Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jajj, Kata, nemongymáilyet!!
Nem is halasztottad ki a topikot. De tom milyen rossz, ha az ember jön, és sehol senki Kép
MOstanában vhogy nincs ihletem, nem tok mit írni. nem történik semmi jó.
A gyerekek nagyon szépek, édesek. Nekem speciel a fiaid jobban tetszenek mint a porcelánbaba, pedig ő is nagyon bájos.
Patrik is milyen nagy baba már, anyám! Milyen paraméterekkel rendelkezik az uraság?

Mica!
Én is gratula a fogacskához Kép Jó, hogy végre kinn van.
Remélem azért azóta végeztetek a melóval Kép

Na, megyek is, mert főzős hétvégém van, anyósomék hétvégéznek Gyulán.
Tegnap jól sikerült a tejszínes (sajtkrémes, kukoricás) csirkemellem, de ma még ötletem sincs hogy mihez kezdjek. Vadászok vmi receptet a neten Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Szia Betti!

Örülök,hogy írtál!Kép
Patrikot ma vittem mászálásra,már visszavett a hízás-tempóból.Most 9750 gr és 74,5 cm.Azért még így sem kis darab.Kép
Ma éjjel tettem először külön a fiúkat,na csak külön-külön ágyba.Kíváncsi vagyok milyen éjszakánk lesz.
Azt hiszem Micáék Mamáznak.
Akkor végül is szeded a pajzsmirigy-gyógyit?
Szép nyarunk van!KépMondjuk én nem bánom,hogy nincs 40 fok,de az utcánkban lassan már csak csónakkal lehet közlekedni.Kép
Találtál jó rteceptet?Valamit főznöm kéne holnap(is).Ruszlán reggel megy dolgozni,24-ezik,jól jönne valami gyors és egyszerű,de finom kajcsi-recept.Mióta Patrik állandóan állna és lépkedne,alig van időm.Még nem sikerült kompot szereznem.

Puszillak.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Tegnap irtam egy kis monologot, de elszallt az egesz, amikor net-configot csinaltam..
Szoval havazas van nalunk, nyaralonk is van (keresztlany), melom is van dogivel, parom is szabin, tehat idom az a 0val egyenloKép
Csak bekoszonok, hogy megvagyunk, mindenki kezd jol lenni, tehat gondunk sincs mar annyi..
Majd ha lesz idom es erom, akkor ujra leirom, hogy mi volt a hetvegenKép

Most pusziKép

Mica
mica

Szia Mica!

Jó,hogy megjöttél!Végre egy kis pezsgés!Kép
Fiúknak jobbulást,Neked kitartást!KépMáskor meg nem csinálj olyan config-izét!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

sziasztok,
baba-mama klubot szeretnék indítani augusztus második felétől a monori műv.házban, ez jelenleg erősen szervezés alatt áll (tárgyalásban vagyok) Kép)
szeretném, ha egy jó kis társaság gyűlne össze, ahol megbeszélhetjük az aktuális problémáinkat a gyermeknevelés vagy az anyaság, stb. terén, szakemberek segítségével, vagy csak úgy, egymás között..
akit érdekel, emilt írjon: laszlotimea@monornet.hu, hogy tudjam értesíteni, ha végre beindultunk..

egy egy hónapos gyerkőc édesanyja, Ezerjó

Ui. boldog babázást kívánok mindenkinek!
ezerjó

Sziasztok!

Bocsánat az eltúnésért, nincs netünk már egy hete..
Kezd nagyonnagyonnagyon telelenni a hócipőm a dologgal. Ez persze enyhe kifejezés.. Pont akkor nincs, mikor kéne.
Na, de értelme nem sok van hogy dühöngök, mert ugye ezzel nem oldódik meg semmi.
Most így totál el leszek zárva a külvilágtól, mert telefonom sincs. Ati holnap kezd az új melóban, a céges telcsit (ami nálam volt) vissza kellett adni, így most hoppon vagyok. Internetünk sincs, úgyhogy még csak icq-n sem tudok kommunikálni, ha esetleg épp meg akarok halni vagy valami. Nemtom régen mi volt, de én elég nehezen bírom ezt most Kép KépKép
Azt hittem hogy alig győzök majd utánaolvasni a hsz-oknak, de látom nem nagy a nyüzsi!

Kata!
Köszi a mailt, nagyon király volt KépKép bírnám a dolgot én is Kép
Receptet találtam, gyors, és finom volt.
Ajánlom figyelmedbe a www.mindmegette.hu -t , van rajta receptkereső is, ahol megadhatsz egy kulcsszót ami alapján keres a dolog, nagyon jó kis receptek vannak rajta.
Azért az a súly, és hossz se piti, ne izgulj! Kép
Én a kompokat alapból gyűlölöm, Mendinek sem volt, Kevinnek sem vennék, egyszerűen nem látom értelmét, mindamellett hogy sztem károsan hat a fejlődésre. Persze ez csak az én véleményem, nem akartalak lehordani Kép
Mi sose sétálgattunk egyik gyerekkel sem, Mendi is 10 hósan elindult egyedül (addig a szekrény mellett közlekedett) Kevin is megtette már az első lépéseitKép ezt talán pirossal kellett volna, szóval bizony, a fiam végre elindult Kép
Kicsit féltem hogy nem fog, csak később, mert ugye a lány ilyenkor még csak 7 kiló volt (!!) Kevin meg ruhástól 10.5, azért ez nehezebb helyzet, de sikerült. MOst írtó büszke és boldog is vagyok, imádom ezt a korszakot Kép. Kicsit még bizonytalan, de ez gondolom természetesKép

Mica!
Várjuk a beszámolót!
Bár én nemtom mikor fogom tudni elolvasni, a fentebb említett igencsak dühítő okok miattKép

Ezerjó!
Szióka! Nagyon rég nem írtál!
Egy hónapos a babád? Írj légyszi néha, kíváncsiak vagyunk ám rád!! És ha van képed a picúrról azt is illeszd beKép
És részleteket a születésről vagy valami KépPersze csak ha van kedved ;)

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Szia Betti!

Örülök,hogy írtál!Kép
Én mobillal net-ezek,szerintem nagyon jó.Bár,ha most telcsid sincs...Azért remélem hamar megoldódik a dolog!
GRATULÁLOK A LÉPEGETÕ kEVINHEZ!KépKépKépKépKépKépKépKépKép(Én is pirossal írtam volna,ha nem lennék PC-antitálentum és tudnám hogy kell!Kép)
Hasonlóképpen vélekedtem a kompról,de most nagyon hasznát veszem.Valahogy nem volt benne a számításban,hogy Patrik ilyen hamar fog nekiindulni.Mászni még nem akaródzik Neki,viszont rettentő boldogan sétál,ha fogjuk.Nem akarom megfosztani ettől és jó,hogy 10 percre le tudom tenni.Alig alszik nappal,így valami megoldást kellett találnom.Meg vagyok elégedve.Kép
Köszi,megnézem a recepteket,jól fognak jönni-éppen kifogytam az ötletekből mostanság.

