Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és nagyon szépen köszönöm mindenkitől a biztatást és a kedves hsz-eket! :) :)

Ivett,almalevet is kiróbálom :)[/b]

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Köszi, aranyosak vagytok, hogy így visszafogadtok :wink: :lol:

Nóri, hát nem csodálom, hogy Lilinek hiányzik az ovi! Sok kis barát, játékok, több inger. Csongi is bejelentette tegnap, hogy tök uncsi a szünet, a nyári sokkal jobb volt. Sár van, nem tudnak a játszón magukkal mit kezdeni. Fenn a lakásban meg nehezen telik az idő. Arról nem is beszélve, hogy 5 órakor már este van :(

Tündi, örülök, hogy jól alakul a szopi! A tápi megnyugató, hogy van otthon, de szerintem nem lesz rá szükségetek :wink:

Ivett, boldog szülinapot Fanninak! Tényleg dobhatnál fel pár képet! Sikerült tegnap végül kabátot venned? Milyen vitaminokat adsz Máténak?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Tündi!

Máté nem jár bölcsibe itthon vagyok vele!
Túlságosan anyás szerintem ha bölcsibe járna minden reggel lenne ordítás,így is nehezen tudok tőle valahova is elmenni!

Évi!

Igen vettem kabátot a plázában azt amit együtt néztünk!
Nagyon tetszik!!
Vettem ott még két farmert meg egy rövid ujjú kötött pulcsit, alá meg egy fehér felsőt!
A grapefruitmag cseppet és az Multi-tabs immuno kid rágótablettát kapja Máté.

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Évi! Köszi a gratulációt. Nagyon klassz ez a kép! :)

Ivett! Köszi, jól vagyok! Már sokkal jobb mint pár hete.
Most azt várom hogy nőjön a pocakom, mert még semmi sem látszik :)
Fanninak boldog születésnapot!!

Tündi! Tejről még csak annyit, hogy tesómnak is fel kellett íratnia tápszert, mert Botond szinte semmit sem hízott a születése óta. De most már hogy kap pótlást, tesóm is megnyugodott, és érzi, hogy már több teje is van. Úgyhogy no stressz :)
Zsombi meg ezek szerint normális ütemben gyarapszik :)

Nálunk Apa van otthon Marcival a szünetben. Marci nem mindig alszik délután, és olyankor estére teljesen zizi lesz.
judit_79

Sziasztok.

Ivett:Fanninak nagyon sok boldog szülinapot! :D
Kép

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Erika! Köszi a meghívót!
judit_79

Tündi!
jobbulást,és ne aggódj!!!!!

Erika!
Én is kérhetnék meghívót??????

Fanninak!
Boldog Születésnapot!!!

Nóri!
Palacsinta jöhetne ide is!!!!
Hétfőn kakaós csigát sütöttem-mult héten meg lekváros kalácsot-rá vagyok kattanva a kelt tésztákra :roll:

Kép

Kép
katlina

Erika!!

Én is kérhetnék meghívót?
Köszi.

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett/Katlina: Persze, kérek egy e-mail címet, arra küldöm. :wink:

Katlina: De ügyes vagy! Én mostanában csak kakót főzök....vagy hétvégén ugye a meleg reggelit....node lesz ez még másképp is.

Judit: Szívesen! Látszik az a pocak hamarosan. :wink: És rajtad legalább TÉNYLEG a baba látszik majd, míg engem már most simán kismamának nézhetnek. Ami persze nem baj....

Nóri: Palacsinta fincsi lett?

Tündi: Juhééé, hajrá tejecske! Ügyes vagy! Szerinem pszchésen jó, ha a konyhaszekrényben lapul egy kis tápi....

Linda: Ti hogy vagytok? Angol sulit hogy bírja Réka? Névnapra készültök valamilyen formában?

Dobok képet! Szép estét!
Kép
jaimee1

Sziasztok!

Hétvégén HIPPSY rendelés!

A derékmelegítőkből lila és indigókék színű is van, habár a honlapon nem látszódik.

Garbók 2190,-es áron vannak, fekete, fehér, csokibarna, lila, bíbor színekben (remélem nem maradt le egy sem).

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Évi,az 5 órai sötétedést én is útálom!Nem csodálom,hogy Csonginak sem tetszik.

Ivett,ez már csak ilyen :)Nem tudom Zsombi mennyire lesz amjd anyás,mert Luca az inkább apás,mint a lányok legtöbbje,de hogy Zsmbi miylen lesz majd..igaz sejtésem szerint anyás,ugyanis fél éves korától 1éves koráig nemigen fogja látni az apját,így sztem nemigen fogja tudni,hogy ki is az az apa :? De hát ez van...

