurit is. Hát kösz, és honnan teremtsem meg rá a pénzt
Meg állítólag már nem igen használnak higanyost de ez is állítólag, honnan tudom meg?! Na mindegy
Foginca
nekünk sincs
sőt, mintha megált volna a fejlődésben, csak a sok sírás nem alvás van
hogy miért nem születnek foggal
Remélem beválik a lánc!
Niki!
Nagyon ügyi párod van!
Vigyázz hogy mit fényképezel le a szobából, egy másik topikban olvastam hogy volt olyan eset hogy a babanetről dolgoztak a betörők!!!!!!!!!!
Amúgy ha teszel fel róla képet, köszönöm szépen de ha nem akarsz akkor sincs gond
Akkor pelus ügyileg nem okosodtam
Esetleg másvalaki próbálta az úszópelust???
Encu!
Téged majdnem kifelejtettelek
Nem merek magnét beszedni, átmegy a tejjel??? Lehet a Ricsinek nem kéne. Viszont van szopis vitaminom valahol, előkaparom és dobok egyett
Én is utálom a Mónikát!! Egy vén k....! Már bocsi
Minek szül ha eljön dolizni. Bár jártam mónika showra!!!!
Heti 3 nap van felvétel, napi 3*3 órás. Ez van egy pár hétig utána leállás. Tehát nem megterhelő de akkor is. Egy anya maradjon otthon a picivel, hacsak anyagilag más van, de nála nincs