Ezerjó!
Gratulálok a babához!Kép
Jó ötlet a baba-mama klub,írok majd mailt,bár nekem a műv.ház kiesik,ha vonattal mennék.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szióka!

Ezerjó!
Most jutott eszembe, hogy el is felejtettem gratulálni a picihez Kép, most bepótolom: Gratulálok!!!Kép

Kata!
Köszike a gratulátKép
Végre megoldódott a netkérdés, most (lekopogom) van, ahogy látodKépKép
Nem egy ismerősöm van/volt így, hogy előbb ráérzett a léptetgetés (vagy nemtom hogy írjam) örömére, mint hogy másszon, felüljön, felálljon egyedül. Aztán a járással is várt fél évet (tehát másfél évesen járt) kihagyva a mászást, és minden egyebet. Azt hallottam hogy ez nem jó (mármint ha kihagynak lépcsőfokokat a fejlődésben)
Szóval én inkább hagynám vinnyogni. Állítólag lelkileg sem jó nekik, ha olyan mozgásra késztetjük, amire önállóan nem képes még (és nem is kell). Valszeg már ezért is sír, ha otthagyod.
Ha annyira menni szeretne, akkor rájön majd hogy a bútorok mellett csak úgy száguldhat egyedül Kép
Na, megint jöttem kioktatni, mi? Kép

Mára félig kész vagyok a dolgommal, még kipucolom a "nappalit" és kimosok két-három adag ruhát, és kész is vok Kép.
rohanok is a ház után..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Szia Betti!

Örülök,hogy van net-ed!!Kép
Látom Neked is alig van ma (is)dolgod!Kép
Szerintem minden gyerek más,nem lehet általánosítnai.
Nem szeretem egyik gyerekemet sem vinnyogni hagyni,én már csak ilyen vagyok.
Szerintem sokkal rosszabbat tesz a lelkének,ha hagyjuk sírni,mint ha hagyjuk lépkedni,ha az örömet okoz Neki.
Lassan ideje ebédelni,de Ruszlán még nem ért haza.KépMár nem várok sokáig...

Puszillak.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!

Jaja, nagyon ráérek Kép De ez is csak azt bizonyítja, milyen ügyi vagyok, hogy szépen mindent elrendeztem, és szinte unatkozok itthon KépKép
Gyerekek most aludtak el, életükben először egyszerre, és egy ágyban.. nemtom meddig fog tartani az idill, az a gyanúm, hogy nem sokáig Kép
Pedig el tudnám viselni Kép
Na, azért ne gondold, hogy nálunk itthon állandóan üvöltenek a gyerekek, én meg meresztem "piciny" popómat. Én sem hagytam üvölteni egyiket sem. Ha nem tudtak mászni vagy akármit, akkor leültem és úgy jáccottam velük, mindig ahogy igényelték/igénylik. most meg már nagyon nem is kell lefoglalni őket, mert elvannak egymással. (persze ütik egymást agyba-főbe, meg Mendi lovagol Kevinen,stb.. de ez belefér) Úgyhogy Kevint a fejlődésben Mendi is húzza, szeretné utánozni, ahogy látom elég ügyesen megy neki Kép
Azért mégse mondanám, hogy az én ölembe meg ugye belehullik minden, mert azért ez erős túlzás volna.
De abban igazad van, hogy minden gyerek más, bár én inkább azt mondom, minden szülő más, nyilván te tudod megítélni mivel teszel jót a gyerekednek ;)

Mi már túl vagyunk ugye az ebéden is, de nektek jó étvágyat kívánunk!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Betti,
A sztori nem igazan hosszu, csak annyi, hogy a nagyfiam kicsit rosszul volt vasarnap, panaszkodott, hogy faj a hasa, apukaja megmasszirozta, cserebe a fia lehanytaKép Aztan meg 2x kipakolta a gyomrat, de estere mar kutya baja se volt. Zolcsi meg megfazott valahol, legalabbis az orra szorcsogott, nem gyoztem takaritani neki. Raadasul meg a parkettan bemutatta, hogy mikent kell negykezlab allasbol lefejelni(-orrolni) a foldet, es meg verzett is neki. Igy aztan igy orom volt orrszivozni..

Azota nagyjabol minden oke, Zolcsi mar alig szorcsog, ma nem is takaritottam mar neki az orrat. Szepen aludt delutan is, nem zavarta ot.

Hetvege ota kihagytunk 1 szopit, a deli kaja mar csak szilard kaja es tea, es bejott neki, nincs vele gond. Ma is pl. fel3kor ebedelt, mert a 10es kaja (gyumi+szopi) elaludt del - fel1 korul, es eddig aludtKép Ugyhogy a kovetezo szopi 6 korul volt, a cicim mar igencsak erezte..

Amugy 4kezlab hintazik ugyesen, apja hasara tamaszkodva (apja fekszik elotte) felallKép Dicsekvesbol ennyitKép

Gratula Kevinnek, eljen, hogy lepeget!!!KépKépKépKép

Kata,
Remelem, hogy nemsoka atjutok hozzatok vegre, lehet, hogy jovohet lesz a dologbol, mert akkor mar nem lesz a nagyfiam (megy nagyizni), es jobban tudok mozogni, nem kell az orat lesnem, hogy hozni kell haza.. es csak a kicsihez kell igazodnomKép
Majd meglesem a komppal szaguldozo PatrikotKép
Kulon agy alakul mar?
Momoek nem voltam, telefonon se beszeltunk, de a heten mar megprobalok eljutni oda.

Ezerjo,
Gratulalok a babadhoz! Meselj rolatok!

Jajj, nem is meseltem, az egyik baratnom ikreket vart, eleg koran befektettek, mert elkezdett kinyilni (5-6. gyerkoce az ikerpar), es kepzeljetek majdnem vegig kihordta oket!Kép Az egyik lurko 3kg, a masik 2.9kgKép Volt mar 4 gyerkoce, a legidosebb lanu, a tobbi fiu, es az ikrek is fiuk lettekKép

Nah, megyek esit muszakraKép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Mica!

Uhh, ez a hányás nem hangzik jól Kép Örülök hogy ilyen gyorsan kiheverte a srác. Föld lefejelésben Kev is profi sajnaKép
Én is grat a felálláshoz ;) Ügyi ez a srác Kép
A te fiad hányszor szopizik még?