Katlina,én nem tudok kelt tésztákat csinálni :( De apa megcsinálja nekem :wink: :P

Erika,nagyon jó a kép,de esküvőiset már sosem kapunk? :oops: Igenmegnyugtató egy doboz tápi a konyhaszekrényben az tuti.
És jó hogy emlegettük "Piri barátnőnket",mert ma reggel meglátogatott.
Én nem tartozok azok közé akiknek szopi alatt csak sokára jön meg :? na de így jártam....

Nóri,palacsintából van még?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Na eljutottam vérvételre. Most ettem, megyek vissza 1 óra múlva. Volt ott olyan is, aki cukros löttyöt iszogatott, brrrr :?

Katlina: nyam-nyam, és is akarok valami ilyesmit sütni a hétvégén.

Erika! Nagyon aranyos kép. Milyen nagylány lett Popi!
Estére nekem is van egy kis pocakom, de úgy érzem, az inkább attól van, ha bekajálok.

Tündi! Nekem a kenyérsütő készíti a kelt tésztát, én már csak sütöm :) De anélkül én sem állnék neki.
Nekem Marcival végig nem jött meg a szopi alatt.
Szegény Zsombi :( És persze ti. De ha majd hazajön apa, biztos bepótolja a babázást. Tán jobb is, hogy Zsombi még ilyen kicsi.
Marci sem bírja az apja nélkül, és minél nagyobb, annál kevésbé. A múltkor csak egy estére elment valahová a kollégáival, Marci már akkor is elkezdte mondani sírós hangon, hogy "Apa már megint elmegy... " Pedig olyan sűrűn azért szerencsére nincsen távol.
judit_79

Jó reggelt!

Erika! Réka tényleg egyre jobban rád hasonlít :wink:
Én is nagyon kíváncsi vagyok az eskövői képekre, de majdcsak ki birom várni még azt az 1-2 hetet :P

Palacsinta....hol van az már...... :lol: Amúgy ezt nem tudom elrontani, és nem tudok belőle eleget csinálni :wink:
Lili kérdezte is reggel, hogy ehet-e?...... :shock: :D

Ja, dokker.....nagyon csúnya Lili füle :cry: De se láz, se rossz kedv, csak az orrfolyás. Hamar kezdtük ezt az idényt :? Holnap megyünk vissza, hogy kell-e neki antibiotikum mégis.
Holnapra meg tüdőszűrő behívót is kaptam...eü-s napom lesz.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Móning!

Tündi: De, csak még nincs egy darab se'.... :wink: Ó, hát nekem is megjött 7 kemény hét gyermekágyi után szinte rögtön. Mindössze 3 nap pihi volt.....A kelt tésztát nálam is gép csinálja. Szuper masina....csak oda kell figyelni, mert a múltkor, amikor a pizza tésztát dagasztotta, elmentünk sétálni és mire visszajöttünk, meg is sütötte. Csak éppen kenyérnek! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Judit: Ó, már el is felejtettem, hogy már első körben is van ilyen visszamenősdis, kiflis, tejes történet....Cukros löttyhöz meg CITROM a kulcsszó, úgy nem nagy ügy...

Nóri: Jobbulást Lilinek! +++++++++++

[quote] írta:n is nagyon kíváncsi vagyok az eskövői képekre,

Hát még én....

Blogmeghívó ment mindenkinek ,aki kért.
jaimee1

Erika,kérhetek én is egy új meghívót?mert sehogy nem tudok bemenni :(
Te sem sokáig élvezhetted akkor hogy nem találkoztál
"piri barátnőnkkel" :?

Nóri,óóó jajj,reméljük nem kell Lilcsinek antibogyó!!!!Nem kellene ezt a szünetet meghosszabítania szegénykémnek.

Judit,pfujj pfujj terhelések :? De biztosan jó lesz az eredményed! :) Hát végülis valahol jó,hogy most megy apánk míg kicsi(k).Csak hát később nem tudom mi lesz majd :roll: Mert ő nem az a típus aki itthon maradna ha lehetőség van menni.

Kenyérsütőt meg lehet beszereztetek a Jesszuskával :) :wink: Hogy én is tudjak ilyen fincsiségeket csinálni :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Erika!

Én sajnos nem kaptam meg a meghívót!!

Tündi!

