Sziasztok!
Bocsánat az eltúnésért, nincs netünk már egy hete..
Kezd nagyonnagyonnagyon telelenni a hócipőm a dologgal. Ez persze enyhe kifejezés.. Pont akkor nincs, mikor kéne.
Na, de értelme nem sok van hogy dühöngök, mert ugye ezzel nem oldódik meg semmi.
Most így totál el leszek zárva a külvilágtól, mert telefonom sincs. Ati holnap kezd az új melóban, a céges telcsit (ami nálam volt) vissza kellett adni, így most hoppon vagyok. Internetünk sincs, úgyhogy még csak icq-n sem tudok kommunikálni, ha esetleg épp meg akarok halni vagy valami. Nemtom régen mi volt, de én elég nehezen bírom ezt most
Azt hittem hogy alig győzök majd utánaolvasni a hsz-oknak, de látom nem nagy a nyüzsi!
Kata!
Köszi a mailt, nagyon király volt
bírnám a dolgot én is
Receptet találtam, gyors, és finom volt.
Ajánlom figyelmedbe a
www.mindmegette.hu -t , van rajta receptkereső is, ahol megadhatsz egy kulcsszót ami alapján keres a dolog, nagyon jó kis receptek vannak rajta.
Azért az a súly, és hossz se piti, ne izgulj!
Én a kompokat alapból gyűlölöm, Mendinek sem volt, Kevinnek sem vennék, egyszerűen nem látom értelmét, mindamellett hogy sztem károsan hat a fejlődésre. Persze ez csak az én véleményem, nem akartalak lehordani
Mi sose sétálgattunk egyik gyerekkel sem, Mendi is 10 hósan elindult egyedül (addig a szekrény mellett közlekedett) Kevin is megtette már az első lépéseit
ezt talán pirossal kellett volna, szóval bizony, a fiam végre elindult
Kicsit féltem hogy nem fog, csak később, mert ugye a lány ilyenkor még csak 7 kiló volt (!!) Kevin meg ruhástól 10.5, azért ez nehezebb helyzet, de sikerült. MOst írtó büszke és boldog is vagyok, imádom ezt a korszakot
. Kicsit még bizonytalan, de ez gondolom természetes
Mica!
Várjuk a beszámolót!
Bár én nemtom mikor fogom tudni elolvasni, a fentebb említett igencsak dühítő okok miatt
Ezerjó!
Szióka! Nagyon rég nem írtál!
Egy hónapos a babád? Írj légyszi néha, kíváncsiak vagyunk ám rád!! És ha van képed a picúrról azt is illeszd be
És részleteket a születésről vagy valami
Persze csak ha van kedved ;)
Betti