Kata, ez rád is vonatkozik, mármint a kérdés Kép

Uramatyám! 6 fiú? wow. Gratula a barátnődnek, és jó egészséget nekik!
EGypetéjűek a fiúk?
Én is lépek, nemsoká lejár az aukció, amit meg tervezek nyerni, bár már úgy feltornázták az árat, hogy nem vagyok ebben olyan tutibiztos..
Jó éjt!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Mica!
Végre itt vagy!Kép
Zolika nagyon ügyes,és ahogy néztem a képeken jó nagyot nőtt!OK,gyertek majd valamikor,már ezer éve nem találkoztunk!
Ikres barátnődnek nagy-nagy gratula és elismerés!Kép

Betti!
Pedig én eddig tényleg azt gondoltam ám,hogy Neked fenékig tejfel az élet!KépNálunk is szinte húzza Raul Patrikot,sokkal hamarabb,gyorsabban történnek most a dolgok valahogy.
Mi lett az aukció vége?
Nem tudsz véletlenül eladó bébiőrzőt?Hol érdemes (akár használtan)keresni a net-en?
Nálunk még napi 3-4 szopi van a 3-4 kajcsi mellett+éjjel kb.3x.Szóval nyomjuk még rendesen.
Nálatok?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Betti,
Szopizas napi 4x van, reggel 5-fel6 korul, aztan fel10 korul kis gyumolcs+szopi, 13-14 ora korul fozelek+tea (tegnap vettem neki almas teat, es a csorosbol szinte egy huzasra kiitta 3/4et, annyira izlett neki - jah igen, egyedul iszik csorosbol marKép)), 5 korul szopi, es furdes utan cicizik meg 1x. Valamelyik nap a 160g fozelek utan meg megette a reggeli bebidesszert maradekat (20-30g), es csinaltam neki egy kis tejpepet, kostolonak, hat kepzeld el, hogy olyat reklamalt, hogy elfogyott a tanyerjabol, hogy csak neztem. Szabalyszeruen habzsolta a pepetKép Lehet, hogy delutanra is bevezethetem majd mar a kajatKép

Az ikrek nem egypetejuek, nem termeszetes uton fogantak. A 4 nagyobb a lany 1. hazassagabol valoak, ezek a kozos gyerkocokKép
Remelem nemsoka eljutunk hozzajuk, es keszithetek kepeketKép

Mire licitaltal?Kép

Kata,
Hat megkerulok neha, bar nem egyszeru egy napom...bar meg eddig mindig, mindent sikerult megoldanom, bar a haztartas kisse hatterbe szorult, latszik a mosogatonalKép
Zolcsi tenyleg nagy es eros, neha alig birok veleKép Remelem, hogy tenyleg hamarosan atjutunk hozzatokKép

A gratulaciot tolmacsolom majdKép

Nah, megyek, meglesem a melom, Zolcsi alszik epp, elaludt az ovi-koronKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Kata!
Bébiőrzőt? Én mindent a babaszoba apróban szoktam keresgélni, ha látok ilyet, szóljak?
De lehet a babaapro.hu-n is esetleg, bár az nem egy szemkímélő, és fénykép sincs hozzá. Vagy ha tudod milyen típust szeretnél, rá is kereshetsz, persze magyar lapok közt, és szemezgethetsz ;) Ha van rá pár órád KépKép

Mica!
Milyen kis beles fiad van Kép Cuki lehetett ahogy reklamált a repetáért Kép
Én még mindig azzal "szenvedek" hogy semmit nem fogad el kanálból, csak ha ő eszi egyedül (kézzel persze) Úgyhogy egy csomó dolgot kilőttünk emiatt Kép
Aha, értem Kép. Akkor se semmi 6 fiú.. mégegyszer grat.

Közös:
No, nálunk a szopi kb. így alakul: ebéd után (kb.fél-egy órával) elalváshoz szopi két ciciből, mielőtt elindulunk Ati elé megint szopi általában, bár ez van mikor kimarad(és csak egy ciciből). Aztán este egyszer-kétszer, amíg elalszik. Hajnalban változó, van hogy csak 3* kelek, van hogy már nem is számolom. Tehát átlagban mondhatom, hogy minimum 6*szopizik még, de inkább legyen az 8-9 alkalom.

Autósülésre licitáltam, de a végén nem lett az enyém. Olyat akartam, mint Mendié (Maxi Cosi Priori), a boltban 56, most 1Ft-tól volt feltéve, de már délelőtt 44800-nál járt, gondoltam 50-ig elmegyek. Az utsó percben legalább felvertem az árat a "kedves vevőnek" KépKép Jól esett, hogy nem úszta meg 44-el Kép Szemét vagyok?

Na lányok, indul a nap, megint olyan kupi van, mintha tegnap egész nap semmit se csináltam volna Kép
Lehet elrámolok, és lerohanok kicsit a kölkökkel, kifárasztom őket a játszón Kép Amíg még nincs lenn senki, nem szeretnék most bájcsevegni senkivel..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,

nekem mazlim van, gyonyoruen eszik a kanallal, szepen tatja a szajat, es nem is malackodikKép Jo, a ruhaja nem mindig ussza meg az evest nyom nelkul, de nem nyulkal, nem keni, es nem kopkodKépKép

Azt hiszem, en ott halnek meg, ha ejszaka meg szopizna.. nem tudom, hogy mikent birjatokKép

Jajj, mig el nem felejtem, beszeltem Momoval, Solymaron vannak 3 hete, ezert nincs, mamaznakKép Azt hiszem, hogy a hetvegen mar jonnek haza. Eldumaltunk telefonon egy negyedoratKép Mesi etvagya megjott, nem gyozi neki adni a tapszertKép Szerintem hizott a lurkoca vagy fel kilot, miota ott vannakKép Mondtam neki, hogy biztos a solymari levego az oka, gyorsan rakjon el belole befottesuvegbe, es hozza hazaKépKép

Nah, megyek, mert melo van, lurko padlon kuszik, meg csend vanKép

Mica
mica

komp és bébiörző dolgában érdemes ide is ellátogatni

http://www.babaholmiolcson.hu/

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Mica!
Tényleg mázlid van, hogy a fiad ilyen ügyi. Az enyim annyira izgága és telhetetlen, hogy az első kanál a fejére, második a falra, harmadik rám, aztán már tök ideg vagyok. Amit viszont egyedül ehet, azt gyönyörűen befalja, még a rizst is fel tudja szedegetni szépen Kép

Sajna én is úgy érzem néha, hogy ott halok meg, mikor már 5*-re kel fel a drágám. Bár mostmár nem vészes, mert ha felkel szépen rámmászik, lehúzza a hálóingem, és kiszolgálja magát. Néha csak akkor veszem észre, mikor fordulnék meg, és nem tudok KépKép