Elég hosszú időt lesz kint a párod egy huzamban!
Akkor Lucusnak nagyon rossz lesz ha ennyire apás!
Nálunk Fanni is nagyon anyás,lehet azért mert Apa mindig úton van és keveset találkoznak!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok,szép napot!

Erika:Előszöris hatalmas gratula a kistesóhoz :) Boldog és problémamentes babavárást kívánok!!!
Én betudok hozzád lépni a régi belépőmmel :)

Köszönjük a képes hozzászólásokat :)
Én is csak dícsérni tudom a gyerkőket :) Mármint akiket itt látok :oops:

Tündi:Volt itt a gondozónéni,telóban azt mondta pár percre jön,itt volt több,mint 1 órát.Jól elbeszélgettünk :) Azt mondta könyv szerint 2 hét a beszoktatás,de mivel nekem sok a szabim,majd úgy csináljuk ahogyan Luca diktál :) Nekem is van kenyérsütőm,kenyér még nem sült benne,de a kelt tésztákhoz szuper :) Kb heti 3x vajascsigát kell sütnöm,imádják a kicsik és apa is.Azt mondja olyan ,mint amit gyerekkorában lehetett kapni suliba menet és nagyon hiányzott neki :) Milán már alig várja,hogy vége legyen a szünetnek és menjen oviba :)
Tejcsivel bizti minden rendben lesz,csak nyugi :)

Nóri:Jobbulást Lilcsinek++++++

Kriszti:Nagyon édes Dávid :)
Tettünk arra pár kört,ugyanis Királykisasszony kiverte a hisztit,hogy ő bicózni akar :oops:

Évi:Jó rólatok olvasni :)

Bocsánat,ha valakinek nem reagáltam,de most dokinéni kicsit belémtette a frászt :( Linda,ha olvasol és tudsz légyszi segíts.Tegnap abonyi barátnőméknél töltöttük a napot és Zolcsikám belelépett 1 rozsdás szögbe :( Fölhívtam Dokinénit,hogy mindenképp kell e tetanusz.Kiderült,hogy ő már elmúlt 11 éves,csak ugye szalajtós,mert 6.ban kapják a kötelező oltást.Így mondta,hogy kell,beszerzi az oltóanyagot és ma délelőtt hív,hogy mikor menjen Zolcsi.Így is volt,mondta ne is várjon,kopogjon be.Aztán megint hívott Doktornéni,hogy túlvannak a szurin,hős volt a nagyfiú,nem volt semmi gond,sarkát még ő is lekezelte.Gondoltam magamban milyen rendes,hogy értesít a dolgokról.Egyébként tényleg szuper nő :) Aztán jött a fekete leves.Kérdezi,hogy Zolcsinak mostanában szaporodtak e el a bal oldalán a törzsén kis apró pigmentfoltok?(Mert meg is vizsgálta szuri előtt)Mondtam neki régóta vannak,de mintha tényleg több lenne.Azt mondja ezzel kapcsolatban elkellene néhány viszgálatot mihamarabb végezni :roll: Nem feltétlenül jelent betegséget,de jobb utánnanézni.Kérdezte,hogy volt e a családban bőrprobléma,látással-hallással kapcsolatos probléma,idegrendszeri gondok,anyagcsere probléma.Hát kiakadtam :( Hirtelen nem tudtam mit mondani.Hétfőn megyünk Lucival a tanácsadóba és azt mondta akkor megbeszéljük a további teendőket.Kész vagyok :( Linda,esetleg valami infó?
Ja,és még valami,nekem lenne szükségem házidokira itt Abonyban.Tudtok ajánlani valakit?Nekem is van 1-2 problémám aminek utánna kell járni és ugye ő tud tovább küldeni.És gyerekfogorvos?Gyerekfogorvosnál kell fizetni,ha oda megyünk ahová tartozunk?
Előre is köszönöm a segítséget :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Erika, én is azt állapítottam meg a képről, hogy Popi egyre jobban hasonlít rád! Hogy viseli, ha rosszul vagy? Nem lehet, most könnyű neked!

Nóri, szegény kis Lili, már megint a füle....akkor nem fáj neki? Vagy a füle fáj, csak más tünet nincs? Majd mesélj, mit mondott a doki!

