Sziasztok,szép napot!
Erika:Előszöris hatalmas gratula a kistesóhoz Boldog és problémamentes babavárást kívánok!!!
Én betudok hozzád lépni a régi belépőmmel
Köszönjük a képes hozzászólásokat
Én is csak dícsérni tudom a gyerkőket
Mármint akiket itt látok
Tündi:Volt itt a gondozónéni,telóban azt mondta pár percre jön,itt volt több,mint 1 órát.Jól elbeszélgettünk
Azt mondta könyv szerint 2 hét a beszoktatás,de mivel nekem sok a szabim,majd úgy csináljuk ahogyan Luca diktál
Nekem is van kenyérsütőm,kenyér még nem sült benne,de a kelt tésztákhoz szuper
Kb heti 3x vajascsigát kell sütnöm,imádják a kicsik és apa is.Azt mondja olyan ,mint amit gyerekkorában lehetett kapni suliba menet és nagyon hiányzott neki
Milán már alig várja,hogy vége legyen a szünetnek és menjen oviba
Tejcsivel bizti minden rendben lesz,csak nyugi
Nóri:Jobbulást Lilcsinek++++++
Kriszti:Nagyon édes Dávid
Tettünk arra pár kört,ugyanis Királykisasszony kiverte a hisztit,hogy ő bicózni akar
Évi:Jó rólatok olvasni
Bocsánat,ha valakinek nem reagáltam,de most dokinéni kicsit belémtette a frászt
Linda,ha olvasol és tudsz légyszi segíts.Tegnap abonyi barátnőméknél töltöttük a napot és Zolcsikám belelépett 1 rozsdás szögbe
Fölhívtam Dokinénit,hogy mindenképp kell e tetanusz.Kiderült,hogy ő már elmúlt 11 éves,csak ugye szalajtós,mert 6.ban kapják a kötelező oltást.Így mondta,hogy kell,beszerzi az oltóanyagot és ma délelőtt hív,hogy mikor menjen Zolcsi.Így is volt,mondta ne is várjon,kopogjon be.Aztán megint hívott Doktornéni,hogy túlvannak a szurin,hős volt a nagyfiú,nem volt semmi gond,sarkát még ő is lekezelte.Gondoltam magamban milyen rendes,hogy értesít a dolgokról.Egyébként tényleg szuper nő
Aztán jött a fekete leves.Kérdezi,hogy Zolcsinak mostanában szaporodtak e el a bal oldalán a törzsén kis apró pigmentfoltok?(Mert meg is vizsgálta szuri előtt)Mondtam neki régóta vannak,de mintha tényleg több lenne.Azt mondja ezzel kapcsolatban elkellene néhány viszgálatot mihamarabb végezni
Nem feltétlenül jelent betegséget,de jobb utánnanézni.Kérdezte,hogy volt e a családban bőrprobléma,látással-hallással kapcsolatos probléma,idegrendszeri gondok,anyagcsere probléma.Hát kiakadtam
Hirtelen nem tudtam mit mondani.Hétfőn megyünk Lucival a tanácsadóba és azt mondta akkor megbeszéljük a további teendőket.Kész vagyok
Linda,esetleg valami infó?
Ja,és még valami,nekem lenne szükségem házidokira itt Abonyban.Tudtok ajánlani valakit?Nekem is van 1-2 problémám aminek utánna kell járni és ugye ő tud tovább küldeni.És gyerekfogorvos?Gyerekfogorvosnál kell fizetni,ha oda megyünk ahová tartozunk?
Előre is köszönöm a segítséget