Köszi az infót Momoról, remélem jól érzik/érezték magukat, és Momo is ki tudott kapcsolódni picit. Az meg külön ajándék hogy a kis Mesi végre belejött a kajálásba Kép

Heppi!
Mi újság veletek, hogy telt a nyaralás? Képek vagy valami élménybeszámoló?

puszi,
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Most van szusszanásnyi időm, szal címszavakban:
Nyaralás nagyon jó volt. Orsi még ráhúzott egy hetet, és azalatt még csak el sem pityeregte magát. Néha megkérdezte, hogy apa hol van, anya hol van, de semmi több. ÓÓÓÓÓ szalad az idő, és az én csöppségem pillanatok alatt nagylány lett Kép Fiúk is nagyon élvezték az egyhetet, szinte állandóan kint voltak a levegőn. Picit le is barnultak, Viktor megtanult mászni 4kézláb, Gábor továbbra is csak kúszva közlekedik (pedig tud mászni, múltkor pont láttam!!!!!). Ebből kifolyólag minden nap felmosás és porszívózás, és vhogy így is koszosak lesznek a nap végére Kép Anyukámék is nagyon örültek, igaz már régóta készültek rá, hiszen a házfelújítás kapcsán a kertet is megrenoválták annyira, hogy most már van fű, hinta, fedett homokozó, hintaágy --- szóval igazi gyerekparadicsom lett (a lehetőségekhez képest). De egy dolgot nagyon sajnálok, hogy nem vittem magammal több pénzt. Lévén Szabolcs megye, van egy hatalmas kínai áruház a városban, és olyan-de-olyan jó cuccok voltak (bébitől az otthonkáig minden). Asszem fel tudtam volna újítani a ruhatáram Kép Viszont így is vettem magamnak szexi fehérneműket, gyerkőcöknek polókat, Orsinak fürdőrucit Kép

Mióta itthon vagyunk, próbálom megbarátkoztatni Orsit a bilivel (eddig megy, de még nem produkált bele) néha ráül, néha pelus nélkül is, de nem marad rajta sokáig Kép Mondjuk annyira nem is akarom erőltetni a költözés miatt, de azért erőszakmentesen szeretném rávezetni a dolgok lényegére Kép Remélem, egy nap sikerül!

No akkor pár kép:

Rebeka és Orsi hintázik
Kép

Viktor, Rebeka, Gábor
Kép

Kép

Gábor lekenyerezve Kép
Kép

puszi: heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Heppi!
Örülök, hogy jól érezték magukat a gyerekek, és ti is Kép
A fiúknak gratula a teljesítményhez, remélem mostmár megkönnyebbültél ;)
Nagyon aranyosak még mindig. Persze Orsi is. Nekem kicsit még fura így rövid hajjal, de majd megszokom Kép Aranyos.
Én is bírnék egy ilyen szép kertet Kép Sajnos még várnunk kell rá pár évet, de csak meglesz az. Milyen optimista vagyok most, mi? Kép

Velünk semmi különös. Megint csak azzal tudnék dicsekedni, hogy Kev már fogódzkodás nélkül fel tud állni, és egyre ügyibb a járásban. Cipőben sajna utál lenni, úgyhogy nem tudom mi lesz. Kipróbáltam hogy bébitaxival mire jut, és úgy élvezte, tolta a szobában végig amíg lehetett Kép
Tényleg úgy száll az idő..

Megyek, rendbekapom a lakást, elaltatom vhogy Mendit is. Ma még vadásznom kell neki egy fülbevalót, mert be fog nőni a füle Kép Már a második fbevalójának romlott el a kapcsa. Igaz az egyik még az enyém volt anno Kép.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Orsi rövid haja még NEKÜNK is furi Kép Kevin meg már olyan ügyes, csak ámulok és bámulok! Optimizmusodat nagyon jó hallani, hidd el mindenenetek meglesz. Egyébként érdekel a feng-shui --- szívesen küldök pár linket, amivel "megváltoztathatod" az életed ;) Na megyek szopiztatni, mert a gyümi után muszáj inniuk Kép
(most vezetem be a napi második kanalas kaját, nagyon élvezik)

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Heppi!
NA, azt azért gondoltam. Olyan sokáig volt szép hosszú haja, hogy megszoktátok rendesen. Meg én is Kép
Köszike, hízik a májam Kép
Néha ilyen, néha olyan napom van, most éppen elég sz.rul alakul az egész. Ati itthagyott megint egyedül, és roppant dühít, mert ha itthon lenne, legalább a kölkeire vigyázna amíg kitakarítok, főzök stb.. deígy.. Úgyhogy most sztrájkolok. Rendelek egy pizzát, oszt lakjon jól. így jár aki nem jön haza.
Na, mindegy.
Feng-Shui nem az én életfilozófiám, vagy hogy mondjam, nem hiszek benne, hogy ha uazokat a sz.r cuccokat átpakolom máshova szebb lesz a lelkem Kép Tudom azért ez nem erről szól, de én már csak ilyen begyepesedett agyú maca vagyok Kép
No, lépek, ha nem jönnék, mindenkinek jó hétvégét!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!
MEgint nagyon ráérek, ahogy Kata mondaná Kép
Ati egy körül ért haza, aztán "altatom a fiamat" címen beájult mind a kettő. Én meg mivel nem tudtam tovább nézni az irdatlan kupit, elmosogattam, teregettem, beraktam két adag mosást, elpakoltam satöbbi.
Kb. fél órája kelt fel az uraság (persze Kevin már egy óra után..) és ment volna mosogatni, meg volt rettenve, hogy mikor mosogattam el. Mondom amíg aludt. "ÉN? Aludtam??"
öcsém..
Most büntiből felporszívózott.
Mendi meg beleült a játékos ládájába, és sikerült neki véletlen belepisilnie, nem volt elég gyors a kiszállás. Úgyhogy már az összes játékot lefertőtlenítettem azóta. Volt egy pár..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Csak kicsit es roviden, mert a hercegem estet erez, lassan aludni akar.

Voltunk delutan Kataeknal, jol elvoltunk, foleg Zolika, tiszta nyuzsi-mano voltKép

Kata most egy ideig nem tud jonni, mert valamit megint osszeszedett a gepukKép Puszit kuld mindenkinek!Kép

Nah, itt van ket kep a delutanrol:
Kép

Kép

Heppi,
Hat hatalmasak a fiaid!Kép Es az a gyonyoru szempar.. nagy nocsabasz lesz, ilyen szemekkelKép
Lanyod nagyon aranyos ezzel a rovid hajjal, olyan nagylanyos lettKép

Betti,
Nem semmi a parod.. jo, az enyem se egy hazitunderKép

Amint tudok, meg jovokKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Látom megint nem túl nagy a nyüzsi Kép
Azért remélem mindenki jól van.