Judit, vérvételen rendben minden? Na, az én fiam egyáltalán nem apás.. :oops: Ha itthon van a férjem elvannak, de egyébként anya csak egy van :lol: Mondjuk most már nagyfiú, néha hiányzik is egy kis bújás, de már eljutottunk oda, hogy inkább én bújok hozzá :lol:

Tündi, megint egy fél év....mikor megy a párod? Hát biztos nem lesz egyszerű, de az előző fél év is olyan gyorsan eltelt! Aztán meg jön a szabi, és jöhet a harmadi tesó :wink: :lol:

Csongi mamázik. Nyár óta nem volt, most 3 napig ott van! Kell neki egy kis változatosság, és anyuéknak is hiányzott már. Anyósomékhoz nem jutunk sehogysem ki, már nagyon szégyellem magam, meg sajnálom őket, de mindig van valami....

Én meg itthon vagyok nyugiban. Bár valami biztos van a levegőben, mert a hétvégén az edzővel "sikerült" egy vitás folyamat végére jó nagy pontot tennem (jól összeszólalkoztunk), ma meg a főnöknek szóltam be... sokáig nyelek, de ha egyszer kibukok, akkor nagyon ki tudok robbanni :oops:

Évi és
Kép
csongianya

Lucuska, közben írtál...

Szegény Zolcsi, már a szög sem egy egyszerű eset.... én a foltokkal kapcsolatban nem tudok semmit mondani, de majd jön Linda biztos és felvilágosít! Azért nyugi!!!!

Évi és
Kép
csongianya

Ivett,biztos nehéz lesz Lucának,mert reggel ha kinyílik a szeme egyből kérdezi az apját.De van kin net és majd msn-ezünk,skypolunk :)

Móni,de jó,hogy tudjátok húzni a beszoktatást.Gyerek fogdokiról nem tudok :roll: az én házi dokimat nem ajánlom..szerencsére nem sűrű látogatója vok,de amikor mentem a kötelező vizsgálatra kismamaként,megkérdezte hogy megvizsgáljon?? :roll: mondom neki,hát ha kell akkor vizsgáljon,ha nem meg írja be amit kell és már megyek is...erre ő: na akkor megvizsgálom :shock:
Doki néni meg biztosan nem akart megijeszteni!!!!Ne idegeskedj.

Évi,februárban mennek.Hát több tesó nem lesz az tuti... :!: :!: :!: elég 2 gyereket is becsületesen felnevelni,meg taníttatni majd.Meg az az igazság,hogy nekem kis depit okoz az itthonlét,már vok dolgozni :) de az még 2 év :wink: :P
Én mindennap tudnék vitázni :wink: :twisted:

Nóri,köszi a reciket.Bocsi,hogy nem válaszoltam msn-en,de Zsombika szólított...aztán meg már ki voltál jelentkezve!!Szóval ezer bocsi!!!!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok.

Tündi:Beszéltem Zsoltival azt mondta, hogy holnap akkor [b]ugorjak be hozzátok mert a mi kengurunk alá nem lehet felöltözni és nehogy megfázzunk. Remélem nem fog esni az eső és el tudunk menni. :)

Móni:Gyerekfogorvost én se tudok, hogy le. Szerintem elvileg a gyerekeknek nem kell fizetni, ha a körzetes fog dokihoz megy. Amikor én terhes voltam és fogorvoshoz jártam akkor az Abonyi Zitához mentem nagyon aranyos meg még a Szolga Ferit tartják jónak azt hiszem így hívják.Az én körzeti orvosom a Gráf Zsuzsi egész jónak tartják, habár eléggé hangulat ember meg ha nem azt csinálod amit ő mond akkor kiabál.

Erika:Nagyon szép csajsz Popi.:D

Nálunk Dávid szerintem apás lesz ha megláttja majd kiugrik a kezemből úgy örül neki. :D Bezzeg ha én megyek haza akkor csak rám mosoly és el vagyok intézve.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Hú de sokat írtatok, ami persze jó :) csak már majd kiesik a szemem így 11 óra tájban... tehát ezer bocs, hogy nem reagélok mindenre :oops:

Móni, így látatlanban, sajnos nem tudom, milyen pigmentfoltokról van szó. Anyajegyek, vagy inkább tejeskávé foltok? Ha a doktornő jobbnak lát vizsgálatokat csinálni, akkor tegye, mindig jobb elébe menni a dolgoknak, minthogy később tényleg valami probléma legyen. De azért hogy megnyugtassalak, az ilyen anyagcsere vagy idegrendszeri betegségek nagyon-nagyon ritkák!!!
Az én háziorvosom meg a ... Valéria (de ciki, nem jut eszembe a vezeték neve :oops: ), a stílusa kicsit furcsa, egyébként szakmailag nem tudom megítélni, nem sok dolgunk volt eddig egymással, szerencsére.
Zolcsinak jobbulást!

Lilcsinek is kívánjuk, gyógyuljon a füle gyorsan!

Erika, köszönjük az érdeklődést, jól vagyunk! A kiruccanásaimat az angolórákra egyre nehezebben viseli Réka :roll: Eleinte semmi baj nem volt, aztán az utóbbi néhány alkalommal meg már ordított, amikor elmentem :( azt hiszem, igazából nemrég fogta fel, hogy TÉNYLEG nem vagyok ott. Borzasztó anyás, fürödni alig tudok elmenni, ordít utánam és veri az ajtót :roll: nade, lesz ez még így se, majd eljön az az idő is, amikor bevágja előttem a szobája ajtaját :P Névnapra pedig, nem lesz nagy ünneplés, és még nem is tudom, konkrétan mit fog kapni...

na így is jó sok lett belőlem mára, megyek aludni!

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Kriszti,örülök,hogy eljöttetek! :) Várunk jöv héten is benneteket,jó volt kicsit dumcsizni!Zsolti mit szólt a mei-tai-hoz?
Vizsga hogy sikerült?Bevásároltatok a tesco-ba?

Mi félig,mama megvette amiket akart,meg én egy részét,aztán holnap délelőtt még apánkkal még1x nekivágunk.De htá kikészülzem,Luca hozta a szokásos formáját..szinte végig üvöltötte az egészet :cry: Iszonyat hisztiket le tud vágni,nem tudom mikor fog ez nála javulni!!!
Zsombi meg végig aludta az egészet! :)

Linda,biztosan több idő kell Rékának még megszokja ezt az új helyzetet,de gondolom neked meg egy kicsit azért jól esik kimozdulni.

Nóri,hogy vagytok?Haragszol rám? :oops:

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Vagyok....Lilinek sokat javult a füle, mehet oviba, csak szólnom kell, hogy figyeljék, nehogy kiszaladjon sapi nélkül.......bár nem hiszem, hogy van ilyen lehetősége :roll:
Meg máskor, amint folyni kezd az orra, már melegítsem is a fülét.....e' van...füles gyerek :?
Köszöjük a jókívánságokat!!
Évi....Lili nem panaszkodott a fülére annyira, mint amilyen csúnya lehetett. Folyik az orra neki, talán 2x-3x mondta, hogy fáj a füle, melegítettem is neki már 1 ideje, de ennyi volt, csak a biztonság kedvéért vittem dokihoz. Se láz, se semmi, köhögés kizárólag reggelente van.

Tündi, nem haragszom, csak kicsit furcsa volt...de mindegy....
Tegnap Hajniéknál bandáztunk :wink: "Dávidunkat" (Lili szavaival élve :lol: ) 1x-2x kölcsönkérem majd.

Ma meg menni akarok a Takkoba, mert farmervásár van....hátha kapnék a méretemre :roll: :oops:

Most meg szaladunk a Spariba, mert Vargabélest akarok csinálni, csak se cérnametélt, se tejföl.... :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Varga béles-hú de régen ettem :oops: 8)

Kép

Kép
katlina

Betegeknek jobbulást!

Szegény Lili, gyógyuljon meg hamar!

Erika!

Én még nem kaptam meghívót!

kellemes vasárnapot mindenkinek!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Bettikének BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!! :D
Kép Kép

Betegeknek jobbulást!

Tündi: Zsoltinak nagyon tetszett a mei-tai főleg a neve nagyon viccesnek tartotta. Mondjuk még nem próbálta ki én vittem végig a temetőbe mert kényelmetlen volt neki a bőrkabáton én meg már nagyon vártam, hogy haza érjünk majd 3 óra hosszát vittem egyfolytában, de sokkal kényelmesebb mint a kenguru szerintem legalább is nekem. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!! :D A vizsgát nem tudom, hogy sikerült-e majd a héten kiderül. A tescoba meg olyan sokan voltak, hogy lépni is alig lehetett, nem vettünk semmi mást csak kaját a karácsonyi ajándékot az nem találtunk B.Zsombornak Dávidnak meg a tanuló kutyus akarjuk megvenni de még az se vettük meg hátha lesz még olcsóbb is. Sajnos nekem is sikerült megfáznom, úgyhogy szegény Ildikót este 8-kor hívtuk, hogy lázas vagyok meg nyelni is alig bírtam, hogy adjon már valamit. Itt is volt alig telt el 10 perc adott egy inekciót meg 3 féle szopogatós gyógyszert. Így sajnos nem tudom mikor tudunk menni hozzátok de a mei-tait Zsoltival elküldöm úgy jó lesz csak írd meg mikor vagytok otthon.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Nóri,hogy van Lili?Ment oviba?Akkor megdumáltuk a múltkori dolgot és még1x bocsi!!! :)

Kriszti,jobbulást!!!Amikor mi voltunk még nem voltak olyan sokan a tescoba,de hát karácsonyig még van idő beszerezni amiket kell!
Maradhat még a mei-tai,a héten össze vissza leszünk itthon,mert apánk nem jön haza csak pénteken. :?