Kata!
Én is puszilom, a fia nagyon cuki Kép Milyen kis sudár legényke!

Megint nem sok minden jut eszembe, csak vinnyogni tudnék ismét, arra meg semmi szükség ;)
Megyek reggelizek egyet, hátha eszembejut közben vmi értelmes KépKép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Újra kellett telepíteni a gépet,most el van látva mindenféle védelemmel,reménykedem,hogy működik is egy darabig.

Betti!
Ruszlán is szokott büntiben lenni...Kép
Patrik tényleg elég sudárnak látszik Zolika mellett.Kép

Heppi!
Örülök,hogy jól sikerült a nyaralás!Nagyon jók a képek,milyen nagyok már a gyerekek!Kép
Ti még költözés előtt,vagy költözés után?
Engem érdekelne a feng-shui.

Mica!
Puszi!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!

Jó, hogy sikerült megjavítani a gépet. Nálunk is marha sok vírus van mostanában, szerencsére jó a vkereső progink, és a tűzfal is.
Tegnap eléggé összekaptunk, néha nem is értem min tudunk vitatkozni. Nagyon elkelne már egy kettesben töltött hétvége..

Most hogy mondod ezt a feng-shuit, egye fene, Heppi, küldhetsz nekem is linket.
Elhatároztam hogy csinosítok kicsit ezen a patkánylyukon, mert iszonyú..
Nézegettem a konyhába valami tartó féléket, mert a konyhaszekrény kicsi, és se polc, se semmi, nem tudok hova pakolni.. De annyira amatőr vagyok hogy..

Lenn voltunk a játszótéren, egész jó volt, egy zavaró tényezőt leszámítva. Kölkök is jól elvoltak szerencsére.
Csak nekem fáj tegnap óta a fejem.
Asszem nektek még nem is mondtam (csak Heppinek) hogy végül mégis az enyém lett az autósülés, amit nem én nyertem Kép Úgyhogy már azzal szoktunk száguldani. Igaz, még csak egyszer volt használatban, most már csak jövő hónapban megyünk erre-arra. De Kevinnek nagyon tetszik, ebben nem is sírt, örült, hogy kilátott, és engem is tudott figyelni Kép. Már csak két nyárihuzat kéne rájuk, de majd az is jövő hónapra marad már.
Annyi mindent kéne vennem az ovira is, ebből a szempontból szerencse, hogy csak novemberben megy majdKép. Addig két szülinap, fényképész meg miegyéb, lesz kiadás megint.
Na, megyek csinálgatom tovább a naplókat.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Én is leskelődök, van-é vmi mozgás, de nem nagyon Kép

Na akkor a linkek, aztán meg mindenki kotozzon magának Kép
http://www.szeplak.hu/1999/07/feng.html
http://www.fengshuinet.hu/
http://fengshui.lap.hu/

Velünk semmi extra. Élünk, állandóan az új lakáson ötletelünk, tervezgetünk. Most éppen a hálószoba meghatározó színein megy a vita. Peti zöld és narancs-sárgában, én inkább bordó és narancsban gondolkodom. Viszont találtunk tök jó ágyat --- mondjunk árajánlatunk még nincs! Kép És úgy tűnik, hogy a földszinten minden összeállt Kép A fantáziánk szerint egész jó lesz.

Na, indul a délutáni kollektív alvászat

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Szia heppi!

Hogy a viharba csinálod, hogy mind egyszerre alszik?? Bár most inkább azt kérdezem hogy hogy a búbánatba csinálod, hogy alszanak?? Enyémek sztrájkba léptek tottálisan!
Dejó, úgy örülök, hogy alakulgattokKép
Színösszeállításban nekem is a bordó és narancs teccik, bár talán elfogult vagyok, mert uttálom a zöld színt Kép. Mindenesetre el sem tom képzelni milyen lehet egy zöld-narancssárga lakás Kép
Valami alaprajz nincs a házról? Igazán dicsekedhetnél nekünk egy kicsit ;)

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,

Először is a gyerkőcök úgy alszanak egyszerre, hogy "programozva" vannak. Orsi délelőtt nem alszik, tehát őt le kell foglalnom vmivel. Fiúk pedig legkésőbb 11-kor ébrednek a délelőtti alvásból (ha másképp nem, hát ébresztem Kép ). Utána játék, ebéd mindenkinek. Ebéd után már nyüszögnek, félegy körül már Orsin is kijön az alváshiány. Egykörül (esetleg félkettő) szopi, fiúk futnak aludni. Orsinak megcsinálom a teácskát, nagyágyra be, Minimax és egyszercsak elalszik Kép
Nálunk most volt ébredés (3 után nemsokkal), de általában inkább félnégy körül szoktak.

Színek: azért nem az egész lakásról beszélünk, csupán a mi szobánkról Kép Alapból úgy kell elgondolni, hogy a fal fehér, azon vannak mindenfelé tekergő zöld és narancs (bordó és narancs) vonalak. Nem túl zsúfoltan! Az ágy pl zöld (bordó), a tv állvány narancs, a fotel is vmelyik szín stb. A zölddel nekem is az a gondom, hogy nemnagyon tudom elképzelni. Pontosabban azzal a zölddel, amit Peti szeretne. Mert egy ilyen olívásban, militarisban még el is tudom képzelni, de az meg Peti szerint csúnya lenne, mindenképpen vmi "tiszta" zöld kell (levélzöld-szerű). De majd szg-ben csinál egy dizájnt és akkor majd döntök. Egyébként a bordó ellen sincs semmi kifogása, hacsak az nem, hogy ez a párosítás mostanában nagyon bejön mindenkinek (nézd meg az RTL és TV2 színeit), míg a zöld-narancs nem olyan gyakori. Azt mondja, hogy neki a Bréma csapatának a meze az etalon (remélem, nem mondtam hülyeséget, de vmelyik német focicsapatnak van zöld-narancs meze --- tény, hogy az nagyon jó).
A földszínt pedig a föld színei uralják: sötétbarna járólap, juhar konyha, krémszínű falak, a fürdőszoba is krémszínű, a zuhanyzó és a kád kapuccsínó, a bútorok többsége vmilyen fa, ehhez jön egy piros kanapé meg néhány zöld növény (nem sok, mert hozzám csak meghalni járnak szegények Kép )
Orsi szobája retros lesz, némi meseelemmel díszítve. A fiúké meg tök semilyen: fehér falak, fenyő bútorok, esetleg a szőnyeg visz egy kis színt majd, meg néhány kép a falon, oszt ennyi Kép

Egyébként arra gondoltam, hogy alaprajzot inkább nem teszek fel, hanem ha már beköltöztünk, és még jóidő lesz, akkor átjöhetnétek (ti mindenki, nem csak Bettiék) egy kisebb baba-mama bulira. Persze csak ha az udvar is viszonylag használható lesz (törmelékmentes meg ilyesmi). Na, mit szóltok? Szeptemberben vmikor? Közepe vége?