Betti,Bettikének nagyon sok BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!!! :)
Kép

Kismamik hogy vannak???

Kép
Kép
tundi24

Szasztok!

Betti: Nagyon boldog szülinapot Bettikének!
Dobj légyszi egy e-mail címet priviben, arra küldöm a meghívót.

Ivett: Pedig elküldtem....de akkor majd próbálkozom megint.

Kriszti: Jobbulást!++++++

Nóri: Kaptál farmert? Én mindig végignézek tucatnyit a TAKKO-ban, de sose' jó rám egy se.... :( :( Most meg már mindegy egyelőre

Rólunk: Becsekkoltam a tg-be ma reggel, begyűjtöttem a sok beutalót, a kiskönyvet. Mához egy hétre uhu a dokimmal, rá egy hétre kombinált tesztes uhu + vérvétel. Amúgy megvagyunk....
jaimee1

Erika,én is kérnék szépen egy meghívót lehet mert nem tudok belépni :(
Te is olyan kis sima fehér kiskönyvet kaptál vagy vmi szép színeset?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Betti! Boldog születésnapot Bettikének!
Kép

Nóri! Az jó ha Lilcsi ma már mehetett oviba. Marci is taknyos 1 hete, de nem vészes, és nagyon ügyesen ki tudja fújni az orrát. Lekopogom, talán nem megy a fülére egyből a nátha, most hogy már nincsen orrmandulája.

Tündi! Szerintem mostanság mindenki sima fehér könyvet kap, nekem is olyan van. Sógornőm is olyat kapott Veszprémben :)

Én meg ma készülök a háziorvoshoz, csütörtökön meg UH.
Ja és a vérképem az mondhatni tökéletes lett.
Most már nem mondom, hogy nem látszik a pocakom, elkezdett nőni :)

A héten a páromnak készülök tortát sütni a szülinapjára, és találtam egy nagyon klassz tortás oldalt, ha érdekel valakit! http://www.tortaimado.hu/
judit_79

Láttátok a híradót???Engem a hideg is kirázott :(

Judit,én nst-n láttam színes kiskönyvet is. :wink: De a védőnő azt mondta,hogy elvileg márcsak fehér van,mert ami a kiskönyv elején volt reklámnak minősül :roll: és ezért betiltották.
NAgyon jó a tortás lap,melyiket sütöd meg? :)
Gratula a jó vérképhez!!! :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Nem igen nézek Híradót mostanában.....a H1N1 miatt. Rámhozzák a frászt....

Hát hogy az milllen reklám volt, én nem tudom. Egy baba volt rajta, a hátoldalán meg egy kismama. Inkább ktgtakarékos megoldásnak tűnik. :roll:

Judit: vérképhez gratula!

Majd küldök meghívókat! Valamelyik este nekiállok és elküldöm egyszerre mindenkinek, akinek még függő.

Ja, akartam mondani, E. dokitól kaptam egy "beutalót" a szemészetre, hogy sima hüvelyi szülést engedélyezi e nálam a szemész.... :shock: :shock: Mondom neki, dehát nem első baba....Mire ő: változhatott a helyzet, ő akkor nyugodt, ha papírom van róla, hogy szülhetek normál.... :roll: :roll: :roll: :roll: Már látom, hogy megint lesz egy köröm a kardiológiára is majd, szív uhura, mondván, hogy változhatott a helyzet. :lol: :lol:
Jajjj, imádom a terhesgondozót. Vagy ahogy a védőnőm hívja: tanácsadót.....
jaimee1

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Tündi! Én láttam a híradot, és engem is kirázott a hideg. :shock:
De most a H1N1 miatt is parázok. Eddig határozottan azt gondoltam, hogy nem kell, de most már fogalmam sincs mi a jó. Ja és két hete a védőnő is azt mondta, hogy szerinte nem kell oltatni magamat. Az a legjobb, hogy még az orvosok sincsenek ugyanazon a véleményen.