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Képek

Ilyen kanapét szeretnénk
Kép

Orsinak ilyen függönyt tudnék elképzelni
Kép

Ilyesmi lesz a nappaliban a polcunk (variálható)
Kép

egyelőre ennyi, a többit majd élőben Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Betti!
MailKépKépKép
Mica az időjárásszakértő Kép,de úgy tudom,hogy meleg-, és hidegfront közvetlenül egymás után váltják egymást,okozhatja ez is a fejfájásodat.Ne és persze a pajzsmirigy-probléma is.Hogy áll mostanában ez a dolog?
Kettesben eltöltött napról én mostanában nem is ábrándozom.Viszont esténként jókat szoktunk beszélgetni,ez sokat számít,rossz,hogy Nektek erre nincs lehetőségetek.
Gratulálok az autósüléshez!Kép

Heppi!
Köszi,holnap megnézem a feng-shui oldalakat!
Azért gondolom a mostani dilemmák már örömtelibbek,hiszen hamarosan-birtokba vehetitek az új otthonotokat!KépBiztos nagyon szép lesz!Köszönöm a meghívást,Micával szövetkezünk majd!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Heppi!
Jaja, három jóalvó gyerekkel azért más a szitu. Enyimekkel 8-kor keltünk, 10-kor lementünk játszóra, kettőkor értünk haza, fürdés-ebéd, szopi. És még mindig semmi hajlandóság az alvásra. Azaz, Kevin aludt a babakocsiban kb.15percet.Szóval marad a mákteaKépKép
Aha, hát nemtom, ha divatos ha nem nekem akkor is inkább a bordó-narancs jön be. De biztos szép a másik kombináció is, más elképzelve, meg más élőben biztosan;)
Jaja, engem is tök fellelkesít ez a lendületKép
Vendégségben én is benne vagyok, majd szólsz ha aktuális leszKép

Kata!
A fejem immár két napja fáj, sok a gond, tudod KépKép
Azt mondják mostmár alig látszik. ÉN ezt csak abból veszem észre, mert mindenki azt mondja: "jajj, milyen sokat fogytál" közben csak a nyakamról tűnt el az úszógumi, a pocikámon és a combikámon, csípőmön még ott fityegrezeg a cucc..
Sajna nálunk a beszélgetés sem megvalósítható, egyrészt mert sokáig vannak fenn a gyerekek, másrészt mert egyszerűen nem tudunk egymással beszélgetni. Ati nem olyan típus, pedig nekem is baromira hiányzik a dolog. Mindenki csinálja a maga mókuskerekét, és eléldegélünk egymás mellett. KépKép

Megyek, megpróbálom valahogy elaltatni őket, bár nem reménykedem Kép
Meg nemsoká úgyis kezdjük elölről a séta-játszótér dolgot, legalább estére nem lesz gond az altatással KépKép
Tegnap sikerült pár jó cuccot is szereznem a jánynak, úgyhogy most boldog vagyokKép bár van néhány zavaró tényező, mint mindig..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti!

Hogy sikerült az elaltatás?
Rosszul hangzik ez a mókuskerék-dolog.KépMinket már sok nehéz időszakon segített túl az,hogy szeretünk egymással beszélgetni.
Azért Nálatok sem lesz ez mindig így:a gyerekek nagyobbak lesznek,változnak a dolgok.Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!

Hát, nagyjából egy óra múlva, ahogy írtam, Mendi bealudt, aztán Kevin is , a földön a szokásos pózban. Majd rakok képet, bár megtalálsz egy ilyet a babanaplónkban is;) meg raktam ide is már.
Hát látod én is ilyennek látom. De mit lehet tenni, nemigaz? Azért szeretjük egymást, azzal nincs gond, csak nincs idő a másikra, és engem ez nagyon bánt. Nagyon remélem hogy változik (jó irányba persze) a dolog.
MOst elég sok dolgon mentünk keresztül, ez is nehezíti a dolgokat.
Na, megyek mert hisztiznek..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Csajok,
Nagy hírem van Kép
Orsi ma már szólás nélkül 4 alkalommal is a bilibe pisilt Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

Nagy gratula a csajszinak!
Látod, mondtam én hogy nem kell aggódni;)

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Betti!
Emlékszem a földön alvós képre,nagyon tuti!
Jó,hogy a szeretet megvan közöttetek!Tényleg nem lenne rossz időnként kettesben programot csinálnotok,mert a meglévő érzelmeket állandóan ápolni kell,hogy ne fakuljanak meg a rohanástól,hétköznapoktól.
Fú,lehet,hogy ez most olyan okoskodónak tűnik!Akkor nehari!Kép
Persze gondolom,hogy Nálatok sem az érdeklődés hiánya szab gátat a romantikus kiruccanásoknak...

Heppi!
Ez aztán a jó hír!!!KépNagyon ügyes a nagylányod!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!

nem tűnt okoskodónak, teljesen igazad van, sztem is ápolni kell mindenféle kapcsolatot, máshogy nem lehet fenntartani semmit.
Alapjában sztem lenne azért igényünk az ilyesmire, bár az én drága uram elég fura típus, aki látta már az tudjaKép
De én tudom hogy milyen, megszoktam már a pókerarcátKép
Azt várom hogy a szopik alábbhagyjanak és akkor nyugodtan elmehessünk egy romantikus hétvégére vhovaKép.. hmm édes álom..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti!
Nálunk a szopi végével sem lesz jobba helyzet.Nem számíthatok senkire.Kép
Na,pókerarc aztán a Ruszlán is tud lenni!Kép

Mica!
Nagyon eltűntél!Betemetett a meló?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Eltuntem, mert melohegy, meg Zolika alldogalni akar allandoan, az pedig elgurulas-veszelyes es itt kell lennem a kornyeken, amikor szabadjara van engedve. Amikor alszik, akkor meg probalom behozni a melomat. Eddig meg osszejott a dolog, de ez azzal jart/jar, hogy masra igencsak minimalis idom van.
Mellette meg (Kata mar olvasott rola tegnap este) van egy kis tudogyulladasom, ugyhogy elegge sz@rul vagyok, kohoges, fajdalom, miegymas, szoval nem viragos a kedvem.. Nade majd atveszeljuk. Kaptam a dokitol antibiotikumot meg a kohogesre bogyot, most szedem, remelve, hogy a babocan nem jon ki semmi tole. Mert az oke, hogy probal olyat adni, amit lehet szopi alatt is, de azert megkerdezte, hogy a babo allergias-e vmire..
Jah, meg csak felhuzott a doki, amikor kics volt Zolcsi, akkor ott dicserte, hogy anyatejes, most meg mondtam, hogy szoptatok, kerdezte a baba korat, es utana kozolte, hogy lassan abba kene hagyni.. errol ennyit..

Heppi,
Nagyon ugyes a lanyodKép Amit nem kel eroltetni, hat a bilire szokatas, annak felig-meddig magatol kell jonnie, neked csak a korulmenyeket kell biztositani. Es latod, bejottKép

Betti,
Remelem a fejfajas a multe, sajnos tenyleg huje frontok kavarogtak, volt itt minden a levegoben..
Hajra a romantikus hetvegeertKép

Kata,
Majd mazohista leszek es elvallalom a 2 fiadat, hogy tudjatok menni romantikazni, jo?KépKép

Kedden a meresen osszefutottam Momoval es a teljes csaladdalKép Vittek Mesit merni, Timi meg szurit kapott, baranyhimlo ellenit. Mesi hizott, most 8kg es 70cm, 4 foga van (ha jol ertettem a parbeszedet)

Nah, megyek, mert a kommandosom az ajtoban jar, es ez veszelyes az utp-kabelre, ami ott vezet a masik szobabaKépKép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Sziasztok,

Nálunk semmi említésre méltó azon kívül, hogy mára is várunk érdeklődőt a lakáshoz Kép Én nem értem, mindenkinek nagyon tecc, csakhát senkinek nincs 10 millája rá Kép Pedig nem drága, higgyétek el!!! A szomszéd lépcsőházban ugyanez a lakás 11, és nincs is felújítva. 1,5 szobás panel 8-ért van!!!

Orsi második napja nem kér pelust, és egy boltban történt balesetet leszámítva (ahová értelemszerűen nem vittem bilit) teljesen okés minden. Sőt még a délutáni alváshoz is alig akarja felvenni a pelust (pedig ahhoz még kell). Gábor mindenütt feláll (leülni persze nem tud --- sőt egyáltalán nem tudnak ülni Kép ) és ettől néha besokallok. De ügyesednek és ezt olyan jó látni.

Betti,
Tőled akartam kérdezni, hogy akkor mostmár mobilon ne is keresselek? És hogy tudlak elérni ha mondjuk állomásos sétát szeretnék veled egyeztetni? Jöhet priviben is --- márha akarsz minket látni Kép Nálatok is úgy volt, hogy eleinte Mendi kb félóránként pisilt egydecinyit? Fog ez változni --- több ideig bírja majd, hogy esetleg sétához se kelljen pelusozni?
Orsi olyan önálló, hogy a biliből kiönti a pisit, a mosdóban kimossa, majd jön, hogy:
-Ügyes voltam, kérek ölelést!

Na lelőttem magam

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Megvagyok én is, csak dölgődünk a hőségben. Gondolom ti is Kép

Fejfájásom még mindig ragaszkodik hozzám, sőt vannak olyan tüneteim is, hogy asszem inkább az elmebajra van esélyem KépKép

Heppi!
Jelentem elérsz a telefonomon mostmár. Bonyolult a sztori, és eléggé kivagyok miatta, úgyhogy csak annyit mondok, hogy Ati visszament a régi melójába, így többé-kevésbé visszaállt a rend.
Másik kérdés hogy mennyit pisilt a csaj, már nem emlékszem. De ebben az időben gondolom sokat iszik, és többször kell pisilnie, Mendi is van hogy fél órán belül 3*megy. Van hogy 4-5 óra múlva már én küldöm el, hogy ha kell ha nem mostmár menjenKép
Szerintem (én legalábbis úgy gondolom) hogy sétához se adj pelenkát rá. Vigyél több váltásbugyit-kisnacit, törlőkendőt esetleg.(meg egy zacsit a balesetes ruciknak) Mert ha csak otthon nem adsz rá pelust az talán megzavarja, sztem senkinek nem lehet kifogása, ha a fa mellett megpisilteted, én is úgy szoktam. Szóval én legalábbis úgy csináltam hogy akkor mikor elkezdük a séta ideje sem volt kivétel. Meg mivel Mendi délután max 1-2órát alszik a délutáni alvásra sem kapott. De persze minden gyerek más. Mendi nem is iszik annyit, mint a lányod;)
Úgyhogy szerezz be min. 20-25bugyit és mehet a menetKép
Nagyon édi lehet a csajszi. Mendi csak annyit mondott anno mikor biliztünk, hogy mossad ki anya. KöccikeKép

Lakás meg csak elkel. Ha lenne 10 millám megvenném. Bár lehet hogy akkor már inkább építkeznék egyet én is Kép
No, megyek mert a fiamról az elébb leoperáltam egy kiló sz.rt, keze lába, feje mindene olyan ám. És észrevettem hogy tiszta petty a csávó Kép lehet a melegtől?
Mert nem csak a fenekén van, illetve a popsin sem a pelenka alatt, hanem mellette (lehet hogy a jáccón hogy leült) meg a felsőtestén .

Még jó hogy nem lehet az embernek fegyvere, mert már gyerekmentes környezetben élnék..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok4

Mica4
Itt is jobbulást!Kép
Doki Kép.
Ok,kb.5 év múlva átpasszolnám fiúkat,hogy le tudjunk lépni Ruszlánnal romantikázni.KépMostanában Raul már szerencsére igyekszik viselkedni,de hogy Patrik milyen lesz?...
Kiskommandósnak puszi!Kép
Momoékat üdvözlöm,ha találkozol Velük!

Heppi!
Nekünk sem volt egyszerű Pesten a lakáseladás és már nagyon szorított a határidő,majdnem a foglaló bánta.Kismillióan megnézték,így tetszik,meg úgy,aztán sohaviszontnemlátásra...Végül ügynökség adta el.
Orsinál egyre kevesebb baleset lesz,egyetértek Bettivel,hogy vigyetek néhány váltás rucit,de nem sokáig lesz erre szükség.Télen már bajosabb lenne.
Azt az ölelést nagyon megérdemli a csajszi!Kép

Betti!
Remélem fejfájásod nem ragaszkodik már hozzád!
Pöttyök lehetnek a melegtől.Folyik a nyála Kevinnek?Attól is lehet a mellkasán.Amúgy minden ok Vele?
Mennyi idő alatt sikerül a tisztára suvickolás?Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

NAh, most látom megint milyen bunkó voltamKép
Mica, bocsi hogy nem kívántam jobbulást, legalábbis elfelejtettem leírni KépKép Remélem hamar rendbejössz!

Kata!
FEjfájás most egész jó, helyette az iszonyú izzadás van csak.
Annyira nem nyálzós típus a csávó, de sztem is a melegtől "pörsent"ki szegénykém. Amúgy semmi baja, leszámítva a tegnapi orbitális fejreesését. Elindult az ágyon, és nem bírt megállni.. apuka persze mellette volt, de.. mindegy..