A tortás lapon a sima piskóta lap elkészítését néztem meg, mert az nem szokott sikerülni, és hátha most a leírás alapján menni fog. Meg azt néztem meg, hogy a marcipán bevonatot hogyan kell, merthogy olyat szeretnék.
A krém az saját recept, gesztenyekrém lesz.

Erika! Olyan nagy a dioptriád? És a szív UH miért kell?
Én tegnap megejtettem a házi orvosnál az ekg-t.
A 12 hetesre mikor mész?
judit_79

Judit: nem a dioptria miatt kell. A doki szerint a szemfenék is számít. :roll: Szívuhu remélem nem kell....

12 hetes uhura? Jövő héten.
jaimee1

Jajj, a múltkor néztem ezt a tortás oldalt, keresek valami tortareceptet Réka szülinapjára.
jaimee1

Ivett: a freeblog rendszere nem fogadja el az e-mail címet, azt írja, ilyen nincs. :shock: Esetleg nem volna egy másik?

Nóri: Mizu veletek? Köszi a mézeskalácsos praktikákat, kapóra jön. :wink: SZóval engem hivatalosan nem olvasol? Vagy azért, mert titkos lett?

Judit: Nekem sem szokott sikerülni a piskóta. :roll:

Móni: Gyerekfogorvost nem tudok, mi a Mária utcába járuk az Ignácz Ildikóhoz, ő fogad gyerekeket is. Egy tünemény doktornő, nagyon ajánlom, még ha privi is. Réka fogát is ő nézte, amikor fehér foltos volt ...

Kriszti: Jobban vagy már?
jaimee1

Erika! Etye-petye-lepetye.... :D ...én meg Palya Bea kapcsán gondoltam rád :wink: Mer' magamnak biztosan nem töltöttem volna le, nem a mi műfajunk :roll: .
Bloglistámat meg a múltkoriban rendezgettem és azóta sehogy se akarja bevenni a Popinaplót :? Pedig jó volt, mert az jelezte, ha írtál bele... :wink:

Na, akik nem néznek híradót: Hetényis-h1n1-es tinédzser? Mondjuk neki volt 1000 más baja is... :cry:
Kolléganőm férje+fia meg Romániában dolgozik....fosnak is ám rendesen, nehogy hazahozzanak valamit....

Judit! Lili is ügyesen fújja az orrát, de dokinéni szerint az nem elég....pedig miután kiszívatom, és nem jön belőle semmi, utána fújatom vele és akkor még jön :roll: (hű, de zavaros vagyok)..szal nem tudom, mitől hatékonyabb a porszívós?

Tündi! Megnéztem a harisnyákat! Vannak, kicsi, nagy és 500 :wink: A piac melletti kínaiban. Lehet, hogy a szemben lévőben is van, oda nem mentünk át. Lilinek viszont vettem 1 bélelt gatyót, mert mondta, hogy fázni szokott az oviban kint :shock: :oops:

Mikor jön már az a pizza.... :idea: ?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Betti, Bettikének nagyon boldog szülinapot kívánok!

Na, hozzánk is elért az oltás-mizéria....tegnap kaptunk értesítést a suliból, hogy oltanák a gyerekeket, engedélyezzük-e? Egész este a fülemen volt a telefon, meg ma reggel a suli előtt mindenki erről beszélt, délelőtt folytatódott a telefonálgatás.
Az igazság az, hogy én eddig nagyon oltás ellenes voltam, de most már kezdek affelé hajlani, hogy beadatom. Viszont ha beadatom, akkor magamnak is, nem csak a gyereknek. A mellékhatásoktól félek, mert az ugye csak akkor derül ki, ha már megkapta, de ugyanúgy félek egy tüdőgyulladástól, meg egyéb dolgoktól is.
Holnap kell visszaküldeni a papírt, alig vagyunk akik beadatjuk, nehéz döntés volt, hát majd meglátjuk...

Linda, neked mi a véleményed erről?
Ja, és kaptam a dokinéninktől egy 12 oldalas összefoglalót tények-tévhitekről, akit érdekel szívesen elküldöm!

Judit, örülök, hogy jó a vérképed :lol: Pocakfotó?

Katlina, és tőled is!!! Kérünk pocakfotót!

Elin, megérkezett a pizza:wink:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Nóri,köszike! :) Akkor odamegyünk majd harisnyát venni a kisasszonynak.
Milyen pizzát rendeltél? :)

H1N1:igen...azt modnják,hogy ez is volt neki,de ugyebár azt is hozzátették,hogy krónikus tüdőbeteg volt...szóval? :roll:

Évi,nehéz döntés ez...én sem a gyerekeknek sem magamnak nem adatom be.De sztem ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. :wink:

Judit,huu marcipánosat csinálsz,de jó :) Én mernék :) :oops:

Többiek?