Jajj, ide nekem egy klímát mert döglődök!!!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Betti,
Semmi gond, eleg, ha gondoltal raKép
Amugy ebben a dilis idoben en se tudom, hogy hol all a fejem, mondtam is a baratnomnek, hogy nem vallalok meg egy cegledi autoutat sem (tescoznank), mert az ido+betegseg miatt erzem, hogy szetszort vagyok.
Klimat enis kerekKép
Remelem Kevinnek semmi bajaKép Amugy a kolkok 2 felnott kozott is kepesek baromi nagyot esni, ezt tapasztaltuk mi isKép

Heppi,
Nem gyozom ismetelni, hogy ugyes a lanykadKép A tobbiek mar elmondtak a megoldast a setahoz, nyar van, most lehet ilyet csinalniKép

Kata,
5ev? Jajj, akkor mar a sajatjaim is az oruletbe fognak kergetniKép Nade nem baj, hosiesen elvallalom oketKép

Zolcsi ma ugy nez ki, hogy leszokott a masodik cicizesrol, mar 2 napja nem nagyon szopizik sokat a tizorai gyumolcs utan, hat igy ma nem kapott, csak teat. Eddig nem hianyolta, meglatjuk, hogy bejon-eKép Maradt 3 szopi.

Na megyek, mert elcsavarogtuk a delelottot, es a melomat senki se csinaltaKép

Mica
mica

Sziasztok!

Mica!
Köszi a feloldozástKép
Jaja, pont én is azon gondolkodtam, hogy még a lakásból se szivesen mennék most ki , nemhogy egy nagyobb útra vállalkoznék. Szerencsére egy kicsit megindult a szél, tudok huzatot csinálni Kép Ebben a konzervdobozban meg lehet főni.

Az elmebaj ma nagyon közel állt/áll hozzám.
Kevinre délután nem adtam pelust, mert ahogy mondtam pettyes egy kicsit. Persze amíg porszívóztam besz.rt, szétkente a szőnyegen, ágyon, és nekiállt enni , ami számomra elég durván hangzik, szóval mire beértem addigra a fél szoba sz.rban úgyszott, a gyerek a hajától a lábujjáig volt csak olyan. Beraktam a kádba, és harmadszor fürdettem, aztán szivaccsal nekiestem a kakinak meg egyebek.. kész vagyok teljesen. Most elhozattam a takarítógépet , mert ezt talán csak az hozza ki, én a kis szivacsommal kevésnek bizonyultam :'( Jajj, most ha nem fogadtam volna meg hogy soha ki nem mondom, kimondanám hogy ennél rosszabb... De nem..

Na, eddig tartott a nyugi, Kevin magára húzta az ajtót.. sirály..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Mica!
Jobban vagy már?
Előre is köszi a bevállalást,akkor el is kezdem vágni a centit!Kép
Patrik azért még szopizik 4x.Na meg éjjel ki tudja hányszor.DE!Ma éjjel teát fog kapni,és kész!!!(Legalábbis remélem.Kép)

Betti!
Ez a meleg nem fehér embernek való!KépVasárnapig kell kibírni,állítólag akkortól jobb lesz.
Kaki-sztori ma nálunk is volt,de szerencsére az udvaron történt a baleset.Azért a lemosdatás kétemberes feladat lett.Kép
Ruszlán is alakított Patrik babakorában:ezerszer pofáztam Neki,hogy ha a pelenkázón van a gyerek,soha ne vegye le a kezét róla!Erre?!Megyek a szobába,gyerek a pelenkázón,Ruszlán bámul rám,Raul-zutty.Hála Istennek a vasalt ruhával teli hintaszékbe.Fééérfiak!...

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Mi ez a pangás??? Sehol senki? Mindenki döglődik? Hogy bírjátok? Gyerekek? Hisztisek? És mit esztek?

több kérdésem pillanatnyilag nincs Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Jaja, tényleg elég nagy a pangás Kép
Részemről megvagyunk, örülök, hogy végre augusztus van, épp tegnap filozofálgattam, hogy milyen hihetetlen, hogy immár (na jó, még négy nap híjja van) 11 hónapja szoptatok. Milyen hihetetlen! VAgy ezt már mondtam? Mostanában töröm a fejem az elválasztáson, átolvastam a könyvem a szoptatásról, és most mégis úgy döntöttem hogy hagyom hogy magától válassza el magát. EGyelőre még bírom, neki is jó hogy szopizik, akkor meg minek ugráljak. Szerencsére úgy látom magától kezdi csökkenteni a szopik számát, tegnap csak kétszer szopizott napközben. Persze a hajnali szopiknál bepótolja, néha nem is emlékszem hányszor szopizikKép De volt már hogy éjjel is csak 3*kért, és nappal is csak 2*. Szal alakulunk asszem.

Kata!
Hú, ne tudd meg én hányszor határoztam el magam, hogy na, már éjjel nem fogok szoptatni.. aztán látod Kép
Nálatok hogy alakult?
Jah, meleg. A tegnap is elég döglesztő volt sajna. Azt hittem ma már jobb lesz, de ez a 28 fok is izzasztó, legalábbis itt benn qrvameleg van, hogy finom legyek és nőies.

EGyébként semmi különleges, megint csak dicsekedni tudnék KépKép. Kevin már baromi profi járásban, egész nap gyakorol. Nagyon édi ám! a kis pociját kidüllesztve úgy totyog, mintha táncolna. Kis zabálnivaló. Sajna a cipőt még mindig nem szokta meg, így lenn nem nagyon szeret sétálni Kép Bár ebben a hőségben úgyse viszem őket sehová, elvégre nem vagyok én állatkínzó KépKép
Kaja nálunk abban merül ki, hogy csipegetünk ezt-azt, főleg gyümölcsöket, meg iszunk mint a gödény. Kinek van ilyenkor étvágya?? (na, mondom ezt én , aki már bevágott egy duplacsokis muffint Kép hiába, hízni is kell vmitől,nem?

Na, nemtok mást írni. Jah, holnap mék megint az endokrinológiára, meglátom mi lesz. Mostmár én is észrevettem hogy kezd lappadni a cucc, de még sztem legalább egy hónap mire eltűnik.
Mendi változatlanul dumagép, pillanatok alatt le tud fárasztani.
Most délelőtt kiselejteztem a játékokat, mert annyi van hogy nem fértünk. Két nagy szatyornyit kiganéztam, és még mindig tele vannak a játéktartók.
Most a beépített szekrények jönnek, amit nem használunk azt kivágom a csába, vagy elajándékozom. Most ilyen jótét lélek lettem hirtelen.KépKép

Most ti jöttök Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?