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Ma sütöm a tortát, majd meglátom hogy sikerül.. Ha nem sikerül a marcipán borítás, majd megesszük külön a marcipánt :D

Nóri! Nálunk is így volt az orrszívással, egyik este kiszívtuk Marcinak, hogy jobb legyen neki éjszakára. Hát alig jött valami, sima orrfújással pedig elég sok cuccos kijön. Illetve most már múlóban van a taknyosság, úgy tűnik.
Ma bemegyek a gyerekorvoshoz, megkérdezem a véleményét az oltásról.

Mézeskalácsos praktika engem is érdekelne!
judit_79

Megvagyunk,csak lusta vagyok-...................

Voltunk ma dokinál+Afp-én 5ampulla ismét lement-lassan már nem marad :D

Amúgy minden rendben,izeg mozog amit teljesen érzek is,uhun is végig a kezét szopizta :D
Azt nem tudjuk mi lesz a lába közé nem engedett betekintést!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!!

Erika!

Nem tudom mi lehet az e-mailünkel,majd mondom Apának nézze meg!
Ha lehetne akkor küld el légyszi pü-be azt biztosan megfogom kapni!
Köszi!!!

Én eddig azt gondoltam,hogy nem adatom be az oltást,de most egy kicsit elgondolkodok rajta!
Egyszerűen nem tudon hogy mit csináljak valami azt sugallja hogy ne!
Ma felhívom a doktornőt és megkérdezem hogy ő mit javasol.

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Judit,majd csinálj fotót a tortácskáról! :)

Katlina,egyszer úgyis megmutatja magát a pocaklakó vagy nem :wink: :P

Kép
Kép
tundi24

Tündi, ezt a "vagy nem" szöveget már Lili is átvette tőlem :lol: Képes utánamondani bárminek, amit mondok...egy idő után kicsit idegborzoló tud lenni..vagy nem :wink:

Malacinfluról az oviban még nincsen kérdezősködés. Ma 3-an beszélgettünk róla, de senkinek nem akaródzik beadatni.

Judit, ITT van a Praktika.
ITTEN meg torták gyerekeknek :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Azt hiszem pár napig nem kéne híradót néznem.. :roll:
A maiban a hegymászók közül ismerem az egyiket aki eltünt :( :( 1,5évig abban a csoportban voltam gyakszin ahol ő dolgozott... :?

Nóri,én szeretem ezt a szószerkezetet :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Minden kismaminak nagy gratula a pocaklakóhoz.

Erika! Neked pedig az esküvöhöz is szeretnék gratulálni.

Betti! Bettikének nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
És gratulálok a munkahelyedhez is.
Mikor fogtok költözni?

Mi jól vagyunk,szerencsére.
Anta nagyon szereti az ovit és szeptembertől balettra is jár.
Ati igazi kis rosszcsont nem győzők rá vigyázni.13kg jó kondiban van, beszélni nem akar. 10 foga van már , jelenleg 4 prőbál kibújni de szőrnyen lassan.

Én ezt az új influenza ellenit nem fogom beadatni sem a gyerekeknek sem magamnak. Most béres cseppen élünk meg cebiont szedünk mellé , Anta még kapja az immono kid-et is.
Apa meg eleve nem oltható mert tojás allergiája van.

További szép napot :shock:

Kép
Kép
mongi

Köszönjük a köszöntéseket nagyon aranyosak vagytok!!!!

Erika!

Megkaptam a meghívót de azt írja hogy sajnos ez egy unjó meghívó!

S hiába regisztáltam be magam nem tudom megnézni a tiéteket :-(
Én vagyok csak ennyire béna?

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Nóri! Köszi a Praktikát, nagyon jó! Mindjárt megnézem a tortákat is.

Évi! Neked pedig köszi a leírást!

Letti! örülök, hogy jól vagytok. Képeket is tehetnél fel :)

Ilyen lett a torta:
Kép
Szerintem jól sikerült, igaz, a piskóta nem lett túl magas, de csak 4 tojásból van, és egy kisméretű sütőformában készült. Viszont egy rendes méretű torta bevonásához 1 marcipántömb nem lenne elég. Ennek is csak a tetejére jutott, meg egy kis díszítéshez, ezért az oldalát csokival vontam be.
judit_79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?